* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 845 online.
Brigi
41, Ausztrália
..Sunshine........ Szeretem a termèszetet...hullàmokat bàmulni, sziklàkon ücsörögni, meglesni a vízalatti èlet titkait, de szerelmes vagyok a havas hegycsùcsokba is, az erdô illatàba, a fàk àrnyèkàba... Tudom nem minden reggel ròzsaszín a napfelkelte, de megteszek mindent, hogy a vàgyaim valòra vàltsam mèg ha sokat is kell dolgozni èrte. Reggelente fèlòràkat kòmàzok a kàvès bögre mellett de fontos, hogy megàlljunk ès cèlokèrt harcoljunk. Màr nagyon règòta nem èlek Magyarorszàgon, de szeretem a gyökereim ès keresek valakit aki tàrsam lehet a mindennapokban.
Brigi, 41
Ausztrália
Péter
51, Budapest, XI.
"test, lélek meg elme" keresem a hozzám illö partnert, akivel közös élményekben lehet részünk... nemcsak a kémia számit...
Péter, 51
Budapest, XI.
Kati
60, Gyenesdiás
"Ahol nincs Te, ott nincs én se. " Szia, Kati vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kati, 60
Gyenesdiás
Robi
40, Csongrád
Őszinte, szókimondó, alkohol és dohány mentes pasi Nem az az igazi férfi, aki a nők tucatjait az ágyba dumálja, hanem az, aki EGYET megvédelmez, tisztel, imád, gondoskodik róla egy életen keresztül. Aki mellett a Nő.... Nőnek érezheti magát, aki nem birtokolja, hanem egyenrangú társként kezeli.
Robi, 40
Csongrád
Bettina
29, Budapest, X.
Mitől ilyedtél meg??? Ahová belépett, jelenléte nem maradt észrevétlen. Légies és arisztokratikus termet, aki hajával, finom vonású arcával és átható zöld szemével különös jelenségként hatott a bohém, művészetkedvelő társaságokra. Könnyed megjelenéséből azonban erő és szenvedély áradt, továbbá vasakarat, amelyből szorgalma és kitartása építkezett. Udvariassága és illemtudása, légies bája szokatlanul hatott és lenyűgözte a vele kapcsolatba kerűlőket. Szenvedélyesen tud és akar szeretni, inkább a férfiak azok, akik mérhetetlenül akarják őt magukénak, ám sokszor nehezen áll ellent a hízelgő csábításnak.
Bettina, 29
Budapest, X.
Pumika
42, Balatonfüred
Sziasztok! Sziasztok újra itt vagyok. bízom benne,hogy most több sikerrel járok aki még nem ismer annak itt az ideje, aranyos kedves, odaadó jóra való fiú vagyok ja és aranyos is még egyben!!!
Pumika, 42
Balatonfüred
Gyöngyi
49, Győr
A szerelem egyenlet két ismeretlennel. Remélem ez is mint a legtöbb két ismeretlenes egyenlet megoldható. Hogy az egyik ne legyen túl ismeretlen néhány dolog rólam: vidám, optimista, kitartó, néha realista, néha álmodozó lány vagyok. Szeretem a természetet, sportot, zenét, táncot, színházat. Azért a romantikát se hagyjuk ki, jó összebújva beszélgetni, vagy csak lenni. Jó lenne ha megoldanád az egyenletet!
Gyöngyi, 49
Győr
Gábor
53, Jászberény
Szeretem a vidámságot meg a munkám! Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 53
Jászberény
Anita
47, Kecskemét
Szia! Komoly kapcsolat érdekel! Anita vagyok, 46 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anita, 47
Kecskemét
János
44, Sülysáp
Sziasztok! János vagyok, 44 éves. Társam keresem Sülysáp környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 44
Sülysáp
Ágnes
44, Budapest, III.
“Akiket megszeretünk, először idegenek voltak.” Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ágnes, 44
Budapest, III.
Jani
43, Budapest, XX.
Keresem az igazit! Egy értelmes kedves társat keresek akivel boldoggá tehetnénk egymás életét. Szeretnék családot alapítani es ehezz keresek társat. Lehet nem vagyok tökéletes de tudom mit szeretnék és hogy kire vágyok akit a tenyeremen hordanék.
Jani, 43
Budapest, XX.
Mónika
41, Gyula
Sziasztok! Fiatalos, laza, mosolygós, vidám, kedves, nyílt, optimista, jólelkű, életigenlő, társaságkedvelő és művészetekben jártas nő vagyok. Nem mindig vagyok előfizető, így csak a platina előfizetőknek tudok válaszolni, vagy ha kapok más elérhetőséget.
Mónika, 41
Gyula
Ágoston
59, Tahitótfalu
Megtalállak! Keresem azt a nőt, akivel eltölthetem szabadidőmet, és ki tudja még bármi is előfordulhat!
Ágoston, 59
Tahitótfalu
Klára
52, Kaposvár
Sziasztok! Klára vagyok, 52 éves. Társam keresem Kaposvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Klára, 52
Kaposvár
Péter
35, Körmend
Írj nekem! Péter vagyok, 35 éves, lakhelyem Körmend. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 35
Körmend
Aniko
48, Budapest, XXI.
Egyedül lenni nem olyan jó, mint ketten lenni ... ...és összetartani. Két gyermekemmel osztom meg a mindennapjaimat, így tulajdonképpen nem vagyok egyedül. Valójában egyre gyakrabban érzem, hogy mégis, hiszen mindkettő járja a saját útját. S bár azok közé tartozom, aki szívesen elmegy egyedül is színházba, koncertre, moziba...azért jobb lenne ezt Veled együtt!! Regisztráltam hát ide. Sajnos, azóta már eltelt, nem is kevés idő és még itt vagyok. De 2020 annyi meglepetést tartogat még. Holnap itt az új év! Én reménykedve, izgatottan várom! És Te?
Aniko, 48
Budapest, XXI.
István
59, Iván
Becsületesség Életvidám,becsületes,házimun. kedvelő,plussz a hobbiimat a ZENÉLÉST,az ÉGITÁJI közlekedést,vagyis az onnan jövő jeleket.Katolikus vagyok,hitem nagy.ILYEN HITÜ HÖLGYRE IS VÁROK CSAK AMEN.Lakásom van idevárlak,ha Te meg egy szép angyal vagy.jelentkezz,nem bánod meg. Csók.
István, 59
Iván
Andri
52, Budapest, I.
Sziasztok! Két ember között ha kialakul a “hűha” érzés, abból bármi lehet. Először ezt keresem! Nem határozott elképzelésekkel érkeztem ide, hagyom, hogy rám találjon akit keresek, bárki is legyen! A külső megjelenésemet - ami nem is annyira molett, mint inkább a nőies helyeken gömbölyded, de ilyen kategória nincs az adatlapon - a férfiak egy része nagyon kedveli, egy része pedig elutasítja. Nem szeretnék véletlenül olyan oldalakra látogatni, ahol kizáró feltételként szerepelek, így kezdeményezni sem szeretek. Ezt meghagyom a férfiaknak. Racionális gondolkodású vagyok, műszaki területen, saját, stabil egzisztenciával és két kiskorú gyerekkel. Olyan szabad, kötetlen kapcsolatú társat keresek, aki ugyanúgy örül a nőiességemnek, mint a gondolataimnak.
Andri, 52
Budapest, I.
Zoltán
53, Budapest, III.
Kereslek..... Talán találkozunk és eltűnünk a naplementében....
Zoltán, 53
Budapest, III.
Brigitta
45, Budapest, II.
Személyes találkozás az a tuti Személyes találkozás az a tuti!! Ismerjuk meg egymást és akkor eldől hogy folytatjuk -e:-)
Brigitta, 45
Budapest, II.
Tomi
35, Budapest, XI.
Béke a világok között Az élet nem más, mint a mitikus megújhodás leleplező kvantumugrása..." Magamat nyitott, konfliktus kerülő, közvetlen embernek tartom, a világlátásomat megsértő események ellen iróniával és enyhe szarkazmussal védekezek, de nem szoktam túlzásokba esni, és csak napi egy Coulho idézetet sütök el. Szeretem az aktív kikapcsolódást, labdakergetés többféle formában (tenisz, foci), túrázás, tánc, társasjáték, lényeg hogy legyen valami ami bekapcsolja az ember kreativitását. Rendszeresen tűzök ki kisebb célokat magam elé, ilyen volt a tenisz, elkezdtem megint vezetni, most az improvizáción gondolkozom. Egy szó mint száz, zsák a foltját, folt a zsákját esete... "Ha egyszer szeretsz valakit, az egész világot elkezded szeretni." Bocsánat, kettő lett.
Tomi, 35
Budapest, XI.
Bea
50, Budapest, IX.
Sziasztok! Szia, Bea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bea, 50
Budapest, IX.
Sándor
65, Budapest, XVI.
Reménykedem... Szeretni tudó és szerethető őszinte, tisztességes, egyenes ember vagyok a magam hibáival és gyarlóságaival. Kedves, intelligens 56-67 év közötti társat keresek. (Budapestit vagy Pest megyeit) *moderálva*
Sándor, 65
Budapest, XVI.
Naomi
33, Győr
Te vagy az a nő, akit keresek? Sziasztok! Normális, értelmes, érzelmi intelligenciával rendelkező nőies nő vagyok.
Naomi, 33
Győr
Péter
43, Tótkomlós
Nem szeretem a magányt Hosszú távon gondolkodom.Hűséges,barátságos,könnyen alkalmazkodó vagyok.Állatbarát és természetszerető.
Péter, 43
Tótkomlós
Kori
45, Budapest, III.
Afrikai fehérhasú törpesün idomár helyettes :) Üzenem Cupidónak, hogy a nyilait eltörtem és most megyek eliszom a szívecskés maci és a bonbon árát! Aztán majd csak rám talál valaki a bárpultnál a pelusos ürge nélkül is.... :) Az a bizonyos PLUSZ! Attól leszel jól, elégedett, boldog. Az szolgál örömödre, ahol valami több is születik az éppen elvárhatónál Tudod, az a csésze kávé, ami mellett süti is van.. ;) A bevonzásban sem hiszek, mindössze felesleges időrablásnak gondolom az ilyesmit. Az élet túl rövid ahhoz, hogy hülyék legyünk. :D ...mindig attól esem kétségbe, hogy aki nem ért, az nem tudja, hogy épp nem ért... :)
Kori, 45
Budapest, III.
Péter
49, Budapest, XIX.
Vidámság, Szimpátia ,hüség, őszinteség, utazás !!! BÁRMIT IS ÍRHATNÉK A NŐ FOG PÁRT VÁLASZTANI MAGÁNAK. :)
Péter, 49
Budapest, XIX.
Helga
52, Kanada
Romantikus Szeretek olvasni , utazni, sielni korcsojazni kirandulni. Erzekeny oszinte tipus vagyok.Erdeklodesi korom a pszhiologia es az irodalom. Kesobb majd tobbet is megtudhatsz.
Helga, 52
Kanada
Tibor
35, Budapest, XXII.
A mosoly a szív kiegészítője! Sziasztok! Szívesen megismerkednék valakivel, aki szintén komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretne. Életvidám, megértő, türelmes, hűséges embernek tartanak az ismerőseim. A sport fontos szerepet tölt be az életemben.
Tibor, 35
Budapest, XXII.
Mónika
42, Hódmezővásárhely
Szia! Érdekelne mik az álmaid vagyaid. Mónika vagyok, 42 éves, lakhelyem Hódmezővásárhely. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 42
Hódmezővásárhely
Zsolt
51, Pilisborosjenő
Szeretsz UTAZNI? bringázni? vitorlázni? Akkor bármi lehet. Szeretek vitorlázni, szörfözni, bringázni, és utazni a világban. ... Keresek egy aktív, kedves mosolyú társat! Ha akarsz, elérsz az info balatonbringa felületen ÜZENETBEN címeken..vagy adott megbeszélt helyen és időben. Ha pedig küldesz elérhetőséget én kereslek....
Zsolt, 51
Pilisborosjenő
Timcsi
43, Pécs
Mindennap eldöntheted,hogy építkezel vagy rombolsz Magamról: családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, igényes Nő vagyok. Szeretem érezni a kedvesemet, figyelni a rezdüléseire, félszavakból megérteni a másikat. Észrevenni az életet, a szépet és a jót. Törekedni arra, hogy még jobban csináljam ! Alázattal tanulni, játszani és fejlődni az élet nevű játszótéren.
Timcsi, 43
Pécs
Gyuri
38, Sárvár
Sziasztok! Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyuri, 38
Sárvár
Csilla
46, Budapest, XVI.
Jobbat keresve, gyakran jót veszítünk. Életvidám, intelligens, ápolt, házias, sportokat kedvelő nő vagyok. Ha ilyen társat keresel, akkor írj! :)
Csilla, 46
Budapest, XVI.
Gyuri
47, Vác
Minden szép....csak jól kell tudni nézni. :-) Kedves Ismeretlen! Egy rendezett életkörülmények között élő független,normális értékrenddel rendelkező. Káros szenvedélyektől mentes életet élő férfi keresi gondos ,szerető gazdáját! :-) Kölcsönös szimpátia esetén a használati útmutatót és más "üzemi jellemzőt" mellékelem írásban. :-) Köszönöm,hogy benéztél hozzám! Szép napot!
Gyuri, 47
Vác
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk