Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Online társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

1 796 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Imre (38)
Társkereső Sopronkövesd
3 órája lépett be
Főiskolát végzett
Szia, Imre vagyok. Nem szeretem az ön fényezést, inkább beszélgessünk, ismerjük meg egymást.
Gábor (57)
Társkereső Budapest, XI.
5 órája lépett be
Egyetemi diplomás (Gépészmérnök // Sporttáplálkozás és élettan)
Szeretem a derűt, humort és a sok mosollyal teli társaságot és a felhőtlen "tabu" mentes beszélgetéseket. Akivel nem lehet beszélgetni, azzal mást sem nagyon, tehát mérföldköve egy barátságnak, pláne egy társas kapcsolatnak. Barátság nélkül meg felszínes és hamis egy társas kapcsolat, hisz a barátság nem épülhet csupán csak kölcsönös érdekekre haszonszerzése, mert az akkor szintén HAMIS, NEM ŐSZINTE. Szeretek főzni (12 évig éltem Torinóban igy az olasz konyha a specialitásom) főként jó társsal, vagy barátokkal családdal közösen. A jó közös asztal a jó beszélgetések egy fő és rendszeres színtere, főként sok nevetéssel kacagással, de a közös bánat megosztás, meghallgatás is KINCS. Ahol a családban ez nincs az a család vagy társas kapcsolat félig halott. Sokat írok verseket pláne ha van JÓ MÚZSA és nagyon szeretek fotózni is . . .kicsit összefügg :) A szexualitás legyen bármily vonzó elsőre a másik külsőre és tomboljanak az ösztönök, hosszú távon a szellem és a lélek harmóniaja, öröme békéje nélkül csak hamis a másikat önmagunk számára élvezeti tárgyá zsugorított önélvezkedés. KÁR ezt a csodás dolgot ide zsugorítani s valóban magában édes kevés vagy akár romboló lehet, egy harmónikus szellemi lelki társas kapcsolatban csodás szárnyakat. Közös célok örömök és hasonló vagy egymáshoz simuló életszemlélet,világnézet HIT az nagy előny, hisz hasonló szemüvegen keresztül könnyebben megérhetjük egymást is. Szeretem a sportos aktiv pihenéseket kikapcsolódást de nem árt ha néha szellemi kultúrával spékelve. Pl ha csak eszünk éttermekben de közben annaka gastro kulturáját vagy környékét nem ismerjük meg akkor csak VEGETÁLUNK :) azt meg a birka is tud a mezőn ingyen. :)))) Szeretem a vizes sportokat: evezés SUP, peca, kirándulás ..utazás, sielés, kori ...szauna ...uszoda . .+++
Ferenc (42)
Társkereső Miskolc
3 órája lépett be
Főiskolai diplomás (HR)
Értelem, érzelem, intelligencia, IQ s EQ! Minden okkal történik a Te saját érdekedben. Tudod miről ismersz meg egy erős, boldog embert? Dicsér, elismer és igyekszik a benned lévő értékeket keresni, erősíteni és megmutatni számodra is. Őszinte, hiteles. Tisztában van a saját értékeivel, ezért természetes számára, hogy benned is azt látja, keresi, erősíti... Nem fogod tudni megbántani, mert igazából már túl van a kicsinyes megsértődöm játszmákon. Ő az aki az erejét nem abból nyeri, hogy lehúz és elvesz, hanem abból, hogy ad és felemel, szárnyalásra biztatva téged is. Egy igazán életrevaló, vidám s családcentrikus vagyok, ugyanilyen partnert tudok elképzelni magam mellett! Rendkívül fontos, hogy sosem voltam "átlagos" s ha Te Kedves Hölgy úgy vélekedsz saját magadról, hogy én "csak" egy átlagos nő vagyok aki egy teljesen "normális" hétköznapi életet él s ezt is akarod folytatni, akkor mi egészen biztosan NEM egymást keressük! Szeretek megÉLNI minden percet! Fontos számomra a testiség és a lelki összhang! Már nem hordok szemüveget (lézeres látásjavításom volt) Vidám, huncut, pajkos, de annál inkább jókedélyű s nagyon jólelkű vagyok.
Balázs (47)
Társkereső Budapest, XII.
5 órája lépett be
Főiskolát végzett
👨‍👧‍👧👨‍🍳🐕 Független, fiatalosnak mondott, játékos állatbarát keresi szellemi/ érzelmi társát. (Ha szeretsz harcosan felvonulni béke molinó alatt nem egymást keressük!) ESTJ

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Moncsi (45)
Társkereső Komló
1 órája lépett be
református vallású (alkalmanként)
Sziasztok Moncsi vagyok!Egyedűl nevelem a kisfiamat,komoly kapcsolatot keresek,takarítónőként és eladóként dolgozom,a szakmám eladó.
Zsuzsanna (54)
Társkereső Tárnok
7 perce lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Társat, nem kalandot...legyen a helyén a szíved. Ha elolvasod az adatlapom, akkor a lényeg benne van rólam is és arról is akit keresek. Kalandorok kíméljenek! Mivel nem lógok állandóan a telefonon, lehet, hogy nem válaszolok rögtön, de amint tudok igyekszem reagálni. Fotó nélküli profilról küldött üzenetre NEM válaszolok. A személyes találkozást preferálom, mert úgyis ott dől el, hogy van-e az a bizonyos szikra, ami elindíthat egy kapcsolatot.😊
Erika (69)
Társkereső Szigetszentmiklós
6 perce lépett be
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Derűs életszemléletű,természetrajongó,ma is aktív magántanár vagyok. Hobbim az evezés,kertészkedés,utazás,festészet
Andrea (54)
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Új vagyok a platformon, ezért még nem ismerek minden funkciót, s mivel nem vagyok előfizető emailcímre tudok válaszolni. Komoly kapcsolatra vágyom és azért jöttem ide, hogy megtaláljalak ha engem keresel és azokat az élményeket amit egymásnak nyújtani tudunk. Van az életben olyan virág, ami mellet nem tudsz csak úgy elmenni… ÉN SZERETNI JÖTTEM... emlékezni... "Játszani, játszani jöttem Élni egy boldog időt Csillagok fénye fölöttem Árnyak a lábam előtt Járom a Végtelen táncát Csak békét, mást nem akar Őrzöm a létem lángját Szól bennem ez a dal... Én szeretni jöttem Erre születtem Tisztán állni eléd Ahogy mások előttem Ölelni jöttem Bennem a Mindenség Én szeretni jöttem Erre születtem Szívből írni mesét Ahogy mások előttem Ölelni jöttem És százfele törtek szét Játszani, játszani jöttem Bárhova fordul az út Színeket szőni a ködben Lássa, ‘ki játszani tud... ...Hogy rajzol a léptem egy ösvényt És elfogy a bús csatazaj Csak dúdolom - bárhogy is történt Átjár, örök ez a dal... Én szeretni jöttem Erre születtem Tisztán állni eléd Ahogy mások előttem Ölelni jöttem Bennem a Mindenség! Én szeretni jöttem Erre születtem Szívből írni mesét Ahogy mások előttem Ölelni jöttem És százfele törtek szét... Én szeretni jöttem Erre születtem Tisztán állni eléd Ahogy mások előttem Ölelni jöttem Ennyi a Mindenség! Mind szeretni jöttünk Erre születtünk Szívből írni mesét Ahogy mások utánunk Ölelni vágyunk Bárhogy is törtünk szét...." Dalszöveg: Valla Attila Mész az utadon fel a dombon és előbb utóbb rátalálsz… Megérzed az illatát vagy meglátod színét, formáját, és megragad benned, belőle valami… Hozzád szól és megnyugszol… Ránézel és a béke száll meg… Átölel és feloldja fájdalmaid… Rád mosolyog és jobb kedved lesz…

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

Dávid (32)
Társkereső Dunaújváros
2 órája lépett be
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Bizonyára mindketten ugyanazért vagyunk itt. Valószínűleg azért, mert vágyunk valamire/valakire. Ismerős ugye? Este mikor lefekszel elképzeled a saját tökéletes kis világod, ahol Tiéd a főszerep. Ez a forgatókönyv nincs megírva, de valahol valaki csak arra vár, hogy tollat ragadhasson és élettel töltse meg ezeket az oldalakat, hogy amikor elérsz az utolsó fejezet utolsó lapjának utolsó sorához és elkészült a remekmű örömmel olvasd vissza mindazt amit együtt alkottatok az évek alatt. Egy kapcsolat minőségét a csendje határozza meg.
Csaba (50)
Társkereső Szigetcsép
2 órája lépett be
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nyugodt, kiegyensúlyozott pasi vagyok.
Dávid (31)
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretek beszélgetni, ismerkedni de a mihamarabbi személyes találkozások híve vagyok. Ott fog úgyis kiderülni, hogy merre tudjuk vinni az ismeretségünket. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal vagy a családommal lenni. Mivel Home Office-ban dolgozom, így szívesen kimozdulok amikor csak lehet, természetesen itthon is feltalálom magam egy jó film vagy sorozat társaságában. Fontos számomra a közös bizalom és tisztelet. Egyébként a hétköznapokban szeretek viccelődni, vidámkodni, mégha ez a kis bemutatkozó komolyra is sikeredett. :)
István (45)
Társkereső Gyömrő
1 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Jól érzem magam a bőrömben. Nyitott vagyok az új dolgokra. Szeretek mozogni, olvasni, ismerkedni. "Ismerkedni támadt kedvem - nincs csalás a szó mögött. Ha hölgy volnál, több mint negyven, de nem több, mint ötvenöt, élhetsz akár Budapesten, vidéken vagy külföldön, ragadd meg az alkalmat, hogy adataim föltöltöm. Gondos szemmel olvasd el és elemezd a szöveget, segítsd meg a Pókot, amely körénk Sorsot szövöget. Bezárkózós életünkben egy ilyen úr nagy kincs ám! Ne szalaszd el szerencsédet, ne habozzál, kattints rám! " Forrás: www.poet.hu magyar versek

Fiatalabb, 30 év alatti jelenleg online társkereső férfiak

Norbi (24)
Társkereső Budapest, XXI.
2 órája lépett be
Leírok egy-két információt miért érdemes engem választani. Introvertált személyiség vagyok nemigen indulok el egy irányba nézelődni ( meg egyébként sincs kivel ). Remélem nem vagy Gigantasofóbiás mert 198 cm vagyok (ne is mond mint egy toronyóra aki mindenhova beveri a fejét :D). Szeretem az egyedi és régi holmikat ezért a hobbim a régiség gyűlytés, és a kovácsolás, bár ezt még csak most fogom elkezdeni, elötte még meg kell tanulnom hogy ne üssek rá az ujjamra :D . Szeretem a történelmet, filmet, sorozatokat nézni. Hosszútávú kapcsolatot keresek, remélem te leszel az akivel ez összejön :D. Köszönöm hogy végig olvastad ezt a rövid bemutatkozást remélem elnyerte tetszésed, ha igen tudod mit kell tenned. Ui: bocsi a rossz viccekért
Roli (22)
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
Őszinte, barátságos, gondoskodó srác vagyok. A többit tulajdonságomat majd majd úgyis megismered :)
Máté (29)
Társkereső Budapest, XIV.
26 perce lépett be
Szia :) Szeretek olvasni, zenét hallgatni, Forma 1-t nézni, érdekel a politika, és tervben van a könyvírás is. 2 diplomám van, valamint angolul és spanyolul beszélek. Velem nem fogsz tudni hegyet mászni, engem az spanol, ha elképzelem min változtatnék az országban. Kvázi mottóm, hogy ami rossz azon változtatni kell, viszont ami működik, azon felesleges tovább faragni, amíg van más dolgunk. Én az a fajta pali vagyok, aki a párkapcsolatban kimondja ha valami zavarja, és ezt a páromtól is elvárom.
Levi (29)
Társkereső Gyöngyös
22 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek

30-as jelenleg online társkereső nők

Hajni (35)
Társkereső Békéscsaba
2 perce lépett be
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.2 gyermek èdesanyja vagyok
Zsuzsi (37)
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Art coach vagyok, ami számomra egy életforma. Könnyen szeretek, meglátom a szerethetőt másokba, de ez nem azt jelenti, hogy kapcsolati szinten együtt tudok mindenkivel működni. Művészettel is foglalkozom. Misszióm, hogy az asszertivitás és a kreativitás és erejét minél szlesebb körben elérhetővé tegyem, legyen szó saját, környezetem önsmereti fejlődéséról. Ezért fontos számomra, hogy olyan férfival ismerkedjek meg, akinek értékrendjében ott lapul az önismeret, (foglalkozz magaddal), kreatív alkotás, partnerség, hitelesség, empátia (figyeljünk oda a másikra). Olyan párkapcsolatra vágyom, ahol mindketten tesszük a dolgunkat, önazonos életet élünk, és két önazonos élet a közös értékrendek, közös világnézet és jövőkép mentés kapcsolódni és együttműködni tud. Van egy kutyám, így nem árt, ha szereted a kutyákat :) Egyelőre Budapesthez vagyok kötve, de szívesen járok le a Balaton-felvidékre is.
Piros (39)
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Szia, Piros vagyok,👩‍🦰Van egy 16 éves fiam (velem él) és egy 🐶 🐾 Kíváncsiság hozott fel az oldalra, 🤷🏻‍♀️írjuk aztán majd alakul. 😊
Zara (36)
Társkereső Budapest
29 perce lépett be
Amit eddig fejben összeraktál a nőkről, azt itt elfelejtheted. Alapvetően a racionalitás vezérel, így nem futtatok köröket, nem játszmázok, nem műbalhézok. Egyenesen kimondom, ha bánt valami, épp úgy, ahogy az örömömet is kifejezem. Számomra elsődleges a lojalitás, az elvek tiszteletben tartása és a tisztelet. Magasan van a léc, mert akit választok, az engem is fémjelez. A bohócoknak a cirkuszban a helyük.

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Zsigmond (31)
Társkereső Százhalombatta
2 órája lépett be
Tartós kapcsolatra keresem a párom. Nagyon szeretek kirándulni, ha van kivel és hova. Szenvedélyem a fotózás, így ezt egybe szeretem kötni a kirándulással. Van két macskám. Nem vagyok egyszerű ember, de mindig őszinte és kommunikatív vagyok. Szeretem a játszmáktól mentes, egyenes beszédet, kapcsolatot. Nem vagyok kis termetű fickó. Alapvetően az egyszerű életvitelt szeretem, így a buli és a pörgés nem az én világom. Ha szimpatikusnak találsz, esetleg ismerkedjünk, a többi kiderül...
Zoltán (38)
Társkereső Budapest, III.
22 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek ! Igazából ha meg akarsz vagy szeretnél ismerni úgy is megtudod milyen vagyok !
Zoli (37)
Társkereső Velence
3 órája lépett be
Személyes találkozás híve vagyok. Nem vagyok előfizető,szerintem nem is leszek,csak összehoz a sors fizetés nélkül is😁
Laci (39)
Társkereső Budapest, XX.
1 órája lépett be
Kapcsolatpárti ember vagyok, hűséges, határozott, tisztelettudó, érzelemgazdag, néha kissé lobbanèkony, önálló, normál értékrenddel. Tudom mit akarok egy kapcsolatban, nem fogok megijedni ha elkezdünk kötődni egymáshoz, sőt továbbmegyek még örülni is fogok neki.🙏 Szeretem az állatokat de nem fogem elviselni ha a kanapén lesz vagy az ágyban, hidd el nekem is volt, tudom hol a helyük. Mivel edző vagyok fontos számomra a sport az aktív életmód.Téli/nyári sportok nagyon kitudnak kapcsolni, illetve a zenehallgatás.Szeretem az aktív/passzív kikapcsolódási formákat is, utazás, kirándulás, wellness, mozi, fesztivál, egy jó gasztrotúra, nyár, napsütés, olasz kaják szintén a favoritok között vannak, illetve egy jó vasárnapi pihenéssel teli delutánt sem vetek meg.🙂

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Zsolti (42)
Társkereső Budapest, VIII.
13 perce lépett be
Űrhajós szerelmetesem keresem, akivel érdemes nekivágni egy hosszabb útnak, hogy együtt fedezzük fel a világmindenséget és közben egymást. A munkám a földön tart, a hobbijaim, pedig megédesítik a mindennapjaim. Imádom a kisgépes repülést, fentről látni a világot számomra megunhatatlan élmény. Szeretem ha a környezetem vidám. Teszek is érte a mindennapokban, egyrészt kihívás, másrészt, ha mosolyt ad az ember, néha vissza is kapja. Röhögni, nevetni meg ki nem szeret ugye? :) Munkám szerint.. relative kreatív. Ez is a hobbim, úgyhogy ez nem is igazán munka. Úton vagyok a holdra, csillagok közt kóborolva. Eldalolva díszruhában, elromolva szökök el én... Nos, ha érdekel a vers folytatása, és van egy kis beütésed, ha megérted, hogy valószínűleg csak nyomokban tartalmazhatom az elképzelésed a nagy Ő-t illetően, akkor írj, likeolj, vagy nem tudom, hogy megy még itt. :)
Laci (47)
Társkereső Budapest, XX.
2 órája lépett be
Létezik még olyan Nő,akinek fontos ha egy férfi figyelmes,odaadó,önzetlen,hűséges és segitőkész?
Imi (44)
Társkereső Kaposvár
2 órája lépett be
Ülettulajdonos. Hobbim a horgászat,és a vadászat. Imádok sütni-főzni,szeretem a társaságot! Szeretem a jó zenét hallgatni,és játszani!
Zsolti (40)
Társkereső Tatabánya
36 perce lépett be
Mindenki különc és én is ilyen vagyok , és pontosan ez a dolog lényege. Ünnepelnünk kellene az egyediségünket ahelyett, hogy szégyenkezünk miatta. Mindnyájunknak megvannak a magunk hóbortjai. Az emberek sokat ártanak maguknak azzal, hogy igyekeznek elrejteni önmaguk elől valódi énjüket pusztán azért, mert félnek attól, vajon mit gondolnak majd róluk a többiek. Független tatabányai 183 cm magas nem dohányzok sportos férfi vagyok! Kezdjünk el beszélgetni és akkor Tudunk hidakat építeni egymáshoz.

Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása

  • Éva (52), Tatabánya Szeretni és szeretve lenni! Őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló ,szeretetteljes kapcsolatban szeretnék élni.
  • Edit (48), Vác Derűs, tapasztalt, kissé idealista nő vagyok. Hiszek az újrakezdésben, de okosan.
  • András (66), Budapest, VII. szeretnék mosolyogva elaludni mosolyogva ébredni. Nem iszom nem dohányzom nem kávézóm. Helyette bicózok korizok horgászok! Uszoda szauna úszás kocogás és sok bringázás! Szeretek kirándulni szeretek beszélgetni !! Szeretek balcsira járni ! Ott horgászni fürdeni bringázni élni ! Bringázást szerető hőlgyet keresek !! Ja és sokat szoktam a neten a bringás oldalakon lógni. Érdekelnek a szervezett túrák. Pl: balaton kerülés. Velencei tó kerülés. Mind a kettő megvolt többször is.
  • Zsolt (49), Dombóvár Sziasztok! Zsolt vagyok, 47 éves, lakhelyem Dombóvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Gábor (45), Pilis Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam Pilisen lakok Káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok. Van egy 14 éves lányom

Találd meg még ma!

Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: