Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kecskemét

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Éppen online kecskeméti társkereső férfiak

Imre (53)
Társkereső Kecskemét
3 perce lépett be
Imre vagyok, 53éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csaba (42)
Társkereső Kecskemét
1 órája lépett be
Szia! "Minden egyes pillanat az élet mozaikköve - világos és sötét, színes vagy kopott, arany vagy ébenfekete. És ahogy a mozaikot is csak egész képként a távolról szemléljük, és csak ritkán vesszük szemügyre egyenként a művészien egymás mellé rakott kövecskéket, ugyanúgy nem látjuk a pillanatot sem, melynek mindent köszönhetünk. Amit életnek nevezünk, az végül is nem más, mint számtalan pillanat gyűjteménye." Stefan Klein Mit is írhatok magamról... Inkább leírom, hogy kit keresek és mi a fontos nekem: - IQ-EQ - van hobbim, szerencsés, ha Neked is van, cserébe örülök, ha csatlakozol hozzám és együtt vagyunk ekkor is... - a párkapcsolat ne a másik korlátozásáról szóljon (ne értsd félre...) - Állj meg a saját lábadon - Szülőkkel nincs semmi gondom, de már felnőttek vagyunk... - Macskaszőr allergiám van, nem tudok vele mit tenni sajnos... Kiegészítés: hosszú távra tervezek, ahol nincs jelen a játszma, és emberként lehet játszani az életnek nevezett játékot :) Nem zárkózok el semmitől (ezt se értsd félre), hanem a szóbeli utalgatások helyett, egyszerűen beszéljük meg. Még valami. Mindenkinek meg van az, hogy kivel tud működni a kémia. Igaz baromi nehéz fotó alapján eldönteni, de ha az jön ki a végén, hogy nem működik, akkor megy mindenki tovább, hisz felnőttek vagyunk. Mit mondhatok még: 'Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it......' :)
Tamás (45)
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
Szia, Tamás vagyok, keresem a társam ha esetleg szimpatikusnak találsz a képeim láttán, esetleg megismernél írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József (54)
Társkereső Kecskemét
20 perce lépett be
Lennék Esőcsepp, mely hullana arcodra... Lassan lefelé gördül s mosolyt karcolna ajkadra. Lennék Esőcsepp, mint zuhog kebledre észrevétlen, majd lassú csorgással összegyűlne tenyered gödrében. Így símulnék Hozzád finoman ölelve, s rajtad is maradnék örökkön örökre. Olyan Társat keresek, nem csak Kecskemét környékén, aki szeretne egy harmonikus, kiegyensúlyozott, ámde tartalmas élethez társulni, aminek a jelszava ... "Ne hagyd az életedben hosszabb ideig azokat az embereket akik sokat tétováznak"

Keresztény kecskeméti társkereső nők

Zsike (44)
Társkereső Kecskemét
református vallású (nem gyakorlom)
Szia! Zsike vagyok. Most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Diána (24)
Társkereső Kecskemét
hivő: református (nem gyakorlom)
Szia, Diána vagyok Kecskemétről, kedves aranyos, barátságos osszinte, hűséges, romantikus, bujos, önzetlen, törődő. Hobby: zene, házi buli, filmezés,, séta a természetben, strand, főzés, Olyan férfit keresek aki: együttérző, megértő, párjával megoldja ha baj van,aki nem dolgozik állandóan és nem megy rá a kapcsolatra,h hétvégén is menni kell dolgozni, tud időt szánni a párjára még az ismerkedés elején is ,van ideje, hogy a munka munka menjen rá a kapcsolatra,h néha ér rá találkozni jobban megismerni, hétvégen se h annyi a meló, pl : úgy értem egy hónapba talán egyszer ,a kapcsolat társas emberek vagyunk többet együtt lenni hétvégén találkozni aztán ha több nap eltelik együtt aludni , elmenni valahova erre legyen idő h érdekel a másik személy , amikor nem találkoznak Dolgoznak írni hívni egymást ,ez a törődes ne érezze a másik h nem törődik vele egyáltalán,
Zsuzsi (61)
Társkereső Kecskemét
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Zsuzsi vagyok, 61 éves. Optimista, humoros, empatikus, ôszinte, magamra és környezetemre igényes nôként keresem a pàromat. Kizàrólag komoly kapcsolatot keresek, a laza kapcsolatra vàgyók kérem ne ìrjanak. Egy baràtsàgos, humoros, ôszinte, becsületes, férfit keresek, aki az életem pàrja lenne hosszú tàvon. Akivel jó megélni az élet jobb napjait, és àtsegìt a rosszabbakon a puszta jelenlétével.
Magdi (58)
Társkereső Kecskemét
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Üdvözöllek az oldalamon.Magdi vagyokAz élet szép, fedezzük fel eggyütt. ezer apró csodáját.Tarts velem idegen! Soha semmihez nincs késö.

Keresztény kecskeméti társkereső férfiak

József (36)
Társkereső Kecskemét
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Helló Kedves! Ittlétem célja,hogy megtaláljam azt a Nőt, aki szereti a romantikát és esetleg egy kicsit igényli is, továbbá megtűr és elfogad minden nyűgömmel, munkámmal, hobbimmal. :D Komoly kutató programot űzök: keresem másik felem, természetesen NŐ személyében (nem kislányt), komoly kapcsolat kialakítás céljából. A többit szívesen elmesélem,ha adsz egy lehetőséget. :) További szép napot kívánok! Üdv!
Zsolt (53)
Társkereső Kecskemét
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Nem tudok mit mondani magamról... Egyszerű kedélyes ember vagyok. türelem rózsát teremt úgy van a mondás
László (41)
Társkereső Kecskemét
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig először, mindig utoljára. Nem a törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem a megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság... a küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, vagy meghalva élni. Aki ezt elérte, szabad. És ha szabad, belátja, hogy nem érdemes mást, csak a legtöbbet.
Laca (57)
Társkereső Kecskemét
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Laca vagyok,keresem azt a kedves hölgyet akivel együtt tehetünk a boldogsagunkert,ha kell egymás támaszai legyunk. Közös programok,színház,utazás. Kedvelem a képzőművészetet, az utazást, vagy épp egy kis pihenést a tengerparton.*moderálva*

Középkorú kecskeméti társkereső férfiak

Gyuri (44)
Társkereső Kecskemét
Az ismerőseim azt gondolják rólam, hogy tök jól kézben tartom a dolgaimat és minden a terveim szerint alakul, pedig én csak tökéletes pókerarccal ülök az életem hullámvasútján, és kapaszkodok a megmaradt két szál hajamba.
Zsolt (49)
Társkereső Kecskemét
Szia kedves idegen ki meglátogat idebent! Magamról hát ez egy nehéz feladat. Nem vagyok egy adónisz. Ha szembe jősz velem az utcán talán vetsz is rám egy pillantást és el is felejtesz! Egy komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Egy személyes találkozón minden kiderül úgy is! Nem tartozok a locsi-fecsi emberek közé. Inkább vissza húzódó csendes embernek tartom magam. Nem akarok ódákat írni, mert nem is tudok! Sajnos vannak káros szenvedélyeim! De kinek nincsenek. Csak egy pár: sajnos dohányzom, horgászom, stb, stb ....... Köszönöm hogy figyelmet fordítottál rám. Hódolattal Zsolt
Feri (45)
Társkereső Kecskemét
Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.
Robi (45)
Társkereső Kecskemét
Robi vagyok, egy kecskeméti multinál dolgozom. Tartós kapcsolat céljából ismerkednék kecskeméti, szerény, odaadó, nemdohányzó hölggyel. Vidéki hölggyel csak akkor ismerkednék, ha szándékában áll a Hírös városba költözni. Céltudatos vagyok, megbízható és precíz, szeretem a rendet, a rendszert és a kényelmet, de sokszor megjavítok elromlott dolgokat is. Úgy vélem megvan az ideje a pörgésnek és pihenésnek is. Ha működik köztünk a kémia, még humorbomba is válhat belőlem! Egy vacak nap után nekem kiöntheted a szíved, és ha kivánod, kapsz talpmasszázst is.

50 év feletti kecskeméti társkereső nők

Mária (66)
Társkereső Kecskemét
Szeretem a zenét, az olvasást, a filmeket,szeretek nevetni, beszélgetni, kirándulni, romantikázni. Optimista vagyok.
Terézia (72)
Társkereső Kecskemét
aktívan dolgozom fiatalos gondolkodás
Ili (68)
Társkereső Kecskemét
Nehezen indul egy ismeretlennek a bemutatkozás, ráadásul a lényeg az adatlapon rajta van. Amit keresek az egy kapcsolat, komoly, rendszeres, de nem együtt lakva. Társ aki korombeli, romantikus, szereti a kirándulást, közös üdülést, színházat stb. Jó kőrülmények között élek, a leendő társtól is ezt várom. Saját költségen történő közös szórakozás a célom. (így nincs függőség egyik fél részéröl sem.) Töltsük kellemesen szabadon jókedvel az életet amíg lehet. Számomra nagyon fontos az őszinteség, a kimondott szó. Akkor lehet alkalmazkodni, vagy egy határon túl nemet mondani. A hitegetés, akarom is, nem is játék már nem kell. Úgy gondolom a hátra lévő időt jól kell használni, szokták mondani minden nap ajándék. HÁT LEGYEN valóban ajándék és ne pazaroljuk feleslegs körökre. Már jártam ezen az oldalon, olvastam sok fellengzős, vagy teljesen érdektelen, semmit mondó bemutatkozást és kapcsolati igényt. Ezekben a bemutatkozásokban minden esetben az önismeret hiányát véltem felfedezni. Uraim nincs mit szépíteni eljárt felettünk az idő, ( bár van olyan idő amikor talán nem?) ezt kell elfogadni. Még szükséges megkeresni a boldogságot, örömet, mert a lelkünk és gondolkodásunk fiatal, azért vagyunk ezen az oldalon.
Icu (59)
Társkereső Kecskemét
Nem jó egyedül. Keresem a párom egy ápolt, okos férfi személyében aki a hétköznapok apró örömeit is értékeli, mert ezek számítanak igazán.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (42), Lábatlan Meglátjuk mi lesz... Határozott ,hűséges,konzervatív,elvált férfi keresi társát,ha lehet egy életre
  • Marcsi (52), Dusnok Érték Szia! Értékes embert keresek, akiben megvan a külső és belső összhang. Szerelmen alapuló, komoly kapcsolatot keresek. Figyeljünk egymásra, tiszteljük egymást.
  • Regina (27), Dunaújváros Sziasztok! " Nem szeretnék mindenáron valakit, de szeretnék bármi áron szerelmet! " Kedves Ismeretlen! Azért regisztráltam eme oldalra, mert keresem a másik felem, akivel kéz a kézben leélhetünk egy életet. Magamat egy határozott, céltudatos, erős egyéniségű, egyenes nőnek mondom. Nem szeretem a mellébeszédet, ahogyan én sem teszem. Szeretem a humort, a jókedélyüséget. Romantikus típus vagyok. A hosszú séták, az átbeszélgetett éjszakák a jellemzőek rám. Hiszek a szerelemben és hiszem, hogy  minden percét meg kell élni. Tudok bármiáron szeretni és kitartani, na meg ennek a másik végletét is. Hiszem, hogy egy kapcsolat a kölcsönös tiszteleten, szereteten és egyenrangúságon alapszik. A jó kommunikáció viszont elengedhetetlen. Ugyanakkor a vasárnapi húslevest én szeretném főzni, s a frissen mosott ruhát is magam vasalnám. :) Ne akarj elkápráztatni semmivel. Mutasd magad! Az aki valóban vagy. Egyezzenek a nézeteink. Tudd ki vagy, mit szeretnél az életben. Ha kőszívű és irányításmániás vagy, akkor biztosan nem egymást keressük. ( Nincsen apakomolexusom, így kérem, egy bizonyos kor felett, ne írjanak, mert arra sajnos érdemben választ nem tudok adni. )
  • Ata (48), Németország Sziasztok! Páromat keresem hosszútávon.
  • László (54), Sopron Sziasztok! Tengert,napfényt utazást kedvelő társam keresem.

Társkeresés Kecskeméten

A városban, ahol „sem magasság, sem mélység nem rettent”, felszállhattok akár a fellegek közé is. A Matkópusztai Repülőtér a számtalan üdülési és kikapcsolódási program mellett lehetőséget biztosít ejtőernyőzése, tandemugrásra és sétarepülésre is. A magasból páratlan látkép tárul majd elétek, az egész felér egy városlátogatással, fentről ugyanis láthatjátok a város múzeumait, híres épületeit, de még Bugacpusztát is megcsodálhatjátok. Ha nem szeretnétek felszállni, akkor i érdemes ide ellátogatni, mert a reptérhez kapcsolódó üdülőfaluban lehetőség van teniszezni, krikettezni, lubickolni, biliárdozni, gokartozni, lovagolni, de akár a golfozást is kipróbálhatjátok együtt. ég mindig tarka az ejtőernyőzőktől.

Ha ilyen magasba nem merészkednétek, látogassatok el a Kerekerdő Kalandparkba, ami a várostól 15 kilométerre, Kerekegyházán található. Az erdei kötélpályák mellett íjászkodhattok is, vagy kipróbálhatjátok a kötél és a deszkalabirintusokat.

Ha nem tudod, merre induljatok, mert legszívesebben az egész országot bebarangolnád kiszemelteddel, akkor tégy úgy! Látogassatok el Jakabszállásra, és nézzétek meg a Magyarkertet, Magyarország öko-központját. Itt, egy közel 100.000 négyzetméteres területen található hazánk 1:1000 arányú domborzati és vízrajzi makettje. A területen található egy kalandpark, állatsimogató, de besétálhatsz a Nyugalom Erdejébe is, ahol a különleges függőágyakon pihenve jókat beszélgethettek. Ha már itt vagytok, nézzétek meg azt a mágikus erővel felruházott koszorút, amihez a világ minden részéről érkeznek látogatók, hogy beállva alá elmondhassák kívánságaikat.

Itt is van lehetőség arra, hogy a levegőből nézzétek meg az országot formáló parkot és környezetét. Hőlégballonnal, vitorlázó repülővel is felszállhattok a terület fölé, sőt ha magasabbra vágytok, akár mű-űrrepülésen is részt vehettek.

Ha szeretitek az állatokat – ki ne szeretné – látogassatok el a Vadaskertbe. Ez Magyarország legkisebb állatkertje, mégis csaknem 100 állatfaj képviselteti magát, a Világ összes kontinenséről.

Jó választás lehet a Szabadidőközpont, ami Széchenyiváros felől közelíthető meg. A központjában találtok majd egy fürdő és csónakázó tavat, mellette pedig a tóhoz kitermelt földből kialakított Vízműdombot. Másszatok fel ennek tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a városra. Ha meg akard lepni partneredet, készíts össze egy kis piknikkosarat és falatozzatok a város tetején.

Egy forró nyári napon szervezz programot az Élményfürdőbe, ahol az élménymedencékben jól szórakozhattok, vagy együtt lecsúszhattok a 12 méter magasról induló csúszdákon. Ha kedvetek tartja, jakuzzizhattok is egyet kettesben.

Ha különleges helyre szeretnéd elvinni partneredet egy finom vacsorára, akkor próbáljátok ki a Szélmalom Csárdát, ami a maga 170 éves, eredeti szerkezetével az ország egyetlen szélmalomcsárdája. A mindenütt pirosló muskátlik különleges hangulatot kölcsönöznek az épületnek. A csárdában házias fogásokat, illetve ételkülönlegességeket kóstolhattok meg romantikus környezetben. A ház különlegessége a kecskeméti bicskás pecsenye.

Ha az olasz konyhát szeretitek, akkor a Cézár éttermet válasszátok, ami a piaccal szemben található. Olasz tulajdonosa egyben a szakács is, aki 100, az étlapon található fogás közül készíti el, amit csak a vendégek megkívánnak.

Akik szeretik a bort, azoknak kötelező helyszín a Fáklyás Pince, ahol 22 magyar borvidék 180 féle válogatott minőségű borával, és 30 kiváló külföldi borkülönlegességgel várnak titeket. A borozáshoz elengedhetetlen valami finom borkorcsolya, de ha megéheztek, 50 magyaros fogás közül válogathattok az étlapról.

Ha szeretnétek egy finom sütit enni, a Művész Kávézóban egy finom kávé mellett fogyaszthatjátok el azt ebben a belvárosi meghitt zugban.

De választhatjátok a Center Cafét is, ahol hangulatos jazz szól, és a nagyfoteles pihenősarkokban ülve kizárhatjátok a többi vendéget.

Mielőtt még inadba szállna a bátorságod, olvass el néhány sikertörténetet! Ha ne adj isten, bakizol egyet, ne aggódj, ez mással is megtörténik. Nem hiszed? Olvasd el a felhasználóink által beküldött elcseszett randikat!

KecskemétKecskemét

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk