Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 4 982 online.
Zsuzsa
59, Budapest, XI.
nem rossz függetlennek lenni, de társsal talán még jobb Alapvetöen vidám természetü vagyok, de rossz napjaimon egy kicsit nehéz velem. Na de kivel könnyü...? Szivesen megosztanám az örömteli élményeket partneremmel, ugyanakkor tudom, hogy az élet sajnos nehéz pillanatokat is tartogat számunkra. Ilyenkor jól esne, ha valaki mellettem állna és fogná a kezem, esetleg átölel és ha nem is oldódik meg minden, de együtt könnyebb elviselni. Ugyanerre én is kész vagyok. Szeretek jókat beszélgetni, bármiröl... szeretem a meghitt pillanatokat, hmmm.. azt hiszem egy "kissé" romantikus vagyok. Szeretem az állatokat, kutya, macska nem akadály :-) Dióhéjban ennyi, a többit majd megbeszéljük...
Zsuzsa, 59
Budapest, XI.
Robert
49, Palotabozsok
Sziasztok! Szia, Robert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Robert, 49
Palotabozsok
Erzsébet
64, Gyöngyös
Akit nem szeretnek, az mindenütt egyedül van! Őszinte, hűséges, kedves szeretettre vágyó és adni tudó nő vagyok.Nálam az őszinteség egy kapcsolat alapja.Társkapcsolatban és az életben sem tolerálom a rosszindulatot a hazugságot és a sumákolást! Egy életre keresem azt a társam aki megosztja velem a mindennapokat és az otthon melegét!
Erzsébet, 64
Gyöngyös
Imre
71, Zalaegerszeg
Sziasztok! Imre vagyok, 70 éves. Korban hozzám illő társam keresem
Imre, 71
Zalaegerszeg
Marcsi
43, Budapest,
Színezd újra Azért vagyok itt hogy ne legyek itt.. 165\/77..nem dohányzom..viszont szeretem a kávét :) Már vannak gyemekeim, velem élnek és fontosak számomra. Önállóan létezni tudok, nem kell hogy a tenyereden hordj, sétáljunk kézenfogva.. Szeretem a jó könyvet, egy jó beszélgetést egy borral, egy jó vacsora mellett (igen tudok főzni) sétálni a természetben, főleg vízparton, vagy akár a városban.. Utazni..Zenét hallgatni.. Vagy megnézni egy filmet, Az élet 40 után kezdődik ...lehet még szép..
Marcsi , 43
Budapest,
Isti
39, Szombathely
Ismerkedjünk! Szia! Isti vagyok. Lehetséges párom keresem. Nem vagyok a szavak embere, úgyhogy röviden csak annyit, hogy Szombathely környékén élő, 80-as kiadású srác - a gyerekek szerint bácsi :( : (:( - vagyok, akit a Természet vékony\/átlagos testalkattal, barna szemmel, gyárilag sötétbarna, de mostanra őszülő és ritkuló séróval, valamint kisebb adottságokkal, és nagyobb hiányosságokkal áldott\/vert meg. Egy kis idő után, alább következik egy kis kiegészítés a fentiekhez: S hogy mi tudható még rólam, mit csinálok az életben? Várom a vezetőink által nyújtott alamizsnát, amit a köznyelvben csak fizetésnek csúfolunk. Tehát ebből már leszűrheted, hogy van munkahelyem (fizetés tekintetében olyan-amilyen, de van), nem neked kell eltartanod. De azért már itt megjegyzem, ha menő csávót keresel, fullos járgánnyal, és kacsalábon forgó kéróval, akkor nem én vagyok az ideálod. (Gondolom, ebből már leszűrted, hogy esetleg, ha valamilyen csoda folytán mellettem kötsz ki, sajnos nem fogom tudni megoldani, hogy elutazzunk a Maldív- ; vagy a Seychelle-szigetekre. Eddigi életem során csak a járda-szigetekre jutottam el). Lássuk csak a folytatást: mi az amit szeretek? :-) Szerinted? Ha nem vagyok homár, akkor mi az amit szeretek? :-) . Minden férfi egyforma, igaz? Nos, szeretem még a hasamat is, bár ez egyáltalán nem látszik rajtam. Szeretem a növényeket, és az állatokat is. Előbbiek közül most így hirtelen csak a karfiol, és a karalábé a kivétel, az utóbbiakat pedig sütve, rántva, és pöri formájában egyaránt díjazom. Ja, kedvelem is őket - (mármint a növényeket és az állatokat) – az átlagnál valószínűleg kicsit jobban, de azért nem fanatikus, elvakult módon. (Talán még egy-két, velük kapcsolatos dologhoz érdemben tudok is hozzászólni.) Szeretem a JÓ filmeket (bár ez mindenkinek mást jelent). Szeretek olvasni, szakirodalmat, és regényeket egyaránt. (Nagyra értékelem Fekete szenzációs műveit.) Szeretem a sportot (nem labdarúgást említettem, hanem sportot). Itt elsősorban kerékpárra, és futásra gondolok. Ezeket egykor műveltem is, és bízom benne, hogy rövid időn belül ismét megadatik a lehetőség, hogy újra élvezzem az általuk nyújtott élményt. S bár a végére hagyva, de messze nem utolsósorban, szeretem az otthon „biztonságát, állandóságát”, amihez hozzá tartozik egy TÁRS is. Egy társ, akihez jó hazaérni, vagy akit jó otthon várni.
Isti, 39
Szombathely
Szofi
38, Budapest, I.
;-) Kedves, családcentrikus, a világra nyitott nő keresi élete párját, - noha bevallom, kissé szkeptikus vagyok a társkereső oldalakkal kapcsolatban, ám nem szeretném kizárni ezt az esélyt sem (Ráadásul meggyőződtem immár a sok beszélgetés által: valóban akadnak itt kallódó igazgyöngyszemek is, az ember csak úgy pislog, kiket vet ide a Sors...) De most maradjunk a tárgynál: legesleginkább a legeslegjobb barátomat keresem, és nem hosszú távra, hanem egy életre. Nyitott vagyok, és nem is szeretnék rágörcsölni a társkeresésre, nem szeretném érezni "muszáj", hogy egy találkozó csak randevú lehet, és hogy nincs benne a kalapban, hogy mindössze "csak" egy barátság alakul ki esetleg egy itt született kapcsolatból - ami ha nem is a legeslegjobb, de szép. Szerintem az kifejezetten jó, ha az a legrosszabb eset, hogy egy jó barátot nyerünk! :-) Kérem szépen, csak az írjon, aki hasonlóan vélekedik, hasonlóan nyitott, humanisztikus értékrend a vezérelve. (Minden mást úgy is az idő dönt el, hiszen a korral az is együtt jár, hogy mind több szempont és érték válik fontossá.) Szeretem a szellemes humort, a kultúrát, az utazást, a borozgatós világmegváltásokat, a bulikat, a táncot, és még sorolhatnám. Mindemellett nem titkolom, semmire sem vágyom jobban a szívem legmélyén, minthogy immár megtaláljam azt a férfit, akivel vidáman, egymás bajtársaiként, szeretetteljes viszonyban is, szellemi társként is partnerrel együtt lehessen élni és leélni egy életet boldogan, aminek az egyik legfontosabb kulcsa számomra a család, és a gyermekek. Hogy mivel tölteném a legszívesebben a szabadidőmet? Szeretetteljes hétköznapokkal, családalapítással, fészekrakással, otthonteremtéssel. Én ebben tényleg az élet legnagyobb szépségeit látom - nekem ez földöntúli, de persze hiszek a hétköznapi csodákban is - egy villanó tekinteten, egy átkacagott estén, és minden földi jóban is... De szeretnék valakivel együtt megöregedni családban és szépen élni - tehát ehhez a nagy kalandhoz keresnék és szeretnék egy tisztességes férfiembert.
Szofi, 38
Budapest, I.
Gyõzõ
52, Budapest, IX.
mottó, jöhet egy 5es lottó Mivel hogy úgy alakult hogy, nincs gyerekem ! olyan hölggyel ismerkednék akinek szintén nincs gyereke ! Nem utálom a gyerekeket mielőtt savaznátok. Szabad, független, cserfes, életképes mankó nélkül is !
Gyõzõ, 52
Budapest, IX.
Viki
35, Győr
Sziasztok! Győri értelmiségi nő vagyok. Ismerj meg!
Viki, 35
Győr
Antal
57, Ráckeve
Sziasztok! Szia, Antal vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Antal, 57
Ráckeve
Ibolya
54, Kecskemét
Aki mer az nyer. Őszinte nő vagyok és ilyen kapcsolatot keresek.Korban hozzámillő férfit keresek aki akar még boldog lenni.
Ibolya, 54
Kecskemét
György
68, Miskolc
szeretni és szeretve lenni 68 éves nyugdíjas könyvelő vagyok. Társam, barátom keresem, akivel megoszthatnám a gondjaimat és a magányomat. A többit majd személyesen. Háziállatom most nincs, mivel a jelenlegi lakhatási körülményeim nem teszik lehetővé. Korábban kutyáim voltak.
György, 68
Miskolc
Szilvia
44, Írország
Ismerj meg! Szeretnék egy tartós kapcsolatot! (nem vagyok előfizető nem tudok itt valaszolni, ha kuldesz e-mail cimet, privatban valaszolok)
Szilvia, 44
Írország
Zoltan
48, Nagyigmánd
Írj nekem! Életvidám,sokat utazó, természet kedvelő, csaladcentrikus srác vagyok.
Zoltan, 48
Nagyigmánd
Anna
29, Budapest, II.
Sziasztok! Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 29
Budapest, II.
Zoltán
40, Püspökladány
megtaláni a Nőt!!! személyes bemutatkozoba csak annyit hogy az ember társra vágyik de az enyém hol van?
Zoltán, 40
Püspökladány
Zsófi
40, Budapest, XI.
Minden a legjobb időben érkezik meg hozzád! 🚭♏️🌍✈️📚☀️🏖🐾 Egyszerűen adjunk esélyt egymásnak a boldogságra. Tesztet küldők, csak szeretőt keresők kérem kíméljenek! Köszönöm Az Élet túl rövid ahhoz, hogy reggelente lemondással ébredj! Szeresd azokat akik viszont szeretnek és felejtsd el azokat akik nem! Nincsenek véletlenek, minden okkal történik. Ha az Élet lehetőséget kínál, fogadd nyitottan. Lehet, hogy komfortzónán kívül esik, de megváltoztathatja a sorsodat.
Zsófi, 40
Budapest, XI.
Zsolt
37, Érd
Sziasztok! Kicsit mesélek magamról, ami nem is olyan könnyű, szerintem más is tapasztalja ezt. Ami elsőre eszembe jut, a szeretetet, a családot, és a felelősséget nagyon fontosnak tartom. Kíváncsibb természetű vagyok, és szinte mindenről szeretek beszélni. Szeretem megérteni a dolgok hátterét, és ezáltal tanulni. Olyan társra vágyom,aki kiegyensúlyozott,mosolygós, kedves,vidám, családcentrikus:) .
Zsolt, 37
Érd
Edi
36, Aszód
Sziasztok! Keresem a párom, komoly kapcsolat reményében. A kölcsönös szimpátia számít :)
Edi, 36
Aszód
Pál
56, Bogyoszló
Ne szenvedjünk külön , éljünk együtt boldogan becsületes megbizható jóságos hűséges segítőkész őszinte FAIR Hölgyet vár szivem lelkem
Pál, 56
Bogyoszló
Erzsi
65, Budapest, XVIII.
Késői szerelem Keresem azt a Férfit, akivel életem ismét boldog lehet????Álmodunk...... Reményről a változásról, szeretetről, szerelemről hogy ez az álom valóra is váljon lehet hogy csak Te rajtad múlik!!!! ????
Erzsi, 65
Budapest, XVIII.
László
40, Budapest, VI.
"Tartsd szem előtt, hogy egy drámában lépsz fel,.. ...ahol a szerepeket a játék betanítója osztja ki. Ha rövidre szabja a szerepedet, rövid ideig játszol, ha hosszúra, akkor hosszan. Ha a koldus szerepét osztja rád, azt is rátermetten alakítsd, ugyanígy járj el akkor is, ha nyomorékot, ha uralkodót, ha polgárt kell játszanod. Hiszen neked az a dolgod, hogy a rád bízott szerepet szépen játszd el; a szereposztás másnak a dolga." Epiktétosz
László, 40
Budapest, VI.
Anikó
45, Szeged
Keresem azt, aki engem keres:) Egyszerű, házias,romantikus,természetet, állatokat kedvelő csajszi vagyok.Kizárólag komoly kapcsoltot keresek, egy korban hozzámillő, kedves, őszinte pasi személyében, akinek a szerelme, társa, barátja, egyszóval a mindene lehetek.
Anikó, 45
Szeged
János
65, Szeged
Sziasztok! János vagyok, 65 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 65
Szeged
Ella
45, Budapest, XI.
Hűség,szerelem,szenvedély... Szia :) Egy kedves jó kedélyű nő vagyok aki keresi azt a férfit aki a mindennapokban is lelkitârsa...szerelme..baràtja egyben :)
Ella, 45
Budapest, XI.
Gàbor
42, Paks
Ahogy bánnak veled úgy éreznek irántad. Nagy kérdés..hogyan lehet komoly kapcsolatot keresni komolytalanul??? Sajnos eltűnik az emberekből az egyenesség, korrektség. Ez nem az én hibám hanem mások gyengesége. Amennyiben nem vagy tisztában magaddal nem tudod mit is akarsz nem egymást keressük. Az ilyen ember előbb rakjon rendet a fejében mielőtt ilyen helyre belép. Független,érzelmileg is,gyermekem nincs,ráadásul önellátó.
Gàbor, 42
Paks
Katalin
65, Gyula
komoly kapcsolat Kati vagyok Gyuláról 65 éves független hölgy , egy érzelmileg megbízható komoly társat keresek. .
Katalin, 65
Gyula
Lajos
45, Tatabánya
Sziasztok! Lajos vagyok, 43 éves. Társam keresem Tatabánya környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lajos, 45
Tatabánya
Tünde
46, I.
Társat keresek Vidám, természetkedvelő, független nő vagyok. Keresem a másik felem tartós kapcsolatra. :-)
Tünde, 46
I.
Ferenc
71, Budapest, III.
A remeny hal meg utoljara! Jo megjelenesu, minden tekintetben aktiv,film,szinhaz,olvasast kedvelo,kiegyensulyozott szelyiseg vagyok.Keresek egy csinos,szexis,hasonlo edeklodesu tarsat.Csak rendezett eletvitelu,minden tekintetben aktiv holgyek jelentkezeset varom!!Csak a szemelyes talalkozasban hiszek.Visszahivlak:*moderálva*.Email cimet vagy tsz.-ot kerek,visszahivlak.*moderálva*
Ferenc, 71
Budapest, III.
Piroska
49, Csorna
Már nem hiszek a mesében..... Egyszerű hétköznapi nő vagyok. Nem vagyok 20 éves, sem pláza cica,mert ugye az 50-es férfiak azt keresik. Hogy ki vagyok én? Nem tudom, csak egy porszem a végtelen úton.. voltam boldog, szálltam az égre fel… s hittem azt, a szívem örökké kell, volt mikor azt hittem, minden így marad, hisz nem láttam mást csak két szemét a csillagos ég alatt. Volt mikor minden összeomlott, mikor azt vettem észre, már csak magányosan kóborolok, megyek, s nem nézek senkire, hisz csak könnyem csordul, le a semmibe. Hisz én aki az élettől mindent megkapott, most én vagyok… kit mindenki elhagyott, s csillogó szemem szép lassan megkopott. Hogy ki vagyok én? Nem tudom, csak egy porszem a végtelen úton. Próbálom összetört cserepeim összeszedni, szívemet a fényben újra melengetni. A fényben járni, és nem vágyni másra, nem vágyni másra csak a pacsirta dalára, andalogni a napfényes réten, hozzád simulni, egy leterített kockás pléden. Fogni a kezed… s nem vágyni másra, csak szíved ütemesen lüktető dalára. Hogy ki vagyok én? Nem tudom, csak egy porszem a végtelen úton. Egy álmodozó lány.. ki nem vágyik semmire… hisz megkaptam mindent, csak nem mentem vele semmire, volt napfény… volt hogy néztem a csillagot.. a csillagot, mely feletted is ugyan úgy ragyogott, nem maradt más csak az emlékezés, egy kép, mely örökké  él. Egy álom mely a szívemben ég.. egy álom, mely talán sosem jön el, egy vágy mely éjjelente  átölel. Hogy ki vagyok én? Nem tudom… csak egy porszem a végtelen úton…
Piroska, 49
Csorna
Feri
43, Budapest, III.
Amit elvesztünk a tűzben, megleljük a hamuban! Társam keresem, a személyes találkozóban hiszek és a kémiában!!
Feri, 43
Budapest, III.
Edit
56, Kecskemét
Sziasztok! A beszélgetés, és a személyes találkozás ami segít abban, hogy megismerjük egymást, ebben hiszek!
Edit, 56
Kecskemét
Feri
40, Budapest, IX.
Egy hétköznapi lélek :) Nyitott,barátságos,nyugodt,türelmes,megújulásra, ezzel együtt folyamatos fejlődésre képes ember és férfi vagyok, legalábbis törekszem rá,de közel sem tökéletes!:) Igaz a megismerés nem e pár soron keresztül fog átmenni , de aki “ igazán lát “ majd , nos idővel tesz is ;)! Sok - sok évet éltem,dolgoztam Európán belül és kívül , szerencsés vagyok hogy ezen az úton jártam , járhattam, éltem , megéltem , tapasztaltam . Tisztában vagyok a mai világ felszínességével, de hiszem azt , hogy a megbecsülés és tisztelet nem csupán elfeledett szó, hanem valóban helyén kezelt alapvető érték.Emiatt szintén nincs bennem megfelelési kényszer. Végül pedig gyakorlati ember vagyok.Tehát nem az az életképtelen vagy töketlen típus ,aki a hóba sem tud egy szeget beverni ;) Amennyiben pedig a sorok kicsit is mosolyt tudtak csalni az arcodra , nos akkor már megérte ;)!
Feri, 40
Budapest, IX.
Emese
35, Budapest, XI.
Sziasztok! Emese vagyok, Budapesten élek, a többit majd inkább üzenetben :)
Emese, 35
Budapest, XI.
Gábor
44, Írország
Utazni jó - társsal még jobb Függentlen, Írországban élő, számítógépes szakember vagyok. Akár csevegés, akár közös utazások, akár hosszú távú kapcsolat is érdekel. Ha szeretnél megismerni, írj kérlek.
Gábor, 44
Írország
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk