Társkereső Bátonyterenye

Legújabb bátonyterenyei női társkeresők

Nóra, 20 éves
Társkereső Bátonyterenye
103 napja tag
20 éves lány vagyok. Egy őszinte és vidám lány vagyok. Szeretem a természetet és az állatokat, de legfőképp kutyabarát vagyok. Nem vagyok egy bulizós típus, a nyugodtabb helyeket kedvelem.
Virág, 44 éves
Társkereső Bátonyterenye
109 napja tag
Elsősorban komoly kapcsolat céljából vagyok itt a ha rám találsz szivesen elárulok magamról többet is!
Zsuzsa, 51 éves
Társkereső Bátonyterenye
109 napja tag
Sziasztok komoly kapcsolat céljából keresem társam, vidámk, természet kedvelő hölgy vagyok
Erzsébet, 70 éves
Társkereső Bátonyterenye
191 napja tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb bátonyterenyei férfi társkeresők

Albert, 44 éves
Társkereső Bátonyterenye
5 napja tag
Szép estét kívánok komoly kapcsolatot keresek
Laszlo, 70 éves
Társkereső Bátonyterenye
6 napja tag
Laszlo vagyok, 70 éves, lakhelyem Bátonyterenye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 31 éves
Társkereső Bátonyterenye
18 napja tag
András vagyok, 31 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Martin, 24 éves
Társkereső Bátonyterenye
23 napja tag
Komoly kapcsolatot keresnék olyan hölgyek között akik hűségesek megbízhatóak. Hobbim :. Szeretek túrázni,kirándulni, kilátókban járni. Imádom a zenét jelenleg dobos ként tolom. Életem a motorozás csoportos bandás csapatások. Szeretem a tetoválásokat.

Diplomás bátonyterenyei társkereső férfiak

Ricsi, 24 éves
Társkereső Bátonyterenye
Egyetemet végzett
Szia, Ricsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bálint, 26 éves
Társkereső Bátonyterenye
Egyetemi diplomás (Műszaki)
Egy kedves mackós testalkatú férfi vagyok, aki régóta keresi a partnerét. Szabadidőmben szeretek sportolni (ha nem is látszik 😀), sportot nézni, filmezni, olvasni és sorozatozni. Egyik nagy szenvedélyem a gasztronómia, melyben szívesen osztoznék jövendőbeli partneremmel.

Keresztény bátonyterenyei társkereső nők

Éva, 51 éves
Társkereső Bátonyterenye
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Egyedülálló, vidám alaptermészetű nő vagyok.Szabadidő kellemes eltöltéséhez, meghitt együttléthez, közös, szép élményekhez szeretnék találni egy megbízható, kulturált társat. Meggyőződésem, hogy mindenkinek megvan a világban valahol a párja, a másik fele - őt keresem, bízom benne, hogy meg is fogom találni.

Keresztény bátonyterenyei társkereső férfiak

Péter, 45 éves
Társkereső Bátonyterenye
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Péter vagyok, 45 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vladimir, 52 éves
Társkereső Bátonyterenye
vallása: római katolikus
Nem is tudom mit írjak magamról.Szereted a romantikus filmeket,az állatokat,és a sportos életmódot...
Tibor, 52 éves
Társkereső Bátonyterenye
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Komoly Tartós kapcsolatra keresem Párom Salgótarján , Pásztó , Bátonyterenye környékéől. Vidám természetű ember vagyok ! Szeretem a munkámat , a természetett és az álatokat. Hobbim a horgászat de szeretek kirándulni, kerékpározni , bulizni, filmetnézni . Imádom a Kisfiamat és szeretek vele játszani amikor csak van módom. De már nagyon hiányzik egy Hölgy az életemből aki mindenben a társam lenne és én is a társa lehetnék mindenben. Komoly kapcsolatott keresek .

Fiatalabb, 30 év alatti bátonyterenyei társkereső férfiak

Tamás, 18 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bence, 18 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 22 éves
Társkereső Bátonyterenye
Üdvözlök mindenkit *moderálva* László vagyok Bátonyterenyén élek anyámmal és a tesvéremmel. Youtuber vagyok, vonatos videók gyártásával foglalkozok. *moderálva* Az emberek általában nem a külsőmért, hanem a belső tulajdonságaimért szeretnek. Mindenkinek szeretettel várok!
Tamás, 28 éves
Társkereső Bátonyterenye
Tamás vagyok, 28 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as bátonyterenyei társkereső nők

Zsuzsanna, 32 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kitti, 30 éves
Társkereső Bátonyterenye
Kitti vagyok, 29 éves, lakhelyem Bátonyterenye. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gréta, 39 éves
Társkereső Bátonyterenye
Vidám természetű ember vagyok, számomra fontos az őszinteség,és a becsületesség,ismerj meg ha kíváncsi vagy rám,3 gyermeket nevelek egyszóval mozgalmas az életem

30-as bátonyterenyei társkereső férfiak

István, 36 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
gabor, 37 éves
Társkereső Bátonyterenye
gabor vagyok, 37 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László , 39 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 36 éves
Társkereső Bátonyterenye
Üdvözlöm.szeretnék mesélni magamrol...de csak személyesen...négy szem közt...mikor ki lehet zárni egy kicsit a világot a mi világunkbol...

Középkorú bátonyterenyei társkereső nők

Demeter, 48 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Demeter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin , 43 éves
Társkereső Bátonyterenye
Katalin vagyok, 42 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Beata, 43 éves
Társkereső Bátonyterenye
Egyedülálló anya vagyok aki szereti ha zajlik körülötte az élet.Keresem a másik felem aki tudja mit jelent szeretni és megbecsülni a másikat,aki nem csak elvár de adni is tud...
Andrea, 43 éves
Társkereső Bátonyterenye
Andrea vagyok, 41 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú bátonyterenyei társkereső férfiak

László, 42 éves
Társkereső Bátonyterenye
László vagyok, 42 éves, lakhelyem Bátonyterenye,sok időt töltök Budapesten.
Tamás, 45 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szeretem az embereket
Csaba, 43 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabolcs, 42 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti bátonyterenyei társkereső nők

Marcsi, 65 éves
Társkereső Bátonyterenye
Empatikus.vidám csinos.Nöies Nö Jól föz.Szeret furdeni turázni.Es viszont szetetni.
Magdi, 71 éves
Társkereső Bátonyterenye
Szia, Magdi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti bátonyterenyei társkereső férfiak

Otto, 63 éves
Társkereső Bátonyterenye
Otto vagyok, 63 éves. Társam keresem Bátonyterenye környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 63 éves
Társkereső Bátonyterenye
Nem dohányzom és alkoholt nem iszom keresem azt a hölgyet aki hasonló êletmódon él,tartós kapcsolat reményében!!!!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Soma (24), Budapest, XI. Az élet rövid, így törekedjünk a boldogságra! Soma vagyok, 24 éves. *moderálva*, ha ismerkednél :)
  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊

Társkeresés Bátonyterenén

BátonyterenyeBátonyterenye

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: