Könyvmoly társkeresők

888 könyvmoly társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Szereted a könyvek illatát? Esetleg e-book megszállott vagy? Falod a könyveket és egy olyan társra vágysz, aki szintén szeret olvasni? A könyvek olvasása szexi, ahogy a műveltség is. Ha te is olyan társra vágysz, aki örömét leli a könyvekben, jó helyen jársz. Összegyűjtöttük neked azokat a társkeresőket, akik még mindig hisznek abban, hogy egy könyv sokkal inkább átadja egy történet élményét, mint a filmek. Nincs is jobb, mint amikor a saját képzelőerődre van bízva a karakterek kinézete, hangja és lassan,d e biztosan bontakozhat ki előtted egy gyönyörű történet. Regisztrálj a Randivonal társkeresőre és találd meg olvasópartnered, aki az életben is partnerré válhat. Indítsd el közös történeteket akár még ma.

Néhány könyvmoly társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb könyvmoly társkereső nők

Edit, 58 éves
Társkereső Csongrád
24 órája tag
Társat , barátot , szerelmet keresek.
Viktória, 24 éves
Társkereső Szentendre
27 órája tag
Sziasztok! Szentendrén élek kislányommal (1.5 éves) akit egyedül nevelek, keresztény alapelvek mentén probálunk élni,rendszeresen járunk gyülekezetbe is. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmet nézni, edzésként sárkányhajozom és Zumbázom.
Zita, 42 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
3 napja tag
Szia, Zita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 48 éves
Társkereső Eger
6 napja tag
Keresztyén ember, aki hiszi, hogy Társat is a Jóisten kegyelméből kap. Kormányhivatalnokként dolgozom Egerben. Szeretek sütni, főzni,kertészkedni, olvasni, zenét hallgatni, tornázni, Samu kutyámmal járni a természetet stb. 2019. nyarán veszítettem el a férjemet, 27 évig éltünk harmonikus házasságban. A személyes találkozásokban hiszek, így magamról többet inkább akkor mondanék.

Legújabb könyvmoly társkereső férfiak

János, 58 éves
Társkereső Budapest, IV.
5 napja tag
Introvertált személyiségű magánnyomozó vagyok, aki szabadidejében szeret bringázni, túrázni, olvasni, valamint zene és filmek jöhetnek minden mennyiségben.
Zoltán, 39 éves
Társkereső Budapest, XII.
6 napja tag
ENFJ, biológus, poszterművész. Andalúzia, Budapest, Balaton-felvidék, Pécs, Eger. Természettudományok, történelem, pszichológia, festészet. Önfejlesztés. Egyensúly, de dinamikus. Scientia sacra. Illatos nyári estén sétálni. Ebédelni az egyik kedvenc éttermünkben. Túra közben megpihenni egy hegytetőn. Kanapén könyvet olvasni, összenézni és egymásra mosolyogni. Egy pohár bor. Érezni a szelet, örülni minden napnak. Romantikus vagyok és idealista, ugyanakkor racionális és óvatos is. Fontos számomra a minőségi idő (közös és egyéni is), a meghittség, és hogy inspiráljuk egymást. Lássunk világot és érezzük jól magunkat otthon is. És nevessünk sokat, mert anélkül semmi nem megy. 😉
Janos, 30 éves
Társkereső Jászberény
6 napja tag
Szia, Janos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabolcs, 32 éves
Társkereső Cegléd
9 napja tag
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online könyvmoly társkereső nők

Agnes, 34 éves
Társkereső Németország
43 perce lépett be
Jelenleg Nemetorszagban elek. 34 eves vagyok. Agrarmernok. De konyhaikisegitokent dolgozom.
Zsuzsa, 62 éves
Társkereső Budapest, XX.
2 órája lépett be
Szeretek kirándulni, énekelni és álmodozni.
Ági, 44 éves
Társkereső Székesfehérvár
42 perce lépett be
Ági vagyok, 44 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edit, 51 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
Magamról? Hú! Itt ugye, pozitív, megnyerő tulajdonságokat írunk magunkról? Egyszerűen szeretem az élet szépségeit. Energikus, önállóan élni tudó nő vagyok. De nem tökéletes! A személyes találkozásban hiszek.

Online könyvmoly társkereső férfiak

Béla, 18 éves
Társkereső Budapest, X.
28 perce lépett be
Szeretem az intelligens beszélgetéseket, de egy kis idiótaság soha nem árt. Sok dolgot csinálok a szabad időmben, főleg gépen, de azért ki is mozdulok. Jelenleg informatika szakon, azon belül főleg szoftver fejlesztés szakon járok középsuliba, és vannak terveim tovább tanulni. Ha szeretnél többet megtudni írj!
Tamás, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
39 perce lépett be
Alapvetően egy optimista beállítottságú férfi vagyok, így egy napi gondokon túlmenően - amik persze minden ember életében akadnak, néha nem is kevés - egy vidám, életigenlö lányt keresek a hátra lévő időre. Inkább a személyes találkozásba hiszek, így hosszú levelezés nem biztos, hogy megy. Biztos vagyok benne, hogy te is úgy gondolod, hogy kb. 5 perc alatt el tudod dönteni, hogy volt-e értelme a randinak. Sajnos nem mindig passzol minden, s ha valami nem jó, annak minél hamarabb ki kel derülnie. Ahhoz, hogy megtaláld azt, akinek szembe kell jönnie, néha több olyan emberrel kell találkoznod, akivel nincs dolgotok egymással. Az első randin úgyis eldől sok minden, aztán majd meglátjuk. Köszi, hogy elolvastad! Sok sikert a döntéshez!
Tamás, 35 éves
Társkereső Budapest, IX.
35 perce lépett be
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tibor, 51 éves
Társkereső Szeged
2 órája lépett be
Tibor vagyok, most nem szeretnék túl sokat írni, mert éppen leszokóbnan vagyok (már harminc éve) a grafomániáról. Túl egy hosszú kapcsolaton, majd 20 év után, szeretnék új társat találni, aki hajlandó elviselni engem, cserébe azért, hogy figyelek rá. Ha csak a szépet várja el tőlem, akkor nem biztos, hogy én vagyok arra a megfelelő ember, de ha el tudja fogadni az őszínte, ám soha nem durva kölcsönös kibeszélést, akkor rám számíthat. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás könyvmoly társkereső nők

Berni, 25 éves
Társkereső Cegléd
Főiskolát végzett
Berni vagyok Ceglédről! Naponta ingázom Cegléd-Budapest között, mert a munkám odaköt. Keresem a korban hozzám közel álló társat, akivel lehet nevetni, programokat szervezni (pl. Kirándulni, de nem zárkózom el a filmnézős estéktől sem. 🙂) Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írd le az elérhetőséged, mert nem vagyok előfizető és nem biztos, hogy vissza tudok írni. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat! Szép napot!🙂 Berni
Marianna, 66 éves
Társkereső Makó
Egyetemi diplomás (humán)
A fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E sszenciális L élekgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
Éva, 48 éves
Társkereső Ajka
Főiskolát végzett
Keresem a páromat, akivel megélhetem azt a tökéletes napot (majd remélhetőleg hetet, hónapot, évet, életet), amelyet elképzeltem magamban. Vidám természetű, házias, gondoskodó, természetimádó vagyok. Egy kapcsolatban alapvető számomra az őszinteség, az odafigyelés, a tisztelet, a bizalom, de fontos a gyengédség és a szenvedély is. Komoly kapcsolatra vágyom, de ha egyenlőre barátkozni, ismerkedni szeretnél, akkor is szívesen olvasom a bemutatkozásodat.
Emese, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
Egyetemet végzett
Szia! Egy határozott, keményen dolgozó, öntudatos személyiségnek tartom magam. Alapvetően egyedüllét-kedvelő vagyok, nem ijedek meg a saját társaságomtól, sem attól, hogy egyedül töltsem el az időmet. Habár alapvetően otthon ülős típus vagyok (ki nem mostanság?) az utóbbi időkben törekszem arra, hogy érdeklődési köreimmel együtt az aktív elfoglaltsági táramat és hobbijaimat is bővítsem Í(pl. túrázás, kirándulás). Szeretek olvasni és játszani (a fantasy az elsődleges kedvenc műfajom), társasjátékozni és értelmetlen információk utáni kutatásokba beleásni magam. Nem ijedek meg a kihívásoktól és az olyan feladatoktól, amik kissé nagynak bizonyulnak számomra (profi bútorösszerakó vagyok). Szeretem a jó humort (plusz pont ha fekete), egy hideg sört egy fárasztó nap után, de mindennél jobban szeretem, ha valaki az általa kedvelt dolgait ismertetve le tud nyűgözni a lelkesedésével, vagy éppen az erőteljes személyiségével. Önállóságom ellenére nem tartom magam sem hidegnek, sem távolságtartónak, gondoskodó, közvetlen és barátságos személyiség vagyok, egészséges csipkelődéssel építem ki kapcsolataimat és finom próbára tétellel gyűjtöm magam köré az embereket (jellemzően). Jöhetnék azzal a szöveggel, hogy "nem vagyok olyan, mint a többi lány", de éppen olyan vagyok -talán valamennyivel kevesebb hajjal. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, tudod hogyan találsz meg. :)

Diplomás könyvmoly társkereső férfiak

Bálint, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
Főiskolai diplomás (Villamosmérnök)
Sziasztok! Komoly kapcsolatra keresek társat, remélem rám talál a szerelem. Nem szeretnék sok dolgot írni magamról ha rám írsz és kérdezel úgy is minden kiderül.
Balázs, 32 éves
Társkereső Budapest, XIX.
Egyetemi diplomás (Kommunikáció)
Komoly érdeklődőknek! Füstmentes, ideiglenesen forgalomból kivont, manuális váltóval, 5 hónapja a motor teljes generálon esett át (azóta vagyok szingli). :D Kereskedők kíméljenek! IQ es EQ!
Jani, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemi diplomás (Villamosmérnök)
Budapest - Békéscsaba Kedves látogató! Hivatásos mérnök és nem hivatásos zeneművész keresi a párját, akivel elbeszélgethet az élet nagy dolgairól egy barangoláson, egy nyáresti sétán, vagy egy ital mellett. Valakit, aki őszintén nevet a viccein, akivel közös az értékrendjük, valakit, aki szereti... Érdeklődő, sok mindenre nyitott személyiség vagyok. Szeretem az állatokat, a jó söröket, és a kihívásokat. Szeretek olvasni, főzni, kirándulni, érdekelnek a tudományok, a történelem, és a világegyetem nagy kérdése, a nők. ;)
Toni, 42 éves
Társkereső Szerbia
Főiskolát végzett
Toni vagyok, 42 éves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény könyvmoly társkereső nők

Márti, 69 éves
Társkereső Hajdúböszörmény
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia, Márti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marcsi, 43 éves
Társkereső Simonfa
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Írhatnék ide minden szépet és jót, de úgyis a személyes találkozás dönt el mindent... Kalandorok kíméljetek! ☺️☺️
Tímea, 30 éves
Társkereső Gödöllő
hite: római katolikus (nem hiszek benne)
Először is: aki pirosban van csillaggal annak nem tudok visszaírni akárhogy írja hogy miért nem vagyok képes válszolni? ezt a kérdést a randivonal csapatának tedd fel!!!!! Tímea vagyok, 30 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Életvidám, kissé szégyenlős, bújós személyiség vagyok. Épp cukrászatot tanulok, hogy megnyithassam a saját cukrászdámat. Szeretek főzőcskézni, új receptket kipróbálni, ha van szabadidőm akkor barátnőimmel beszélgetek, zenét hallgatok, olvasok. Keresem hűséges, gondoskodó társam aki szeret kirándulni, utazgatni, mindig nyitott új ötletekre.
Csilla, 28 éves
Társkereső Tatabánya
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Csilla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény könyvmoly társkereső férfiak

Richárd, 29 éves
Társkereső Esztergom
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Esztergomban élek, és dolgozom. Szabadidőm nagy részét a zenének szentelem, gitározom. Emellett imádok túrázni, új helyeket felfedezni, biciklizni. Ig:capturichie ) :) -Jobban bánok a kalapáccsal és a fűrésszel, mint mások a súlyzókkal, mégis elbírom a tele pakolt bevásárlószatyrokat. -Jobban gitározom, mint éneklek, viszont ez sosem zavar másokat. Ha nem hallják.🤔 -Egy érett gondolkodású, jó humorú NŐT keresek Komoly kapcsolat reményében. :)
józsef, 50 éves
Társkereső Sopron
római katolikus vallású (alkalmanként)
komoly kapcsolatot keresek
Laci, 58 éves
Társkereső Gógánfa
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Őszintének,nyíltnak tartom magam,ugyanezt várom el leendő társamtól.Egy olyan-akár csak jóbaráti- kapcsolatot keresek,amiben bármiről,a legközvetlenebbül tudok beszélgetni társammal.Két felnőtt fiam van,a kisebbik egyetemre jár,számomra most ők a legfontosabbak,de a saját életemet is úgy szeretném élni,hogy boldognak érezzem magam.
Csabi, 50 éves
Társkereső Gárdony
hivő: református (alkalmanként)
Imádok élni, rengeteg minden érdekel az életben, másokban. Szeretem az aktív időtöltéseket, de a nyugalom sem áll távol tőlem. Optimista alkat vagyok és sajnos idealista is. Fontos számomra a Hitem. Református vagyok és ez lényegében meghatározza az értékrendemet. Tudatosan komoly kapcsolatot keresek, már kinőttem a kalandokból. Tudom, hogy egy netes ismerkedőn nagy ostobaság túlzott elvárásokat támasztani egy ismeretlennel szemben, de azt fontosnak gondolom, hogy olyan társat keresek, aki (legalább) nyitott a vallásra, érdeklődik a lélek irányába is. Persze a testi élvezeteknek is megvan a helyük és értékük, de egy önző belső mindent el tud rontani. Szerintem kifejezetten pozitív vonás, ha valaki nem a világhoz igazodik. Ha taszít a divatos kivagyiság, az akár jó kezdet is lehet. Nagyon vonzanak az élmények (főleg azok, amiket közösen lehet megélni), legyen az akár egy közös főzés, strandolás, egy kirándulás, utazás, vagy egy összebújós filmnézés, esetleg egy baráti, borozós, nevetős társasjáták parti, egy ping-pong vagy lábteniszmeccs, stb. Igénylem a mozgást, lényegében naponta sportolok. Tudatosan figyelek az egészségemre. Szeretek beszélgetni, másokat megismerni. A munkám a hobbim is, de nem vagyok mániás. Sohasem volt jellemző rám a függőség és a végletesség. Egyesek bohónak tartanak, a komolyság és a modorosság gyakran kiborít. Jó dolog néha hülyülni is. Főleg ezekben az időkben. Hát, ez vagyok én pár mondatban. Szia!!

Fiatal könyvmoly társkereső nők

Anna Eszter, 16 éves
Társkereső Szlovákia
Olyan ember vagyok, aki nem fél kimutatni az érzelmeit, próbálok minél őszintébb lenni mind magammal mind a barátaimmal, párommal! Ugyan még nem, volt az életembe szerelmem, de remélem itt megtalálom azt az embert akit szeretni fogok tudni. Szeretem a természetet, az állatokat és ámbár a világ sötét oldalával is tisztában vagyok, próbálom mind a két oldalt látni, megtalálni és aszerint dönteni! Barátokra és egy párra vágyom, szóval, ha szeretnél megismerni és 15-23 éves kor között vagy, akkor nyugodtan írj rám és megbeszéljük hogyan tovább! Köszönöm, hogy ezt elolvastad, Szép napot!
Móni, 20 éves
Társkereső Dunakeszi
Móni vagyok, 20 éves. Társam keresem Dunakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sári, 19 éves
Társkereső Budapest, VI.
Szia, Sári vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dorottya, 23 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
Kissé zárkozott, introvertált lány vagyok. Szeretem az aktív kikapcsolódást és a rock koncerteket. Olyan fiút, férfit keresek, aki határozott és nem riad vissza egy kis kihívástól.

Fiatal könyvmoly társkereső férfiak

Benjámin, 18 éves
Társkereső Debrecen
Ha szereted az állatokat, különösen a kutyákat. Megvettél.
Patrik, 26 éves
Társkereső Sopron
Nagyon hiszek a bolondokban, ezt hívják a barátaim önbizalomnak. Ha most minden fontos dolgot leírnék ide magamról, akkor nem lenne értelme beszélgetni és megismerni egymást mivel a lényeget már lespoilerezném, így hát maradjon titok ... és a nők nem bírják megállni, hogy valami titok is maradjon :) Ui.: A fényképezősgép nem a barátom, ezért előre is elnézést kérek!
Tibor, 27 éves
Társkereső Budapest, III.
Egy visszafogott, szellemes és vicces személynek tartom magam, aki szabadidejében szeret olvasni vagy filmet nézni, videójátékozni. Továbbá imádom a kutyákat, barátokkal társalogni, társasozni.
József, 26 éves
Társkereső Székesfehérvár
József vagyok, 26 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as könyvmoly társkereső nők

Kati, 34 éves
Társkereső Taksony
174 cm magas vagyok és komoly kapcsolatot keresek.
Beka, 31 éves
Társkereső Paks
Elméletileg komoly kapcsolatot keresek, de erre nagyon kicsi az esély. Normális értékrendekkel rendelkező egyént keresek akivel lehet komoly dolgokról beszélgetni, de a kis hülyéskedésben is benne van. Érti a poént és egy nőt nem lenéz leszól és csak megaláz, hanem értékeli amit érte tesz. Ami általában lényeg: tudok főzni nem kell mellettem étterembe járni vagy éppen rendelni. És igen tudok nokedlit szaggatni 😆 Szeretek olvasni, kerékpározni, sétálni, filmet nézni akár moziban akár otthon és fotózni. Szeretem az állatokat. Nincs előfizetésem szóval ha nem adsz meg e-mail elérhetőséget nem tudom neked írni.
Szandi, 31 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
Szia, Szandi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsófi, 39 éves
Társkereső Székesfehérvár
Zsófi vagyok, 39 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as könyvmoly társkereső férfiak

Tamás, 35 éves
Társkereső Nagymágocs
90 kg Pro: Mackós, ölelnivaló test. Kontra: Sok vizet szorít ki a kádból. Filmmánia: Pro: Bármit meg lehet vele nézni. Kontra: Bármiről elmondja a véleményét. Geek: Pro: Izgalmas, ha érdekelnek a képregények, filmek, szerepjátékok. Kontra: Unalmas, ha nem érdekelnek a képregények, filmek, szerepjátékok. Nem szereti a focit: Pro: Lehet vele programot szervezni BL és VB idején is. Kontra: Nem túl sportos. Párkapcsolat: Pro: Bármikor kész a romantikára, meghitt séták, vacsorák, meglepetések és egyebek. Kontra: Feledékeny és szétszórt. Elmúlt 30: Pro: Túl van már a bulizós korszakán. Kontra: Túl van már a bulizós korszakán.
Marci, 34 éves
Társkereső Tiszavasvári
Magamat csendes és szerény embernek látom. Ha problémával, elvégzendő munkával találkozom, szeretem azt a lehető leghamarabb megoldani, elvégezni. Inkább szeretem a csendet, mint a nyüzsgést.
Zoli, 36 éves
Társkereső Szekszárd
Zoli vagyok, 36 éves és a társam keresem. Ez lényegében le is fedte ittlétem okát. Nem hiszem, hogy pár sorral sikerülne eladni magam, főleg, hogy egy enyhén túlsúlyos, introvertált személyiségjegyeket felsorakoztató szerzet vagyok, bár mentségemre szóljon, hogy egy őszinte, értelmes, kedves embernek tartom magam. A napi betevőre valót CNC gépkezelőként keresem, a szabadidőmet pedig általában olvasással, szűk baráti körben eltöltött idővel, illetve filmek/sorozatok/animék bambulásával töltöm. Mind könyvekben, mind mozgó kép formában a valóságtól elrugaszkodó témájú alkotásokat részesítem előnyben(sci-fi, fantasy, alternatív világok), de egy igazán megható történetet vagy egy jó nevetést se értékelek kevesebbre. Zenei ízlésem egyetlen kritériuma, hogy "jó legyen", fogjon meg valamivel, onnan kezdve már minden stílus megfelel (bár annyival azért ki kell egészítenem, hogy elsődlegesen az elektronikussal kevert metált és a szimfonikust preferálom). Nem tudom, milyen férfit keresel magadnak, de ha egy gyengéd, kedves, hűséges társra vágysz, és át tudsz siklani a hibáim felett, akkor talán segíthetek.
Dániel, 35 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Üdvözlet minden erre tévedt látogatónak! Egy Pest megyei, srác volnék aki a 36.-ik életévét tapossa. Mint a profilképemből is látszik, a keményebb zenei műfaj követője vagyok. Nagyon szeretem a metál és a rock műfajt, valamint az ehhez köthető koncerteket/fesztiválokat. A mai napig szívesen járok ilyen eseményekre, ahol élőben láthatom és hallhatom a kedvenc bandáimat. Ezenkívül nagy kedvencem még a skandináv mitológia, és az északi népekhez köthető viking hagyományok, művészet és kultúra, de említésre méltó még a horror, fantasy, sci-fi iránti érdeklődésem is, mind könyvek, képregények mind pedig filmek terén. Elsősorban ismerkedés és a baráti társaságom bővítése céljából vagyok itt, így ha valaki hasonló vagy ugyanilyen körökben mozog, és szívesen beszélgetne, tenne szert új ismerősre, írjon nyugodtan

Középkorú könyvmoly társkereső nők

Szilvia Eva, 49 éves
Társkereső Budapest
Barmit is irok ide a szemelyes talalkozas a donto.
Eva, 49 éves
Társkereső Szeged
Eva vagyok, 49 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bernadett, 40 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Bernadett vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Két fiam van, egy 18 és 13 éves. Lassan 1 éve egyedül vagyok és a válás még folyamatban. Olyan társat keresek akivel lehet sétálni, kirándulni, egy jót beszélgetni vagy egész nap lustálkodni.
Kriszta, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Tisztelt Uram, ez lenne itt a reklám helye. :-) Ám mivel ez egy társkereső oldal, úgy érzem, ne rólam, hanem inkább rólunk szóljon. Szóval... nem is olyan régen olvastam egy úriember oldalán, hogy "A szép nőket meghagyom a fantáziátlan férfitársaimnak". Mélyen megtetszett a gondolat, és egyből kiegészítettem: a szép és egyszerű nőket... Hát, Kedves, hozzám sok fantázia kell! :-D Vigasztaljon, hogy nekem is akad bőven, csak megválogatom, hogy kire/mire terjesztem ki. ;-) A fenti pár sorban ott van a lényeg: hozzuk ki a legjobbat egymásból! Ui. Ideális ismerkedési folyamat (részemről): ha az adatlapok (szöveg és fotó összhangja) és néhány levélváltás után úgy érezzük, érdemes megnézni egymást élőben is, akkor nem nyújtjuk feleslegesen a dolgokat. Úgyis személyesen derül ki minden. Ja, és jobban szeretek közös és változatos programok során ismerkedni, mint zavarban ücsörögni egy kávézóban... Remélem, Te is így vagy ezzel! :-P

Középkorú könyvmoly társkereső férfiak

Péter, 45 éves
Társkereső Nagyatád
Szeretek olvasni, filmek, gasztronómia, biciklizés stb. Jó humorú őszinte , barátságos, megbízható,vagyok!
Szabolcs, 47 éves
Társkereső Sótony
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 45 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Szervusz Kedves! Nos. Mit is mondhatnék néhány mondatban? A végtelenből jövök, a végtelenbe tartok.Néha anyagi formát öltve járom végig az emberi tapasztalatokat. Kiváltságos dolog embernek lenni. Soha nem úgy térsz vissza, mint ahogyan beléptél. Sok tanulás, játék, öröm, szomorúság és kéj. Harag, kitartás, küzdelem és szeretet. Duális világunkban a szétszakítottságot orvosolandó keressük másik felünk. Magam is ezt teszem. Most így. Szeretem a sportot, a mozgást. Futást, jógát, fitnesz termet. Ha nem vigyázunk a testünkre, hol fogunk lakni. (Már addig is) Belekóstoltam a salsába- alig várom, hogy folytatódjon. szeretem a rock zenét, a koncerteket. Szeretek olvasni, fejlődni, szeretem a társaságot. (Számomra nagy és fontos) Céljaim vannak, melyeket meg is valósítok. S mivel az út végig örömmel kell járjon, szeretnélek megismerni téged- hogy valaki végre nevessen a tréfáimon. :-)
Tibor, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti könyvmoly társkereső nők

Etelka, 71 éves
Társkereső Szekszárd
Etelka vagyok, 71 éves, lakhelyem Szekszárd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gizi, 68 éves
Társkereső Szombathely
Gizi vagyok, 68 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ilike, 70 éves
Társkereső Budapest, VI.
Hol van egy kellemes, kedves, megbízható, jóvàgàsú korban hozzám illő fiatalos férfi??? Aki eljön velem sétára, túrázni, kirándulni, fürdőbe, színházba.? Olyan valakit keresek, ...akivel jó csak így együtt lenni. . Kezdjük el...egymás örömére...örömteli elvárással.
Klára, 59 éves
Társkereső Szombathely
Kedves,kreatív és szenvedélyes Kos vagyok. Imádok olvasni,szeretem a filmdrámákat, a jóízű és őszinte beszélgetéseket.Utálom a képmutatást,a kicsinyességet, a hazudozást.

50 év feletti könyvmoly társkereső férfiak

Gyula, 74 éves
Társkereső Pécs
Hiányzik egy Hölgy az életemből akivel eltölthetnék egy kis időt a mindennapokban. :)
Gábor, 59 éves
Társkereső Vác
59 éves vagyok, egyedül élek Pest megyében, Vác városában. Kulturális területen dolgozom, teremőr, közönségkapcsolati munkatárs és tárlatvezető vagyok. Nagyon szeretek olvasni (főként komolyabb könyveket), érdekel a politika, a közélet és a történelem (főként a XX. század). Szeretem a filmeket, kedvenc rendezőim közé tartozik Pedro Almodovar, Woody Allen, Francois Ozon, Fatih Akin. Kedvenc színészem Marcello Mastroianni. Szeretek sportmérkőzéseket nézni, elsőszámú kedvencem a vízilabda, de szeretem a jégkorongot valamint a kosárlabdát is (nem „űzöm” az említett sportágak valamelyikét, mérkőzéseket szeretek nézni)
György, 60 éves
Társkereső Győr
Szia,Gyuri vagyok.szetetnek egy szerethető nőt aki csak engem szeretne és kívánna minden reggel,délben és este.a többi dolgot,amit a gép írt utánam,sajnos nem sikerült letörölni. sziasztok lányok.ha szeretnétek bővebben megismerni kérlek jelentkezzenek!ott majd sokkal,de sokkal bővebben kifejteni majd életemet.ha bármire kíváncsiak vagytok, nyugodtan kérdezzen, nálam nincs tabu téma.puszillak benneteket számtalanszor.gyuri György vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vag de kiy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 71 éves
Társkereső Hajdúböszörmény
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány könyvmoly társkereső bemutatkozása

  • Péter (34), Pécs Az életben mindig igyekezzünk pozitívak maradni Elsősorban az igaz szerelem megtalálása céljából regisztráltam az oldalra. De egy tiszta, őszinte barátságtól sem riadok vissza. Eleve nem szeretek végletekben gondolkodni. Amit viszont szeretek sőt imádok az élmények megélése. Élmény címszó alatt felőlem lehet egy földkörüli utazás, idehaza kirándulás, bicajozás a természetbe, baráti összejövetel, esetleg koncertre járás. De (megfelelő partner esetén) egy meghitt romantikus este is a listámon szerepel. Na de nincs több kulisszatitok, ha látsz bennem fantáziát, írj. Legrosszabb esetben egy kellemeset elbeszélgetünk. :)
  • Gábor (24), Eger Sziasztok! Aktiv partnerem keresem Egerben
  • János (51), Chernelházadamonya Sziasztok! Szia aztok egyedűl élek kőműves vagyok
  • Meli (40), Siófok Életvidám, humoros, az élet örömeit szerető vagyok 40 éves, 2 gyermekes édesanya vagyok, a Balaton partján élek.
  • Nóri (35), Budapest Sziasztok! Imádok mászni, túrázni. Elég aktív életet élek, nehezen ülök 5 percnél tovább a fenekemen, de a 4 fal közt is elvagyok (sütés, olvasás, filmezés,...). A személyes találkozót preferálom inkább.
Szereted a könyvek illatát? Esetleg e-book megszállott vagy? Falod a könyveket és egy olyan társra vágysz, aki szintén szeret olvasni? A könyvek olvasása szexi, ahogy a műveltség is. Ha te is olyan társra vágysz, aki örömét leli a könyvekben, jó helyen jársz. Összegyűjtöttük neked azokat a társkeresőket, akik még mindig hisznek abban, hogy egy könyv sokkal inkább átadja egy történet élményét, mint a filmek. Nincs is jobb, mint amikor a saját képzelőerődre van bízva a karakterek kinézete, hangja és lassan,d e biztosan bontakozhat ki előtted egy gyönyörű történet. Regisztrálj a Randivonal társkeresőre és találd meg olvasópartnered, aki az életben is partnerré válhat. Indítsd el közös történeteket akár még ma.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk