Társkereső Győr

Legújabb győri női társkeresők

Edit, 49 éves
Társkereső Győr
1 órája tag
Üdv annak aki olvassa! Leszögezem az elején, nincs semmi konkrét amit keresek, szóval majd jön, ami jön.
Tündi, 45 éves
Társkereső Győr
12 órája tag
Társkereső?Mindenképpen.Komolyat?Nem feltétlenül.Szeretném,ha megnevettetnél,az élet maga is lehet túl komoly,nem kell,hogy mi is azok legyünk.Igaz,nem ma születtem,de még mindig hiszem,hogy nem a földön eltöltött évek az egyetlen mérvadó.Szeretek kimozdulni,lehet akármilyen messze vagy közel.Imádom a zenét,tanítom is.Önfejűnek tartanak,de nyitott vagyok és kedves,ha bízunk egymásban.Hangos vagyok,zajos,szenvedélyes,mint a művészek általában,de imádok egy könyvben elmerülni.Sosem késő!Minden a maga idejében történik és úgy,ahogy és akivel kell.
Gyöngyi, 55 éves
Társkereső Győr
4 napja tag
Ebben a játszmákkal teli világban egy olyan társat keresek, aki felvállalja önmagát, aki nem fél megmutatni valódi arcát, s aki nem fél meglátni a másikban legbensőbb valóját, aki egy őszinteségen és tisztelten alapuló kapcsolatot keres.
Dóra, 27 éves
Társkereső Győr
4 napja tag
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb győri férfi társkeresők

Attila, 51 éves
Társkereső Győr
10 órája tag
Attila vagyok, 51 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 43 éves
Társkereső Győr
28 órája tag
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 50 éves
Társkereső Győr
3 napja tag
Zoltán vagyok, 50 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 74 éves
Társkereső Győr
3 napja tag
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online győri társkereső nők

Erika, 47 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be
Erika vagyok, 47 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anita, 42 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andi, 50 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsébet, 48 éves
Társkereső Győr
44 perce lépett be
Erzsébet vagyok, 48 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online győri társkereső férfiak

József, 53 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be
Az élet túl rövid ahhoz,hogy érdemtelenül időt pazaroljunk azokra akik nem érdemlik.
Péter, 51 éves
Társkereső Győr
1 órája lépett be
Szia! Péternek hívnak, kiegyensúlyozott szerető őszinte vidám ember vagyok. Keresem hasonló beállítottságokkal rendelkező hölgyet komoly kapcsolat céljából. Nagyon kerülöm az egyéjszakás kalandokat, mert komolyan gondolom a leendő kapcsolatom és tisztelem a Női nemet.
Zsolt, 50 éves
Társkereső Győr
3 órája lépett be
Sziasztok,àllandó,tartós kapcsolatra keresem tàrsam,egy csinos ,hozzàm illő hölgy szemèlyèben!Magas(187),igènyes ffi vagyok.Egy hölgyet keresek ,akivel jókat tudunk kiràndulni,kellemesen tölteni a szabadidőnket.Csak csüt du.tàntól vagyok otthon vasàrnap estig,mivel au.ban dolgozok.Legyèl vidàm,ne otthon ülő tipus!!Szeretek kèzi mecsre jàrni,vìz partra,jó fűrdőkbe!Tàvolsàg ha ok minden nem akadàly,persze nem az orszàg màsik sarka.Sokan sok fèlèt ìrnak,de èn a szemèlyes talàlkozàsban hiszek.Köszönöm hogy elolvastad!Sikeres tàrskeresèst kìvànokk
Gabriel, 41 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Gabriel vagyok, 41 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás győri társkereső nők

Laura, 46 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Laura vagyok, 46 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dorina, 22 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Dorina vagyok, 22 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Hajni, 40 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Szia, Hajni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andrea, 49 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Komoly, vidám, mindig pozitív gondolkodású nő vagyok, aki keresi azt a FÉRFI-t, aki valóban férfi. Aki ki tudja mutatni az érzéseit, akiben meg lehet bízni,őszinte, akinek mindig mindenre van megoldása, aki a tettek embere. Lehet, hogy sok amire vágyok? Akkor sem adom fel. Kitartó vagyok. :-)

Diplomás győri társkereső férfiak

Ádám, 27 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Ádám vagyok, 27 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Máté, 24 éves
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (gazdaságinformatikus)
Szeretek túrázni, kirándulni, biciklizni, de a kanapén sorozatozás sem áll távol tőlem. Otthon vagyok a konyhában, gyakran próbálok ki új vagy rögtönzött kajaötleteket. Kedvelek sokat beszélgetni, sokminden érdekel, nyitott vagyok arra hogy gondolataid engem is elgondokoztassanak.
Mario, 27 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Szolid alfa him vagyokk
Márió, 27 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Laza vagOk mint a riga lanc

Keresztény győri társkereső nők

Róza, 59 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Fiatalos gondolkodású,melegszívű,jó lelkű, öszinte talpra esett Nőnek tartom magam.Észreveszem a hètköznapi kicsi csodákat,melyek körülveszik Életünket, örömmel megélem ,Boldog vagyok benne.Ezeket az èrzéseket szeretnèm megosztani,megélni a másik felemmel. Remélem Neked is vannak hasonló érzéseid, ezeket összetesszük ,s kapunk egy csodás egyveleget,amitől a hátralévő Életünk olyanná válik,amiről Álmodoztunk.Ábrandozunk egész Életünkben,s egyszer csak azt vesszük észre,hogy valóra vált.Szeretek a természetben kiràndulni,elmélyülni a madarak énekét hallgatva.Szeretem az állatokat legyen az kutyus ,cicus.Van két barátsàgos,kedves cicàm ezt tudatni szeretném.Az induláshoz szerintem elég információt adtam magamról, a többi az erdeklődő kezében van.Ha megérintettem a szíved,éreztél valami kellemeset és komoly kapcsolatra vágysz jelentkezz kèrlek.
Kati, 30 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Brigi, 53 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású
Szia! Nem áll módomban válaszolni, es Facebookon, Messengeren sem foglak keresni, mivel egyiket sem használom! Marad a telefon, mail... De ha már írsz, elérhetőséget adsz.. Azért írj magadról pár fontosabb gondolatot, Mert egy foto önmagában nem túl sok!😊
Krisztina, 45 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Elvàlt vagyok.Van 2 gyerekem ès 1 kutyàm.2 munkahelyen dolgozom.A többi meg majd kiderül.

Keresztény győri társkereső férfiak

Attila, 47 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 52 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 38 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Róbert vagyok, 38 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 64 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (alkalmanként)
Csinos hölgyel szeretnék találkozni, élőben érezni az első randi és szimpátia hatását. ölelést a csodálatos érzést együtt minden nap.

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső nők

Réka, 27 éves
Társkereső Győr
Szia, Réka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sári, 25 éves
Társkereső Győr
Sziasztok! Sajnos a vírushelyzet miatt elég korlátozottak az ismerkedési lehetőségek, ezért gondoltam teszek egy próbát ezen az oldalon.
Kata, 26 éves
Társkereső Győr
Sziasztok
Emmi, 20 éves
Társkereső Győr
Csakis komoly kapcsolatot keresek Ezért kérem hogy komolytalan emberek ne írjanak kerüljenek el a hamis felhasználók illetve szeretném ha a megadott korhatár szerinti emberek írnának 24-től 30-ig előnyben budapesti illetve győri lakosok

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső férfiak

Tamás, 28 éves
Társkereső Győr
Aki szeretne, instán,*moderálva*
Dante, 23 éves
Társkereső Győr
Fiatal karizmatikus pasi, aki mindig jókedvű, mosolygós és a legfárasztóbb viccek, szarkasztikus beszólások mestere. Szia! Dante vagyok, örülök hogy ide tévedtél! Újnak számítok a városban, örülnék, ha körbe vezetnél!😊 Egyedül élek, ebből kifolyólag a takarítás-mosás-főzés nem jelent gondot, sőt, utóbbiban jeleskedem is, elvégre imádom a gasztronómiát. Hobbim még a vezetés, a sorozat/film nézés, a természetben időzés🌱 és a fotózás. Gamer és anime fan+mindenem a zene ♊️ 178cm *moderálva*
Zoli, 21 éves
Társkereső Győr
Zoli vagyok, 21 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Bence, 28 éves
Társkereső Győr
Bence vagyok, 28 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as győri társkereső nők

Tündi, 37 éves
Társkereső Győr
Tündi vagyok, 37 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 38 éves
Társkereső Győr
Marcsi vagyok, 38 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bogi, 36 éves
Társkereső Győr
Bogi vagyok, 36 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Renáta, 37 éves
Társkereső Győr
Renáta vagyok, 37 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as győri társkereső férfiak

Gábor, 32 éves
Társkereső Győr
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dávid, 36 éves
Társkereső Győr
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Robi, 36 éves
Társkereső Győr
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 32 éves
Társkereső Győr
János vagyok, 32 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú győri társkereső nők

Szilvia, 42 éves
Társkereső Győr
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabina, 47 éves
Társkereső Győr
Fiatalos,lendületes,igényes Nő vagyok! Hasonló igényeim vannak a másikkal szemben is! Fontos számomra,hogy ne éljen túl messze tőlem,nem távkapcsolatot keresek. Az életkor is meghatározó szàmomra. Nem vagyok előfizető,csak e-mail re tudok válaszolni! Köszönöm,hogy elolvastad!
Jucus, 42 éves
Társkereső Győr
Szia, Jucus vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
márta, 41 éves
Társkereső Győr
Szia, márta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú győri társkereső férfiak

Tamás, 44 éves
Társkereső Győr
Valóban egyedülálló pasi vagyok, aki keresi azt a hölgyet akivel eltöltheti a szabadidejét. Őszinte, kedves és humoros embernek tartanak. Ha szimpatikus vagyok jelezd és meglátjuk mi lesz.
Sanya, 42 éves
Társkereső Győr
Győri,normális pasiként, keresem hőlgy partnerem , minden jóra... ;)
Laci, 49 éves
Társkereső Győr
A személyes találkozás híve vagyok, (nem levelezőpartnert keresek.)
Imre, 43 éves
Társkereső Győr
Szeretem Győrt, Budapestet, és az egész magyar hazát. Szeretek kertészkedni, de ugyanúgy szeretem a számítógép előtt eltölteni az időt. Komoly kapcsolatot keresek. Római katolikus vallású vagyok, előny, de nem elvárás, hogy te is az legyél.

50 év feletti győri társkereső nők

Maria, 60 éves
Társkereső Győr
Szia, Maria vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mária, 59 éves
Társkereső Győr
Mária vagyok, 59 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ilona, 60 éves
Társkereső Győr
Ilona vagyok, 60 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 64 éves
Társkereső Győr
Tisztelt Uraim. Egy pozitív , életvidám , nő vagyok. Szeretek utazni, autózni, motorozni akár. A korom ellenére nem vagyok egy tipikus nagymama tipus. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Ha tényleg meg szeretnél ismerni állok elébe.👍😊😊nem vagyok előfizető *moderálva*

50 év feletti győri társkereső férfiak

Ali, 115 éves
Társkereső Győr
20eves vagyok irjatok rám!
istvan, 71 éves
Társkereső Győr
istvan vagyok, 72 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mihály, 61 éves
Társkereső Győr
Mihály vagyok, 61 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 59 éves
Társkereső Győr
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ármin (48), Sopron Sziasztok! Valaki, aki minden helyzetben mindig a jót keresi, nagyon erős és példaértékű az életben, nagyon jó hallgató és szeretem a jó beszélgetéseket, szenvedélyes, de érzéssel. hogy minél jobban megismerjen
  • Marcsi (43), Simonfa Egy mosoly, egy jó szó megváltoztatja a világot.. Irhatnék ide minden szépet és jót, de úgyis a személyes találkozás dönt el mindent... Kalandorok kíméljetek,☺️☺️
  • Gábor (32), Csorna Sziasztok! Komoly Kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra Szeretném megtalálni a párom Szabadidőmben Szeretek zenét hallgatni buliba járni filmet nézni és főzni ha Szimpatikus vagyok neked akkor írj és válaszolok nincs előfizetésem nem tudok válaszolni légyszi küldj egy elérhetőséget köszi!!!!
  • Gizella (66), Budapest kalandorok kiméljenek. Szeretem a természetet.Rejtvényezni,olvasni ha van idö rá.kirándulni.
  • Anikó (39), Budapest, XVIII. Csak őszintén Sziasztok! Én egy őszinte, vidám nő vagyok. Ha többet is szeretnél rólam megtudni csak kérdezz bátran.

Társkeresés Győrben

Társkeresés Győrben

Magyarország egyik legszebb területén, a Kisalföld kelet részén található Győr, az ország hatodik legnagyobb városa, Győr-Moson-Sopron megye székhelye.

A város rendkívül szerencsés helyen fekszik, ezért természeti értékekben és műemlékekben egyaránt gazdag – nem fog tehát unatkozni, aki Győrben és annak környékén szeretne randevúzni.

A település a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet felső határánál, a csodálatos és buja Szigetköz alatt, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekszik, méltán kapta tehát a „Folyók városa” elnevezést.

Ha győri vagy, de nincs ötleted, hogy merre induljatok partnereddel, mi segítünk! A városban ugyanis földön, vízen, levegőben is élvezhetitek egymást.

Itt a tavasz, ilyenkor a legjobb programlehetőséget a természet adja. Ha szeretnétek egy igazán jót sétálni, látogassatok ki a „város tüdejébe”, a Püspökerdőbe. A kedvelt kirándulóhelyen 9 kilométer hosszú sétaút található, melyet szépen gondozott tisztások szegélyeznek. Ez a város legnagyobb zöldterülete, amit a Mosoni-Duna szegélyez, így valóban hangulatos lehet egy itt eltöltött délután.

Jó időben igazán jó randi program lehet egy állatkerti kiruccanás, itt garantáltan nem fogytok majd ki a beszédtémából, mert a kettő-, négy-, hat- vagy nyolclábú lakók biztosan beszédre bírnak benneteket. A győri állatkert névadóját, Xántus Jánost (világutazó, etnográfus, természetkutató) pedig világszerte szinte mindenki „ismeri” – még ha nem is tud róla – hiszen Karl May róla mintázta leghíresebb karakterét, Old Shatterhandet.

Az előzőeknél romantikusabb helyszín a festői Radó-sziget. Nevezhetjük a szerelmesek szigetének, hiszen itt található Győr legszebb parkja, és egyben ez a szerelmespárok kedvenc sétahelye. A sziget hajóorr alakú végét „Titanic-saroknak” nevezik, ahol rengeteg esküvői fotó is készül.

Ha nem vagy ennyire „földhöz ragadt”, irány a Duna part vagy Pér!

Győrben nem kell messzire mennünk, ha hajókázni szeretnénk egyet. Látogassatok el a Party-Csárdába, vagy a Zátony Étterembe, és vegyetek részt egy romantikus naplementés sétahajózáson!

Pér egy Győrtől 15 kilométerre fekvő falu, aminek a közvetlen szomszédságában található a Győr-Péri Repülőtér. Ha igazán felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni partneredet, vegyetek részt egy sétarepülésen! Itt a 6 percestől a 45 perces túrákig bármit választhattok, attól függően, hogy a környék mely részeit szeretnétek megcsodálni madártávlatból. Ha a repülőt nem tartod elég romantikusnak, akár hőlégballonnal is repkedhettek a város és csodás Szigetköz felett.

Meglehet azonban, hogy az időjárás nem kedvez nektek, vagy csak elfáradtatok a nagy sétában, beugorhattok a Révész Hotel melletti biliárdszalonba, vagy beülhettek a belvárosba található rusztikus pubba, a Popeye-be, esetleg a vagy a John Bullba, ahol finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattok.

Igazán hangulatos hely a bensőséges beszélgetésekhez a Mandala teaház, de a belvárosban ezen kívül rengeteg más kávé- és teaház található még, amelyek meghitt, félhomályban úszó sarkaiban teljesen egymásra hangolódhattok.

Győrben rengeteg a látnivaló és a programlehetőség, a Randivonalon pedig csaknem 10.000 Győr környéki regisztrált társkereső várja, hogy megismerkedjen az igazival. Regisztrálj a Randivonal Győr-Moson-Sopron megyei társkeresőjére és találd meg a társadat a „Találkozások városában”!

És hogy minden jól menjen a találkozón, olvass el néhány elcseszett randit, hogy tanulhass belőlük! De ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved a randizástól! Olvass bele felhasználóink által beküldött sikertörténeteinkbe és vesd bele magad a társkeresésbe!

GyőrGyőr

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: