Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Kecskemét

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb kecskeméti női társkeresők

Marcsi (74)
Társkereső Kecskemét
24 órája tag
Szeretek mozogni, levegőn lenni, sportolni. Vidám természetű vagyok, hasonló társat keresek. Komolyan gondolom.
Ercsi (58)
Társkereső Kecskemét
4 napja tag
Profil képem tükrözi az egyéniségem, vidám, optimista, a világ dolgaira nyitott, természet és kultúra kedvelő, koromhoz képest fiatalos , életigenlő személy vagyok.Nem a másik felem, hanem az egyenrangú társam keresem az elkövetkező 20-30 évre. Van rá esély, hogy pár éven belül Bp. környékre költözöm, illetve sokat járok most is Bp-re. Nagyon kérem , hogy az ifjú titánok, nagypapák és csak szexre vágyók kíméljenek !!!
Ria (61)
Társkereső Kecskemét
17 napja tag
Az általam keresett korosztály 60- 72 év között van, kérem vegyék figyelembe. Nem dohányoztam soha, szeretném ha Te sem tennéd. Néhányszor már feladtam a keresést .... talán most nem fogom “Anyámtól tanultam, aki bölcs nő volt, az élet ismerője. Főleg a női lét ismerője. Ő egyszer azt mondta nekem… Olykor lejjebb kell adni. Bele kell menni kis megalkuvásokba. Nagyokba nem szabad, de kicsikbe igen. Amikor megkérdeztem, hogy miért kell néha kompromisszumokat kötni, azt felelte: – Azért, mert a magányban berozsdásodsz. Hozzászoksz. Megvastagszik a bőröd, érzéketlen leszel. Nem veszed észre, hogy lassacskán egyre vastagabb és magasabb falakat építesz magad körül, amiken nincs ajtó. Azt hiszed, önszántadból vagy egyedül, de ha sokáig őrzöd ezt az állapotot, börtönné válik, s azt veszíted el a magányban, amit kerestél benne: a szabadságodat. Néha bizony bele kell menni olyasmikbe, amiket megbánsz. Talán. Valamire minden találkozás jó. A másik is ember. Lehet, hogy nem hozzám való, de mégis: ember. Talán kaphatok tőle valamit. Nem azt, ami hiányzik, hanem valami mást, amitől, ha boldog nem is leszek, de legalább nem rozsdásodok be. Egy szomjas embernek a víz a legcsodálatosabb ital. ” “Végül semmi másra nem vágyunk, csak egy olyan emberre, aki minket választ. ...mindenki más közül, bármilyen körülménytől függetlenül.”
Katalin (63)
Társkereső Kecskemét
22 napja tag
Özvegy vagyok.

Legújabb kecskeméti férfi társkeresők

Zsolti (36)
Társkereső Kecskemét
15 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek. Független vagyok, káros szenvedélyem nincs. Ismerkednék.
István (49)
Társkereső Kecskemét
19 napja tag
Kedves, határozott, családcentrikus férfi vagyok, aki olyan hagyományos dolgokra vágyik, mint család és gyermekek. Nem vagyok egy felfedező típus, viszont hiszek azokban a konzervatív értékekben, mint a család melletti elkötelezettség, a szeretet, a kitartás. Kérlek, csak ha Te is erre vágysz, és ezek a határozott elképzeléseid a jövőre vonatkozóan!Azt veszem észre, hogy sokaknak itt a földrajzi távolság nagy akadályt jelent... Olyan érdekes, hogy amikor valaki az életben találkozik valakivel akkor ha megfogja valami benne ami tetszik, valami amit nem lehet elmondani, szeretné még és még látni, akkor nem nagyon érdekli a távolság, megy tovább hogy érezze az illatát, a melegséget ismét, lássa a szemében a csillogást és a vágyat, ha pedig megismeri jobban és továbbra is minden rendben megy, akkor tesznek róla hogy ne legyen nagy a távolság kettőjük között mert nem akarják elveszíteni azt a valamit... Itt nem így van, mert nincs személyes benyomásod ami tovább visz, hanem úgymond egy "rideg" adatlap alapján dönt az ember pár másodperc alatt hogy szeretné megismerni a másikat vagy nem, de pár sorban és képpel nem lehet visszaadni hogy ki milyen valójában... Szóval nem könnyű ez itt, de nem véletlen hogy itt is adunk egy esélyt arra, hogy társat találjunk. Ha a neten kívüli világban olyan könnyen menne, akkor nem lennénk itt. :-)
Krisz (39)
Társkereső Kecskemét
22 napja tag
Családcentrikus -kitartó -megbízható-segítőkész -kedves-figyelmes-empatikus vagyok.Szabadidőmben nagyon szeretek utazgatni,éttermekbe,bortúrákra ,koncertekre,moziba,színházba járni.Nyáron vitorlázom,teniszezek,wakebordozom,télen síelek,kondizom,judozgatok.Kedvelelem a természetet,állatokat, :) Szeretem a tartalmas nyugodt beszélgetést, nem játszmázom, kitartó, szorgalmas vagyok a munkámban,az otthonom tiszta és békés,van kutyusom,halaim
Ferenc (63)
Társkereső Kecskemét
30 napja tag
Vidám természet,optimista,izgága típus.Szertek úton lenni.Társ függő vagyok.Szükségét érzem hasonló beálítottságú hölgynek.

Keresztény kecskeméti társkereső férfiak

Norbi (40)
Társkereső Kecskemét
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
20 év szerelemben eltöltött párkapcsolat/házasság után sajnos megözvegyültem.Akik ismernek inteligensnek,segítőkésznek,megértőnek tartanak.Gyakran mondják rám hogy "jó ember" vagyok.Barátot társat keresek,nem alkalmi kapcsolatot.Ha csak beszélgetni akarsz velem nyugodtan írj rám,már az is enyhíti a magányt.
Pisti (20)
Társkereső Kecskemét
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Köszöntelek téged! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 20 éves férfi személyében. Az állatokhoz mindig is közel álltam ezért szeretek egész sok időt velük tölteni. Szabadidőmben többnyire olvasok és sétálok a természetben. Szívügyem egy fenntarthatóbb jövő kialakítása és az állatok védelme.Ha többet szeretnél tudni rólam, írj bátran . :)
Jozsef (47)
Társkereső Kecskemét
evangélikus vallású (nem gyakorlom)
Épp nemrég lettem 48 éves elvált vagyok társam keresem akivel megoszthatók mindent ami fontos az életben...
Zoli (51)
Társkereső Kecskemét
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Egyedülállóként élek. Két lányom van mindkettő saját életet él. Egy élelmiszer ipari cégnél dolgozom.Szeretek kirádulni ,moziba, koncertekre járni. Tovàbbá szeretem a kerti partykat barátokkal családommal.

30-as kecskeméti társkereső nők

Ibolya (31)
Társkereső Kecskemét
Sziasztok ibolya vagyok komoly párkapcsolatban reményében vagyok itt.öszinte romantikus kedves lány vagyok szeretere vágyom.
Angelika (36)
Társkereső Kecskemét
Mosolygós, vidám és kíváncsi nő vagyok, aki szeret új dolgokat felfedezni. Szeretnék olyan férfit megismerni, aki hasonlóan gondolkodik, és akivel megoszthatom az élményeket. Magamról előljáróban meg kell osztanom, hogy a munkám miatt elfoglalt vagyok, így a tolerancia előnyös tulajdonságok közé tartozik a másik fél részéről, ahogy részemről is megvan a támogatás, ha hasonló élethelyzetben van a másik fél. Értelmes, megfontolt nő vagyok, fontos számomra a másik fél intelligenciája és az, hogy feltalálja magát az életben.
Andi (34)
Társkereső Kecskemét
Sziasztok! Úgy gondolom, hogy senki sem képes olyan leírást adni itt magáról, amely alkalmas lenne arra, hogy őt bárki is megismerje, akár csak egy kis mértékben is, még akkor is, ha az ember tisztában van önmagával. Ennek fényében amit kiemelnék a személyiségemről, hogy egy alapvetően határozott, ambiciózus, őszinte, makacs természetű, a humort kedvelő és igénylő, érzékeny, kalandvágyó és álmodozó, de nem álomvilágban élő, divatszerető, nyárimádó lány vagyok, aki szereti az idejét aktívan eltölteni, barátokkal vagy családdal programokat szervezni, sportolni.Koromat illetően 33 éves vagyok. Azt, hogy kit keresek, és mit is várok, talán még az előzőnél is nehezebb megfogalmazni. Lényegében egy klasszikus értelemben vett, normál értékrenddel rendelkező, intelligens és határozott lányt/nőt keresek, aki képes igazi nőként/lányként kezelni. Amennyiben valakinek szimpatikus lennék,keressen bátran :)
Nóri (38)
Társkereső Kecskemét
*moderálva* Nóri vagyok, 35 éves. 181 cm és 67 kg. Szeretek táncolni és énekelni, de emellett minden helyzetben vállalom magam. Ha írsz levelet válaszolni nem tudok, mert nem vagyok kiemelt tag.

30-as kecskeméti társkereső férfiak

Roland (35)
Társkereső Kecskemét
Szia Roli vagyok, 35 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Képek
Krisztián (32)
Társkereső Kecskemét
Szívesen megismernék különböző nézőpontokat és más élethelyzeteket képviselnek.Szeretek kommunikálni azokkal az emberekkel, akikkel közös az érdeklődési körünk, és akikkel tudok jó beszélgetéseket lehet folytatni.Fontosnak tartom megélni a pillanatokat, és amelyek valóban fontosak az életben. Az emberi kapcsolatok kiemelkedő fontosságúak.Szívesen hallgatom meg mások tapasztalatait és véleményét , nyitott vagyok az újabb dolgok megismerésére.Érezd jól magad, légy érdekes és inspiráló.
Fecó (37)
Társkereső Kecskemét
Szia kedves leányzó! Vidám, kedves srác vagyok, szeretek emberekkel találkozni , beszélgetni, és utazni. Hová? Bárhová! Velem sosem unalmas az élet. Kit keresek? Téged talán! Ha különleges vagy, egyedi vagy más, mint a többiek, írj bátran. Mottó: Nem tökéletes, de igazi! Hobbi: Fotózás ➖Zenehallgatás ➖ Biciklizés ➖ Főzés ➖ Kirándulni ........ *moderálva*
András (36)
Társkereső Kecskemét
Pár sorban magamról. Nyitott, elszánt, célorientált srác vagyok. Imádok sportolni, táncolni társastáncokat tanulok már 4 éve és imádom. :) Sportolok, futok, olvasok, szeretek új dolgokat tanulni, új emberekkel megismerkedni, nyugodt ember vagyok. Negatív: sok időt töltök el a facebookon, néha lusta vagyok :) Kedves, hűséges, őszinte, mosolygós, optimista, pozitiv személyiségű lányt keresek negatív: ne legyen féltékeny, és rideg

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Bernadett (53), Pécs Irhatnék bármit magamról. Ismerj meg! A lényeg 4 Macskám van! Aki nem szereti őket ne is írjon! Köszi
  • Balázs (36), Budapest, XI. Ismerkedés céljából vagyok itt, fontos számomra az őszinteség és a kedvesség, ezeket én is meg tudom adni.
  • Timea (55), Budapest, IV. Szia!🙂 Szeretni, és szeretve lenni🥰 Szeretnél többet megtudni rólam, szivesen irok!
  • Edit (52), Cserkeszőlő Kedves Férfiak! Bolondok, alkoholisták, bonyolult családi kapcsolatban élők kiméljenek. Nem egy alkalomra szólót keresek, meztelen képek nem érdekelnek! Rendelkezz bizonyos egzisztenciával, legyél 175 cm feletti, átlagos , sportos testalkatú, aki ad magára.Jókedvű, határozott egyéniség. Tisztelni és szeretni tudd a másikat. /Mivel nem látom a fotód, ha írsz nekem, kérlek küldj egyet., és elérhetőséget, mert válaszolni nem tudok./
  • Attila (63), Budaörs Mindíg mindenki azt mondta " legyél jó" Ok ,de már nagyon unalmas. Most már rosszalkodni szeretnék. Komolytalanul és kötetlenül, csak úgy spontán. Nnnna....

Társkeresés Kecskeméten

A városban, ahol „sem magasság, sem mélység nem rettent”, felszállhattok akár a fellegek közé is. A Matkópusztai Repülőtér a számtalan üdülési és kikapcsolódási program mellett lehetőséget biztosít ejtőernyőzése, tandemugrásra és sétarepülésre is. A magasból páratlan látkép tárul majd elétek, az egész felér egy városlátogatással, fentről ugyanis láthatjátok a város múzeumait, híres épületeit, de még Bugacpusztát is megcsodálhatjátok. Ha nem szeretnétek felszállni, akkor i érdemes ide ellátogatni, mert a reptérhez kapcsolódó üdülőfaluban lehetőség van teniszezni, krikettezni, lubickolni, biliárdozni, gokartozni, lovagolni, de akár a golfozást is kipróbálhatjátok együtt. ég mindig tarka az ejtőernyőzőktől.

Ha ilyen magasba nem merészkednétek, látogassatok el a Kerekerdő Kalandparkba, ami a várostól 15 kilométerre, Kerekegyházán található. Az erdei kötélpályák mellett íjászkodhattok is, vagy kipróbálhatjátok a kötél és a deszkalabirintusokat.

Ha nem tudod, merre induljatok, mert legszívesebben az egész országot bebarangolnád kiszemelteddel, akkor tégy úgy! Látogassatok el Jakabszállásra, és nézzétek meg a Magyarkertet, Magyarország öko-központját. Itt, egy közel 100.000 négyzetméteres területen található hazánk 1:1000 arányú domborzati és vízrajzi makettje. A területen található egy kalandpark, állatsimogató, de besétálhatsz a Nyugalom Erdejébe is, ahol a különleges függőágyakon pihenve jókat beszélgethettek. Ha már itt vagytok, nézzétek meg azt a mágikus erővel felruházott koszorút, amihez a világ minden részéről érkeznek látogatók, hogy beállva alá elmondhassák kívánságaikat.

Itt is van lehetőség arra, hogy a levegőből nézzétek meg az országot formáló parkot és környezetét. Hőlégballonnal, vitorlázó repülővel is felszállhattok a terület fölé, sőt ha magasabbra vágytok, akár mű-űrrepülésen is részt vehettek.

Ha szeretitek az állatokat – ki ne szeretné – látogassatok el a Vadaskertbe. Ez Magyarország legkisebb állatkertje, mégis csaknem 100 állatfaj képviselteti magát, a Világ összes kontinenséről.

Jó választás lehet a Szabadidőközpont, ami Széchenyiváros felől közelíthető meg. A központjában találtok majd egy fürdő és csónakázó tavat, mellette pedig a tóhoz kitermelt földből kialakított Vízműdombot. Másszatok fel ennek tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a városra. Ha meg akard lepni partneredet, készíts össze egy kis piknikkosarat és falatozzatok a város tetején.

Egy forró nyári napon szervezz programot az Élményfürdőbe, ahol az élménymedencékben jól szórakozhattok, vagy együtt lecsúszhattok a 12 méter magasról induló csúszdákon. Ha kedvetek tartja, jakuzzizhattok is egyet kettesben.

Ha különleges helyre szeretnéd elvinni partneredet egy finom vacsorára, akkor próbáljátok ki a Szélmalom Csárdát, ami a maga 170 éves, eredeti szerkezetével az ország egyetlen szélmalomcsárdája. A mindenütt pirosló muskátlik különleges hangulatot kölcsönöznek az épületnek. A csárdában házias fogásokat, illetve ételkülönlegességeket kóstolhattok meg romantikus környezetben. A ház különlegessége a kecskeméti bicskás pecsenye.

Ha az olasz konyhát szeretitek, akkor a Cézár éttermet válasszátok, ami a piaccal szemben található. Olasz tulajdonosa egyben a szakács is, aki 100, az étlapon található fogás közül készíti el, amit csak a vendégek megkívánnak.

Akik szeretik a bort, azoknak kötelező helyszín a Fáklyás Pince, ahol 22 magyar borvidék 180 féle válogatott minőségű borával, és 30 kiváló külföldi borkülönlegességgel várnak titeket. A borozáshoz elengedhetetlen valami finom borkorcsolya, de ha megéheztek, 50 magyaros fogás közül válogathattok az étlapról.

Ha szeretnétek egy finom sütit enni, a Művész Kávézóban egy finom kávé mellett fogyaszthatjátok el azt ebben a belvárosi meghitt zugban.

De választhatjátok a Center Cafét is, ahol hangulatos jazz szól, és a nagyfoteles pihenősarkokban ülve kizárhatjátok a többi vendéget.

Mielőtt még inadba szállna a bátorságod, olvass el néhány sikertörténetet! Ha ne adj isten, bakizol egyet, ne aggódj, ez mással is megtörténik. Nem hiszed? Olvasd el a felhasználóink által beküldött elcseszett randikat!

KecskemétKecskemét

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk