Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest

Legújabb női társkeresők

Júlia, 36 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
40 napja tag

Szia, Júlia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csilla, 25 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
182 napja tag

Sziasztok! Mosolygós,életvidám 25 éves lány vagyok.Szeretek kitűzni magam elé célokat és a sok nehézség ellenére is elérni. Szeretek a konyhában "sürögni,forogni" sütni,főzni. Szabad időmben kirándulok,fotózok.
Ibolya, 46 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
221 napja tag

Ibolya vagyok, 46 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi, 35 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
273 napja tag

Furcsa pár mondatban megfogalmazni, mit is szeretne az ember...A személyes kontaktus híve vagyok. Hosszútávú kapcsolatot szeretnék kialakítani. A vonzódás fontos ezt elismerem: tapasztalat sajnos, hogy a férfiak többsége a " tinifitnesslányokra bukik " ,de az embert ismerjük meg igazán hosszútávon! Számomra már vicces, hogy itt zömmel elvárják, hogy " legyél nőies Nő ", csak az " Urak " elfelejtenek közben ÚRIEMBEREK MARADNI! :) Őszinte vagyok, és ugyanezt elvárom. Nem tudok irni Mindenkinek, mivel nincs előfizetésem, email címet kérek szépen.

Legújabb férfi társkeresők

Aron, 43 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
54 napja tag

Szia :-) Nem is tudom mit irhatnék ide... Talán annyit.. Őszintén.... Ami miatt itt lennék.... Egy kedves, értelmes, normális hölgyre vágyom.... Ez lenne a cél.. :-)
Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
158 napja tag

Sziasztok szeretnék megismerkedni olyan lányokal akiknek fontos még a hűség és az őszinteség
Zoltán, 32 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
185 napja tag

Szia! Pozitív, ambiciózus ember vagyok!! Az èletemben meghatározó szerepet játszik mèg a sport. Szívesen túrázom vagy hegyet mászok! Hasonló hobby kedvelő hölgyel szivesen ismerkednèk!
István, 55 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
314 napja tag

Bármit is ír, Budapest. Megkérem a tisztelt hölgyeket, csak azok keressenek akik nem kalandot szeretnének. Csak nagyon indokolt esetben tudok kivételt tenni! Kibököttül unom magam egyedűl. Tudom a koromat büszkén viselni (ha muszáj). A hajamnak ebből már elege lett. Belűl a tettvágy tombol. Jelenleg munkába folytom az energiám nagy részét. Nem házvezetőnőt keresek!Imádom a napfényt, a tengert, a pálmafákat. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online társkereső nők

Magdi, 44 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
1 perce lépett be

Magdinak hivnak,43 éves vagyok komoly kapcsolat reményében jöttem fel ide,az egy éjszakás kalandokat keresők kerüljenek.
Kata, 50 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
4 perce lépett be

Nem a fiamat és nem az apukámat keresem! Van! Aki viszont a lányát keresi, itt fog megöregedni! Ha csak alkalomra keresel nőt, aki már mondja is a címet, kattints tovább! Ne pazaroljuk egymás idejét! Fiatalos vagyok.Fiatalabbnak szoktak gondolni a koromnál és így nézik ki a randin is. Frissek a fotóim. Aki őszintén érdeklődik irántam és kölcsönös lesz, mindent elmondok magamról. Ha kedves, mosolygós, értelmes, természetes nőt keresel tartós, monogám kapcsolathoz, írj!:) Óóóóó! Örömmel látom, hogy milyen sokan ünnepelték mostanában a szülinapjukat! Csak azt nem tudom, hogy milyen naptár szerint, mert 5 - 10 évet is visszafiatalodtak. :) NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI.
Marcsi, 49 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
8 perce lépett be

Keresem a korban hozzam illő tarsam,akivel egyutt elvezzuk az eletet! Mivel nem vagyok előfizető,ezert nem tudok minden levelre valaszolni!
Dorottya - társkereső Budapest - 50 éves nő
Dorottya, 50 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
8 perce lépett be

Értelmiségi, sportos, sokszínű partnert örömmel fogadnék Budapesten-----aki nem megkötni akar engem de kötődést - (szeretetet, megbecsülést, élvezetet) tud kiváltani belölem.SOTE és Marketing másoddiplomával gyógyszeripari managerkért dolgoztam ( amíg ki nem mentem Németországba éln-dolgoznii 2,5 éve, ahonnan hazaköltöztem végül - nem alkalmas a mostani ottani légkör, környezeti emberi minőség...a megkívánt életvezetéshez...), teniszezem ( egykori verseny-teniszező múlttal), Body buildingezem ---> partnert szeretnék találni ezekhez a sporttevékenységekhez is...-így lenne komplett a kapcsolat .Vonzzon de ne kényszerűen kössön, motiváljon de ne erőltessen, segítsen de ne taszigáljon az Úr....Igen sokat tudok és fogok adni neki ha a "vegyértékeink"találkoznak..NINCS ÉS NEM IS AKAROK ELŐFIZETÉST=CSAK SAJÁT CÍMEN LEVELEZEK HA ÚGY ALAKULNA...---magán mail.címet nem mindenkinek adok kii---Te legyél előfizető ha lehet

Éppen online társkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 71 éves férfi
László, 71 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
2 perce lépett be

Szeretem a zenét,a természetet(kirándulás) szinházat,kultúrát.Olyan partnert keresek,aki nem mindenáron keres társat,toleráns és csinos.(*moderálva*)
Anton, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 perce lépett be

Közös szellemi csavargás, intellektuális humor, nyitottság a Világ szépségeire. Alázat és elfogadás a másik belső-külső világa felé. A jókedvű, őszinte, nyíltszívű emberek szeretete,velük való közvetlen sokat röhögős kapcsolat, és mély barátságok. Abszurd humor, kreativitás. Kortárs képzőművész és filmkészítőként fontos az alkotói környezet és annak emberi oldala is. Építészekkel, tájtervezőkkel, belsőépítészekkel együtt gondolkodva alkotok egyedi térplasztikákat főleg üvegből. A világ minden táján azonnali tegezős kapcsolataim születnek, így a fiatalabbak abszolút társukként élvezik „örökifjú”, stílusomat. Hajam színét nem a kor hanem a gének festették ilyen szépre 38 évesen, lásd George Clooney:) Fontos az egymásra figyelés, őszinteség, a kölcsönös vágy az együtt-levésre, összebújásra.. A legfontosabb számomra a belső értékek csendes ereje, ami akár fergeteges tánccá is fokozódhat. Laza, humorral átszőtt együttlét, a csend tisztelete. A kor, mint érték megbecsülése, amúgy háttérbe helyezése. A természet, a zene, a szép énekhang szeretete és tisztelete. Szóval együtt megbecsülni az élet apró és nagyobb ajándékait, örülni az életnek. Ja és úgy döntöttem, hogy néhány évecskét letagadok, de nem csalásként, hanem mert ezt a rendszert nem érdekli, hogy milyen korút keres az ember a sok pénzéért:) Akit érdekel annak szívesen adok pontos adatokat, ha ez lenne számára a legfontosabb. Remélem nem így van! Éljen Mindenki!!
István, 37 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
7 perce lépett be

Nem egyszerű,de elmondható, Kislányom született,.úgy hogy az anyuka ,miután biztos volt a baba megtapadásában egyik napról másikra kirakott az életükből.Rossz gyerekkor,sérült apa kép,vagy csak egy gyermek birtoklási vágya,ki tudja?? Küzdök a kislányért.,felvállalom az apaságom, hogy neki ne legyen sérült apa képe,apa komplexusa majd.. Ennek függvényében komoly kapcsolatban gondolkozom,olyan hölgy személyében,akinek ténleg fontos a család,és az az egység amit ez a szó képvisel.. A többit személyesen ... ...két dologban már biztosan hasonlítunk, Te és én.. azon kívül, hogy társat keresünk, minél frappánsabb bemutatkozó szövegen töprengünk, állatbarát,nem dohányzó hölgy személyében. ..társam keresem,a mindennapokra.... Remélem nem sok egyszerre,de egy biztos nem lesz unalmas az életünk... István
Attila, 36 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
17 perce lépett be

Nehéz pár mondatban összefoglalni az egyéniségem, a céljaim és terveim úgy hogy azzal felkeltsem a Hölgyek érdeklődését, mégis megpróbálkozom egy rövid bemutatkozással.Fontos számomra, hogy egy olyan hölgyet találjak, akivel kölcsönös a vonzódás, de ezen túl az őszinteség és a bizalom is komoly erények nálam. Szeretek kirándulni rendszeresen sportolni. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj bátran.

Diplomás társkereső nők

Betti, 33 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
Egyetemet végzett

Szia, Betti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anikó - társkereső Budapest - 51 éves nő
Anikó, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Egyetemi diplomás (közgazdász)

A szabadidő kellemes eltöltéséhez keresek társat. Szeretek utazni, moziba, színházba járni, és jó lenne, ha valakit szeretni is tudnék.
Ili, 62 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Főiskolát végzett

szeretnék szeretni és viszont szeretni ha van olyan nem dohányzó inteligens jó humorú igazi férfi aki társam lenne még az életben
Mária, 66 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Egyetemet végzett

A sorsával elégedett, még társra vágyó, nő vagyok. MIndent szeretek , ami örömet és elégedettséget hoz az életembe,a családomat, a kulturát, a jó ételeket, a jó barátokat és persze ha megtalálom , a kedves társamat. NINCS ELŐFIZETÉSEM! EMAIL CIMRE TUDOK VÁLASZLNI! ha tesztet kapsz tőlem, azért mert jelezni szeretném , tetszik amit magadról írtál. Sokan kételkednek a fényképek frisseségében, egyik februárban készült, a másik júnusban.

Diplomás társkereső férfiak

István, 59 éves
Társkereső Budapest, Város ker.
Főiskolát végzett

Mindenre mindig van megoldás,az élet is ilyen... csak akarni kell
Atis, 32 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Főiskolai diplomás (IT)

Szeretek sportolni, finomakat enni, kirándulni, utazni, moziba járni, filmet nézni összebújva, és eszmét cserélni (jelentsen ez bármit is)! :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra.
Géza, 42 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Egyetemet végzett

Ha elpusztulna a világ, egy telefonfülkéből hívnálak.
Ben, 23 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Egyetemet végzett

Szia, Megfogott egy kép és néhány sor,ezért olvasod épp tovább... Jó kezdet! :) Hogy, milyen is vagyok és hogy, kit-mit keresek... A párom, akivel boldog lehetek... Budapesten születtem, egy átlagos középosztálybeli családban és jelenleg is, Budapesten élek. Keresek egy, mosolygós és bátor, a világra nyitott és nem, szerepet magára erőltető, olyan... Önmegvalósító, mégis együttműködő, tenni akaró, Érző és Értő Embert... Kedves és szerethető... Fontos, a sport-mozgás-tánc és a zene... Szeretem a vár hangulatát, lépcsőkből lesznek ott, kicsi utcák... Breakbeat,Goa, DnB és a barátaim, nagy bulik időnként, meg a csend és a nyugalom, a várban sétálva éjszaka... Nem vagyok net függő és TV-t se nézek, sok időt töltök, a barátaimmal létrehozott közösségi térben... A valódi világ érdekel, a valóvilág és a virtuális valóság helyett… Az élet az út maga, amelyhez küzdő, kitartó és szerető útitársamat keresem… Természetesen, zenei aláfestéssel... :) Szeretném, hogy megértselek és te megérts. Tenni is tudjunk ezért… Hmmm... Olyan, a szerelmematársam... Kéne, h legyen ilyen... Nem??? :) Ötleteljünk és valósítsuk meg, az álmainkat együtt... Legyünk benne mi ketten az állandó, a többit meg kialakítjuk körülötte :) Minden csak: megértés, megbeszélés, egyetértés, elhatározás és döntés kérdése... Meg odafigyelés és szeretet... A közös hullámhossz, ami részemről jelentős elvárás, de az úgyis, csak ismerkedés közben derülhet ki. Írj és próbáljuk megtalálni azt a közös hullámhosszt online, utána meg sétáljunk és beszélgessünk közben egy nagyot! :) Legyél majd épp csak olyan, amilyen vagy, a hétköznapokban... Segíts kérlek te is, találjunk egymásra és jussunk át, a rvonal túloldalára! :) Köszönöm és szurkolok, hogy miután ezt elolvastad, mosolyogj és jelentkezzél! :)

Ingyenesen megismerhető társkereső nők

Judit, 42 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Platina előfizető

Talán a mottóm nem árulja el, de a felületesség nem az én világom. Milyen vagyok? Nagyon sokféle, ha megismersz, majd szép szavakkal elmondod Te :)
Leonóra, 61 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!

Ingyenesen megismerhető társkereső férfiak

Henrik, 31 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Egyszerű gyerek vagyok és nem több amire vágyom...
Janó - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Janó, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Nem vagyok üresfejű macho, nem vagyok beképzelt manager típusú suttyó. Egyszóval nem felelek meg a mai divatnak. Hús-vér ember vagyok, aki igyekszik két lábbal állni a földön. Hogy milyen is vagyok? Olyan, aki szívesen és őszintén mutatja meg magát. De ehhez nem elég a billentyűzet. Ehhez egy laza beszélgetés a legjobb.
Botond, 43 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Zsolt, 26 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Platina előfizető

Szia! azért vagyok itt mert szeretek új embereket megismerni :) Imádok a barátaimmal koncertekre járni, bulizni, mozizni szeretem ha társaságban lehetek :D De nem csak szórakozásból áll az élet :D :( dolgozok, mellette pedig tanulok:) Fontos hogy mindig legyenek céljaid! A sport egész életemben központi helyet foglalt, jelenleg a kondi ami a sportot jelenti számomra.Télen pedig belevágtam a snowboardozásba ami hatalmas élmény számomra:) oOyan lányt keresek aki hasonló gondolkodású, jó beszélgető partner, és ÉLVEZZE AZ ÉLETET ! :D

Keresztény társkereső nők

Lia, 20 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
hite: görög katolikus (nem gyakorlom)

Nem írtam személyes bemutatkozót,ha szeretnél megismerni írj :)
Marta - társkereső Budapest - 76 éves nő
Marta, 76 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
vallása: római katolikus (alkalmanként)

SAJNOS 50.-ÉVI HÁZASSÁG UTÁN VESZITETTEM EL A FÉRJEMET,NAGYON NEM JÓ EGYEDÜL.EZ UTON KERESEM TÁRSAM MERT ÉN IS TÁRSRA VÁGYOM.MAGAMRÓL ÉN NAGYON SZERETEM A TERMÉSZETET AZ ÁLLATOKAT /NEKEM IS VAN EGY KIS BYSONOM EGY GYÖNYÖRÜ UNOKÁM AKI JELENLEG A LÁNYOMMAL EGGYÜTT ALKOTJÁK AZ ÉN KIS CSALÁDOMAT.AKIK JELENLEG VELEM LAKNAK.
Moni, 37 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziasztok Moni vagyok 37.èves Mindig mosolygos vidám.Fontos számomra a család az összetartás. Szeretem az autosportokat föleg a F1-et de minden féle sportot szivesen nézek.Szeretem a jo filmeket.Ha többet szeretnèl tudni rólam irj. (NEM MINDEN ÜZENETRE TUDOK VÁLASZOLNI MERT NINCS ELÖFIZETÉSEM!!!! IRJATOK MAIL-CIMET!!!!!!!!!)
Kati - társkereső Budapest - 64 éves nő
Kati, 64 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Vigkedélyű nem dohányzó antialkoholista kedves, őszinte hölgy vagyok keresek egy hasonló vigkedélyű nem dohányzó antialkoholista őszinte urat tartós kapcsolat reményében. Itt most nem érvényesül "az ellentétek vonzzák egymást" elv.

Keresztény társkereső férfiak

Gabor, 72 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
hite: református (nem gyakorlom)

Ha ketten egymast meg nem ertjuk , nagyon sajnalom kisAsszonyom ,de. ha nem kellek szeretonek, egyebre nem. vallalkozom !? Legyen Onnek egy jo baratja,kivel beszelget,elcseveg,de az a mamlasz,az a szamar szavamra mondom, nem en leszek, Legyen az ove minden poezis, az enyem minden ami teny, a problemakat oldja o meg,de a ruhajat csak En!!!
Attila, 50 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
vallása: római katolikus

Alig tudok mit írni,hiszen nem vagyok profi marketingben ,főleg nem a saját eladásom menedzselésében. Picit zárkózott embernek érzem magamat.bár eddig mindenki azt mondta jó velem beszélgetni. Remélhetőleg találok egy társat akiben megbízhatok, akivel együtt jól érezhetem magam. Akivel szívesen megyek bárhová . Szeretem a téli sportokat .szeretek nyaralni járni .Szívesen megyek színházba .De szeretem a jó zenét,a kellemes szórakozó helyeket .a hangulatos éttermeket. Szeretek otthon TV-t nézni,pihenni Keresek egy olyan hozzám illő nőt aki szereti ha simogatják élvezi ha nőnek tartják .
Sándor - társkereső Budapest - 79 éves férfi
Sándor, 79 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Kedves, barátságos, férfi - célja - szeretetet adni és kapni!! Ennyi.. Öreg Fa árnyékában.. jó megpihenni.. ( Lehet, hogy igaz..!? BARÁTNŐT keresek.. (életreszólót..!)
Ádám, 30 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
hite: római katolikus (alkalmanként)

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső nők

Anita, 28 éves
Társkereső Budapest, Város ker.

Anita vagyok, 26 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Orsi, 21 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

"Az életben minden okkal történik, mindennek oka van. Minden jóban van valami rossz, de nem minden rossz ami szokatlan. A pohár pedig mindig félig tele van. " Engem mindig hamar megszeretnek az emberek. Mindenki szeret és szeretnek velem beszélgetni . Komoly kapcsolatot, szerelmet keresek! Ha magamat kéne jellemeznem akkor annyit mondanék hogy néha nagyon makacs és önfejű vagyok ,viszont imádom a gyerekeket és az állatokat, szeretek kirándulni és zenét hallgatni, szeretem a romantikát .....szeretek rajzolni animéket vagy bármit amit le lehet és filmet nézni . Ha megtetszettem vagy megszeretnél ismerni akkor szívesen beszélgetek veled. :D ha rámirsz akkor köszönöm de a beszélgetésünket ne csak én tartsam fent . Nem rajongok azért hogy magammal beszélgessek. De azért köszi ui; mivel nem vagyok előfizető ezért nem tudok visszaírni sem *moderálva*
Niki, 28 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ági, 27 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Szia! Budapesten élő 26 éves lány vagyok. Egy multinacionális cégnél dolgozok, mint állománykezelő. Tartós kapcsolatot keresek. Imádok a természetben lenni,a kulturális programokat sem vetem meg. :) Ha szimpatikusnak találsz, akkor bátran írj.

Fiatalabb, 30 év alatti társkereső férfiak

Tomi, 29 éves
Társkereső Budapest, I. ker.

Szia! Tomi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 28 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tomi, 24 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Kedves látogató! Életem filmjéhez keresek női főszereplőt. Lennél Te az??? :) A megszokott, sablonos, tényszerű felsorolás helyett inkább egy kis ízelítőt adok magamról. Életem legnagyobb projektje szerintem még várat magára, de sokat küzdöttem azért, hogy eddigi céljaimat és álmaimat magabiztos kitartással megvalósítsam. De van, amire egyedül képtelen vagyok: ezeket mind megosztani valakivel, akivel minden együtt töltött pillanat a felhőtlen boldogságot jelenti. Alapvetően otthonülős típus vagyok, viszont szívesen töltök a párommal minőségi időt, ebbe mindenféle szabadidős tevékenység belefér, ami mindkettőnk számára örömet okoz. Budapesten csak az egyetem miatt tartózkodom, olykor-olykor hazautazom vidékre. Hibái persze kinek nincsenek... - Néha lusta vagyok, de csak egészséges mértékben - A memóriám szelektív, ugyanis ami nem érdekel, az egyik fülemen be, a másikon ki - Olykor annyira fókuszálok egy dologra, hogy nem látok és hallok semmi mást, de egy fejre jól irányított repülő objektummal egyből visszazökkenek a valóságba :)
Máté, 24 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szeretem az érdekes dolgokat és az érdekes embereket. Sok otthon ülős programot szervezek magamnak, mint a filmezés, olvasás, de akár a gépen is szívesen játszok. De azért hetente egyszer-kétszer kiruccanunk a haverokkal a nagyvilágba (kell a napfény). Jelenleg egyetemre járok fizikát tanulni, meg ugye nos... aludni.

30-as társkereső nők

Judit, 39 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Ismerj meg! Vidám természetű lány, bár néha nehezen kezelhető. Szeretem a vígjátékokat, zenében bármi jöhet minden evő vagyok. Olvasás a kedvenc elfoglaltságom. Röviden ennyi.
Panka, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Ami jöhet: utazás, tenger, nevetés, The Big Bang Theory, olasz kaják, repülés, zuhanás, sebesség, macsekok, Kispál. Ami nem: csoki, ezotéria, kirándulás, korán kelés. De úgysem (csak) ez fog számítani... :-)
Veronika, 39 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Keresem azt a jó humorú, őszinte férfit, aki szeret kimozdulni otthonról és készen áll egy komoly kapcsolatra. Életvidám, mosolygós, megbízható nő vagyok, szenvedélyem a sport és az olvasás...és a személyes találkozásban hiszek.
Anita, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Ha jó a humorod, az IQ-EQ-d, és a szíved is a helyén van, akkor van rá esély, hogy megismerkedjünk. Őszinte, szókimondó, érzékeny, de vagány lány vagyok. Komoly játszótársat keresek az élet nevű játékhoz. Humán-beállítottságú vagyok széles érdeklődési körrel (művészetek, irodalom, pszichológia, természettudományok). Amit szeretek: könyv, film, színház, zene, sport, utazás, játszani, jókat enni/inni :)

30-as társkereső férfiak

András, 30 éves
Társkereső Budapest, Város ker.

Mindig is komoly céljaim voltak az életben, amikért kitartóan küzdöttem. Igyekszem mindenkivel megtalálni a közös nevezőt. Keresem a lehetőségét hogy megismerkedjek új emberekkel, akikkel együtt átélhetünk tartalmas és emlékezetes pillanatokat, amelyek egy életen át elkísérnek.
Mark, 36 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Hogy miért nincs valakim?Mert nem Valakit keresek.Mert a Valaki Bárki lehet, aki kedveset szól, megölel, virágot hoz és betakar.A Valakivel lehet sétálni, nevetni, kirándulni és szeretkezni, a Valaki éli az életét, időt tölt velem, mikor kedve szottyan, aztán továbbmegy.A Valaki fontos ember, tudja mit akar, rám szólhatok, ha elkenődött a festék, ha kilóg a blúz, ha ottmaradt a morzsa a fogàn.A Valaki fel és lecserélhető, ma van-holnap nincs, súlytalan madár, ki ágról ágra száll.Valakije Mindenkinek lehet.Én nem az életemhez, a napjaimhoz, a perceimhez, hanem a sorsomhoz keresek egy másik sorsot.Egy csendet a magányomhoz, egy bölcsőt a gondolataimhoz, egy szájat a szavaimhoz.Gyógyírt az üvöltésemhez, szigetet a szívemhez, erős kart a botlásaimhoz.Hogy bársonyos, puha öl legyek a magányához, hogy ünnep legyek a perceihez, hogy oltalmazó menedék legyek a gyengeségeihez.Valakit, aki nem Valaki, aki egyetlenegy, aki csend, rend, káosz, kiáltás, muzsika és öröm. Akinek szeme, füle, bőre, szája, lélegzete vagyok, aki világ és világosság, aki súlyos és súlytalan.Akiben boldogan tudok lakni és nem szól rám, ha koszos cipővel az ágyra fekszem, aki a magasba dob és elkap, ha zuhanok.Akinek én vagyok a folytatása és ő az én elejem, aki kimondja, amit álmomban gondolok, akit betűkabátba burkolhatok, akinek nem vagyok sok és nem vagyok kevés, se túl hideg, se túl meleg, hanem pont jó.Aki akkor jön, mikor jönnie kell, aki megérdemli a kidobott éveket, az üres falakat, az elpazarolt ifjúságom, a zajos életem.Akinek cinkosa vagyok, pajtás és múzsa, akivel el lehet bújni a ruhásszekrény aljába, aki lenyalja velem a fakanalat.És ez nem lehet Valaki, csak olyan, akinek a sorsa az enyém tükre, a folt a ruháján az én cérnámhoz való, a lépte visszhangzása altató mesém, illata béke, hangja megváltásom.Ezért van Senkim és ezért nincs Valakim.Mert a Valakire sohasem kell várni, az jöhet ma, tegnap, holnap, vagy akármikor.A sors-társ az más.Az akkor jön, mikor pontban jönnie kell és nem érkezik Valakihez vagy Bárkihez.Csak hozzám, mert én Én vagyok
Tamás - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Tamás, 35 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Alapvetően elég csendes, visszafogott életet élő harmincas pasi vagyok. Túl vagyok a hétvégi bulik hangerő - és alkoholmámorát kereső és élvező korszakomon. Szabadidőmben el tudok merülni az online világ rejtelmeiben épp úgy, mint az utakat róva a lábamba pakolt kilométerek közben. Szeretem a sportok majdnem minden megjelenési formáját, legyen az akár technikai, akár küzdő, vagy egyéb verseny. (Többségét inkább nézem, de van, amit alkalom adtán szívesen művelek is.) Szívesen hallgatom a 80-as 90-es évek zenéit, de azért akad mai kedvenc is, stílust nem tudnám meghatározni, Rammsteintől Bartókig leginkább csak a hangulat az, ami a határt szabja. Szeretem a humor majdnem minden megjelenési formáját, ami nem lép túl egy normál ízléshatárt. Az élet legtöbb kérdésében inkább konzervatív, vagy ahhoz közeli értékrendet vallok.
Laci, 30 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú társkereső nők

Szilvia, 44 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szia! Egy klassz pasi személyében keresem a hódolómat, aki megértő társammá válik. Kezdem a hobbijaimmal, ez fontos szempont! Más nem is fér ide, és nem is szeretném bő lére ereszteni... Munka (=bank) után a barátaimmal szoktam találkozni, szeretek moziba, színházba, koncertre járni, vagy csak beülni valahová beszélgetni. Szívesen gyalogtúrázom akár a budai hegyekben egy jó társasággal, de otthon egy könyvvel a kezemben vagy növényápolás közben is könnyedén kikapcsolok. Háromszor táncoltam az Operabálon nyitótáncot a régi, szép időkben, ami felejthetetlen volt. Úszni annyira szeretek, hogy még a Balatont is átúsztam! Ha szívesen úsznál velem akár egy hosszabb távot az élet tengerén, írj! Ígérem, hogy az összeütközéseket, a sikertelen ugrásokat vagy fordulókat kellő humorral és megértéssel igyekszem majd ellensúlyozni. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában! :-)
Judit - társkereső Budapest - 48 éves nő
Judit, 48 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Életvidám, határozott, néha bolondos, de bújós, nőies, igényes nő vagyok. Egy igazi férfit keresek, aki céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag és akivel minden napra jut egy-egy kedves szó, egy ölelés, egy mosoly. Várom leveled, ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb.
Csilla, 41 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

Én egy abszolut őszinteségen alapuló,hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal,akivel együtt valósíthatjuk meg közös álmainkat,és céljainkatEgy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség,a másik megbecsülése,tiszteletben tartása,oda-vissza,fontos az egymásra való odafigyelés,kölcsönös bizalom,szenvedély,vágy,az hogy nagyon szeressenek,és megbecsüljük kölcsönösen egymást.
Katalin, 48 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Szia Kedves látogató! Egy kedves, humort kedvelő angol tanárnő keresi párját, aki kedveli az utazásokat, akár télen akár nyáron, hiszen ez, egy másik munkájának része.Kedveli az olvasást, színházat és mozit.Szívesen találkozik a barátokkal, egy jó beszélgetésre egy kellemes vacsora és egy pohár bor mellett.

Középkorú társkereső férfiak

Zsolt, 44 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Becsületes, határozott, korrekt, tök normális pasi vagyok, de ez itt úgysem számít, csak a fizimiskám, az pedig adott. Járulékos adatok: - van hol laknom (egyedül) - van mivel közlekednem (nem BKV) - van munkám (szeretem, jól csinálom) - van (saját) fogam és hajam - rendszeresen sportolok (ehhez akkor is ragaszkodom, ha a kettőnk idejéből kell elcsennem) - van egy 5 éves gyermekem (nem velem él, cca. 2 heti apuka vagyok, esetenként hétköznap is) - erősen dohányzás ellenes vagyok, (jó lenne, ha leszoknának a dohányosok, legalább a cigicsikk eldobálásról!) - alkoholt igen ritkán fogyasztok, de egy pohár pezsgő, vagy bor lecsúszik a gyertyafényes mellé... A beltartalom sommázva: "ÉN": kíméletlenül őszinte, precíz, szorgalmas, házias, hűséges, türelmes, megértő, figyelmes, előzékeny, udvarias, céltudatos, kreatív, környezettudatos, szentimentális, minden programra és jó dologra kapható, FÉRFI. "NEM ÉN": minden nap haverok, "majd holnap", igénytelenség, kosz, hiszti, hazugság, lustaság, "a konyha az asszonyé", pár órára eltűnő, fotel-sör-foci kombó, "most nincs kedvem" Ja....? Hogy ilyen nincs is!!! De van! Én! Viszont! Sí és board szerelmesek lapozzanak, mert nincs az a pénz, hogy én még egyszer felhúzzak ilyet a lábamra. Legutóbb 10 orvos állt körbe, homlokukat vakarva... Amitől szétcsúszok: bűnözés, (minden formája) szemetelés, (még az autóból reptetett cigicsikk is) hazugság, kétszínűség, veszekedés. Ha zene, akkor ezek: (ENJOY) - The Black Mighty Orchestra - Rua Escondida - Variety Lab - London in the Rain - Montefiori Cocktail – Tristeza - Club Des Belugas - Save a little love for me - Dub Sweden - On the beach - Ella Fitzgerald - What Are You Doing New Years Eve - Koop - Come to Me - Zofka - Lola lola - Salome De Bahia - Outro Lugar - Vök - Waterfall - Tropical Bleyage – Mala - stb
Tamàs, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Lassú vagyok, de legalàbb unalmas. Szeretek sakkozni, napba nézni, tollaslabdazni szélben. Kedvenc szinem a lila, amilyen a ballagàsi selyem zakóm, szeretem a ledes neonzöld buffalot is, de az nagyon dràga.
Tamás - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Tamás, 47 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Független fiatalos férfi vagyok.Társat keresek közös programok eltöltéséhez amiből egy komoly kapcsolat is kialakulhat.
András, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

2008-ban váltam el a feleségemtől,mivel életvitele nem volt összeegyeztethető a józan családi élettel.Most Budapesten saját kertes családi házban élek egyedül.Nem dohányzó,józan életű,dolgos szerető társra vágyom,kiben megbízhatom,aki biztosítja számomra a békés családi életet,és viszont szeret.

50 év feletti társkereső nők

Terézia - társkereső Budapest - 60 éves nő
Terézia, 60 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Teca vagyok!!!. Őszinte, kedves, hűséges, vidám, megértő, konfliktus kerülő, hölgy vagyok.Gondozó Ápoló.Keresem párom akinek ugyan úgy szüksége van rám ,mint nekem ő rá.akinek a meghitt otthoni szeretetre van szüksége,. imádok sétálni, táncolni,. *moderálva* legfrissebb kép ami készült 2014.Augusztus.24-én. *moderálva*
Kata - társkereső Budapest - 57 éves nő
Kata, 57 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Szeretnék szeretni.őszínte és szerető társat találni!Nős férfiak kiméljenek!nagyon vágypom egy társra!
Eszter - társkereső Budapest - 64 éves nő
Eszter, 64 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.

Tudod milyen érzés, milyen élmény amikor megfogják a két kezed,és azt mondják a szemedbe: " De jó hogy vagy nekem, hálás vagyok " ezt valamivel ki kell érdemelni. - Ezt szeretném Veled is megélni, és kölcsönösen, hogy büszke lehetsz rám ,- és én is -, mert van miért. Tele vagyok energiával!fáradhatatlan vagyok! A lelki fiatalságot nem az évek száma határozza meg-.Lehet írni- mindent. fejstd meg: a karadinne egy érték ,azután a nagy -amivel születtem egyben vagyok és a vége: génius-cént élek.kom. ADNI CSAK ANNAK LEHET, AKI ELFOGAD.és nem elhinni kell, hanem megérteni Milyen életminőséget akarsz leélni? Csak azt fogod visszakapni , amit beleteszel, tehát először adj, mert amit adsz naponta, azt fogod visszakapni... hisz mindig azt az életet tudom élni , ami a lelkemben van, nem tudok mást élni, de Te sem. Fontos a bizalom, a tisztesség,belső érték, a szeretet és a kimondott szó, a gondolat, az érzelem. Ez irányít. A szeretet ezernyi dolognak ad helyet. Mozgalmas életet élek,- talpraesett, zenét imádó, énekelni táncolni , utazni,a fürdőket, jókat beszélgetni, nevetni,csodálni - mindent szerető vagyok. Érints meg! utána megtudod ismét mi a szerelem! odabújni egy csókra. - és viszonozni! Érdekel az energia- gyógyítás, a spirituális fejlődés, tanulás, tanítás, az új információ továbbadása- én csak a jóval,széppel és az egészséggel foglalkozom. Pozitívan gondolkodom és élek. Ne akarj megváltoztatni, én sem teszem. Ismerj meg és önmagamért szeress. "Nem tudom a napot adni neked,de adom szeretetemet,ha fontos neked kezedbe veheted,ha megérintett,magaddal viheted."A szeretet ezernyi dolognak ad helyet. A személyes találkozás döntő /meglátni és megszeretni, vagy egy jó ismerősre, barátra lelni!Ehhez is csak egy lépést kell tenni.
Ági, 54 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

keresem korban hozzámillö pasit.dohányzom.ne akarjon senki megváltoztatni.

50 év feletti társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 78 éves férfi
Laci, 78 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Káros szenvedélyektől mentes, kulturált megjelenésű, széles látókörű, energikus, arányosan sportos alkatú vagyok. Keresem csinos, hozzám illő, igényes hölgy ismeretségét. Csillagjegyem: Kos.
László, 53 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Hallod a szíved dobogását érzed a lelked szomorúságát a tested vágyódását és sóvárgását . Nem kell mást tenned csak el kell hogy gyere hozzám. A randevú után a szíved másképpen fog dobogni a lelked könnyebb lesz a tested megnyugszik, mind három tested alkotó eleme egyé válik , ami csak ezután azt érzi hogy boldog és kiegyensúlyozott . Sms üzenetet fogadok, megadtam a számom.
Jani - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Jani, 56 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Nem szeretek magamról írni, mert mindenki azt olvas ki belőle, amit akar. Találkozzunk, beszélgessünk! Minden jó programban benne vagyok... Itt, vagy az Élet bármely más területén, szeretném megtalálni Társamat, lehetőleg egy életre. Kulcs a szívhez!-tesztet nem töltök ki! Fénykép nélküli levelekre nem válaszolok!
István - társkereső Budapest - 70 éves férfi
István, 70 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Hibáktól hemzsegő ( ezért a mások hibáit megértő és elfogadó ) ember vagyok, aki belül nagyon egyedül érzi magát. A belső üresség feltöltésére, eltüntetésére keresek módszereket, technikákat, pontosan nem tudva mit is akarok. Kommunikatív vagyok, szeretek beszélni, gondolkodni és sok más dolog is érdekel. úgy érzem, nemigazán vagyok idevaló a mai villágba.

Elit társkereső nők

Zsuzsi, 39 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Középvezető

Életvidám, megbízható, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Az ilyen levélírók kérem kíméljenek, továbbá a napszemüveges profilképek, mert szerintem a szem a lèlek tükre.
Sári, 38 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Zsuzsanna - társkereső Budapest - 37 éves nő
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Vidáman komoly, vagányul nőies, gyöngéden figyelmes, határozottan spontán és energikusan kreatív vagyok. Szeretek pezsegve feloldódni egy baráti társaságban vagy pörögve koncertet szervezni itthon vagy külföldön – csendben olvasni, kreatívkodni otthon vagy jógázni. Mindennap rácsodálkozni a városra ahogy átbiciklizni a Dunán a virágos biciklimen.
Tunde, 48 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?

Elit társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 59 éves férfi
István, 59 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

A NŐ ÉS A FÉRFI MINDIG MÁST AKAR!!! A NŐ A FÉRFIT A FÉRFI A NŐT. EZ ÍGY TERMÉSZETES.TEGYÜNK ÉRTE !!!!
Balázs, 29 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
Középvezető

Balázs vagyok 29 éves, független (nem papa-mama hotel), egyedülálló, normális értékrenddel bíró férfi. Keresem komoly páromat! Nem szakácsnőt és nem mosónőt! :) Mind a kettő megy egyedül is!
István, 34 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Sok minden állt már itt, meg annak ellenkezője is. Írtam már rövid, pár soros bemutatkozást, meg firkantottam túlcizellált mini-novellát is. A legtöbb hölgy nem jut túl a profilképen(bármennyire is tagadják, bizony, ez nem csak férfiak osztályrésze), így ha már áll itt valami, legyen semleges és lényegre törő. Kedves idegen, ha érdekesnek találnál valamilyen szubjektív okból kifolyólag, örülnék ha tudtomra adnád, természetesen az első levél továbbra is az én dolgom. Talán a sok még ismeretlen adathalmaz közül talán pont Te lehetsz az, akire nem idegenként szeretnék már tekinteni.
Lóránt - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Lóránt, 57 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Ez itt a reklám helye. Most mondjam azt, hogy én vagyok legjobb pasi a világon? Pedig így van. Ha megadod az elérhetőségedet írok Neked. Csak regisztrált (nem előfizető) tag vagyok. http://youtu.be/thRZDOjxz94

Fényképes társkereső nők

Marietta, 62 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
3 fotóval

Rendes, becsüteles társam keresem, csinos szép nő
Renáta, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
9 fotóval

Hogy ki is vagyok?Olyan mint bàrki màs....Èn is èrtek valamihez,vannak kedvenceim,àlmaim,vágyaim,hibáim amikrol nem,vagy keveset beszélek.Nem vagyok "okoskodó" sem tökéletes.Nem akarok többnek látszani mint amennyi vagyok.Tudom mit akarok,de azt is tudom hogy ez nem mindig reális.És vagyok még annyira naiv hogy hiszek az ember alkotta varázslatban. Ja igen,ha vezetek egy sofor,az utcán egy járókelo,ha kicsit hibázok "hülye tyúk" vagyok,de ennek ellenére egy igazi Nonek érzem magam,igényes vagyok de nem elszállt,határozott értékrenddel,egy csomó kreativitással...aki nem szereti,ha túlbonyolítják az egyszeru dolgokat,mégis egyfolytában kombinál. Egyébként pedig életvidám,határozott,néha kisördög,de bújós,házias,noies No vagyok :) Ez vagyok ÉN......és még ennél is több!!!! " Aki megismer sohasem felejt el,aki elfelejt soha nem ismert meg "
Zsuzsa - társkereső Budapest - 57 éves nő
Zsuzsa, 57 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Szeretem a természetet, úszást, vidámságot, imádok gyerekekkel foglalkozni. Minden érdekel ami új és jó.A munkám örömmel tölt el, de egy őszinte, vidám társsal minden eddigi dolog amit szeretek új értelmet nyerhet.Olyanok levelét várom,akik komoly kapcsolatot keresnek,de nem fáradtak még bele a "küzdelmekbe."
Barbi, 28 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
9 fotóval

Sziasztok. Hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretnék. Jellemző Rám: kedves, aranyos, mosolygós vagyok.

Fényképes társkereső férfiak

Gábor, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
10 fotóval

szia ! szeretem az életet a kihívásokat , szeretem a természetet , szeretnélek megismerni ! Mindenki igazi társra vágyik. Olyanra, aki figyel, aki megért, aki segít, és aki szeret
Sándor - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Sándor, 54 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
6 fotóval

állat és természet szerető ember vagyok, hasonló beállítottságú hölggyel megismerkednék.
Sander, 41 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
4 fotóval

Ami illik hozzám: nyugodt, főzni, természet, sport, állatok, szél, játszás, könyv, humor, kézműves, emberekkel lenni, pálinka (néha), városok, film, szerénység, dokumentumfilm, derűs, tészta, érdeklődés, "live&let live", közvetlenség és más. Ami nem illik hozzám: nagyképűsködés, profilírozás, (sok) tv nézés, strand nyaralás, bosszantás, (sok)dohányzás, nyakkendő, tiszteletlenség, drogok (kizáro pálinka), sietés, étel tengerből, pöffeszkedés, bucket list, napszemüveg, szivek ujjadal és más. To be on the clear side of things: I am foreign and that sometimes raises questions or wrong expectations, so.....I have no plan to move away from Budapest, so I am here with the intention to stay! Not looking for any temporary relation to accompany me "while it lasts" or "while I am here". I work on a Hungarian salary, which is absolutely fine, as I dont consider money, status or jobtitle (mine nor yours) of any importance to a relation or tarskereses. Thank you for understanding :) I consider myself a modern man...I don\'t do gender stereotyping/gender roles!
Zoltán, 63 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
2 fotóval

Zoltán vagyok, 60 éves. Hagyományos értékrendek mentén keresem Társam a mindennapokhoz. Derű, humor,szellem , jellem .

Most online párkereső nők

Erzsike - társkereső Budapest - 69 éves nő
Erzsike, 69 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
16 perce lépett be

Szeretek kirándulni sokat lenni a szabadban, olvasni, keresztrejtvényt fejteni, internetezni, főzni,sütni csak legyen kinek :) Az ideálom a vicces,bölcs emberek ;) Sokan mondják hogy kedves,békeszerető hölgy vagyok,aki élvezi az életet kora ellenére.
Marianna - társkereső Budapest - 52 éves nő
Marianna, 52 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
20 perce lépett be

Kedves Társkereső Urak ! Az adatlapomat és fotóimat nézvén szeretném hogy azok próbálják velem felvenni a kapcsolatot akik megfelelnek a keresési feltèteleimnek , talán kicsit másabb vagyok az átlag 50 éves nőkhöz képest a genetika meg az èn oda figyelésemnek köszönhetően , spotos jó fizikumú , igényes Nő vagyok. Nem alkalmi kapcsolatot keresek szeretnék egy hozzám hasonló igényes társat találni. Dohányzás nálam kizáró ok !!! Köszönöm hogy elolvastad ! Nem vagyok előfizető nem tudok válaszolni csak a platina előfizetőknek !!!!!! Mellékesen írom azoknak akik meglátogatják a profilomat mellőzenek a kritikus leveleiktől főként aki aranyelőfizető mert sajnál havi 2000 ft férfi létére. Szerintem egy férfi legyen nyitott arra hogy megelőlegezze ezt egy hölgynek hogy ismerkefjenek na ennyit erről !!!
Annamari - társkereső Budapest - 29 éves nő
Annamari, 29 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
20 perce lépett be

Megismeri, felfedezni és megszeretni valakit egy hosszú út, amire én készen állok. Remélem te is!
Enikő - társkereső Budapest - 56 éves nő
Enikő, 56 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
28 perce lépett be

Enikő vagyok, 53 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Most online párkereső férfiak

Iván - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Iván, 53 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
1 órája lépett be

Írhatnám, hogy: "Sokat törtem a fejem, mit is írhatnék magamról. Nem vagyok herceg fehér lovon… inkább csak egy hétköznapi, normális gondolkodású Ember! Egy pasi, aki megdolgozik, tesz a boldogulásért. Aki keresi az örömöt és a boldogságot, és keresi azt a társat, akivel megoszthatja az élet pillanatait! " - de minek is? A kémia úgyis felülír mindent .... az pedig csak a személyes találkozáskor fog beindulni - vagy nem beindulni ... Neked mi a véleményed? ....jelenleg nem vagyok előfizető, így kérek egy elérhetőséget....köszi.... :)
Viktor - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Viktor, 34 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
2 órája lépett be

Egy kulturális intézményben dolgozok. Ezen túl alkotóként is színt vallok. A képzőművészet szeretete és művelése fontos az életemben. A négy fal közül is szeretek kimozdulni, istenuccse\'! Érdeklődési köreim spektruma széles és szerteágazó. Van beszélőkém, az az extra képességem! Anyagi körülményeim rendezettek. Jövedelmem végtelen! Egy próbát szerintem mindenképp megérek...
István - társkereső Budapest - 51 éves férfi
István, 51 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.
3 órája lépett be

Optimista , vidám ,humoros, nyitott férfi vagyok. Művészet és zenekedvelő, valamint sportszerető is, mint mindenki más. Egy kedves szó, egy mosoly, olyan, mint a tavaszi napsütés. Az élet szép, tudni kell élni,mert egyszeri és megismételhetetlen! Vagy nem..?
Zsolt - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Zsolt, 45 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 órája lépett be

Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Csilla (38), Budapest
  Társat keresek
  Roni vagyok 192 cm magas budapesten lakom tartóskapcsolat remenyeben vagyok itt
 • Mátyás (19), Budapest
  Soha ne add fel! Soha, soha, soha!
  Budapesten tanulok a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. A képzés végén katonatiszt leszek. Szeretek sportolni, táncolni. Zenében mindenevö vagyok. Barátságos, nyitott vicces személyiségnek tartom magam. Fontosak számomra a barátaim.
 • Krisztina (24), Budapest
  Színház az egész világ!
  Fiatal céltudatos budapesti lány keresi élete párját. Ha szereted a művészetet és számodra nem csak a testiség jelenti a kapcsolatot bátran írj:)
 • Kati (34), Budapest
  Ha nem repülhetsz, fuss! :)
  Lengyel vagyok, 8 éve lakom Budapesten. Szeretek futni, bringázni, görkorizni, a kutyámat sétáltatni. Egyedül élek és nagyon szívesen barátkoznék, ismerkednék időtöltés, kikapcsolódás de akár komoly kapcsolat céljából is.
 • Sander (41), Budapest
  Here comes the San!
  Ami illik hozzám: nyugodt, főzni, természet, sport, állatok, szél, játszás, könyv, humor, kézműves, emberekkel lenni, pálinka (néha), városok, film, szerénység, dokumentumfilm, derűs, tészta, érdeklődés, "live&let live", közvetlenség és más. Ami nem illik hozzám: nagyképűsködés, profilírozás, (sok) tv nézés, strand nyaralás, bosszantás, (sok)dohányzás, nyakkendő, tiszteletlenség, drogok (kizáro pálinka), sietés, étel tengerből, pöffeszkedés, bucket list, napszemüveg, szivek ujjadal és más. To be on the clear side of things: I am foreign and that sometimes raises questions or wrong expectations, so.....I have no plan to move away from Budapest, so I am here with the intention to stay! Not looking for any temporary relation to accompany me "while it lasts" or "while I am here". I work on a Hungarian salary, which is absolutely fine, as I dont consider money, status or jobtitle (mine nor yours) of any importance to a relation or tarskereses. Thank you for understanding :) I consider myself a modern man...I don't do gender stereotyping/gender roles!
Társkeresés
Budapest
Budapest

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.