Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 2 449 online.
Zsuzsi
51, Máza
Sziasztok! Szia, Zsuzsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsi, 51
Máza
Róbert
49, Budapest, XVI.
Rossz után a jó következik... Nem vagyok ELŐFIZETŐ)) Ide nem fér el egy \"ember\" Ha úgy adódik személyesen írok magamról..
Róbert, 49
Budapest, XVI.
Irénke
68, Sukoró
mindent szeretek ami szép és jó Fiatalos:természetet,vizet,táncolást,szeretet adni és elfogadni tudó NÖIES NŐ)
Irénke, 68
Sukoró
Béla
47, Nyíregyháza
Keresem az igazit ha van még olyan... Ide írhatnék bármit,de nem teszem.Én ismerem magam,és aki szeretne az ismerjen meg,és döntse el,hogy milyen is vagyok. Lehetne regényt is írní de ma már senki nem olvas.Talán rendezek egy filmet az életemről kaland film lenne de....
Béla, 47
Nyíregyháza
Orsi
37, Kecskemét
Szia! Humorral könnyebb élni az életet, ha Te is így gondolod levelezzünk, ismerkedjünk .... s utána majd eldöntjük, hogy érdemes-e folytatni másik felületen.
Orsi, 37
Kecskemét
István
53, Baja
Sziasztok! Amikor megismerkedsz egy nővel az olyan, mintha új könyvet vennél a kezedbe. A borító felkelti az érdeklődésed. Kinyitod hát és átfutod az első oldalakat. Ha még mindig érdekel, belekezdesz az olvasásba. Ekkor három dolog lehetséges: vagy leteszed, vagy türelmetlenné válsz és fejezeteket átugorva csak az érdekes részeket, olvasod el, vagy elmélyülsz benne, és minden sorát megragadod, mert túl jó a történet ahhoz, hogy elsiesd."Magamról??? ez a legnehezebb! Veled más, mit mással! Hatás-kölcsönhatás törvénye! de mindenképpen szerethető! ha megismernél, te is tapasztalnád!
István, 53
Baja
Hermina
38, Vecsés
A sport legyen veled😉! Kedves, mosolygós,nehezen ki ismerhető energikus embernek tartom magam. A sportban találom meg önmagam igazán mert kikapcsól agyban és felpörget tesben. Szeretnék még életem során utazgatni,új ízvilágot kipróbálni akár.
Hermina, 38
Vecsés
Zoltán
44, Budapest, XII.
A legnagyobb kudarc az, ha meg sem próbálod. Kissé zárkózott, visszahúzódó vagyok. Új emberek között, új társaságban csak lassan nyílok meg. Végzettségem szerint kertészmérnök vagyok, kutatóként dolgozom egy intézet laboratóriumában. Igazi éjjeli bagoly vagyok, ha csak lehet későn fekszek és későn kelek. Hobbijaim: fotózás, olvasás, klasszikus (komoly) zene hallgatás. Olyan kapcsolatot keresek, melyben kölcsönösen megoszthatjuk örömünket és bánatunkat.
Zoltán, 44
Budapest, XII.
Ágnes
46, Fót
szerelem újra Vidám természetű, világot járt, sok mindenre nyitott és sokoldalú hölgy vagyok, hasonló társat keresek. Imádom a vizet minden mennyiségben, a tengert, a Balatont, a szabadtéri programokat(horgászat, vadászat, kirándulás), a jó filmeket, könyveket. Sok úszás, tornázgatás, foci-és Forma1 rajongó vagyok, a zenében az operától a rock-ig(Muse) széles az érdeklődési kör...Környezetemben(ház, kert) a szépségre, harmóniára törekszem. Jó lenne valakivel nagyokat nevetni, közös programokat megélni, és ha minden jól megy, az életünket is összekötni. Már sokféle kapcsolatom volt, rengeteget tanultam, már tudom, hogy kit keresek, és, hogy mi kell egy jó kapcsolathoz.
Ágnes, 46
Fót
Karesz
49, Dunaújváros
˝a leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik˝ SZIA ! EGY KÁVÉZÓBA KELLETT VOLNA TALÁLKOZNUNK! MIT KERESEK ? EGY JÁTSZMÁK NÉLKÜLI KAPCSOLATOT! KIT KERESEK? {CSAK}EGY NORMÁLIS CSAJT! HA SZIMPATIKUSNAK TALÁLSZ,JELÖLJ KEDVENCEDNEK,ÉS EGY VACSORA MELLETT KIDERÜL,HA EGYMÁST KERESSÜK!
Karesz, 49
Dunaújváros
Alíz
46, Budapest, II.
Sziasztok! Két lábbal a földön álló, önjáró, jó humorú, könyvmoly, pontos,mint egy Schaffhausen,makacs....ezeket rólam mondják akik ismernek .
Alíz, 46
Budapest, II.
Norbi
38, Eger
Sziasztok! Norbi vagyok, 37 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbi, 38
Eger
Era
51, Jászalsószentgyörgy
Szia! Era vagyok, 51 éves, lakhelyem Jászalsószentgyörgy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Era, 51
Jászalsószentgyörgy
Jozsi
42, Zalakomár
Sziasztok! Szia, Jozsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jozsi, 42
Zalakomár
Mónika
44, Újfehértó
Nem jó egyedül! Nem tudok röviden írni magamról.INkább ismerjük meg egymást.
Mónika, 44
Újfehértó
János
44, Sülysáp
Sziasztok! János vagyok, 44 éves. Társam keresem Sülysáp környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 44
Sülysáp
Otília
48, Kismaros
Jóban rosszban Komoly kapcsolatot keresek. Számomra fontos a tisztelet,becsület egymás megértése. Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan!!!
Otília, 48
Kismaros
György
59, Debrecen
50 felett kezdődik az élet Bújós típus vagyok szeretek inkább kettesben lenni
György, 59
Debrecen
Anna
57, Fót
Sziasztok! Anna vagyok, 57 éves, lakhelyem Fót. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 57
Fót
Roland
39, Debrecen
Sziasztok! Hello minden kedves felhasználonak!Egyelöre..levelezési formában ismerkednék lányokkal s amiböl esetleg több is lehet_telefonszám illetve webkamera nem megoldhato_kezdésnek. Ugy gondolod irj rám bátran vagy jelezd felém szándékod,ha egyébként én még...nem tettem volna meg:de tudod az idö telte sok mindent megold,hissz mindannyian egy cél érdekében regisztráltunk eme websitera.
Roland, 39
Debrecen
Zsuzsanna
61, Budapest, XXI.
Sziasztok! Zsuzsanna vagyok, 61 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsanna, 61
Budapest, XXI.
Béla
57, Tornyosnémeti
Társat keresek Ha keresel valakit aki nemfél bevallani hogy hianyzol neki , aki tudja hogy nem vagy tokéletes , de úgy viselkedik veled szembe mintha az volnál , aki legjobban fél attol , hogy elveszít , aki asztmondja hogy szeret es komolyan gondolja , nem utolso sorban aki mellet reggel ha felkelsz és lássa a ráncaidat , osz hajadat , úgyis újbol és újbol belédszeret , akkor meglehet hogy találtál , puszillak
Béla, 57
Tornyosnémeti
Tina
26, Mosonmagyaróvár
Sziasztok! Szia, Tina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tina, 26
Mosonmagyaróvár
Laci
51, Sárospatak
Társat keresek Sziasztok! Laci vagyok. 50 éves, 175 cm magas és 85 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe kék, hajam Ősz, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg elvált vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 51
Sárospatak
Piroska
53, Miskolc
Sziasztok! Piroska vagyok, 52 éves. Társam keresem Felsőzsolca környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Piroska, 53
Miskolc
Sándor
65, Gyöngyös
Csak vidáman,pozitívan!Fiatalos Fiatalos, vidám természetű, független, pozitív gondolkodású vagyok! Szeretnék egy őszinteségre, bizalomra, megbízhatóságra egymás iránti tiszteletre,szeretetre épülő kapcsolatot? Nálam fontosak a "belső"értékek is!
Sándor, 65
Gyöngyös
Andrea
52, Sződliget
Sziasztok! Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 52
Sződliget
Sanyi
41, Budapest, XI.
Írj nekem! Sándor vagyok. Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.
Sanyi, 41
Budapest, XI.
Ildikó
56, Sárospatak
Régi értékrendek,modern változatban Írhatnék bármit,én jól ismerem magam,de ismerj meg és láss olyannak amilyen vagyok!Eleehetoseget kérek nem vagyok elofizeto!
Ildikó, 56
Sárospatak
Barna
59, Nagykanizsa
A szívtelenségem volt a leghiggadtabb bőségem! Voltam már holtomban és voltam már egész ember is. ......Alkalmatlan vagyok tizenkilenc percnyi olvasásra. Én mint az olvasó tudom és értem a most olvasottat. Ezért kérlek arra - majd máskor vesd renyhe tekinteted a lentebbiek tömegére! Ha mégis teszed-összecsapod. Én mondtam! Japáner sėtáltató ambiciód beszámítom javadra!! Oly erősen horkolok , hogy a szomszéd parkettás ijedtében, éjszaka lévén álmában az anyósa karjaiban ébredve élvezte annak oltalmazó melegét!.....Másnap elköltözött! Óva intelek a sértődéstől, ne kezdj bele - nyugodtabb maradsz! Gondolom, barátnői tanácsot is igényeltél választható igényeid megfogalmazása érdekében. Közösen sikerül is kisütni mennyire legyél kívánatos részünkre! Amit viszont eddig figyelemre sem méltattál a következő: látni a fotódon az egész eddigi életed minőségi fokozatait! Megroggyant és az újjá építendő valóságod köszönő viszonyban lesz a mesterkélt énképed látszatához. Tehát, jobban jársz, ha azt a bizonyos főzöcskélést saját recepted szerint kezded. A magadról írottaitok uniformisért ordítanak! Látszik, hogy a szerencsétlek mennyire vonzák egymást. Miért kell a mások sikertelen élettörténetében szemezgetni és hinni demagóg tanácsait! Megnyúzott keresi bőre ápolóját.Csak dobnak adom! Na jó, lehet akár szemüveg tok, de kulcstartót nem szeretnék... Tánc papíron, fejből, könnyű és felejthető! Mulass! Nemrég számot vetettem a múltammal: ragyogás, állapítottam meg. A tökély: ezt képviselem.... Ha van velencei tükröd az otthonodban: na akkor, csak akkor láttad, minő látvány a ragyogás... Kurzus az ismereteimről időzz itt bátran. Göthös lovam húzta szekerem padjára kell valaki! Tisztelettel üdvözlöm az ide bebetonozottak népes táborát. Kapósságod biztonságát ügyes egyszerűséggel irányítom. A magadról irt bemutatkozásod kérésedre megfogalmazom. Kérd az önfelépítésed általam. Ez itt csak mind, csak egy kis ujjgyakorlat. A valóságban azért tudjuk mivé lettünk életünk eddigi igyekezetének alapos kihasználása következtében. Ha lenne fantomod azt engedd útjára. Tömegben gondolkodj sokan vagytok, kevesek... a megfelelőséged párhuzama széttart... vagy önpontú... Csak rajtad múlik: bátran karistold tele gondoltaid feszélyezetlen szavaival e helyet, ha azt nekem szántad olvasásra. Ne találd meg a szám ízét. Kérdéssel ne háborgasd leveled mondandóját. Engedd éreznem írásod kellemét. Látom a szilánkot: máglya, gyújtósból... vonzó meleg nyári délidőben... Álljunk kört... tesszük ujjhegye magamon, később máson... kérdez felelsz rostál négyzetre emel csak kissé tűnsz érdemesnek kitép, fecni, kuka... játszik, érzem... tegye! A modortalanság igen erős oldalam csak a szemtelenségem bír vele ujjat húzni állandó a morgás felőlük uszítom heccelem ezt vagy amazt béklyót egyiknek sem dobok... Gyötrődöm: tudom, hogy varázslóval lakhatok egy fedél alatt meg is szoktuk egymást, noha még nem láttam és nem érzem az igét... pedig én is szeretném, ha elvarázsolt lehetnék lenne is előnyöm: nem lennék kiszolgáltatva az " elvarázsol a csend és nyugalom, a meghitt beszélgetés" képzelgéseknek... noszogatom is emiatt: Én fizetem az össz rezsit, ráadásul egyetlen télen sem nyitottam rá az ablakot... hogy írom, jut eszembe: lehet, meg van szökve.... elrebbent a piszok, csak úgy... mellölem nem is lenne csoda... aggódom is miattad lehet hozzád szökött.... meg fog bolondítani, nem fogod megúszni tartsd is meg jó lesz házi fohásznak Abszolút hibátlan vagyok a ma született bárány egy megfeketedett hópihe hozzám képest és legalább annyira igazmondó mint tenmagad Ugye hiszed és iszod minden gondolatom te kis ártatlan, számító olvasóm! A kedvenceim száma: pontosan kilencven, hármat lapátra teszek rövidesen nyolcvanhét kilós krapeknak minek a túlsúly, ugye: egy/egy ez a méltó arány... most látom a mérlegemen: fogytam, de az arányt tartom, tehát jöhet meg egy... írhatnám, hogy tetszőbb legyek: visszavettem négy szalmaszálat... de ez nálad nem menne át, Te ilyen vagy... ezért a két változat. Oly sok a kellemes ötvenes....: közibük hajítottam egy nagy marok x-emet lett kinek füle botja sem rezdült mások beletenyereltek Amikor ezt a mondatot látom - egyszerűen kerülget a hányinger... Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Viszont rájöttem a jelentésére: buta keres butát, úgymint szenes zsák a szenet. csak porozzátok egymást.... Eséllyel kell elindítani a döntés folyamán keletkező ellenérzéssel szembeni elszántságot a megtapasztalás felé vezető úton. Tehát add bizonyságát a különbözőségednek, és ne bízz abban, hogy önön magadra nem lehet érvényes ezen gondolatok fertőzött igaza! Ha az ettől való különbség állítására van felismerésed, az mindenképpen az önön mércéd marad. Saját Ördögöd lehetne. Válassz engem! Nagyon is pozitív vagyok - ultrapozitív - így egyben... Itt e husi az enyém, a tiéd minden porciója... csak válaszd végre ki... olvasom a fotód mondandóját... elém veti magát...én meg örüljek... én megörülök...és örülök hisz' kapható, de akard mondja.... és én.....szerinted teszem....dehogy!!! Röhögés lett úrrá rajtam.... fiatalos vagyok...olvasom...röhögve. Talán szégyenled, hogy még élsz.... Vagy csak sötétben randiznál... Miért nem kérsz bocsánatot... Nyugodj meg...Én megbocsájtok Neked is... "Az én adataim stimmelnek, napra, centire, kilóra..." az enyém is... úgy emlékszem... Sem megnyugvást, sem megelégedettséget nem vagyok képes nyújtani.... a saját gatyaszíjadat saját magad feszíted a derekad és a koponyád körül... ezen beállítás részemről teljesen érdektelen.... legfeljebb nem tartalak magam mellett... apró turpisságaidat majd visszafejleszted úgyis, vagy nem... Ha érdekel a profilom árnyéka, találkozzunk egy napos délután, ha pedig elhalasztanád, javasolnék egy fél órácskát naplemente után. Annyi mindent szeretek és kedvelek, hogy bármely semmittevésben, simán magam mögött tudhatod és nullának érezheted a saját életörömöd okozta elégedettséged. Az irántam való elkötelezettséged mesteri fokának bírájaként Én döntöm el kihívó akaratod valóságát. Ezen gondolatok, és az itt olvasottak a legteljesebb bosszantásodat szolgálják! Nem tudsz újat, meglepetést, átélt, vagy álmodott, vásárolt, vagy ajándékba kapott foghatót vagy megközelíthetetlent jobban magadnak gondolnod mit Én már korábban és jóval előtted megtettem, kaptam, és már el is dobtam, vagy ajándékoztam az enyészet oltárán. De ha mégis...akkor szívesen szolgálok mezítlábas, a sártól megfeketedett lábaid előtt! Kiadó- e nemes test, béreld, kényeztesd, gondozd, itasd, vidd fövenytől kőszínházig, lángos árustól a Gerbeaud-ba, altasd szénán és a karodon és kedve szerint szökjön, ha megérezte idejét... Imádom magam : Én le is merem írni. Nem köntörfalazok :nyíltan belemondom a fejedbe. Nem teszem azt amit Te... Nem adok a kényelmes és ledér gondolataimnak álszent köpenyt és pont azt, hogy mindenkor az észrevett gondolataid szerint forgassam mint ahogy Te ezt teszed. Elhiszem azt is, hogy keveseknek megy át ez a pár gondolat. 160magas, ki sem lát a Bécsi gyors ablakán😄 ha szülinap tortát kap, feltérdel a székre úgy fújja a gyertyáját... erős szélben téglát hord a hátán a napon Tibi csokit majszol a kórus bal széle elöl. a bérleménye már ki sem húzza magát, hisz úgy is eléri a kilincset hordón állva vesz zuhanyt, másként a kihűlő vizet nem ússza meg fal mellet sose megy...fél leesik a pincébe az első ablak láttán kacsa vala az ovis jele...rövid lábszára okán Hát igen, kép híján szűkös a választék, de megváltozik ugye! Ha kincsvadász vénád van, hamar rám találsz! Irigyelni foglak... Rávarrom a hátadra neked is készletem bármely gyeplőjét. Ha kívánod az elbocsájtásod követően magadon is hagyhatom. Vidd, ha már úgyis megszoktad....! Van másíííík..... Az utódom emiatt meleg szavakkal gondol majd reám! Tegyük könnnnyebbé...felhőtlen napjainkat.....Ne csak magunkat szeressük! A jó szándék hassa át minden cselekedetünket! Ugye! A vizet minden fizikai állapotában szeretem. Következésképpen veled én, innám, törném, gyúrva dobálnám, csúsznék is a hátán, de leginkább a medencéd alkalmi aranyhalaként lubickolnék a saját, és persze, hogy a te kedvedért is. Ha éppen jókedvű lennék! Én tudom, sok erő kell hozzá míg magamhoz szoktatlak és nincs is hozzá különösebb kedvem, és ritkán esik meg velem, de addig is készülök az alkalomra...! Jöjjön, ha jönnie kell! Viszont míg várunk rá mindketten, addig is úszok pár látványos kört a szemeid fényének! Valaki írta " Undorító dolgokat írsz.Sajnállak... " . Én meg felragyogtam... nahát ilyet írni, de kérem! Összetörte a lelkem...mindet! Tulajdonképpen ki is az az ördögfióka? Vagyis, ha rájönnek rám fogják? Nem ismerkedni akar, hanem hányni! Ő tudja! Egy itteni / aktivista/ társkereső negédes gondolatfűzére apropóján! Hát igen, kényszeres hablat... bőr... borzongás.. kis koldust játszom érzés... intuíció... talán ez, vagy esetleg amaz...semmi feladás, alkalmazkodás, talán kevés akarat, majd én most megmutatom...egy adag álom...ködös vágy...csodaszavak az ismeretlenhez...sok és sok, szinte a végtelenül határtalan akarás..ott a Nagy Hegyen túl! A Tisztáson! Tudod ezek szép próbamondatok, beteljesülése a szóalkotásnak. Bújócska mézesen, a kihasított dunyhán! Mert amit keresel az nem ember, hanem ideál! Olyat keress akinek szót fogadsz, az a megoldás! A LEGNAGYOBB GOMBJÁVAL TILTOTT LE ! Azonnal! Az egészből a pozitív: tud olvasni! Hajrá! Egy tanult test gondolatai! Valakitől...Főiskola...mondá magáról! Ketten eljuthatnánk olyan helyekre, ahol még nem jártunk! Akivel mindig ott lennénk egymásnak, anélkül, hogy együtt élnénk....Olvastam az imént...! Konklúzió következik: Tehát veled mennék a világ végére is, de addig is húzzál haza /az otthonod/ míg nem indulunk és a bánatod is járjon a Te nyomodban. Az ajtóm és ablakom mindig nyitva áll előtted, főleg utánad, hogy a búcsúd és gőzei ne tudjanak tőled lemaradni. Várlak aztán ismét...hisz jön a havazás, tudod hol a helyünk...Alpok.. Nyúzható és hálás legyél, eszed több libányi lehet Kínlódva nézel meg sokadszorra, mintha szeretnéd a száradó zsemlét, pedig a garanciád már rég odavan! Először én eszek, majd nyilván te is, ha marad! Vagy hullik! Dús legyen, határozott és tekintetet parancsoló az egybenőtt szemöldököd - alig tudom mérsékelni a röhögésemet: folytatom, de most ömlik a könnyem...de jó... Petrezselymet áruló libáért adok egy kiló száradó sót, meg ráadásnak egy kiéhezett famíliát a Rókáéktól! Hagyom vezess csak félre, rajtam nyilván még a nyomát sem észleled. És, ha igen: az a történet folytatásában semmi plusssszzal a részedre nem jár! Viszont a következő gurítás, elemi megvezetés lesz! Minél elkötelezettebb vagy sajátos rögzültségeben, annál mélyebbre kalauzollak az én magam begyakorlott rendszerébe. Ott aztán érezni fogod az ügetőre fogottak örömét....! Imádom a kalandor Nőket: "Egy utolsó nagy kalandhoz , szerelemhez keresem azt ki már nem cipeli a múltját, rendezettek a körülményei, nem a munka rabja élni is szeretne , kész egy új kapcsolatra!" Olvastam az imént! A hazugság a szépségedről ne velőtrázó fájdalmat okozva telepedjen a szememre! Azt végképp ne állítsd: belülről fakad! Ha kiebrudalt vagy, keress egy méltó helyet máshol. A sorsnak köze sincs a találkozásunkhoz! Öreg asszony, öreg bőrben: ezt mindketten tudjuk, csak nem emlegetjük! Ne szégyelld a puha üleped! Egy kis mankó hozzám! Ja...tudd meg idejében: gonosz vagyok jól olvasod, de nagyon. El sem hiszed, hacsak a közelembe nem férsz! Na akkor aztán le fog esni...! Társam keresem falu, város, tanya, lakóhajó, kastély vagy tornácos vidéki kúria helyeken. Egyre megy, nem számít. Csak vicc - képpen: padlás, sátor és bivakszállás /féltető szalma alommal/ kizárva. Megjegyzem: zarándok út esetén, Ok. Nem írtam egyéni bemutatkozást, hisz ember lévén nem látom szükségét bizonygatnom végtagjaim meglévőségeinek bizarr létét... Ha érdekel a profilom árnyéka, találkozzunk egy napos délután, ha pedig elhalasztanád, javasolnék egy fél órácskát naplemente után. Ajánlkozásodat rangján fogom kezelni. A napszakot figyelembe véve vedd fel velem a kapcsolatot! Éjszaka ne adj lehetőséget. Ha nem bírod hajnalig, a megkeresésemkor nyújts fogódzót, /főleg teliholdkor/,élni is fogok vele. Néha nekem is elmegy az eszem...és eszem és eszem a sok maszlagot, tőletek... Itt nincs zsákba varrt macska. Fekete és fehér, eléd is öntöm szándékom színeit! Mellettem nem látsz szivárványt! Azonosulás a legtetszőbb szavam egyike! Hozzám az akaratomhoz az elképzeléseimhez légy Te a legtetszőbb nekem, akard és megjutalmazlak: minden hibádon átugrom, átmászom vagy oda sem nézek, sőt a parazsad is szíthatod a feszes tenyeremen, ráadásnak még dicsérem is az ehetetlen főztödet! Szépnek kiáltom ki a sárguló fogaid, selymesnek a gyűrött bőröd és mennyei hegedűszó illeti a ropogó ízületeid kattogását, csak jelölj kedvencednek Jelölj kedvencednek, ez legyen a jutalma az elviselhetetlenségemnek! Elegendően sok jelölés esetén kisorsolom magamat valamelyikőtöknek, én vagyok a várt JUTALOM! Többes nyerés esetén hajlandó vagyok ágyról ágyra kecmeregni, de csak előjegyzésre! Kiszámolható rezsinöveléssel is a kedvedre leszek! Szerezz meg, nem leszek hálás! Kioltalak! Erre a pár évre jól jön majd egy-két mindenes! Megkerülheted a sorsolást, nem kell várnod rám tovább, ha olthatatlanul szomjazva várod láttomat, csak tedd a következőt! Szervezd a hétvégi kikapcsolódásunkat valamely festőt is inspiráló déli fekvésű vízpartot sem nélkülöző hazai dombunk lankájához. Tisztítsd meg e kies helyen lévő hajlékot a szoba asszony elnagyolt lépteitől, vasald át tedd frissé álmunk lepedőjét, szedd össze a sarkokban elbúvó pókok egész nemzetségét. Míg tart e feladat érkezésem meglepetést fog okozni! Na itt aztán alaposan megfitymálhatjuk egymást kedvünk őszinte felhagyásáig! Hogy lesz-e azt őszintén mondom: nem hiszem. Az összekapaszkodásra gondoltam. Azért nekem is lehetnek illúzióim, ugye? Szeretem nézegetni a hervadt képeket ( A tiedét is nézem...), elmerengek, nézem az idő vasfogát, közben látom a saját rozsdámat mily büszkén állja életem viharát, barnul s nem hozza a várt reményt. Dacol velem. Rongyossá mar! MAX MAXX MAXXX MAXXXX 64 kg. a többit kérem ajtón kívül hagyni szíveskedjetek! Ha meguntál ne is hagyd ott.Vidd tova! Megjegyzem...Kedves .... teljesen egyetértek veled! Akinek a véleménye azonos a Tiéddel annak az embernek (Nőnek) át kell, kellett volna esnie azon a neveltetésen mely mosolyt generált volna az arcra, az olvasottaid (írottaim) alapján. Magad pedig aggódsz, nehogy ez az élethelyzet véletlenül karon ragadjon. Tehát önmagad az eddigi életedben okos kihasználója voltál nemed párjának. Úgy tűnik a sorsod meg is jutalmaz! Üdv, Barna Nézegetem - gyönyörködöm. Turkálok az adatlapomban. Meglátom a KEDVELED? opciót! Tüstént nyomtam rajta egy duplát... meg se nyikkant, pedig rólam volt szó.....! A tanulság... söröskupakot ragasztok a monitoromra, pont oda...ne is lássam többet!
Barna, 59
Nagykanizsa
Àgnes
36, Tiszavasvári
Sziasztok! Szeretnék találni valakit akihez szívesen tartoznék.
Àgnes, 36
Tiszavasvári
Csongor
43, Szerbia
keresem a párom Élem mindennapjaimat,dolgozom,szabadidőmben teniszezem,barátokkal beszélgetek.
Csongor, 43
Szerbia
Joii
67, Baja
Szerelem Rossz egyedül !! Elvàltam , de szeretnék újra boldog lenni ...
Joii, 67
Baja
Janó
45, Budapest, XXIII.
if never try, never know Szia! "Vagyok, aki..." realitásra törekvő, optimizmus felé hajló. Igyekszek mindent és mindenkit megérteni, több szemszögből vizslatni a jelenségeket. Kerülöm a szélsőségeket és az egyoldalúságot. A szeretet, az őszinteség, a megbízhatóság, az egymás mellett kitartás nem feltételek vagy valami kompromisszum kérdése, hanem természetes alapja egy kapcsolatnak! Viszont egy csipetnyi függetlenségre, "saját időre" is szükség van. Kerülöm azokat, akik hajlamosak kihasználni másokat. A munkában látom a előrejutást, és nem mások hátán, álmodozva. Nem szeretem a függőségeket, bár nekem is van pár pl munka, sport, csoki. A munkaholizmusról szívesen leszoknék. :) A sport és a welness a legjobb stressoldók. Szeretek utazni, túrázni, kenuzni, kalandozni. Kedvencem a japán konyha. Viszont némi semmittevés is jó móka (bár nem sok időm van rá:)! Tévém nincs, nem hiányzik, de ez nem azt jelenti, hogy gyűlölném. Jelenleg még az UKban (Portsmouth) élek, de Magyarországot, Budapestet jelöltem be. Már költözőben érzem magam. :)
Janó, 45
Budapest, XXIII.
Mandula
52, Budapest, XIV.
Sziasztok! Csendesebb, elmélyülőbb, jóga, sport, természet kedvelő vagyok. Hasonló gondolkodású emberrel ismerkednék
Mandula, 52
Budapest, XIV.
Ádám
26, Szikszó
Time is a flat circle... O Örülök, hogy itt vagy, és érdeklődést mutatsz irántam. Tisztában vagyok a hibáimmal és hiányosságaimmal, törekszek olyan irányba terelni az életem, hogy a lehető legjobbat tudjam mindabból kihozni, ami adatott. Visszahúzódó, csendes természetű embernek tartom magam, akinek a hangulata olyan, mint az időjárás. Szeszélyes. Szabadidőm nagy részét olvasással, rajzolással, filmek vagy sorozatok nézésével illetve zenéléssel, pontosabban gitározással töltöm. Elég széles körű az érdeklődésem, szinte minden érdekel, ami a múltban történt: - legendák, mitológia, vallások... Sok filmet és sorozatot nézek\/követek, szeretem a sci-fi, fantasy és horror filmeket\/sorozatokat. Zenei ízlésem elég sokrétű, szinte mindent meghallgatok, de leginkább olyan zenét hallgatok, amik érzéseket\/gondolatokat tudnak ébreszteni bennem. Régebben sokat rajzoltam, mondhatni ez határozta meg az életem nagy részét, a realizmustól a szürrealizmusig szinte minden téren készítettem már képeket. Sok verset és rövidebb történeteket is írtam már, ezeket inkább csak magamnak, emlékként. Egyelőre ennyi, ha felkeltettem az érdeklődésed, és szeretnél megismerni, írj nyugodtan. Mindenkinek válaszolok. Ha bármi kérdésed lenne, keress bátran! Köszönöm, hogy időt szántál rám, és elolvastad ezt a pár sort. ~Ádám
Ádám, 26
Szikszó
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk