Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Spirituális társkeresők

956 spirituális társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Néhány spirituális társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb spirituális társkereső nők

Beatrix, 21 éves
14 órája tag

Szia Bea vagyok 21 éves. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Szeretném megtalálni a párom aki hasonló értékrenddel rendelkezik mint en.
Melinda, 39 éves
15 órája tag

Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Beatrix, 50 éves
31 órája tag

Úgy élem az életem, ahogy a szívem diktálja, és úgy érzem, így vagyok teljes.
Ildikó - társkereső Pétfürdő - 51 éves nő
Ildikó, 51 éves
31 órája tag

Sziasztok! Független, őszinte és nyílt vagyok. Érzelmes, érzéki, odaadó, empatikus, de határozott, néha spontán cselekszem. Alaptermészerem a vidámság, szeretem a természetet, zenét, setálni, kéz a kézben, kirándulni, vagy csak összebújva tévézni.. Kinőttem a tündérmeséből, és nem a herceget keresem, de jó, ha Te is érzelmes, értelmes, szenvedélyes, gondoskodó, bújós, érzelmeket adni-kapni tudó vagy. A személyes találkozás híve vagyok.

Legújabb spirituális társkereső férfiak

Tibor, 45 éves
10 órája tag

Kedves,közvetlen,kommunikatív barátságos, konzervatív beállítottságú ember vagyok.
Vilmos - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Vilmos, 35 éves
27 órája tag

Sem utódja, sem boldog őse, Sem rokona, sem ismerőse Nem vagyok senkinek, Nem vagyok senkinek. Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség, Lidérces, messze fény, Lidérces, messze fény. De, jaj, nem tudok így maradni, Szeretném magam megmutatni, Hogy látva lássanak, Hogy látva lássanak. Ezért minden: önkínzás, ének: Szeretném, hogyha szeretnének S lennék valakié, Lennék valakié. (Ady)
Viktor, 53 éves
3 napja tag

Sziasztok!Szeretném megtalálni,azt a hölgyet,aki hűen tudna szeretni,és én viszont szeretném.Szeretek táncolni,kirándulni,filmezni,szeretem a gyógyfürdőket,de a párommal bárhova elmegyek!
Ádám - társkereső Nagytálya - 28 éves férfi
Ádám, 28 éves
3 napja tag

Ha szeretnél megismerni írj nyugodtan.
Néhány spirituális társkereső bemutatkozása
 • Kriszta (47), Erdőkertes
  Jókedv, derű, optimizmus
  Nyitottság, elfogadás, befogadás, kompromisszumra törekvés... ez visz minket, társkeresőket előre... Két fontos vonatkozást osztanék meg itt magammal kapcsolatban: az egyik a tisztelet és a tiszteletre való igény, mint alapértèk. A másik a kommunikáció, mint fétis: vallom, hogy a nyitott, őszinte, magától jövő kommunikàció az alapja két ember szárnyalásának. Én pedig hedonista vagyok és szeretek szárnyalni. És Te?:)
 • Melinda (43), Gödöllő
  Olyan Férfit keresek, aki mellett Nő lehetek
  Nem várom el, hogy eltarts de azt igen, hogy légy udvarias. Jó a humorom és szókimondó vagyok. Szeretek beszélgetni és tartalmasan tölteni az időt. Szívesen utazom, kirándulok de benne vagyok egy egész napos filmnézős, összebújós, otthonról ki nem mozdulós napban is. Szeretek jókat enni és nincs megfelelési kenyeszerem arra, hogy a trendiség kedvéért 40 kg legyek és egész életem a saláta evésről szóljon. Fontos számomra a lányom és a család. Konzervatív értékrendeket követek inkább.
 • Katika (62), Budapest
  Az élet célja a SZERETET!
  Katika vagyok, 62 éves. Keresem a társam a másik felem, aki szintén fejlődni akar és egyben szellemi társam is. Szeretek újat tanulni, utazni, felfedezni a világot. Mosolygós, optimista nő vagyok. Életvidám, szerethető, becsületes, figyelmes. független férfit keresek.
 • Tamás (31), Lenti
  Stay+! Idén 1x megyek Ciprusra, egyszer már voltam
  Nem keresek párt, mert nem vagyok tag, de feltettem jó képeket. A Debreceni hagyományokat követve albérletben lakok, nincs autóm és élvezem az életet. Van még 900 Ft a Starbucks kártyámon :) Vajon önálló lettél -e azáltal, hogy külön mosógéped, hűtőd és sütőd lett? Tudsz-e önállóan gondolkodni egy hitel csapdában? Gondold át! Én utálom a pénzt, csak a munka tesz szabaddá. A pénz a te börtönöd, de munka mindig lesz. Kedvenc hobbim dolgozni a cégnek, barátoknak és magamnak. Szerintem ez tök aranyos dolog.
 • Odin (48), Budapest
  Az élet szép de,, ÉN még szebb vagyok!!!
  Nekem nem gond kitölteni ezt a részt,, hisz ismerem magamat. Tudom milyen ill ki vagyok??? Azt is tudom mit szeretek érdekel. Nem is értem a sok adatlapon amiket láttam,, mi nehéz ill bonyolult van ebbe ide irni ???? ÉLETVIDÁM JÓ LELKŰ MÓKÁSKRAPEK ÉN AKI VAGYOK LESZEK. NEKED. Te nekem. Szines bohémlelkületü ember vagyok amolyan MR BEAN . Örök OPTI-PISTA. 😁😁😁😁😁😝😝😝😝😝 Nem szinte alig nézek tv-t. Van hogy be sem kapcsolom napokig. Célirányos tv néző vagyok. Pedig kettő is van. 📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺 Inkább olvasom helyete. 📚📚📚📚📕📕📕📕📕📑📑📑📑 Engem nem fogsz hallani csunyán trágárul beszélni. Jol nevelt a drága ÉDESANYCIKÁM. Sokat járok szinházba muzeumokba s kiállításokra. 🎹🎹🎹🎹🎻🎻🎻🎻🎷🎷🎷🎷🎺🎺🎺🎺🎶🎶🎶🎶🎶 Komolyzenei koncertekre. S soha nem fogsz koszos cipőben látni, ,👟👟👟👟👟👟👟 tieid is mindig ki lesznek pucolva. 👠👠👠👠👠👠👠👠👠 Viszont nagy mese fun vagyok. Minden menyiségbe jöhet. LORD of the RINGS fun vagyok. 🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎬🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥 Hat részt láttam hatszor. Most angolul nézem már. Mindent tudok a filmröl amit csak tudni lehet illik. Társasjátékozni majd inkább veled. 🎮🎮🎮🎮🎮🎲🎲🎲🎲🃏🃏🃏🃏🎢🎢🎢🎢🎢🎯🎯🎯🎯🎯🎯🀄🀄🀄🀄🀄 Az lenni lesz izgalmasabb. Járok szakácsversenyekre. Számos dijat nyertem már. 🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍴🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍰🍰🍰🍰🍰🍰 Nincs káros szenvedélyem. Valoban nincs. !!!!! Családra vágyom gyerekekkel. !!!!!!! ÉDESANYÁM UNOKÁKRA VÁGYIK. Mindig kérdezi mikor lesznek ? Rend tisztaság fontos számomra. Tényleg. Nem csak viccböl irom. ÁSÓ KAPA NAGYHARANG. !!! 17 éves korom óta önellátó vagyok. Vannak céljaim terveim,, nem csak ugy logok a légtérben. BIZONY BIZONY s megint csak BIZONY. Imádom az állatkákat. Volt s lesznek is még. Mindegy hogy cicus vagy kutyus. Kedvenc kutya fajtám a FILA BRASILERO. SZFINX cicát szeretnék. 😾🙀😾🙀😾🙀😾🙀🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕 De kigyót medvét gorillát tigrist oroszlánt is tartanék. 🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐻🐒🐒🐒🐒🐒🐍🐍🐍🐍🐍 Mert majd kertesházba tervezem költözni. Még rengetegszer rengetegnyit tudok tudnék ide irni magamrol infokat. Nem is értem azt a sok üres adatlapot ,, miket láttam már eddig. ????????????????????????????????????????????????????????????
Te is tisztában vagy a spiritualitással? Hiszel azokban a dolgokban, amit a tudatlanok csak egy legyintéssel letudnak? Fontosak számodra a csillagképek, vagy hogy ki mikor és hol született? Életünket rettentő sok különleges dolog határozza meg és sokan nem hisznek ebben, de ha Te olyan párt keresel, aki osztozna a tudásodban, a hitedben és igazi spirituális társaddá válhat, akkor jó helyen jársz. Regisztrálj a Randivonalra, hisen itt könnyedén rátalálhatsz a tökéletes párra, amit neked szánt a sors. Hidd el, nem véletlenül olvasod most ezt a szöveget, nem véletlenül keveredtél ide.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.