Társkereső Győr

Legújabb győri női társkeresők

Magdolna, 53 éves
Társkereső Győr
16 órája tag
54éves leszek 3gyermek anyukája 3 unoka nagyija vagyok társat keresek a minden napokban aki szereti a kicsi gyerekeket és eltudná fogadni a családomat is
Éva, 43 éves
Társkereső Győr
34 órája tag
Győrben élek, szeretem x természetet, kirándulás, pozitív , komoly gondolkodású , házias nő vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed jelölj kedvencnek és írj elérhetőséget.
Nonó, 33 éves
Társkereső Győr
3 napja tag
Ismerkedni szeretnék hasonló érdeklődésű lányokkal. Előny, ha egyedül is, önállóan tudsz élni, talpraesett vagy és meglátod mindenben a jót, szépet. Kedveled a természetjárást és az egyszerű dolgok is örömet tudnak okozni.
Tünde, 47 éves
Társkereső Győr
3 napja tag
Tünde vagyok, 47 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb győri férfi társkeresők

Attila, 55 éves
Társkereső Győr
10 órája tag
Pozitív mentalitású,komoly de jó humorú,őszinte,szókimondó,lojális,rendre-higiéniára igényes,következetes,természetesség és természetbarát,romantikus független férfi vagyok. Hobbim:gasztronómia(főzés),kerékpározás,természetjárás,tudományos-ismeretterjesztő filmek,olvasás. Gyűlölöm a hazugságot és az erőszak minden formáját. Köszönöm hogy elolvastad a bemutatkozásomat!
Roland, 25 éves
Társkereső Győr
31 órája tag
Halli..nem szeretek magamról beszélni, szivesebben halgatok másokat😁😁, de azért megpróbálok irni valamit! Uj vagyok itt de az eddigi társkeresőimen nem jött meg a nagy szerelem🤷‍♂️, de talán majd itt!☝️ Kitudja🤷‍♂️🤷‍♂️
Ádám, 28 éves
Társkereső Győr
3 napja tag
Ádám vagyok, 28 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Máté, 22 éves
Társkereső Győr
4 napja tag
22 éves vagyok. Szeretem az állatokat. Szeretek zenét hallgatni mindenfélét. Szeretem Istent keresztény vagyok. Leszokóban a dohányzásról. Szeretek kirándulni és úszni. Nyilas a horoszkópom.

Éppen online győri társkereső nők

Zita, Tűnde,, 45 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Komoly kapcsolatot keresek hőlgy személyében. Szeretek kirándulni a tőbbit ha még szeretnél ismerni!!!Ha tetszem írj Emil címmet megkereslek. Nem vagyok elő fizető!!!Beszélgessűnk kicsik és ha nem keltem fel az érdeklődésed annyit kérnék hogy írd meg ne pedig lelép angolossan!!!
Julianna, 51 éves
Társkereső Győr
10 perce lépett be
Kedves, életvidám, elkötelezett, hűséges típus vagyok. Mindennapokra keresem a társam, akivel szeretünk együtt lenni, sokat nevetni, a dolgokat átbeszélni probléma esetén megoldásokat találni. Önálló, céltudatos Pasira vágyom, aki párkapcsolatban szeretne élni és már nyitott az újra. A többit elmesélem személyesen. :) és Rád is nagyon kíváncsi vagyok! :)
Edina, 45 éves
Társkereső Győr
3 napja lépett be
Szia, Edina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Győr
1 perce lépett be
Elmúltam...sok.Harminc plussz ÁFA 😉Nem üvölt rajtam se tigris, nem ásít leopárd a nyakamon és római számok sem borítanak a fejem búbjáig. De van, ami megengedhető, ami elviselhető. Ami én vagyok. Hosszú a körmöm és a hajam, előbbit néha elegánsra utóbbit olykor vadabbra szabom.Szeretem, ha fújja a szél, de csak egy szelfi erejéig.Nem üzengetek vadidegen férfiaknak, hogy mire való a hosszú haj, és hogy tetszem-e neki eléggé.Nem rohanok senki után, akit nekem szánt az ég, azt az ördög úgyis utánam tolja talicskán. Tabu a másé, ajtócsapkodásmentes légkör és tiszta lelkiismerettel elalvás a jelszó. Nem járok hétvégente discoba ,többet ér egy jó könyv, film, vagy egy meghitt beszélgetés..Nem dobtam ki a minit, ceruzaszoknya, tornacipő, szaggatott naci és finom ékszer jöhet dögivel. A dekoltázs nem kirakat, úrihölgynél nem látunk köldökig. Szeretem a szépet, a jót, az elegánsat, finomat. Szeretek ordítva is csendben élni. Önmagammal és a világgal. Sok nevetéssel, még több önbizalommal mert ami nem öl meg az vagy megerősít, vagy nemesít. Vagy mindkettő. Érek, mint a jó bor.Koronás lettem. Na nem vírusos😃, a fejemen 🙂Mindig ott van, emelt fővel hordom. Ha lecsusszan olykor-olykor, kitörölök egy könnycseppet a szememből, és tovább megyek egy apró helyrebillentés után. Tudom végre mit akarok az élettől.

Éppen online győri társkereső férfiak

Gábor, 53 éves
Társkereső Győr
18 perce lépett be
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gyula, 55 éves
Társkereső Győr
40 perce lépett be
Szia, Gyula vagyok.nincs előfizetésem.302094314 17x Világbajnok, Világrekorder vagyok. Egyszerű fizikai dolgozó vagyok, nincsenek millioim, nem vagyok gazdag diplomás üzlet ember. Egy kis suzuki minden kincsem. Szeretnék egy aranyos, kedves nővel megismerkedni. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Róbert, 38 éves
Társkereső Győr
2 órája lépett be
Róbert vagyok, 38 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 52 éves
Társkereső Győr
24 perce lépett be
Szia, András vagyok,Társam keresem az életnek nevezett rock and roll show-hoz.Hogy ki a megfelelő társ? Döntsünk együtt. Üdv András. Nem vagyok előfizető de a kózósségi oldalon a nevem Bandi rock.

Diplomás győri társkereső nők

Katalin, 54 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Én nem vagyok előfizető így nem tudok válaszolni.
Tímea, 34 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
\"A szerelem képes arra, hogy egyszer megérintsen és egy egész életre megmaradjon.\"
Réka, 45 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Réka vagyok, 45 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Hajnalka, 53 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Szia, Hajnalka vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás győri társkereső férfiak

Csaba, 58 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Benjamin, 28 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Hosszútávú komoly kapcsolatot keresek egy hozzám hasonló beállítottságú és értékrendű hölgy személyében. :) A munka mellett szabadidőmben szeretek kirándulni, illetve sportolni, az aktív pihenést részesítem előnyben. Persze néha jól esik a tengerparti semmittevés is (ha már nyaralásról van szó), de összességében az élmények azok, amik tartalmassá tehetik ezeket a pillanatokat. Fontosnak tartom az egymás iránti tiszteletet és megbecsülést, valamint a közös bizalom fokozatos felépülését egy ismerkedés során. Ha megtetszett a profilom és többre is kíváncsi vagy vegyük fel egymással a kapcsolatot.
Olivér, 29 éves
Társkereső Győr
Főiskolát végzett
Életvidám, lelkes, humoros, érzékeny,gondoskodó ..
Richard, 58 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Hűséges és becsületes ember vagyok, szelíd lelkű. Könnyű ember vagyok, őszinte, kedves, megértő, szeretetteljes. Szeretek új dolgokat kipróbálni és mindig pozitíva

Keresztény győri társkereső nők

Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Győr
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Gyöngyi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Orsi, 44 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású (alkalmanként)
44 éves elvált anyuka vagyok két gyerkőccel, akik miatt már érdemes volt megszületni. Szabadidőmben, ami munka és gyerekek mellett nem túl sok, szeretek olvasni, filmeket nézni, koncertre és színházba járni, néha túrázni. Nem esek kétségbe az egyedülléttől. Amíg van könyv a világon, már nem fogok unatkozni. Jókedvű vagyok, szeretek nevetni, és tudok akár magamon is . Azt az embert keresem, akivel jobb együtt, mint egyedül.
Éva, 52 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Éva vagyok, 52 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 56 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Elsősorban szoros ( több mint) baráti kapcsolatot keresek. Nem vagyok magányos, csak kevés a lehetőségem a társkeresésre. Szabadidőhöz, beszélgetéshez, sporthoz, utazáshoz, tánchoz, társasági élethez. Vidám napokat és élményeket szeretnék megélni veled, de ha úgy alakul később nyitott vagyok az esetleges tovább lépésre. Nem szeretem a netes ismerkedést, ezert nem vagyok előfizető. Még nem tudom, hogy el tudom e fogadni ezt a formát. Ha meg szeretnél ismerni elérhetőséged megadása szükséges. Természetesen küldök képet ha kéred. Így egy kicsi megmarad a hagyományos ismerkedési értékrendből, ami egyáltalán nincs ellenemre.

Keresztény győri társkereső férfiak

Ferdinand, 31 éves
Társkereső Győr
római katolikus vallású
Valaki romantikus, őszinte és jövendőbeli társam után kutatok. Nagyon sok szeretetet kínálok. Szeretek társaságban utazni és sétálni 🤗 Volt profi táncos vagyok, és ha szórakozni akarsz, írj nekem és szervezkedj Csókokra várom 😘 Adja meg az e-mail címét, hogy megismerkedhessünk
Roland, 29 éves
Társkereső Győr
hite: egyéb keresztény (nem gyakorlom)
Kedves aranyos szerethető fiú keresi korához illő párját aki elfogadja olyannak amilyen és megérti. *moderálva*
Gergő, 43 éves
Társkereső Győr
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia kedves profilomat böngésző! :) Egy fokkal vagyok csak szebb az ördögnél, viszont arany szívem van, és humorral is megáldott a teremtő. Mindehhez 180 cm-t kaptam. Ha mindezek után még érdekesnek találsz, ám legyen! Én szóltam! 😂
Tibor, 30 éves
Társkereső Győr
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Pörgős srác vagyok szeretem a jo tarsasagot szeretek kikapcsolodni! Dd ne habozzunk inkabb ismetkedjunk!

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső nők

Csenge, 24 éves
Társkereső Győr
Csenge vagyok, 24 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rebeka, 23 éves
Társkereső Győr
Szia, Rebeka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Linda, 29 éves
Társkereső Győr
Szia, Linda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rebeka, 21 éves
Társkereső Győr
Rebeka vagyok, 21 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti győri társkereső férfiak

Krisztián, 29 éves
Társkereső Győr
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 22 éves
Társkereső Győr
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Martin, 27 éves
Társkereső Győr
Szia, Martin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dani, 26 éves
Társkereső Győr
Dani vagyok, 26 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as győri társkereső nők

Márti, 35 éves
Társkereső Győr
Komolyabb kapcsolatot keresek, elsősorban Győrből illetve környékéről. Szabadidőmben szeretek olvasni főleg krimiket, szeretem akció filmeket, vígjátékokat. Hobbim még rajz, festes, biciklizés, úszás. Nyáron szeretem vízpartokat Balatont, télen termálfürdőket.
Borcsa, 30 éves
Társkereső Győr
Borcsa vagyok, 30 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tünde, 30 éves
Társkereső Győr
Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szilvia, 34 éves
Társkereső Győr
Szilvia vagyok, 34 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as győri társkereső férfiak

Karesz, 31 éves
Társkereső Győr
Szia, Karesz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Béci, 32 éves
Társkereső Győr
Szia, Béci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 35 éves
Társkereső Győr
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbert, 39 éves
Társkereső Győr
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú győri társkereső nők

Anita, 46 éves
Társkereső Győr
46éves nő vagyok,tartòs kapcsolatot keresek.Szeretek kiràndulni,strandra jàrni.
Betti, 49 éves
Társkereső Győr
Betti vagyok, 49 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Hajnal, 40 éves
Társkereső Győr
Szia, Hajnal vagyok. Szeretve lenni a legjobb. Adj elérhetőséget
Szilvia, 46 éves
Társkereső Győr
Újrakezdés van. Bármikor és bármennyiszer előfordulhat az ember életében. Nekem sem az első. Kihívásként tekintek rá, mosollyal a szájszegletben ... Magamról: barátkozó, a világ megismerésére nyitott, véleményformáló, érzelmileg felnőtt, alapból jóindulatú, ám picit gyanakvó, vagány, huncut nő vagyok. Jöhetsz velem vártúrázni, középkori hadijátékokra, múzeumozni, gitárzúzós koncertekre, bevállalós milongákra, erdőt járni, tavakban csobbanni, ... Nyugi, nem vagyok sznob, de tömegfogyasztó tucatkispolgár sem. Ha rokonszenvesnek találsz, ugye, küldesz elérhetőséget? FONTOS! Nem elfelejteni! :)

Középkorú győri társkereső férfiak

Imre, 44 éves
Társkereső Győr
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 43 éves
Társkereső Győr
Szia Imre vagyok sklerozis multiplex beteg Győr Ben élek és mackós testalaku 43 éves
Norbert, 48 éves
Társkereső Győr
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 48 éves
Társkereső Győr
SZIASZTOK KOMOJ KAPCSOLATRA BARÁTNŐT KERESEK CSABA VAGYOK 48ÉVES GYŐRI

50 év feletti győri társkereső nők

Zsuzsanna, 65 éves
Társkereső Győr
Zsuzsanna vagyok, 65 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kitti, 69 éves
Társkereső Győr
Kitti vagyok, szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez keresek utazni szerető, színház kedvelő intelligens úriembert.
Ildikó, 62 éves
Társkereső Győr
Lekerült a maszk, lekerült az álarc, jó az idő, ismerkedni mégis nehéz...
Gyöngyi, 61 éves
Társkereső Győr
Szép napot!🌞 Röviden: általában vidám vagyok és optimista. Sok mindent szeretek: olvasni, zenét hallgatni, kiránduni, stb. Vannak barátaim és általában kiegyensúlyozott vagyok/ persze, mint mindenkinél vannak néha rosszabb napok is/ Szívesen megismerkednél azzal,akivel szimpatikusak leszünk egymás számára. Mindenkinek sok szerencsét, hogy megtalálja akit keres!

50 év feletti győri társkereső férfiak

Lászlo, 68 éves
Társkereső Győr
Szia, Lászlo vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 60 éves
Társkereső Győr
József vagyok, 60 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula, 64 éves
Társkereső Győr
Keresem hozzám illő társat független vagyok 65éves 6éve elvált
Geza, 60 éves
Társkereső Győr
Geza vagyok, 60 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Károly (48), Ausztria Ne vedd tul komolyan az eletet ugy sem eled tul. Hallo. Karoly vagyok becsben elek es dolgozok. 20 ev kapcsolat utan keresem uj paromat a 9 eves fiammal.
  • Maria (75), Kecskemét Sziasztok! Szeretni és szeretve lenni***
  • Zoli (22), Eger Ismerj meg! Szia, Zoli vagyok,, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Gusztáv (45), Sajószentpéter Nincs mottóm. Én egy igazi halak jegyű srác vagyok minden jó és rossz tulajdonsàggal meg áldva. Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. A barátaim egy megbízható segítőkész mélyérzésű embernek tartanak.Szeretek kirándulni utazni kerékpározni ,sportolni ,nevetni zenét hallgatni élni az életet terveket szövögetni.Szeretem az állatokat a növényeket a hegyeket a tengert mindenhol jól érzem magam.Remélem megtalálom az igazit akivel meg tudom osztani az érzéseimet .A nőt aki boldoggá tud tenni ahogy én őt.
  • Tünde (48), Budapest, IX. Próba szerencse Mindig vidám, mindig őszinte, elképesztően empatikus, nagyon nyitott, kedves és kiváncsi lány lennék (maradjunk csak a jó tulajdonságoknál :) Állitólag megbizható is, bár az idővel sokszor hadilábon állok. (Aki a világot akarja magához ölelni, annak minden idő kevés.) Kiválóan tudom érezni magam egyedül is, de azért kettesben talán jobb lenne! Nagyon jó barát vagyok, emellett a vérem sem langyos, még ha néha mutat némi kék szint is...

Társkeresés Győrben

Társkeresés Győrben

Magyarország egyik legszebb területén, a Kisalföld kelet részén található Győr, az ország hatodik legnagyobb városa, Győr-Moson-Sopron megye székhelye.

A város rendkívül szerencsés helyen fekszik, ezért természeti értékekben és műemlékekben egyaránt gazdag – nem fog tehát unatkozni, aki Győrben és annak környékén szeretne randevúzni.

A település a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet felső határánál, a csodálatos és buja Szigetköz alatt, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál fekszik, méltán kapta tehát a „Folyók városa” elnevezést.

Ha győri vagy, de nincs ötleted, hogy merre induljatok partnereddel, mi segítünk! A városban ugyanis földön, vízen, levegőben is élvezhetitek egymást.

Itt a tavasz, ilyenkor a legjobb programlehetőséget a természet adja. Ha szeretnétek egy igazán jót sétálni, látogassatok ki a „város tüdejébe”, a Püspökerdőbe. A kedvelt kirándulóhelyen 9 kilométer hosszú sétaút található, melyet szépen gondozott tisztások szegélyeznek. Ez a város legnagyobb zöldterülete, amit a Mosoni-Duna szegélyez, így valóban hangulatos lehet egy itt eltöltött délután.

Jó időben igazán jó randi program lehet egy állatkerti kiruccanás, itt garantáltan nem fogytok majd ki a beszédtémából, mert a kettő-, négy-, hat- vagy nyolclábú lakók biztosan beszédre bírnak benneteket. A győri állatkert névadóját, Xántus Jánost (világutazó, etnográfus, természetkutató) pedig világszerte szinte mindenki „ismeri” – még ha nem is tud róla – hiszen Karl May róla mintázta leghíresebb karakterét, Old Shatterhandet.

Az előzőeknél romantikusabb helyszín a festői Radó-sziget. Nevezhetjük a szerelmesek szigetének, hiszen itt található Győr legszebb parkja, és egyben ez a szerelmespárok kedvenc sétahelye. A sziget hajóorr alakú végét „Titanic-saroknak” nevezik, ahol rengeteg esküvői fotó is készül.

Ha nem vagy ennyire „földhöz ragadt”, irány a Duna part vagy Pér!

Győrben nem kell messzire mennünk, ha hajókázni szeretnénk egyet. Látogassatok el a Party-Csárdába, vagy a Zátony Étterembe, és vegyetek részt egy romantikus naplementés sétahajózáson!

Pér egy Győrtől 15 kilométerre fekvő falu, aminek a közvetlen szomszédságában található a Győr-Péri Repülőtér. Ha igazán felejthetetlen élménnyel szeretnéd meglepni partneredet, vegyetek részt egy sétarepülésen! Itt a 6 percestől a 45 perces túrákig bármit választhattok, attól függően, hogy a környék mely részeit szeretnétek megcsodálni madártávlatból. Ha a repülőt nem tartod elég romantikusnak, akár hőlégballonnal is repkedhettek a város és csodás Szigetköz felett.

Meglehet azonban, hogy az időjárás nem kedvez nektek, vagy csak elfáradtatok a nagy sétában, beugorhattok a Révész Hotel melletti biliárdszalonba, vagy beülhettek a belvárosba található rusztikus pubba, a Popeye-be, esetleg a vagy a John Bullba, ahol finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattok.

Igazán hangulatos hely a bensőséges beszélgetésekhez a Mandala teaház, de a belvárosban ezen kívül rengeteg más kávé- és teaház található még, amelyek meghitt, félhomályban úszó sarkaiban teljesen egymásra hangolódhattok.

Győrben rengeteg a látnivaló és a programlehetőség, a Randivonalon pedig csaknem 10.000 Győr környéki regisztrált társkereső várja, hogy megismerkedjen az igazival. Regisztrálj a Randivonal Győr-Moson-Sopron megyei társkeresőjére és találd meg a társadat a „Találkozások városában”!

És hogy minden jól menjen a találkozón, olvass el néhány elcseszett randit, hogy tanulhass belőlük! De ne hagyd, hogy ezek elvegyék a kedved a randizástól! Olvass bele felhasználóink által beküldött sikertörténeteinkbe és vesd bele magad a társkeresésbe!

GyőrGyőr

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk