* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 1 595 online.
Gabriella
57, Budakeszi
https:\/\/youtu.be\/Hxg1dL_x0gw Imádok élni! Ezt szeretném megosztani egy derűs, érdeklődő, kedves férfivel.
Gabriella, 57
Budakeszi
józsef
57,
lightos kényeztetések Üdv mindenkinek. Egy középkorú férfi vagyok, egy ideje izgat a férfi nem.Durvább dolgok nem érdekelnek, sokkal jobban vágyom érzéki kényeztetésekre, simogatásokra.Diszkréció adott és elvárt.
józsef, 57
Magda
45, Budapest, IV.
Sziasztok! Tervező típusú, extrovertált a címkém ;). Dönteni észérvek alapján szoktam. Számomra fontos a jó hangulatban együtt eltöltött idő. Mottóm: minimalista a gyűjtögetésben, maximalista a törődésben :). Ha fontos lenne tudnod, növényevő vagyok. Előre szóltam :))), hahaha. Amennyiben cselekedeteid lelkesedéssel telítettek, és ha neked is hiányzik valaki, akivel az itt még eltöltendő néhány évtized álom lehet - amit együtt, ébren élhetünk meg - kíváncsian várom, hogy megismerjelek.
Magda, 45
Budapest, IV.
András
31, Dunakeszi
Akit keresek, hozzám hasonló gondolkodású férfi legyen! Nagy túrázós, bringázós, elsőre talán komorabbnak tűnő, de valójában életvidám srác vagyok. Hosszú távra keresek nem feltétlen csak párkapcsolatot, hanem akár barátot közös programokra, élményekre.
András, 31
Dunakeszi
Rita
57, Budaörs
Sziasztok! Szia, Rita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rita, 57
Budaörs
Tamás
52, Pápa
Diszkréció Szia Tamás vagyok, 52 éves.Barátom, társam keresem Pápa és környékéről. Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Úgysem pár rövid mondatból fogsz megismerni! Ha te is diszkrét kapcsolatot keresel, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Üdv. Tamás
Tamás, 52
Pápa
Judit
54, Pécs
Mert kell egy férfi,akivel a pokolba is elmehetsz! Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Judit, 54
Pécs
Ferenc
43, Bátonyterenye
lesz ami lesz Egy egyszerű ember vagyok, akinek nagyon fontos az őszinteség, a tisztelet, a megbízhatóság. Vannak elveim amelyekből nem engedek. Ettől függetlenül nem nehéz engem megkedvelni, kijönni velem. Ahhoz, hogy megtudd milyen ember is vagyok valójában az szükséges, hogy beszélgessünk, találkozzunk. Nem zárkózom el egy kaland, vagy egy állandó partner elől sem, de igazából tartós kapcsolatra vágyom.
Ferenc, 43
Bátonyterenye
Andrea
49, Kunmadaras
Szia! Kunmadarason élek, óvodavezetőként dolgozom, olykor néptáncot tanítok...Társat keresek az életem hátralévő időszakára...
Andrea, 49
Kunmadaras
László
56, Békéscsaba
fiatalok Békéscsabai hellyel rendelkező aktív férfi vagyok, csak kimondottan fiatal passzív fiúk jelentkezését várom az ingyenes üzenetben, előfizetésem itt nincs! Képkéregetők kíméljenek!!!!!
László, 56
Békéscsaba
Dóri
42, Debrecen
Sziasztok! Igazi férfit szeretnék, mindentéren.
Dóri, 42
Debrecen
Viktor
42, Kecskemét
Sziasztok Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású férfi az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 41 éves, jól szituált férfi vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 190 magas férfi vagyok.
Viktor, 42
Kecskemét
Hanga
45, Budapest, XVIII.
Palackposta ....a címzett, akihez tartozni lehet, azaz páromul kereslek :-)
Hanga, 45
Budapest, XVIII.
Zoli
33, Budapest, VIII.
Sziasztok! Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 162 magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Zoli, 33
Budapest, VIII.
Rózsa
37, Tatabánya
A mottó lentebb , mert nem fér ki ide! 😉 A mosoly egy olyan görbe vonal, ami mindent egyenesbe hozhat! 😊
Rózsa, 37
Tatabánya
János
98, Érd
Soha ne bánd meg a döntéseidet. Szeretek túrázni, utazni. Egyéb szabadidős tevékenységekhez (is) keresem páromat. Fényképek rólam: inkább én fotózok, így nem találtam csak ideieket, ezért tettem fel korábbi évekből is. De nem hazudnak. Van kedved egy 3.700-as csúcs megmászásához tavasszal?
János, 98
Érd
Kati
65, Eger
Talán még nem késő! Őszinte, reálisan gondolkodó, még dolgozó nyugdíjas nő vagyok. Kissé romantikus kapcsolatra vágyom.
Kati, 65
Eger
Sándor
64, Nagykanizsa
Sziasztok! Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi férfi kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 64 éves férfi vagyok és társra vágyom. Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 178 magas férfit? Ez vagyok én!
Sándor, 64
Nagykanizsa
Anita
45, Pécs
Minőség Csak komoly kapcsolat érdekel. Írhatnék ide egy regényt is, de inkább azt szeretném, hogy kérdezz, mi érdekel. Lényeges számomra a jó kommunikáció. IQ EQ, manapság ez a kettő együtt, nagy ritkaság. Amit keresek, magam mellé egy társ, aki boldoggá tesz és én boldoggá tehetem Őt. Nő vagyok, ízig vérig, végre van időm magamra, élni szeretnék, megélni a boldogságot! Hogy hol élek, most Pécsen, de ki tudja, pár hónap és már többet leszek Budapesten, vagy máshol. Az élet változik és ez így jó. Igen, vannak gyermekeim, de már nagyok, nem függetlenek még, de nem is igényelnek folyamatos felügyeletet. Igazán megtisztelő, hogy a 30-as korosztály felkeres, de tisztában vagyok a korommal, nem akarok 30 lenni, megélem a saját időmet, így kérem, aki nálam fiatalabb ne írjon rám! Fénykép! Ez egy rideg netes társkereső, ahol a fotó és az a pár sor dönti el, lesz e, lehet e valami. Szeretném, hogy megtisztelj, legalább a leveledhez mellékelt fotóval, hogy egyforma eséllyel dönthessünk!
Anita, 45
Pécs
Laca
54, Nagykanizsa
Sziasztok! Először csak körülnézek- Idősebb úrakat-esetleg párokat (ffi-nő) keresek
Laca, 54
Nagykanizsa
Nóra
50, Hollandia
Ismerkedés,talán egymásra találunk. Szeretek kirándulni,túrázni,zenét hallgatni,Tengerparton homokban feküdni.
Nóra, 50
Hollandia
Dávid
30, Debrecen
Sziasztok! Egy olyan társat keresek, akinek nem csak a szex a lényeg. Partner felé az elvárásom, hogy minél \"nagyobb\" legyen.
Dávid, 30
Debrecen
Aranka
51, Dunaújváros
Sziasztok! Keresem a társam, aki elfogadja szeretetem, s együtt élhetünk meg sok boldog kalandot! Vidám, humoros, ismeri az alapvető emberi értékeket s azokat be is tartja. NŐ vagyok, aki elhiszi, hogy van valahol egy FÉRFI, aki megbecsüli mindazt, amit kész vagyok adni Neki. Te vagy az? Fontos, de eddig kimaradt... Két cicával osztom meg otthonom, s tágabb családom tagja még - fiamékkal élnek- négy kutyus és két cica. Nem szaporítók vagyunk, mentett állatok ők. Úgyhogy, ha Te nem kedveled az állatokat, vagy nem tudod elfogadni őket, kérlek ne is keress. Köszi! Továbbá, tisztelj meg azzal, hogy ha adatlapodon nem szerepel fénykép, megkereső leveledhez csatolj legalább egyet, mert "fantomokkal" nem szeretnék kommunikálni. Köszönöm!
Aranka, 51
Dunaújváros
Mariann
43, Debrecen
Sziasztok! Mariann vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mariann, 43
Debrecen
Tünde
50, Budapest, II.
A mosoly egy görbe, ami mindent egyenesbe hoz :) “Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik..” “Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte.”
Tünde, 50
Budapest, II.
Ibolya
50, Parád
derű Kevés szabadidővel rendelkezem. Hobbim és munkám a tánc. Napjaim szerves része a mozgás és a művészetek. Szeretek a földtől elrugaszkodni, hogy aztán folytassam a nagyon is reális hétköznapi utam.
Ibolya, 50
Parád
Marcsi
56, Debrecen
Sziasztok! Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marcsi, 56
Debrecen
Valéria
50, Szombathely
Komoly kapcsolat! Őszinte, mély érzésű, káros szenvedélyektől mentes elvált nőként keresem új társam hasonló tulajdonságokkal rendelkező, figyelmes, intelligens, komoly szándékú férfi személyében.
Valéria, 50
Szombathely
Erika
51, Biharugra
Ismét Korom: 51 év, de valójában ez csak 30, a többi 21 év meg tapasztalat. Külső adottságom: Külön kiadású modell vagyok, valódi bőrbevonatos. A kerekded formák a puha kényelmet a jó fekvést biztosítják. Körbe vagyok bélelve feszes kis úszógumival, hogy menet közben a csontjaim ne csörögjenek. A karosszériám imitt-amott javításra és karbantartásra szorul. Állapotom : használt, de jó állapotú, még üzemképes. Sajátosságok: minden hülyeségre kapható vagyok. Reggelente kissé szótlan, de nem sárkány, a laza eszmecserére azért alkalmas. Jellemvonások: Néha vidám, őrült vagyok, néha csöndes, zárkózott. Néha vágyom a társaságra, néha élvezem az egyedüllétet. Néha tele vagyok szenvedéllyel, néha hűvös (attól függ a másik mit hoz ki belőlem).
Erika, 51
Biharugra