Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 4 945 online.
Ildikó
62, Várpalota
Őszinteség,hűség,tisztelet,tisztaság ! Én özvegy asszony vagyok ,aki nagyon szereti az öszinteséget ,hűséget,kölcsönös tiszteletet és a tisztaságot ! Szeretném megtalálni hasonló adottságokkal rendelkező páromat ! Barátkozzunk ,ismerkedjünk .
Ildikó, 62
Várpalota
Matyika
33, Pomáz
Sziasztok! Sziasztok Kapcsolat reményében vagyok itt A kor csak egy szám. Dohanyzom Nincs autom *moderálva* Mátyás
Matyika, 33
Pomáz
Virág
51, Szolnok
Itt a tavasz virágba borul a VILÁG ! Nem az a nagy dolog ha valaki ez vagy az : hanem önmaga ! Csak sajnos ezt kevesen fogadják el ...ezért sem könnyű párt találni ! Légy olyan NŐ ,aki minden reggel mikor a lába a földhöz ér a pokol megremegjen ,a gonosz felszisszenjen : ' -Felkelt megint ! ' :-) " MERJ ÉLNI ,MEGHALNI BÁRKI TUD ! " \/ Frida Kahlo \/
Virág, 51
Szolnok
Attila
49, Debrecen
Szerető társ Még nem írtam személyes bemutatkozót, ha szimpatikusnak találsz, írj, vagy jelölj kedvencnek, és vegyük fel a kapcsolatot. Mivel előfizetéssel nem, vagy csak ritkán rendelkezem, így küldj e-mail címet, arra tudok válaszolni, és felvenni a kapcsolatot.
Attila, 49
Debrecen
Ágota
62, Kiskunhalas
Külső megfog belső megtart, a személyes találkozás dönt! ! Vidám természetű, igényes nő vagyok. Kedvelem a romantikus sétákat. Keresem korban hozzám illő társam komoly kapcsolat reményében! ! Ne félj a mozgástól! !
Ágota, 62
Kiskunhalas
István
63, Székesfehérvár
Majd az idén ....talán? Keresek egy kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatot!..nem vagyok hibanélküli ,viszont vagyok igenyes úgy önmagamra és környezetemre és ez nálam nem közhely...mindenki megkapja amit érdemel és én már nagyon várom..FONTOS!már nem vagyok előfiz.csak ha kapok mail címet arra tudok képet ill.bemutatkozást küldeni!! Üdv.mindenkinek!
István, 63
Székesfehérvár
Zsuzsi
44, Szekszárd
Hiszel a csodákban? Hiszek abban, hogy létezik még olyan férfi, aki egyenrangú kapcsolatban szeretne élni, ahol a másik tiszteletén, elfogadásán, megbecsülésén alapul a kapcsolat, ahol építik egymást, s a másképp gondolkodás nem probléma, hanem pont ettől válik érdekessé az együttlét. A közös program egy lehetőség, nem pedig feltétel. Ahol a felek nem félnek szeretni, kötődni, időt szánni egymásra - mert ezektől lesz tartalmas egy kapcsolat. Ahol nincs játszma, de van nyílt kommunikáció, felelősséget vállalva. A vidámság, humor fontos részem, nem a múlton rágódom, hanem előre tekintek. A mozi, színház, kiállítás mellett szeretek elvonulni, természetben lenni, kirándulni, utazni. Jó megismerni új dolgokat, embereket, tájakat, szokásokat, nyitott vagyok a világra, szeretek élni :) A Balatont nagyon szeretem....talán egyszer pont Veled megyek el kirándulni?
Zsuzsi, 44
Szekszárd
Csaba
43, Budapest, XI.
Sziasztok! Csaba vagyok, 43 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 43
Budapest, XI.
Niki
32, Budaörs
Sziasztok! Voltam szerelmes, voltam férjnél, gyermekem született de nem voltam boldog! Olyan FÉRFIT keresek aki mellett NŐ lehetek! Komoly kapcsolatot keresek!
Niki, 32
Budaörs
István
65, Szekszárd
Nem is tudom.. Egyedül élek. Társsal kellemesebb az élet, vagy tévedek?
István, 65
Szekszárd
Liliana
54, Budapest, III.
Optimizmus :) Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól. Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle." \/Márai Sándor\/
Liliana, 54
Budapest, III.
Attila
49, Debrecen
szeretet Keresem a párom, nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatnak, csak egy szerető Hölgy mellett tudom elképzelni a jövőt. Mivel előfizetéssel nem, vagy csak ritkán rendelkezem, így csak e-mail címre tudok válaszolni.
Attila, 49
Debrecen
Kati
64, Királyhegyes
A szeretet éltet, a magány megöl. Vidám alaptermészetű,egyszerű , őszinte ,hűséges tipusú , családcentrikus nő vagyok. 40 évig óvó néniként dolgoztam, 6 éve nyugdíjas vagyok. Családi állapotom özvegy.2 felnőtt fiam van, akik nem velem élnek.Csongrád megyében, Királyhegyesen lakom , saját kertes házban.Rendezett körülmények között élek . Biztos jövedelemmel rendelkezem. Olyan társat keresek, akivel megértésben , szeretetben , egymást kiegészítve tudnánk leélni a az életünk hátralévő részét.Szeretni, és szeretve lenni a legszebb dolog, de nem minden áron. Nem kalandot keresek !!!!!!
Kati, 64
Királyhegyes
Csaba
68, Szigetvár
Sziasztok! Megismerkednék egy kedves,egyenes jellemű hölggyel.Én természetkedvelő férfi vagyok,szeretek főzni,barkácsolni,és tudok táncolni.
Csaba, 68
Szigetvár
Mária
57, Borota
Sziasztok! Mária vagyok, 57 éves. Társam keresem Borota környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mária, 57
Borota
László
34, Békés
Szia Első sorban ismerkednèk ,ès ki tudja mi lessz belőle!De igazából nem hiszek ebben mindíg az első találkozás ,benyomás dönt, hogy még -e van a közös szimpátia.
László, 34
Békés
Viki
51, Veszprém
A szerelem szenvedély Csak a zuhanás közben tudhatod meg, hogy képes vagy-e repülni...
Viki, 51
Veszprém
János
38, Balassagyarmat
Szivével lát jól az ember! Szia János vagyok 38 éves társam keresem Szívesen válaszolok ha valakiben felmerül valami kérdés, vagy ha szimpátiát érzel ,de jelölhetsz kedvencnek is. Ha ezt olvasod annak örülök mert áldoztál rám az idődből Köszönöm.
János, 38
Balassagyarmat
Niki
30, Budapest, XIX.
Sziasztok! Sziasztok. Szívesen járok koncertre, moziba. Szeretek kirándulni, olvasni.
Niki, 30
Budapest, XIX.
Csaba
44, Budapest, XX.
Ahol te, vagy èn vagy mi..... Csaba vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről.Nem randizgatni szeretnék, nem célom kapcsolataiban a mennyiség. Komoly kapcsolatban bízom. Ismerem és használom a varázsszavakat: sajnálom, bocsáss meg, köszönöm, szeretlek. Tű vagyok a szénakazalban! Ha valami csoda folytán mégis meglátsz engem (igyekszem segíteni ebben) akkor az egészen biztosan azért lehet, mert nagyrészt sikerült feldolgoznod a csalódásaidat, nem fáradtál bele a keresgélésbe és még hiszel a szerelemben, vagyis abban hogy létezem számodra.
Csaba, 44
Budapest, XX.
Zita
39, Budapest, I.
Sziasztok! Van két macskám. Dohányzom. Alkalmanként iszom. Jogászkodom. Nem vagyok egy kimondott szépség. Imádok olvasni, szeretem a skandináv krimiket.
Zita, 39
Budapest, I.
Lajos
51, Dunaújváros
Sziasztok! Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lajos, 51
Dunaújváros
Eszter
41, Budapest, XI.
Ha találkoznunk kell úgyis találkozunk... Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak, Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel." (Márai Sándor)
Eszter, 41
Budapest, XI.
Ferenc
46, Baja
élj úgy, hogy érdemes legyen holnap is felkelned. a kétlányom a legfontosabb kétnő az életembe.
Ferenc, 46
Baja
Tímea
45, Budapest, VIII.
Nagyon kedves nő vagyok A szerelemnél egész biztos hogy kevesebbet. A szexnél egészen biztos többet. Hogy mocskos dolog-e a szex?Igen az.Ha jól csinálják. Provokatív nyílt és vagány, ehhez minden eszközöm megvan.-A gazemberek ellen nincs kifogásom egy esetben ha tud viselkedni fehér kesztyűs úri fiúként is. (email címet kérek)
Tímea, 45
Budapest, VIII.
Zsolt
47, Budapest, VIII.
Szia Társam keresem Budapestről. Szeretek utazni, sportolni, természetet járni. Van munkám, életem, hobbim, amit a legtöbb hozzám hasonló korú férfi elmondhat magáról.
Zsolt, 47
Budapest, VIII.
Irisz
69, Budapest, XVII.
Sziasztok! Olyan földön járó férfival szeretnék megismerkedni, akinek még számít a tisztelet, becsület, őszinteség, komolyan veszi a barátságot, biztos anyagi egzisztenciával rendelkezik. Korban hozzám illő független, intelligens férfi barátságát keresem, aki szereti a természetet, színházat,kertészkedést, utazást. A meghitt boldogság, a biztonságos kapcsolat mindenkinek jár életkortól függetlenül. A világ nem csak a húszéveseké!
Irisz, 69
Budapest, XVII.
Gábor
32, Komló
Sziasztok! Gábor vagyok, 32 éves, lakhelyem Komló. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 32
Komló
Ildikó
50, Gyöngyös
Ha meglátom, tudni fogom :) A természet kegyes, igaz soha nem adja meg, hogy az szeressen akitöl ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret! " https:\/\/www.youtube.com\/watch?v=0TVMiKbDcwQ Letelt az elöfizetésem,email címet ha kérhetek.
Ildikó, 50
Gyöngyös
Peter
62, Budapest, XVIII.
Meg fogom találni, talán holnap vagy holnapután. Kedves leendőim, Barátnőim, ismerősök! Mai kínálatom, nagyon megkímélt, újszerű állapotú, nemzetközi szinten megbecsült sportos hímnemű humanoid, európai értékekkel. Jellemzői: Kilométer 1,5 milló 1957-es évjárat Garantáltan törésmentes, sportos karosszéria Kétszínű kiszerelésben: 50-50%-ban Szürke-Barna - felár nélkül Magassága: 187cm, Önsúly: 97kg Belső jellemzői: Nyugodt járású Rendkívül megbízható Garantáltan bepörgés gátlóval felszerelve. Üzemben tartáshoz mindenféle eledel megfelel. Alkohol és dohányáru mentes. Hátrányok: Rendkívül időigényes. Folyamatos szeretetet és boldogságot igényel. Beszámításra kerülhet kb. 1979-1970es évjáratú, stabil futásteljesítménnyel rendelkező karbantartott nőnemű humanoid. Ajánlatokat szívesen várom Péter *moderálva*
Peter, 62
Budapest, XVIII.
Irén
50, Pomáz
Szeretni és szeretve lenni Barátra, társra vágyom, akivel szerelemmel szeretnénk egymást, együtt élhetnénk meg az élet szép pillanatait. Meghitt, őszinte kapcsolatra vágyom, olyan férfira, aki szenvedélyes, kedves, figyelmes. Én is az vagyok. Szeretem a tengert, a filmeket, az utazást...és téged. Inci vagyok. *moderálva*
Irén, 50
Pomáz
Istvan
31, Románia
Írj nekem! Udv mindenkinek hat a lenyeget irom :) vendeglatasban dolgozom 2006 től mint szakács Kolozsvart de Magyarvistan elek csaladi hazban. Hat elteltek az evek eltoltottem a 30 at s egyedul vagyok ez igy nem jo mondhatnam azt is hogy hiaba van meg mindened ha nincs melleted egy tars csalad,ezert komoly kapcsolatot keresek
Istvan, 31
Románia
Márta
32, Budapest, V.
Sziasztok! Kicsit lassan megnyíló, introvertált személyiség vagyok. Viszont nagyon szeretem a humort, az értelmes beszélgetéseket. Hobbim az olvasás, lételemem az írás. Keresem azt a bátor fiatalembert, aki nem ijed meg, ha valaki "nem egyszerű" típus.
Márta, 32
Budapest, V.
Zoli
47, Zalaegerszeg
Sziasztok! Zoli vagyok, 47 éves.Társam keresem,akivel kitartunk egymás mellett jóban,rosszban.Imádom a Balatont,szeretek moziba,fesztiválokra járni,wellnessezni főleg ha van kivel,de jó lenne összebújni pihenés,és tévénézés közben is.Nem vagyok előfizető már,csak jelölni tudok,és ha szeretnéd,hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot,és tudjunk ismerkedni kérek szépen elérhetőséget.
Zoli, 47
Zalaegerszeg
Liza
49, Miskolc
Aki keres az talál! Kedves, barátságos, intelligens nő vagyok. Szeretek és tudok sütni-főzni. Imádok kirándulni, kertészkedni.
Liza, 49
Miskolc
Laci
56, Eger
Augusztus Egy napon valaki besétál az életedbe és megmutatja, hogy miért nem működött az életed soha senki mással...
Laci, 56
Eger
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk