Társkereső Borsodnádasd

Legújabb borsodnádasdi női társkeresők

Mariann, 43 éves
Társkereső Borsodnádasd
20 napja tag
Mariann vagyok, 43 éves. Társam keresem Borsodnádasd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mariann, 43 éves
Társkereső Borsodnádasd
35 napja tag
Szia, Mariann vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyöngyi, 67 éves
Társkereső Borsodnádasd
1192 napja tag
Eddigi életemben a poklot és a mennyeket is megjártam Mivel alapjában elemző típus vagyok,így összegezve az elozoeket próbálom a rosszakat elfelejteni és csak a jokat megtartani,továbbfejleszteni,pozitívan élni.A baj csak az,hogy mire tisztán látunk el telnek az evek.Legalabb a szivunkben maradjunk fiatalok.!

Legújabb borsodnádasdi férfi társkeresők

Zsolt, 42 éves
Társkereső Borsodnádasd
42 órája tag
Szia, zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 43 éves
Társkereső Borsodnádasd
48 napja tag
Hosszú távú kapcsolt keresek és nem alkalmi kapcsolatot keresem az a nagy ő aki engem szeret én meg őt és akinek a kedvében jártatok jó kedvű hölgyet keresek .Ha érdekel *moderálva*
Dániel, 27 éves
Társkereső Borsodnádasd
218 napja tag
Borsodnádasdon èlek 27 èves vagyok komoly kapcsolatot keresek
Ervin, 56 éves
Társkereső Borsodnádasd
277 napja tag
A keresztény értékrendben hívő és vallását gyakorló, konzervatív felfogású de az új és pozitív gondolkodást is kedvelő ember vagyok. Szeretem a békességet, nyugalmat és a rendet. Mindazt ami tiszta, szent és igaz! Igyekszem alkalmazkodni és tiszteletben tartani mások akaratát. Fontos hogy a leendő házastársammal összekössön minket a Kölcsönös szeretet, szerelem és megbecsülés, hűség és kitartás egymás mellett minden körülmények között.

Keresztény borsodnádasdi társkereső férfiak

Attila, 52 éves
Társkereső Borsodnádasd
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti borsodnádasdi társkereső férfiak

Róbert, 61 éves
Társkereső Borsodnádasd
humán érdeklődésű, enyhén mozgáskorlátozott vagyok

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tünde (38), Budapest, XVII. Sziasztok! Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Küldj egy facebook linket. Ne vibert, ne e-mail.
  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Anett (34), Dánszentmiklós őszinteség,bizalom Sziasztok! Én alapból kedves,őszinte,kicsit félénk embernek tartom magam! Van 2 fiam,akik velem élnek! Elsősorban 33-38 év között ismerkednék,ez alatt csak akkor,ha komoly,és érett vagy,e felett semmi képpen
  • Józsi (31), Szentes Sziasztok! csajok komoly kapcsolatot keresek jelentkezéseteket várom
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.

Társkeresés Borsodnádasdon

BorsodnádasdBorsodnádasd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk