Társkereső Miskolc

Legújabb miskolci női társkeresők

Brigi, 33 éves
Társkereső Miskolc
21 órája tag
Brigi vagyok, 33 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 45 éves
Társkereső Miskolc
24 órája tag
Szia, Marcsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztin, 41 éves
Társkereső Miskolc
47 órája tag
Krisztin vagyok, 41 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Renàta, 42 éves
Társkereső Miskolc
3 napja tag
Renàta vagyok, 42 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb miskolci férfi társkeresők

Fecó, 37 éves
Társkereső Miskolc
21 órája tag
Fecó vagyok, 37 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Teodor, 25 éves
Társkereső Miskolc
3 napja tag
Szia, Teodor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bálint, 18 éves
Társkereső Miskolc
4 napja tag
komoly kapcsolatot keresek komolytalanok ne irjanak szeretek ismerkedni szóval irj bátran
Jozsef, 49 éves
Társkereső Miskolc
4 napja tag
Társamat keresem egy kedves, humoros hölgy személyében, aki velem együtt tud örülni😊szeretek sétálni kirándulni. Hello! Én József vagyok, tudom nem egy testépítő alkatom van. De én csak egy átlagos vagyok, lehetne nekem is de soha nem is akartam olyan lenni. Tudom sokan szeretik az olyanokat de ez van én nem vagyok olyan. Ha en küldök is egy szívet, vagy ha írom is neki hogy milyen csinos, az csak ezért van mert az igazat írom. És tudom soknak nem is felelek meg ez meg is értem nem lehet mindenkinek megfelelni! Humoros vagyok igen , értem a viccet igen és én is szeretem ha valaki humoros és vicces! És bocsánat ha valakit nem sértenek vele én kerek elnézést ! Én ilyen vagyok ami a szívesen az a számom de nem vagyok egy rossz ebben! 👍👍👍😊😊😊

Éppen online miskolci társkereső nők

Rita, 44 éves
Társkereső Miskolc
0 perce lépett be
Miskolci nő vagyok, 44 éves. Jó humorú párom keresem, aki kicsit romantikus is. A tetoválások nem zavarják sőt.
Erika, 50 éves
Társkereső Miskolc
11 órája lépett be
Erika vagyok, 49 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Éva, 62 éves
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
Éva vagyok,62 éves.Komoly kapcsolatot keresek.
Magdolna, 48 éves
Társkereső Miskolc
1 órája lépett be
Szia, Magdolna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online miskolci társkereső férfiak

Gábor, 39 éves
Társkereső Miskolc
32 perce lépett be
"Hát jöjjön most valaki Aki ismèt felfedezi Azt ami jó bennem Csak Ő is úgy kelljen!"
Gábor, 41 éves
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
Sziadutokí! A gyermekeimet megosztva nevelem heti váltásba. Társat keresek egy életre nem pótanyát. Egyet kérek a hölgyektől, hogy ha rátok írnak anyival tiszteljétek meg a másik nemet, hogy válaszoltok, még ha kocc van akkor is. Ezzel csak saját magát minősíti az ember. Mint minden autonak is megvan a gazdája ugy nekünk is megvan a párunk csak ki kell várni.
János, 40 éves
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
János vagyok, 40 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
jános, 53 éves
Társkereső Miskolc
2 órája lépett be
Szia, jános vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni.Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.nem tudok vissza írni ! **címet kérek

Diplomás miskolci társkereső nők

Gabriella, 45 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 41 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsike, 56 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Szia, Erzsike vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ilona, 66 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Az Oroszlán csillagjegyre jellemző pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkező független nő vagyok. Komoly társkapcsolatot szeretnék kialakítani egy független, koromnak megfelelő intelligens, rendezett körülmények között élő férfivel. Nem eltartót keresek, és én sem szeretném a férfi esetleges anyagi és egyéb nehézségeit megoldani.

Diplomás miskolci társkereső férfiak

Akos, 23 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett
Szia, Akos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ricsi, 29 éves
Társkereső Miskolc
Főiskolát végzett
Hello lányokal szeretnék ismerkedni komoj kapcsit vagy alkalmit bicskén
Tamás, 33 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 58 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett
csak egy Rohadék rock zenész...............

Keresztény miskolci társkereső nők

Ildiko, 53 éves
Társkereső Miskolc
hivő: görög katolikus
Szia, Ildiko vagyok, Miskolcon élek.Keresem azt a társat aki őszinte megértő,és vele együtt szép az élet Személyes találkozásban hiszek.
Éva, 58 éves
Társkereső Miskolc
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szeretek meleg, harmónikus kapcsolatban lenni egy Oroszlán , Kos, Nyilas férfival aki az én társam lesz. Szeretek varrni .. Szeretek főzni finom ételeket, szeretek sütni nyers tortákat . 😀 Szeretek biciklizni. Szeretek utazni ..😀 Szeretek szeretni..
Anna, 53 éves
Társkereső Miskolc
hite: görög katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Kedves leendő társam! Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj, és ismerjük meg egymást!
Katalin, 40 éves
Társkereső Miskolc
református vallású (nem gyakorlom)
Katalin vagyok, 39 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény miskolci társkereső férfiak

Róbert, 47 éves
Társkereső Miskolc
hite: református
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Béla, 36 éves
Társkereső Miskolc
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Béla vagyok Miskolci egyedülálló srác keresi párját nem vagyok semmi jónak az el rontója ami kialakul köztünk ez csak rajtad múlik
Istvan, 49 éves
Társkereső Miskolc
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Az utolsó két kapcsolatom 10 évtől tovább tartott, és most se futó kalandot keresek... Ha szeretsz aktívan élni, sportolni, utazni, akkor biztos nem fogunk unatkozni együtt. :-)
Sándor, 54 éves
Társkereső Miskolc
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Sándor vagyok! ,, ez egy lehetőség, hogy ismerkedjűnk! Nem itt fogjuk megismerni egymást! Szimpátia esetén, szívesen olvasom az űzeneteket, és válaszolok is! Várom a kérdéseket hölgyeim!

Fiatalabb, 30 év alatti miskolci társkereső nők

Tünde, 26 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sziszi, 27 éves
Társkereső Miskolc
Hali. Nem párt keresek! :) Egy esetlegesen jó Emberi/Baráti kapcsolatra vevő embert aki akár lány vagy fiú is lehet :) Néha sokkal többet jelent ha valakivel megtudod beszélni a dolgokat mint állandó kapcsolati frusztrációban élni :) Írj ha szeretnél egy Barátot :D
Mirandella, 27 éves
Társkereső Miskolc
Mirandella vagyok Kézápoló és Műkörömépítő szakember Válallkozó! Zöld szemű molett 175 magas hölgy vagyok és az igaz társra vágyok aki eltud fogadni olyannak amilyen vagyok belsőleg külsőleg egyaránt és kitudjuk egymást egészíteni!
Dóra, 29 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti miskolci társkereső férfiak

Gergő, 20 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Gergő vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 20 éves
Társkereső Miskolc
Ádám vagyok, 20 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Dani, 22 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Boti, 18 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Boti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as miskolci társkereső nők

Erika, 38 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kata, 32 éves
Társkereső Miskolc
Kata vagyok, 32 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! MIVEL NEM VAGYOK ELŐFIZETVE, EZÉRT IRJATOK NEKEM EGY ELÉRHETŐSÉGET HOGY FELTUDJUK VENNI A KAPCSOLATOT. KÖSZÖNÖM:)
Zsuzsanna, 37 éves
Társkereső Miskolc
Zsuzsanna vagyok, 37 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 36 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as miskolci társkereső férfiak

Tamás István, 36 éves
Társkereső Miskolc
Egy szerethető, vicves, jókedélyű srác vagyok. Ég kicsit félénk, de oldható.
Tamás, 33 éves
Társkereső Miskolc
A magány és egyedüllét ne emésszen tovább lépj tovább!
András, 34 éves
Társkereső Miskolc
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 34 éves
Társkereső Miskolc
Sziasztok igaz külsőleg nem vagyok szexi alkat de szerintem nem csak a külső számít hanem a belső tulajdonság is.

Középkorú miskolci társkereső nők

Ani, 41 éves
Társkereső Miskolc
Aki megismer,az tudja milyen vagyok!
Katalin, 47 éves
Társkereső Miskolc
Sziasztok én csakis komoj kapcsolatot keresek és ojan férfit szeretnék aki komojan is gondolja velel legyen igazi férfi szeresse a gyerekeket és ha van lakása munkája is legyen akkor talán a tiéd leszek és ne legyen italos
Krisztina, 43 éves
Társkereső Miskolc
Ha eljön az ideje megismerjük egymást.
Éva, 42 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú miskolci társkereső férfiak

Róbert, 43 éves
Társkereső Miskolc
szia! ismerkednék komoly kapcsolatra nővel! ismerj meg!
László, 48 éves
Társkereső Miskolc
Társat keresek ,nyitott vagyok és őszinte
Róbert, 42 éves
Társkereső Miskolc
Róbert vagyok, 42 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 45 éves
Társkereső Miskolc
Egyedülálló vagyok. Miskolcon lakok. Komoly kapcsolatot szeretnék kialakitani. Öszintesèg bízalom elfogadás ami fontos. Szeretni és szeretve lenni

50 év feletti miskolci társkereső nők

Borbala, 60 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Borbala vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edit, 66 éves
Társkereső Miskolc
\"Mindig kell egy barát\" hisz az élet alapból egy páros játék. Vidám természetű, aktív nő vagyok. Hasonló természetű partner érdekelne. Írhatok ide bármit úgyis a személyes találkozás a döntő. Kapcsolatba lépés esetére adj elérhetőséget!!! Telefon vagy email. Nem vagyok prémium tag,válaszolni nem tudok.
Eva, 64 éves
Társkereső Miskolc
Hosszabb távú kapcsolatot keresek.Szeretek utazni,túrázni,nevetni
Ibolya, 69 éves
Társkereső Miskolc
" Van az életben olyasmi, aminek eléje kell menni, s van olyan, amit várni kell, mert jönni fog? Mert jön! " MP Nyitott vagyok a világra , széles érdeklődési kör, vidám, gondtalan, jó humorérzék, javíthatatlan romantikus, a szép gyönyörködtet, a jó örömöt okoz... ..keresni, észrevenni a SZÉPet, a színek harmóniáját, a napfényt, a víz csobogását, a kandalló melegét, a lángok táncát, a kulináris élményeket, az ízeket, megismerni más kultúrákat, a homok melegét, a víz sós illatát, virágot ültetni, gyomlálni a kertben,, elmerülni Moucha szecessziójában, egyszerre lüktetni Ravel Bolerójával, Nath King Collt hallgatni, érezni a kasmír lágy, puha melegét, a szatén selymét, a gyertya fényét, a parfüm illatát a bőrön, hallgatni a szél zúgását, vagy a néma hóesést, együtt nevetni, kacagni, sírni, olvasni, filmet nézni , retro zenét hallgatni, táncolni, lassúzni, sült gesztenyét enni és forralt bort inni az utcán, lecsót főzni és bundáskenyeret sütni, érezni a fahéj ízét a kalácson, kristálytiszta patak vizéből inni, meglesni a mókusokat, hallgatni a madarak dalát, belehemperegni az őszi avarba, télen hóangyalt csinálni, esőben pocsolyába ugrani, bőrig ázni, borzosan , csapzottan de mosolygva ébredni, "mert aki szép, az reggel is szép" becsukott szemmel keresni a másik párna lakóját és gyorsan odabújni hozzá és ismét mélyálomba merülni / vagy sem... ...Mert a maradék idő már nem eladó.... KB

50 év feletti miskolci társkereső férfiak

Attila Tibor, 59 éves
Társkereső Miskolc
Szia, Attila Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 77 éves
Társkereső Miskolc
Laci vagyok, 77 éves, lEgyedűl élek Miskolcon Gyermekeim, unokáim távol. Környezetem rendes, megbizható, segitőkész embernek tart. Nem iszom, nem dohányzom. Hobim a horgászás és barkácsoás az élő tiszai ( lakható ) horgásztanyámon. Az ideális társam jó természetű, tiszta és házias, kedves és megértő, értékelje a jó tulajdonságaimat és a pozitiv eredményű tevékenységemet, hogy mindezért tisztelhessem és megbecsülhessem. Olyan természetszerető., nendohányzó, nem italozó, lehetőleg Miskolcon élő barátot. társat keresek, akivel egymás segitségére lehetünk, talán lelkitársak is. A kinai csillsgjegyem szerinti jellemrajzom a következő : László harcias szellemmel lett megáldva . Akkor is mosolyog amikor szomorú. Nevetni és sirni is szokott, de erősebb mint amit gondolnak róla, hiszen több mindenek ment keresztűl,, mint amit ek kehetne képzelni. László hűséges, odaadó szivű és harcias lelkű. László mint a tenger : kellemes nézni, de hihetetlenűl veszélyes ha piszkálod.
Gabor, 70 éves
Társkereső Miskolc
Gabor vagyok, 70 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jozsef Zoltán, 61 éves
Társkereső Miskolc
Jozsef Zoltán vagyok, 61 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Norbert (44), Rém Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából ismerkednék Baja környéki hölggyel!
  • Gabi (42), Budapest …. Nincs előfizetésem így kérlek adj meg egy elérhetőséget, ha megvan a szimpátia írni fogok 🙂
  • Vica (51), Visegrád "Örömöm sokszorozódjék a te örömödben,..." Az adatlapomon sok mindent olvashatsz rólam, de a lényeges dolgok a személyes találkozással derülnek ki.(de "ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan") A munkám hivatás számomra, gyerekeim vannak, ez egy adottság. Hosszútávú kapcsolatra gyúrok, aki csak szexpartnert keres, kérem ne írjon. Tudom, hogy a párkapcsolat egyik legszebb része az intimitás és a szex ,új dimenziók nyílnak meg, ha lelkileg és szellemileg is össze vagyunk hangolva. Szeretek kirándulni, sportolni, jókat beszélgetni. Keresem azt a férfit, akivel együtt tudunk fiatslok maradni ;-)
  • Marton (29), Sopron Sziasztok! Biciklizès szabadidőben sètálás szeretek főzőcskèzni a konyhába lenni ezt azt csinálni nyitott vagyok sok dologra Szerintem kedves aranyos nevetgèlős vagyok de ismerjük meg ès szerezz saját vèlemènyt
  • Benő (49), Győr Sziasztok! Kizárólag tartós kapcsolatot szeretnék. Ha alkalmi partnerre vágysz, nem egymást keressük. Ha kő gazdag udvarlót szeretnél, rossz híreim vannak: én nem vagyok az, és Mészáros Lőrinc is elkelt már :-) Én bolondos (a rossz nyelvek szerint egyszerűen bolond) vagyok. Szeretem a vidámságot, a kreativitást, az utazást, a kirándulást, a természetet, a hegyeket (egyenesen Alpok fan vagyok, azon belül a Dolomitok a kedvencem). Szeretek bringázni, sportolni, sakkozni és úgy általában szeretem azokat a dolgokat amelyek megmozgatják a testet és a szürke-állományt. Régebben sokat olvastam, mostanában inkább filmeket nézek... nem tagadom, néha lusta is vagyok és persze egyébként sem vagyok tökéletes… Informatikus-mérnökként dolgozom, az életem része a számítógép is, aki ezt nem tudja elfogadni, az sajnos engem sem tud elfogadni... Őszintén remélem, hogy találok egy vonzó, intelligens hölgyet, akivel olyannak tudjuk elfogadni és szeretni egymást, amilyenek valójában vagyunk…

Társkeresés Miskolcon

Társkeresés Miskolcon

Borsod-Abaúj Zemplén megye székhelye Miskolc, Magyarország 3. legnépesebb városa. Itt biztosan meg fogod találni azt az embert, akivel végre minden úgy végződhet, mint a tündérmesékben. Tudtad, hogy több mint 10000 párkereső regisztrált már a Randivonalon Miskolcról és környékéről?

Ebben a hatalmas tömegben valahogy mégsem talál rád a szerelem, vagy épp te nem botlasz bele abba az emberbe, aki minden áron téged keres? Akkor regisztrálj a Randivonalra, ahol nem csak lakóhelyre, de rengeteg különböző adatra is szűrhetsz, hogy megtaláld azt a társat, aki számodra minden tekintetben megfelelő.

Ha már ráakadtál az igazira és csak az első randi helyszínén agyalsz, találkozzatok a méltán híres miskolci Virágóránál, hiszen itt sem az időt, sem a helyszínt nem lehet félreérteni. Ha túl vagytok az első néhány kínos pillanaton, akár leülhettek egy közeli padra is beszélgetni, hiszen a virágok romantikus hangulata biztosan oldja majd az első nehézségeket.

Ha még nem szeretnél sok pénzt költeni, de mégis romantikus pillanatokat teremtenél, sétáljatok fel az Avasi kilátóba, amely Miskolc egyik, a szerelmesek által, legkedveltebb helyszíne. A gyönyörű kilátás mindenkit elvarázsol. Megnézhetitek a napnyugtát, majd a város különleges, éjszakai fényeit is, de ha valami merész lépésre szánnád el magad, nézzétek meg a napfelkeltét, összebújva egy hatalmas bögre kávéval a kezetekben. Készíts szendvicseket, vagy ezután sétáljatok el egy közeli kávézóba, és reggelizzetek édes kettesben.

Szeretnél egy kicsit kiszabadulni a város zajos forgatagából és nyugodt környezetben tölteni romantikus pillanatokat? Miskolc és környéke erre a legalkalmasabb! Irány Lillafüred és a Hámori tó, ami nem csak gyönyörű látvány, de ha csónakba pattantok, akkor igazán romantikus is lehetsz. Vigyél piknik kosarat és olvass neki romantikus verseket, így biztosan nem felejti majd el, hogyan is akartad meghódítani a szívét.

Ha szeretnétek egy egész napos kirándulást, üljetek fel ezután a híres lillafüredi kisvasútra is. A fák hűsítő árnyékában csodálhatjátok az elsuhanó erdőt, így a madárcsicsergés mellett biztosan egymásra hangolódtok majd. Ha az idő mindezt nem teheti lehetővé, akkor sem kell aggódnod. Külön programokkal készülnek a zimankós hidegben idelátogatóknak is. Disznótoros ebéd és forralt bor segít majd nektek abba, hogy igazán forró legyen a hangulat. És persze a legjobb ez az időjárás arra, hogy összebújva romantikázzatok a havas erdőben.

A télből a Miskolctapolcai Barlangfürdőbe is menekülhettek, ahol a többszázezer éves, természet alkotta barlang termekben évezhetitek a termálvíz jótékony hatását. A csillagterem sejtelmes fényeinél és különleges visszhangjainál nem is találhattok romantikusabb helyszínt az első csókhoz.

A Randivonal Borsod-Abaúj Zemplén megyei társkeresőjén biztosan megtalálhatod azt, akivel nem csak a Hámori tavon, de az élet tengerén is szívesen együtt eveznél. Nem számít sem a kor, sem a hajszín, a Randivonal miskolci társkeresőjén mindenki könnyedén talál majd magának párt.

Ehhez nem kell mást tenned, mint meglépni az első lépést a szerelem felé! Először regisztrálj az oldalra, töltsd fel fényképeid illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Írj sok levelet, és ismerkedj minél többet!

A Randivonal segít Neked ebben is. Úgy érzed, mindig veled történnek a legkínosabb dolgok a randikon? Olvass el egy pár elcseszett randit, hogy lásd, néha bizony mások is pontosan így éreznek. De soha ne felejtsd el, hogy bár mindenkivel történnek kínos dolgok, mindenkinek meg van a párja valahol! Ne add fel, ha egy kis reményre vágysz, olvasd el sikertörténeteinket és vesd bele magad újra az ismerdekésbe!

MiskolcMiskolc

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk