Online társkereső

2 487 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Marianna, 51 éves
Társkereső Nyíregyháza
2 órája lépett be
14 órája tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsanett, 20 éves
Társkereső Tök
1 órája lépett be
15 órája tag
Egyelőre csak egyszerű beszélgetés céljából vagyok itt, mert nem szeretnék egyből a dolgok közepébe vágni. Amit érdemes rólam tudni: - Nagyon nehezemre esik a férfiakkal való ismerkedés bizonyos okok miatt. - Több személy is megerősítette azt, hogy érettebben gondolkodom, mint a korosztályomban lévők. Ezt itt nehéz lenne bemutatnom, de ha komolyabb témákról beszélgetsz velem, ott talán jobban érzékelhető. - Egyáltalán nem idegen nekem a házimunka, és nem is ódzkodom tőle, szívesen meg is csinálom. - Tudok sütni-főzni, és szeretek is. - Van tetoválásom, és piercingem is. - Dohányzom, és az alkoholt sem feltétlenül vetem meg. - Kapcsolatok terén már komolyabb terveim vannak, szóval a barátság extrákkal című történet és az egyéjszakás kalandok nálam teljes mértékben kizárva. Amennyiben szimpatikusnak találsz, nyugodtan írj üzenetet, nem harapok:)
Csilla, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 órája lépett be
15 órája tag
30 éves vidàm nő vagyok . Szeretek tàncolni,utazni , romantikàzni,olvasni ,sétàlni.,zenét hallgatni.Érdekel a csillagok àllàsa .
Emma, 20 éves
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
17 órája tag
Sziasztok!Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam ide fel,24-30 éves korig keresek magam mellé,tanult,és Diplomás,magas férfit.egy olyan embert keresek magam mellé, akivel őszinte szeretettel tudjuk egymást szeretni. -A képeimmel,illetve adataimmal vissza élni szigorúan tilos!,a kalandvágyók kerüljenek,és a rosszindulatú emberek!Köszönöm a figyelmet:)

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Zoltán, 36 éves
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
4 órája tag
Zoltán vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
György, 39 éves
Társkereső Tolna
3 órája lépett be
14 órája tag
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbi, 28 éves
Társkereső Szolnok
28 perce lépett be
14 órája tag
Keresem párom, akivel jókat tudunk beszélgetni, nagyokat sétálni, és sokat nevetni.
Feri, 43 éves
Társkereső Mór
28 perce lépett be
15 órája tag
Szia Kedves Ismeretlen.Ferinek hívnak,Móron lakom. Éppen válófélben vagyok, de független. Azaz mégsem egészen mert van egy nő az életemben a 9 éves kislányom. Egyenlőre kötötségek nélküli kapcsolatot keresek Mór ás környékéről, aztán majd később meglátjuk, hogy alakul az élet.

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Rozsa, 69 éves
Társkereső Budapest, VIII.
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
\"vénülő kezemmel ,fogom a kezedet\"
Andrea, 31 éves
Társkereső Miskolc
33 perce lépett be
Főiskolát végzett
Andrea vagyok, 31 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anett, 45 éves
Társkereső Gyömrő
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Csak azt kellene elérnünk, hogy vágyjuk az újabb és újabb találkozást. Hozzávalók a kölcsönösség jegyében: inspiráció, valódi érdeklődés....humorral könnyebb.:-)
Berni, 43 éves
Társkereső Budapest
42 perce lépett be
Főiskolát végzett
Mindig bajban vagyok ezzel a résszel 🙂 Azt gondolom, hogy pár levélváltás, S a személyes találkozás után realizálódott ki mit szeretne, mi az ami, akire vágyódik igazin. Nem szeretnék előfizető lenni, ha kapok más elérhetőséget válaszolok.

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

László Ádám, 24 éves
Társkereső Nagykanizsa
4 perce lépett be
Egyetemi diplomás (Vegyészmérnöki)
Jelenleg Nagykanizsán dolgozok gyakornokként egy üzemben, mivel online oktatásnál hasznosabbnak véltem egy kis szakmai gyakorlatot magamra szedni. Szeptembertől szeretném folytatni az egyetemet Pesten. Szabadidőmben szeretek pecázni, kertészkedni, barkácsolni és a gamer közösséget is erősítem :D
Csaba, 55 éves
Társkereső Fonyód
2 órája lépett be
Egyetemet végzett
Szia! Köszönöm, hogy meglátogattad az adatlapomat. Vidám természetű, őszinte és becsületes férfi vagyok. Hiszek abban, hogy két ember tud és képes szerelemben és boldogságban élni egymással. Szeretem a romantikát és a szenvedélyt. Nem játszom szerepeket és drámákban sem szívesen veszek részt. Örömmel fogadom az őszinte kritikát és képes vagyok a változásra. Szívesen beszélgetek, de tudok hallgatni is, amikor az a fontos. Figyelek az érzéseimre és figyelek a másikéra is. Nem vagyok különlegesebb senkinél. Egyedi vagyok, mint mindannyian. Nyitott és érdeklődő. Szívesen olvasok, de az erdőt is boldogan járom. :-) Képes vagyok meglátni a világ legapróbb csodáit egy gyermek mosolyában, egy madár dalában és a virágok szépségében egyaránt.
József, 53 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Az élet túl rövid ahhoz,hogy érdemtelenül időt pazaroljunk azokra akik nem érdemlik.
Roland, 41 éves
Társkereső Budapest, I.
1 órája lépett be
Főiskolát végzett
Az egyszerűség csak az átélt bonyolultságból születhet. Az élet azért jó, mert újra lehet kezdeni.

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Linda, 44 éves
Társkereső Szeged
43 perce lépett be
római katolikus vallású
Linda vagyok, 44 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tünde, 48 éves
Társkereső Érd
7 perce lépett be
vallása: görög katolikus (nem gyakorlom)
48 éves biszex nő vagyok...olyan hölgyet keresek aki szívesen ismerkedne...barátkozna velem...közös szimpátia esetén laza szex kapcsolatra hajlandó velem...akár hosszú távra...legyen vidám jó kedvű nő...
Marianna, 46 éves
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Ide nem tudom mit szoktak irni ezért csak annyit irok, hogy ha meg akarsz ismerni kérdezz mindenre válaszolok ☺️
Renáta, 38 éves
Társkereső Budapest
1 órája lépett be
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

Gyuri, 44 éves
Társkereső Hernádnémeti
38 perce lépett be
református vallású (alkalmanként)
Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Ernest Hemingway
Tomi., 38 éves
Társkereső Gödöllő
1 órája lépett be
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Hosszasan lehetne sorolni, mi jó vagy rossz a jellememben. Úgy gondolom, legyen mindenkiben kalandvágy, felfedezni a másikat! Támpontokkal szolgálahatok, de ettől jóval összetettebb vagyok🙂 Imádok motorozni, sétálni, kirándulni, szeretem a sci-fi regényeket, filmeket, főleg ha van kivel összebújni közben😊 Vicces néha szórakozott, önzetlen , normál értékrendel bíró férfi vagyok. Na nem akarok regényt gépelni 🙂
Imi, 20 éves
Társkereső Komárom
2 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Vasútnál dolgozó, forgalmistának tanuló srác vagyok. Főként egy őszinte, humoros ember vagyok és a kettőt vegyítem is egymással. Eléggé sok dolog érdekel, pláne azok amiket nem ismerek és ezért szeretném megtanulni.
Robert, 41 éves
Társkereső Sződliget
44 perce lépett be
vallása: római katolikus
Szia, Robert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső nők

Erzsébet, 28 éves
Társkereső Budapest, X.
2 órája lépett be
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bianka, 27 éves
Társkereső Budapest, VII.
12 perce lépett be
Bianka vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Jeleneg még egyetemen tanulok. Szabadidőmben szeretek sportolni, olvasni, kirándulni. Több sportot (tenisz, box, evezés, úszás, futás) kipróbáltam már de a balett lett a kedvenc. Ezenkívül jelenleg most a jógával barátkozom. Sajnos nem enged visszaírni senkinek sem, így ha írsz és kölcsönös a szimpátia, csak akkor tudok visszaírni, ha megadsz egy másik elérhetőséget...
Szandi, 29 éves
Társkereső Kismaros
1 perce lépett be
Szandi vagyok, 29 éves. Társam keresem Kismaros környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 21 éves
Társkereső Ukrajna
33 perce lépett be
Krisztina vagyok, 21 éves, lakhelyem Ukrajna. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső férfiak

József, 29 éves
Társkereső Jászkarajenő
2 órája lépett be
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Alex, 29 éves
Társkereső Budapest, XV.
2 órája lépett be
Legjobb időtöltés egy kellemes délutánt kint tölteni a szabadban. Szerencsére a kutyámmal ezt mindennap megtehetem, de akkor lennék igazán boldog ha ezt hármasban tehetnénk.
Gergely, 27 éves
Társkereső Tököl
2 órája lépett be
Gergő vagyok, 27 éves. Szoftverfejlesztőként dolgozom, és nagyon hálás vagyok a munkámért. Szabadidőmben szeretek kirándulni, kedvelem a művészetet, amennyiben van lehetőség erre szívesen elmegyek kiállításokra, szinházba. Örökmozgó vagyok, szeretek új dolgokat megismerni ebbe a csodálatos világban, amit Isten teremtett.
Dávid, 26 éves
Társkereső Eger
26 perce lépett be
Szia kedves érdeklődő! Dávidnak hívnak, és abban a reményben regisztráltam az oldalra, hogy hátha itt találom meg a párom. Magamról egy pár mondatban annyit, hogy nem vagyok egy nagy társasági életet élő ember, inkább a csendesebb helyeket szeretem. Szeretek kirándulni, főleg az erdőbe, természetbe, de a városban sétálást sem vetem meg. A csillagjegyem Ikrek, és a jegyre jellemző tulajdonságok nagyjából igazak rám. Ezért főleg Vízöntő, Mérleg, Nyilas jegyűekkel jövök ki jobban... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan. Nem vagyok előfizető.

30-as jelenleg online társkereső nők

Mariann, 31 éves
Társkereső Igrici
18 perce lépett be
Szia, Mariann vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 30 éves
Társkereső Kecskemét
3 órája lépett be
Sok célom van amit szeretnék elérni lehet ez csak álom de, hiszem hogy az álmok egyszer valóra válnak.( Persze tenni kell érte.)
Renàta, 34 éves
Társkereső Esztergom
19 perce lépett be
Vicces, humoros, kedves, közvetlen a jellemem és imádom a romantikát. Persze van még rengeteg dolog ami jellemez, de azt majd később... Ha, hasonló beállítottságú vagy és kölcsönös a szimpátia, akkor ismerkedjünk meg, írj bátran....
Réka, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV.
17 órája lépett be
Réka vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as jelenleg online társkereső férfiak

János, 38 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
26 perce lépett be
Elég volt a sok csalódásból komoly kapcsolatot keresek
Péter, 30 éves
Társkereső Szigetvár
5 perce lépett be
Nyilván komoly kapcsolat a cél, hosszú táv jöhet csak szóba, semmi egyéjszakás kaland vagy csak úgy vagyunk egymás mellett. Elsőre úgy is külső alapján ítélsz (el... ), de ha hagysz egy kis időt és tényleg nyitott vagy akkor lehet igencsak jó beszélgető partnert találsz.
Viktor, 34 éves
Társkereső Eger
2 órája lépett be
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feco, 33 éves
Társkereső Derecske
1 órája lépett be
Isten félő vagyok kedves őszinte

Középkorú jelenleg online társkereső nők

ANITA, 46 éves
Társkereső Villány
6 perce lépett be
ANITA vagyok, 46 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 47 éves
Társkereső Külsővat
2 perce lépett be
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető! Irj emaolt és válaszolok!
Anikó, 44 éves
Társkereső Siófok
1 órája lépett be
Szeretnék új ismeretségeket kötni. Vannak gyerekeim (iskolások), saját életem, szóval nem érek rá mindig, de a szabadidőmet szívesen megosztanám mással, és jó lenne, ha lekaszálná a füvet a hátsó udvarban. Na jó, ez csak vicc volt. Fontos számomra ez egészséges életmód. Elég mobil vagyok, de azért mondjuk Békéscsaba már durva. Hozzám hasonló aktív, fiatalos társat keresek. Hobbi: kirándulás, kertészkedés, főzés
Dóra, 46 éves
Társkereső Budapest
5 órája lépett be
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Gábor, 46 éves
Társkereső Sülysáp
34 perce lépett be
Őszinte, vidám, alapvetően jókedvű vagyok. Szeretek beszélgetni, és általában könnyen barátkozom. Komoly, tartós kapcsolatra keresek egy igazi társat. A kapcsolatban számomra a legfontosabb az őszinteség. Szeretnék közös programokat, élményeket. Együtt töltött időt. Érintést, simogatást, összebújást, ölelést, hogy szerethessek valakit és engem is szeressen valaki.
Zoli, 43 éves
Társkereső Győr
6 órája lépett be
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 40 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
János vagyok, 40 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilveszter, 46 éves
Társkereső Szentlőrinc
2 órája lépett be
Életvidám, sportos, két leánygyermek apukája. Igazi kapcsolatot szeretnék, melynek alapja a bizalom, az érzelmi biztonság, amit adni és kapni is szeretnék. Lételemem a humor, a mozgás, a víz, a vízi sportok minden formája, kirándulás, túrázás, bringázás és nem utolsó sorban a tánc, ami maga az élet.

50 év feletti jelenleg online társkereső nők

Etelka, 71 éves
Társkereső Szekszárd
5 perce lépett be
Etelka vagyok, 71 éves, lakhelyem Szekszárd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ildikó, 66 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 órája lépett be
A napos oldalon járok és olyan partnert keresek, aki ugyanígy gondolkodik az életről. Annyi szépség van a világban! Megadtam, hogy hány éves kortól, hány éves korig keresek partnert. Sajnálom, de ezen kívüliekkel nem szeretnék ismerkedni!
Márta, 61 éves
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Márta vagyok, 55 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ilona, 62 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
22 perce lépett be
Keresem azt az önmagára s környezetér igényes férfit akibe a végleges boldogságom szeretném megtalálni.TÁRS BARÁT és szerető a mindennapokban.. Akinek nem a sokadik senkije vagyok..Ismeri az élni s élni hagyni elvet,NO és a LÉNYEG...LEGYEN egy kicsit legalább figyelmes,romantikus, KEDVESKÉIM!IGAZÁN NAGYRA BECSÜLÖM KREATÍV FIGYELMESSÉGETEKET,értem ez alatt mivel nem vagyok előfizető email címet is küldötök.DE HA MEGKÉRHETLEK,NÉHA TEKINTSÉTEK MEG EMAIL ÜZENETEKET IS HA MÁR ELÉRHETŐSÉGET ADTOK..Míg nem tudok előfizetni ezen az oldalon..Köszönöm.. Még annyit,hogy sokat sportolok,rollerozok.de az edzőgépek is a kedvenceim. Szívesen kirándulok,de a színházat is szeretem.Tehát végül is minden érdekel ami felkelti érdeklődésem...csillagjegyemből adódóan...

50 év feletti jelenleg online társkereső férfiak

Dénes, 65 éves
Társkereső Velence
2 órája lépett be
65 éves vagyok , elvált .3 nagykoru és 2 kiskorú gyermekem van . Egyedül élek Velencén egy nagy kertes családi házban Jelenleg komolyabb pártkapcsolat nélkül maradtam , de szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani . Még le kell zárnom egy-két magánügyi vonalat , ezért türelmet kérek az irántam érdeklődő hölgyektől május végéig ! Hobbim : sport , természet , koncertek , sportversenyek látogatása , kirándulások Mo-on . Rólam többet megtudhat , ha rákattintanak a googlra a !Alapelveim : teljes őszinteség , hitelesség , megbízhatóság , kiszámíthatóság , őszinte szeretet.Május végéig is válaszolok e-mailben a komolyabb érdeklődésekre ! Tisztelettel Dénes
Sandor, 60 éves
Társkereső Szolnok
4 órája lépett be
Jelenleg külföldön dolgozom, Kedves, sportos, természet- és utazáskedvelő társat szeretnén találni
Sándor, 76 éves
Társkereső Tiszaújváros
2 órája lépett be
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mihály, 63 éves
Társkereső Kecskemét
33 perce lépett be
Társat keresek. Szeretném ha a többit élő szóban mondanánk el egymásnak.

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Feri (51), Budapest, XVI. Sziasztok! Mint bárki más, én is társas lénynek születtem, ezért keresek valakit....
  • Lujzi (70), Úny Boldogság gyere haza 68 éves, 170 cm magas, özvegy vagyok. Egyedül élek. Megbízható, szeretetre vágyó, és szeretetet adó társat keresek. Jó lenne, ha hosszútávúra sikerülne.
  • Norbert (42), Kecskemét Sziasztok! Hosszútávú kapcsolatot keresek.
  • Feri (38), Budapest, XV. Ha a hiba benned van, akkor a megoldàs is. Gyere velem, szarjunk le mindent, ne hagyjuk, hogy bàrmi rossz cliché befolyàsoljon minket. Legyen közös celunk a nevetés, rugjunk ki a hàmbol. A többit személyesen.
  • Anna (71), Nyíregyháza Sziasztok! Szia Ani vagyok most többet nem írok. Ha szeretnél meg ismerni közelebről írj.

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk