Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elit társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

1 923 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb elit társkereső nők

Csilla (51)
Társkereső Tata
Felsővezető
6 órája tag
Kedves, nyitott, magabiztos csaj vagyok. Sportolok, tanulok, utazok. Unatkozni nem szeretek. Szabadidőben ha csak tehetem új helyeket fedezek fel. Szeretem az óceán zúgását. Természet közelsége kapcsol ki.
Eleonóra (55)
Társkereső Budapest, XIV.
Középvezető
35 órája tag
"A stílus az,amikor szavak nélkül mutatkozol be..":)) Úgy gondolom sokkal hihetőbb és kellemesebb személyesen elmondani,milyen is vagyok... Nem vagyok előfizető,igy sajnos nem mindenkinek tudok válaszolni!
Timi (50)
Társkereső Budapest, IV.
Középvezető
3 napja tag
Üdvözöllek! Értelmes, józan gondolkodású nő az esetem, kérdés hogy a Tied én vagyok-e? 50 éves, jól szituált nő vagyok, részletesebben lentebb olvashatsz rólam, hogy például 166 cm magas nő vagyok.
Csilla (59)
Társkereső Nagy Britannia
500 ezer felett keres
6 napja tag
Természet, utazás, humor, romantika, harmónia, elfogadás, türelem. Még új vagyok itt, egyenlőre csak ismerkedem a helyzettel. Dél-Angliában a tenger (óceán) mellett és Magyarországon Harkányban is élek, egyenlőre mindkét helyen. Szeretnék letelepedni végleg vagy itt vagy ott, ahol a párom megtalálom. Vagy élj velem mindhárom helyen, ha szereted a tengert, és a csodás harkányi gyógyvizet, éljünk nálam és Nálad! Szerelmen alapuló, hagyományos kapcsolatot keresek a belső értékeket keresem Benned, persze nem baj, ha jóképű vagy, de nem feltétel:) A humor nagyon fontos számomra, anélkül nem tudom elképzelni a kettőnk életét. A korcsoportomnál fiatalosabb, független nô vagyok és ezt látod a képeimen is. Pontosan ilyen vagyok élőben is, a belső harmónia sugárzik az arcomon. Nem a 38 éves képeimet látod itt, hanem a tegnapiakat és ugyanezt remélem Tôled is. Azt mondják Isten akit nagyon szeret megtartja gyereknek. Hát én Isten ajándékának tekintem, hogy mind külsőleg, mind belsőleg épen és fiatalon tartott. Megjelenhetsz velem, de nem kirakati baba vagyok, kedvelem az elmélyült beszélgetéseket kettesben vagy kisebb társaságban.” Zajban” csak a zenét kedvelem, azt bármilyen volumenben, de a hangoskodás már nem való nekem. Nem vagy unalmas azért, mert jó fiú vagy. Hidd el túlvagyok már a rosszfiúkon, nem ôket keresem. Elég, ha ott a kiscsibészes mosoly a szemedben. Nem vagyok megközelíthetetlen, ha azt hiszed, de meg kell dolgoznod értem, mint ahogyan nekem is Érted. Különben mit érne az egész..:) Nem én vagyok az aki lelépett a pénzeddel, elvitte a házadat és lerombolta az életedet. Hidd el, az enyémet is volt aki elvitte, de talpraálltam belôle és jobban vagyok mint valaha. Túlléptem, Te is lépj túl, javítja a közérzetet. Még bennem van a tűz és talán a kisördög is. Még tudok rajongani, kislányként örülni az apróságoknak is. Szeretem a meglepetéseket, a különlegeset az egyedit de teljesen jól vagyok a hétköznapi dolgokkal is.Sokszor érezheted úgy, hogy én vagyok a hölgy a szomszédból:) Fiatalos vagyok még de a drámához öreg, ha szeretsz provokálni, veszekedni én nem vagyok az eseted. Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott, harmonikus életet élek, ilyesmi ebbe nem fér bele. Imádom a természetet és nagyon szeretek utazni. Minden érdekel, színház, mozi, zene, beleértve a klasszikus zenét is, művészetek, auto-,motorsportok, szeretek olvasni, úszni és autóval a vidéket járni. Légi közlekedésben dolgoztam sokáig, jártam a világot, sokat láttam, sokat tanultam és még mindig van mit látnom, mit tanulnom. Angolul folyékonyan beszélek és magyarul is szépen és helyesen:) Romantikus alkat vagyok, igen fiatalos és energikus az életem minden szinten rendben van, csak Te hiányzol belőle. Hajlandó vagyok tenni a kettônk kapcsolatért, nem sajnálom rà az energiát és a majdani belefektetett munkát és idôt. Köszönöm, hogy végigolvastad.

Legújabb elit társkereső férfiak

Csaba (47)
Társkereső Hódmezővásárhely
Középvezető
23 órája tag
\"Az élet olyan mint egy hosszú országút, ahol a messzeségbe nézel. Csak nem követik olyan gyorsan egymást a kilométerek...\" \"Tudom, milyen örömöt jelent az olvasás. De az olvasás öröme nem hasonlítható össze a tapasztalás örömével. Igazi szerelem, igazi félelem, igazi harag, igazi boldogság. Az olvasás csak szemlélődés.\" Robert Craig
Norbert (44)
Társkereső Etyek
500 ezer felett keres
25 órája tag
Sziasztok a legfontossabat elkell mondjam hogy még váló félben vagyok akire szükségem van egy igazi társra akivel lehet beszélgetni egymásra hangolodni akivel újra tervezhetem az életem egy tizennégy éves fiú gyermek apukája vagyok
Zsolt (31)
Társkereső Budapest, XIV.
Középvezető
31 órája tag
Szerelmet keresek és komoly kapcsolatot az oldalon.🙂 Úgy vagyok vele, hogy egy próbát megér! Vezető beosztásban dolgozom a Minisztériumban. A munkám mellett elkezdtem salsát tanulni, ami úgy tűnik a kezdeti nehézségek után, egészen jól alakul.😁 Szelíd, kedves és érzelmileg kiegyensúlyozott társat keresek, aki komolyan szeretne ismerkedni és vannak céljai, tervei a jövőre vonatkozólag. Kérlek írj, ha szimpatikusnak találsz! 🙂
Tomi (59)
Társkereső Budapest, V.
Felsővezető
35 órája tag
Igényesség, intelligencia, illemtan - nemcsak az alliteráció kedvéért írom, fontos adni és kapni. Akire gondolok, megérti....Persze könnyebb lenne egy ideál képet festeni magamról, de az már nem az "igazi". Amennyiben tényleg értékeket keresel és nemcsak Brad Pitt-et, akkor legalább egy telefonálásig jussunk el, itt egy fontos részlet megjegyezendő: a beszéd, szókincs, nyelvtani helyesség sok mindent elárul. Talán még annyit, hogy sokan vagyunk un. "nem fotogének", ami azt is jelentheti, az életben jobb...

Online elit társkereső férfiak

Misi (51)
Társkereső Budapest, IV.
Középvezető
3 órája lépett be
..aki robot levelet használ...nem tud önálló gondolatokból táplált elutasító levelet írni ,ott van némi rokonság a Robotokkal...sztem😥 https://youtu.be/wyf8pv1MCw4 ... istenek akkor fognak keresni ha már az ördög nem bírt veled... Aki magától szól, a maga dicsőségét keresi... Az ember tükör előtt él...H.B. Régebben azt gondoltam isten ajándékai a legfelső polcokon vannak ,és ahogy növünk egyre könnyebben elérjük... De most már tudom hogy isten ajándékai a legalsó polcokon vannak ,és nem az a kérdés hogy mekkorára növünk... hanem az .,...mennyire tudunk lehajolni... !
István (64)
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
500 ezer felett keres
2 órája lépett be
Kérdezz és részletesebben tudok válaszolni hogy ki és mi vagyok.
Norbi (40)
Társkereső Kecskemét
Felsővezető
14 perce lépett be
Bolondozásra vágysz vagy őszinteségre, ami alapja egy kapcsolatnak, akkor megtaláltál 😁🙂 Kellemes, humoros, kellő módon komoly, odaadó embernek tartom magam, de ezt szeretnèm megmutatni egy olyan nőnek aki a másik felem lehet😃😉Szeretem a kihívásokat, az állatokat, utazást, barátokat, bármit ami feltölt 🙂😀
Richárd (32)
Társkereső Budaörs
500 ezer felett keres
24 perce lépett be
Cinkos társat keresek jóban és rosszban ,akivel soha nem unom meg ,hogy együtt vagyunk. Nem hiszem ,hogy van itt olyan aki érdekelne , de hátha. Eddig mindenkit visszautasítottam ez idáig ,aki rám írt. Akár család alapítás is szóba jöhet.... miért nem..., hiszek a szerelemben és a hűségben.

Diplomás elit társkereső nők

Virág (44)
Társkereső Biatorbágy
Felsővezető
Egyetemi diplomás (Jogász)
Szia, Virág vagyok. Keresem a társam, akivel tartalmas és minőségi időt tudunk együtt eltölteni. Önálló egzisztenciával és anyagi függetlenséggel rendelkezem, nem eltartót keresek. Szeretek a természetben kirándulni, nagy rangója vagyok a Balatonnak. Fontos számomra a közös beszélgetések, így a társam legyen művelt, intelligens. Imádok olvasni, jelentős darabszámból álló könyvtárral rendelkezem. Szeretek és tudok főzni, egy kicsit értek a borokhoz is.
Helga (46)
Társkereső Budapest, XVI.
Középvezető
Egyetemet végzett
Valami humorosan akartam írni. .Megpróbáltam, de nem jött be....:)
Edina (39)
Társkereső Románia
Középvezető
Főiskolát végzett
Edina ☺ Céltudatos Vidám beállitottságú,pozitiv gondolkodású, realista hozá-állású 😊 aki valja még a régi értékrendet ahol a férfi a védelmező és a női lágyságnak még van értéke. Pajkosan-huncut, romatikus, elérzékenyülő és adott helyzethez mérten komoly, határokat huzogató és karakán. Van egy jelenleg még velem élő fiam.
Szilvia (44)
Társkereső Sopron
Középvezető
Egyetemi diplomás (Egészségügy, oktatás)
Diplomás, elvált nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek Sopron vagy környékén élő, hasonló gondolkodású férfi személyében. Nem dohányzom, kérlek Te sem.. Bízom benne, hogy megtaláljuk egymást! Ismerkedjünk! 😊😉

Diplomás elit társkereső férfiak

Péter (46)
Társkereső Budapest, XI.
Felsővezető
Főiskolát végzett
Az alábbi háromból egy nem igaz, kitalálod melyik? nevelek egy medvét a hátsó kertben több, mint 70 országban jártam már több éven át éltem Indiában
Gábor (57)
Társkereső Budapest, XI.
500 ezer felett keres
Egyetemi diplomás (Gépészmérnök // Sporttáplálkozás és élettan)
Szeretem a derűt, humort és a sok mosollyal teli társaságot és a felhőtlen "tabu" mentes beszélgetéseket. Akivel nem lehet beszélgetni, azzal mást sem nagyon, tehát mérföldköve egy barátságnak, pláne egy társas kapcsolatnak. Barátság nélkül meg felszínes és hamis egy társas kapcsolat, hisz a barátság nem épülhet csupán csak kölcsönös érdekekre haszonszerzése, mert az akkor szintén HAMIS, NEM ŐSZINTE. Szeretek főzni (12 évig éltem Torinóban igy az olasz konyha a specialitásom) főként jó társsal, vagy barátokkal családdal közösen. A jó közös asztal a jó beszélgetések egy fő és rendszeres színtere, főként sok nevetéssel kacagással, de a közös bánat megosztás, meghallgatás is KINCS. Ahol a családban ez nincs az a család vagy társas kapcsolat félig halott. Sokat írok verseket pláne ha van JÓ MÚZSA és nagyon szeretek fotózni is . . .kicsit összefügg :) A szexualitás legyen bármily vonzó elsőre a másik külsőre és tomboljanak az ösztönök, hosszú távon a szellem és a lélek harmóniaja, öröme békéje nélkül csak hamis a másikat önmagunk számára élvezeti tárgyá zsugorított önélvezkedés. KÁR ezt a csodás dolgot ide zsugorítani s valóban magában édes kevés vagy akár romboló lehet, egy harmónikus szellemi lelki társas kapcsolatban csodás szárnyakat. Közös célok örömök és hasonló vagy egymáshoz simuló életszemlélet,világnézet HIT az nagy előny, hisz hasonló szemüvegen keresztül könnyebben megérhetjük egymást is. Szeretem a sportos aktiv pihenéseket kikapcsolódást de nem árt ha néha szellemi kultúrával spékelve. Pl ha csak eszünk éttermekben de közben annaka gastro kulturáját vagy környékét nem ismerjük meg akkor csak VEGETÁLUNK :) azt meg a birka is tud a mezőn ingyen. :)))) Szeretem a vizes sportokat: evezés SUP, peca, kirándulás ..utazás, sielés, kori ...szauna ...uszoda . .+++
Ferenc (42)
Társkereső Miskolc
Középvezető
Főiskolai diplomás (HR)
Értelem, érzelem, intelligencia, IQ s EQ! Minden okkal történik a Te saját érdekedben. Tudod miről ismersz meg egy erős, boldog embert? Dicsér, elismer és igyekszik a benned lévő értékeket keresni, erősíteni és megmutatni számodra is. Őszinte, hiteles. Tisztában van a saját értékeivel, ezért természetes számára, hogy benned is azt látja, keresi, erősíti... Nem fogod tudni megbántani, mert igazából már túl van a kicsinyes megsértődöm játszmákon. Ő az aki az erejét nem abból nyeri, hogy lehúz és elvesz, hanem abból, hogy ad és felemel, szárnyalásra biztatva téged is. Egy igazán életrevaló, vidám s családcentrikus vagyok, ugyanilyen partnert tudok elképzelni magam mellett! Rendkívül fontos, hogy sosem voltam "átlagos" s ha Te Kedves Hölgy úgy vélekedsz saját magadról, hogy én "csak" egy átlagos nő vagyok aki egy teljesen "normális" hétköznapi életet él s ezt is akarod folytatni, akkor mi egészen biztosan NEM egymást keressük! Szeretek megÉLNI minden percet! Fontos számomra a testiség és a lelki összhang! Már nem hordok szemüveget (lézeres látásjavításom volt) Vidám, huncut, pajkos, de annál inkább jókedélyű s nagyon jólelkű vagyok.
Tamás (54)
Társkereső Székesfehérvár
Középvezető
Egyetemet végzett
Egy hétköznapi ember keres hasonló társat. Beszélgetni, együtt lenni, eszegetni, iszogatni... és mást is. Székesfehérváron van lakásom, de Budapesten dolgozom. Ha Te is akarod, leülhetünk meginni egy kávét, teát valahol e két városban, vagy közöttük. Én már nem vagyok az a mindenhova-menni-akarok típus, ebben főleg a korommal megjött ízületi "porblémáim" tehetnek. A biciklizés, tollasozás és fallabdázás, azért még megy :) . Illetve a motorozás az egyik gyengém...

Keresztény elit társkereső férfiak

Dávid (32)
Társkereső Dunaújváros
500 ezer felett keres
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Bizonyára mindketten ugyanazért vagyunk itt. Valószínűleg azért, mert vágyunk valamire/valakire. Ismerős ugye? Este mikor lefekszel elképzeled a saját tökéletes kis világod, ahol Tiéd a főszerep. Ez a forgatókönyv nincs megírva, de valahol valaki csak arra vár, hogy tollat ragadhasson és élettel töltse meg ezeket az oldalakat, hogy amikor elérsz az utolsó fejezet utolsó lapjának utolsó sorához és elkészült a remekmű örömmel olvasd vissza mindazt amit együtt alkottatok az évek alatt. Egy kapcsolat minőségét a csendje határozza meg.
Gábor (37)
Társkereső Szerbia
Középvezető
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Ismerkedés megismerkedni és utána meglássuk milesz. Puszika
Zoltán (37)
Társkereső Ausztria
500 ezer felett keres
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Mondhatom kitűnően boldogulok egyedül, de el jött az idő mikor semmi sem elég, mikor hiányzik az hogy szeretni és szeretve lenni,az e nélkül el telt idő, pazarlásnak tűnik .Az is igaz a pár keresés nem könnyű feladat de állok elébe minden kihívásnak. (A munka helyem miatt sok szabad idővel rendelkezem, és számomra a nagy távolság sem akadály)
Kàlmàn (63)
Társkereső Budapest, XIII.
Középvezető
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Kálmán vagyok, 63 éves és özvegy! Rendezett körülmények között élek. Van két felnőtt lányom és két kisfiú unokám. Nagyon szeretek táncolni, kertészkedni és kirándulni! Hosszútávú, akár egy életre szóló kapcsolatot keresek!

30-as elit társkereső nők

Devínia (35)
Társkereső Győr
500 ezer felett keres
Szeretem a magányt. Van benne valami szánalmas, ami érdekessé teszi. Szembe lehet nézni akármivel, és az össze is tud törni. Nem úgy, mint az a kreténség, hogy “ami nem öl meg, az erősebbé tesz”, ami helyesen inkább úgy szólna, hogy ami nem öl meg, az még nyomorékká tehet egy életre. De itt nincs kinek hazudni. Pedig ezer könyvben leírtak már, hogy szerelem nélkül nem lehet élni - mondjuk, én több olyat olvasok, amiben azt taglalják, hogy légkör nélkül azért sokkal nehezebb, de természetesen engem is megfog a romantika tárgyköre. Az előbb is rám írt itt egy faszi. Nyilván megkérdeztem pontosan_mit_akar. Idézném szó szerint; “Ismerkedni baratkozni talán sex talán kapcsolat Ilyesmi célból Őszinte vok” Nah, van az a helyzet, amikor azt mondom, lehet meg kellene tanulni hazudni, hogy kicsit több sikerrel barangolhasd be fiam az élet komplexitását. Talán a legjobban most attól félek, hogy egy hasonlóan magasan szofisztikált, művelt elme írja majd meg a nekrológomat. Elképesztő belegondolni is abba, hogy engem mi izgatna fel. Ha ellopnák a metamaszkos jelszavamat, talán az.
Szilvia (30)
Társkereső Budapest, III.
500 ezer felett keres
Munka alatt. Ismerkedem!
Kitti (38)
Társkereső Budapest, XI.
Középvezető
Sajnos az a tipusu ember vagyok, akinek az erdeklodeset nem kelti fel 3 foto es nehany sornyi bemutatkozas. De a mai vilagban nagyon nehez offline ismerkedni, igy hat en is ott vagyok. Kivancsi vagyok, akad-e itt olyan ferfi, aki a semmitmondo es altalanos beszelgeteseken tul hajlando egy kis erofeszitest tenni. Nyilvan nincsenek illuziom, gondolom tobb tucat emberrel a legegyszerubb az alapokra szoritkozni, de jo lenne azt remeleni, hogy lesz olyan, akinel annyira felkeltem az erdeklodeset, hogy nem a 10. uzenetvaltas leszek aznap. Meglatjuk!
Andrea (32)
Társkereső Budapest, VIII.
500 ezer felett keres
Reggelente gyönyörű mosollyal ébresztelek, amit ha képes vagy elviselni, cserébe mellettem az lehetsz aki lenni akarsz, és csodálattal hallgatom ahogy a téged lelkesítő témákról órák hosszat áradozol, cserébe mesélek a kovászolás rejtelmeiről, de egy kenyér kóstolóval talán könnyebben leveszlek a lábadról😊🍞. Imádom azokat az estéinket, amikor főzés közben, egymásra hangolódva, felszabadultan nevetve megélhetjük, h jó együtt. Mit szólnál ha írnánk közös bakancslistát, amihez van is egy ötletem: gasztró-túra Thaiföldön.

30-as elit társkereső férfiak

Csaba (37)
Társkereső Budapest, XVIII.
Középvezető
Csaba vagyok, 37 éves, középvezető IT szektorban. Nem írok több egyéni bemutatkozást, mert nem az számít amit írok, hanem amit teszek, aki vagyok. Én a hagyományos “offline” módszerekbe hiszek, ahol többet számít egy jó beszélgetés mint a sok betű amit leírok.
Zsolt (38)
Társkereső Budapest
500 ezer felett keres
Sokat és keményen dolgoztam munkával és önfejlesztéssel azért, hogy ott tartsak ahol most - rendben vannak a kapcsolataim, szeretem a munkám, jól alszom, tiszta a lelkiismeretem, teljesen önálló és boldog vagyok. Sokat sportolok, legújabb szenvedély a karate. Szeretek még olvasni, tanulok zongorázni. Sokat utaztam a világban, de rájöttem, egy belső utazás sokkal többet ér, pl. hálás vagyok a volt feleségemnek ezért. Nem kell sem tárgyakat venni, sem sok pénzbe kerülnie, hogy az ember jól érezze magát. Megbízható, rendszerető, introvertált személyiség vagyok, így jól esik a home office-ban dolgozás, de esténként vagy hétvégén szeretem a társaságot és könnyen megtalálom a hangot más emberekkel, ez a kombináció nekem nagyon bejött. Szeretem változatosan eltölteni az időmet, programozás mellett szeretek sportolni (kajakozás, túrázás, futás, biciklizés, úszás, karate), zongorázni, olvasni, zenét hallgatni, megnézni egy jó filmet, barátokkal, családdal időt tölteni, sütni-főzni.
Balázs (37)
Társkereső Budapest, II.
Felsővezető
190cm magas, sportos, örök optimista pasi megismerkedne hasonló beállítottságú nővel
Pál (35)
Társkereső Budapest, XVIII.
500 ezer felett keres
Majd meglátjuk merre haladunk, egyelőre valaki olyat keresek akivel jól érzem magam.

50 év feletti elit társkereső nők

Era (59)
Társkereső Budapest, IV.
Középvezető
Bízom benne hogy itt megtaláljuk egymást a partneremmel, probálok hinni benne,hogy van még aki tényleg szereti,tiszteli és elfogja a másikat úgy ahogy van. Én nem olyat keresek,aki a fotókon megmutat mindent,ha kérem ha nem,gátlastalan és felhábórító ez a szemlélet!! Hiszem ,hogy mindennek meg van a maga ideje,sőt,én magam is szeretem az intimitást,de ahhoz meg kell kicsit ismernem a másikat!Nem jó egyedül,a gyermekeim felnőttek élik a maguk életét a családjaikban,én is ezt szeretném kedves,hozzám illő partner oldalán.Egyedül élek a saját lakás omban, dolgozom ,mindennel elégedett vagyok csak szeretnék egy olyan szimpatikus partnert akivel lehet jókat beszélgetni,a munkám sok kedvezményes pihenést biztosít oda elkisérne.Este ha hullán megyek haza örömmel venné ha hozzá bújok,szóval ilyen emberi elvárásaim lennének,nem több. Szeretem a magas férfiakat,hiszen én is az vagyok,de még a kisborostás arc külön lenyűgőz!U.i. Szeretek színhazba,moziba is menni,de a Duna parton a lépcsőn ülni is! Köszönöm szépen a sok -sok kedvelést ,de nem tudom ki vagy ha nem írsz!!!!! :( Egyébként érdekes dolog ez a kedvel v.ki,tetszem neki kapok egy szivecskét,na és?!! Ebben mi a jó?Nem ír semmit én nem látom ki,de így nem is nagyon érdekel,csak nem értem ez mire jó!? Vagy talán ebben is van verseny ki ad többet bizonyos idő alatt ,utána övé a gyöngyhajúlány? Valaki egyszer elmondja nekem ?!🤔😊
Ágnes (67)
Társkereső Budapest, II.
500 ezer felett keres
Talpraesett,vagány mosolygós,romantikus,bújós és még sok minden más is vagyok. Azt hiszem sokirányú az érdeklődésem ,nyitott vagyok szépre,újra. Igénylem a mozgást,sportokat,kisebb túrákat rendszeresen teszek.Sokat ,rendszeresen utazom,sok időt töltök a Balatonnál is...
Márta (64)
Társkereső Nagy Britannia
500 ezer felett keres
Szia, Márta vagyok, a Randivonalon szeretnék egy értékes valakit találni. Az én szemeimben az érték a jellemet jelenti, mennyire tud a másik fél megbecsülni egy partnert. Annyi mindenen múlik egy viszony megtartása és olyan könnyen porrá tud válni minden. Szívesen várom olyan férfiak jelentkezését akik szeretnének engem megismerni. Egy nyitott könyv vagyok amibe csak bele kell lapozni.
Ildikó (65)
Társkereső Tatabánya
Középvezető
65 éves 12 éve Özvegy vagyok. Vígkedélyű, humoros, szókimondó nőnek tartom magam. Keresem azt a férfit aki tisztel, szeret és én is szerethetek. Egy igaz társat keresek akivel boldogok lehetünk.

Néhány elit társkereső bemutatkozása

  • Tamás (29), Veszprém Üdv. 29 éves kedves mackó keresi párját🙂
  • Zoltán (50), Szombathely Szeretet-Hit és Alázat: ebben hiszek. Adni önzetlenül, egymást emelni, ragyogtatni. Az életben ez a legszebb, legnemesebb cél. Megtalálni azt, akit Önmagunknál is jobban szeretünk. A végső teljesség egymásban hazaérkezni.
  • Tamás (26), Békéscsaba Sziasztok Szeretek nagyokat sétálni a természetben . Őszinte vagyok nem szeretek mások èrzèseivel játszani.
  • Era (52), Eger Szia kedves most még Idegen! Imádok élni! A "most"-ban élni! Élvezni a pillanat varázsát, a pezsgést ;) Szeretem a bizsergést , a néma tekintetet
  • Edit (45), Pécs Sváb lelkem van egyetlen sváb felmenő nélkül. Anyósnak születtem, de fiam nem született. Villámokat tudok szórni a szememmel, de csak ritkán teszem. Alkotó, gondolkodó, gondoskodó ember vagyok.

Elit társkereső

Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk