Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 6 800 online.
Bea
49, Tatabánya
Nős fèrfiak nem èrdekelnek . .Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd,  mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked... Veronica A. Shoffstall
Bea, 49
Tatabánya
Zsolt
44, Budapest, XX.
Új év,új remény Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem tudom mit írjak magamról , mindenkinek más a fontos. Ami biztos vidám optimista természetű vagyok, mindg keresem az élet napos oldalát. Tiszta szívvel és tiszta lappal vagyok itt.
Zsolt, 44
Budapest, XX.
Enikõ
41, Albertirsa
Nem szépítek, ilyen vagyok én! (kép és szöveg) Regisztrációmat követően alaposan eltűntem.. Megvallom kissé eltántorított ez az internetes társkereséssel járó hirtelen dömping. Most újra belevágok.. Az esélyt meg kell adni, hátha itt vagy! :) Ha valaki tényleg a társát keresi, akkor nem eladni akarja magát, hanem magát akarja adni! Egy retusált kép már az első találkozáskor lelepleződik!Miért kell? Nem tartom jó alapnak egyből egy félrevezetésre építkezni... Természetesen röviden nem tudom jellemezni magam... Ráadásul biztos mindenki elfogult ha magáról kell beszélnie...Plusz a jó és rossz tulajdonságok szubjektívek... Remélem megtalálom, akivel a legjobbat hozzuk ki egymásból. Van egy csodálatos 7 éves kisfiam, akit egyedül nevelek. Szerencsés vagyok, mert érzésekkel teli, szívvel - lélekkel áldott meg a sors. A személyiségem erre alapszik, és épül. Szeretek viccelődni, nevetni, mosolyogni. Van néhány szó, amiket sokan hangoztatnak, ámbátor vagy a jelentésével nincsenek tisztába, vagy csak "divatból" írják... nem tudom... De ezeknek jelen kell lenniük a kapcsolatunkban, méghozzá kölcsönösen: Szeretet, Tisztelet, Bizalom, szavahihetőség, segítőkészség, kedvesség, hűség. Nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot, ahol ezek közül bármelyiket ne adhatnám a társamnak! Műszaki beállítottságú vagyok, kreativitásra, logikára, és következetességre is törekszem. Hiszem, hogy mindenre van megoldás, csak rá kell jönni... Szeretek kedves lenni másokkal, kedvesen beszélni, még akkor is, ha valaki azt épp nem érdemli meg... A konfliktusokat kerülöm, veszekedést ki nem állhatom. Nincs veszekedés, hanem megbeszélés van.. Az pedig egyenesen taszít, ha valaki erejét fitogtatja , hát ha még használja is. Persze a nézet eltérések elkerülhetetlenek, de feltételezem, némi intelligenciával ezek normál hangnemben is megbeszélhetőek. Jut eszembe, érdemes lehet megemlíteni, hogy ha fontos Neked a bizonyítvány, akkor jelentem alássan, hogy nekem csak alapfokú végzettségem van. Így akkor nem egymást keressük. Továbbá ha társkeresés közben az anyagi vagy tárgyi dolgokon jár az eszed, akkor sem egymást keressük. Nekem nincs sok, csak annyi, hogy szűkösen megélünk, ezen a téren velem nem jársz jól, ugyanakkor hidd el, hogy nem rendelkezel annyival, hogy megvehesd a szeretetem, vagy hogy "társak" legyünk! Nem sokat ugyan, de dohányzom... (bár egy nem dohányzónak 1 szál is sok) Lakásban nem füstölök, illetve igyekszem figyelni arra is, hogy a füst másokra ne szálljon.. de lehetőleg rám se... :) Ha képes voltál ezt a sokat végig olvasni, és még mindig szimpatikusnak tartasz, esetleg többet szeretnél megtudni rólam... Akkor írj.. Kapcsolatunkhoz elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia! Ezért kérlek ne vedd rossz néven, ha esetleg részemről nem kölcsönös az érdeklődés, és ezt jelzem! További szépséges napot, és sikeres Társkeresést
Enikõ, 41
Albertirsa
József
52, Sárbogárd
Rövid az élet. Sziasztok èn a szemèlyes talàlkozàsban hiszek! Ide mindenki azt ir amit akar.
József, 52
Sárbogárd
Szilvia
46, Budapest, XVI.
Szimmetria Van két gyerekem. Vannak hobbijaim – néptáncolok, koncertekre járok, kirándulni megyek, utazni, síelni is szeretek, és nem vagyok lusta sokat sétálni, de korán reggel békésen olvasni is jó dolog, egyébként sem jellemző, hogy a hasamra süt a nap. Van munkám, amit szeretek. Érdekelnek az emberek, szeretem meglátni apróságokban a szépet és a jót, vagy csak úgy felfedezni a várost. Gyakran összejárok a barátaimmal. Van kedvenc kávézóm, ahova rendszeresen beugrok. Van egy macskám, sokat tanultam tőle. :) Nem vagyok tökéletes, „csak” ember. Hiszek benne, hogy a boldogságom nem rajtad múlik, és a te boldogságod sem rajtam. de azért lehet az úgy, hogy 1+1=4. Akadhat valaki, aki szintén úgy gondolja, egyedül is szép az élet, de együtt még jobb lehetne.
Szilvia, 46
Budapest, XVI.
Zoltán
51, Budapest, XI.
Ismerkedés,beszélgetés Szép napot Mindenkinek! Egyenlőre még csak ismerkedési célból vagyok itt. Nehezen barátkozom és bizonyos dolgokban igen zárkózott vagyok. Mások tanácsára regiszráltam hátha lesz oylan aki szívesen ismerkedne intimebb dolgokban zárkózottabb fiúval is. Irányítani szerető Hölgyet keresek. Egyenlőre nem tudom mit írjak,de amint ennél több is az eszembe jut ígérem javítok a bemutatkozásomon. Köszönöm hogy figyelemben részesített aki ezt elolvasta!! Sajnos mivel nem vagyok előfizető így nem tudok írni senkinek:(...Ezért elnézést kérek.
Zoltán, 51
Budapest, XI.
Elza
30, Szeged
Sziasztok! Szia, Elza vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Elza, 30
Szeged
Ati
60, Veszprém
szenvedélyesen földön járó, komoly de tele szeretettel, humánummal
Ati, 60
Veszprém
Margo
58, Budapest, XV.
Mi is legyen... Vidám, igényes,ötvenes nő vagyok, pozitív szemlélettel, nyitottan a világra. Kedvenc időtöltéseim az olvasás, kirándulás, városnézés. Imádok utazni, új tájakat, kultúrákat megismerni, ismeretlen városokat felfedezni. De színház, film rajongó is vagyok. Mind ezekhez keresem társam, barátom, kedvesem, egy komoly kapcsolat reményében.
Margo, 58
Budapest, XV.
Laci
52, Budapest, XVI.
Sziasztok!. Szerelem. Alapvetően nyugodt és vidám természetű vagyok. Inkább otthon ülő vagyok, de ha itt a jó idő, jöhet a csavargás. Nem vagyok sport rajongó. Wellneszezni szeretek. Szeretem az állatokat és a természetet. Szeretem az igaz magyar történelmet. Nemzeti érzelmű vagyok. Házi tündér nem vagyok, de ezt-azt megcsinálók. Megbízható vagyok és őszinte. Jelenleg a cigi kivételével nincs káros szenvedélyem. Ezermester, fúrok-faragók. Csak komoly kapcsolat érdekel. Szerelemre vágyok.
Laci, 52
Budapest, XVI.
Gesztenye
65, Budapest, XXII.
Hahóóó! Itt vagyok! :) Vidám, független nő vagyok, némelyek szerint extravagáns, szerintem csupán egyedi és ezért különleges. Szeretek "nő" lenni. Vonzó, gondoskodó, odabújó, és egy ideje repertoáromba tartozik a nagymama szerep is :) Értékelem a jó humort, szeretek nagyokat nevetni.  Örömmel benne vagyok jó programokban (színház, mozi, koncert, utazás) és nagyon szeretek táncolni, de nagyon jó otthon lenni is... Szoktam főzni, sütni, barátkozom a reformkonyhával, szeretem az ínyencségeket, a változatosságot. Egyébként pedig van bennem jó adag kreativitás meg alkotásvágy - nagyon élvezem, ha „létrehozhatok” valamit.  Nagyra becsülöm a szellemi értékeket, és időnként a politikára is képes vagyok figyelni :) A vizeket, vízpartokat különösen kedvelem, jól elboldogulok egy vitorláson, legutóbb pedig belekóstoltam a könnyűbúvárkodásba - és nagyon tetszett! ...És megvannak a síléceim is :)  Tudom, a személyes találkozás minden leírásnál többet ér, úgyhogy itt most abba is hagyom! :)
Gesztenye, 65
Budapest, XXII.
Robye
33, Budapest, XII.
Sziasztok! Tartos , monogám kapcsolat lenne az alap cél. De a puding probálja ha megkostólják.Probájuk meg találkozzunk és meglátjuk mi alakul. FONTOS:12. kerületben lévő albérletbe bérlőtársat keresek azonnali költözéssel. Csendes nyugodt környék, jó közlekedéssel. Havi díj 60ezer ft. Amely már tartalmazza a rezsiköltséget is.
Robye, 33
Budapest, XII.
Éva
50, Tapolca
Sziasztok! Sziasztok! Eva vagyok 49 éves. Keresem a párom.
Éva, 50
Tapolca
Béla
78, Budapest, XXI.
Kedélyes, hüséges, életvidám, kertészkedő társam keresem Magamról: Derűs, életvidám, optimista, őszinte, romantikus, természet szerető, kölcsönös megértésen alapuló tartós kapcsolatot, társat keresek! Az élet szép dolgaira nyitott vagyok! Szeretek kertészkedni, színházba, moziba járni, kirándulni és mindent ami a kikapcsolódással jár!
Béla, 78
Budapest, XXI.
Erzsébet
64, Istenmezeje
Ismerj meg! Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet, 64
Istenmezeje
Zoltán
38, Budapest, III.
Édes kettesben Zene , olvasás, sport kedvelő nem dohányzó Férfi vagyok. Családalapítási szándékom van.
Zoltán, 38
Budapest, III.
Bea
50, Dunakeszi
Ismerkedjünk! Szia, Bea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bea, 50
Dunakeszi
Laci
49, Budapest, IV.
Sziasztok! Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 49
Budapest, IV.
Ani
57, Dunaújváros
Sziasztok! Társaságot keresek a szó tágabb értelmében.
Ani, 57
Dunaújváros
Tivadar
43, Mezőnyárád
Szeretni ès szeretve lenni..... 1976-os évjáratú ,kicsit viharvert de kevesett futott,jó állapotban lévő pasi komoly kapcsolatot keres.Univerzális modell.Megtudja csinálni a ház körüli munkákat,égőt cserél,csapot és villanyt szerel,fát és füvet vág,mos,mosogat,takarít.Kis szeretetért és kedvességért cserébe kenyérre lehet kenni.Hideg téli estéken aktiválódik a hősugárzó és masszázs funkció.Karbantartása egyszerű,fenntartása alacsony és ha beléd szeret mindent meg fog tenni érted.A viccet félretéve komoly kapcsolatot keresek,olyat amiben nem elnyomjuk egymást hanem felemeljük.S bár lehet hogy lerágott csont de fontos az egymás iránti tisztelet és hogy ne akarjuk megváltoztatni a másikat.Fogadjuk el olyannak amilyennek megismertük.Szeretek motorozni,horgászni,barátokkal sütögetni a kertben,tűz mellett jókat beszélgetni,mozi,kirándulás vagy bármi amit kettesben lehet csinálni.
Tivadar, 43
Mezőnyárád
Anikó
53, Üllő
Kereslek... Az életet lendületesen és vidáman szeretem élni. A váratlan helyzetekre is rugalmasan tudok reagálni. Nagyon szeretek adni, viszont mára már megtanultam, hogy a társamtól is ugyanezt kell elvárnom. Kreatív és folyamatosan megújoló, de a hagyományos értékrendet valló nő vagyok.
Anikó, 53
Üllő
Ádám
33, Szombathely
"Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!" Humoros, őszinte ember vagyok. A barátaimért és szeretteimért mindent megteszek. Sportos, aktív életet igyekszem élni. Régebben sokat fociztam, mostanában már inkább a kondi terembe járok vagy futok.
Ádám, 33
Szombathely
Zsuzsa
44, Balatonfüred
csip csip csóka ÉLetvidám, nies, talpraesett, gyengéd, érzékeny, társasági ember vagyok. Szeretem az élményeket, természetben lenni, koncertre járni, régi városokat felfedezni, új embereket megismerni, francia filmek nézni. Balatonfüreden élek a gyerekeimmel, imádom ezt a vidéket de sokat járok Pestre is munka miatt.
Zsuzsa, 44
Balatonfüred
András
37, Tiszaújváros
Minden agyban dől el. Minden! Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
András, 37
Tiszaújváros
Klára
40, Budapest
Sziasztok! Egy oroszlán nő vagyok, és a jegy minden tipikus jellemvonása megvan bennem, óriási szívvel. Szeretek utazni, színházba járni, kirándulni.Vagy csak otthon lenni, főzni, egy finom bort meginni, egy jó filmet megnézni. Számomra a belső tulajdonság fontos, de meghatározó a külső is. Emellett legyen magára igényes, ápolt. Plusz legyen meg a kis szikra, kémia. Fontos, hogy két ember jót tudjon egymással beszélgetni, és ez mindkét félnek élmény legyen. Élvezzék egymás társaságát. Számomra az ideális partnerrel, kiegészítjük egymást, segítjük, építjük a másikat, egy őszinte játszma nélküli kapcsolatban.Illetve, ami nagyon fontos, hogy legyen humor, vidámság.
Klára, 40
Budapest
Gábor
33, Budapest, XXI.
Sziasztok! Nincs tökéletes virág, mert minden virág tökéletes.
Gábor, 33
Budapest, XXI.
Éva
63, Debrecen
Rendszerető megbízható páromat keresem. Vidám, igényes társam keresem. Fiatalos természetkedvelő kedves, rendezett körülményekkel.
Éva, 63
Debrecen
Zoli
48, Hatvan
Párosan szép az élet :) Vidám természetű, jó humorú, férfi keresi párját,komoly kapcsolat reményében.
Zoli, 48
Hatvan
Angéla
42, Győr
Sziasztok! Vidámságra, boldogságra, kellemes szabadidő eltöltésre vágyom :)
Angéla, 42
Győr
Balázs
63, Tiszaújváros
Bármi megtörténhet. Korosztályomból keresek hölgyet kötetlen, nem összeköltözős kapcsolatra, fontos az azonos hullámhossz.
Balázs, 63
Tiszaújváros
Angelika
55, Budapest, III.
Ötven felett is van élet:) Utazni szerető, hosszabb repülést is bevállaló társamat keresem. Nem vagyok örökmozgó, de érdekelnek a különféle kultúrák, az sem baj, ha beszélsz angolul :) Hiszek a személyes találkozás varázsában, viszont utálok hetekig levelezgetni. Röviden ennyi ;)
Angelika, 55
Budapest, III.
Tamás
43, Páty
Őszinte, tiszta, önzetlen érzelmek. Kedves Hölgyeim! Odaadó, szerelmes típus vagyok. Két lábbal a földön járó férfi. Szeretem a nyugodt, harmónikus életet. Nem szeretek veszekedni, inkább az indulok nélküli vitákat preferálom. Szeretek sportolni, horgászni, sétálni. És szeretem az összebújós pihenést. 🙂 Hasonló típusú hölgyet keresek, aki nem fél kimutatni az érzelmeit. code976@gÖnzetlenül és valamilyen szinten, elvárások nélkül tud szeretni! Komoly kapcsolatot, nem kalandot! Játszmák nélkül. Olvass figyelmesen kérlek. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozóm. Tamás
Tamás , 43
Páty
Ibolya
41, Békés
Ne álmodd az életet, hanem éldd az álmaidat. Egy 10 éves kisfiú anyukájaként, próbálom újra kezdeni az életemet. Nővérkeként dolgozom két magánrendelőben. Kevéske szabadidőmben próbálom élvezni az életet és tartalmasan eltölteni.
Ibolya, 41
Békés
Gábor
44, Zalaegerszeg
Nem az út számít hanem hogy kivel teszed meg! Nem tudok célok nélkül élni.Magánéletben,munkában,sportban,egyaránt az értelmet keresem,és az elérendő célokat néztem és nézem.Igyekszem hogy ezek összhangban álljanak a képességeimmel.Ha a célt elérhetőnek gondolom,nem érdekelnek az úttal járó nehézségek,leküzdöm őket.Az élet arra tanított,a sült galamb nem repül a számba,tehát küzdeni kell.Önbizalommal,határozottsággal,elkötelezettséggel,kitartással és mindig egyenes gerinccel.
Gábor, 44
Zalaegerszeg
Marcsi
53, Albertirsa
Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide.Kérlek,csak akkor írj,ha hasonlóan gondolkodsz.
Marcsi, 53
Albertirsa
Zoli
40, Budapest, XVIII.
Társat keresek Zoli vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoli, 40
Budapest, XVIII.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk