Elit társkereső

3 312 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb elit társkereső nők

Gyöngy, 53 éves
Társkereső Dunakeszi
Középvezető
4 órája tag
Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.
Klaudia, 45 éves
Társkereső Budapest, XIX.
Középvezető
18 órája tag
Szia, gondoltam írok néhány sort magamról Neked, aki itt keresgélsz, hogy megismerkedhessük...Barátságos, vidám természetű vagyok, akinek még fontosak a valódi értékek, egy igaz kapcsolat, az érzelmi inteligencia! Nagyon szeretem a zenét, a színházat, de a jó filmeket is szívesen megnézem.
Dorka, 37 éves
Társkereső Budapest
Felsővezető
33 órája tag
Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
Ildiko, 56 éves
Társkereső Székesfehérvár
Középvezető
8 napja tag
Én egy teljesen normális értékrenddel elő nőies nő vagyok. Imádok élni kirándulni vízparton lenni beszélgetni enni inni és mindent ami örömet okoz. A verbális kommunikáció híve vagyok igyekszem ezt újra divatba hozni 😊 nem tudok válaszolni csak ha kapok elérhetőséget nem vagyok előfizető

Legújabb elit társkereső férfiak

Feri, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
Felsővezető
21 órája tag
Nyitott, fiatalos, jó kedélyű, romantikus, szorgalmas, igényes, szenvedélyes, gyengéd és önzetlen szerető férfi vagyok, nyilván temérdek hibával. Olyan perzselő tekintetű lányt keresek, aki bennem él míg dolgozom és torkomban dobogó szívvel indulhatok Hozzá ... Merjen talpig nő lenni és szeresse ezt :-)
József, 53 éves
Társkereső Esztergom
Középvezető
21 órája tag
53 éves minden káros szenvedélytől mentes nyugodt romantikus tipikus rák vagyok. Nem lakhatást nem cselédet.szolgát hanem egyenrangu szerető társat keresek. Nem szégyenlem ha veked kézenfogva sétálok az utcán vagy csak úgy viszek egy szál virágot neked a kezemben. Szeretem ha nem csak a testedet de a lelkedet is átölelhetem! A konyhában szivesen időzöm imádok főzni és mosogatni. Szeretek moziba, szinházba, opera-operett szinházba koncertekre járni. Járom a kéktúrát,napi 20-30km-t kerékpározom. Szeretem a monkám de nem vagyok munkamániás. A párom mimden és mindenki előtt van! Szeretek vele minnél több időt tölteni tartalmas beszélgetéseket, holdfényes sétákat tenni. Szeretem , ha melettem nőnek érezheti magát ezért mindent meg is teszek. A házimunkát megosztva közösen végezni. Nem vagyok átlagos gondolkodásu sem a nőkkel való viselkedés sem az életfelfogás tekintetében. Ezt azért írom , hogy a késöbbiekben ne okozzon gondot! Nem kalandot , szexpartnert keresek hanem egy őszinte társat! Imádom Erdélyt és az ott élő embereket ! Születésileg szabolcsi vagyok de sosem éltem ott!
Peti, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Középvezető
34 órája tag
Peti vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Miki, 41 éves
Társkereső Budapest, XI.
500 ezer felett keres
43 órája tag
Nézz a szemembe és ha látsz valamit... Egy pohár bor, egy kávé, inkább a szabadban mint a városban?

Online elit társkereső nők

Györgyi, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Felsővezető
8 perce lépett be
Hosszú távú, komoly, harmonikus kapcsolatot keresek, mely kölcsönös szerelmen alapul.
Ibolya, 47 éves
Társkereső Szigetszentmárton
Középvezető
4 órája lépett be
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Maria, 45 éves
Társkereső Budapest
Felsővezető
2 órája lépett be
Az életet újrakezdeni művészet, és élvezni minden percét folyamatos feladat. Ha együtt tehetjük, és tanulhatjuk napra nap, könnyebb lesz, és a vége boldogabb. 🙂 Nem vagyok sajnos fotogén, ne ítélj csak a fénykép alapján. Kérlek, ne keress, ha azok a paraméterek, amit a másikkal szemben megadunk, nagyon eltér egymástól.
Krisztina, 48 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
Középvezető
31 perce lépett be
Párom, igaz társam keresem nem csak Hódmezővásárhely környékén. Magamról sokat nem írok, mert szerintem a leglényegesebb dolgok kiolvashatóak az arcomból, szememből... ez az én bemutatkozásom.😊 Az a férfi, akit én igazán keresek, mindezt látni fogja... Ha ez így van és ennél is többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot kérlek... Fontos tudni, hogy egyelőre nem vagyok előfizető, így ha nem válaszolok a leveledre, kérlek vedd számításba, hogy ezért lehet, különösen, ha szivecskét is adtam. Ha szeretnél választ kapni tőlem, kérlek írj email elérhetőséget, ahova tudok írni neked... Köszönöm :)

Online elit társkereső férfiak

Tibor, 37 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
Középvezető
2 órája lépett be
Szia, TIBOR vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást*moderálva*
Laci, 63 éves
Társkereső Miskolc
Felsővezető
2 órája lépett be
Kissé flúgos nagy gyerek életvidám nőies hölgyet szeretne találni
Csaba, 40 éves
Társkereső Svájc
Felsővezető
21 órája lépett be
Konyhafőnök vagyok, nagyon szívesen motorozok A többit meg majd elmondom😉
Péter, 54 éves
Társkereső Budapest, IV.
Középvezető
2 órája lépett be
Megbízhatóság, humor, mély és tartalmas beszélgetések, játékosság, sport, tánc, tánc, tánc… 😊

Diplomás elit társkereső nők

Andrea, 47 éves
Társkereső Kazincbarcika
Középvezető
Főiskolai diplomás (Gazdasági)
Szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani. Olyan férfivel ismerkednék aki szintén így érez.Írhatnék magamról,de inkább kérdezz ,ha kiváncsi vagy rám.
Eva, 57 éves
Társkereső Gyula
Középvezető
Főiskolai diplomás (Pedagógiai)
Keresem a másik felem lelki társam! Közös program! Együtt sikerülni fog!
Csilla, 47 éves
Társkereső Veszprém
Felsővezető
Főiskolát végzett
Ha az ember a másik felét keresi, akkor a kapcsolat hiányon alapul. Ezért azt hiszem, hogy teljessé kell válni egyedül, és aztán jön egy másik ember, aki esetleg szintén teljes.
Irene, 63 éves
Társkereső Budapest, V.
Felsővezető
PhD végzettségű (jog)
Legy turelemmel kesobb kitoltom. Kedves Tagok, kerem hogy csak akkor vegyetek fel a kapcsolatot ha a profilom szerint match van koztunk. (eletkor,elvarasok...stb.) Koszonom a megerteseteket.

Diplomás elit társkereső férfiak

Tamás, 45 éves
Társkereső Solymár
Középvezető
Egyetemi diplomás (Orvosi)
Önálló, független férfi vagyok. Igyekszem kellő iróniával és humorral kezelni az életet. Intelligens, humoros lelki társam keresem...
Ádám, 28 éves
Társkereső Szombathely
500 ezer felett keres
Főiskolai diplomás (Informatika)
Szia, Ádámnak hívnak! Szeretnék megismerni egy olyan lányt aki aranyos, kedves, vidám és megbízható/hűséges, akinek hasonlóan komolyak a szándékai mint nekem, lehet vele hosszútávon tervezni. Szeretem a közös programokat, fontos számomra a minőségi együtt töltött idő, bármire nyitott vagyok ilyen téren. Szeretek beszélgetni bármiről, őszintén elmondom a véleményem a dolgokról.
Tomi, 33 éves
Társkereső Pázmándfalu
Középvezető
Egyetemet végzett
Szia! Nem kalandot keresek, hosszú távra tervezek :) Két kutyusommal élek együtt, állatbarát partnert szeretnék.
Edmond, 47 éves
Társkereső Budapest, XIII.
500 ezer felett keres
Egyetemi diplomás (informatikai)
A kutyák, a természet és a könyvek szeretője vagyok. Szeretek a természetben lenni és a reggeli edzés hívője vagyok. A munka téren egy nagyon sikeres szoftverfejlesztő és tanácsadó céget vezetek. Imádom a családomat és hazafiasnak tartom magam.

Keresztény elit társkereső nők

Katalin, 48 éves
Társkereső Erdősmecske
Középvezető
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Katalin vagyok, 48 éves, lakhelyem Erdősmecske. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Diana, 49 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Középvezető
evangélikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
Vidám természetű, fiatalos, elvált, beszédes Délvidéki némi német / sváb jellemmel rendelkezem. Kedvenc mottóim: " Az átélt élmények formálnak minket, de a döntéseink határoznak meg. "
Katalin, 42 éves
Társkereső Budapest, XI.
500 ezer felett keres
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Régóta gondolkozom azon,hogy mit írjak ide,ami nem túl hosszú,de mégis ad rólam egy képet. Ara jutottam,hogy talán az a legjobb,ha ismerkedünk,és közben kiderül,hogy müködik-e a kémia közöttünk,jól érezzük-e magunkat egymás társaságában,tudunk-e beszélgetni,sokat nevetni,konfliktusokat kezelni,egymást erősíteni. Komoly kapcsolatot szeretnék,ami a szereteten,megértésen,tiszteleten alapul.
Celine, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Felsővezető
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Mindenki megérdemlik a boldogságot. Van akinek elsőre sikerül, valakinek hosszabb időbe telik, amíg rátalált a másik felére.

Keresztény elit társkereső férfiak

Geri, 37 éves
Társkereső Rétság
Középvezető
hivő: görög katolikus (nem gyakorlom)
Geri vagyok, 37 éves. Társam keresem Rétság környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Richárd, 29 éves
Társkereső Esztergom
Középvezető
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Esztergomban élek, és dolgozom. Szabadidőm egy részét a zenének szentelem, gitározom. Emellett imádok túrázni, felpattanni a bringára, és kerekezni, amerre látok. Igyekszem aktív életet élni. Ig:capturichie ) :) -Jobban bánok a kalapáccsal és a fűrésszel, mint mások a súlyzókkal, mégis elbírom a tele pakolt bevásárlószatyrokat. -Jobban gitározom, mint éneklek, viszont ez sosem zavar másokat. Ha nem hallják.🤔 -Egy érett gondolkodású, jó humorú NŐT keresek Komoly kapcsolat reményében. :)
Zsolt, 43 éves
Társkereső Németország
Középvezető
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok Zsolt vagyok Röviden magamról, 43èves vagyok.Èn egy rendkívül jó szívünek, nyugodtnak,ès barátságosnak tartom magam.Fontos nekem a család,öszintesèg, bizalom,és a hűség.Ez úton keresem új társamat,akivel jóban roszban kitartunk egymás mellett, amíg èlünk.Nem dohànyzok, nem iszok alkoholt,ès nem pecázok Új vagyok az Internetes ismerkedés térén,de valami azt súgta,hogy próba Szerencse, aki mer az nyer.Köszönöm hogy megtiszteltetettek azzal hogy végig olvastátok.Üdv Zsolt
Mátyás, 34 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Felsővezető
hite: református (nem gyakorlom)
Minden este álmodok. És minden nap tervezek. Viszonylag rövid idő alatt tudom megvalósítani az álmaimat. A sikert mindig is individuális érdemnek tartottam - nem hiszek a körülményekben, a sorsban vagy az ok-okozati összefüggésekben. Az karrieremben a racionalitás és a kontrollált döntések határozzák meg a fontosabb mérföldköveket, de szeretnék néhány őszinte pillanatot is megélni a magánéletben.

Fiatalabb, 30 év alatti elit társkereső nők

Viktória, 28 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Felsővezető
Dédelgettem egy álmot arról, hogy fiatalos anyuka legyek, házikóval, a biztonságot jelentő párkapcsolattal, több gyerekkel és kutyákkal. Látva azokat a barátaimat, akik sorra valósították meg ezeket a célokat, meglepve tapasztaltam, hogy nem érzek szomorúságot vagy hiányt. Rájöttem, hogy ezeknek még nem jött el az ideje számomra és jelenleg egészen másra vágyom. 2020 engem is darabjaimra szedett, de nem feltétlen szeretném ugyanazt az embert összerakni ezekből a darabokból, aki voltam. Jelenleg kalandokat keresek - nem szexkalandokat, arra ott a Tinder:). Nem szeretnék a közeljövőben egy ember mellett elköteleződni, kérlek, ezt vedd figyelembe, amennyiben monogám kapcsolatot keresel. Ez nem egy "milyen zár az, amit több kulcs is kinyit"-történet, ha erre asszociálsz, biztosan nem egymást keressük. :) Szívesen ismerkedem nyitott gondolkodású és szenvedélyes emberekkel, akikkel megrengethetnénk egymás világát. Szeretem az érzékiséget és annak megélését. A finom ételeket, mámorító borozásokat, az eltitkolt vágyak felszínre törését... :)
Merci, 28 éves
Társkereső Budapest, XXII.
500 ezer felett keres
Nagyon családcentrikus vagyok. Számomra a család érték, semmiképp sem tartom "cikinek" időt tölteni a családommal. Ambiciózus vagyok, sokat dolgozom. Félek a kutyáktól. Nagyon. Fényképről és jó messziről nincs velük bajom :) Határozott vagyok és van elképzelésem a jövőre nézve. A klasszikus értékrendben hiszek a kapcsolatokat illetően is. Állítólag jó a humorom és jól tudok főzni/sütni 🙈 Legyél kedves és jólelkű, inspirálj.
Erika, 26 éves
Társkereső Budapest
Középvezető
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Niki, 26 éves
Társkereső Budapest
Középvezető
Niki vagyok, 25 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti elit társkereső férfiak

János, 28 éves
Társkereső Cegléd
Középvezető
Sziasztok ! János vagyok 28 éves cegléden élek .Szeretek beszélgetni és ismerkedni szívesen töltöm a szabad időm a természetben .Szeretek kirándulni utazgatni legyen ez egy séta az erdőben vagy egy szép városban ,akár belföldön akár külföldön. Szeretek utazásokat leszervezni örömmel kikapcsolódással tölt el. Szeretek főzni ,szeretem a magyaros ételeket. Szívesen járok gasztronómiai rendezvényekre,fesztiválokra . Foglalkozásom sok rétű ,mert több szakmával rendelkezem ,de fő szakterületem a Épületgépészet és energetika. Szeretek belevágni olyan dolgokba ami a fejlődésemet célozza ,kreatív céltudatos embernek tartom magam. Nyitott és barátságos ,empatikus ,komunikatív nő társaságát keresem akivel megtudjuk élni közösen az élet örömeit ,és örömet tudunk vinni egymás életébe minden eggyes nap. Akire lehet számítani hosszútávon az élet megannyi területén.
Romvald, 22 éves
Társkereső Ausztria
500 ezer felett keres
Nem igazán tudom, hogy mit írjak magamról, ezért inkább kezdjünk el írni, és imerj meg.
Csabi, 23 éves
Társkereső Debrecen
500 ezer felett keres
Sziasztok. Csabi vagyok 23 éves. Németországban dolgozok és Hajdú Bihar megyében élek. Aki szeretne egy fiatal vidám humoros és helyes pasit magának itt a lehetőség. Irjatok bátran csajok.
Robert, 27 éves
Társkereső Budapest, XXII.
500 ezer felett keres
-Grafikus , animátor ... -Katona a COD-ba xd -Anime-fan -Gyermekded kiváncsiságomat überelni igencsak nehéz  ,... -:...  általában,mindig valahol a nagyvilágban mint jelenleg külföldön tartozkodom és igen csak azt a valakit keresem aki ha kell megálljt tud parancsolni vagy akár kiváncsiságom 100%-ig tudja csigázni anélkül , hogy akárcsak egy szót is szólna..

30-as elit társkereső nők

Judit, 32 éves
Társkereső Igal
Középvezető
Szia! Koszonom szepen az erdeklodesed. 2020 ban koltoztem Igalba 2 fiammal kulfoldrol. Szeretnem ujra epiteni az eletem Magyarorszagon. Vadgazda mernok vagyok, igy imadom a termeszetet, vadaszatot. Mezogazdasag allattenyesztes is a szivem csucske. Oszinte es pozitiv ember vagyok. Szeretnek ismerkedni, baratkozni, akar hosszu tavu kapcsolat kialakitasa sem all tavol tolem.
Niki, 38 éves
Társkereső Budapest
Középvezető
az ÉLET szeret...
Krisztina, 39 éves
Társkereső Budapest, VII.
Középvezető
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anita, 39 éves
Társkereső Herceghalom
Középvezető
Lehet, hogy már találkoztunk és elmentünk egymás mellett... Most ne menjünk;-) Jókedélyű, életvidám nő vagyok, aki még nem adta fel, hogy valahol vár valaki ;-)

30-as elit társkereső férfiak

Ákos, 30 éves
Társkereső Paks
500 ezer felett keres
Szia, Ákos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbert, 34 éves
Társkereső Szeged
Felsővezető
A szürke 50 árnyalata csak egy elbénázott alkotás, agresszív egyoldali, bántalmazó dolgot mutat be. a BDSM világa ettől sokkal több. engem ez érdekel, ez az én világom.
Zoli, 33 éves
Társkereső Budapest, I.
500 ezer felett keres
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 30 éves
Társkereső Budaörs
500 ezer felett keres
István vagyok, 30 éves, lakhelyem Budaörs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú elit társkereső nők

Zsuzsa, 44 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Középvezető
Szia! Èn egy kedves, mosolygós, kifejezetten optimista, független hölgy vagyok. Fontos, hogy az èrtèkrendünk, a cèlunk, az èrdeklődèsi körünk, az aktuális èlethelyzetünk nagyjából azonos , vagy hasonló legyen a testi, lelki, szellemi kapcsolódás mellett. Kizárólag komoly, normális kapcsolatban gondolkodom, egy hűsèges, őszinte, szeretni tudó fèrfit keresek. Írj bátran, ha szimpi vagyok! Vidám napot! Nem vagyok előfizető, kèrek elèrhetősèget.
Eszter, 40 éves
Társkereső Budapest, III.
Középvezető
Eszter vagyok, 40 éves, és elmondhatom, hogy életem egyik legszebb időszakát élem. Az évek alatt begyűjtött tapasztalásokat követően egyensúlyban érzem magam, persze igyekszem folyamatosan fejlődni. Mint nő nagyon jól érzem magam a bőrömben és szívesen átadom ezt az energiát az arra érdemesnek :-) Van két szuper fiam, 10 és 16 évesek, imádom a munkám (elég sokat is dolgozom) és amikor csak lehet, vízközelben vagyok. Az is igaz, hogy a 41. szülinapomra a vitorlázó repülést szeretném kipróbálni, régi vágyam, dehát a vágyak arra valók hogy beteljesítsük őket. :-)
Gabriella, 40 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
500 ezer felett keres
Hosszú séták, éjszakába nyúló beszélgetések, kirándulások, grillezés, bográcsozás, kertészkedés, önfeledt kacagás, bohóckodás, társasozás, közös főzőcskézés, zene, tánc, alkotás, barátok, tűz, szenvedély... Hogy - a teljesség igénye nélkül - egy kis ízelítőt adjak önmagamból és a vágyaimból. Hiszek a szerelemben és a beszélgetés erejében. Társat keresek, és nem adom alább! Tisztelet, szeretet, szerelem, szenvedély és kommunikáció. Öt olyan dolog, ami nagyon fontos a számomra. Nem hiánypótlást keresek, hanem egy másik kerek egészt, aki önmagában is jól van, és azért keres igazi, nagybetűs Társat, mert együtt jobb; mert a két kerek egész uniója többet ad, s szebb és boldogabb általa az élet. Kisfiammal élek Vecsésen, ő a mindenem! A család mindennél fontosabb számomra, épp ezért kérlek, csak akkor írj, ha már lezártad a múltad. Nem piszkítok bele egyetlen család életébe sem! Hiszek a \"régimódi\" randizásban. A nő jelez, a férfi lép. Ha szimpatikus vagyok, hódíts meg! ;)
Kinga, 40 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
500 ezer felett keres
Diplomás, tanult, egzisztenciával rendelkező Projekt manager vagyok. Amerikában élek San Francisco mellett. Sportos, aktív, magas energia igényű, minden kinti sportra kapható, de a sí a kedvencem, magas szinten űzöm. Túrázás, bicaj, görkori, úszás, sziklamászás, repülés (siklóernyő, kisrepülő), rafting... bármilyen extrém sport jöhet. Emellett imádok vezetni gyorsan a kanyargós hegyi utakon. A táncot sem vettem meg, igaz a társastánc (keringő, salsa) nem megy a legjobban, de ha jó a partner elég jól tudom követni. Szeretek utazni, imádom a színházakat.

Középkorú elit társkereső férfiak

Karesz, 46 éves
Társkereső Szombathely
Középvezető
Szia, Karesz vagyok, nem csoda, de csodassá tudnám tenni a napjaidat... Az egyik legnagyszerűbb, érzés amikor megölelsz valakit, és Ő sokkal szorosabban vissza ölel.. 😉🤫🤗
Robi, 46 éves
Társkereső Ausztrália
500 ezer felett keres
21 Fact about me I am spiritual Beach Palm trees and the Sea Honesty no bulshit both ways I can be romantic tender harsh confronting and loving as well at the same time lol I believe in true pure love forever. Loyal to the one I love and who is loyal to me. Travel ... You name it... most likely I been there... maybe not but over 50 countries Entrepreneur, Business owner Investor. I don\'t work for other people I do always what I love, if I dont love it I don’t do it.. I had been rich I had been poor, have been well known, been in war I understand life. It used to be numbers... these days it is more about quality... I fight for my dreams, my plans and goals I teach people ! Many consider me as they mentor Love, humble, confident, honest, self-improvement, animals, Beach, pushing limits, open to new things, unconditional love, playfulness, latin culture, salsa, love animals specially dogs, reading a lot and photography describes my world.
Tibor, 40 éves
Társkereső Földes
Középvezető
Inteligens, okos, vicces, barátságos, 186/100 vagyok. Van munkám, házam, kocsim, kutyám (aki bennt lakik a házban) és tetoválásom. Nics gyerekem, párom és szerencsém. Szeretek főzni, futni, horgászni, kirándulni, várostnézni, kertészkedni, meg még egy csomó mindent.... Utálom a hülyéket, a hazugságot, az elvakult embereket.....ja és a mákot
Zoltan, 40 éves
Társkereső Budapest, XV.
Középvezető
Szia, Zoltan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti elit társkereső nők

Gabi, 60 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Felsővezető
Szeretek kirándulni,színházba járni. Nem szeretem a megbízhatatlanságot, hazugságot. Nem dohányzom,így fontos számomra,hogy a leendő társam se dohányozzon.
Emike, 75 éves
Társkereső Kunszentmárton
Felsővezető
Nyugdíjas vagyok Kedvenc időtöltésem, szeretek kirándulni! Zenét hallgatni. Nagyon szeretem a kutyákat!
Erzsébet, 59 éves
Társkereső Érd
Középvezető
Én .... csak egy társat keresek.... Beszélgetés, levelezés, találkozás, közös program, és... majd meglátjuk, semmi sincs kőbe vésve , 🤗
Iboja, 64 éves
Társkereső Miskolc
500 ezer felett keres
Iboja vagyok, 64 éves, és szeretném megtalálni a tökéletes párt :)

50 év feletti elit társkereső férfiak

János, 63 éves
Társkereső Debrecen
Középvezető
Hosszútávú kapcsolatot szeretnék! Remélem találok egy kedves szimpatikus Hölgyet! Nem vagyok előfizető! Csak e-mail cím-re tudok válaszolni! Elérhetőséget előre is köszönöm!
Gyuri, 64 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Felsővezető
Szia, Gyuri vagyok, most regisztráltam, rövidesen többet is írok magamról. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laszlo, 74 éves
Társkereső Budapest, XII.
Felsővezető
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 60 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Felsővezető
Csak ha vidám. Csak ha komoly: Szóval, benne van mindkettő és benne van mindkettőben. Akivel az élet minden perce mulatság. Akinek fontos az IQ és akinek fontos az EQ is. Szóval, őt keresem. Kérlek, küldj mailcímet!

Néhány elit társkereső bemutatkozása

  • Armand (27), Százhalombatta Sziasztok! Szia! :-) Örülök és köszönöm, hogy itt vagy. A regisztrációm célja elsősorban az, hogy rá találjak arra a hölgyre, akivel hosszútávú, kiegyensúlyozott, komoly kapcsolat kialakulhat, akivel lehet biztosan tervezni, vannak álmai/céljai amiket el szeretne érni, lehet vele tartalmas programokat szervezni. És nem utolsó sorban szeretne egy boldog, vidám, békés, szerető családot. Ami szerintem fontos, hogy a személyes találkozó híve vagyok, nem pedig a heteken át tartó levelezésé. Szép napot kívánok! :-)
  • Fàbien (35), Franciaország Sziasztok! Mes hobbies ce sont les activités caritatives , les automobiles , les balades , le bricolage , le cinéma , la danse , la déco , le dessin , les expositions musée , la fitness , internet , le jardinage , les jeux en ligne , la chicha , l\'art , lire , les sorties , la musique , la peinture , la photo , regarder le sport , le resto , la détente , le shopping , la Tv , le théatre , les travaux manuels , les voyages , etc ...
  • Ákos (33), Kecskemét Sziasztok! Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
  • Renáta (38), Budapest Sziasztok! Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
  • Marianna (60), Makó Szeretkezz, ne politizálj! :) I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív

Elit társkereső

Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: