Társkereső Ságújfalu

Legújabb ságújfalui férfi társkeresők

Márton, 50 éves
Társkereső Ságújfalu
18 napja tag
Hölgyeim! Ha határozott, jó humorú, kedves, intelligens úriembert kerestek, hát megjottem!Ismerj meg és nem fogsz csalódni!
Richárd, 30 éves
Társkereső Ságújfalu
526 napja tag
Richárd vagyok, 29 éves, lakhelyem Ságújfalu. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (35), Budapest, XI. Love story mellett life storyt keresek Egyéni vállalkozó vagyok, imádok sportolni úszni, táncolni. Hobbim a varrás.
  • Marcell (21), Nagykanizsa Az átlagos unalmas. Komoly kapcsolat reményében látogattam ide😅
  • Renáta (34), Mór Sziasztok! Szia! Romantikus léleknek mondanám magam ....ismerj meg ha szimpatikusnak talaláltál.
  • Andrea (32), Fót Sziasztok! Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel milyen bolygók köröznek holdad körül. Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva, mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van. Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe és nem hátrálsz-e meg. Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál.
  • Tamás (26), Pécs Sziasztok! Sziaztok! Fiatal srácként ismerkedni szeretnék! Kezdő vagyok még az online ismerkedésben, de úgy érzem megéri kipróbálni. Remélem megtalálom az igazi társamat! Komoly kapcsolatot szeretnék :)

Társkeresés Ságújfalu-n

SágújfaluSágújfalu

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk