Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Online társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

2 079 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Levente (45)
Társkereső Pánd
30 perce lépett be
14 órája tag
Sziasztok ! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt !TMK vezetőként dolgozom Budapesten elvált vagyok ! Még nincs előfizetésem nem tudók irni de akit be jelöltem szívesen megismernèm!
Béla (51)
Társkereső Budapest, XVI.
2 órája lépett be
14 órája tag
Ahogyan a mottóm is szól. Az igazit már nem keresem, meg volt, csak nem volt igaz. Az »Igazit« keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt… Most már az »Igazat« keresem… Mert az »Igazi« szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az »Igaz« odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz… Az »Igazi« megcsókolja a kezed, az »Igaz« megfogja… Az »Igazi« álmodik veled, az »Igaz« virraszt melletted… Az »Igaziba« belehalsz, az »Igaz« meghal érted, ha kell… Ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy adjon nekem is egy egyszerű kicsi házat, négy szobával, vadszőlős tornáccal, öreg körtefával. Mohos legyen a teteje, s olyan kicsi legyen, hogy ne férjen el benne izgalom, perpatvar, békétlenség. Csak én s az, akit szeretek…” (Wass Albert) Azt gondolom én ilyen vagyok és ezt tudom nyújtani, lehet álmokat kergetek de egy hasonló társra vágyom még. Nem akarok játszadozni nem akarok taktikázni, élni szeretnék, megélni megannyi csodát amit a egymásnak adhatunk és amit a világ adhat nekünk.
Sanyi (54)
Társkereső Budapest, VIII.
20 perce lépett be
19 órája tag
Pont olyan vagyok, amilyet kihozol belőlem, ha képes vagy rá, akkor érted a csillagokat is lehozom az égről, de ha nem, menekülj.
Csaba (58)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
19 órája tag
Sport, élet ,túrák,víz ,ha ezekhez kedvet érzel,gyere velem,éld át ennek minden szépségét.

Diplomás jelenleg online társkereső nők

zsuzsanna (70)
Társkereső Győr
37 perce lépett be
Főiskolát végzett
Suzi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek korban is hozzám illőt. Egyenlőre nem irok többet ha érdeklődésed a Profilom fel keltette vedd fel velem a kapcsolatot
Regi (46)
Társkereső Budapest, XI.
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Ide nem sok minden fér bele,inkább írj rám:) köszi
Judit (49)
Társkereső Budapest
27 perce lépett be
Főiskolát végzett
Független, rendezetten élő, épeszű, normális ember vagyok :-) Nincsenek szeszélyeim, játszmáim, szeretek korrekt, szókimondó, őszinte lenni. Persze az udvariasságon belül :-) Szeretek a szabadban lenni, kirándulni, utazni, biciklizni és nagyon szívesen töltöm az időmet otthon is. Nincs kényszerem, hogy állandóan legyek valahol. Nem posztolok és nem használok közösségi médiát, csak minimálisan, főként levelezésre. Szeretem a szépet, az igényességet, az értelmet. Olyan társat keresek, aki független, tudja-érti-műveli mit jelent a szeretet, megbecsülés. Akivel lehet nagyokat beszélgetni, nevetni, aki szeretné az idejét a párjával tölteni. Valamilyen területen legyen profi abban, amit csinál, akár munka, sport, hobbi. Persze nem egy olimpikonra gondolok, csak legyen olyan elfoglaltsága, amiben kiteljesedhet, amire büszke lehet. Eléggé határozott, karakán, önálló vagyok, imádok barkácsolni, szépíteni. Legtöbbször farmert, papucsot hordok, nem sminkelek és nem is tervezek semmilyen fiatalító okosságot. Nagyra értékelem az észt, az ügyességet bármilyen formában, az értelmi és érzelmi intelligenciát. Van egy egyetemista fiam, aki velem él - látszatra, de nem sokat látom :) és egy alsós, aki sokat van az apukájával. Az életem minden területén rendezett és önálló vagyok de boldog lennék egy társsal, akivel tényleg társak lehetnénk, közös programokkal, közös gondolatokkal, közös tervekkel....
Tünde (56)
Társkereső Miskolc
22 perce lépett be
Főiskolát végzett
Céltudatos,egyenes jellemű,optimista, szeretetet adni tudó ember vagyok! Komoly kapcsolat reményében keresem párom!

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Ferdinánd (43)
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
Egyetemet végzett
Ferdinánd a nevem,miskolci,vagyok és komoly kapcsolatot keresek.Ha szimpatikus vagyok Neked írj nyugodtan,én is fogok. :)
Dániel (44)
Társkereső Budapest, XX.
2 órája lépett be
Egyetemet végzett
Sportos, vidám, őszinte, családcentrikus és temperamentumos.😊 Keresem a Nőt a szénakazalban, aki(nek): - társam tud lenni érzelmi és intellektuális téren is, - szeret örömet adni és kapni, - képes elköteleződni, felelősséget vállalni és dönteni, - fontos az őszinteség, a nevetés és az együtt töltött minőségi idő, - kedveli az aktív pihenést és a természetet, - hisz abban, hogy férfi és nő egyenlő, de szerencsére nem egyforma.😊
Győző (40)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Üdvözlet társkereső oldal! Jó pár éve nem láttuk egymást, hát most megint itt vagyok. Anno pozitív tapasztalattal jöttem el erről az oldalról, most ismét itt vagyok adok megint egy esélyt! NEM MINDIG VAGYOK ELŐFIZETŐ! Magamról. Ismét jó lenne megosztani a jó dolgokat egymással. Egy vacsora, egy közös séta, egy közös hobbi, közös sport élmények vagy lustálkodva az ágyban a TV-t nézni! Bor rajongó vagyok, szóval ha egy pohár mellett egy kis sajtot falatozva is szereted az időt eltölteni, akkor ne habozz írni. Munka után szeretek időnként elmenni futni, volna valakinek kedve csatlakozni? Van egy 17 éves lányom aki nem velem él.
Péter (42)
Társkereső Biatorbágy
1 órája lépett be
Főiskolai diplomás (Műszaki)
A kölcsönhatások tekintetében kérdezze meg háziorvosát gyógyszerészét. Mit keresek a Ki ben? Valami olyat amire Dr. Bubónak sincsen receptje. Mindegy ezért mit veszíthetünk a lényeg hogy legyenek mellékhatások a kölcsönhatásokban. Mint macskaszőr pipadohánnyal keverve mert csak az igazán boldogtalan embernek van joga Másokon szánakozni. Nos éppen a ** tekeregtem amikor betekeredtem és katt becsuk. Aztán a randivonalra hajtottam a Riskát.. Ide a virtuális rétre friss lucernáért. Ha pedig vastag a békjója a rossz vagy jó lány is egyre megy. Ellentétek balladájában nem a boldogságom keresem itt sem. Inkább szeretném megosztani a boldogságot miféle kölcsönösségben. Írhatnék magamró persze viccesen.. szőke hajú és vállig érő kék szemű . Lehetnék komoly, hogy a komolytalanúl komoly kapcsolatot keresem. Na vagy kőlt(ő)ies. De ezt inkább nem is folytatom. A sablon langyos mint a sült galamb azzal aki jól lakik éhes marad... Együtt sütni főzni az az igen... Ha nem csak botlasz, egyszer eljössz és megérkezel erdős "rét" es-kalács házikó banyája lehetsz... Áldjuk egymást búval, vigalommal.. A képen és eképpen láthatod Boldizsárt aki örök kapocs életemnek... "borsó meg a héjja".. Ha féltékeny típus vagy sebaj mellettem talán kinövöd orvosság rá ha a szeretet nem csupán élmény hanem érvény. Melyre gyakran húzom bakancsom.. listát pedig már régóta nem írok...

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

István (35)
Társkereső Tahitótfalu
2 perce lépett be
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Tanuld meg: akinek hiányzol, az keres, aki látni akar, az szán rád időt, aki szeret, az megbecsül, akinek hiányzol, úgy alakítja, hogy jó legyen, aki pedig egyik sem, az csak kifogásokat mond.
Péter (34)
Társkereső Ács
2 órája lépett be
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok, házias keret állatokat kedvelő nőt keresek, nem vagyok túl sportos de kitartó, ha barmi érdekel velem kapcsolatban kérdezz bátran Szabadidőm egy részében kosarat fonok cirokseprűket készítek , kertészkedek , savanyúsagokat és befőtteket teszek el , káposztát savanyítok......
Tibor (58)
Társkereső Budapest, XI.
12 órája lépett be
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Tibor vagyok, 58 éves, lakhelyem Budapest.Próbálom úgy élni az életem hogy minél hosszabb ideig tartson , remélhetőleg jó egészségben és jó körülmények között . Szeretem az utazást , az esti grill partikat a kirándulást és mindazt amire rá tudsz venni . Keresem korban hozzám illő párom , nem dohányzók előnyben .
András (54)
Társkereső Budapest, XI.
1 órája lépett be
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, a XI.kerületben lakom. Viszont Gödöllőn dolgozom. Ezért elsősorban ebben a "sávban" keresek komoly kapcsolatot. A csipkelődő humor nem áll távol tőlem. Akinek ez bejön, akár szórakoztató is tudok lenni. :)

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső nők

Tessza (18)
Társkereső Gyöngyös
2 órája lépett be
18 éves vagyok, idén érettségiztem, és most halasztok egy évet, mielőtt egyetemen tanulnék tovább. Jelenleg egy fogorvosi asszisztensi képzést csinálok és mellette emelt matematika és informatika érettségire készülök, valamint alkalmanként dolgozom, mint takarító és gyermekekre vigyázok. Szeretek a természetben lenni, sakkozni, gördeszkázni, inkább kettesben időt tölteni a partneremmel, de alkalmanként tudom élvezni a nagyobb társaságokat is. A szó szoros értelmében vett partikat, szórakozóhelyeket szeretem elkerülni, túl hangosak és intenzívek az ízlésemnek.
Vivien (29)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Kedves barátságos vagyok Komoly kapcsolatot keresek aki el fogad és szeret engem tiszta szívből
klau (24)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Sziasztok! Klau vagyok ( Roma lány ) igaz eleg fiatal de nem szeretem a korombeli férfiakat :) Ha beszelgetni van kedved vagy epp unatkozol vagy egy rossz és nehéz napon vagy túl irj ram nyugodtan :) Eletre valo kedves es figyelmes nőnek tartom magam . Szeretem az őszinteséget és persze amit kapok azt adom. Aki nem szereti a molett nőket és gondja van a származásommal csak lapozzon tovább ! **is elérhető vagyok *moderálva*Klau
Áriel (28)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Életvidám természetűnek vallom magam. :) Szeretek hétvégente kirándulni, valamint sütni - főzni :) kreatívkodni :)

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső férfiak

Gábor (27)
Társkereső Budapest, XIII.
34 perce lépett be
- a legfinomabb gin-tonicot keverem 🍸 - imádom a kutyákat (és ők is engem 🤗) - tökéletes +1 Ugyanakkor... - ha odavagy a szakállért, nem én vagyok az embered 🤷🏼‍♂️ - 1.78
Zoltán (28)
Társkereső Szolnok
37 perce lépett be
Nem igazán tudom mit érdemes ide írni. Szeretnék egy kedves lányt találni akivel megértjük és támogatni tudjuk egymást. A cél természetesen a hosszú távú kapcsolat, de egyelőre ismerkedni szeretnék. Szókimondó, precíz, pontos, továbbá határozott és őszinte, ha jellemezni kéne magam. Nem vagyok előfizető az oldalon.
Humenyánszky (29)
Társkereső Gönyű
2 órája lépett be
Szeretném megtalálni végre azt a nőt, akivel kiegészítjük egymást az élet minden területén. Ha egy vicces, humoros, optimista, céltudatos férfira vársz, aki még kinyitja az ajtót a párjának, mikor beszáll a kocsiba, akkor az én vagyok 🙂 Ismerjük meg egymást, és meglátjuk mi lesz belőle, veszteni nem veszítünk semmit 🙂
Krisztián (22)
Társkereső Mosonmagyaróvár
40 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek. Fiatal macis srácok az eseteim , külsőről elég ennyit mivel a belső is fontos számomra. Személy szerint magamat elég geek beállítottságúnak tartom gyakran játszok főleg pc-n , animét nézek , olvasok krimiket nagyon kedvelem

30-as jelenleg online társkereső nők

Anna (36)
Társkereső Budakeszi
16 perce lépett be
Szeretem a hegyeket és az erdőt. Mostanában szívesen olvasok Neil Gaiman-től. Nagyon szeretem a meséket, amiken nevetni lehet vagy éppen sirni. A Vuk és a Szaffi alap, de a Chihiro szellemországban és a Vándorló palota is nagy kedvenc. Tornacipős lány vagyok, de vannak hozzá szoknyáim. Most jön az a rész, hogy komoly kapcsolatot keresek. :) Az irónia az alap toolkit-em része. A kedvenc appom a Star Walk. Szeretek ágyban ázsiai kaját enni dobozból, imádom a szusit, főzni ketten szeretek. Szeretem a hillbilly-t, a kortars country-t, és a magát nem túlságosan komolyan vevő rock-ot. A munkám a hobbim. Beware vannak cicáim, de egy kis kertem is. Ha ismerkedünk szívesen mesélek bővebben is, és nagyon szívesen olvasnék tőled is pár sort arról, amit szívesen megosztasz magadról.
Orsolya (39)
Társkereső Császár
2 órája lépett be
Helló Idegen! Nem vagyok, és nem is leszek modell alkat, tudom jól itt ez a lényeg, sajnos a belső manapság semmit sem számít, de hátha vannak még csodák! Szóval 162cm mélységemhez 88 kg párosul, van egy gyönyörű 9 éves kisfiam . Komoly kapcsolat reményében regisztráltam magam erre a felületre.
Timi (36)
Társkereső Budapest, I.
10 órája lépett be
Nos, mit is írhatnék ide, röviden, tömören magamról a legfontosabbakat, hogy ne áruljak “zsákbamacskát”! 😃 Nemrégiben az életem fenekestül felfordult és ami az álmom volt, hogy legyen egy csodás családom egy csodás férjjel és gyerekekkel, abból a csodás gyermekek maradtak meg szerencsére… ♥️ A férj önmegvalósít nélkülünk… Szóval, komoly kapcsolatot keresek… Aki így fogad el engem és a két gyönyörű kislányom. Teljesen önállóak vagyunk. Társat keresnék, akinek az értékrendje megegyezik az enyémmel… Nem nagyon van kimozdulási lehetőségem a kicsi miatt, aki 2 éves, úgyhogy ezért is regisztráltam ide… Munkában is gyerekekkel foglalkozom… Imádunk utazni, túrázni, sütni, főzni, barátokkal és családdal együtt lenni… *Jelenleg még nem tudok itt válaszolni… *
Szilvia (39)
Társkereső Budapest, XVI.
37 perce lépett be
Olyan embert keresek, akivel jobb vele, mint nélküle. Elnézést kérek Tőletek, de időhiány miatt nem fogok minden megkeresésre válaszolni. Köszönöm a megkereséseket, de ha nem érkezik válasz, akkor sajnos részemről nem volt meg a szükséges indíttatás, ami a továbbiakhoz kell. Jelenleg nem vagyok előfizető és lehet, hogy hamarosan törlöm is magam erről az oldalról.

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Csaba (49)
Társkereső Miskolc
12 perce lépett be
Sziasztok ! 49 éves aktív férfi vagyok. Sportot,túrázást,utazást,aktív életmódot kedvelő.Igényes vagyok magamra,környezetemre.Szeretem a pozitívan gondolkodó ,barátságos,vidám,őszinte embereket.
Tibor (44)
Társkereső Vác
2 órája lépett be
Sokkal több jó dolog történt velem eddig, mint rossz, úgyhogy inkább a jókra gondolok, ha màr mindenképp foglalkozni kell a múlttal, viszont ami jön sokkal jobb lesz:-)
Csaba (41)
Társkereső Németország
2 órája lépett be
Egyedül elő elvált fiatalos jó humorú srác vagyok. Szeretek túrázni biciglizni utazni . Sajnos külföldön élek és dolgozok de szivesen megosztanám lakásom egy hozzám illő párral . Kicsi az esélye de hátha.
Miklós (48)
Társkereső Szigethalom
35 perce lépett be
Olyan valaki mellett állj meg,aki nem fél veled lenni. Akinek minden perce ajándék melletted. Akinek csodálatos vagy. Pont úgy,ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki nem fut el,mikor rossz passzban vagy,sírsz,vagy kiabálsz. Akinek a legnagyobb félelme életében,hogy elveszít téged. Akinek egész nap a gondolataiban jársz. Aki,ha nemis mondja minden percben,hogy szeret ,de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog,ha rád néz. Akit egy éríntéssel feltüzelsz. Aki átölel egy nehéz nap után,és meghallgat,ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha,soha ne érd be Kevesebbel!!

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Judit (44), Budapest, II. It's YOUR World, It's MY World, It's OUR World Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Életemet fenti mondat szerint igyekszem élni és élvezni. Anya vagyok és vállalkozó, aki szereti a gyermekét és a munkáját, de ugyanakkor NŐ, aki vágyik a szeretetre, a gyengédségre, aki szereti a tartalmas beszélgetéseket, a kultúrát, a sportot, a gasztro élményeket, aki szereti a jó borokat, aki nem riad vissza az új dolgoktól és a tanulástól sem. Sok barátom van, imádok utazni, új helyeket, tájakat, élményeket felfedezni. Kit keresek? Egy FÉRFI-t, csupa nagy betűvel, akit nem riaszt meg, ha egy nőnek van némi IQ-ja és EQ-ja:) Mivel elég magas vagyok és ennek ellenére kedvelem a nőies magas sarkú cipőket ezért legyél lehetőség szerint elég magas, min. 185 cm:) Nincs hosszú lista a szőke hercegről, és ilyesmi, ami a lényeges, hogy elfogadd a gyönyörű és okos:) 7 éves lányomat is velem együtt, hiszen ő fontos szerepet játszik az életemben. Olyan FÉRFI-t keresek, akivel egy harmonikus kapcsolatot tudok kialakítani, amiben jól érezzük magunkat egymás mellett. Akivel bármiről tudunk beszélgetni, utazni, színházba, moziba menni, vagy csak úgy meginni egy üveg bort és az ágyban tölteni az estét. S bár nem minden a külső, de fontos, hogy a külsődre és a testalkatodra legyél igényes, nem a plusz pár kilóról beszélek, mert ez előfordul, de az én és a gyerekem életében is fontos szerepet játszik a sport, így nem hátrány, ha Te is sportolsz. Előny lehet, ha nem alkalmazottként dolgozol, mert saját magam uraként én osztom be magamnak az időmet, és ha Te is így vagy, akkor talán könnyebb összehangolni a kettőnk időbeosztását. Legyenek terveid, céljaid, vágyaid, mert nekem rengeteg van!:) És imádok élni! És még egy dolog: számomra fontos, hogy ne dohányozz.
  • Ildikó (49), Pécs "Olyan szövetből vagyunk, mint álmaink" Hiszem, hogy lehetséges"igazi" találkozás két ember között, ami független az együtt töltött idő mennyiségétől.
  • Ricsi (34), Győr Sziasztok! Sziasztok, keresek vidám életre való mosolygós hölgyet☺️. Fiatal vagy es általában vidám ☺️ Keressetek bátran. 34 eves vagyok, nalam picit fiatalabbak jelentkezéset várom. Őszinte embereket keresek. Hosszú távú kapcsolatra
  • Etus (25), Kistarcsa Sosem volt, üzeneteknek: etus9626@citromail.hu Sziasztok! És itt a sablonszöveg: Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress fel nyugodtan emailben (nincs prémiumom így nem tudok visszaírni): etus9626@citromail.hu Etus vagyok, jelenleg Msc képzésre járó egyetemi hallgató. Komoly párkapcsolatot keresek. Jelenlegi méreteim a felesleges körök elkerülése végett:160 cm magas vagyok és 92 kg. Igen, nem topmodell alkat. De dolgozunk az ügyön, a 15 kg mínusz nem elég. :D Belső tulajdonságaim közül kiemelném a hűséget, a kitartást és a segítőkészséget. Valamint introvertált alkat vagyok. A barátaim szerint vicces vagyok, de ez inkább a szarkazmusból/cinizmusból ered. Hobbinak tudnám mondani a sorozat/filmnézést, olvasást.
  • Krisztián (19), Budapest, X. Szia! Örülök, hogy megtekinted a profilom! Röviden ha beszélnek kéne magamról azt mondanám, hogy elég kalandos fiatal vagyok. Szeretek mindig új és új dolgokat kipróbálni barátokkal és Ismerősökkel. Mindig is egy barátságos és beszédes vagyok. Akivel bármit meglehet beszélni, akár hajnali órákba is. De ha jobban megszeretnél ismerni nyugodtan írj rám. ig: aszaloskrisztian (kérlek itt küldj egy lájkot privátba, mert nincs premiumom)

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk