Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kecskemét

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Éppen online kecskeméti társkereső férfiak

Ákos (26)
Társkereső Kecskemét
33 perce lépett be
A zene az életem, emellett szeretek kirándulni és a természetben lenni. Szeretem az állatokat és a növényeket. Szeretem a számítógépes játékokat is. Imádom a tetoválásokat is, ebből kifolyólag rajtam is van. Ha szeretnél jobban megismerni akkor üljünk le egy italra.
Zoli (42)
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
Szeretem őszintén élni az életemet, keresem a társam, nem tervezek rövid távra. Független, empatikus ember vagyok. Kos jegyében születtem, annak minden előnyös és hátrányos oldala igaz rám.
Zsolt (51)
Társkereső Kecskemét
2 órája lépett be
40-50 év közötti hölgyet keresek, hosszú távú kapcsolatra, Kecskemét vagy környékéről
Tamás (50)
Társkereső Kecskemét
3 órája lépett be
Korán őszülő típus vagyok, de remélhetőleg csak kívülről. Próbálom ihletetten közelíteni a dolgot, de az ilyen helyeken eltöltött idő rengeteget erodált az épnek gondolt ízlésemen. Ha még van, akinek nem inge, az akár írhatna is :-) Amúgy társas lény vagyok, vagyis nem szeretek egyedül eljárni. Így lettem otthon ülő, de már nagyon elegem van belőle. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám elviselni a saját csöndjeimet, sőt. Nem árt, ha te is így vagy ezzel. Nem a megroggyant önbizalmamat próbálom itt tataroztatni, embert akarok, nem egyszerűen nőt és főleg nem szexuális segédeszközt vagy háztartási robotot. Ennyi vegyes tapasztalás után, azt hiszem, kijelenthető, hogy koraérettet. A keresési feltételeimet komolyan gondolom, még akkor is, ha egy részüket a kényszer szülte. Nagyon nem szép tőlem, de a legtöbb levelet nem olvasom el (ezért itt és most bocsánat mindenkitől). Nem bunkóság (ahhoz kéne rosszindulat), bár aki úgy éli meg, annak bizonygathatom napestig. Jól megnézem magamnak a feladót, és ha azt látom, hogy bármi okból elemi inkompatibilitás áll fenn, inkább megspórolom mindkettőnknek a kellemetlen köröket. Nem egy népszerű módszer, én is tudom. Próbáltam sok mást, de még mindig ez a leghumánusabb. Ha irodalom, képzőművészet, film nem érdekel, akkor én sem nagyon foglak, de idézet csak azért se lesz, önállóan is egész jól el tudom mondani, miről mit gondolok. Nem számít a végzettséged, az attitűdöd legyen értelmiségi. Ha csak bulifotóid vannak, vagy minden eredetiséged kimerül abban, hogy alapvetően életvidám vagy, szeretsz színházba, moziba járni meg utazni, valószínűleg nem én vagyok a te embered. Bármilyen szép gyerekeink lennének is. A lélekalkatrészeim többsége mostanra egész jól helyére rázódott és egészségügyi határértékek között üzemel. Mű dolgok, valamint életvitelszerű cukiságok ellen például príma ösztönszintű szűrőrendszer véd és Coelho fanoknak is határozottan nehezített pálya vagyok. Én szóltam :-)

Diplomás kecskeméti társkereső nők

Mariann (76)
Társkereső Kecskemét
Egyetemet végzett
Kmoly kapcsolat amire vágyom aminek alapja a szeretet.Aki sexel kezd az ne irjon, udvarlás , beszélgetés csábítás randi ezt kéretik betartani***
Erika (57)
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Keresek, elsősorban barátot, akivel megoszthatom az élményeimet.Jó kedvű, kedves férfit akivel jókat lehet beszélgetni, nevetni, kirándulni, szórakozni.
Anna (63)
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Mosolygós,optimista tanárnő vagyok,aki szeret túrázni,kertészkedni.
Éva (55)
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
Az a korosztály vagyok, akinek picit idegen ez a fajta párkeresés, de elég kíváncsi vagyok ahhoz, hogy megtudjam, milyen lehetőségeket kínál számomra ez a platform. A mottóban leírtak elsősorban rám vonatkoznak. Elég régóta élek egyedül. Sőt mitöbb, jól megvagyok magammal. De azt is tudom, nem szeretném, ha ez életem végéig így maradna. Külcsín: 165cm, molett testalkat,festett vörös rövid haj. Ez utóbbin és az olvasószemüvegen kívül minden természetes rajtam. Elborzadva nézem azokat, akiket az erős smink és műszempilla nélkül meg sem lehet ismerni. Belbecs: családcentrikus inkább otthonülő, olvasás,zenehallgatás, filmnézés, séta, biciklizés, piacon vásárlás. Nagyon szeretem a természetet, szeretek túrázni. Sajnos a lustaság erőt vett rajtam egy ideje, nem merek egyedül nekivágni. Marad a séta a kutyámmal. Ami még segít a feltöltődésben, az a tánc, a latin zene, jazz, kubai dallamok, klasszikus zene.

Diplomás kecskeméti társkereső férfiak

Gábor (39)
Társkereső Kecskemét
Egyetemet végzett
Komoly kapcsolat céljából vagyok az oldalon. Egy olyan lányt keresek aki társ és egyben barát is. Alapvetően nem vagyok egy bulizós típus, inkább introvertált vagyok. Szeretek otthon lenni, beszélgetni, filmezni, főzni. Hűséges típus vagyok, és nyitott a világ dolgaira. Van egy 4éves törpetacskóm aki a csomag része :)
Zoltán (46)
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
46 éves vagyok és élettel teli. Humorosnak és jó fejnek tartsnak, akik ismernek. Sokmindenben tudok társad lenni, legyen az egy könnyed séta, egy finom ebéd, vagy egy esti összebújás.Imádok sütni-főzni.
Dani (24)
Társkereső Kecskemét
Egyetemet végzett
Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János (52)
Társkereső Kecskemét
Egyetemi diplomás (műszaki-informatika)
Ahogy Madách Imre is mondta „Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál.” Ez valahogy jellemezi az életem, amelyben már sok mindent megéltem. Jelenleg egyedül nevelem a 15 éves fiam, dolgozok a munkahelyen, túlórázok, mosok, főzők, nevelek, felújítom a lakást,… Nyugodt természetű vagyok és nehezen lehet kihozni a sodromból, a nőket tisztelem és becsülöm Szívesen segítek másoknak, szeretek barkácsolni, kertben dolgozni, imádom a kutyákat és a lovakat. Szeretem a természetet, hátizsákot, sátrat és a túrákat, hegyvidéki és vízparti naplementéket, tábortüzeket, kerékpározást, motorozást (nem a száguldozást, hanem a látni a magam körül lévő természetet és élvezni a szabadságot, nem mint az autóban, ezt meg kell élni). Természetesen ez is jobb, ha mögötted ül valaki, akivel mindezt megoszthatod. Valamikor olvastam könyveket is, manapság már csak a szakkönyvek bújására van időm, mert kíváncsi természetű vagyok és szeretem magam állandóan fejleszteni, na meg a szakmám is elvárja. Szeretek kandalló mellet is bekuckózni, azzal aki számomra sokat jelent, megnézni egy jó filmet kettesben összebújva… Erre keresek az Ő-t, a társat, a másik felem, mert tudjuk az ember társas lény. Ha több is érdekel jelölj be és kérdezz!

Keresztény kecskeméti társkereső nők

Edina (39)
Társkereső Kecskemét
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia. Edina vagyok Kecskemétről. Komoly kapcsolat céljából vagyok fent az oldalon. Ha szimpatikus vagyok neked, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjunk. Nem vagyok prémium tag! Írj üzenetet!
Irén (40)
Társkereső Kecskemét
hite: református (nem gyakorlom)
Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van. Müller Péter
Rozalia (75)
Társkereső Kecskemét
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Filozófiám: Az élet gyönyörű! nem töltöm a napjaim bosszankodással. Egészséges életet élő megelégedett szeretetteljes, optimista hölgy vagyok. Érzelmi alapon keresem lelki társam. Az élet értékének az őszinte jó akarást, a mosolyt a megértést, nyugalmat, intimitást hűséget tartom. Az emberi értéket nagyra becsülöm. Szeretem a természetet, rácsodálkozni a hihetetlen alkotásaira. olvasni , főzni, kertészkedni hosszú a lista. Igen fontosnak tartom a humorérzéket. . Régebben sok felé utaztam, megismertem más országok kultúráját , Így nagyobb rálátással vagyok világ dolgaira. Örömmel választom a telefon beszélgetést. Köszönöm, hogy megtiszteltél a látogatásoddal.😊
Andi (32)
Társkereső Kecskemét
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Úgy gondolom, hogy senki sem képes olyan leírást adni itt magáról, amely alkalmas lenne arra, hogy őt bárki is megismerje, akár csak egy kis mértékben is, még akkor is, ha az ember tisztában van önmagával. Ennek fényében amit kiemelnék a személyiségemről, hogy egy alapvetően határozott, ambiciózus, őszinte, makacs természetű, a humort kedvelő és igénylő, érzékeny, kalandvágyó és álmodozó, de nem álomvilágban élő, divatszerető, nyárimádó lány vagyok, aki szereti az idejét aktívan eltölteni, barátokkal vagy családdal programokat szervezni, sportolni.Koromat illetően 33 éves vagyok. Azt, hogy kit keresek, és mit is várok, talán még az előzőnél is nehezebb megfogalmazni. Lényegében egy klasszikus értelemben vett, normál értékrenddel rendelkező, intelligens és határozott lányt/nőt keresek, aki képes igazi nőként/lányként kezelni. Amennyiben valakinek szimpatikus lennék,keressen bátran :)

50 év feletti kecskeméti társkereső nők

Ilona (60)
Társkereső Kecskemét
Ilona vagyok, 59 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről, vagy 100 km távolságra. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Még nem vagyok előfizető ,elérhetőséget írj!
Mária (69)
Társkereső Kecskemét
Tanár vagyok. Nyugdíjas, meg aktivizálom magam és néhány orában tanítok. Két felnőtt gyermekem van. Ők már élik a saját életüket.Egyedül élek.
Erika (62)
Társkereső Kecskemét
Egy közel 3 ha-os erdő közepén élek,ahonnan a téli tüzelőről gondoskodom, miközben az erdőt is rendben tartom. Önellátó gazdálkodásra törekszem,tavaly kezdtem mélymulcsos kert kialakítását és remélem a homokos talajból a televénytalaj alakulását. Kelemen szamár segít benne,az erdő egy részét birtokolja, simogatásra,beszélgetésre való és a trágyáját a mélymulcsban hasznosítom. 2 kicsi foxi kutyám jelez,ha mozgás van,2 moszkvai őrkutyám vigyáz rám és a 7 szem baromfira. A közös tervezéshez és megvalósításához keresek társat a közös teremtéshez. Nyolc éve élek tanyán, azelőtt el sem tudtam képzelni, hogy az Alföldön éljek. A jósorsom ezt hozta, és most téged várlak, ha neked is ez a nem könnyű,természetben töltött tevékeny idő jelenti az élni érdemes életet.
Anna (68)
Társkereső Kecskemét
Kedves,barátságos,szerethető vagyok.Egyszerény kedves Urat várok.Aki szintén szerethető.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsóka (47), Budapest, XVIII. Hiányzol \" Nem tudom, meddig élek, de ameddig még élek, meg kell tanulnom, milyen az, amikor az ölel magához, akinél ott felejtettem a lelkemet.\"
  • David (25), Szombathely Szia :) Ha már idetévedtél, írj rám!
  • József (18), Nyírbátor Sziasztok! Én egy érdeklődő fiatalember vagyok, nagyon sok mindent szeretek csinálni mivel fiatalvagyok hát mit ne mongyak.
  • Norbert (36), Martonvásár Őszinteség! Az ember felelősségel tartozik mindenért amit megtett, és mindenért amit nem tett meg.
  • Dominika (27), Budapest, IV. Sziasztok! Dominika vagyok, lakhelyem Budapest. *moderálva* Puszi Dominika

Társkeresés Kecskeméten

A városban, ahol „sem magasság, sem mélység nem rettent”, felszállhattok akár a fellegek közé is. A Matkópusztai Repülőtér a számtalan üdülési és kikapcsolódási program mellett lehetőséget biztosít ejtőernyőzése, tandemugrásra és sétarepülésre is. A magasból páratlan látkép tárul majd elétek, az egész felér egy városlátogatással, fentről ugyanis láthatjátok a város múzeumait, híres épületeit, de még Bugacpusztát is megcsodálhatjátok. Ha nem szeretnétek felszállni, akkor i érdemes ide ellátogatni, mert a reptérhez kapcsolódó üdülőfaluban lehetőség van teniszezni, krikettezni, lubickolni, biliárdozni, gokartozni, lovagolni, de akár a golfozást is kipróbálhatjátok együtt. ég mindig tarka az ejtőernyőzőktől.

Ha ilyen magasba nem merészkednétek, látogassatok el a Kerekerdő Kalandparkba, ami a várostól 15 kilométerre, Kerekegyházán található. Az erdei kötélpályák mellett íjászkodhattok is, vagy kipróbálhatjátok a kötél és a deszkalabirintusokat.

Ha nem tudod, merre induljatok, mert legszívesebben az egész országot bebarangolnád kiszemelteddel, akkor tégy úgy! Látogassatok el Jakabszállásra, és nézzétek meg a Magyarkertet, Magyarország öko-központját. Itt, egy közel 100.000 négyzetméteres területen található hazánk 1:1000 arányú domborzati és vízrajzi makettje. A területen található egy kalandpark, állatsimogató, de besétálhatsz a Nyugalom Erdejébe is, ahol a különleges függőágyakon pihenve jókat beszélgethettek. Ha már itt vagytok, nézzétek meg azt a mágikus erővel felruházott koszorút, amihez a világ minden részéről érkeznek látogatók, hogy beállva alá elmondhassák kívánságaikat.

Itt is van lehetőség arra, hogy a levegőből nézzétek meg az országot formáló parkot és környezetét. Hőlégballonnal, vitorlázó repülővel is felszállhattok a terület fölé, sőt ha magasabbra vágytok, akár mű-űrrepülésen is részt vehettek.

Ha szeretitek az állatokat – ki ne szeretné – látogassatok el a Vadaskertbe. Ez Magyarország legkisebb állatkertje, mégis csaknem 100 állatfaj képviselteti magát, a Világ összes kontinenséről.

Jó választás lehet a Szabadidőközpont, ami Széchenyiváros felől közelíthető meg. A központjában találtok majd egy fürdő és csónakázó tavat, mellette pedig a tóhoz kitermelt földből kialakított Vízműdombot. Másszatok fel ennek tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a városra. Ha meg akard lepni partneredet, készíts össze egy kis piknikkosarat és falatozzatok a város tetején.

Egy forró nyári napon szervezz programot az Élményfürdőbe, ahol az élménymedencékben jól szórakozhattok, vagy együtt lecsúszhattok a 12 méter magasról induló csúszdákon. Ha kedvetek tartja, jakuzzizhattok is egyet kettesben.

Ha különleges helyre szeretnéd elvinni partneredet egy finom vacsorára, akkor próbáljátok ki a Szélmalom Csárdát, ami a maga 170 éves, eredeti szerkezetével az ország egyetlen szélmalomcsárdája. A mindenütt pirosló muskátlik különleges hangulatot kölcsönöznek az épületnek. A csárdában házias fogásokat, illetve ételkülönlegességeket kóstolhattok meg romantikus környezetben. A ház különlegessége a kecskeméti bicskás pecsenye.

Ha az olasz konyhát szeretitek, akkor a Cézár éttermet válasszátok, ami a piaccal szemben található. Olasz tulajdonosa egyben a szakács is, aki 100, az étlapon található fogás közül készíti el, amit csak a vendégek megkívánnak.

Akik szeretik a bort, azoknak kötelező helyszín a Fáklyás Pince, ahol 22 magyar borvidék 180 féle válogatott minőségű borával, és 30 kiváló külföldi borkülönlegességgel várnak titeket. A borozáshoz elengedhetetlen valami finom borkorcsolya, de ha megéheztek, 50 magyaros fogás közül válogathattok az étlapról.

Ha szeretnétek egy finom sütit enni, a Művész Kávézóban egy finom kávé mellett fogyaszthatjátok el azt ebben a belvárosi meghitt zugban.

De választhatjátok a Center Cafét is, ahol hangulatos jazz szól, és a nagyfoteles pihenősarkokban ülve kizárhatjátok a többi vendéget.

Mielőtt még inadba szállna a bátorságod, olvass el néhány sikertörténetet! Ha ne adj isten, bakizol egyet, ne aggódj, ez mással is megtörténik. Nem hiszed? Olvasd el a felhasználóink által beküldött elcseszett randikat!

KecskemétKecskemét

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk