Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Online társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

625 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Virág (51)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
8 órája tag
Sziasztok.Olyan komoly társat keresek,aki feltételek nélkül szereti az állatokat,nameg engem is!Nem vagyok egy könnyü eset!Sokat dolgozom,nem vagyok,egy otthonülő típus.Szeretek csavarogni,bulizni.
Andi (51)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
9 órája tag
Élni és élni hagyni! Keresem a leendő szerelmem, társam, barátom, akivel kölcsönösen boldoggá tudnánk tenni egymást.
Csilla (41)
Társkereső Zalaegerszeg
2 órája lépett be
5 napja tag
A legszebb díszdoboz a szíved, benne az ajándék a szeretet, amit az éjszaka csendjében szépen leteszel a küszöbre. Annak a küszöbére, akinek szánod. És vársz. És reménykedsz. Reménykedsz, hogy kinyílik az ajtó, egy gyengéd kéz felemeli, kibontja, és magához öleli. Mert titokban erre vágyott. Mert megkapta a legszebb ajándékot, amiről valaha álmodott. A te szívedet, benne a te szeretetedet. És ha ez megtörténik, mindketten ajándékot kaptok. Egymást.
Zsuzsa (60)
Társkereső Budapest, XV.
6 perce lépett be
5 napja tag
Egyedül élek Budapesten, és ezt nem szeretném megszokni. Keresem a társam, barátom, akivel közösen szerezzünk élményeket, akivel jól érzem magam. Szeretek kirándulni, utazni, színházba járni. De akár csak otthon összebújva egy filmet nézni.
Gabriella (55)
Társkereső Szeged
3 perce lépett be
5 napja tag
Alapvetően simulékony, empatikus, romantikus ember vagyok, de tudok (merek) nemet is mondani. Szeretek felnézni a partneremre (így is, úgy is :-) ), és ha büszke férfivá tudom tenni... ez maga a boldogság.
Gabriella (70)
Társkereső Zalaegerszeg
32 perce lépett be
6 napja tag
A nyugdíj mellett dolgozok. Özvegy vagyok, van két felnőtt gyermekem és öt unokám. Szeretek utazni, kirándulni, túrázni.

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Ákos (47)
Társkereső Budapest, II.
2 órája lépett be
12 órája tag
Úriember vagyok, aki mellett nőnek érezheted magad. Az úriember az a vadállat, aki tud várni. Ugyanazzal a természetességgel adom rád a kabátod, amivel a bugyidat lehúzom. Kiteljesedett, tudatos, összetett és szórakoztató személyiség vagyok - ezért tudlak emelni és tölteni. Rendelkezem azokkal az erőforrásokkal, melyek szükségesek egy érett és örömteli kapcsolat kialakításához és működtetéséhez: van időm, pénzem és energiám. A mélységbe nézek, és átölelem a mélységet, aki visszanéz. Az is én vagyok, már azt is szeretem. Túl rengeteg önismereti módszeren, tanfolyamon, önátlépésen, terápián készen állok egy párkapcsolat (ki)hívására. Elégedett vagyok az életemmel, mindenem megvan, amire szükségem van. Mohó szemeim már csak téged kutatnak. Vágyom arra, ami a nő: szex, szerelem, kifinomultság, kellem, vidámság és játékosság, gondoskodás, kedvesség. Lányom van, a hét felében velem él.
János (51)
Társkereső Gödöllő
2 órája lépett be
13 órája tag
Kezdjük a negatívummal: sokat vagyok távol. 3 hét Németország, 2 hét Gödöllő együtt a fiaimmal (17, 12). Most ez van, később/egyszer máshogy lesz. Akkor miért regisztráltam? Mert az idő megy (vagyis inkább fogy), bár jól elvagyok egyedül, valakivel (VELE) minden más, jobb, több, TELJESEBB lenne. Ha valaki megéri és megérdemli, akkor még tudom bonyolítani az életemet. Ha lehet, nem leveleznék sokat, a találkozás-egymásszemébenézés-beszélgetés nem helyettesíthető. Mérnökember vagyok, valamit mindig tervezek-építek-javítok. Igyekszem karbantartani magam, úszom-futok-biciklizek. Ezen kívül: zene, festmények, fotó, könyvek. Meleg vizű fürdők. Meg nagyjából minden, együtt.
Józsi (47)
Társkereső Dunakeszi
1 órája lépett be
39 órája tag
173 cm vékony és sportos vagyok. Dunakeszin élek. Van egy 20 éves lányom. Futárkodom és mellette kommunikációt oktatok. Érzelmet, intelligenciát és megélest , élményt keresek egy társban. Egyszerűen boldog szeretnék lenni! Ha tetszem *moderálva*
Zsolt (44)
Társkereső Kiskunfélegyháza
1 órája lépett be
41 órája tag
Sziasztok! Lényegében humoros,őszinte,zenekedvelő vagyok. Alapból komoly kapcsolatot keresek,de egy ismerkedés sose tudni, hogy mit hoz! Kommunikációs nagyon fontos számomra!
Milan (42)
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
25 perce lépett be
3 napja tag
Milan vagyok, 42 éves, lakhelyem Sarasota Fl. Veszprem megyeben szulettem, 26 eve elek Floridaban. Szeretek utazni, vizi sportot, kirandulni. 😊
Zsolt (41)
Társkereső Ausztrália
6 perce lépett be
3 napja tag
Elvezem az eletet, remelem nem egyedul :)

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Icus (68)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Nem vagyok előfizető, így ha nem válaszolok, ez abból adódik, keres e- mailben !?Vidám, Őszinte, aki él nem csak létezik!!!
Bea (56)
Társkereső Cegléd
22 perce lépett be
Főiskolát végzett
Hiszem, hogy 50 éves kor után is megtalálhatjuk a Boldogságot!"
Szidónia (52)
Társkereső Budapest
29 perce lépett be
Főiskolát végzett
Egy életvidám nő vagyok, aki szereti kihasználni az élet minden pillanatát. Az vagyok amivé az élet formált. Hűség, tisztelet, bizalom, szeretet, szerelem mind fontosak az életembe. Szeretek sétálni a természetben, utazni, táncolni, élvezni az élet apró örömeit, kávézni egy jó könyv társaságában, és felfedezni új helyeket és kultúrákat. Hiszek abban, hogy a kapcsolatban fontos a romantika - igaz, kissé eltűnt a mai világból, de biztos vagyok benne hogy megtálalható. Az én számomra a fontosak a mély beszélgetések és a nevetés, és hiszem, hogy az igazi kapcsolatok az őszinteségen, bizalmon és a kölcsönös tiszteleten alapulnak. Ha Te is hasonló értékrenddel rendelkezel, és komolyan gondolod a kapcsolatot, akkor örömmel várom a megismerkedést! Kalandra vágyóak, kérem lapozzanak tovább.
Edina (48)
Társkereső Budapest, XIX.
1 órája lépett be
Főiskolai diplomás (Egészségügyi)
Értelmes, kedves, őszinte, vicces nőnek tartom magam. Szeretem és ki is tudom mutatni az érzéseimet, hiszek még a szerelemben, a romantikában. Nem szeretem a játszmákat, a majdnem kapcsolatokat
Éva (50)
Társkereső Gyarmat
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Rendes,becsületes,állatbarát ember vagyok.
Judit (60)
Társkereső Budaörs
6 perce lépett be
Főiskolát végzett
Szeretni és szeretve lenni! Nem vagyok előfizető!

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

György (47)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Főiskolát végzett
Keresem a páromat, aki hosszútávon testi/lelki társam lenne jóban/rosszban, és aki pár hét, hónap, év, évtized múlva is boldogan tudná mesélni a barátnőinek, "h. milyen jó ötlet volt annó bizalmat szavazni ennek a palinak, mert azóta is bearanyozza a humorával, a jószívűségével, a becsületességével és hűségével a mindennapjaimat...." 😉
Gabor (57)
Társkereső Budapest, IV.
27 perce lépett be
Főiskolát végzett
Kellemes , laza, kapcsolatra keresek holgyet......
Zoltán (46)
Társkereső Zalaegerszeg
2 perce lépett be
Főiskolát végzett
Humoros, intelligens, közvetlen, jófej, nem hétköznapi pasinak jellemeznek. Szeretem a természetet, az állatokat, a művészeteket és a sportokat. Ez utóbbit gyakran űzöm is! Munkámnak köszönhetően rugalmas az időbeosztásom és a távolság sem akadály, akár hosszabb távon sem. (Nem kopaszodom, a sport miatt választottam! 😉)
Attila (47)
Társkereső Lábatlan
10 perce lépett be
Főiskolai diplomás (Közlekedésmérnök)
Tiszteljük egymást, jó? Ebből nő ki minden jó. E nélkül minden rossz.
Alex (55)
Társkereső Budapest, XI.
6 perce lépett be
Főiskolát végzett
Alex vagyok, 55 éves. Társam keresem .Idegenforgalomban dolgozó elvalt férfi vagyok . Ide írom fontos lehet :) A vérképem hiba mentes . :)))))Azt mondta a dokim dicsekedjek vele . :) . Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Martin (57)
Társkereső Taksony
1 órája lépett be
Főiskolát végzett
Martin vagyok, 57 éves. Társam keresem Taksony környékéről. *moderálva*

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Kati (51)
Társkereső Fertőszentmiklós
2 órája lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)
Szia, Kati vagyok! Elvált 2 nagykorú gyermek édesanyja. Számomra a tisztelt, becsület, őszinteség,szeretet a legfontosabb! De sajnos úgy látom hogy itt csak a külső számít nem a belső.
Anna (66)
Társkereső Kapuvár
23 perce lépett be
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Nyugdíjas vagyok. De aktivan dolgozom is. Szeretnék kirandulni, színházba menni, közös nyaralások. Hétvégi programok. Nyitott vagyok mások érdeklődési köreire is. Szeretek egyedül is lenni, de néha jól esne ha valakivel megoszthatnám a szabadidőmet.
Csilla (47)
Társkereső Hajdúszoboszló
2 órája lépett be
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Nem játszani jöttem ide, nem kaland és trófea szeretnék lenni mások unalmas életében. Szeretném magam jól érezni, ismerkedni és majd idővel megtalálni azt a férfit, aki szeret és akit én viszont szerethetek 🥰 Őszinte vagyok, realista,romantikus, érzéki és családcentrikus. A család mindennél fontosabb a számomra, ezért úgy gondolom elsősorban a nő aki megteremti a nyugalmat egy család életében. Mindenképp úgy gondolom,hogy első találkozás eldönti a következő lépést. Ha az első érintés és csók megbizsergeti az embert és vágyat,vonzalmat indít be akkor van értelme a folytatásnak.... Biztonságra vágyom, talán szerelemre....és ezt kétszeresen adom majd vissza ☺️ Vannak gyerekeim,de nem nekik keresek édesapát (az van nekik), társat keresek magamnak! Ha nem vagy őszinte és nyílt már egy kapcsolat elején vagy ha kamu profil alatt próbálsz nőt szerezni , kérlek engem ne jelölj! Már túl vagyok azon az élet szakaszon, hogy felesleges körökre vagy hazugságokra pazaroljam az időmet. Ja és ha randit kérsz egy személyes találkozásra akkor gyere el 😉 Szeretem ha a férfi irányít és kezdeményez....a többit személyesen 🤗😊
Erika (50)
Társkereső Törökszentmiklós
8 perce lépett be
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok még előfizető, nem tudok a levelekre válaszolni. Email címre szívesen válaszolok.🙂
Krisztina (25)
Társkereső Budapest, XVI.
34 perce lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)
Szia a nevem Krisztina. Komoly kapcsolatot keresek. Sok időt töltök a családommal és a barátaimmal. Szeretek olvasni. Az őszinteség és a bizalom fontos nekem.
Dorottya (56)
Társkereső Budapest, XII.
27 perce lépett be
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Dóri-Dorottya vagyok--------SOTE és Marketing post grad. diplomával a gyógyszeriparban szabad szellemi tevékenység keretében dolgozom.Gyerekkorom óta sportoltam versenyszerűen-először 8 év szertorna-nyilván az alak -és az akaraterő-céltudatos koncentráció- formálásom volt vele a célja apámnak, amikor a Spariba beíratott 4 évesen, aztán tenisz a Dózsában már gimisként=akkor még a Margitszigeten napi tréning-szinten.A versenysport erős karakterformáló...Jót tett :) Ma már nyilván csak hobby-ból de hetente 2x minimum edzem.Van egy felnőtt lányom, aki már a saját családjával él.Az apjával nagyon régen elváltunk de jó viszonyban vagyunk........a vér kötelez és intelligens emberek vagyunk mindketten. Szeretek idegen tájakra, kultúrák közé utazni--Egyiptom ,Israel, Thyaiföld,Sri Lanca, Marokkó, Oman, Katar, Arab Emirátusok USA etc. Erős de soha nem erőszakos embernek tartom magam--------az erőszak gyengécske menekülés a megmérettetéstől és megfeleléstől-szerintem. Nagyon erősen tudok kötődni, ám megkötni nem hagyom-hagynám magamat.Azt váltsad ki belőlem, hogy örömet okozzon önmagában az Aurád közelsége is.........hogy én akarjak Veled időt tölteni--meglesz a "jutalma ha ezt eléred nálam"

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

László (42)
Társkereső Kaposvár
33 perce lépett be
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
László vagyok Kaposvárról, 42 éves elvált férfi aki keresi komoly kapcsolat reményében társát. 3 pici fiam van ,nem élnek velem de rendszeresen hozom őket el anyjuktol ,rendszerető, precíz,kedves,őszinte mackó vagyok aki keresi párját. Ha szeretnél jobban megismerni akkor írj, beszelgesunk, kalandorok kíméljenek nem szexpartnert keresek hanem társat aki elfogad olyanak amilyen vagyok és tud szívből szeretni őszintén.
Zsolt (48)
Társkereső Szentendre
1 órája lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyszerűen csak arra vágyom, hogy szeretni és szeretve lenni.
László (63)
Társkereső Várpalota
13 perce lépett be
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
szeretni és szeretvee lenni, kölcsönös tisztelet és megbecsülés
Roland (50)
Társkereső Győr
11 perce lépett be
hite: evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Adatlapomból össze lehet rakni egy karaktert, ami nagyjából lefedi az én jellememet. Aranybányám nincs, munkám van. Nem lakom mamahotelben, albérlet van, önellátással.
Péter (35)
Társkereső Kunpeszér
4 órája lépett be
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Ha azt gondolod, hogy 3 mondatból itt minden kideül rólam akkor tévedsz 😉 annál azért bonyolultabb ember vagyok 😄 A legnagyobb előnyeim közé tartozik az őszinteség, megbízhatóság. Szabadidőmet legszívesebben zenehallgatással töltöm. Amit itt keresek, az leginkább hosszútávú kapcsolat, de majd az élet eldönti mitt találok.
Zoltán (44)
Társkereső Dunakeszi
14 perce lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, én lennék az, aki mindig kéznél van, ha egy jó beszélgetésre vagy egy nevetéssel teli pillanatra vágysz. Türelmes és jószívű vagyok, és mindig odaadó figyelemmel hallgatlak meg. Humoros oldalamat szívesen megosztom veled, és megbízhatóságom biztosítja, hogy bármikor számíthatsz rám. Ha szeretnéd megismerni azt az embert, aki mindig melletted áll, akkor várom a megismerkedés lehetőségét!

30-as jelenleg online társkereső nők

Mónika (38)
Társkereső Nagykanizsa
2 órája lépett be
Újrakezdés....
Mária (31)
Társkereső Szombathely
12 perce lépett be
Maria vagyok 31 éves Szombathelyi lakos szeretném megtalálni a párom Szabadidőmben szeretek sétálni futni zenét hallgatni táncolni
Andrea (39)
Társkereső Budapest, XIV.
1 órája lépett be
ha jó volna, mintha szívem szíved volna.
Zita (34)
Társkereső Diósd
2 órája lépett be
Nyugodt, béketűrő, stabil személyiség vagyok, nagy hangsúlyt fektetek a tiszteletteljes, illemtudó viselkedésre. Alapvetően introvertált típus vagyok, szeretek egyedül lenni és szükségem is van rá, de időről időre igénylem a számomra fontos emberek társaságát. Szeretek nevetni és viccelődni, általában derűs és kiegyensúlyozott vagyok, valami komoly dolognak kell történnie, hogy egyáltalán ideges legyek 🙂 A szeretetem, odaadásom inkább gyakorlatias módon tudom kifejezni. Önértékelési problémáim nincsenek, reálisan szemlélem önmagam és a környezetem, határozott, vidám attitűdöm van. Legkedvesebb hobbim az autóm, rendszeresen járok ezzel kapcsolatos társaságba, kirándulásokra, autós találkozókra, sokat olvasok a témában. Szeretek motorozni, fotózni, síelni, élvezem a ház körüli munkát, érdekel a tudomány és a technika, szívesen nézek filmeket vagy olvasok. Komoly kapcsolatot keresek!
Zsófi (39)
Társkereső Budapest, XIV.
4 perce lépett be
A válasz az életre, meg mindenre: 42
Judit (31)
Társkereső Komárom
15 perce lépett be
Judit vagyok, Komáromban élek, 29 éves vagyok :) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam :) sok mindent nem szeretnék itt elárulni, ha érdekel valami, szívesen válaszolok :)

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Máté (35)
Társkereső Balassagyarmat
2 órája lépett be
Agilis, életvidám, vicces embernek tartanak. Kreatívitás jellemez, hobbim a festészet innen is ered bolondos természetem, de nem írok kisregényt magamról, ismerj meg.
Árpád (38)
Társkereső Kisláng
2 órája lépett be
Fontos számomra az összintesèg ès a hűsèg. Szeretem meghallgatni mások vèlemènyèt. S nekem is vannak rossz szokásaim mint mindenkinek. Egy biztos nem fogok hazudni neked, ès nem fogok fèlre menni fontos dolognak tartom egy kapcsolatban a kommunikációt. Sok mindenről lemondtam az egyoldalú kapcsolatom miatt, 17 èv alatt kaptam hideget meleget ès újra vidám , S boldog szeretnèk lenni , de csak a párommal együtt ki öszinte, hűsèges. Szeretem az esti összebujást hol meghitten tudjuk a napjainkat ès gondjainkat elmondani egymásnak ès a közös jövőnket tudjuk tervezni. Nem egy kalandra vadászok! Fontos nekem hogy kialakuljon a kölcsönös bizalom !
Zoltán (37)
Társkereső Szigetvár
32 perce lépett be
Szia kedves barácságos huséges srác vagyok korom37 éves vagyok szeretek ismerkedni sétálni a szabadban hobijaim számitogép javitás hajam szine fekete szemem barna 198cm magas vagyok gyerköcöm sajnos még nincsen de szeretnék majd
Norbi (33)
Társkereső Dunakeszi
26 perce lépett be
Nagyon magányos. Kedves barátságos meg bízható humoros nyugodt természetű csendes. nem vagyok féltékeny típus nem cigizek nem iszok alkoholt. Szeretem az állatokat. Komoly kapcsolat és baràti kapcsolat céljából regisztráltam. Vékony testű. mellméret nem számít haj és szem szín nem számít van piercing rajtad? Nem zavar ahogy a szemüveg sem 179cm magas vagyok kék szemmel rövid haj
Gábor (37)
Társkereső Komárom
3 perce lépett be
Ha, hosszú távú kapcsolat a célod és szimpatikus vagyok számodra kérlek ne tartsd magadba. Keressük meg egymást és a többit bízzuk a jövőre. :):)
Tamás (36)
Társkereső Oroszlány
1 órája lépett be
"Only light can stay in the light, awerness with wisdom love and bright!"

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Éva (49)
Társkereső Gyomaendrőd
2 órája lépett be
Akivel jó lehetek és aki velem jó lehet!
Orsi (47)
Társkereső Makó
2 órája lépett be
Milyen nő is Orsi, akit a képeken látsz, kedves Látogatóm? (Nincs már előfizetésem, így itt nem tudok válaszolni.😊 Ha valóban érdekellek, kérlek írd meg üzenetben az email címedet!😊) NEM gyűjtöm az egy éjszakás kalandokat, strigula sem akarok lenni senki listáján. A szeretői státusz sem vonzó számomra. Az ismerkedés számomra nem intim fotó küldésével kezdődik. Mindezeken túl pozitív életszemléletű, fiatalos (az elfogadáson alapuló) gondolkodású és életvezetésű, melegszívű nő vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni, értő figyelemmel hallgatom meg a másik felet, nem a saját hangom a legfontosabb. Valóban kíváncsi vagyok a másik fél érzéseire, gondolataira, amiket tiszteletben is tartok. Hiszek a klasszikus értékrendben. Szeretem áramoltatni a női energiáimat, szeretem, ha a férfi igaz férfi mellettem. Nagyon fontos, hogy nem játszmázom, a soha sem sértő/bántó őszinteségen alapuló kommunikáció híve vagyok. Imádom a humort, nagyon szeretek nevetni, állítólag jó humorom van.😊 Koránt sem vagyok tökéletes. 😊 Vannak hiányosságaim, hibáim, viszont kompromisszumkész vagyok. Van egy lassan 18 éves fiam, akit egyedül terelgetek a felnőtté válás útján. A múltam lezártam, optimistán, minden helyzetből tanulva élem a jelenem és izgatottan, félelem nélkül tekintek a jövőbe.
Zsuzsanna (48)
Társkereső Zalaegerszeg
32 perce lépett be
Szia kedves Ismeretlen! Ha te is komoly kapcsolatban gondolkozol és szimpatikus vagyok, írj bátran. Én egy elvált, életvidám csajszi vagyok. Szeretem az állatokat, a természetet, a jó filmeket, tartalmas beszélgetéseket egy pohár finom bor mellett. A többit inkább személyesen!
Heni (48)
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Szia. Nem vok előfizető,ha fel szeretned venni velem a kapcsolatot,akkor kuld el nekem az elérhetoséged😊
Babett (49)
Társkereső Veszprém
20 perce lépett be
Nem vagyok előfizető, de ha megadod az email címedet szívesen válaszolok minden kérdésedre.
Petra (45)
Társkereső Mór
39 perce lépett be
Köszönöm, hogy elolvasod az adatlapomat. 2 gyermekemet nevelem egyedül, akik nagyon fontosak nekem. Egyenlőre a szabadidőmet szeretném kellemes társaságban eltölteni, programokkal színesíteni, a “anya” szerepből NŐ -nek érezni magam. A többi pedig később úgyis alakul.

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Gyula (42)
Társkereső Budapest, IX.
21 perce lépett be
Szia kedves idegen, egy-egy apróság, de fontos dolog, kérlek ne dohányozz, és főként ne drogozz. Én sem élek egyikkel sem. Az “igazit” keresem, hiszem, hogy megtalálom, akár itt…😊
Csabi (40)
Társkereső Tiszaújváros
2 órája lépett be
Ismerkedés,kapcsolat ,megbízhatóság, tisztelet.
István (46)
Társkereső Ócsa
44 perce lépett be
Nem érdekel az iskolai végzettséged, nem fontos egzisztenciád. Nem változtat semmin, hogy van gyereked, és persze az sem ha nincs.Nem számítanak a kilométerek, a távolság egy jelentéktelen, leküzdhető akadály! A hajad, vagy a szemed színe? Nem ezekért szerelmes az ember! Természetesen fontos a külső! Hazudik aki mást mond! Kell az első benyomás! Fogjon meg valami. Egy mosoly, egy pillantás, egy kép. A kisugárzásod, ami magával ragad! A hibáidat akarom szeretni, az erényei mindenkinek szerethető! Azt, hogy egy kis hebrencs vagy, és mondod, és mondod, amitől színes az élet! Az, hogy nem hagysz békén és a falra mászok! De a komolyság is szerethető! Lehetsz akaratos, vagy kis szende! Egy gyönyörű pillangó, egy szárnyaló madár, anyatigris, tyúkanyó, de akár sárkány is! Legyen meg a szikra ami lángra lobbant! Legyél az ideálom! Legyél Te a legszebb nekem, legyél minden gondolatom!
Tibor (40)
Társkereső Budapest, XI.
4 órája lépett be
Szeretek táncolni - salsa , bachata kizomba . Amúgy villamos mérnökként végeztem Budapesten. Saját lakásom és kocsim van . Évekig éltem Németországban. Örülök, hogy újra itthon lehetek .
Pèter (42)
Társkereső Sopron
0 perce lépett be
Romantikus . nem règimodi csak szimplàn Romantikus
János (47)
Társkereső Budapest, XVI.
6 órája lépett be
Új fejezetet nyitok az életemben, és egyenrangú társat keresek, akivel megoszthatom útjaimat. Valakit, aki szintén értékeli az őszinteséget, a nevetést és a közös kalandokat. Olyan személyt keresek, aki igényes, jókedélyű és tudja, hogyan élvezze az élet apró örömeit. Ha úgy érzed, készen állsz egy új kalandra és megosztanád velem a világod, nagyon várom, hogy megismerjelek!

50 év feletti jelenleg online társkereső nők

Ildi (60)
Társkereső Budapest, IV.
2 órája lépett be
Tisztelt Uraim!Független nő vagyok!Az igazi férfit keresem, ha még létezik!Nem vagyok előfizető.
Márti (62)
Társkereső Dorog
2 órája lépett be
világra nyitott személyiség vagyok. Örök optimista, aki mosolyogva ébred és hálás az élete megannyi szép és fájdalmas történéséért. Főbb érdeklődésem a természethez, az utazáshoz, a sporthoz és a kultúrához köthető.
Margit (62)
Társkereső Süttő
1 órája lépett be
Szeretnék,egy komoly kapcsolatot. Özvegy vagyok. Remélem itt rá találok az igazira ,akivel boldog lehet ,és hosszú távú kapcsolat tudunk majd ki alakítani!
Edit (67)
Társkereső Budapest, X.
25 perce lépett be
Budapesten élő 67 éves özvegyasszony vagyok. Már 6 éve, hogy a párom az égiekhez költözött. Rossz egyedül, ezért keresem azt a társam, akivel mindketten megszépíthetjük egymás hátralévő éveit. Szeretnék még szeretni és szeretve lenni. Hogy ki a megfelelő társ, az csak akkor derül ki, ha megismerjük egymást. Remélem rám találsz és én is Rád találok.
Marti (73)
Társkereső Budapest, II.
4 órája lépett be
72 eves reg elvalt no vagyok Bp-rol.Csaladom jelentos resze tavol el, igy sok a szabadidom, amit egy kellemes, becsuletes, jol szitualt, fustmentes urral szivesen toltenek kozosen, akar tarsasagban, akar kettesben. Ha mukodik, lehet vegleg. Elni es elni hagyni! Ezt vallom. Utazas, kirandulas, szinhaz, mozi, kiallitas, kerteszkedes es sok mas is erdekel. Jo haziasszonynak es vidam tarsasagnak, nyugodt, bekes, turelmes, jo kondicioban levo holgynek tartanak. Tudok magamrol gondoskodni, de jol esik, ha kenyeztetnek es viszont. Igy tudok elkepzelni egy kozos jovot.
Zsófia (66)
Társkereső Budapest, XI.
27 perce lépett be
Sokrétű érdeklődéssel keresem a páromat, akivel együtt nagyon sok közös élményt, boldog percet tudunk megélni életünk hátralévő időszakában. Közel 3 éve özvegy vagyok. Korom alapján nyugdíjas vagyok, de aktívan dolgozom, a munka még most is éltet, de az életem fontossági szempontjai kezdenek változni. Szenvedélyem az utazás, az idegen kultúrák, de kishazánk gyönyörű tájainak megismerése, a kulturális programok utáni érdeklődés, a természet szeretete, szabadidő eltöltése a természetben.

50 év feletti jelenleg online társkereső férfiak

Joco (73)
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
2 órája lépett be
Hallo,az usaban elek régen, mar nemdolgozom,de nemis pecazok. Bicajozok,vagy lovagolok. Mexikoi etelt imadom,sportos vagyok, nem kover. Angolul jobban tudok mint magyarul,tehat tudok tanitani.Van diplomam.
Péter (71)
Társkereső Budapest, IX.
34 perce lépett be
Csupán azért ne írj, mert öreg, kopasz törpe a gyengéd, de, ha a színes intellektus vonz... Az értékes függetlenségem megtartása mellett keresem intellektuális, érzéki, ha lehet kerekfenekű barátnőmet (együtt a hármat már a kardiológusom is ellenjavallja 😊) kortól függetlenül hosszútávra. Ja, ha a humor nem a barátod, én sem akarok az lenni.
Tibor (59)
Társkereső Piliscsaba
2 órája lépett be
Ha szereted a hegyeket, a nyugalmat, hogy nem látsz szomszédot, az állatokat, túrákat.. Egészséges, aktív életet élő férfi vagyok.
Tibor (63)
Társkereső Budapest
4 órája lépett be
csak nézelődöm. De ki tudhatja mit hoz a jövő. Remélem jót
Vazul (63)
Társkereső Érd
4 perce lépett be
Nem a külső,és nem a pénz számít, hanem párod belső értékeivel fogsz boldogulni.Kedves férfi keresi kedvesét.Jobban szeretek adni mint kapni.Káros szenvedélyektől mentes ,és békés harmóniát keresek.Spirituális, hal kivételével húsmentes,alternatív gyógyászat mestere.Szerintem a gonosz soha nem lesz úrrá,mert általában az emberek szeretetből születnek.
Imre (60)
Társkereső Hódmezővásárhely
5 perce lépett be
Komoly de humor szerető fiatalos egyedülálló férfi vagyok. Az őszinteség fontos számomra. Szeretem a természetet, strandolást, kirándulást, egy jó sétát, utazást, zenét, rendet magam körül, a szépet és jót. TV-t ritkán kapcsolom be, de egy jó filmet szívesen megnézek. Igazi társat keresek. És ha működik a kémia kettőnk között, akkor egy testi-lelki társat szeretnék, akivel boldogok lehetnénk!

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Józsi (68), Budapest Szeretnék valakihez tartozni. Dxeretnék szeretetet adni és fogadni. Olyan hõlhyet keresek aki még nőnek érzi magát és szüksége van a szeretetre és a szerelemre.
  • Péter (44), Budapest, VII. Írtam már ide sok mindent.. mit szeretnék, milyen vagyok.. Ez mind szubjektív. Találkozzunk.. és csak az számít, akarjuk-e a folytatást :) Tegyünk egy próbát!
  • Tünde (50), Budapest, XXII. Tedd vagy ne tedd, de soha ne próbáld! Egyedülállóként / néha ülő ;) / középkorú férfival ismerkednék tartós, vidám kapcsolat céljából. Fotóim idén készültek 2024-ban, az egészséges életmód fontos része az életemnek. Szabadidőmben szívesen olvasok, szeretek kirándulni, koncertekre járni, de jöhet mozi, biliárd, tollas stb. stb. Amit talán érdemes még tudni rólam, h hiányzik egyik lábfejem, ezt a környezetemben kevesen tudják. Elfogadás, őszinteség, tisztelet és szeretet. Évente 1-1x Kaliforniában vagyok pár hetet, így ha ott élsz nem kizáró ok az ismerkedésre.
  • Botond (19), Vácrátót Botond vagyok 18 éves vevő vagyok bármire, mindent is szeretek de legfőképpen síelni és a filmezést szeretem a legjobban, imádok filmeket készíteni.
  • Margit (36), Egyesült Királyság Margit vagyok 35 Van 3 gyermekem szeretnek egy oszinte ferfit

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]