Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 5 894 online.
Zsuzsanna
65, Nagykanizsa
Sziasztok! Zsuzsanna vagyok, 64 éves. Társam keresem Nagykanizsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsanna, 65
Nagykanizsa
Zoli
50, Budapest, VIII.
Sziasztok! Még nem írtam egyéni bemutatkozást, de szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, ha felteszed. :)
Zoli, 50
Budapest, VIII.
Marcsi
68, Budapest, XVI.
Szeress,hogy szerethesselek!!! Sziasztok Kedves Társkereső Társaim! A legfontosabbak,van két gyermekem,négy unokám,de nem velem élnek.És nincs PÁROM,BARÁTOM,TÁRSAM. Talán sikerül megtalálnom a másik felem. Egyébként nyugdíjas vagyok,de dolgozok.Fitt,agilis ,pozitív vidám és őszinte. Nagy híve vagyok a személyes találkozásnak,ahol eldől,hogy működhet-e a kémia. Ennyi.A többit folyamatosan. A feltöltött fotóim 2018.június....készültek. Légy Te a tükröm!!!!
Marcsi, 68
Budapest, XVI.
Attila
64, Pécs
Alpok - Adria Hobbym a magashegyi- és kerékpár túrázás ( 25 éve járom a hegyeket, 3000 + túra és klettersteig). De szívesen vagyok egy csendes adriai öbölben vagy egy mediterrán óvárosban. Érdekel a zene számos műfaja, Ghymes, Collegium Musicum, Rammstein. Időnként elmegyek számomra értékes koncertekre, pl. Máté-passio, War Requiem, Messiás.ma. A mindennapi életben - állítólag – teljesen normális vagyok. Kifejezetten sportos életvitelű hölgy társaságát keresem. Az élet még sok szépet s jót tartogat, csak elébe kell menni, gyere velem, menjünk együtt.
Attila, 64
Pécs
Andi
42, Székesfehérvár
Boldogság Nem vagyok egy plaza cica...egy normál értékrendekkel bíró anyuka vagyok, aki a lányával él pár "lépésre"a balatontól! Mérnök vagyok,így nèmi intelligenciával is rendelkezem (tudom ez nincs mindig egyenes arányban,de lehet szerencsém volt😀) tudok beszélgetőtárs is lenni de szívesen hallgatlak téged is mert érdekel hogy vagy, milyen napod volt mi jár a fejedben, mit szeretnél! Nagyon fontos a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló szeretet számomra! Olyan társat szeretnék akit nem az egója vezérel és elismeri, hogy igen is lehet egy nő értékes társa,barátja,szerelme,szeretője segítője, támogatója egy férfinak és nem csak az én számit neki hanem a mi! Szeretek,szeretnék kikapcsolódni, boldog lenni egy társsal (régen volt...biciklizés, túrázás)akivel a fentieken kívül az is élmény ha csak néha ülünk és hallgatunk! Komoly kapcsolatot nem eltartót keresek! Dohányzom de kulturáltan teszem (Nem vagyok egy gyárkémény)! Van kutyusunk! Szeretni és szeretve lenni!
Andi, 42
Székesfehérvár
Péter
49, Budapest, III.
mindig az élet napos oldalát nézd Szervusz kedves Látogató ! Örülök, hogy benéztél hozzám, köszöntelek az oldalamon. Nem írnék publikusan magamról, de levélben ezt szívesen megteszem ha Te is úgy gondolod, hogy érdemes ismerkednünk. Egyetlen elvárásom van Veled kapcsolatban, mégpedig az hogy ha megbeszélünk valamit akkor az úgy is legyen.
Péter, 49
Budapest, III.
Réka
30, Budapest, X.
Keresem a kirakós hiányzó darabját:) Réka vagyok, 30 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Réka, 30
Budapest, X.
Levente
28, Sárosd
Ismerj meg! Először is szeretnék bocsánatot kérni a képek minőségéért, a valóság rosszabb. 🙃 Cserébe jófej vagyok. Tényleg 😁 Magamról: szeretek túrázni, rendszeresen járok edzőterembe, próbálkozom videózással.
Levente, 28
Sárosd
Lolli
37, Budapest, XIV.
Life Számomra meghatározóbb a személyes találkozás, mint pár adat, akkor dől el az egy hullámhossz. Kedves, szimpatikus lánynak tartanak, megbízható, őszinte társam keresem, akinek fontos az együtt töltött idő, legyen az séta, utazás, barátok :-)
Lolli, 37
Budapest, XIV.
Péter
38, Miskolc
Társat keresek Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 38
Miskolc
Berni
50, Budapest, XIV.
Sziasztok! Nem igazán tudom karakterekbe foglalni magam, tényleg nem. Azt gondolom a szokásos konvencionális önjellemzések senkit sem érdekelnek. Engem biztosan nem. Ha érdekes vagyok beszélgetünk, és ha az működik gondolom találkozunk, és a többi nyilván alakul.
Berni, 50
Budapest, XIV.
Jozsef
30, Felsőpakony
Írj nekem! Szia, Jozsef vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jozsef, 30
Felsőpakony
Kata
72, Budapest, IX.
Nem kalandot keresek Kata vagyok, 72 éves, koromnál fiatalosabb, elfogadható állapotban. (de azért túrázni, hegyeket mászni, síelni sajna nem tudok) Pedig szeretem a természetet, figyelni az évszakok változását, a csöndet, a vizek mozgását.) Nyáron lejárok a Velencei tóhoz (Gárdony-Agárd) délelőtt megyek, este jövök. Jelenleg még itthonról dolgozom, szinte egész napos elfoglaltság, de ezt rövid időn belül le fogom zárni, úgy érzem kimaradok az életből. Nem szép dolog, de dohányzom, nem dohányzók között természetesen nem. Néha iszom: ünnepekkor vagy szülinap, névnap alkalmával 1-2 koccintás erejéig, azután csak üdítő. Nem sportolok, de imádok táncolni, sajnos többször le kell ülnöm közben, mert a lában sem a régi. /Havi 1-2 alkalom Szeretek főzni /állítólag tudok is/ vasalni utálok.
Kata, 72
Budapest, IX.
Anti
38, Gyöngyös
Éljük az életet... Ha szeretsz kirándulni, új helyeket felfedezni, moziba menni, vagy csak otthon kettesben filmezni, együtt főzni ( én nem vagyok nagy szakács, így csak segítek, meg mosogatok 😀) akkor egymást keressük. Persze az sem árt ha szimpatikusak vagyunk egymásnak. Ha az vagyok, akkor ismerkedjünk, mert ugye pár sorból nem derül ki hogy egymást keressük-e.
Anti, 38
Gyöngyös
Kati
43, Szombathely
Nincs mottóm Kati vagyok, 43 éves, lakhelyem Szombathely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kati, 43
Szombathely
József
60, Lesencetomaj
Sziasztok! Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 60
Lesencetomaj
Dóri
35, Szigetszentmiklós
Hali Keresem a társam, akivel közös célok felé tudok haladni.
Dóri, 35
Szigetszentmiklós
Viktor
35, Budapest, III.
The woman's Guide to the Randivonal Az útikalauz 5 db rövidke, egyszerű szabályból áll: 1. szabály: ne kevered össze az okot és az okozatot! Az igaz, hogy mindannyian ismerkedés céljából vagyunk itt, de ne akarj különösebben ismerkedni! Ne ez legyen a célod! Helyette arra koncentrálj, hogy jól érezd magad itt, hogy az emberekkel szertelenül, jóérzéssel, vidáman, érdeklődve, a másikra odafigyelve beszélgess. A valódi megismerés sosem célzott tevékenység, hanem csupán következmény, ha két ember jól érzi magát egymás társaságában. Ha ez megvan, nem azért ismered meg a másikat, mert meg akarod, hanem mert az megtörténik, magától, úgy hogy észre sem veszed. Ha én írok neked, fogadd el kérlek, hogy nem akarlak megismerni, azt akarom, hogy az magától megtörténjen. Később sem akarom majd elkérni a számod, azt akarom magadtól add, és nem akarok majd veled találkozni, azt akarom úgy érezzük találkoznunk kell, mert kinőttük a virtuális teret… 2. szabály: ne csüggedj! Mindannyian az egyet keressük, oda viszont számtalan potenciális jelöltön, hülyén, szélhámoson, érdektelen alakon keresztül visz az út, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ha írsz nekem, és nem válaszolok, megérdemlem. Ha írok neked és nem válaszolsz, úgy kell neked. Olyan vagyok mint hideg téli estén a meleg kandalló. Aki közel jön hozzám, hamar átmelegszik, aki távolságot tart, nem kap belőlem semmit. Te talán nem ilyen vagy? 3. szabály: légy őszinte és várd is el! Add magad, akkor is, ha úgy érzed azzal megbánthatod a másikat, vagy csak szimplán nem leszel szimpatikus. Mire jó az, ha csak úgy vagy szimpi nekem, ha megjátszod magad? Neked sem jó valójában és engem is csak becsapsz. Amúgy meg az emberekben van egy megmagyarázhatatlan vonzódás az egyenes, gerinces, és nyitott társaik felé… 4. szabály: írj magadról tisztességes bemutatkozást! Különben hogy is várhatod el a másiktól, hogy valami eredetit, valami személyhez szólóval indítson nálad? Nekem ciki a sablon, inkább nem is írok… 5. szabály: írj bátran, bármit, bárkinek. Úgy is mindig a nők választanak… Hmm... szerinted kimaradt a 6. szabály?:-)
Viktor, 35
Budapest, III.
Éva
49, Budapest, II.
Együtt jobb... 😊 Letettem már ezt-azt az asztalra, gyerekeim felnőttek, szabadon élek a szenvedélyemnek. Programokban, szabadidős ebben-abban szívesen társulnék. :) Érzésem szerint az ideális társam egy stabil, nyugodt, erős személyiség; egy önálló lény. Gyengéim az intelligens humor, az ölelés és a tánc.
Éva, 49
Budapest, II.
Gyuri
38, Sárvár
Sziasztok! Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyuri, 38
Sárvár
Marianna
62, Zalakaros
Jól csak a szívével lát az ember... Egy jól ápolt és iskolázott hölgy és egy szabadságszerető hippi keveréke vagyok ;-) egyedül élök, SZABAD vagyok, BOLDOG és ellegetve ... számos (alternatív\/szellemi) érdeklődésem van, például az energiamunka (Reiki, angyalok stb.), Asztrológia, kártyaolvasás, aromaterápia, növények\/kert, stb. Soha nem fogok unatkozni :-) Nincs "szükségem" senkinek ... de szeretnék egy kedves csinos partnert, akivel a lelkem egyhangban rezonál, mint egy csodálatos gazdagítás életemre :-) Ha te is egy SZABAD és BOLDOG (veled egedül is) ember vagy és ha úgy érzi, hogy én is gazdagodhatnék életeddel, kérlek ossza meg, akkor együtt megtudjuk ... Sajnos nem beszélek nagyon jól magyarul, de mindig tanulok többet, ezenkívül a Google fordító segít ;-) Ha egy kicsit németül vagy angolul beszélsz, akkor szuper lenne!
Marianna, 62
Zalakaros
Joci
35, Marcali
Ismerkedjünk. Sziasztok. Joci vagyok. Ismerkednék humoros hölgyekkel, lehetőleg komoly kapcsolat céljabol. Számomra fontos az őszínteseg, ha ez nincs meg nincs értelme egy kapcsolatnak. Aki kíváncsi rám írjon.
Joci, 35
Marcali
Kriszti
48, Tés
Sziasztok! Egy bakonyi faluban élünk a fiatalabbik lányommal(18),közel az erdőhöz ,a természethez....Egyszerű,érzelmes,természetes,de sokoldalú ,kreatív,alkotó ember vagyok.Hűséges,komoly,nótáskedvű,táncoslábú,kirándulós....ezoterikus ,korombeli társat keresek.
Kriszti, 48
Tés
Ferenc
43, Miskolc
Komoly férfi vagyok, komoly kapcsolatra vágyok Nem vagyok már fiatal de a romantika nem hiányozhat még így sem az életünkből
Ferenc, 43
Miskolc
Adrienn
35, Csömör
Sziasztok! Adrienn vagyok, 35 éves, lakhelyem Csömör. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Adrienn, 35
Csömör
Zoltán
53, Hajdúszoboszló
Éld a mai nap szépségét és gyönyörű pillanatát! Tegnap már a múlt. - Éld meg a mai nap szépségét és gyönyörű pillanatát! - Ha ideért a holnap akkor éled meg! *moderálva*
Zoltán, 53
Hajdúszoboszló
Eszter
49, Cegléd
Jól csak a Szívével lát az Ember! Szeretek olvasni, kirándulni, filmet nézni, utazni és sorolhatnám..mindezek eltöltéséhez keresem a megfelelő Társam!
Eszter, 49
Cegléd
Miklós
44, Veszprém
Keresem kivel mehetek az úton Keresem azt a valakit aki elfogad jó és rossz dolgaimmal együtt, nem a nagy szerelmet várom mert már sokmindenen túlvagyok. De azért valami hasonlót. Írj ha többet akarsz tudni,nem vagyok előfizető ezért elérhetőséggel. Miklós
Miklós, 44
Veszprém
Emõke
50, Edelény
Egyszer élünk Szeretem a zenét, szeretek kirándulni, megismerni uj embereket, helyeket.
Emõke, 50
Edelény
József
56, Gyöngyös
Még lehet közös jövő! Személyes találkozáskor, levél váltáskor több tudható.Szeretem a tartalmas beszélgetéseket sok mindenről. Jövőnk:döntéseink a jelenben. Fotóim elmúlt évben készültek.
József, 56
Gyöngyös
Maria
58, Amerikai Egyesült Államok
Kek madar Tudok nevetni,mert mar voltam szomoru... Okos vagyok,mert tanultam a hibaimbol... Parom keresem Floridabol(nem kizarolag)
Maria, 58
Amerikai Egyesült Államok
Zsolt
45, Budapest, IV.
Sziasztok! Nyitott vagyok mindenre.Ismerkedjünk! Nem baj ha csak egy jó beszélgetés alakul ki,már az is pozitív és szeretet van benne. 😊 Legfontosabb,hogy vállald Magad fel és hagyd a magasztos eszméket,mert mindenki más valakivé válik egy új kapcsolatban és szituációban.Szikra,láng,tűz a cél,de ezért tenni kell.😊
Zsolt, 45
Budapest, IV.
Éva
49, Pilisvörösvár
Zsák a foltját keresi !!! :D Komoly kapcsolatot keresek, de nem feltétlenül összeköltözőset... bár ki tudja.. Ha úgy érzem majd, hogy megtaláltuk egymást, és megfelelő az összhang, akkor miért ne lehetne :-) Magamról csak annyit, hogy szeretem a vidámságot, kedves vagyok és határozott. Írhatnék ide akár egy regényt is, de nem sok értelme lenne:-) Ha úgy érzed, hogy megismernél, akkor úgyis megkeresel.... Nős pasik és szexpartner kereső kalandorok ne írjatok! Kizárólag olyan férfiak jelentkezését várom, akik nem csupán testi kapcsolatot keresnek, hanem lehet velük közös programokat szervezni.
Éva, 49
Pilisvörösvár
Józsi
40, Budapest, XX.
Ismerkedjünk! Szia, Józsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Józsi, 40
Budapest, XX.
Dori
37, Budapest, IX.
Ez a rész a szükséges rossz :)) Így beszéljen egy kicsit ez a dal: https:\/\/www.youtube.com\/watch?v=n-OIdj4ADqo Olyan kapcsolatot keresek, amely olyan harmonikus és nyugodt, mint ennek a dalnak az eleje, olyan erős és magával ragadó, mint a refrénje és olyan szeretetteljes, mint a dal maga... Tudom, ez kicsit ambivalens, valamilyen szinten én is az vagyok, de ettől szép az élet. Ja, és a humortól ;)
Dori, 37
Budapest, IX.
Péter
45, Székesfehérvár
Sziasztok szép napot Kedves vidám vagyok 190/90 káros szenvedélyem nincs
Péter, 45
Székesfehérvár
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk