Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Nagytótfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (28), Budapest, III. Intelligens imserkedés :) Ismerkedés vidáman és mosolygósan ,nem mellesleg okosan :)
  • Nóra (30), Budapest, XIII. Sziasztok! Sziasztok! Most vagyok túl egy négy éves párkapcsolaton. Szeretném újra megtalálni azt az embert, akivel újra élhetem boldogan az életemet.
  • Mátè (24), Tápiógyörgye szia,Kedves Idegen. Sziasztok:) Hát,Nem is tudom mit irhatnèk magamról.Első sorban 24 èves vagyok.Humorosnak,Embercentrikusnak èrzem magam,Így bármilyen tèmába szívesen becsatlakozok:)Szeretem a hosszas beszèlgetèseket,ahol jobban Megtudom ismerni a partnerem,egy KV mellett:)
  • Judit (47), Kiskunmajsa Élet Ismerkedem, közben kiderül, mi lehet belőle. A cél egy tartalmas, élettel teli, kölcsönösen elfogadó, támogató szeretetkapcsolat. Őszinteség, bizalom, nyíltottság alap, a többit közösen megoldjuk! ;)
  • Tibor (46), Győr Sziasztok! Aki hétfő reggel is férfi és péntek délután is Férfi. -hosszútávon -harmonikus -játszmák mentes

NagytótfaluNagytótfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk