Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:

404 - Az oldal nem található

Viszont rengeteg társkeresőnk van, most épp 5 969 online.
Katus
47, Pécs
Élj vidáman!!!! Pozitív életszemléletü nőnek tartanak.Kedves vagyok,barátságos.Szeretem a vidámságot,jó humort.Fontos az őszinteség,tisztelet számomra.Hagyományos értékékrendel rendelkező férfit keresek.Szeretek táncolni,kirándulni,beszélgetni.Színház,mozi,kiállítások,amik szintén fontosak az életemben.Olyan társat keresek aki szereti ezeket a dolgokat.
Katus, 47
Pécs
Laci
45, Tatabánya
Az Igazit keresem Jó humorú,műszaki beállítottságú sportokat kedvelő vagyok. Keresem, hozzám hasonló józan életű tündérek jelentkezését,hogy elvarázsoljanak.
Laci, 45
Tatabánya
Mona
42, Szolnok
Az élet lutris, mint a cápákkal fürdőzés.... Az élet lutris, mint a cápákkal fürdőzés. Jobb pillanatainkban elhisszük, hogy megúszhatjuk. ... Nincs előfizetésem, így senkinek sem tudok válaszolni :( Kérek elérhetőséget, és ahogy időm engedi, ígérem, írni fogok. :)
Mona, 42
Szolnok
Zsolt
51, Miskolc
Sziasztok! Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 51
Miskolc
Orsi
46, Szeged
Sziasztok! Szia, Orsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Orsi, 46
Szeged
Gabor
39, Nyíregyháza
Írj nekem! Sziasztok, Gábor vagyok Nyíregyházáról.
Gabor, 39
Nyíregyháza
Terézia
63, Szeged
"Az élet egy álom. Valósítsd meg. (Teréz anya) Úgy gondolom, a konkrét bemutatkozás helyett sokkal többet mond el ez az idézet, mely a „The best exotic Marigold Hotel” című film végszava: „Az a valódi kudarc, ha valamit nem próbálunk meg. A siker mértékegysége az, hogyan birkózunk meg a kudarccal. Soha nem adhatjuk fel. Ki hibáztathat, hogy úgy érezzük, túl öregek vagyunk a változáshoz? Félünk a csalódástól, az újrakezdéstől? De az is igaz, aki nem kockáztat, semmit nem ér el és nem lesz semmije. Csak annyit tudunk a jövőről, hogy más lesz. Vagy talán attól félünk, hogy ugyanolyan lesz. Ezért örülnünk kell a változásnak. Mert ahogy valaki egyszer mondta, a végén minden jóra fordul. És ha még nem jó, gondoljanak arra, még nincs itt a vége.” “Ne bánd, hogy idősödsz. Ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg.” Hosszú távú - talán egy életre szóló - kapcsolatot keresek, összeköltözés nélkül (legalábbis most így gondolom ...). Egy Bika jegyében született nő vagyok, aki az erre a csillagjegyre jellemző ÖSSZES tulajdonsággal rendelkezik. Ha elég bátor vagy, hogy ennek ellenére vagy ezzel együtt, ezt elfogadva nekivágj egy ilyen kapcsolatnak, akkor írj. Egyet megígérek: minden levélre válaszolni fogok. Hiszem, hogy meg fogjuk találni egymást … csak idő kérdése, de én türelmes vagyok ...
Terézia, 63
Szeged
Zoli
53, Szarvas
Sziasztok! Zoli vagyok, 52 éves. Társam keresem, Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 53
Szarvas
Éva
40, Pápa
Sziasztok! Éva vagyok, 40 éves, lakhelyem Pápa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 40
Pápa
Ákos
24, Pásztó
Sziasztok! Ákos vagyok, 24 éves. Társam keresem Pásztó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ákos, 24
Pásztó
Anna
53, Budapest, II.
Szeretni valakit valamiért Szeretetteljes, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot szeretnék, ahol kölcsönösen tiszteljük egymást és odafigyelünk a társunkra. Fontos számomra a kultúra, a kreatív tevékenységek, a mozgás, a játék. Testnevelő tanárnő vagyok, s javíthatatlanul szeretem az embereket kicsiben és nagyban egyaránt. Szívesen eljárok programokra, de a nyugodt perceket, órákat is nagyra értékelem. Jó lenne mindezt Veled...
Anna, 53
Budapest, II.
Tibor
49, Székesfehérvár
Sziasztok! Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tibor, 49
Székesfehérvár
Evelin
26, Budapest, V.
. Gondoskodó, türelmes és pozitív szemléletű lány vagyok, aki nagyon szereti az állatokat és a természetet. :)
Evelin, 26
Budapest, V.
Péter
51, Budapest, XI.
"test, lélek meg elme" keresem a hozzám illö partnert, akivel közös élményekben lehet részünk... nemcsak a kémia számit...
Péter, 51
Budapest, XI.
Magdolna
66, Budapest, XIV.
Sziasztok! Szia, Magdolna vagyok, Szolnokról 64 év után felköltöztem Budapestre. Jelenleg nyugdíjas vagyok, napjaimat unokáim látogatása tölti ki jelenleg, de ők egyre jobban nőnek. Sokat járok így is hangversenyre, színházba, moziba,uszodába. Az internet nem az erősségem, a személyes találkozás híve vagyok.
Magdolna, 66
Budapest, XIV.
Bali
32, Székesfehérvár
Egy ölelés (...) sokkal többet jelent két test érintkezésénél. Ha normális vagy és ha megszeretnél úgyis megismersz:)ide hiába is írok akármit.
Bali, 32
Székesfehérvár
Ancsi
40, Debrecen
Sziasztok! Szia, Ancsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ancsi, 40
Debrecen
Lajos
74, Kecskemét
szeretet özvegy egyedülálló értelmiségi vagyok Óraadóként tanítok , azonkívül egy étteremben zongorázom . egyszerű életvitelem van . Családi házban lakom , három felnőtt gyermekem és egy unokám van . 60 körüli , lehetőleg nem elhízott hölgyet keresek . Nem iszom , nem dohányzom . Toleráns , kompromisszumra kész típus vagyok
Lajos, 74
Kecskemét
Ilona
74, Kecskemét
Kölcsönös bizalom Derűs, humoros, társaságkedvelő vagyok, szeretem az állatokat. Szeretek kártyázni, olvasni, filmet nézni, de szívesen sétálok a természetben is (könnyű túrák). Nyugalmat, biztonságot keresek. Üzenetedben add meg az e-mailcímed, hogy válaszolhassak!
Ilona, 74
Kecskemét
Csaba
46, Kecskemét
Sziasztok! Csaba vagyok, 46 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 46
Kecskemét
Aniko
33, Németország
Sziasztok! Szia, Aniko vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Aniko, 33
Németország
Sandor
61, Eger
addig elj amig elni tudsz szeretem a zenet a kiranulasokat a bulikat szeretektancolni
Sandor, 61
Eger
Vicuska
59, Kaposvár
\"Mert csodák igenis vannak\" Mit is írhatnék magamról? Tudnék jót is, rosszat is. Rendelkezem alapvető EMBERI tulajdonságokkal. Megfelelő társ oldalán csodákra is képes vagyok!
Vicuska, 59
Kaposvár
Laci
51, Debrecen
Sziasztok! Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 51
Debrecen
bernadett
40, Debrecen
jól csak a szívével lát az ember Szia, Betti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
bernadett, 40
Debrecen
Ágoston
59, Pécs
Szia! Ágoston vagyok, kattints rám! 3 éve, a válásom után úgy gontoltam, hogy jó lesz így nekem. De időközben rájöttem, kissé légüres térben mozgom egyedül. Kit is keresek,a közhelyeket mellőzném úgy is sokminden kiderül egy személyes találkozás során.
Ágoston, 59
Pécs
Klára
65, Pécs
Sziasztok! Optimista . 175\/65 éves nyugdíjas vagyok.Keresek egy emberi értékeken alapuló kapcsolatot.Szeretek főzni, kertészkedni. Társasági ember vagyok.Külsömről annyit, hogy a teltebbek közé tartozom.A továbbit majd személyesen.
Klára, 65
Pécs
Gyula
59, Hajmáskér
szemüveges,házias, szorgalmas és ügyes vagyok Szeretem a finom ételeket a jó filmeket, sportot a természetet és utazni ha lehet.
Gyula, 59
Hajmáskér
Ildiko
57, Érd
Komoly megbizhato. Keresek kutatok hatha meglelem a nekem valo part...Vagy igen vagy nem ..
Ildiko, 57
Érd
Zoltán
60, Debrecen
Sziasztok! Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 60
Debrecen
Betti
46, Zalaegerszeg
Sziasztok! Szia, Betti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Betti, 46
Zalaegerszeg
Zoli
47, Hatvan
Párosan szép az élet :) Vidám természetű, jó humorú, férfi keresi párját,komoly kapcsolat reményében.
Zoli, 47
Hatvan
Böbe
40, Pécs
Vonzás - Találni Valakit, akit nem is kerestél If there is a kiss I stole from your mouth And there is a light, don’t let it go out... Sajnos nem tudok válaszolni nem platinásoknak. Ha tudsz nekem írni, de nem reagálok, akkor kérlek küldj email címet. Ha oda sem válaszolok, akkor baj van :D
Böbe, 40
Pécs
David
29, Budapest, XXI.
Szia Szerintem abból amit ide leírok nem fogsz megismerni. Ha a profilom tetszik, írj bátran! :)
David, 29
Budapest, XXI.
Maria
44, Szigetszentmiklós
Lélek-lét Eljutottam abba a korba és állapotba, hogy elég sokat elmélkedem nagy(világi) dolgokról, nevezetesen, hogy mi végett vagyunk itt, milyen küldetéssel, életfeladattal érkez(t)ünk, mi a földi létünk célja, stb... továbbá kutatom a lélek rejtelmeit :D Vannak dolgok, amik nagyon fontosak számomra: illatok, ízek, színek, ízlés, harmónia, szeretetteljes figyelem, magasabb nézőpontok, kommunikáció… és a helyesírás :) (ezt veheted célzásnak ;) ) Szeretem a szép-et, a szépséget (legyen szó bármiről), szeretem az érzést, amikor az a szép valami rabul ejti a tekintetem, amikor őszintén rá tudok csodálkozni, vagy épp bele tudok veszni :) Zene és tánc nélkül nem tudom elképzelni az életemet, továbbá a fotózás, ásványékszerek (női és férfi) készítése, lomilomi bodywork, amik mostanság kitöltik a szabadidőm nagy részét... többek között :) Imádok enni (és nagyjából úgy 1,5 évvel ezelőttig minden kulináris élményt ünnepi pillanatnak éltem meg), azonban egyszercsak odafentről úgy intézték, hogy hedonista életmódomat pórázra fogják, így azóta maradtunk a "laza" paleo meg én, sorstársaknak. A fiam a legnagyobb tanítómesterem, nagyon-nagyon szeretem őt és végtelenül hálás vagyok neki, hogy engem választott anyának erre a mostani földi létre :) Immár tisztán látom és tapasztalom, hogy leginkább a türelem és az elfogadás a legnehezebb kihívások számomra ebben a mostani életemben. Ps: amennyiben 2-3 nap eltelte után sem válaszolok, akkor: VAGY a beállításaid nem engedik, hogy válaszoljak... VAGY nem érzem, hogy dolgunk lenne egymással (van ez így ;). Ez utóbbi esetben, kérlek, tartsd tiszteletben a döntésemet és vedd úgy, hogy a reakcióm hiánya egy udvarias nem-et jelent :) Újra: fotó hiányában NEM ismerkedem! Pont.
Maria, 44
Szigetszentmiklós
Sanyi
65, Debrecen
Ki vagy ??? Mindenki olyannak lát ahogy kinézel, de csak kevesen tudjak, hogy valójában ki vagy... Nyílt, következetes, barátságos. A problémákat gyorsan és rugalmasan igyekszem megoldani. Olyan Társat keresek, aki szint úgy mint én szereti az ÉLETET, akinek fontos a sport, szereti a természetet, a filmeket, zenét, a vidámságot.
Sanyi, 65
Debrecen
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk