Társkereső Kecskemét

Legújabb kecskeméti női társkeresők

Erzsébet, 46 éves
Társkereső Kecskemét
5 napja tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikó, 46 éves
Társkereső Kecskemét
8 napja tag
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mária, 65 éves
Társkereső Kecskemét
8 napja tag
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Eva, 52 éves
Társkereső Kecskemét
11 napja tag
Sziasztok 52 eves kecskemeti holgy vagyok keresem korban hozzam illo tarsam aki elfogadja hogy 122 kg vagyok !!!

Legújabb kecskeméti férfi társkeresők

Zola, 33 éves
Társkereső Kecskemét
17 órája tag
Zola vagyok, 33 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 21 éves
Társkereső Kecskemét
22 órája tag
Sziasztok. 21 èves vagyok bolondulok az autókèrt motorokèrt rendes biztos munkahelyel rendelkezem párom keresem akivel le èlhetem az èletem. 21 èves vagyok. Hasonló korosztályt keresek
Zoltán, 26 éves
Társkereső Kecskemét
33 órája tag
Kecskemeten élek és zöldségel foglakozom
András, 42 éves
Társkereső Kecskemét
6 napja tag
András vagyok, 42 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online kecskeméti társkereső nők

Tímea, 42 éves
Társkereső Kecskemét
13 perce lépett be
Szia, Tímea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Julianna, 51 éves
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
Egy nő állandóan változik. Én is. Szeretem az életemet. Sok mindennel foglalkozom és még sok mindent szeretnék kiprobálni.
Ildikó, 52 éves
Társkereső Kecskemét
3 napja lépett be
Magyamról annyit, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott természetem van. Szívesen segítek másokon. Szeretek kirándulni, túrázni, sportolni. Aki a környezetemben van, maximálisan segítem és odafigyeltek rá. Keresem azt a férfit, akivel együtt, összhangban fedeznénk fel a minket körülvevő világot és aki egy szeretetteljes, komoly kapcsolatra vágyik. Ha többet szeretnél tudni rólam keress hogy megismerhessük egymást.
Judit, 54 éves
Társkereső Kecskemét
4 perce lépett be
Temperamentumos, nyílt, kedves,szenvedélyes Nő vagyok. Hasonlókat keresem egy igazi férfiben.

Éppen online kecskeméti társkereső férfiak

Tamás, 33 éves
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoli, 24 éves
Társkereső Kecskemét
1 órája lépett be
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 59 éves
Társkereső Kecskemét
1 órája lépett be
Imre vagyok, 59 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 47 éves
Társkereső Kecskemét
7 perce lépett be
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás kecskeméti társkereső nők

Orsi, 36 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolai diplomás (Természettudomány)
Kecskemét 25 km-es vonzáskörzetében van a bázisom, innen rajzok ki. :) Egy teljesen normális őrültként tekintek magamra. Tudom hol vannak a határok de nem mindig érdekel. Szeretem az off-road élményeket illetve utazni, úton lenni és megérkezni. Felpezsdít egy jó kis bolhapiacozás lehetősége vagy ha császkálni mehetek a barátaimmal. Jópofa, életigenlő, leleményes, érdeklődő és cserfes lány vagyok. Sehonnan nem kések és x időnél többet senkire nem várok. Pofátlanság más idejét vesztegetni. Alapvetően vidéken képzelem el az életem, ott tudnék leginkább az elveimhez hűen élni, önazonosnak maradni. Ilyesmik jutnak még eszembe záróakkordként: csillagképeket keresünk az égbolton, akár másik földrészről, akár a saját portánkról, mesét olvasunk a gyerekeinknek, tollasozunk, tűzön pirítunk kenyeret (az enyém beleesik pedig már majdnem kész volt), ujjal rajzolt szívecske, fáj a hasunk a nevetéstől, leszakad egy gombod -visszavarrom (persze annak ára van, haha), nem találom a ház kulcsát a táskámban, így hát te bemászol az ablakon, hogy mindannyian bejuthassunk az ajtón át :), az az átkozott kutya megint kikaparta a kedvenc virágomat, begyűjtjük a tojásokat a tyúkok alól (feltéve ha a nyest hagyott valamit), az éjszaka közepén kapjuk magunkat és kimegyünk hógolyózni vagy elhúzunk valahova, sok-sok szeretgetés, mókázás és a többi.
Vivi, 25 éves
Társkereső Kecskemét
Egyetemet végzett
Vivi vagyok, 25 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Veronika, 48 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Roni vagyok, 48 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ági, 47 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Szeretnék egy olyan férfival megismerkedni, akivel boldoggá tehetjük egymást. Most már nincs ennél fontosabb. Már nem hajszolok semmit, inkább élvezni szeretném azt, amit eddig elértem. Javakban, önbecsülésben, minőségi életben. Jól érzem magam a bőrömben, kiegyensúlyozott, vidám, megbízható társa lennék egy olyan férfinak, akinek a szenvedély nem betegséget, a Hajnali részegség nem csupán másnaposságot jelent. Akinek ha szombat reggel, ébredés után az ingjébe bújva, kávékevergetés közben azt mondom, hogy menjünk el a szomszéd városba a Munkácsy kiállítást megnézni, akkor arra örömmel rábólint és mikor hazafelé jövet megkérem, hogy álljunk meg útközben és másszunk fel az út menti kilátóra, azonnal az irányjelzőre teszi a kezét...

Diplomás kecskeméti társkereső férfiak

Tomi, 31 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolai diplomás (Logisztika)
Tomi vagyok, 31 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szabi, 24 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Szabi vagyok, 24 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anti, 63 éves
Társkereső Kecskemét
Egyetemet végzett
Anti vagyok, 63 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 64 éves
Társkereső Kecskemét
Egyetemet végzett
És ezt én is komolyan gondolom!!! \"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.\" Hemingway Szep napot kívánok Neked! Laci

Keresztény kecskeméti társkereső nők

Anna, 44 éves
Társkereső Kecskemét
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Páromat keresem 45-55 év közötti úriember személyében. Várok, akire érdemes. Akiért megéri harcolni. De ugyanezt a kitartást szeretném érezni a másik oldalról is.Nem baj, ha nem....akkor megyek tovább.
Zsuzsi, 47 éves
Társkereső Kecskemét
vallása: római katolikus
Imádom a lelkizös órákig tartó beszélgetéseket. Szeretek kirándulni . Moziba ,színházba járni. Nem vagyok előfizető Kérek elérhetöséget.
Zsuzsi, 44 éves
Társkereső Kecskemét
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Nincs Premiumom. Dohányzás kizáró ok. Hogy milyenek vagyunk,mit hozunk ki egymásból, kölcsönös vonzalom esetén,egy kis ismerkedés,személyes találkozás dönti el.
Ági, 25 éves
Társkereső Kecskemét
református vallású
Sziasztok 25 éves vagyok kecskeméten élek dolgozok hobbi zene hallgatás kutya sétatás. Komoly kapcsolatott szeretnék és meg találni az igazit

Keresztény kecskeméti társkereső férfiak

Zsolti, 46 éves
Társkereső Kecskemét
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tibi, 27 éves
Társkereső Kecskemét
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Keresem párom hosszú távra. Mindenképp csak nőt :) Ismerjük meg egymást és tudni fogod milyen vagyok. Általában jó kedvű szórakoztató humoros ha fáradt vagyok akkor még inkább ;) Sokat vezetek futárként dolgozom de a szabadidőm veled fogom tölteni. Puszi 😍 Hajrá csajok csak bátran 💋💋
Zoilus, 59 éves
Társkereső Kecskemét
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Rationem agendi tribuntur sunt, diutissime Tecum...
Jani, 36 éves
Társkereső Kecskemét
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Üdv az adatlapomon! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalon. Nehéz itt és így pár szóban bemutatkoznom. A bizalom, a kölcsönös és önzetlen szeretet, tisztelet és elfogadás az alapja egy jól működő hosszú távú kapcsolatnak. Te is ugyanezt keresed? Beszélgessünk! :)

Fiatalabb, 30 év alatti kecskeméti társkereső nők

Lilko, 29 éves
Társkereső Kecskemét
Lilko vagyok, 29 éves, lakhelyem . Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szonja, 23 éves
Társkereső Kecskemét
Az őszinte,taktika nélküli kapcsolatok nagyon ritkák. Én vágyom a régimódi igazi szerelemre.
Barbi, 22 éves
Társkereső Kecskemét
Barbi vagyok, 21 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvi, 28 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, írj, ha van kedved megismerni egy vidám, laza csajszit akár rövid, akár hosszútávra. Nyitott vagyok, szeretem a bolondozást, de a buta, kamuzós embereket nem.

Fiatalabb, 30 év alatti kecskeméti társkereső férfiak

Alex, 28 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Alex vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Olivér, 19 éves
Társkereső Kecskemét
Olivér vagyok 19 éves nem rég költöztem Magyarországra azon belül Kecskemétre
Dávid, 21 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Pál, 29 éves
Társkereső Kecskemét
Pál vagyok, 29 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as kecskeméti társkereső nők

Melinda, 37 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laura, 39 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Laura vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Bianka, 30 éves
Társkereső Kecskemét
Segítő pályán dolgozóként fontos a kikapcsolódás, szabadban lenni, sportolni. Esős időben a filmek és az olvasás töltik be ezt a szerepet.
Évi, 31 éves
Társkereső Kecskemét
Sziasztok, kecskemèti kisgyermekes anyuka vagyok, egy igazi anyatigris, szóval nekem a kicsi az első. Ha van egy kis szabadidőm szeretek sètàlni, főzőcskèzni, filmezni, animèzni. Normàlis beàllítottsàgú társat keresek, de nem minden áron, a baràtságoknak ès beszèlgető partnereknek is örülök. 😊 Fènykèp ès videó gyűjtögetők, valamint kalandorok(barátság extrákkal,stb...) kímèljenek.

30-as kecskeméti társkereső férfiak

István, 31 éves
Társkereső Kecskemét
nem fènyeznèm magam mese habbal nem az èn asztalom nem a szèp szavak olvasása miadt leszek szimpatikus számodra :) szimpatikus vagyok irj nyugodtan nem harapok ès majd meglátjuk meg tudjuk e találni a közös fonalat :) szèp napot ;)
Róbert, 36 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 31 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Norbi, 31 éves
Társkereső Kecskemét
Norbi vagyok, 31 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú kecskeméti társkereső nők

Tünde, 46 éves
Társkereső Kecskemét
Társat keresek, hasonló érdeklődéssel.
Andi, 48 éves
Társkereső Kecskemét
Szia! Andi vagyok, 48 éves, vidám, jó kedélyű. Társam keresem ami nem egyszerű "feladat", amit szerintem, akik itt vagyunk, mindannyian tudjuk így, 40 felett....de nem adom fel...nincsenek "extra" igényeim : csak szeretni és szeretve lenni. Hiszem, hogy egymásra tudunk találni, és hogy vannak még őszinte, tiszteleten, szerelmen-szereteten alapuló kapcsolatok, mely egy életre szólnak. Az őszinte, jóízű beszélgetéseket egy pohár bor mellett vagy egy csésze kávéval többre becsülöm bármilyen programnál.
Évi, 45 éves
Társkereső Kecskemét
Kezdő vagyok itt nem igazán tudom mit is írhatnék. Komoly kapcsolatot keresek, humor és inteligencia előny,a többit a sosra bízom.
Julianna, 47 éves
Társkereső Kecskemét
*moderálva* Julianna vagyok 47 éves romantikus tipusú férfit keresek tartós kapcsolatra.

Középkorú kecskeméti társkereső férfiak

Imre, 47 éves
Társkereső Kecskemét
Imre vagyok, 47 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 49 éves
Társkereső Kecskemét
Pörgős jókedvű toleráns férfit kapsz.Szeretek beszélgetni sportolni imádom a hegyeket a túrát és a vizet.Fontos hogy dekoratív vékony sportos jókedvű legyél és komoly kapcsolatot akarj.Fiatalos jókedvű másik felemet keresem 😊
Zsolt, 49 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Sándor, 46 éves
Társkereső Kecskemét
Sándor vagyok, 46 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti kecskeméti társkereső nők

Maria, 64 éves
Társkereső Kecskemét
Csak az ertelmes dolgokat szeretem,sokat olvasok,dolgozom,es neha utazok.
Marcsi, 59 éves
Társkereső Kecskemét
A meg maradt időmet megélni nem pedig leélni szeretném.
Terézia, 68 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, Terézia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gizuska, 71 éves
Társkereső Kecskemét
Vidám természetű vagyok imádom a sportot.nem dohányzom.De a horgászat a kedvencem

50 év feletti kecskeméti társkereső férfiak

józsef, 63 éves
Társkereső Kecskemét
Szia, józsef vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Imre, 59 éves
Társkereső Kecskemét
Imre vagyok, 59 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mihály, 63 éves
Társkereső Kecskemét
Társat keresek. Szeretném ha a többit élő szóban mondanánk el egymásnak.
Vili, 75 éves
Társkereső Kecskemét
Egy vers Száz karral ölelnélek Forró fehér gyöngyeimben fürösztenélek Száz csókkal csókolnám öledet Hogy érezzem forró ízeidet Lennék lovad hogy vágtass rajtam A szívem is fül lenne hogy örömödet s ujjongásodat halljam

Néhány társkereső bemutatkozása

  • regina (59), Zalaegerszeg Sziasztok! 60 felett is lehet szép az élet! Írj magadról kérlek elérhetőséggel, ha igazán mackós alkatú, kedves,megértő férfi vagy, a közelben élsz és elfogadnál társadnak egy molett kedvesen vidám, özvegy, nyugdíjas hölgyet.
  • Marton (29), Sopron Sziasztok! Biciklizès szabadidőben sètálás szeretek főzőcskèzni a konyhába lenni ezt azt csinálni nyitott vagyok sok dologra Szerintem kedves aranyos nevetgèlős vagyok de ismerjük meg ès szerezz saját vèlemènyt
  • Richard (23), Fülöpjakab Ismerkedjünk! Pozitív kisugárzású , vidám , humoros férfi vagyok , a kutyámmal élek . Hosszú távú kapcsolatot keresek korombeli nővel :)
  • Benő (49), Győr Sziasztok! Kizárólag tartós kapcsolatot szeretnék. Ha alkalmi partnerre vágysz, nem egymást keressük. Ha kő gazdag udvarlót szeretnél, rossz híreim vannak: én nem vagyok az, és Mészáros Lőrinc is elkelt már :-) Én bolondos (a rossz nyelvek szerint egyszerűen bolond) vagyok. Szeretem a vidámságot, a kreativitást, az utazást, a kirándulást, a természetet, a hegyeket (egyenesen Alpok fan vagyok, azon belül a Dolomitok a kedvencem). Szeretek bringázni, sportolni, sakkozni és úgy általában szeretem azokat a dolgokat amelyek megmozgatják a testet és a szürke-állományt. Régebben sokat olvastam, mostanában inkább filmeket nézek... nem tagadom, néha lusta is vagyok és persze egyébként sem vagyok tökéletes… Informatikus-mérnökként dolgozom, az életem része a számítógép is, aki ezt nem tudja elfogadni, az sajnos engem sem tud elfogadni... Őszintén remélem, hogy találok egy vonzó, intelligens hölgyet, akivel olyannak tudjuk elfogadni és szeretni egymást, amilyenek valójában vagyunk…
  • Jónás (52), Kocsér Sziasztok!Az életet élni kell,nem elviselni! Hajni vagyok!Társam keresem!Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást,ha többre vagy kíváncsi,vedd fel velem a kapcsolatot!

Társkeresés Kecskeméten

Társkeresés Kecskeméten

A városban, ahol „sem magasság, sem mélység nem rettent”, felszállhattok akár a fellegek közé is. A Matkópusztai Repülőtér a számtalan üdülési és kikapcsolódási program mellett lehetőséget biztosít ejtőernyőzése, tandemugrásra és sétarepülésre is. A magasból páratlan látkép tárul majd elétek, az egész felér egy városlátogatással, fentről ugyanis láthatjátok a város múzeumait, híres épületeit, de még Bugacpusztát is megcsodálhatjátok. Ha nem szeretnétek felszállni, akkor i érdemes ide ellátogatni, mert a reptérhez kapcsolódó üdülőfaluban lehetőség van teniszezni, krikettezni, lubickolni, biliárdozni, gokartozni, lovagolni, de akár a golfozást is kipróbálhatjátok együtt. ég mindig tarka az ejtőernyőzőktől.

Ha ilyen magasba nem merészkednétek, látogassatok el a Kerekerdő Kalandparkba, ami a várostól 15 kilométerre, Kerekegyházán található. Az erdei kötélpályák mellett íjászkodhattok is, vagy kipróbálhatjátok a kötél és a deszkalabirintusokat.

Ha nem tudod, merre induljatok, mert legszívesebben az egész országot bebarangolnád kiszemelteddel, akkor tégy úgy! Látogassatok el Jakabszállásra, és nézzétek meg a Magyarkertet, Magyarország öko-központját. Itt, egy közel 100.000 négyzetméteres területen található hazánk 1:1000 arányú domborzati és vízrajzi makettje. A területen található egy kalandpark, állatsimogató, de besétálhatsz a Nyugalom Erdejébe is, ahol a különleges függőágyakon pihenve jókat beszélgethettek. Ha már itt vagytok, nézzétek meg azt a mágikus erővel felruházott koszorút, amihez a világ minden részéről érkeznek látogatók, hogy beállva alá elmondhassák kívánságaikat.

Itt is van lehetőség arra, hogy a levegőből nézzétek meg az országot formáló parkot és környezetét. Hőlégballonnal, vitorlázó repülővel is felszállhattok a terület fölé, sőt ha magasabbra vágytok, akár mű-űrrepülésen is részt vehettek.

Ha szeretitek az állatokat – ki ne szeretné – látogassatok el a Vadaskertbe. Ez Magyarország legkisebb állatkertje, mégis csaknem 100 állatfaj képviselteti magát, a Világ összes kontinenséről.

Jó választás lehet a Szabadidőközpont, ami Széchenyiváros felől közelíthető meg. A központjában találtok majd egy fürdő és csónakázó tavat, mellette pedig a tóhoz kitermelt földből kialakított Vízműdombot. Másszatok fel ennek tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a városra. Ha meg akard lepni partneredet, készíts össze egy kis piknikkosarat és falatozzatok a város tetején.

Egy forró nyári napon szervezz programot az Élményfürdőbe, ahol az élménymedencékben jól szórakozhattok, vagy együtt lecsúszhattok a 12 méter magasról induló csúszdákon. Ha kedvetek tartja, jakuzzizhattok is egyet kettesben.

Ha különleges helyre szeretnéd elvinni partneredet egy finom vacsorára, akkor próbáljátok ki a Szélmalom Csárdát, ami a maga 170 éves, eredeti szerkezetével az ország egyetlen szélmalomcsárdája. A mindenütt pirosló muskátlik különleges hangulatot kölcsönöznek az épületnek. A csárdában házias fogásokat, illetve ételkülönlegességeket kóstolhattok meg romantikus környezetben. A ház különlegessége a kecskeméti bicskás pecsenye.

Ha az olasz konyhát szeretitek, akkor a Cézár éttermet válasszátok, ami a piaccal szemben található. Olasz tulajdonosa egyben a szakács is, aki 100, az étlapon található fogás közül készíti el, amit csak a vendégek megkívánnak.

Akik szeretik a bort, azoknak kötelező helyszín a Fáklyás Pince, ahol 22 magyar borvidék 180 féle válogatott minőségű borával, és 30 kiváló külföldi borkülönlegességgel várnak titeket. A borozáshoz elengedhetetlen valami finom borkorcsolya, de ha megéheztek, 50 magyaros fogás közül válogathattok az étlapról.

Ha szeretnétek egy finom sütit enni, a Művész Kávézóban egy finom kávé mellett fogyaszthatjátok el azt ebben a belvárosi meghitt zugban.

De választhatjátok a Center Cafét is, ahol hangulatos jazz szól, és a nagyfoteles pihenősarkokban ülve kizárhatjátok a többi vendéget.

Mielőtt még inadba szállna a bátorságod, olvass el néhány sikertörténetet! Ha ne adj isten, bakizol egyet, ne aggódj, ez mással is megtörténik. Nem hiszed? Olvasd el a felhasználóink által beküldött elcseszett randikat!

KecskemétKecskemét

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: