Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Pécs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb pécsi női társkeresők

Ilona (61)
Társkereső Pécs
9 órája tag
Fiatalos, sportosan elegáns nő vagyok. Keresem annak a férfinak a társaságát, akivel közös programokat és élményeket szerezhetnék. Szeretek utazni és kirándulni, gasztronómiai kalandokba részt venni. Életelemem a nevetés és a pozitív gondolkodás! Ha te is hasonló vagy kérlek írj!
Andi (50)
Társkereső Pécs
10 órája tag
Kiismerhetetlen, de megismerhető. . . határozottan határozatlan. . . szétszórt, de összetett. . . örökké változó. . változatlanul álmodozó. . . önmagát kereső. . . szabad, de ragaszkodó. . . zárkózott, de emberszerető. . . néha jó és néha rossz. . . nem hibátlan, de így \"tökéletes\". . . \"csak egy egyszerű Nõ . . . se több, se kevesebb. .
Ági (60)
Társkereső Pécs
31 órája tag
Elvált vagyok. Szeretek kirándulni szinházba járni ,táncolni,imádok strandolni napozni
Anita (47)
Társkereső Pécs
6 napja tag
Elég sokat éltem egyedül ahhoz, hogy megkedveljem önmagam társaságát. Gondoltam, jöhet a következő lépcsőfok : Jól érezni magam a Társsal is, így adtam egy esélyt magamnak, hátha itt találunk egymásra azzal a Férfival, akivel még szebb lehet a földi létezés :) Ha mégsem, akkor sem leszek bánatos, hisz az élet szép és én élvezem :) Végtelenül sensitiv, társaságot, humort, játékosságot kedvelő, drámát, hisztit kerülő, inspiráló, bohókás, kiegyensúlyozott és boldog Nőnek tartom magam, számtalan jó és kevésbé jó tulajdonsággal, amit többé - kevésbé egyensúlyban tartok. Ha érdekesnek tartasz, írj egy üzenetet és meglátjuk. A személyes találkozásokban hiszek, úgyhogy ha nem a világ végén laksz, hanem vállalható közelségben, akkor érdemes beszélnünk, különben ... De ki tudja?! Hiszek a csodában!

Éppen online pécsi társkereső férfiak

József (67)
Társkereső Pécs
38 perce lépett be
Keresem a párom,akivel boldogan élhetnénk.Szeretetet adhatnék és kaphatnék kölcsönösen.Nagyon rossz magányosan élni.Kettesben minden egyszerű dolog,mint a kirándulás,utazás,nyaralás,tv nézés,főzés,takarítás sokkal jobb.Erre vágyom.Jelenleg külön élek e feleségemtől.Ő 1600 km-re lakik tőlem és folyamatban van a válásunk,ami őszre elintéződik.A precíz leírás és az őszinteség fontos számomra.
Balázs (44)
Társkereső Pécs
2 órája lépett be
Elsősorban a személyes ismerkedés híve vagyok, de teszek egy próbát, talán megéri itt is ismerkedni. Hosszas bemutatkozást most nem írnék, a megismerkedést meghagynám a személyes találkozóra. De pár szóban előzetesen: reál beállítottságú, a hétköznapokat humorosan kezelő, széles látókörű és érdeklődési területtel rendelkező és sport kedvelő, amibe a futás és a hosszú túrák nem tartoznak bele. Emellett fontos tudni, hogy hétalvó vagyok! :)
János (50)
Társkereső Pécs
6 órája lépett be
Az egyik fontos dolog amit tudni kell rólam, vadászom. Aki e tevékenység bármely formáját elutasítja, Ő nem engem keres. Nyilas vagyok, tehát még a "gatyám" is odaadom, bárkinek, bármikor képes vagyok segíteni. Szinte mindent meg tudok javítani, el tudok készíteni, Nem áll távol tőlem a vasaló és a mosógép sem. Szeretek főzni-sütni, mert kikapcsol. Ha igaz szerelmet kapok megpróbálom a maximálisnál is jobban viszonozni. Valószínűleg az egyetlen az országban ki nem szereti a focit. Látom sok a kamu profil, az unatkozó háziasszony és aki 2 hétig csak az időjárásról írkál. Kérem Ők görgessenek tovább, ahogy azok is akik nem töltenek fel legalább egy félprofil képet, hogy lássam, egy fülük legalább van. Ha nincs időd válaszolni, telefonon vagy személyesen beszélgetni, kérlek görgess tovább. Társat keresek, nem szeretnék és időm sincs felesleges köröket futni. Köszönöm, hogy megérted!
Zsolt (49)
Társkereső Pécs
2 órája lépett be
A kíváncsiság vezetett ide.

Keresztény pécsi társkereső férfiak

Viktor (35)
Társkereső Pécs
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szakállas és tetovált vagyok hosszabb hajjal oldalt felnyírva.
János (55)
Társkereső Pécs
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Van egy idézet, ami nagyon megfogott, és mostanra már értelmet is kapott az életemben: Mindenkinek két élete van. A második akkor kezdődik, mikor rájövünk, hogy csak egy van. Rendezett életem van, és kedvenc elfoglaltságaim, – zenehallgatás, olvasás, fotózás, túrázás, vagy csak autózni egy gyönyörű vidéken, de egyedül? Megosztani szeretném az életemet, az élményeimet egy társsal, tervezni közösen, együtt-egymásért tenni. Nem vadászni, lehorgonyozni szeretnék. Fotózás a nagy hobbim, de szeretek túrázni, zenét hallgatni, autózni csak úgy céltalanul, olvasni, sportolni. Férfiként létezem ennek minden jó és rossz oldalával együtt, ezért pont hogy a nőies Nőt keresem társamul.
Laca (61)
Társkereső Pécs
római katolikus vallású (alkalmanként)
Laca vagyok elvált ,1958 születésű 182cm 93kg ! Imádom kirándulni ,a természetet .
Péter (30)
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Azon ritka személyiségtípusok közé tartozol, aki az emberek többségével képes megtalálni a közös hangot. Amennyiben szükséges, könnyen változtatod viselkedési stílusod és idomulsz a partneredhez. Mivel könnyen megérted igényeit, motivációit, megfelelõen tudsz ezekre reagálni. Olyan társra van szükséged, aki elfogadja azt, hogy számodra a világhoz való alkalmazkodás egyszerûbb mint másoknak, ami azzal járhat, hogy neki is el kell fogadni a világ azon részét, amiben kevésbé járatos.

30-as pécsi társkereső férfiak

Laci (31)
Társkereső Pécs
Írhatok jót s rosszat, de nem tükrözi mivoltomat. :) Egy olyan srác vagyok aki szeret kirándulni, színházba járni, természetben lenni két keréken is, de az ilyen alkalmakat szeretném már valakivel megosztani. Eddig sem hajszoltam a kalandokat inkább a komoly kapcsolat híve vagyok ami igen is fontos. Van, hogy humoros vagyok de többször komoly. Barátságos és közvetlen de mindezek mellett udvarias, tisztelettudó és lovagias. :)
Péter (33)
Társkereső Pécs
Komoly kapcsolatot keresek
Peti (34)
Társkereső Pécs
34 éves, tökéletesen karban tartott járgány hosszú távra bérelhető, nyughatatlan motorral. Cserébe sok mosolyt és egy kis odafigyelést kér. Legyél te az üzemanyag ami működteti, hogy felfedezhesse a világ apró zugait, ahol még nem járt. A végsebesség és az úti cél már csak kettőnkön múlik :)
Martin (37)
Társkereső Pécs
Van valami oka,hogy pont ide érkeztél. Te most egy sportos,modern szemléletű srác bemutatkozóját olvasod . Több országban éltem és dolgoztam, angol nyelvterületen. Egészséges életvitelt folytatok. Már megtehetem,hogy annyi időt töltök a természetben,amennyit csak szeretnék. Ha érzel némi érdeklődést, szeretnéd jól érezni magad és kikapcsolódni egy kicsit, akkor kíváncsiskodj tovább , jó helyen jársz :) Barátságosnak és kommunikatívnak mondanám magam. Most állj meg az olvasással ! Ugye érzed, hogy itt már nem olvasnod kéne, hanem írnod ? Én vagyok az, aki a legmélyebb félelmeiddel vagy titkos vágyaiddal kapcsolatos kérdésekre tud válaszolni . Légy bátor és örökké kíváncsi

Középkorú pécsi társkereső nők

Klára (47)
Társkereső Pécs
Barátságos,nyílt,társaságot kedvelő hölgy vagyok. Szeretek zenét hallgatni,sétálni,moziba,színházba,koncertekrejárni,sėtálni az erdőben,tóparton.
Rita (45)
Társkereső Pécs
\"A nő akkor válik nővé, ha van mellette egy igazi férfi, aki engedi, hogy a nőiesség felszabadulhasson. A nő akkor lesz nő, amikor érzi a szeretetet, és az érzelmi biztonságot, amit a férfi ad. Ekkor kinyílik nőiessége, mint egy csodás virág. A nő akkor boldog, ha szeretik és ezt viszonozva szerethet. A nő annyira nő, amennyire férfi a férfi , aki mellette van. Ha egy nőt nem ragyogtatsz minden nap, nem is vagy igazi férfi...\" Nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni.
Mónika (46)
Társkereső Pécs
Nem enged a rendszer válaszolni... Így kérlek elérhetőséget ne felejts el megadni.... KAPCSOLATBAN LÉVŐK MEG SE PRÓBÁLJÁK!!! Személyes ismerkedésben hiszek...
Timi (45)
Társkereső Pécs
Igényes vagyok, de nem elszállt. Energikus, de láblógatásban is jó. Intelligens, de nem okoskodó. Vicces, de mások humorát is értő. Gondoskodó (jól sütök, főzök), de mások törődését is sokra tartó. Mindemellett én vagyok az a kedves lány, akit hazavihetsz a családodhoz és bemutathatsz a barátaidnak. Az alábbiak megléte esetén nem egymást keressük: • Anyáddal élsz • Bevételi forrásod a munkanélküli segély • Nem tudod, hol kell bekapcsolni a porszívót • Már legalább két feleséget gyanús körülmények között eltemettél • Nem te vagy a képeken (vagy te, de kb. 10 évvel ezelőtt) • Bármilyen testrészedről képet küldözgetsz

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (48), Budapest, XIII. Hopefish Ha a krokodil lehet zöldebb, mint hosszabb, akkor én is lehetek okosabb, mint szebb. Inkább könyv, mint edzőterem. Inkább séta, mint teljesítménytúra. Inkább Párizs, mint Mallorca. Inkább macska, mint kutya. Inkább nem folytatom ...
  • Leila (18), Kistarcsa Sziasztok! Szabadidőmben karatézok,focizok. Művészeti szakos iskolába járok.Írj bátran ha a következőknek megfelelsz:Lány legyél,leszbikus, biszexuális egyaránt.
  • Róbert (42), Budapest, XVIII. Sziasztok! Őszinte, csendes, becsületes. Van 2 gyermekem, akik 2 hetente hétvégén, velem vannak.
  • Judit (55), Székesfehérvár Villámcsapás Bármily hihetetlen, a korom és a fotóim is valósak, ugye a Tieid is? Néha a fény annyira elkápráztat, hogy nem látunk mást. Máskor sötét felhők takarnak be minket, és úgy tűnik, az ég sosem tisztul ki. De ha megcsillan egy napsugár a szakadó esőben,létrehozhat egy szivárványt.S pont, mikor azt hinnéd, hogy már a naplemente felé vetted az irányt, beléd csaphat a villám!
  • Irisz (58), Debrecen Sziasztok! Üdvözöllek kedves látogató! Ismerkedem egy majdani kapcsolat reményében, tehát sem alkalmi, sem szex kapcsolat nem jöhet szóba. Miután kapcsolatot keresek, így a távolságot sem preferálom. Kérlek mindezeket vedd figyelembe akkor, amikor megkeresel😊

Társkeresés Pécsett

Pécs mindig is híres volt arról, hogy rengeteg nemzetiség lakja és az évek során sok-sok kultúra keveredett ebben a városban. A különböző gondolkodású, vallású és életszemléletű emberek között biztosan ott lapul a Te szerelmed is.

Mégis hiába járod a szórakozóhelyeket, úgy érzed, itt nem lehet igazán ismerkedni? Regisztrálj a Randivonalra, ahol minden részletet kiválaszthatsz, ami neked igazán fontos a másik személyében. A Randivonal kiszűri Neked a tömegből azokat az embereket, akikkel érdemes megismerkedned.

Ha már váltottatok pár levelet és úgy érzitek eljött az ideje, hogy találkozzatok, nem lesz nehéz találnotok egy erre alkalmas helyet vagy programot. Pécs tele van romantikusabbnál romantikusabb helyszínekkel és színes programokkal. Mindegy, hogy a nyugodt természetbe menekülnétek vagy a nyüzsgő belvárosi forgatagban merülnétek el, Pécsett mindent megtalálsz, ami ehhez kell.

A legromantikusabb pécsi helyszín sokak szerint a Tv-torony, amely Magyarország egyik legmagasabb épülete. 197 méteres magasságával méltán birtokolja ezt a hírnevet. Egy gyorslifttel juthattok fel a tetejére, ahonnan csodás kilátás nyílik az egész környékre. Mindegy, hogy az éjszakai fényekben szeretnétek gyönyörködni vagy a lemenő nap fényében, ezzel a helyszínnel biztosan nem fogsz mellényúlni. Ha ezután még úgy érzitek nem érhet véget az este, üljetek be az itt található étterembe és beszélgessétek át az éjszakát.

Ha tóparton hűsölnétek, irány a Malomvölgyi tó, ahol egy faasztal mellé ülve gyönyörködhettek a víztükör megnyugtató látványában. Ha felpakoltok szendvicsekkel és gyümölcsökkel, akár egész nap kint lehettek a szabadban, és ha minden jól megy, akkor a lenyugvó nap csillámló fényeit akár már összebújva nézhetitek végig.

A szerelmes párok évről évre elzarándokolnak a méltán híres pécsi lakatfalhoz, hogy az egész világ tudtára adják: szerelmük örök és felbonthatatlan. Ha úgy érzed, Ti is együtt maradtok, amíg világ a világ, és senki és semmi nem választhat szét benneteket, akkor pecsételjétek meg kapcsolatotok egy lakattal, melybe monogramotok vésitek. Gondolj bele, milyen romantikus lesz visszatérni több év múltán és megkeresni azt az ütött-kopott lakatot. Hiszen csak ezen a tárgyon foghat az idő vasfoga, a kapcsolatotokon nem, Te pedig ugyannak a társnak szoríthatod majd a kezét, akivel közösen álltatok ott egykor.

A Mecseki Kisvasút a város állatkertje és a vidámpark között közlekedik, így a két program között sem fogtok unatkozni. Az állatkert jelenleg 3,5 hektáron üzemel, ahol 57 faj 250 egyedét nézhetitek végig. Vannak itt hüllők, madarak, mókusmajmok és mindenféle állatok, amiket eddig csak természetfilmekben láthattatok. Ez egy egész napos program lesz, és tökéletes választás, ha gyerekkel érkeztek. Amíg ő csodálattal bámulja majd a szebbnél szebb állatok, Ti egymás szemeiben merülhettek el.

A pécsi Bazilika és Székesegyház lenyűgöző méretével és szépségével biztosan titeket is elkápráztat majd. Az itt található orgonát mindenképpen látnotok kell! A több mint 6000 sípból álló monumentális hangszer legnagyobb sípja 5 méter és 140kg, míg a legkisebb mindössze 5mm és 14 gramm. Ha épp jókor érkeztek fantasztikus élményben lesz részetek.

Szívesen ellátogatnál ezekre a helyekre, de nincs kivel? Ne habozz tovább, regisztrálj a Randivonalra és keresd meg a hozzád leginkább illő társat. Ha megadtál minden adatot és feltöltöttél néhány képet, nincs más hátra, mint hogy megadd életed szerelmének adatait is és a Randivonal megmutatja Neked, kik illenek a legjobban hozzád Pécs és környékéről.

Úgy érzed mindig Te keveredsz a legkínosabb helyzetekbe egy-egy randi során? Hidd el, mindenkivel megesik, hogy néha nem úgy sül el egy randevú, ahogy tervezte. Ha szeretnél jót nevetni néhány történeten, olvass el pár elcseszett randit. De azért legtöbbször boldog vége lesz a történetnek és a hős lovag megtalálja álmai hercegnőjét. Ha ilyen igaz történetre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket és kezd el keresni azt, akivel Te is átélheted ezt a tündérmesét!

PécsPécs

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk