Elit társkereső

3 150 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb elit társkereső nők

Ági, 40 éves
Társkereső Budapest, XII.
Középvezető
12 órája tag
Az életem úgy alakult, hogy keresem az új kezdetet. A boldogságra nyitott vagyok, sok tekintetben a klasszikus értékrendben hiszek. Szabadidőmet szívesen töltöm vízpart (Balaton) mellett. Szeretnék egy hozzám hasonló értékrendű, rendezett életű, intelligens férfival megismerkedni.
Margó, 53 éves
Társkereső Nyíregyháza
Középvezető
4 napja tag
Számomra az emberi értékek a fontosak. Azt a férfit keresem akivel egy minőségi kapcsolatot tudok kialakítani. Társ legyen, és jó legyen haza menni hozzá! Amennyiben egymásra találtunk, nekem ne gond a lakhely változtatás.
Andrea, 48 éves
Társkereső Cegléd
Középvezető
4 napja tag
Hatàrorozott erős személyiség vagyok ,szeretek tàncolni zenét hallgatni szépirodalmat afforizmàkat olvasni.
Klau, 28 éves
Társkereső Budapest, XX.
Felsővezető
7 napja tag
Egy pár szó magamról: szeretek kirándulni, olvasni, futni, főzni, szeretem a munkám, és szeretem az állatokat...stb.

Legújabb elit társkereső férfiak

Antal, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII.
500 ezer felett keres
20 órája tag
Sokat tudok adni, ha tudom mire van szükséged és főleg, ha viszonzásra talál. Az őszinte beszélgetés és megbeszélés híve voltam, vagyok és leszek is.
Alex, 33 éves
Társkereső Ausztria
500 ezer felett keres
37 órája tag
Szia, AleX vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Ennyi...
István, 44 éves
Társkereső Békéscsaba
Középvezető
3 napja tag
Szia!Keresem azt a kicset akit nekem szánt a sors!A család az életem!Van 1 5 éves kisfiam akit fel szeretnék nevelni boldogságban egy szerető társsal!Az életemet mindíg is a terveim megvalósításával próbáltam élni!Szeretek sétálni,biciklizni és a párommal minél több időt tölteni!Ha esetleg Te szeretnél részese lenni ennek az életnek,írj rám bátran!
Csaba, 35 éves
Társkereső Pécs
Középvezető
4 napja tag
Érett, komoly kapcsolatot keresek.

Online elit társkereső nők

Hédi, 48 éves
Társkereső Dunakeszi
Középvezető
2 órája lépett be
Nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott életemben találtam egy aprócska helyet, ahová szívesen fogadnék egy nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott férfit. Ha kommunikálni lenne kedve a tisztelt Mr. -nek, legyen szíves elérhetőséget bizosítani 😊
Mea, 34 éves
Társkereső Budapest, XI.
Középvezető
1 órája lépett be
Ígéretekkel tele a szekrény… több nem fér be. Szóval kérlek, ha ígérsz valamit, tartsd is be. Ne verj át, ne hazudj és légy önmagad. Nem gyereket és nem apucit keresek. Kérlek, ne írj feleslegesen, ha ebbe a korosztályba tartozol. Ha megbeszéljük, hogy találkozunk, ne tűnj el. Ha mégis felszívódsz pár napra, találj ki valami jó kifogást. A “sok volt a dolgom”, “nem tudtam írni mert nem voltam online” és a “sokat dolgozom” csak akkor nevezhető jó kifogásnak, ha közben nem lógsz társkeresőn napi 12 órában. Ennél már csak az szánalmasabb, ha közben likeolsz, mert nem ismersz fel a fotón 🤦🏼‍♀️ Az őszinteség többet ér, mint egy 💍. A kamu, hazugság viszont kevesebbet, mint a 💩
Zsuzsanna, 52 éves
Társkereső Budapest
Középvezető
22 perce lépett be
Zsuzsanna vagyok, 52 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
VIKTÓRIA, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Felsővezető
2 órája lépett be
Mosolygós, vidám, életigenlő nő vagyok, aki sosem unatkozik. Élményekkel teli kapcsolatban érezném jól magam.A kalandok már nem vonzanak, megállapodni szeretnék,szövetségest keresek. Az összhatásban hiszek.....😉 Ui:Felnőtt gyermekem van.

Online elit társkereső férfiak

Zsolt, 48 éves
Társkereső Sopron
Felsővezető
2 órája lépett be
Zsolt vagyok, 48 éves, lakhelyem Sopron. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Józsi, 53 éves
Társkereső Veszprém
Felsővezető
1 órája lépett be
Én, itt ehhez az előadáshoz keresek társat magam mellé. Aki nemcsak monológokban, de dialógusokban is erős. Szilágyi János szerint egy jó rádióműsor szövegből, zenéből és csendből áll. Én mindhármat egyformán szeretem.
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, III.
Középvezető
1 órája lépett be
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marcell, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII.
500 ezer felett keres
1 órája lépett be
Majd egyszer kerul ide egy bemutatkozo szoveg

Diplomás elit társkereső nők

Orsi, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
Középvezető
Főiskolát végzett
IT Projekt manager, pozitív, optimista, vidám természettel megáldva. Örökmozgó, cosmopolita.
Éva, 52 éves
Társkereső Győr
Felsővezető
Főiskolai diplomás (Könyvelés)
Éva vagyok, 52 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ramóna, 47 éves
Társkereső Eger
500 ezer felett keres
Egyetemi diplomás (Szociális)
A munkám a hobbim.Szeretek másoknak segíteni,Értékesitokent vezetőként dolgozom és mellette aerobik és tancoktato vagyok.imadom a zenét a művészeteket...hegedülni is szeretek. Szeretem a természetet az utazást az állatokat. És leginkább gyermekeiket. Keresem a páromat társamat barátomat szerelmemet aki jobban kíhozza előhozza a képességeimet és önmagam lehetek jobban mellette mint nélküle, és akivel egy sokkal szebb szinesebb élhetőbb jövőt teremtünk közösen minden és mindenki javára.
Annamari, 41 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Középvezető
Főiskolai diplomás (Idegenforgalom)
Sok küzdelem és nehézség utàn tudok pozitív maradni, fontos a pozitìv èletszemlélet, teljes őszinteség , ne legyenek játszmák. Szeretném megosztani örömömet s bánatomat s egy kölcsönösen vidám s egyben komoly s őszinte, hosszútàvú kapcsolatot kezdeni. Sok közös programmal elsősorban a természetben aktívan. Gyorsan alkalmazkodom, de nehezen nyílok meg. Fontos a lelki sìk meg a tartalom és a dolgok mèlysége. Nem vagyok nagyon házias, de nagyon talpraesett, bármit megoldok. Sokat dolgozom s sok időt töltök a Keresztgyerekeimmel. Szeretem az aktív èletet, èlményeket gyűjteni s adni. Légy intelligens, sokoldalú, rugalmas s mèlyérzèsű s humoros és máris bejössz nekem:-)).

Diplomás elit társkereső férfiak

Kari, 46 éves
Társkereső Békéscsaba
Középvezető
Főiskolát végzett
46 évesen újrakezdő lettem. Békéscsabán élek. Vidám alaptermészetű, mások által jó humorúnak tartott ember vagyok. Szeretem a könyv meghittségét, egy buli interakcióit, szeretek utazni, majd hazatérni az útról. Szeretem ha érdeklek mást, és keresem, aki engem érdekelhet. Kedvelek sportolni, táncolni, egy ital mellet őszintének lenni. Két szerelmem van, egy 5 és egy 8 éves kisgyerek személyében, de még hiányzik valaki az életemből...
Ákos, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Középvezető
Egyetemi diplomás (jog)
\"Fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok. És hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaalkoholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel. Főképp pedig nem fantáziálok egy konkrét személyről, aki mindezeket megtestesíti...\"
Ádám, 35 éves
Társkereső Dunaújváros
500 ezer felett keres
Főiskolai diplomás (IT)
Ádám vagyok, 35 éves, lakhelyem Dunaújváros. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 41 éves
Társkereső Komárom
Középvezető
Főiskolai diplomás (Kereskedelem)
Szìvesen kirándulok, sportolok. Vidám, humoros vagyok. Ha jobban meg szeretnél ismerni, bátran üzenj!

Keresztény elit társkereső nők

Kriszti, 21 éves
Társkereső Madaras
500 ezer felett keres
hivő: református (nem hiszek benne)
Ha ram irsz megismersz :D nem szeretek regenyeket elore leirni
Erzsébet, 55 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Középvezető
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Erzsébet vagyok, 55 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Enikő, 37 éves
Társkereső Budapest, XI.
Középvezető
hivő: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Ibolya, 55 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Középvezető
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Ibolya vagyok, 55 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!.a személyes találkozás híve vagyok,és okkal..! Telefon számon szívesebben váltanék üzeneteket! Aztán majd a többit meglátjuk.

Keresztény elit társkereső férfiak

István, 27 éves
Társkereső Pápa
Középvezető
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Vidám,sportos élni szerető közvetlen srác vagyok !
Roland, 25 éves
Társkereső Győr
500 ezer felett keres
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Halli..nem szeretek magamról beszélni, szivesebben halgatok másokat😁😁, de azért megpróbálok irni valamit! Uj vagyok itt de az eddigi társkeresőimen nem jött meg a nagy szerelem🤷‍♂️, de talán majd itt!☝️ Kitudja🤷‍♂️🤷‍♂️
Jason, 31 éves
Társkereső Budapest, IX.
Középvezető
hite: református
\"Kétszer annyit élek mint mások,mert nézés helyett látok...\"
Zsolt, 59 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Felsővezető
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Kedves férfi kedves hölgyet keres. Akivel az élet vidám és jó. Aki szereti és értékeli a humort, akinek fontos az IQ és fontos az EQ is. Mert nekem fontos. Társat eresek, a szó minden értelmében. A szó legjobb értelmében. Hosszú távra.

Fiatalabb, 30 év alatti elit társkereső nők

Csenge, 23 éves
Társkereső Budapest, II.
Felsővezető
Egy dimlomával rendelkező, sportos, nem elvált férfit keresek. 20-27 éves. Hosszú távú kapcsolatot tervezek.
Zsuzsi, 24 éves
Társkereső Budapest, XX.
Középvezető
Sziasztok Zsuzsi vagyok 24 éves és komoly kapcsolatot keresek nyitott vagyok mindenre nagyon szeretek társaságba leni életvidám vagyok mindig határozot és bátor igényes vagyok és hasonló párt keresek.sok sikert mindenkinek ❤💋💋
Viktória, 28 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Felsővezető
Dédelgettem egy álmot arról, hogy fiatalos anyuka legyek, házikóval, a biztonságot jelentő párkapcsolattal, több gyerekkel és kutyákkal. Látva azokat a barátaimat, akik sorra valósították meg ezeket a célokat, meglepve tapasztaltam, hogy nem érzek szomorúságot vagy hiányt. Rájöttem, hogy ezeknek még nem jött el az ideje számomra és jelenleg egészen másra vágyom. 2020 engem is darabjaimra szedett, de nem feltétlen szeretném ugyanazt az embert összerakni ezekből a darabokból, aki voltam. Jelenleg kalandokat keresek - nem szexkalandokat, arra ott a Tinder:). Nem szeretnék a közeljövőben egy ember mellett elköteleződni, kérlek, ezt vedd figyelembe, amennyiben monogám kapcsolatot keresel. Ez nem egy "milyen zár az, amit több kulcs is kinyit"-történet, ha erre asszociálsz, biztosan nem egymást keressük. :) Szívesen ismerkedem nyitott gondolkodású és szenvedélyes emberekkel, akikkel megrengethetnénk egymás világát. Szeretem az érzékiséget és annak megélését. A finom ételeket, mámorító borozásokat, az eltitkolt vágyak felszínre törését... :)
Merci, 28 éves
Társkereső Budapest, XXII.
500 ezer felett keres
Nagyon családcentrikus vagyok. Számomra a család érték, semmiképp sem tartom "cikinek" időt tölteni a családommal. Ambiciózus vagyok, sokat dolgozom. Félek a kutyáktól. Nagyon. Fényképről és jó messziről nincs velük bajom :) Határozott vagyok és van elképzelésem a jövőre nézve. A klasszikus értékrendben hiszek a kapcsolatokat illetően is. Állítólag jó a humorom és jól tudok főzni/sütni 🙈 Legyél kedves és jólelkű, inspirálj.

Fiatalabb, 30 év alatti elit társkereső férfiak

Ricsi, 28 éves
Társkereső Budapest, XIII.
500 ezer felett keres
Szia kedves Látogató! :) Röviden és tömören egy olyan pasi vagyok, aki szeret jönni - menni, kirándulni, kalandozni, a leendőmmel együtt eltévedni egy idegen helyen, egy nyugodt helyen relaxalni és egy szó mint száz, sok-sok minőségi órát eltölteni. Imádok mindenféle sportot, új dolgot és kultúrát. Szeretek felfedezni új dolgokat, mindemellett igényes vagyok magamra és a környezetemre és férfi létemre tudok főzni is. :) Imádok nevetni, éppen ezért mindent megteszek, hogy jól érezzük magunkat egy beszélgetés alkalmával. :) Végtelenül kommunikatív és nyitott vagyok. Az érzelmeimet könnyedén ki tudom fejezni. Számomra a hűség, támogatás, szeretet, odaadás, figyelmesség nem csak egy szó a fogalomtárban. :) A többit személyesen...
Attila, 29 éves
Társkereső Budapest, X.
500 ezer felett keres
Programozóként dolgozok, szeretem a kreatív tevékenységeket. A pandémia alatt elmerültem a fantasy és sci-fi regények világában. Filmeket és sorozatokat látástól vakulásig fogyasztottam. Voltak időszakok amiket kifejezetten élveztem de elég magányosan telt az elmúlt időszak. Szeretem az őszinte embereket, akkor is ha nem tudják magukat filterezni. Kifejezetten megnyugtat ha nem kell találgatnom hogy éppen mi jár a fejükben. Nem vagyok általában a társaság középpontjában, inkább preferálom a nyugodt egymásra koncentráló összejöveteleket mint egy vad party-t. Persze néha napján egy-egy aktívabb sörözésre is rá lehet venni. Itt megemlítem hogy nagyon ritkán iszom alkoholt, sörözős összejöveteleknél is 1 max 2 sör amit meg tudok inni. Nem bírom az alkoholt így nem is erőltetem. Heti szinten járok edzőterembe, az elmúlt időszakban sikerült a tipikus dad bod kezdetleges formáját felvenni így van mit ledolgozni. Szeretem a gyalog túrákat is de még nem sikerült a pandémia előtti rendszerességre vissza állni. Igazi kávé függő vagyok, igyekszem a mértékletességre viszont mint mondják "a programozók kávéval működnek" így ez inkább foglalkozási ártalom. Bármikor szívesen megiszok veled egy kávét, ha nyitott vagy rá. :)
Martin, 27 éves
Társkereső Kaposvár
Középvezető
Szia, Martin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Richárd, 23 éves
Társkereső Gárdony
Középvezető
Ha már olvasod a bemutatkozást, már egy jó pont! :) Nem igazán tudok magamról mit írni, ha meg szeretnél ismerni, írj nyugodtan :D puszi

30-as elit társkereső nők

Trixi, 38 éves
Társkereső Budapest
Felsővezető
Azért vagyok itt, mert nem ugyanazt a paradicsomot akarjuk megvenni a piacon. :-)
Gréti, 34 éves
Társkereső Budapest, IX.
Középvezető
Gréti vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcella, 31 éves
Társkereső Budapest, VII.
Középvezető
Szia, Marcella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Judit, 32 éves
Társkereső Igal
Középvezető
Szia! Koszonom szepen az erdeklodesed. 2020 ban koltoztem Igalba 2 fiammal kulfoldrol. Szeretnem ujra epiteni az eletem Magyarorszagon. Vadgazda mernok vagyok, igy imadom a termeszetet, vadaszatot. Mezogazdasag allattenyesztes is a szivem csucske. Oszinte es pozitiv ember vagyok. Szeretnek ismerkedni, baratkozni, akar hosszu tavu kapcsolat kialakitasa sem all tavol tolem.

30-as elit társkereső férfiak

Gergely, 32 éves
Társkereső Budapest, XI.
500 ezer felett keres
Gergely vagyok, 32 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba, 39 éves
Társkereső Budapest, XIV.
500 ezer felett keres
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 35 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Középvezető
35 éves hiú karrierista férfi vagyok. Reál beállítottságú, céltudatos, kitartó, szorgalmas embernek tartom magam. Szeretem az egyszerűséget, sőt törekszem rá, a bonyolult megoldások, döntések nem mindig őszinték. Szókimondó, makacs, de meggyőzhető személyiség vagyok, aki beismeri ha hibázik. Az önazonos egyenes embereket szeretem, a megjátszást nem bírom. Röviden ennyi, a többi majd út közben kiderül...
Tamás, 31 éves
Társkereső Szeged
Középvezető
Helló! Sablonos lenne az ismerj meg szöveg. Magamról annyit, hogy szeretek beszélgetni, nevetni. Magam határozott, kellő önbizalommal rendelkező embernek tartom. Humorom a kellő időben azaz mindig előbukkan :) Igazából nyitott vagyok, szívesen ismerkedek új emberekkel, akár barátilag és esetleg ha abból valami komolyabb alakul, az lenne a végső célom. Kötődnék már valakihez úgy, mint a kollagén :P Jelenleg barátkozni, beszélgetni szeretnék. Szabadidőmben sok mindent szeretek csinálni. Például szeretek olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni. Nagyon szeretek a barátaimmal lenni. Szoktunk menni moziba, kalandparkba, gyakran megyünk kirándulni együtt. De amit legjobban szeretek ezek közül, az a zenehallgatás és a kirándulás a barátaimmal. Szeretek kiállításokra, fesztiválokra és koncertekre járni. Ha valakinek megtetszett a fentiekben leírtak, akkor írjon bátran, visszaírok!

Középkorú elit társkereső nők

Szilvi, 41 éves
Társkereső Budapest, XIII.
500 ezer felett keres
Szilvi vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sziszi, 46 éves
Társkereső Eger
Középvezető
Sziszi vagyok, 46 éves. Társam keresem Eger környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Melinda, 48 éves
Társkereső Miskolc
Középvezető
Talán nem ez a pár sor a döntő, de azért írok néhány sort. Szeretném megtalálni a párom, akivel igazán boldog lehetek.........Fontos számomra a Hűség, Őszinteség és a Bizalom.\"Sem egy éjszakás kaland, sem bonyolult kapcsolatban élő férfiak, sem házasok nem érdekelnek \"és kíméljenek. Köszönöm.
Genoveva, 49 éves
Társkereső Törökbálint
Középvezető
Kellemes, intelligens partnert keresek

Középkorú elit társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Budapest
Középvezető
Művészetkedvelő bölcsész-kocka vagyok, aki könyvek között érzi otthon magát, de a (retro) kütyüket is szereti. Kutyabarát vagyok, január vége óta egy menhelyről befogadott kutyussal bóklászunk mindenfelé, főleg a budai kis utcákon. Filmnézés (kedvenceim: Kubrick, Tarkovszkij, Tarantino, fura olasz filmek a 70-es évekből), zenehallgatás (jazz, régi disco és tánczene), olvasás (József Attila, Örkény, Petri, Tandori) a kedvenc elfoglaltságaim, de a jóga, túrázás (ha van hozzá partner!) sincs ellenemre. Szeretem a kis presszókat és vendéglőket is - a múzeumi lét pedig kicsit a munkámhoz is kapcsolódik. Egy művelt, finom, kedves lányra vágyom, akivel egy csapat lehetünk... A családalapítást (gyermekvállalás) sem zárom ki, de 41 évesen már nem is vagyok ráfeszülve... Kizáró ok: rasszizmus, homofóbia, szexizmus. Fun fact: nem vagyok \"alfahím\", se \"falkavezér\", autót is rég vezettem utoljára és 180+ centisre sem növök már. Hátha így is megszeretsz. :)
Balázs, 46 éves
Társkereső Budapest, IV.
Felsővezető
Nem ebből a pár sorból fogsz megismerni, de törekszem rá, hogy el tudj képzelni. Nem szeretem a focit, nem nézek Forma 1-et, szeretem a jó sorozatokat, természetfilmeket. Szeretek síelni havon, s vízen egyaránt, szeretek szeretni, és szeretek szeretve lenni. Mondhatni túl őszinte vagyok, így mindig az igazat kapod tőlem, még akkor is, ha néha fáj...
Zoli, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Felsővezető
Bár informatikával foglalkozom, végzettségemet tekintve közgazdász, közgazdász-tanár vagyok. Angolul, spanyolul jobban, olaszul kevésbé jól beszélek. Nem tartom magam egyáltalán "kockának", igyekszem a munkámban is megtalálni a kreatívitást. Családcentrikus vagyok, igyekszem a gyerekeim életét egyengetni, és büszke vagyok tanulmányi és sport sikereikre. Szeretek utazni, új helyeket megismerni. Régebben sokat fallabdáztam, most már csak röplabdázom két alkalommal, és sokat sétálok a kutyával. Szeretek síelni is, bár a Covid miatt az elmúlt 2 évben kimaradt.
Attila, 45 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Középvezető
Alapvetően vidám, humoros de megfelelően komoly. Független ferfi keresi párját.....Nem vagyok kalandvagyó túrista aki csak levelező partnert keres

50 év feletti elit társkereső nők

Irén, 59 éves
Társkereső Budapest, XV.
Középvezető
Szia, Irén vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 64 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Középvezető
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jucus, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
Középvezető
Fiatalos, sportos, vidám természetű, egyedülálló 59 éves vagyok. Székesfehérváron élek és dolgozom. Egyenlőre nem vagyok előfizető, ezért ha érdeklődsz irántam, add meg üzenetben e-mail címedet, arra válaszolni fogok. Komoly párkapcsolatot keresek. Elsődleges szempontnak tartom a párkapcsolatban a nyitottságot, bizalmat, hűséget, intelligenciát, sportos, kifogástalan megjelenést. Nem tolerálom a hazugságot, képmutatást, önzőséget, ápolatlanságot, lustaságot. Társamnak korban hozzám illőt keresek, kb. 55 - 65 év közötti férfit. A fiatalabb, "fiam korabeli" társaságát nem keresem, még levelezés szintjén sem, ahogyan a "szexpartnert keresők" se tiszteljenek meg leveleikkel. Lehet, hogy nem a társkeresőn fogom megtalálni a társamat, de hiszem, hogy van még olyan férfi, "ebben a korban is", akinek a tisztesség és a hűség a fontos, nem több vasat tartva a tűzben évek óta a társkeresőn hülyíti a hölgyeket.
Anikó, 73 éves
Társkereső Zagyvarékas
Középvezető
Szép napot ! Komoly kapcsolathoz keresem a párom ! Ketten együtt az uton ! Jókedélyű, sütés , rőzés a hobbim , szetetek bográcsozni , barátokkal ! Zene , olvasás , koncertrejárás , (rock) a kedvencem ,a komolyzene is közel áll hozzám, minden más is !Hobbim a családom, imádom öket, 3 fiam van és sok tündér unokám !

50 év feletti elit társkereső férfiak

Tamás, 59 éves
Társkereső Monor
500 ezer felett keres
Csak, és kizárólag komoly, együtt éléses kapcsolatot keresek! Amennyiben egyezik az elképzelésünk, kérlek írj, adj elérhetőséget, és folytassuk az ismerkedést privátban!
Attila, 59 éves
Társkereső Budapest, II.
500 ezer felett keres
Attila vagyok, 59 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lali, 59 éves
Társkereső Gyula
Felsővezető
Szia, Lali vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jozsef, 60 éves
Társkereső Budapest
500 ezer felett keres
Kedves Hölgyeim ! Hosszú külföldi élet után újra ithon vagyok , függetlenül, és nyitottan egy tartalmas kapcsolatra . Nincs gyermekem és rokonaim sem . Nem vagyok helyhez kötött , igy a távolság sem akadály . Rendezett anyagiakkal és háttérrel rendelkezem . Aktivan , sportosan élek , többek között edzösködöm . Gyerekekkel , kamaszokkal és felnötekkel is foglakozom , a vállakozásom melett. Igyekszem formában tartani magam . Szeretek utazni , felfedezni új dolgokat . Laza de céltudatos vagyok. Mindig törekedtem a biztonságra a minöségi és lehetöség szerint a stresz mentes életre. Ezt külfödön jobban sikerült elérni de haza költöztem. Nyitott vagyok sokmindenre . Szeretem a kettesben töltött napokat és estéket is . Szeretem a természetet , tengert és sok minden mást . Szeretem élvezni az életet és ezt igazán párosan lehet . Aki nem ezt valja ott valami hibádzik . Ha már az imádom szót használjuk , ami nekem kicsit tulzónak tünik , akkor elsö sorban a páromat szeretném imádni, aztán jöhet a többi imádat is. 16 - éves koromtol, de már korábban is önnálló életet éltem , nem a mama szoknyája melett és magam irányitottam a sorsom . 24 - éves koromtol vállalkozó ként . Hol fent hol lent , ha úgy hozta a sors tudtam másokon is segiteni . Igényes és válogatós vagyok de igyekszem az igényeimnek magam is megfeleleni . Inkább magammal vagyok kritikus mint másokkal . Hogy mennyire vagyok fiatalos ? Nem szeretnék dicsekedni . A fotóim pár naposak , hetesek és max egy évesek . De ezek a dolgok egy személyes találkozásnál dölnek el . Nem a virtuális világban és a neten szeretném élni az életem . Nem vagyok papucs tipus, de ha van miért és megszeretem a párom tudom a " tenyeremen " is hordani . Fontosak a belsö értékeink , viszont mindig azt valottam hogy a küsö megfog a belsö megtart . A többit személyesen . Mindenkinek sikers és eredményes ismerkedést kivánok !

Néhány elit társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)

Elit társkereső

Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk