Ferenc

42 éves Székesfehérvár
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!
Ferenc, 42 éves társkereső férfi - Székesfehérvár
8

Ferenc

 • 42 éves
 • Székesfehérvár (km)
 • főiskolát végzett (Gépészmérnök)
 • 184 cm magas, néha dohányzik
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Frakk nem is lány kutya volt

okos, ügyes, jóképű, szorgalmas vagyok, imádom a romantikus sorozatokat, jól főzök, szeretem a macskákat, mi kell még?????
(nem vagyok covid ellen beoltva és nem is leszek)
Mutass többetMutass kevesebbet

Milyen társat keres?

Mi sem egyszerűbb, lássuk a listát.
Azt a nőt keresem, aki:
- Képes tenni egy kapcsolatért és nem gondolja, hogy az ő része annyiban merül ki, hogy szétteszi a lábát, minden egyéb a férfi dolga, mert ő egy nő. Ez édes kevés.
- Aki nem akar egyik napról a másikra beleülni a gazdagságba. Tisztában van egy átlag polgár lehetőségeivel és korlátaival. Nem érzem úgy, hogy földi létem legfőbb célja, hogy egy nő szórakozását finanszírozzam a semmiért cserébe.
- Aki tud viselkedni, nőként viselkedni, nem csupán biológiailag nő. Tud kedves és megértő lenni és ezt nem tekinti "játszmázásnak". Ugyanis aki nem tud nőként viselkedni az férfit se akarjon.
- Nem gondolja, hogy bármikor bárkivel bunkózhat, neveletlenül viselkedhet, mert hát egy igazi férfinek minden esetben mellé kell állnia, amiből kifolyólag bármit megtehet. Nem tekinti a férfit a verő emberének, akit ha megcsinálta a balhét, előre küldhet. Továbbá nem alázza meg igazságtalanul a másikat, nem vetíti ki a hibáit a másikra.
- Ha egy végig dolgozott, tanfolyamokon eltöltött, napi edzésekkel fűszerezett hét után, péntek este fáradtnak merészel lenni a férfi, azt nem tekinti a szerelem és szenvedély
végének, érdektelenségnek és ezért nem kezd el balhézni vele.
- Nem képzeli magát utolérhetetlennek és felsőbbrendűnek, mindenki felett állónak, mert szerzett egy diplomát. Ezt a helyén tudja kezelni és ember tud maradni.
- Aki elvárja az őszinteséget, de ha ezzel szembesül, azt nem veszi támadásnak és sértegetésnek, hanem hasznosítandó tanácsnak, segítő szándéknak.
- Nem gyűlöli alapból a férfiakat. Semmi kedvem egy korábbi kapcsolatban elszenvedett sérelmeiért bűnhődni, mint ahogy én sem büntetek emiatt senkit.
- Aki hosszútávú kapcsolatban gondolkodik és ennek érdekében nem vet véget annak az első kis buktatónál, hanem igyekszik a problémát megbeszélni. Ugyanis ez a kulcsa egy tartós kapcsolatnak. A megbeszélni szót kiemelném, mivel én az emberi kommunikáció híve vagyok, a sértődött, hisztérikus és gyermeteg viselkedéssel nem tudok mit kezdeni.
- Ha épp egyedül kell valamit főznie, erre a tevékenységre nem úgy gondol, hogy a férfi anyjának szerepébe lépett, mint ahogy én sem gondolom, hogy az apja lennék azáltal, hogy megjavítom ami szükséges.
-aki nem görcsöl és pánikol a kora miatt, nem akar 2 hét után összeköltözni és gyereket tervezgetni. Képes normális idő intervallumot rászánni egymás megismerésére, mielött mindez megtörténne a kapcsolat tartósságának érdekében és aki nem azt számolgatja mennyivel több pénze marad az összeköltözés által.
-Akinek nem csak akkor vagyok férfi ha valamit meg kell csinálni, mikor valami kell neki,mert nagyjából ennyit jelent számára egy kapcsolat, vagyis annak egyetlen célja, hogy ő jól érezze magát, az egyedül az ő kényelmét hivatott megteremteni és szolgálni.
- Ha valaki még nincs túl érzelmileg az exén és csupán abból a célból kell egy férfi, hogy ezáltal féltékennyé tehesse ,azoktól azt kérem, hogy hagyjon ki az efféle játszmákból és menjen, béküljön ki az adott férfival, biztosan nem fog tudni ellenállni.
- Senki ne várja el, hogy 2 nap beszélgetés után, az addig megszokott életvitelemet feladva, kizárólag az adott hölggyel fogok foglalkozni és semmi mással. Mindezt úgy, hogy még egy személyes találkozásra sem hajlandó, ill. elfoglaltságai miatt erre nem tud időt szakítani. Vagyis azt elvárja, hogy én maximálisan rá koncentráljak, miközben neki nincs ideje rám. Természetesen idővel meg kell találni a mindkét fél számára ideális és elvárt egymásra fordított időt, ez jönni is fog magától, amennyiben együtt akarják megélni a mindennapokat, de ezt ne várja el senki azonnal.
- Akinek olyan beteges értékrendje van, hogy a szerelem, szeretet és vonzalom tárgyakban, ajándékokban fejezhető ki irányában, annak nem én vagyok az embere. Az érzelmek legyenek fontosak. Azt sem szeretném ha valaki arra használna, hogy mellettem össze tudja spórolni a 2. lakása ellenértékét.
- Akinek fontosabb, hogy mit érzek a családtagjai munkája/hobbija iránt, mint amit iránta érzek, illetve ez alapján ítél meg engem és kapcsolatunkat annak szintén nem szeretném rabolni értékes idejét.
- Örömmel töltene el továbbá az is, ha nem kellene kitalálnom a gondolatait, hogy mikor mire van szüksége, mi esne jól neki, mert megmondja vagy épp lépéseket tesz annak érdekében, hogy megkapja ezt és nem lecseszésben részesít utólag, mert nem sikerült kitalálnom gondolatait.
-Ha valakinek a szexuális kultúrája,ill. fantáziája nagyjából arra korlátozódik, hogy elfekszik az ágyon és szétveti lábait, aztán csináld, az ne csodálkozzon ha rövid időn belül kerülni fogom az együttléteket, nekem ennél egy picit többre, színesebb együttlétekre van szükségem, mivel úgy érzem magasabb szinten állok ezen a téren. Az exe használt pólójának viselése sem bír komoly szexuális vonzerővel szememben,ami felcsigázna.
Nagyjából ennyi, szerintem nem irreálisak az elvárások, mert nem csak egy nőnek lehetnek elvárásai. Ha egyenjogúság van, akkor legyen az.
Mutass többetMutass kevesebbet

Adatok

Ferenc adatai
Akit keres

Alapok

neme
nőt
kora
30-55 év között
csillagjegye
lakhelye
max 100 km-re a lakhelyemtől

Megjelenés

magassága
184 cm
testalkata
sportos
vékony, átlagos, sportos, néhány kg plusz
súlya
103 kg
hajszíne
barna
szemszíne
zöld

Háttere

végzettsége
milyen területen
Gépészmérnök
foglalkozása
alkalmazott
foglalkozási terület
CAD Tervezés
vallásgyakorlás
a magam módján
anyanyelve
magyar
magyar
beszélt nyelvek
angol, német
családi állapot
nőtlen
hajadon, elvált, özvegy, házas-külön él
van gyermeke?
nincs
nincs, van, de nem vele élnek
szeretne gyermeket?
még nem tudom

Szokásai

dohányzik?
néha
fogyaszt alkoholt?
alkalmanként
étkezése
mindenevő
mindenevő
sportol?
naponta
milyen sportot űz?
testépítés/fitnesz

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
3242687
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!
Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
3242687
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod
 • Találd meg a párod
 • Belépés tagoknak
Belépés tagoknak

vagy
Találd meg a párod

Még nem vagy tag? Csatlakozz most!

vagy

Regisztrálj Facebook
vagy Google fiókkal!

Ne félj, ismerőseid nem látják és nem osztunk meg semmit az üzenőfaladon.
 • A tagok 80%-a komoly kapcsolatot keres
 • 72% szerint a Randivonal a legjobb társkereső
 • Több, mint 3 millióan már regisztráltak ... Te mire vársz?
Az előfizetésen túl lehetőséged van feloldani egy adott társkeresővel a beszélgetést. A feloldott beszélgetésben mindketten korlátozás nélkül írhattok egymásnak, akár előfizetés nélkül is. A feloldás ára Prémium tagsággal egyszeri 250 Ft, Prémium tagság nélkül 500 Ft. A feloldás az adott beszélgetésben érhető el először a címzett számára, majd a feladó számára is, ha a címzett jelezte, hogy szívesen beszélgetne vele.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk