Társkereső Pécs

Legújabb pécsi női társkeresők

Éva, 38 éves
Társkereső Pécs
3 napja tag
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Detti, 45 éves
Társkereső Pécs
4 napja tag
Majd te eldöntheted, hogy neked milyen vagyok. Mint mindenkinek, nekem is vannak jó és rossz tulajdonságaim is. Tartós, komoly kapcsolatot keresek, melyben mindketten jól érezzük magunkat. A személyes találkozást preferálom, akkor azonnal kiderül, hogy érdemes-e tovább ismerkedni. Ha küldesz email címet, biztosan válaszolok.
Erika, 55 éves
Társkereső Pécs
8 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsu, 46 éves
Társkereső Pécs
9 napja tag
Szia, Zsu vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb pécsi férfi társkeresők

Demeter, 24 éves
Társkereső Pécs
28 órája tag
Szia, Demeter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 58 éves
Társkereső Pécs
32 órája tag
Szia, József vagyok! Kérlek olvasd el figyelmessen végig !!! Komoly kapcsolatot keresek! Szép az élet, vigyázzunk rá! " Őszintén akarok élni, Minden utam végigjárni, Hinni abban, amire vágyom, S ha hiszek benne küzdeni érte bármilyen áron.…" Kérem meztelen fotót ne küldjetek és ne kérjetek! Személyes talalkozokban hiszek! Természetesen egy parnapos ismerkedés után! Üdv József Peti / Pécs
Gergely, 20 éves
Társkereső Pécs
41 órája tag
Szia! Na, mély levegő... Bolondos, barátságos, természet-, művészet- és fantasy kedvelő, harcművész, \"gavallér\", hajdani táncos, programtervező informatikus... @v@ A bolondos szót félretéve gyakran komoly vagyok, amit próbálok mellőzni. Hogyha érdekellek nyugodtan jelölj be, viszont az első írást nyugodtan rám bízhatod! :D Több képet nyugodtan kérhetsz üzenetben, szívesen küldök.
Zsolt, 49 éves
Társkereső Pécs
3 napja tag
A kíváncsiság vezetett ide.

Éppen online pécsi társkereső nők

Anikó, 57 éves
Társkereső Pécs
2 órája lépett be
Anikó vagyok, 57 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Pécs
1 órája lépett be
Keresem azt a férfit, akiben megtalálom szerető társamat. Romantikus, gondoskodó és érzékeny nő vagyok. Vágyom egy meghitt és bensőséges kapcsolatra. Szeretném megtalálni a lelki társamat egy életre szóló párkapcsolatban.
Helga, 33 éves
Társkereső Pécs
21 perce lépett be
Helga vagyok, 32 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsanna, 53 éves
Társkereső Pécs
17 perce lépett be
Komoly kapcsolatot keresek, szeretném megtalálni a párom, a társam. Megbízható, hűséges, vidám természetű vagyok. Szeretem az összebújós, filmnézős estéket. Bővebben ismerkedéskor. Ha üzenetet írsz, kérlek adj meg másik elérhetőséget is, mert az oldalon nem tudok válaszolni.

Éppen online pécsi társkereső férfiak

Barna, 30 éves
Társkereső Pécs
15 perce lépett be
Nem látom értelmét bármit is kiírni, de ha nem teszem és egész biztosan téves feltételezésekbe bocsàtkozol rólam.. 😀 röviden: képes vagyok értelmes gondolatokra, helyén van a szívem és az eszem is, imádom ha jó a humorod, arra én is tudok rezonàlni! Mindig mondj igazat, légy egyenes velem, mert tőlem is ezt kapod. Ne keress nálam bmw-t, vagy státuszt mert a hivalkodàst, szándékosan kerülöm, nem ezek alapján határozom meg magam! 😉🙂 Hidegen hagy az aktuális láz, a tartós dolgok híve vagyok minden téren, ezekre vadàszom! 🙂 Van egy Bernim, imádom a természet közeli dolgokat, zongorát, a inspiráló zenét! "Akiben van akarat, azt a sors vezeti, akiben nincs azt sodorja". Hálás vagyok mindenért, és gyakran élek meg csodàkat! 🙂
Péter, 49 éves
Társkereső Pécs
15 perce lépett be
Péter vagyok, 49 éves, lakhelyem Pécs Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyuri, 43 éves
Társkereső Pécs
26 perce lépett be
Szia, Gyuri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Sajnos még a levelekt se lehet megkapni és elküldeni amíg nem vagy előfizető. 🤔 De talán...!!
Miklós, 54 éves
Társkereső Pécs
7 perce lépett be
Szia, Miklós vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás pécsi társkereső nők

Dia, 30 éves
Társkereső Pécs
Főiskolát végzett
hmm .. Művészlélek vagyok, és a munkám egyben a hobbim is! :) Kreatív, nyitott és pozitív embernek tartom magam. :) Van egy csodaszép 2 éves kiskutyám, akit nagyon imádok. :) Szabadidőmben, ha tehetem sokat utazok, érdekelnek más kultúrák. :) Szeretek kirándulni, és imádoom a filmeket (I\'m seroius)! :)))) Dióhéjban ez most elég is lesz rólam... Figyelj, ha ezt elolvastad, és még mindig szimpatikus vagyok, akkor talán I think this is the beginning of a beautiful .. :D
Edit, 73 éves
Társkereső Pécs
Főiskolai diplomás (àlt iskolai tanítónő)
Edit vagyok, 73 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Mások szerint koromnál jóval fiatalabbnak nézek ki, vettem ak bátorságot, és jelentkeztem hátha valaki még boldog lehetek egy kicsit ! Tefonon irok, kicsit nehézkes, de ha úgy alakul, tudjuk tartani a kapcsolatot a személyes talàlkozásig, mert az a dóntö! Üdvözlettel, az èrdeklődöknek: it
Klára, 56 éves
Társkereső Pécs
Főiskolát végzett
Klára vagyok, 55 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ani, 40 éves
Társkereső Pécs
Főiskolai diplomás (PTE Közgazdaságtudományi Kar- közgazdász)
Keresem a társam, a szerelmem, akivel megoszthatom az életem. Kizárólag komoly párkapcsolatot keresek, ha nem erre vágysz nem én vagyok a Te embered. Nincs gyermekem, de szeretnék. Szeretek edzeni, biciklizni, kirándulni, moziba járni, olvasni, imádom a vizet, a baráti társaságot, beülni valahova.Nagy állat barát vagyok, van egy imádni való kutyusom. Nem dohányzom. 170 cm magas vagyok. Szeretem, ha a férfi magasabb tőlem :-). Hozzám hasonló férfi jelentkezését várom :-)

Diplomás pécsi társkereső férfiak

Zsolt, 63 éves
Társkereső Pécs
Egyetemet végzett
Igazából személyes találkozó alkalmából tudnánk beszélgetni egymással. Így elég nehéz, és személytelen. A találkozásra!
Zsolti, 29 éves
Társkereső Pécs
Egyetemet végzett
Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
David, 22 éves
Társkereső Pécs
Főiskolát végzett
Szia, David vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Armand, 36 éves
Társkereső Pécs
PhD végzettségű
Armand vagyok, 36 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény pécsi társkereső nők

Ildikó, 64 éves
Társkereső Pécs
vallása: református (nem gyakorlom)
Ildikó vagyok, 64 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bettina, 49 éves
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus
Komoly kapcsolatot keresek. Fontosak számomra az emberek, ápolom baráti és családi kapcsolataimat, hiszek az ünnepekben. Szabadidőmet szeretem színesen eltölteni, kirándulás, túra, sport, színház, koncert, mozi, baráti vacsorák és könyvek...művészet nélkül pedig soha nem tudtam élni: fotózom és kórusban énekelek. "Színezd újra, színezd újra Az életed, ha megfakulna! S ha az égbolt beborulna, Ne menekülj, csak színezd újra!"
Melinda, 50 éves
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
klára, 52 éves
Társkereső Pécs
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Klára vagyok, 52 éves. Társam keresem Pécs környékéről. -Őszintén szeretni, és szeretve lenni. -Ha két ember igazán vonzódik, és szereti egymást,megtalálják a módját,hogy együtt legyenek életük végéig, -Társ akivel leélhetem az életemet.Hűség,tisztelet,bizalom,szeretet,szerelem. -Csak te és senki más. -Nem érdekel van-e kocsid,házad vagy hogy hova vinnél nyaralni. -Csak az érdekel,tudsz-e csukott szemmel csókolni, -Akkor is igazat mondasz,amikor mások hazudnak, -Átölelsz e ha haragszom.? -És tudod e mondani szeretlek!!! NEM TUDOK ÍRNI NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ HA TETSZETTEM JELEZD KÉRLEK ELÉRHETŐSÉGGEL.

Keresztény pécsi társkereső férfiak

András, 52 éves
Társkereső Pécs
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Keresem azt, aki szeret engem. Aki talán meglátja, a jót bennem! Valahol vár, hogy vigasztaljon. Magához húz, hogy marasztaljon! Keresem azt, aki így elfogad. Aki talán végig, mellettem, marad! Elviseli, minden hibámat. Felvidít, ha marcangol a bánat! Keresem azt, aki kiegészít. Aki minden akadályra fel készít! Ha megtalálnám, megtartanám! Keresem azt, aki talán nincs. Pedig nekem, Ő lenne a legdrágább kincs ! Ami rossz volt feledd gyorsan el!
László, 39 éves
Társkereső Pécs
római katolikus vallású
Kedves, jó szívű mackó vagyok, aki keresi párját. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, nem kalandot keresek hanem életre szóló társat. Szívesen ismerkedem ha szimpatikus vagyok kérlek irj vagy jelez vissza. köszönöm
István, 37 éves
Társkereső Pécs
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Komoly, hosszútávú kapcsolatban gondolkozom. Szeretem az őszinteséget, és ha egy párkapcsolatban meg lehet beszélni a dolgokat a partnerrel. Nincsenek tabu témáim. Az érintés és a minőségi idő a szeretet nyelvem. Szeretem a természetet, ezért sokat kirándulok, sétálok, túrákat szervezek. Nyílt vagyok, könnyen barátkozó. Szeretek olvasni (teológiai témájú könyveket és történelmi regényeket). Önkénteskedem a pécsi gyerekklinikán, mert szeretem a gyerekeket, de a gyerekek mellett az idősekkel is jól kijövök. Ismerkedem az oldallal, és elég szűkösek a kommonikációra adta keretek :) *moderálva* címről könnyebben válaszolok...
András, 22 éves
Társkereső Pécs
hivő: egyéb keresztény (alkalmanként)
Lets go invent something instead of worrrying about what happened yesterday

Fiatalabb, 30 év alatti pécsi társkereső nők

Orsi, 20 éves
Társkereső Pécs
Orsi vagyok, 20 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Cinti, 22 éves
Társkereső Pécs
Szia, Cinti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ági, 29 éves
Társkereső Pécs
Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Nóri, 24 éves
Társkereső Pécs
Egyelőre még nem tudom mit írjak ide :D

Fiatalabb, 30 év alatti pécsi társkereső férfiak

Gyula, 26 éves
Társkereső Pécs
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Renátó, 22 éves
Társkereső Pécs
Szia, Renátó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 29 éves
Társkereső Pécs
Dávid vagyok, 29 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Boldi, 20 éves
Társkereső Pécs
Szia, Boldi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as pécsi társkereső nők

Veronika, 36 éves
Társkereső Pécs
Veronika vagyok, 36 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Niki, 32 éves
Társkereső Pécs
Niki vagyok, 32 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon.
Mónika, 38 éves
Társkereső Pécs
Nem vagyok egy andi, de nem is egy lőrincet keresek.
Zsanett, 33 éves
Társkereső Pécs
Szeretlek ismerkedni , szertem a természetet !

30-as pécsi társkereső férfiak

Szilárd, 32 éves
Társkereső Pécs
Szia, Szilárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marci, 36 éves
Társkereső Pécs
Sziasztok ! Marci vagyok, 37 eves . Szeretem a műveszeteket , szreetartot és a kávét . Mivel most költözöm a városba szivesen ismerkedem bárkivel!
József, 34 éves
Társkereső Pécs
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 30 éves
Társkereső Pécs
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú pécsi társkereső nők

Piroska, 47 éves
Társkereső Pécs
Piroska vagyok, 47 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andrea, 40 éves
Társkereső Pécs
Andrea vagyok, 40 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anita, 47 éves
Társkereső Pécs
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 49 éves
Társkereső Pécs
Szia, Erika vagyok. Magamról röviden. Pozitív gondolkodású vidám nő vagyok. Állatbarát és természetet szerető, épp ezért szabadidőmben szeretek sétálni, kirándulni. Ha kedvem tartja akkor van úgy, hogy csak lazulás és egyebek.

Középkorú pécsi társkereső férfiak

Attila, 45 éves
Társkereső Pécs
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás, 46 éves
Társkereső Pécs
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 43 éves
Társkereső Pécs
Zsolt vagyok, 43 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
János, 40 éves
Társkereső Pécs
Sziasztok magamról csak annyit makacs vagyok néha és igen nagyon tudok szeretni

50 év feletti pécsi társkereső nők

Ilona, 64 éves
Társkereső Pécs
Ilona vagyok.szeretek turázni ,kirándulni,utazni...ismerkednek...Nem vagyok előfizető...irj elérhetőséget...
Ilona, 59 éves
Társkereső Pécs
Köszöntelek Téged a profilomon! Én a hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves 60-as férfi személyében. Van két gyermekem akik már külön családot alapítottak, így nem velem élnek. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádok kirándulni és utazni, szeretek főzni, főleg egészséges ételeket,ha úgy alakul megfőzöm neked a kedvenc ételeidet is. Ha van kedved csatlakozni hozzám, írj bátran! Minden udvarias levélre válaszolni fogok! Ili
Zsuzsa, 70 éves
Társkereső Pécs
Szia, Zsuzsa vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tünde, 77 éves
Társkereső Pécs
Igényes, értelmiségi, társaságot és kulturális programokat kedvelő özvegy vagyok.

50 év feletti pécsi társkereső férfiak

István, 64 éves
Társkereső Pécs
Mesébe illő kapcsolatot szeretnék , mint egyes filmek végét keretbe foglaló , megkoronázó , befejező zene ....
Laci, 65 éves
Társkereső Pécs
Laci vagyok, 65 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 73 éves
Társkereső Pécs
József vagyok, 73 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 73 éves
Társkereső Pécs
Imre vagyok, 73 éves. Tartós szeretőt keresek Pécs környékéről. Szeretetet adni és szeretetet kapni. Csodálatos érzés! Ölelni, érezni teste melegét, bőre illatát. A TÁRSAD szeretnék lenni! A többit személyesen: Küldj SMS-t, visszahívlak.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tìmea (44), Budapest, II. Az összenevetèsek azok fontosak:-) Jogàsz vagyok, szabadidőmben szeretek olvasni, tàncolni, baràtokkal lenni, futni, kiràndulni ès van kèt megacuki gyerekem.
  • Aranka (55), Budapest, X. Sziasztok! Hosszú távú kapcsolatot keresek.
  • Imre (21), Ráckeve Rendes, csinos lányt keresek :) Imádok zenét hallgatni és táncolni Remélem itt végre lehet lányokkal beszélgetni.
  • Gbr (29), Budapest, IV. Sziasztok! Sbsjwjfcbdnakakxcjcjebebdnxmckcdjsnsbskckckfnedbcjck
  • Miklós (20), Budapest, VI. Sziasztok! Fiatal apolt 20 eves tetovalt pasi vagyok szivesen ismerkedem

Társkeresés Pécsett

Társkeresés Pécsett

Pécs mindig is híres volt arról, hogy rengeteg nemzetiség lakja és az évek során sok-sok kultúra keveredett ebben a városban. A különböző gondolkodású, vallású és életszemléletű emberek között biztosan ott lapul a Te szerelmed is.

Mégis hiába járod a szórakozóhelyeket, úgy érzed, itt nem lehet igazán ismerkedni? Regisztrálj a Randivonalra, ahol minden részletet kiválaszthatsz, ami neked igazán fontos a másik személyében. A Randivonal kiszűri Neked a tömegből azokat az embereket, akikkel érdemes megismerkedned.

Ha már váltottatok pár levelet és úgy érzitek eljött az ideje, hogy találkozzatok, nem lesz nehéz találnotok egy erre alkalmas helyet vagy programot. Pécs tele van romantikusabbnál romantikusabb helyszínekkel és színes programokkal. Mindegy, hogy a nyugodt természetbe menekülnétek vagy a nyüzsgő belvárosi forgatagban merülnétek el, Pécsett mindent megtalálsz, ami ehhez kell.

A legromantikusabb pécsi helyszín sokak szerint a Tv-torony, amely Magyarország egyik legmagasabb épülete. 197 méteres magasságával méltán birtokolja ezt a hírnevet. Egy gyorslifttel juthattok fel a tetejére, ahonnan csodás kilátás nyílik az egész környékre. Mindegy, hogy az éjszakai fényekben szeretnétek gyönyörködni vagy a lemenő nap fényében, ezzel a helyszínnel biztosan nem fogsz mellényúlni. Ha ezután még úgy érzitek nem érhet véget az este, üljetek be az itt található étterembe és beszélgessétek át az éjszakát.

Ha tóparton hűsölnétek, irány a Malomvölgyi tó, ahol egy faasztal mellé ülve gyönyörködhettek a víztükör megnyugtató látványában. Ha felpakoltok szendvicsekkel és gyümölcsökkel, akár egész nap kint lehettek a szabadban, és ha minden jól megy, akkor a lenyugvó nap csillámló fényeit akár már összebújva nézhetitek végig.

A szerelmes párok évről évre elzarándokolnak a méltán híres pécsi lakatfalhoz, hogy az egész világ tudtára adják: szerelmük örök és felbonthatatlan. Ha úgy érzed, Ti is együtt maradtok, amíg világ a világ, és senki és semmi nem választhat szét benneteket, akkor pecsételjétek meg kapcsolatotok egy lakattal, melybe monogramotok vésitek. Gondolj bele, milyen romantikus lesz visszatérni több év múltán és megkeresni azt az ütött-kopott lakatot. Hiszen csak ezen a tárgyon foghat az idő vasfoga, a kapcsolatotokon nem, Te pedig ugyannak a társnak szoríthatod majd a kezét, akivel közösen álltatok ott egykor.

A Mecseki Kisvasút a város állatkertje és a vidámpark között közlekedik, így a két program között sem fogtok unatkozni. Az állatkert jelenleg 3,5 hektáron üzemel, ahol 57 faj 250 egyedét nézhetitek végig. Vannak itt hüllők, madarak, mókusmajmok és mindenféle állatok, amiket eddig csak természetfilmekben láthattatok. Ez egy egész napos program lesz, és tökéletes választás, ha gyerekkel érkeztek. Amíg ő csodálattal bámulja majd a szebbnél szebb állatok, Ti egymás szemeiben merülhettek el.

A pécsi Bazilika és Székesegyház lenyűgöző méretével és szépségével biztosan titeket is elkápráztat majd. Az itt található orgonát mindenképpen látnotok kell! A több mint 6000 sípból álló monumentális hangszer legnagyobb sípja 5 méter és 140kg, míg a legkisebb mindössze 5mm és 14 gramm. Ha épp jókor érkeztek fantasztikus élményben lesz részetek.

Szívesen ellátogatnál ezekre a helyekre, de nincs kivel? Ne habozz tovább, regisztrálj a Randivonalra és keresd meg a hozzád leginkább illő társat. Ha megadtál minden adatot és feltöltöttél néhány képet, nincs más hátra, mint hogy megadd életed szerelmének adatait is és a Randivonal megmutatja Neked, kik illenek a legjobban hozzád Pécs és környékéről.

Úgy érzed mindig Te keveredsz a legkínosabb helyzetekbe egy-egy randi során? Hidd el, mindenkivel megesik, hogy néha nem úgy sül el egy randevú, ahogy tervezte. Ha szeretnél jót nevetni néhány történeten, olvass el pár elcseszett randit. De azért legtöbbször boldog vége lesz a történetnek és a hős lovag megtalálja álmai hercegnőjét. Ha ilyen igaz történetre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket és kezd el keresni azt, akivel Te is átélheted ezt a tündérmesét!

PécsPécs

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk