Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Ortaháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Richard (66), Budapest, XIII. Hello! Good conversations, walks, good food and romance
  • Réka (47), Budapest Add önmagad! Hasonló értékrendet, közös témákat, programokat, azonos életfelfogást, nyugodt életre törekvő társat keresek.
  • Erika (57), Orosháza Sziasztok! Beszélgetni ugye milyen jó lenne ha lenne kivel neked is? Vannak a hétköznapokban olyan napok ,melyeken szükség lenne megosztani az örömet ,a bánatot vagy bármi olyan érzést ami akkor ér amikor pont nincs kivel ezt megosztani.A lelki társ sokszor többet jelent mint a spontán jelenlét!
  • Melinda (48), Gödöllő Az egónak mennyiség kell, a léleknek minőség. Kedvesek! Fontosnak érzem leírni, hogy határozott és céltudatos vagyok. Persze, azért meg lehet győzni, de bizonyos dolgokhoz ragaszkodom. Az őszinteség, a tisztelet, a megbecsülés, hogy csak egy párat említsek....ha ezek megvannak, akkor már tudok hinni és bízni is. Ha egy parányi szikráját is tapasztalom ezek hiányának, akkor sajnos véget vetek annak, ami még csak el sem kezdődött. Nem leszek a "vágyaid tárgya" és nem hagyom magam kihasználni. Ha erre vágysz, nem engem keresel. Hogy kellemes dolgokról is írjak, szeretem a zenét (szinte mindent), koncert, hangverseny, színház minden mennyiségben és minőségben jöhet! Fontos számomra a minőségi idő, legyen az közös vagy egyedül töltött. Természetesen tiszteletben tartom a hobbidat, de sajnos nem fogok síelni, snowboardozni, ejtőernyőzni, bungee jumpingolni és még sorolhatnám. Nekem ezek sajnos nem jönnek be. Köszönöm, ha elolvastad és tiszteletben tartod. Sikeres párkeresést mindenkinek :)
  • Attila (55), Hegykő Sziasztok! Röviden-mielőtt bárki megkövezne nős vagyok. Az hogy ennek ellenére itt vagyok meg van az oka. De ez ha majd úgy alakul úgy is beszéd téma lesz.Összességében egy normális ember vagyok- kisebb hibákkal.Szabadidőmet szeretném eltölteni - jó társaságban. Nem a sex a motiváció mielőtt bárki félre értené. De mint nős férfiról van szó ez ugrik be mindenkibe. Nekem a lelkemben van egy nagy űr - azt szeretném betölteni ..

OrtaházaOrtaháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk