Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Elit társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

1 790 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Online elit társkereső férfiak

János (54)
Társkereső Palotás
Középvezető
1 perce lépett be
Én már nem akarok életre szóló kapcsolatot, csak élvezni ezt a néhány évet, ami még hátra van... csak akkor keress, ha te is így gondolod.. puszi.. és köszönöm, hogy elolvastad... legyen szép napod! Sokat sportoltam... 26 év aktív szolgálat a seregben 3,5 év Bosznia.. 9 hónap az Izraeli-Egyiptomi határon.... ha kell újra elkezdek futni... lerakom. a cigit... és ledobom a plussz 8 kg-ot... persze, csak érted.. ez mind, csak elhatározás kérdése.... emellett imádom a zenét(playing on guitar) ... és ügyesek az ujjaim is (órát javítok, ha kell) 😋.. de szeretiek finomat főzni is,... tudom élvezni a jó bort. vagy egy kellemes filmet, kuckózva a kandalló melett... Imádom az àllatokat is... mentem is őket, ha kell... igaz sajna ezt néha a kertem bánja... ez van...
Tamàs (51)
Társkereső Hatvan
Felsővezető
3 órája lépett be
Kedves Hölgyeim! Remélem ezen az oldalon tényleg valódi profilok vannak, mert az én szándékaim is valódiak. Ha esetleg nem válaszolok valakinek, az nem tiszteletlenség, valószínűleg ismerkedek valakivel komolyabban és sosem tartok több vasat a tűzben, mert az nem fair. Én sem vagyok tökéletes és nem a tökéletest keresem, hanem azt, aki azzá válhat számomra minden hibájával együtt, mert az élet tapasztalataim szerint csupa kompromisszumból áll. Mindenkinek sok szerencsét kívánok nagy tisztelettel! Tamás!
Attila (43)
Társkereső Budapest, II.
Középvezető
27 perce lépett be
Kedves látogató, mit mondhatnék, mindenem megvan, csak egy társ hiányzik akivel megoszthatom. Értékrenddel rendelkező, határozott, hosszútávú célokat szem előtt tartó férfi vagyok, szeretem a stabilitást Az otthonom és környezetem fontos számomra. Kedvenc hobby a vitorlázás.
Tibor (60)
Társkereső Ausztria
Felsővezető
2 órája lépett be
Ide,most egy frappáns bemutatkozást kellene írnom,de a leírt szavakkal,csak azt mondjuk el,kik szeretnénk lenni! A kimondott szavak mutatják meg,kik is vagyunk valójában! Ott az arc,a szem,ami nem tud hazudni! Ezért a személyes találkozásban hiszek, nem a hónapokig tartó levelezésben. Két éve élek Ausztriában,Bécs mellett! 30 éve itt dolgozok.Amúgy szombathelyi születésű vagyok. Tisztelj,hogy tisztelhesselek. Bízz bennem,hogy bízhassak benned. Szeress,hogy szerethesselek! Ezt a három "dolgot" tartom fontosnak,egy elvárásoktól,mindenféle "nyomástól" mentes kapcsolat alapjának! A színjátékot pedig hagyjuk a színpadra,mert az oda való! Nem vagyok előfizető! Ha felkeltettem érdeklődésedet,írj elérhetőséget!

Diplomás elit társkereső nők

Noémi (33)
Társkereső Tatabánya
Középvezető
Egyetemi diplomás (Közgazdász)
Régóta egyedülálló vagyok és szeretnék egy komoly kapcsolatot. Kölcsönös tisztelettel és elfogadással. Tudom, hogy sablonos és mindenki ezt mondja. De ha valaki ismerkedni szeretne legyen tisztába azzal, hogy ambiciózus, dolgozó nő vagyok egy felelős beosztással. Viszont nagyon tudok szeretni és gondoskodni a szeretteimről. Nem tartom magam bomba nőnek, de azért valamilyen szinten fontosnak tartom a külső adottságokat is. Fontos, hogy külsőleg is vonzódjunk a másikhoz. Egyenlőre ennyi.
Mária (53)
Társkereső Budapest, III.
Felsővezető
Egyetemet végzett
Igazán kiélvezem a minőségi emberi kapcsolatokat, legyen az baráti, rokoni vagy társkapcsolat. Baráti társaságot, táncot kedvelő, sportos, érdeklődő, empatikus, zöld szemű:) vagyok. Fontos számomra az érzelmekről beszélni és az érzékiséget megélni. A kapcsolatban éljük meg együtt a derűt, szerelmet, viszontszeretést, közös sportolást, közös főzést, és mindent, ami az egymásra hangolódás közben jó érzéssel jön magától. Ezután közösen dönthetünk a feljebb lépésről. (Fotók 2021. második fele.)
Magdi (63)
Társkereső Budapest, V.
Középvezető
Egyetemet végzett
Az életben nincsenek garanciák csak lehetőségek! Szeretem a nyílt, udvarias, nem kicsinyes embereket.
Gizella (49)
Társkereső Budapest, VII.
Felsővezető
Főiskolát végzett
Életem új szakasza kezdődött el számomra. Magamról, céltudatos, határozott, humoros, kedves, őszinte, szeretek beszélgetni, sportolni, táncolni, moziba járni.

Diplomás elit társkereső férfiak

Krisztián (29)
Társkereső Budapest, IX.
Középvezető
PhD végzettségű (orvos)
A családom és a barátaim többek közt a humoros, eszes, jó kisugárzású, rendszerető, sportos, békés, türelmes, barátságos, figyelmes, rugalmas, kitartó, segítőkész, őszinte, optimista, extrovertált jelzőkkel illetnek. Bár a hátam mögött lehet, hogy kiegészítik a listát ezzel-azzal, nem tudom. :P Művelt, fiatal 29 éves orvos vagyok, párkapcsolatban odaadóan, a partnerem igényeire fókuszálok, szeretem, ha ő jól érzi magát. Szeretek adni, óvni, beszélgetni, csapatként együttműködni. Szeretem a munkámat, de jobban szeretem, ha épp nem azzal kell foglalkoznom. :D Mellette az élethosszig tartó tanulás és felfedezés híve vagyok, szeretek akár a komfortzónámból is időnként kilépve megtapasztalni új dolgokat, hogy ne csak a megszokott hétköznapokkal teljenek a hetek. Imádok kikapcsolódni kettesben is, társasgban is, de egyedül is, elég nagy is ezekre az igényem. Az emberek elvileg szeretnek a közelemben lenni. Ha pedig én is szeretném, hogy valaki szeressen a közelemben lenni, akkor meg is teszek mindent, hogy ezt elérjem. Hobbijaim (kicsit egymástól távol állók, sokfélék): egy rakásféle sport, főzés, családdal és barátokkal időtöltés, teherautóvezetés, online marketing, táplálkozástudomány + anyagcsere-folyamatok minél mélyebb megismerése (lehet, hogy a "biohacking" neked is mond valamit), ...meg egy csomó olyan, ami most úgy sem fog egyhuzamban eszembe jutni. :) Írj egy sort légyszi Fb-messengeren, főleg, ha ráklikkeltem nálad a kedvelem gombra, örömmel fogadnám. ott a keresőben megtalálsz a nevem alapján *moderálva* Így vissza tudok neked írni, hogy elkezdhessük megismerni egymást. :)
Soma (43)
Társkereső Szentendre
Felsővezető
Főiskolát végzett
Tipikus bika ffi vagyok, annak valamennyi szerethető és kevésbé vonzó tulajdonságaival… :))) Annyi viszont bizonyos, ha megszeretlek, boldoggá teszlek minden téren s el sem akarsz majd engedni, …persze ez esetben én sem téged! ;)😜 Hogy “milyet” keresek? Legalább olyan kedveset, vicceset meg cukit is, mint amilyen én is vagyok! 🤷🏽‍♂️😂 Igen, már a házasságot is kipróbáltam, …de a csúcson kell abbahagyni…, ráad. van egy srác is, aki apának szólít, de sajna Németországban él anyukájával.
Csaba (36)
Társkereső Budapest
500 ezer felett keres
Főiskolát végzett
Bohókas ėletem.a vėgėhez ėrt..eljött az idő Csalådot szeretnėk!!!
Zsozs (31)
Társkereső Szeged
Középvezető
Főiskolát végzett
Zsozs vagyok, 31 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény elit társkereső nők

Enikő (49)
Társkereső Csömör
500 ezer felett keres
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Karizmatikus,szórakoztató személyiség vagyok. Csak ismerkednék hasonló beállítottságú férfiakkal.
Marcsi (37)
Társkereső Budapest, III.
Középvezető
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Káros szenvedélyektől mentes, független, megfelelő egzisztenciával és normális értékrenddel rendelkező, ön- és céltudatos nő vagyok. Szabadidőmben szeretem a kulturális programokat és szívesen utazom. Hétköznapokon komoly, szabadidőmben kevésbé komoly vagyok. A komolyság alapját az adja, hogy fontos számomra a munkám, mert amellett, hogy ebből élek, hivatásomként tekintek rá. Egészségügyben, jogi területen tevékenykedem. És egy szörnyű vallomás: a sport nem része a mindennapjaimnak. Leendő párom szempontjából előny, ha e sorokat elolvasva, a fentieket mérlegelve kezdünk bele a kommunikációba (mert egy „szia” vagy „puszi” üzenetből igazán nehéz érdemi párbeszédig eljutni). De ami tényleg fontos, hogy igénylem a minőségi együtt töltött időt, hiszek a férfi-nő egyenjogúságban azzal, hogy azt gondolom, a férfi dolga meghódítani a nőt, a nő feladata, hogy ezt hagyja. Fontos még, hogy saját családot szeretnék, ezért elsősorban olyan párt keresek, akinek nincs még gyermeke, de szeretne.
Angyalka (30)
Társkereső Alsózsolca
Középvezető
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
.Ildikó vagyok, 44 éves, egy Borsodi kicsi faluban élek. Imádom a természetet, a vízpartot, a tengert, szép virágokat,szeretek úszni, lovagolni, a gótikus templomokat, a képzőművészetet, a jó könyveket,verseket, a künnyű és klasszikus zenét, a színházi előadásokat! Szeretem az embereket! Jelenleg iskolába járok. Egészségügyben dolgozom, nagyon szeretem szakmámat, empatikus vagyok azokkal, akikkel jelenleg foglalkozom, Azért vagyok itt, hogy megtaláljam szerelmem, úgy érzem, hogy a mennyei boldogság nekem is jár, a forró csók, az ölelés. Nem szeretnék ide nem illő leveleket kapni itt! 50 év feletti férfiak kíméljenek meg látogatásuktól, kíméljenek meg a gusztustalan ajánlatuktól, hogy miért ajánlanak pénzt nekem. Köszönöm szépen, jól vagyok! Nemrég vásároltam egy 6 szobás házat,óriási költség a felújítása.Van mit ennünk, és szép számú állataink sem éheznek. Persue, hogy vannak gondjaim, igyekszem racionális beosztással élni. Itt van meg a nyakamon a tandíj is évi 800 e forint,,lemondással minden megoldható! Anyukám sokat segí.t nekem! Továbbra sem leszek árú egyetlen férfinak sem! !!!!!
Lili (54)
Társkereső Győrújbarát
Középvezető
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szinte el sem hiszem de itt vagyok. Nem elkeseredésből, inkább a naív reménykedés vezet...és... hol is lehet ismerkedni ebben a mostani össze-vissza világban? Nem valakit keresek, hanem téged. Megvárom, hogy az utunk összeérjen...

Keresztény elit társkereső férfiak

Zoli (30)
Társkereső Kaposvár
500 ezer felett keres
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
sziasztok egy atlagos srac vagyok, sportos alkat, 170 cm magas 60 kg. ha tobbet szeretnél meg tudni irj nyugodtan. :)
Imre (56)
Társkereső Budapest, XXI.
Középvezető
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Egy racionálisan gondolkodó, de mégis nagyon intuitív személyiség vagyok. Egyedül élek egy morcos, Garfild másolattal :-). Hetente többször sportolok: edzőterem, úszás. Meditárrán lelkem van, 28 C° alatt nekem tél van! :-) Lelkem egy része Hellasban ragadt. Konzervatív vagyok a nöi és férfi szerepekben. Na nem a házimunkát illetően, mert mosok, főzök, takarítok, vasalok. Hanem abban a tekintetben, hogy a férfi dolga az imádott nő elött kinyitni az ajtót, felsegíteni rá a kabátot. Támaszt adni, ha szüksége van rá. Örömöt és biztonságot nyújtani neki, hogy ragyogjon. Hiszen a mi lelkünk ebből a ragyogásból táplálkozik, ez tesz minket férfivé. Nyílt vagyok és ősznte, még ha fáj is néha. Kedvenc idézetem: "A hazug ember bűntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az, hogy ő nem hisz másoknak!" /G.B.Shaw/ A többit inkább személyesen. Ui.: talán még valami, amit egy dal jobban elmond a lelkemről, mint ezer szó: https://www.youtube.com/watch?v=ChJxX0vIe7k
Dodó (57)
Társkereső Vác
Középvezető
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Diplomás, elvált férfi vagyok, aki keresi társát, barátnőjét, partnerét. Szeretek utazni, kirándulni, sportolni, a sport az életem minden napos része. Olyan hölgyet keresek 50 év körül, aki aktív életet szeretne élni.
Leslie (48)
Társkereső Budapest, XVIII.
500 ezer felett keres
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Leslie vagyok felig magyar , felig ir. Meg van mindenem , kastely , paripa , marcsak a hercegno hianyzik az eletembol. Bar kulsombol nem latszik 3 nyelven beszelek , 2 hangszeren jatszom es olvasok is neha. Erdekes , hogy a gyermekvallalasi kerdesnel nincs az a valasz , hogy "szeretnek , de tisztelve a noket , ugyis a no dont". I have everything , a castle , a white horse , only one thing is missing and that is my princess.

Fiatalabb, 30 év alatti elit társkereső nők

Tündi (24)
Társkereső Budapest, XVII.
500 ezer felett keres
Kornyezet-allat vedo/mento vagyok. Spiritualis, pszichologia, muveszet es eq kedvelo vagyok. Fontos az egeszseges elet, test, lèlek. Fejlodni, tanulni az eletunk vegeig kell. Van 2 allatkam, ok a csaladom! Szeretet, lelki beke, igaz boldogsag.
Jázmin (19)
Társkereső Budapest, XX.
500 ezer felett keres
19 éves vagyok.Normális fiúkat szeretnék keresni. Hosszú távú kapcsolatot szeretnék. *moderálva*
Klau (29)
Társkereső Budapest, XX.
Felsővezető
Egy pár szó magamról: szeretek kirándulni, olvasni, futni, főzni, szeretem a munkám, és szeretem az állatokat...stb.
Viktória (29)
Társkereső Budapest, XIII.
Felsővezető
Dédelgettem egy álmot arról, hogy fiatalos anyuka legyek, házikóval, a biztonságot jelentő párkapcsolattal, több gyerekkel és kutyákkal. Látva azokat a barátaimat, akik sorra valósították meg ezeket a célokat, meglepve tapasztaltam, hogy nem érzek szomorúságot vagy hiányt. Rájöttem, hogy ezeknek még nem jött el az ideje számomra és jelenleg egészen másra vágyom. 2020 engem is darabjaimra szedett, de nem feltétlen szeretném ugyanazt az embert összerakni ezekből a darabokból, aki voltam. Jelenleg kalandokat keresek - nem szexkalandokat, arra ott a Tinder:). Nem szeretnék a közeljövőben egy ember mellett elköteleződni, kérlek, ezt vedd figyelembe, amennyiben monogám kapcsolatot keresel. Ez nem egy "milyen zár az, amit több kulcs is kinyit"-történet, ha erre asszociálsz, biztosan nem egymást keressük. :) Szívesen ismerkedem nyitott gondolkodású és szenvedélyes emberekkel, akikkel megrengethetnénk egymás világát. Szeretem az érzékiséget és annak megélését. A finom ételeket, mámorító borozásokat, az eltitkolt vágyak felszínre törését... :)

30-as elit társkereső nők

Nóra (37)
Társkereső Hajdúszoboszló
Középvezető
Sziasztok! Pár sorban sajnos senkit nem lehet megismerni, de azért megpróbálom tömören összefoglaló mire is vágyom. 🙂 Keresem páromat tartós kapcsolat céljából, akivel az élet minden örömét élvezni tudom. Én egy céltudatos, talpraesett önmagára és környezetére igényes, kedves hölgy vagyok. Szeretek kirándulni, túrázni. Fontosnak tartom az őszinteséget, megbízhatóságot!
Rózsa (30)
Társkereső Budapest, VIII.
Középvezető
Sziasztok! Biomérnökként a hétköznapokban egy kis kutatócsoportot vezetek. Mindeközben próbálom megvalósítani, egy rég dédelgetett álmom, hogy ötvös legyek. Komoly kapcsolatot keresek, hogy majd együtt komolytalankodjunk.
Andrea (38)
Társkereső Budapest
Középvezető
Önismerettel rendelkező, extrovertált, dinamikus, mosolygós és beszédes, magas nő vagyok. Élvezem, hogy élek és folyamatosan tanulok új dolgokat, vannak terveim. :) Projekt menedzserként dolgozom, és hobbi futással kapcsolódom ki. És van egy rakás egyéb dolog, amit szintén csinálok, ha épp érdekel vagy kedvem akad. :) Egy olyan társra vágyom, akivel megvan a kémia, akivel jobb mint egyedül, akivel jó megosztani élményeket, és kölcsönös a kíváncsiság egymás iránt. Olyan férfit tudok elképzelni a társamnak, aki érett felnőtt személyiség, képben van magával és van humora. Az élőben ismerkedést preferálom, mert 3D-ben derül ki, hogy csak egy jót beszélgetünk vagy lesz folytatás is :) Nem vagyok előfizető.
Detti (37)
Társkereső Eger
Középvezető
Komoly hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltam. Szex kapcsolat nem érdekel.Hosszútávú tartalmas kapcsolatra vágyom. . Nem igazán érdekel szex kapcsolat, sem rövid,sem tartós! Az autóddal és a fa...d méretével, ezek fényképben való elküldésével, sem vagyok meggyőzhető semmiről. Nekem ehhez érzések és vágyak kellenek. Ha ezek megvannak hidd el mind a kettőbe beleülök majd. Az érzések hiányában bocsi de inkább sétálnék!😆😆 Kedves huszas éveitek elején járó fiúk! Bár a jó húsleves titka a vén tyúk fiatal répa,de azért vannak határok. 29 év alatt kérlek ne írj!!

Középkorú elit társkereső nők

Liza (42)
Társkereső Budapest, XII.
Középvezető
Kedves Lovag! Életvidám, sokszínű, gyerekszerető nő várja azt, aki elé szaladhat, amikor érkezik. Akinek az ölelésére mindig van ideje. Egy keresztény második férjet. Hiszek a házasságban, ha mindketten képesek a megújulásra. Váratlanul lettem özvegy. Új életet kezdtem. Megtaláltam az álommunkámat, ami feltölt. Nagyszerű barátnőim vannak. A fiaim csodálatosak. Hiányzik a férfierő. Első sorban gyöngédségre és humorra vágyom, de nem minden áron. Határozott, elkötelezett, szélesvállú Klasszikusom várom, aki megnevettet és vigyáz rám. Akivel könyvekről,filmekről beszélgetünk. Aki hűséges. Aki árkon-bokron át menekít, ha a pandémia vagy az árvíz vagy bármi söpör... Cserébe a hétköznapokon sem fog velem unatkozni. Mosolygásra számíthat! Van-e még bátor lovag a vidéken? :-)
Tímea (45)
Társkereső Budapest
Középvezető
Remélhetőleg van még pár évtized, amit jó lenne nem egyedül lehúzni. Társat, párt, szerelmet és barátot keresek, mindezt egy személyben. De azért nem mindenáron 🙂 Elég sokat dolgozom, és felelősségteljes a munkám, ezt mindenképp tudnod kell, de ha valamit szeretnék találok rá megoldást, ha nem akkor pedig kifogást. 🙃 Fontos számomra a humor, az őszinteség és a bizalom. Néha sokat beszélek, de bírom ám a csendet is... Nem a testiség számomra a legfontosabb, bár tudom, hogy ez is hozzátartozik egy kapcsolathoz. És azt is tudom, hogy, most sokan lépnek tovább, hogy ezt olvasták. De én a minőségre megyek, nem a mennyiségre! 🙂
Krisztina (47)
Társkereső Tatabánya
Középvezető
Egy kicsit szkeptikus vagyok az online társkeresés kapcsán, de próba szerencse. "Az élet mindig a legmegfelelőbb pillanatban sodorja elénk a számunkra fontos embereket." A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot keresek egy korban hozzám illő férfi személyében. Legyél céltudatos és határozott.
Zsuzsi (42)
Társkereső Budapest, IV.
Felsővezető
Zsuzsi vagyok, 42 éves, egyedülálló, mások szerint egész jó fej és vicces. Szeretek nevetni, még magamon is ha a helyzet úgy hozza. Van egy felnőtt lányom, aki nem velem él. Olyan férfit keresek, akinek nem okoz gondot, hogy sokat dolgozom és nincs túl sok szabadidőm. Ami pedig van, azt szívesen töltöm olvasással, egy jó filmmel vagy igazából bármivel, amihez éppen kedvem van. És a lényeg, hogy ne akarj megváltoztatni, én se szeretnélek téged!

50 év feletti elit társkereső nők

Anna (59)
Társkereső Hatvan
Középvezető
Anna vagyok, lakhelyem Hatvan. Szeretek kertészkedni, fürdőbe járni, utazni, főzőcskézni, táncikálni . Nem áll távol tőlem az ezotéria. Ha csak szexpartnert keresel, nem valószínű, hogy én lennék akit keresel.
Stefi (66)
Társkereső Németország
500 ezer felett keres
Ezúton keresek egy szimpatikus, jóképű,okos, lehetőleg nálam egy kicsit fiatalabb magyar férfit, akivel szívesen tölteném a további életemet. Olyan hosszútávú kapcsolatot szeretnék, ami kölcsönös tiszteleten és szereteten alapul, amelyben nem veszítünk el semmit, legfeljebb az egyedüllétet, hanem nagyon sokat nyerhetünk, például szeretetet és életörömet. Német vagyok, egyelőre még Németországban lakom. Szeretem Magyarországot, imádom a magyar nyelvet és jól beszélek magyarul. A többit majd szóban... És még valami: "imádok élni, ..., imádok bátor szívvel semmitől se félni, várni Te rád, vigyázni rád, szeretni Téged..."
Erzsébet (60)
Társkereső Budapest, XV.
Középvezető
Életvidám, pozitív beállítottságú, zenét, színházat, koncerteket, túrázást, világjárást szerető vagyok. Nem kalandot, hanem egy aktív életet élő, NEM DOHÁNYZÓ társat keresek hosszú távra, akivel együtt élhetjük meg a jövő pillanatait. Nem baj, ha nem szeretsz mindent, amit én, nem akarlak majd megváltoztatni! Egymás elfogadása a közös élet alapja, ami kompromisszumokkal jár mindkét fél részéről. Viszont ha csak egy kanapén, egy pecabot végén, vagy egy medencében ücsörgés jelenti neked az aktív életet, akkor nem te vagy, akit keresek! Informatikai területen dolgozom projekt menedzser és folyamatszervezőként, talán emiatt a világ működésében is a logikát keresem sokszor. Ha nem értek valamit, meg foglak kérdezni, és remélem, mindent megbeszélhetünk majd.
Marcsi (65)
Társkereső Vác
500 ezer felett keres
Ide bármit írhatnék...Ismerj meg! Akkor derül ki, hogy sárkány vagy angyal vagyok. De csak akkor ha szereted az éret körtét is.

50 év feletti elit társkereső férfiak

Péter (59)
Társkereső Budapest, III.
500 ezer felett keres
Budapesten lakom, idegenforgalommal foglalkozom. Elváltam, tíz éve. Keresek valakit, akinek a társa lehetnék...
Laci (61)
Társkereső Budapest, X.
Felsővezető
Szinte minden érdekel, de legfőképpen az utazás és a fotózás. Tudom, hogy ez közhely, de mindent elolvasok, szakmámtól függetlenül. Két diplomával rendelkezem, és 3 gyerekkel, akik már önjáróak. Miért is keresek bárkit???? Mivel a környezetemben eltűntek azok az emberek akikkel jól éreztem magam. Sajnos meghaltak, illetve a gyerekek felnőttek. Elnézést kérek mindenkitől, de csak az 50-61-ig jöhetnek szóba. Nem szeretnék senkit se megbántani, de legalább legyen nálam fiatalabb, és az érettségi se ártalmas. Nem félek az egyedül léttől, de hosszútávon nem túl jó. Sokszor vagyok úgy, hogy most éppen mehetnékem van. Nem szeretem ha például egy férjhez, vagy élettárshoz is igazodnom kell, tehát ha lehet, ezek a hölgyek ne keressenek. ..és békesség mindenkinek!:-)
Péter (59)
Társkereső Paks
Középvezető
Vidám, optimista, mindenben a jót kereső ember vagyok, aki önmagára és a környezetére is igényes. Szeretek kirándulni, új helyeket megismerni, vagy csupán lazulni, teraszokon kávézni és az embereket figyelve élvezni az életet. Lételemem a beszélgetés, anélkül nem megy. Komoly kapcsolatot keresek.
Attila (61)
Társkereső Vértesszőlős
500 ezer felett keres
Attila vagyok, életvidám,őszinte, hosszú távú kapcsolatot kereső ember. Villanyszerelési anyagokkal kereskedő, és villamos kivitelezéssel foglalkozó vállalkozó vagyok. Szeretek utazni, vitorlázni, golfozni, jó éttermekbe, színházba, koncertekre járni. Szeretem az életet, ehhez keresem társam. Személyes találkozás híve vagyok.

Néhány elit társkereső bemutatkozása

  • Fruzsi (31), Sopron A mosoly a legkisebb távolság két ember között :) Sziasztok! Fruzsi vagyok, 28 éves, életvidám, mosolygós, pozitív lány. :) Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Ha szimpatikusnak találsz nyugodtan írj! :)
  • Renáta (30), Pécs A lehetetlen nem létezik! A sors talán azt akarja,hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz,mielőtt megismered az igazit,hogy mikor ez megtörténik,igazán hálás legyél érte...
  • Zsolt (54), Budapest, XVIII. Szeretve szeretni.. nem játszmázni.. ...hétköznapi pasi... hétköznapi gondokkal.. nem hétköznapi gondolkodással a szerelemről.. kapcsolatokról... :-) Leendő társamban olyan Nőt keresek, aki tudja értékelni ha szeretik, nem fél kimutatni az érzéseit, nem fél beszélni belső problémáiról, félelmeiről... Mer bízni a társában... Mer szeretni... A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni Szeretem a természetet, biciklivel járni az országot, kirándulni.. vagy csak tespedni kedvesemmel az oldalamon.. Mikor mi.. Kérek mindenkit, legyen bátorsága feltenni egy fotót magáról..., anélkül nagyon nehéz.... :-)
  • Etelka (70), Budapest, XX. találkozunk egy kedves barátot keresek akivel jól érzem magam, és a szabadidőmet kellemesen tölthetem el.
  • Thomas (39), Győrzámoly Get connected ;-) Azelőtt nem regiztráltam hasonlítható óldalon, azért nem tudom mit írjak. Ausztriában szűletem és 2014ben Szigetközre költösztem. Ha többet akarsz tudni - Find out for yourself ;-)

Elit társkereső

Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk