Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Online társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

1 758 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Szandra (29)
Társkereső Berettyóújfalu
31 perce lépett be
7 órája tag
28 éves vagyok 26 án leszek február 26 án leszek 29 én egyedülálló vagyok szeretek sportolni zenét hallgatni takarítani főzni mosni viszont nem szeretek teljesen egyedül lenni és kedvenc hobbim a sport van egy kutyám meg én meg Juhász kutyám a neve Caesar van egy cicám mollynak hívják nagyon szeretem az állatokat kedvenc ételem a töltött káposzta rántott hús nem fogyasztok alkoholt nem kávézom viszont cigizel 165 centi magas vagyok 55 kg
Kati (44)
Társkereső Diósd
2 órája lépett be
9 órája tag
Magamra és a környezetemre igényes, őszinte, becsületes, vagyok. Szeretek olvasni, kirándulni. Gyermekemmel élek együtt. Komoly kapcsolat reményében, olyan férfit keresek, aki hűséges, ápolt, művelt, humoros. Aki el tudja fogadni a gyermekemet, megbízható, tud szeretni, lehet vele beszélgetni, akivel ki lehet mozdulni.
Jutka (71)
Társkereső Tata
17 perce lépett be
10 órája tag
Őzvegy vagyok, 2 gyerekem van, de nem velem élnek. Szeretek olvasni, sétálni, zenét hallgatni.
Beáta (28)
Társkereső Kaposvár
2 órája lépett be
12 órája tag
Halika pár fontos adatokat már be jelöltem, kérdésekre szívesen válaszolok, ami fontos hogy ❤️ 2 kislányom❤️ van egyedül nevelem őket mindig ők az életembe az elsők🙏, 28 évem alatt 3szor éltem párkapcsolatban az első házasságomból születettek a gyerekeim de csalódtam, azt az embert keresem aki önmagát adja és önmagamèrt szeret nem komálom a hazugságot ! Ja igensosem tervezek 😉 sodródom az árral szembe lesz ami lesz 😉 Poénos vagyok de a komolyságom sem titkolom nyitott könyv vagyok és közvetlen 🙂 kérdeznèl bármit írj rám 😉 ojoj😆

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Tibor (53)
Társkereső Majosháza
9 perce lépett be
9 órája tag
Kedves lányok! Szeretnék egy igazi társat találni, méghozzá olyat akinek fontos az érzelmi intelligencia is. Na ez szinte lehetetlen de nem adom fel mint látjuk :). Jó ha természetes vagy. A kiírtott és újragondolt szemöldököket, műszempillákat nem tudom értelmezni, a gyöngyös-pöttyös és egyéb számomra ízléstelen műkörmökön pedig egyenesen sírva röhögök. Sokmindent írhatnék még de a többit inkább majd élőszóban.
Peti (47)
Társkereső Budapest, XXI.
7 perce lépett be
18 órája tag
Peti vagyok 47 éves. Válófélben, de a családomtól már teljesen külön élve keressem a Párom. Természet kedvelő,vidám, őszinte, romantikus hölgyet keresek. Hibaelhárítással(villanyszerelés) és ételkiszállítással (Wolt) foglalkozom.
Robi (52)
Társkereső Bagod
2 órája lépett be
20 órája tag
Írj magadról...., Hát nem is olyan könnyű. Jobban szeretném, ha inkább megismernél. Így vagy úgy. Na de a lényeg. Nem keresek kalandokat, már túl vagyok rajta. Van négy gyermekem, igaz három már felnőtt. Így \"csak\" egy él velem nap mint nap. Talán ez a legfontosabb velem kapcsolatban, mert sok mindent meghatároz. Vannak jövőképek, tervek. Több is. Első helyen talán a vidéki élet, visszatérés az önfenntartáshoz, amiben felnőttem. De azt szeretném megvalósítani, amelyikhez társra lelhetnék...
Gábor (34)
Társkereső Almásfüzitő
1 perce lépett be
22 órája tag
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Sose lehet tudni kivel hoz össze a sors.

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Imre (38)
Társkereső Sopronkövesd
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Szia, Imre vagyok. Nem szeretem az ön fényezést, inkább beszélgessünk, ismerjük meg egymást.
Gábor (57)
Társkereső Budapest, XI.
3 órája lépett be
Egyetemi diplomás (Gépészmérnök // Sporttáplálkozás és élettan)
Szeretem a derűt, humort és a sok mosollyal teli társaságot és a felhőtlen "tabu" mentes beszélgetéseket. Akivel nem lehet beszélgetni, azzal mást sem nagyon, tehát mérföldköve egy barátságnak, pláne egy társas kapcsolatnak. Barátság nélkül meg felszínes és hamis egy társas kapcsolat, hisz a barátság nem épülhet csupán csak kölcsönös érdekekre haszonszerzése, mert az akkor szintén HAMIS, NEM ŐSZINTE. Szeretek főzni (12 évig éltem Torinóban igy az olasz konyha a specialitásom) főként jó társsal, vagy barátokkal családdal közösen. A jó közös asztal a jó beszélgetések egy fő és rendszeres színtere, főként sok nevetéssel kacagással, de a közös bánat megosztás, meghallgatás is KINCS. Ahol a családban ez nincs az a család vagy társas kapcsolat félig halott. Sokat írok verseket pláne ha van JÓ MÚZSA és nagyon szeretek fotózni is . . .kicsit összefügg :) A szexualitás legyen bármily vonzó elsőre a másik külsőre és tomboljanak az ösztönök, hosszú távon a szellem és a lélek harmóniaja, öröme békéje nélkül csak hamis a másikat önmagunk számára élvezeti tárgyá zsugorított önélvezkedés. KÁR ezt a csodás dolgot ide zsugorítani s valóban magában édes kevés vagy akár romboló lehet, egy harmónikus szellemi lelki társas kapcsolatban csodás szárnyakat. Közös célok örömök és hasonló vagy egymáshoz simuló életszemlélet,világnézet HIT az nagy előny, hisz hasonló szemüvegen keresztül könnyebben megérhetjük egymást is. Szeretem a sportos aktiv pihenéseket kikapcsolódást de nem árt ha néha szellemi kultúrával spékelve. Pl ha csak eszünk éttermekben de közben annaka gastro kulturáját vagy környékét nem ismerjük meg akkor csak VEGETÁLUNK :) azt meg a birka is tud a mezőn ingyen. :)))) Szeretem a vizes sportokat: evezés SUP, peca, kirándulás ..utazás, sielés, kori ...szauna ...uszoda . .+++
Tamás (53)
Társkereső Szombathely
4 órája lépett be
Főiskolai diplomás (Logisztika)
"egy nő cipője az ágyam alatt; egy hátrahagyott hajtű az éjjeliszekrényen; ahogy azt mondják: “ki kell mennem pisilni”; hajgumik; séta egy nővel délután fél kettőkor az utcán, maga az érzés, hogy két ember egymás mellett megy... a közös étkezések és ennek öröme, a viccelődés, a semmiből jövő nevetés; a köztünk áramló csodák; üldögélés egy álló autóban; mesék volt szeretőinkről hajnali 3-kor; amikor azt mondják neked: horkolsz; hallani a nő horkolását" amerre én járok, arra bámul a világ vakok között állok, és elárul aki lát irigylik a semmit meg a papírkoronát...
Ádám (31)
Társkereső Veszprém
40 perce lépett be
Egyetemet végzett
Mint mindenki, én is szeretném megtalálni a párom. Ezért vagyok itt az oldalon, és gondolom Te is, aki olvasod ezeket a sorokat, hasonló okból vagy itt. Hogy mit szeretnék? Ismerkedjünk, beszélgessünk, gyűjtsünk közösen élményeket, közben úgyis eldől, hogy merre visz az utunk. Ne kapkodjuk el a dolgokat, adjuk meg mindennek a kellő időt. Magamról annyit - hiszen ez bemutatkozó rész -, hogy talán kicsit régivágású vagyok, de el tudom fogadni, hogy bizonyos dolgok változnak. Rengeteg témakör foglalkoztat, sok mindenbe beleásom magam, érdeklődő, kutató ember vagyok.

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Ildikó (65)
Társkereső Harkány
3 órája lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)
65 éves Harkányi lakos vagyok. Keresem társam tartós kapcsolat céljából.
Tünde (44)
Társkereső Budapest, XIV.
1 órája lépett be
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Tünde vagyok. Imádom az életet, de ha kell komoly is tudok lenni. Keresem az igazi társam, aki minden téren el tud varázsolni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Moncsi (45)
Társkereső Komló
2 órája lépett be
vallása: református (alkalmanként)
Sziasztok Moncsi vagyok!Egyedűl nevelem a kisfiamat,komoly kapcsolatot keresek,takarítónőként és eladóként dolgozom,a szakmám eladó.
Hajni (48)
Társkereső Budapest, X.
4 perce lépett be
hivő: református (alkalmanként)
Szeretem a mozit, a könyveket, a fantasyt, az MCU-t, a sci-fit, a romantikát, a stand-upot. A zenéket, amikre muszáj mozogni. Kirándulni, utazni, nagyokat sétálni. A jó beszélgetéseket, a gyorsan összedobható, egészséges ételeket, kertészkedni az erkélyemen. Időnként a nyüzsgést, időnként egy csendes estét otthon. A barátaimat, a munkámat. És persze a gyerekeimet - két nagykamasz fiút -, akiket egyedül nevelek. Általában kíváncsi vagyok, nyitott az új élményekre és sok minden érdekel, szeretek új dolgokat tanulni. A hibákból igyekszem okulni, óriáshintára például soha többet nem ülök fel. :)

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső férfiak

Norbi (24)
Társkereső Budapest, XXI.
1 órája lépett be
Leírok egy-két információt miért érdemes engem választani. Introvertált személyiség vagyok nemigen indulok el egy irányba nézelődni ( meg egyébként sincs kivel ). Remélem nem vagy Gigantasofóbiás mert 198 cm vagyok (ne is mond mint egy toronyóra aki mindenhova beveri a fejét :D). Szeretem az egyedi és régi holmikat ezért a hobbim a régiség gyűlytés, és a kovácsolás, bár ezt még csak most fogom elkezdeni, elötte még meg kell tanulnom hogy ne üssek rá az ujjamra :D . Szeretem a történelmet, filmet, sorozatokat nézni. Hosszútávú kapcsolatot keresek, remélem te leszel az akivel ez összejön :D. Köszönöm hogy végig olvastad ezt a rövid bemutatkozást remélem elnyerte tetszésed, ha igen tudod mit kell tenned. Ui: bocsi a rossz viccekért
Sólyom (25)
Társkereső Kisoroszi
1 perce lépett be
Természetjárós, sportos típusnak mondhatom magam leginkább, de egy jó buliban, vagy akár chillezésben is benne vagyok, lényeg hogy kellemesen érezzük magunkat) Szeretek gitározni, versenyszerűen sakkozom, komolyabban snowboardozom és kedvelem pl a klasszikus zenét.
Máté (29)
Társkereső Budapest, XIV.
1 órája lépett be
Szia :) Szeretek olvasni, zenét hallgatni, Forma 1-t nézni, érdekel a politika, és tervben van a könyvírás is. 2 diplomám van, valamint angolul és spanyolul beszélek. Velem nem fogsz tudni hegyet mászni, engem az spanol, ha elképzelem min változtatnék az országban. Kvázi mottóm, hogy ami rossz azon változtatni kell, viszont ami működik, azon felesleges tovább faragni, amíg van más dolgunk. Én az a fajta pali vagyok, aki a párkapcsolatban kimondja ha valami zavarja, és ezt a páromtól is elvárom.
Robi (28)
Társkereső Vecsés
2 órája lépett be
Robi vagyok, 28 éves. Vecsésen élek és soforként dolgozom .Vidám és őszinte ember vagyok , nagy igazságérzetem van .Szeretek zenet hallgatni , vezetni ,utazni , barátokkal beszélgetni es szeretem a gyerekeket.Szeretem az állatokat jelen pillnatban is van 2 maine coon cicám. Nem itélkezek külső alapján szeretem megismerni az embereket , mert számomra ami igazán fontos , hogy belül milyen ember is vagy igazán. Nem szeretem a hazug embereket , és a képmutatokat . Sajnos ebből a pár sorból nem fogsz megismerni , de ha felkeltettem egy picit is az érdeklődésedet , írj rám nyugodtan, hogy mosolyt csaljunk egymás arcára.

30-as jelenleg online társkereső nők

Gina (31)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Szabadidőmben szeretek kirándulni, mozizni, főzni, felfedezni a világot, de nagyra értékelem az itthon töltött nyugis egyszerű estéket is :) Nagyon élvezem az egyedüllétet is, de mostmár szívesen osztoznék valakivel az élet örömeiben :) Mások szerint kedves, nyitott, jószívű, vicces és okos vagyok. (én pedig egyet is értek velük :P )
Piros (39)
Társkereső Veszprém
31 perce lépett be
Szia, Piros vagyok,👩‍🦰Van egy 16 éves fiam (velem él) és egy 🐶 🐾 Kíváncsiság hozott fel az oldalra, 🤷🏻‍♀️írjuk aztán majd alakul. 😊
Betti (35)
Társkereső Budapest, VIII.
3 órája lépett be
A mindennapokban szociális szakemberként tevékenykedem, de időnként feltörekvő szakácstehetség is vagyok…. Jah, nem, de azért igyekszik az ember lánya :) Budapesten élek és két cicámmal osztozom a lakáson, szóval inkább macskakedvelő férfivel ismerkednék. Szabadidőmben szeretek sétálni, festegetni, kirándulni, színházba járni és újabban amatőr színjátszó csoportban is megfordulok időnként. Néha viszont jól esik csak otthon kuckózni egy jó könyvvel. Alapvetően vidám természetű vagyok, szeretek nevetni. Fontos számomra az önazonosság, intelligencia, a jó megélése, az érzések őszinte kifejezése, a kölcsönös érdeklődés és a bizalom. Szeretem a munkám és az életem, amit szívesen megosztanék egy társsal. Nem tudom leírni pontosan, hogy milyen társat keresek, mert lehet bármilyen, ha a kisugárzása rabul ejt. Amit nem szeretek: cigi, butaság, bicikli (volt egy balesetem), bugyuta karate- és “kóbojfilmek”.
Anikó (36)
Társkereső Celldömölk
36 perce lépett be
Sziasztok Anikó vagyok 58 èves vagyok.

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Zoltán (49)
Társkereső Budapest, XXIII.
22 perce lépett be
Szia! 49 éves vagyok. Budapesten lakom a XXIII kerületben Soroksáron és a XV kerületben melózom mint raktáros és targoncás immár 23 éve. 8 éve elvàltam. Van három lányom. Ha valamit szeretnél tudni rólam inkább kérdezz nyugodtan.
Csaba (47)
Társkereső Hódmezővásárhely
1 órája lépett be
"Az élet olyan mint egy hosszú országút, ahol a messzeségbe nézel. Csak nem követik olyan gyorsan egymást a kilométerek..." "Tudom, milyen örömöt jelent az olvasás. De az olvasás öröme nem hasonlítható össze a tapasztalás örömével. Igazi szerelem, igazi félelem, igazi harag, igazi boldogság. Az olvasás csak szemlélődés." Robert Craig Kedves ismerkedő! Megkérnélek arra, hogy csak akkor jelölj vagy válaszolj nekem, ha valóban ismerkedni szeretnél. Manapság nagyon sok emberben nincs meg a kitartás, az őszinteség, a bizalom és a hit - csak beszélnek róla, de nincsenek tisztában a szó fogalmával. Ha úgy érzed, ezek a dolgok számodra nem sokat jelentenek, abban az esetben biztosan nem egymást keressük. Fontos számomra a régmúlt korok, a hagyományok, az őseink, a szüleink és a család tisztelete - ha jelen korunk divatján, zenéin, tévécsatornáin és hasonló internetes "csodákon" megakadtál, és számodra ott megállt az élet, akkor igazán nincs miről beszélgetnünk. Köszönöm hogy olvastad a soraim! :)
Tamás (49)
Társkereső Mány
2 órája lépett be
Értelmes kapcsolatot keresek
Zsombor (41)
Társkereső Budapest, XVI.
1 órája lépett be
Életvidám kedves 130% on égő férfinek tartom magam de ha meg ismersz meg mutatom, h milyen is vagyok igazán.

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Kata (53), Hajdúböszörmény Jókedv, vidámság Kata vagyok, 51 éves. Társam keresem Hajdúböszörmény környékéről. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot *moderálva*
  • Annamari (43), Budapest, VII. Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek, kizárólag egy komoly férfi személyében Kalandorok, strigula gyűjtők, kapcsolatban élők, nős férfiak kíméljenek... Köszönöm
  • Dorina (31), Budapest, XIV. Cat mom.Hedonist.Wine&coffee lover.Human resources specialist.Amateur poet.Addicted to psychological sciences.Mermaid
  • Róbert (45), Veszprém 182cm magas, 85kg vagyok, 2 fiammal (15 és 17 évesek) és 2 kutyánkkal élek jelenleg Veszprémben és Budapesten dolgozom. Átlagos, inkább introvertált személyiségnek tartom magam. Rövid üzenetváltás után inkább a személyes találkozót részesítem előnyben.
  • Alexander (23), Budapest, II. Francia. Just arrived here for few months. Im looking for a romantic partner.

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: