Táncoslábú társkeresők

1 152 táncoslábú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Tánc közben olyan energiák szabadulnak fel két ember között, ami még közelebb hozza őket egymáshoz. Nem csak egy kellemes mozgásforma ez, de a mozdulatok a lélek mélyebb érzelmeit is kifejezhetik. Manapság rengeteg lehetőség van táncoktatásra járni, de megfelelő partnert már sokkal nehezebb megtalálni hozzá. Ha imádod a táncot, és már legszívesebben a hozzád illő társ oldalán salsáznál, akkor itt az idő, hogy szétnézz a Randivonalon. A profilodban beállítható címkék segítségével könnyedén megtalálhatod a párod, nem csak a táncban, de a szerelemben is. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg táncoslábú társkeresőinkkel.

Néhány táncoslábú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb táncoslábú társkereső nők

Andrea, 38 éves
Társkereső Pécs
41 órája tag
Szia, Andrea vagyok. Ha érdekellek, írj email címet vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Györgyi, 54 éves
Társkereső Pécs
3 napja tag
Intelligens,kedves és barátságos vagyok.Szeretek sportolni és aktívan tölteni a szabadidőmet.
Szilvia, 44 éves
Társkereső Budapest, VII.
5 napja tag
Sziasztok. Szilvi vagyok, szeretném párom megtalálni, akivel órákat lehet sétálni a Duna parton, vagy hosszant beszélgetni egy gyertyafényes vacsoránál. Lehet régi módi vagyok, de én még szeretek romantikázni. Itt sajnos nem tudok még írni, mert nem vagyok előfizető, de ha szimtapikusnak találsz a *moderálva*
Bodza, 52 éves
Társkereső Tapolca
6 napja tag
52 éves, 158 cm magas, 56 kg súlyú, elvált, 31 éve közigazgatásban dolgozó nő vagyok. Rendezett körülmények között élek. Szeretem a zenét, a társastáncot, a kirándulást, az utazást, a természetet, a jó könyveket... és persze a jó társaságot. Igénylem magam körül a rendet, a tisztaságot és teszek is érte.

Legújabb táncoslábú társkereső férfiak

Előd, 41 éves
Társkereső Budaörs
8 napja tag
Előd vagyok, 40 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 25 éves
Társkereső Budapest, XII.
17 napja tag
Jóvan Randivonal, hagyj kicsit békén, kitöltöm majd, kisujjeskü!
Laci, 44 éves
Társkereső Sopron
17 napja tag
Laci vagyok, 44 éves, lakhelyem Sopron. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márton, 50 éves
Társkereső Ságújfalu
19 napja tag
Hölgyeim! Ha határozott, jó humorú, kedves, intelligens úriembert kerestek, hát megjottem!Ismerj meg és nem fogsz csalódni!

Online táncoslábú társkereső nők

ERZSI, 54 éves
Társkereső Budakeszi
36 perce lépett be
Komoly kapcsolatra társat keresek. Szeretek kirándulni és táncolni. Vidám és családcentrikus vagyok. Kereslek téged és remélem megtalállak!
Piroska, 64 éves
Társkereső Lánycsók
11 perce lépett be
Szia, Piroska vagyok, özvegy. NEM VAGYOK ELŐFIZETÖ,/még, nem is leszek/ tetszhetek én akárkinek ,ha érdeklem ,küldjön egy e-mail.cimet. ELolvasom az üzeneteket . CSAK!!! e-mail címre vagyok hajlanó válaszolni!/ estleg telefon számra/ Mindent szeretek ami a szememnek és fülemnek kedves. Színház, zene, utazás, kirándulás. Tudom, hogy ritka a "herceg fehér lovon". A lótol el tudok tekinteni, viszont a "herceg"érdemelje ki a titulust!
Zsu, 38 éves
Társkereső Budapest, III.
19 perce lépett be
Mint a képeken is látható (bár a képek nem láthatók, és most csak egy van, az is rejtve, vagy nem, ahogy éppen az aktuális hangulatomnak megfelel), csak egy mérsékelten kancsal torzó vagyok, akit pár fotó erejéig kölcsönadtak az újonnan nyílt habverő szaküzlet kirakatába varjú- és seregélyhessegetőnek. A gyerekkérdésről: Komolyan nem értem, miért betonozódott be a kollektív tudatba kiirthatatlanul, hogy mindenkinek gyermeket kéne vállalnia, és létünk legfőbb célja az lenne, hogy utódokat nemzünk. Nyilván a nagy műgonddal felépített bérrabszolgaság rendszerébe kell az utánpótlás, hogy aztán a csóri gyerek is végigrobotolhassa az életét egy eltorzult, beteg világban a lelki épsége kontójára. Egy túlnépesedett bolygón élünk, az utolsó utáni órában, az emberiség a szakadékba rohan fénysebességgel, nincs olyan ember szinte, aki ne hurcolna transzgenerációs és egyéb sérüléseket magában (én sem vagyok kivétel), melyek nemhogy egy gyermek lehetőleg sérülés nélküli felnevelésére, de sokszor egy párkapcsolatra is alkalmatlanná teszik. De dióhéjban azért nem szeretnék gyereket, mert nem éreztem soha, hogy anya szeretnék lenni. Az ateizmusról: Nem tudok és nem is akarok hinni egy központi atyaisten túlmisztifikált lázképében, egy olyan hitrendszerben, mely az eredendő bűn ordító sületlenségének elvére épít, és a szeresd felebarátodat parancsolatot nem egyetemesen értelmezi, hanem vallási hovatartozás vagy éppen szexuális irányultság stb. alapján pokolra küldene bárkit, aki a dogmatikus kis dobozából akár egy paraszthajszállal is kilóg. A természet szeretetében és tiszteletében hiszek, ennek jegyében lettem vegetáriánus is, mert nem hiszem, hogy egy malac vagy egy boci élete ne lenne egyenértékű egy kutyáéval, macskáéval. Nem török pálcát a húsevés fölött, hiszen egy évvel ezelőttig én is ettem húst, de kifejezetten dühít, hogy a mai napig vannak hobbiból vadászgatók...
Tímea, 46 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
15 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek, egy igazi társat, aki nem ilyed meg egy határozott, céltudos, jókedélyű hölgytől! Szeretek egy pohár bor mellett jókat beszélgetni, bulizni, táncolni, társaság kedvelő vagyok. Ugyanakkor szívesen töltöm az időmet pihenéssel is, akár egy medence partján. 😎

Online táncoslábú társkereső férfiak

István, 55 éves
Társkereső Budapest, XII.
2 órája lépett be
Adjon az Isten szerencsét, szerelmet, forró kemencét, üres vékámba gabonát, árva kezembe parolát, lámpámba lángot, ne kelljen korán az ágyra hevernem, kérdésre választ ő küldjön, hogy hitem széjjel ne dűljön,...
Csaba, 60 éves
Társkereső Sopron
2 perce lépett be
.Csaba vagyok. Vidám fiatalos öszinte megbízható férfi vagyok. Nem kalandot, kalandokat keresem. Szeretném egy igaz társal közösen eggyüt életünk legszebb éveit tartalommal megtölteni.Perszi kinek mit takar. Fontosnak tartom a hüséget, kölcsönösséget,tiszteletet,önzetlenéget.Ezen kívül sok mást azt majd szívessen elmesélem. Jelenleg nem vagyok elöfüzetö így nem tudok írni de hamarosan. Addig is tisztelettel köszönöm ha valaki ír vagy kedvencnek jelöl.
gyorgy, 73 éves
Társkereső Hévíz
2 perce lépett be
gyorgy vagyok, 73 éves, egyedül nem jó Társat, párom keresem.
Imre, 23 éves
Társkereső Sopron
2 órája lépett be
Imre vagyok, 23 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás táncoslábú társkereső nők

Gitta, 56 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Üdvözlet az Uraknak! A fotó és a kor is valós és büszke vagyok magamra, hogy ilyen fiatalos a külsőm. A fotók napra készek, a jelent mutatják,alátámasztja a facebook elérhetőségem is. Nem kalandot keresek! A cél, úgy ismerkedni... kapcsolat legyen a végállomás. Nincs szándékomban hosszasan levelezni, elérhetőséget kérek, még ha csak az viber is. Aki komolyan gondolja, ez a minimum! Ne ítélj elsőre, ismerj meg... láss tovább és legyél kíváncsi! A többit szóban és a személyes találkozás részesítem előnyben.
Edit, 58 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
Fiatalos, csinos társaság kedvelő hölgy vagyok. Szeretek utazni, társaságba járni, kedvelem a zenés, táncos összejöveteleket. Komoly, egymás megbecsülésén alapuló, hosszú távú kapcsolatot kereső társamat keresem.
Zsuzsi, 39 éves
Társkereső Tapolca
Egyetemet végzett
Tánc, zene, kirándulás.... Ha szeretnél megismerni, írj.
Melinda, 44 éves
Társkereső Csorna
Egyetemet végzett
Életvidám,mosolygós,elvált nő vagyok,aki még reménykedik abban,hogy valakivel boldog lehet. Fontos számomra az őszinteség,intelligencia,érzelmek,romantika.Nő szeretnék lenni egy igazi férfi mellett.

Diplomás táncoslábú társkereső férfiak

Attila, 49 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Társamat keresem egy kedves, humoros nő személyében, aki velem együtt tud örülni a naponta gyarapodó szerszám- gyűjteményemnek, szereti a gyerekeket (mind a kettőt), a jó borokat és a rock zenét, kertészkedne és méhészkedne (opcionális) velem. Cserébe osztozom vele jóban-rosszban.
Sigi, 26 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Komoly kapcsolatot vagy barátokat keresek! Barátságban olyasvalakit akivel jókat beszélgethetek, mászkálhatunk vagy bulizni járhatunk, kapcsolatban pedig olyan aki körül a Világom foroghat - természetesen minden előbb felsoroltat is ide értve :) Vidám természetű, nyitott és közvetlen, könnyen ismerkedő/barátkozó személynek tartom magam, aki habár hatalmas csalódáson van (nagyjából) túl, de még nem tört meg teljesen, és naivan hisz abban, hogy az őszinte szerelem és elkötelezett kapcsolat még létezhet.
Fecó, 44 éves
Társkereső Berhida
Főiskolai diplomás (Gépész)
Szia, Fecó vagyok, nem sok reményt fűzök hozzá, hogy itt találom meg akit keresek, de meg adom az esélyt. Túl nagyok az elvárások! Tartós kapcsolatot keresek, nyilván először csak barátot, akivel eltölthetem a szabadidőmet! Van két lánykám, akik velem élnek, szóval ennek tudatában írj! *moderálva*
István, 43 éves
Társkereső Budapest, XI.
Főiskolát végzett
István vagyok, 43 éves, de szerencsére nem tűnök és nem is érzem magam annyinak. Szeretem az életvidám embereket mert magam is az vagyok.

Keresztény táncoslábú társkereső nők

Szilvi, 39 éves
Társkereső Sződ
hivő: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
Magamról annyit, hogy pörgős, határozott, őszinte, humoros, életvidám és általában jó kedvű lány vagyok :) Olyan férfit keresek, aki bátran kezdeményez, fontos számára a belső érték IS és figyel a másikra. Legyen férfias és szerethető. Az aki elrejti a fotóit mások elől csak szórakozik, olyan kérem ne keressen. Kutyusaim és cicáim vannak. Szeretek táncolni, kocogni, sétálni, énekelni. Nem sietek sehová, így szeretnék először barátkozni/ismerkedni és ha megvan a kölcsönös szimpátia jöhet a többi...
Hilda, 56 éves
Társkereső Gyöngyös
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Hilda vagyok, 56 éves, lakhelyem Gyöngyös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ildikó, 62 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Lekerült a maszk, lekerült az álarc, jó az idő, ismerkedni mégis nehéz...
Anita, 55 éves
Társkereső Budapest, XI.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Tudom, hogy nincsenek "véletlenek", működik az energia és a kémia ...! :) Infócseppek: Szeretem a romantikát, a vidámságot, az optimizmust, a napsütést, a havazást, a Balatont, a tengert, az utazásokat, a kirándulásokat, a baby állatokat, a wellnesst, a mozit, a színházat, a múzeumokat, a különleges ételeket, és még sok minden mást ... :)

Keresztény táncoslábú társkereső férfiak

Zsolt, 36 éves
Társkereső Németország
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zsolt vagyok, 36 éves, lakhelyem Németország. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 71 éves
Társkereső Erdőtelek
vallása: római katolikus
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 29 éves
Társkereső Göd
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Fiatalos, sportos srác vagyok. Szeretem az életet, a mozgást, a természetet. Kedvelem a zenét, a latin táncokat és a képzőművészetet. Olyan társat keresek, aki mosolygós, kedves és dekoratív. Örülök, ha szeretsz sportolni :)
Norbi, 30 éves
Társkereső Budapest
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Norbi vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatal táncoslábú társkereső nők

Rea, 29 éves
Társkereső Budapest
Szia, Rea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mónika, 28 éves
Társkereső Kecskemét
28 éves, egyedülálló édesanya vagyok. Nagyon fontos számomra a családom, a barátaim, szeretem a hivatásom. Határozott, őszinte, független nőnek tartom magam. Hasonló beállítottságú férfit keresek komoly kapcsolatra, aki velem együtt elfogadja gyermekem is. Szabadidőmben szívesen vagyok a szeretteimmel, szeretek moziba/színházba járni, szívesen utazok, nyitott vagyok az új dolgokra. *moderálva* mailcímen keresztül elérhető vagyok.
Noémi, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
160 cm Ápoló Spontán, széles érdeklődési kör Pár szóban: motorozás, kocsikázás, sport, lovaglás, természet, utazás, túrázás, fürdők, szauna, darts, kajakozás, falmászás, jó filmek vagy sorozatok, olvasás, fotózás Zene a minden. Személyes találkozást jobban preferálom Keresem azt aki az életembe pezsgést hoz!
Aranka, 29 éves
Társkereső Budapest, III.
Igen kedves, megbízható, ambíciós, empatikus és türelmes személynek ismerem magam. Az ismerkedés egy életre szóló folyamat önmagunkkal és egymással. Számomra fontos a bizalom, tisztelet, öszinteség, ruggalmasság, nyitottság és partnerség, helyzet függvényében. Egy érdemi kapcsolatban az összhang és a hasonlóságokban látom a kulcsot.

Fiatal táncoslábú társkereső férfiak

Dániel, 19 éves
Társkereső Dunakeszi
jelenleg szállódahajós szakon tanulok ami után remélhetőleg tengeri tiszti képzőbe fogok bekerülni. Matrózként dolgozom amikor időm engedi. Alapvetően humoros személyiség vagyok aki bármiről elbeszélget szivesen bárkivel igy tehát elég nyitottnak is gondolom magamat. Egy esti séta ugyan azt éri el nálam mint egy mozi vagy akár kávé valahol. Ha további dolgokat szeretnél megtudni akkor matcheljünk és beszélgessünk.
Gergely, 20 éves
Társkereső Pécs
Szia! Na, mély levegő...: Bolondos, barátságos, természet és fantasy kedvelő harcművész, "gavallér", hajdani táncos, jelenleg programtervező informatikus... @v@ Komoly kapcsolatot, olyan párt keresek aki nem bánja, ha sok figyelmet fordítok rá! ^^' Esti filmnézéseket, videónézést sem ítélem el! :D Hogy legyen még miről beszélni, több dolgot nem írok le! ; Képeket szívesen küldök! Profilképnek úgy döntöttem, hogy egy normálisabbat állítok be, mint a többi!
LACI, 23 éves
Társkereső Bag
LACI vagyok, 23 éves. Társam keresem Bag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 28 éves
Társkereső Gödöllő
Egy romantikus és érző férfi vagyok aki szeret finomakat enni, inni és beszélgetni. Szeretek a barátaimmal lenni de mindennél jobb program ha a kedvesmmel eltölthetek egy kellemes estét. Igazi optimista vagyok aki mindenben a jót igyekszik meglátni de hajlamos vagyok gondolatban elkalandozni. Miképp a dal mondja zene nélkül mit érek én, a metáltól a jazzen át a klasszikusig mindent kedvelek.

30-as táncoslábú társkereső nők

Anita, 34 éves
Társkereső Salgótarján
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dóra, 31 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Szia 🙂 Te is egy mosolygós jó kedélyű ember vagy aki szereti a vidámságot, tartalmas beszélgetéseket, szeret elindulni az ismeretlenbe új helyeket felfedezni akkor szerintem egymást kerestük 🙂 Várom hogy jelentkezz : Puszi Dóri
Zsófi, 33 éves
Társkereső Kiskunhalas
Zsófi vagyok, 33 éves, Kiskunhalason élek. Röviden a kitartó, megbízható, gondoskodó jelzőkkel tudom leginkább jellemezni magam. Szeretek olvasni, sütni, sportolni (módjával :-)) és táncolni, ha arra alkalom adódik. Imádom a nyarat, vízpartot minden formában.
Daniella, 36 éves
Társkereső Gödöllő
Daniella vagyok, 36 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as táncoslábú társkereső férfiak

Zoli, 37 éves
Társkereső Verőce
Szeretek pozitívan gondolkodni és hasonló emberekkel körülvenni magam. Életem egy jelentős részét a sportnak szentelem, nagyon szeretem! Feltölt, kikapcsol, megnyugtat, erőt merítek belőle. Jobb, mint bármelyik pszichológus. :) De fontos a család és a barátok is, állatok/természet szeretete, gasztronómia (isteni ételek, borok, kávék), jó zene, tánc, jó társaság, kerti sütögetések, hajnalig tartó beszélgetések a tűz körül. A munkámról később. Majd elfelejtettem! Balaton-Felvidék! ❤
Mark, 36 éves
Társkereső Budapest, IX.
Cinikusnak lenni könnyű, optimistának lenni meg kihívás!...Avagy kihaló félben lévő lovag keresi fogatlan, zsíros hajú, palota nélküli hercegnőjét. Egy különleges Férfi vagyok, aki hisz abban, hogy egy nőnek van tartása, humora, aki vevő a bókokra, engedi,hogy a tenyerén hordozzák, és szeressen szeretni. Persze itt bizonyára mindenki a testiségre gondol (ami természetesen nem elhanyagolható szempont), azonban én az élet apró örömeire céloztam. Szeresse a hosszú beszélgetéseket, a viccet, a random bolondozást, a naplementét ölelkezés és kuncogás közepette. Véleményem szerint nincs kiegyensúlyozott férfi-nő kapcsolat őszinteség és romantika nélkül. That's all Folks ;)
Zoli, 34 éves
Társkereső Heves
Sziasztok hölgyek!Akkor írok egy kis bemutatkozást. Zolinak hívnak,34 éves vagyok185 cm magas vagyok,100 kg,Heves megyében,Heves városában élek.Van egy kislányom,de nem velem él.Hogy milyen vagyok?Mosolygós,jókedvű, vidám,humoros,segítőkész, jóindulatú, gondoskodó,kedves,figyelmes,erős,romantikus.Hogy milyen hölgyet keresek?Nem várom el azt hogy nézd mikor miben tudsz segíteni vagy kedveskedni,azt majd én megcsinálom(főzök, mosok,takarítok mindenben segítek neked amibem tudok)csak két dolgot kérek tőled kedvesem:azt hogy lássam érezzem hogy szeretsz és hogy hűséges légy ne csalja meg. Ezt a kettő dolgot megkapom tőled kedvesem a tenyeremen foglak hordozni,minden amit tudok megadok neked és szeretlek,imádlak ölellek,csókollak,puszillak,simogatlak,dédelgetlek, cirogatlak,magamhoz szoritalak,bújos vagyok.Ha tetszett amit írtam és engem keresel vedd fel velem a kapcsolatot. Kérdés:itt én irhatok elérhetőséget?Leírhatatlan itt az én e-mail címem? Puszi nektek
Illés, 32 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Szia ide írhatnák minden jót mi szem szájnak ingere, de eheleyett inkább felsorolok pár negatív jelzőt amit eddig rámaggattak, részben jogosan ... bár kicsit szerintem eltúlozva. Szóval egyesek szerint egoista önimádó pöcs vagyok. Vannak aki szánalmasnak neveztek de előfordult hogy analfabétának is. Előfordult hogy lebuziztak de lelki nyomoréknak is neveztek már. :) Tény hogy nem szenvedek önbizalomhiányban és sosem sírom el magam amiatt hogy ne tudnám eldönteni mit vegyek fel. Okostojásnak jelzővel is illetnek sokan bár ugyanezek számára egyaránt vagyok sík hülye is, tény szeretek vitatkozni és nem félek utánna olvasni sem az adott témának és ha tévedek beismerem. Persze ezért megbízhatatlannak ítélnek mivel nem szoktam tagadni hibáimat, tény így tényleg úgy tűnik hogy a sunyi gevi aki sosem valja be hibáit inteligensebnek tűnik. Szóval sok sikert kívánok mindenkinek aki ennél jobb vélemnyt kíván kialakítani az általam megformált karakterről, nem egyszerű. Viszont ha el tudod viselni az őszinteséget ha tényleg képes vagy áldozatokat hozni egy kapcsolatért és te is úgy gondolod hogy egy kapcsolatot két egyenlő fél alkot... akkor lehet hogy meglátsz mást is.... szia :)

Középkorú táncoslábú társkereső nők

Mónika, 40 éves
Társkereső Újszentiván
Talán itt az ideje,hogy végre drágámnak, édesemnek hívjalak.... hogy megsüssem a kedvenc sütidet, hogy kézenfogva sétáljak veled...hogy megmaszírozzam a hátad egy fárasztó nap után... hogy megölelj egy viharos éjszakán.... hogy együtt nevessünk a vicceken..... hogy reggel a szerető mosolyodra ébredjek...... ha felkeltettem az érdeklődésedet.. írd meg az elérhetőségedet...keresni foglak😊
Böbe, 49 éves
Társkereső Szolnok
Böbe vagyok, 49 éves. Társam keresem Szolnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dina, 44 éves
Társkereső Németország
Új vagyok itt és kíváncsi.☺️ Egy egymás tiszteletén és elfogadásán alapuló, szeretetteljes, ôszinte kapcsolatra vágyom. Nem a pénzed kell, hanem a figyelmed, az idôd és az érzelmeid. Nem kell mindenben egyetértenünk, de egymás véleményét elfogadni igen. A külsô a belépőjegy, a karakter a fenntartózkodás. ... kép nélkül nehéz lesz.😉 Szombathelyi származású vagyok, de már több mint 20 éve Bajorország délkeleti részén élek. Még egy ideig ide vagyok kötve, de nem zárom ki, hogy egyszer visszaköltözöm Magyarországra. Magyar társat keresek Szombathely és környékéről vagy Bajorországból. Nem vagyok fizető használója az oldalnak, de szivesen válaszolok e-Mailre.
Melinda, 43 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Igényes, sportos, vidám természetű nő vagyok. Szeretek jönni-menni, kirándulni, wellnessezni, utazni, olvasni, táncolni, filmeket nézni. Szeretnék egy hozzám hasonlóan gondolkodó, hasonló érdeklődési körrel rendelkező, klasszikus úriemberrel kapcsolódni, akivel kölcsönösen megértjük és boldoggá tesszük egymás mindennapjait.

Középkorú táncoslábú társkereső férfiak

Róbert, 43 éves
Társkereső Győr
Róbert vagyok, 43 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 40 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Rendelkezem a társadalom által hagyományosan a férfiaktól elvárt képességekkel, úgymint bútor összeszerelés, kép felfúrása a falra, befőttes üveg kinyitása, stb. Az elmúlt 15 évben nyaranta gyerekeket táboroztattam, így profin gyújtok tábortüzet, állítok sátrat, varrok jelmezt és faragok fakardokat. Szeretek olvasni, társasjátékozni, túrázni, filmeket és sorozatokat nézni.
Imre, 48 éves
Társkereső Budapest, I.
Netes guru nem vagyok. A virtuális marketingem vacak. Nem is törekszem jobbra. Nem készíttetek profi fotót és trendi szöveget sem írok. A valóságban bízom, a találkozásban, az életben. Amíg semmit sem tudok Rólad, még azt se válaszolsz-e egyáltalán, nem fogok egyedi hú de menő szöveget írni. Aki csak arra kiváncsi, amit a neten lát és az alapján dönt, az valószínűleg ott éli az életét. Én nem. Kérdésekre szívesen válaszolok. Sok dolog érdekel: az ember, a világ, ezek kapcsolata, a természet, a mozgás, a történelem, a tánc, a gasztró... Sokat láttam már: kis céget, nagyot, alkalmazotti világot, tulajdonosit, pilot projektet, multit... Sok dolgot láttam, de még mindig kiváncsi vagyok. :) Fontos a család, ahonnan jövök és majd a saját is. Tisztelem az ősök tudását, szívesen tanulok belőle. Újító is vagyok, keresem az újat, a többet, de nem a mennyiség vonalán. Hiszem, hogy a felelősségvállalás fontos. Elsősorban magunkért, majd a szűkebb és a tágabb környezetünkért is. Ezt vallom, így élek. Gyengeségeim nekem is vannak, igyekszem javítani. Az igazi társ, az változó társ! Nem csak most passzolunk, hanem együtt is haladunk, egy irányba, egy ütemben... A merevség nem jó dolog, de vannak dolgok amelyek mellett, ha szükséges a végsőkig is érdemes kitartani. ... sokáig folytathatnám. Pár könyvet kitöltenek. Fontos, hogy a végén ne Kányádi sorai jöjjenek szembe: “hja közben élni is kellett volna bizony így igaz”
István, 45 éves
Társkereső Délegyháza
“The real life begins where comfort zone ends!”. Vallom, a korlátok csak saját félelmeink, amihez a kulcs “látni azt aki igazán vagyok”! Szeretem, ha egy nő inspirál, a játékosságot a humort a kommunikációban, alkotni. Elváltam, a megszokás nem lehet összetartó erő…

50 év feletti táncoslábú társkereső nők

Anikó, 67 éves
Társkereső Kistarcsa
Kedves, mosolygós, jókedvű,150 cm magas, normál testalkatú nő vagyok.Szemem zöld, hajam szőke, nem festett.
Virág, 62 éves
Társkereső Várpalota
A kíváncsiság vezetett ide. Nyitott, érdeklődő, táncolni és utazást szerető nő vagyok. Gondoltam adok egy esélyt neked és nekem. Ha megtaláljuk egymást, akkor megérte.
Erzsébet, 63 éves
Társkereső Badacsonytomaj
Szia, ERzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Márta Olga, 66 éves
Társkereső Mór
Szeretek táncolni szórakozni, kirándulni, rejtvényt fejteni, kertészkedni. Még dolgozom is!

50 év feletti táncoslábú társkereső férfiak

Gyula, 70 éves
Társkereső Esztergom
Esztergomi lakos vagyok önállo vidám holgyet keresek kapcsolat celjabol
Sándor, 72 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Csak böngészek hátha akad korban és közelségben valaki ! Nos 40 éve kertészkedem szívesen segítenék a társamnak is, Mg.-i technikumot is végeztem, aztán vendéglátó szakközepet két érettségi kb. 15 szakma, persze csak papíron, de mind két szakmában is dolgoztam . Azt is tudom, hogy a kalapács melyik végét kell megfogni! Vezetek egy Suzit. Polgári értékrendű a beállítottságom! Egy régi idézet" NO sport" semmi ugribugri, csak nyugodtan, szépen lassan, sajna már csak erre vagyok képes *moderálva* Gondosan olvassátok el ! Mikor és hol találkozunk írd meg csak a megadott évjáratban és én megyek! A személyes találkozás kötelezettség nélkül a legkorrektebb. Nagyon szeretem a rendet, főleg ha más csinálja, de megőrzöm ! Szoktam főzni, süteményt sütni, befőzni! Segítségre is van szükségem! A kertem gyönyörű, így a lakásban néha elúszok! Igyekszem, de egyre nehezebb és olyan partnert keresek aki sokat tudna velem lenni és közösen elvégeznénk ami egy embernek már sok: természetesen ez kölcsönösség alapon tudom elképzelni! Még egy dolog 70 éves koromig kerületi bajnokságban asztaliteniszeztem, manapság már inkább a horgászatban sportolok! Kétszemélyes előteres sátorban néhány napra kitelepülök, de ehhez is partnert keresek! Ha van ilyen? A felszerelés tökéletes több éve fejlesztettem! Úgy látom hogy senki sem olvassa ezt a kis beírást, pedig a többinek aki nem küld konkrét találkozást, vagy elérhetőséget egy sort sem írok! Azért van ez mert udvarias vagyok, senkit sem akarok lehetetlen helyzetbe hozni egy randit távoli helyre kijelölni, ezért ezt a lehetőséget átadom, mert én mindenhová el tudok menni! Mindig a nő választ, gondolom olyant aki neki megfelel! Nem akarok levelezgetni a személyes találkozás elsőbbséget élvez nálam, aztán minden kiderül ! *moderálva*
István, 71 éves
Társkereső Fegyvernek
István vagyok, 71 éves. Másfél éve özvegy lettem. Társam keresem Fegyvernekről. Állattenyésztésből és földművelésből élek a nyugdíjam mellett. Én egy kedves, csinos, házias, hölgyet keresek, aki társam tudna lenni.
József, 63 éves
Társkereső Drávafok
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány táncoslábú társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
Tánc közben olyan energiák szabadulnak fel két ember között, ami még közelebb hozza őket egymáshoz. Nem csak egy kellemes mozgásforma ez, de a mozdulatok a lélek mélyebb érzelmeit is kifejezhetik. Manapság rengeteg lehetőség van táncoktatásra járni, de megfelelő partnert már sokkal nehezebb megtalálni hozzá. Ha imádod a táncot, és már legszívesebben a hozzád illő társ oldalán salsáznál, akkor itt az idő, hogy szétnézz a Randivonalon. A profilodban beállítható címkék segítségével könnyedén megtalálhatod a párod, nem csak a táncban, de a szerelemben is. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg táncoslábú társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk