Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 7 850 online.
Éva
48, Budapest, XIII.
Ma miért vagy hálás? Megtapasztaltam a kegyelmet. Igyekszem a mában élni.
Éva, 48
Budapest, XIII.
Sanyi
35, Jászberény
Sziasztok! Komoly párkapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni végre azt a nőt akivel családot alapíthatunk és le élhetünk egy életet.
Sanyi, 35
Jászberény
Margó
64, Budapest, III.
Az élet megállíthatatlanul megy tovább. Korban hozzám illő társat keresek. Pedagógusként dolgozom. Három felnőtt gyermekem és 2 unokám van.
Margó, 64
Budapest, III.
Joci
43, Kóka
Sziasztok! Joci vagyok, 42 éves. Társam keresem Kóka környékéről. Olyan társat keresek akivel szeretetben szerelemben boldogságban élhetünk. Csak komoly őszinte kapcsolatot keresek. Rólam: nem is tudom hogy kezdjem , elég nehéz magamról írni. De azért meg próbálom. Van egy 11éves lányom akit nagyon szetek. Ezért is szeretem a gyerekeket met övéké a jövő. A forma -1et és a focit nem nekem találták ki. Szeretem a természetet, álatokat ,gépeket.szeretek barkácsolni . Szeretem saját magam meg oldani ha valami elromlik. Hát kb ez vagyok.
Joci, 43
Kóka
Magdi
51, Nagykanizsa
Sziasztok! Iker jegyü vagyok ki romantikus szeretnitudo öszinte hütársa lennék élete végi ig én sem vagyok tökéletes .Bizom benne egy másra taéálunk hisz isten utjai ki fürkészhetettlen személyes talákozásnak a hive vagyok hisz ot döl el minden .
Magdi, 51
Nagykanizsa
Tamás
45, Sándorfalva
Ismerj meg...! Romantikus beállítottságú, magas, erős, mackós alkatú férfi vagyok, átlagos, vagy vékony típusú hölgyet keresek, komoly kapcsolat reményeben! A tipikus férfi rossz tulajdonságokkal nem rendelkezem, és nem dohányzom. Ápolt, házias, magamra és környezetemre igényes vagyok,és hasonló párt keresek ... 😊
Tamás, 45
Sándorfalva
Gitka
63, Miskolc
Értelem és érzelem.... Én egy kedves,nőies nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, elég jó humorérzékkel. Őszinte vagyok,kritikus magammal szemben, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, főzni,imádom a nyarat, a napsütést, a vízpart közelségét.
Gitka, 63
Miskolc
Dávid
37, Budapest, XVII.
Jóképű, vicces fiatalember Keresem a másik felem, aki nevetni tud a vicceimen, akivel leélhetem az életem.
Dávid, 37
Budapest, XVII.
Éva
73, Székesfehérvár
"sohase mond..." A barátság a világ legjobb dolga.... Sokfélék vagyunk...
Éva, 73
Székesfehérvár
Peti
55, Szlovákia
nyugalom béke szeretet mindenek alapja Péter vagyok, 55 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást , szívesebben írok veled személyesen. Ide úgy is a legszebbeket írjak . Igaz vagy nem?. De igaz . Na de azért annyit elmondok magamról, hogy ha egyszer megtalálnám párom , legszívesebben nyugodt természetközelben alakítanám ki életünk második felét , ahol reggelente madár hangok ébresztenének ,. Délben a pacsirta jelezné az ebéd idejét. Este pedig a hold fénye töltené fel lelkünk békéjét. Most kérdezheted miért vagyok inkognitóban , ) fotóhiánya ( hidd el nem mindenki szélhámos , mindenek meg van az oka .
Peti, 55
Szlovákia
Mili
60, Gárdony
Szeretni .Szeretve Lenni ! Őszintén . Mili , 60- éves, lakhelyem Gárdony. Hétvégi közős programok .Termál fürdő .természetkedvelő vagyok .Séta kirándulás Kéz a kézben .Hasonló érdeklődésű férfivel ismerkednék .
Mili, 60
Gárdony
Gábor
46, Budapest, XIX.
Sziasztok! Öreg vagyok ,ronda,kopasz és kövér! Belsö tulajdonságaim sem sokkal jobbak! Keresek egy gyönyörű kedves hölgyet! 😉
Gábor, 46
Budapest, XIX.
Noémi
51, Budapest, V.
Keresem a boldogságodat, boldogságomat Zenét, művészetet, kirándulást, romantikát, utazást kedvelő sokoldalú, sportos, fiatalos, koránál fiatalabbnak tartott, temperamentumos nő vagyok. Azt mondják, hogy ellentétek vonzzák egymást, én viszont azt gondolom, hogy a hasonló értékrend, érdeklődés , életfelfogás és életszemlélet nagyon fontos két ember között - természetesen a fizikális vonzalom mellett. Kalandorok kíméljenek..
Noémi, 51
Budapest, V.
Zoltán
41, Budapest, XVIII.
Sziasztok! Zoltán vagyok, 41 éves, lakhelyem Budapest. Ha tényleg ismerkedni akarsz,akkor írj...ha csak nézelődsz...akkor ne....köszönöm ..
Zoltán, 41
Budapest, XVIII.
Erika
65, Balatonfüred
Sziasztok! Intelligens, kedves, jó humorú urat keresek, kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatra.
Erika, 65
Balatonfüred
Gyuri
54, Pilisvörösvár
Írj nekem! ........nem tudom mit irhatnèk..ismerj meg..ha kivàncsi vagy rám. és küldj e-mail címet,kérlek.....vagy FB elérhetőséget..
Gyuri, 54
Pilisvörösvár
Tündi
49, Érd
Sziasztok! Szia, Tündi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tündi, 49
Érd
Tamás
38, Tata
Sziasztok! Tamás vagyok, 38 éves. Társam keresekörnEgyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot nyitott vagyok bármire
Tamás, 38
Tata
Márti
60, Budapest, II.
Budapesti Hölgy 170 cm magas közgazdász vagyok. Független társat keresek hosszútávú kapcsolat reményében.
Márti, 60
Budapest, II.
Gyula
58, Budapest, VIII.
Egy kell csak, egyetlenegy ... Azzal a szándékkal regisztráltam, hogy soha többé ne kelljen... Nem dohányzó, diplomás, budapesti 45-54 körüli, fiatalos hölgyet keresek. A személyes kapcsolatfelvétel híve vagyok ... rövid levélváltás után. Mindenkinek sikeres párkeresést\/pártalálást kívánok! (Már nem hordok szakállt...) "Egy pillangót kergetek, mióta csak élek, soha nem figyelek mikor hova lépek. Ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha-néha a távolból mégis előkerül. Tudom úgysem lesz az enyém, mégis szaladok, de az évek során egyre lassabban haladok.... A körülvevő emberek csak néznek rám bután, én pedig csak futok ... futok az álmaim után... " Ui: Első levelem sablon, kizárólag érdeklődésemet fejezi ki a kiválasztott hölgy iránt, válasz esetén emelkedek csak irodalmibb magasságokba. :)
Gyula, 58
Budapest, VIII.
Magdolna
56, Debrecen
Remélem , találkozunk :)) Üdv :) Ismerkedem , barátkozom , .... s meglátjuk , mi alakulhat :)
Magdolna, 56
Debrecen
Laci
51, Budapest, XXIII.
Nincs előfizetésem igy nem tudlak megnézni se irni Laci vagyok, 49 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 51
Budapest, XXIII.
Timi
39, Budapest, III.
Mosolyogj és a világ visszamosolyog rád őszinteség, figyelmesség, utazás, könyvek, színház, barátok, beszélgetés egy pohár bor mellett...ha hasonló az érdeklődési köröd és többre is kíváncsi vagy várom a leveled:)
Timi, 39
Budapest, III.
Gabi
65, Csányoszró
ismerkedés. nyugdijas vagyok szeretek utazni horgászni.stbkeresem párom,a további évehez.
Gabi, 65
Csányoszró
Evelin
26, Budapest, V.
. Gondoskodó, türelmes és pozitív szemléletű lány vagyok, aki nagyon szereti az állatokat és a természetet. :)
Evelin, 26
Budapest, V.
Szabolcs
44, Eger
Sziasztok! Nem dohányzom, rendszeresen sportolok. Szeretek motorozni, kedvelem a kreatív hobbikat, a zenét. Sokoldalú vagyok és humoros.
Szabolcs, 44
Eger
Ági
40, Debrecen
Sziasztok! Ági vagyok, 40 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ági, 40
Debrecen
Rob
51, Németország
Sziasztok! Rob vagyok, 50 éves, lakhelyem Hanau. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rob, 51
Németország
Judit
58, Debrecen
Sziasztok! Judit vagyok, 58 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Judit, 58
Debrecen
Péter
34, Gyúró
Sziasztok! Péter vagyok, 34 éves, lakhelyem Gyúró. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 34
Gyúró
Krisztina
52, Debrecen
Szia:))) Ennyi idős koromra eljutottam odáig, hogy most már csak jól szeretném érezni magam.... Újra és újra rácsodálkozni a Világra... Végre eljutottam odáig, hogy nem zavar, hogy egyedül barangolok.... DE azért jó lenne, ha néha mellém vetődne, mellém szegődne Valaki, aki megnevettetne, s esetleg velem poroszkálna egy kicsit. A következő úticélom az Őrség - most már ideje lenne végre eljutnom oda is. Mivel nincs kocsim, így főleg gyalog, avagy vonattal\/busszal szeretném bejárni. Ehhez keresnék partnert. A következő terv pedig az El Camino, illetve Toszkána lenne. Szintén hosszabb időn át, s szintén egy hátizsákkal, gyalogszerrel. Hozzám mindenképpen kellő türelem szükségeltetik! DE meghálálom, ígérem!:)
Krisztina, 52
Debrecen
Attila
56, Budapest, IX.
Tisztelet.Megbecsülés.Szeret Élni és élni hagyni nem pedig megfojtani azt akit szeretünk.. Nem vagyok előfizető,tudod hogyan...
Attila, 56
Budapest, IX.
Marcsi
58, Tatabánya
Sziasztok,szeretem a jó embereket! Átlagos nőnek gondolom magam,szeretek kirándulni,olvasni,nyugalomra,békés életre vágyom.Tatabányára dolgozni jöttem,Kazincbarcika környékéről.A képen komoly vagyok,de szeretem a vidámságot,a jó humort!
Marcsi, 58
Tatabánya
Imre
44, Debrecen
Esely Ismerkedjunk találkozzunk sétáljunk kocogjunk kerozzunk fagyizzunk strandoljunk szaunazzunk darsozzunk beülni kiülni stb....kenyérlángos,forralt bor?:)
Imre, 44
Debrecen
Barbara
45, Budapest, XI.
Itt a nyár, hát talälj meg boldogsäg! Szia, Barbara vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Barbara, 45
Budapest, XI.
Peti
41, Győr
Sziasztok! Szia, Peti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Peti, 41
Győr
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk