Társkeresés 50 felett

11 185 50 év feletti társkeresőkkel ismerkedhetsz a Randivonalon.

50 felett sem áll meg az idő, a szerelem kortalan, mindenkinek szüksége van egy igazi társra. Sosem késő újrakezdeni, sosem késő újra szerelembe esni

Néhány 50 év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 50 év feletti társkereső nők

Ditke, 61 éves
Társkereső Budapest, XV.
0 órája tag
Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban.
Gyöngyi, 60 éves
Társkereső Dunaújváros
1 órája tag
Egyszerű, átlagos dolgozó nő vagyok,kevés szabad idővel. Táv kapcsolatot nem szeretnék!
Beatrix, 63 éves
Társkereső Pécel
1 órája tag
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 66 éves
Társkereső Budapest, IV.
8 órája tag
Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"

Legújabb 50 év feletti társkereső férfiak

Barna, 59 éves
Társkereső Ajka
5 órája tag
Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
Péter, 64 éves
Társkereső Orosháza
22 órája tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 70 éves
Társkereső Karcag
27 órája tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dénes, 65 éves
Társkereső Velence
29 órája tag
65 éves vagyok , elvált .3 nagykoru és 2 kiskorú gyermekem van . Egyedül élek Velencén egy nagy kertes családi házban Jelenleg komolyabb pártkapcsolat nélkül maradtam , de szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani . Még le kell zárnom egy-két magánügyi vonalat , ezért türelmet kérek az irántam érdeklődő hölgyektől május végéig ! Hobbim : sport , természet , koncertek , sportversenyek látogatása , kirándulások Mo-on . Rólam többet megtudhat , ha rákattintanak a googlra a !Alapelveim : teljes őszinteség , hitelesség , megbízhatóság , kiszámíthatóság , őszinte szeretet.Május végéig is válaszolok e-mailben a komolyabb érdeklődésekre ! Tisztelettel Dénes

Online 50 év feletti társkereső nők

Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
1 órája lépett be
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
Margó, 62 éves
Társkereső Kiskőrös
2 órája lépett be
Szia, Margó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
ildikó, 61 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 órája lépett be
Ha azért szeretnél megismerni, mert kedveled a verseket, a jó irodalmat, filmet, kirándulást, utazást,a finom ételt, a vidám, önfeledt létezést, és szívesen osztod meg az élményt velem, akkor írj! Én is ilyen vagyok, és ha hiszed, ha nem, még hűséges is, és titokban romantikus, de nem érzelgősen.
Böbe, 60 éves
Társkereső Békéscsaba
2 órája lépett be
Temperamentumos, őszinte, vidám, két lábbal a földön járó, egészséges, fiatalos nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentesen élem az életem. Mindennapjaim velejárója a sport. Imádom a zenét, \"mindenevő\" vagyok. Még aktívan dolgozom. Nem vagyok előfizető, levélre nem tudok válaszolni!

Online 50 év feletti társkereső férfiak

Gyula, 61 éves
Társkereső Gödöllő
2 órája lépett be
Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Általában vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Szeretek és tudok is jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Szeretem a természetet, az utazást. Rendszeresen sportolok, sokat dolgozom. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
Laci, 63 éves
Társkereső Miskolc
17 perce lépett be
Kissé flúgos nagy gyerek életvidám nőies hölgyet szeretne találni
József, 64 éves
Társkereső Budapest, XX.
39 perce lépett be
Biztonságör ként dolgozom Jelenleg az exemmel lakom
József, 69 éves
Társkereső Pécs
22 perce lépett be
Egyedül élek egy kertes családi házban.Nagyon rossz egyedül.Keresem a másik felem.

Diplomás 50 év feletti társkereső nők

Judit, 67 éves
Társkereső Budapest, XXII.
Főiskolát végzett
Nincsen közeli hozzátartozóm, szeretnék valakivel sétálni pl. a Margit szigeten vagy a kerületben, vagy valami szép helyen. Sokat tévézek, internetezek, szeretem a zenét. Jó lenne egy társ.
Erika, 62 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Nem vagyok előfizető!!!!!!!!!!!
Mária, 62 éves
Társkereső Csemő
Főiskolát végzett
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Katalin, 64 éves
Társkereső Budapest, XX.
Főiskolát végzett
Lelki-testi társat keresek. Fontos számomra a családom, a zene, koncertek, opera. Én magam is művelem. De legfontosabb a bizalom.

Diplomás 50 év feletti társkereső férfiak

istván, 62 éves
Társkereső Kalocsa
Főiskolát végzett
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 62 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Kalocsa környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 177 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Laci, 64 éves
Társkereső Dunaújváros
Főiskolát végzett
65 éves két diplomás férfi vagyok. 20 éves kapcsolat után keresem azt a maximum 60 éves egyedülálló, csinos hölgyet, aki az ez év augusztusi tengerparti nyaralására elkísérne, esetleg kölcsönös szimpátia esetén tartós kapcsolatban maradhatnának. Egész alakos és arcképet illetve rövid bemutatkozást kérek, elérhetőséget és találkozási lehetőséget a megismerkedésre. Angol tudás előny.
Gábor, 67 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Gábor vagyok, 67 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 59 éves
Társkereső Eger
Főiskolát végzett
Mindig is érdekeltek a nők, inkább a szex mint a nyugtató és feszültségoldó tabletták. Nyitott kapcsolatban vagyok. Rendes a partnerével törődő férfinak tartom magam. Bírom a könnyűvérű nőket.

Keresztény 50 év feletti társkereső nők

Zsuzsanna, 62 éves
Társkereső Pécs
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Zsuzsanna vagyok, 62 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
klári, 63 éves
Társkereső Szombathely
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
klári vagyok, 63 éves. Társam keresem Szombathely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Irén, 74 éves
Társkereső Szeged
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Szeretem; az élet minden pillanatát. Szeretem a természetet, a kertes környezetet. Mindenevő vagyok,általában választékosan, a minőséget kedvelem, minden területen. \"Szeretek felnézni a társamra\"!Özvegy vagyok,szeretném még megtalálni; a korban is hozzám illő Társam! Még nem vagyok előfizető, más elérési lehetőséget kérek!
Ágnes, 59 éves
Társkereső Budapest, XXI.
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretek főzni,kerékpározni,táncolni,kertészkedni,sétálni.Imádom a kutyákat.De panel lakásban lakom így nekem még nincs, m ert sajnálom őket.Egész nap bezárva egyedül lenne.Postán dolgozom napi 8 órát.

Keresztény 50 év feletti társkereső férfiak

Sándor, 72 éves
Társkereső Budapest, XXI.
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Csak böngészek hátha akad korban és közelségben valaki akivel néha összefuthatnánk! Gondosan olvassátok el ! Mikor és hol találkozunk írd meg csak a megadott évjáratban és én megyek! A személyes találkozás kötelezettség nélkül a legkorrektebb. Úgy látom hogy senki sem olvassa ezt a kis beírást, pedig a többinek aki nem küld konkrét találkozást, vagy elérhetőséget egy sort sem írok !Covid védettségi igazolványom van ! SZERELMI HOROSZKÓPMÉRLEG(szeptember 24. – október 23.) Levegő jegy. A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz. A romantikus szerelmet keresi, ami megteremti életében a harmóniát és az egyensúlyt. Vonzó személyisége varázsával vonzza a másik nemet. Mint minden másban, itt is kiegyensúlyozottságra törekszik. Szereti, ha kedveskednek neki és körüludvarolják. Nem szereti, ha erőszakosak vele, lerohanják és ajtóstul rohannak a házba. Partnerével szemben vannak elvárásai. Szereti, ha az együttlétnek, találkozásnak megadják a módját. Ahhoz, hogy feloldódjon a szerelemben, szükséges számára a csábító környezet, színház, zene, romantikus randevú, ez jobban felmelegíti, mint bármilyen tüzes ostrom. Őszinteséggel és kedves bókokkal lehet elcsábítani. Az előjáték izgalmasabb számára, mint maga az aktus. A Mérleg jegy szülötte kedves, megbízható, odaadó társ. Pont ilyen vagyok !
Gábor, 59 éves
Társkereső Mogyoród
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Gábor vagyok, keresem a társamat, hosszútávra,hogy az elkövetkező napokban, években együtt élhessük meg az élet napos oldalát! Szeretnék Veled kirándulni, utazni, esetleg valami finomat enni, mert ezeket egyedül nem lehet élvezni! Ha megismersz, meglátod, hogy egy életerős, tevékeny ember vagyok!
Sándor, 76 éves
Társkereső Tiszaújváros
hite: református (nem gyakorlom)
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 74 éves
Társkereső Budapest, XXII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Gábor vagyok Budatétényben élek családi házamban.Szeretek horgászni van is nyaralom a Ráckevei Dunaágon Tasson közvetlen vízpart és stég csónak csónak motor szeretek ott tartózkodni és horgászni.Szoktam a barátokkal bográcsozni halászlét főzni gríllezni szalonnát süti és egyéb szabadidős tevékenységeket csinálni.Igyekszem nyugdíjas éveimet jól tölteni szeretettel várom ide hasonlóan gondolkodó társamat akivel szép öreg korunk lehet anyagi gondok nélkül.Nagyon fontos számomra a tisztesség és becsület a hazugságot nem bírom elviselni.

Néhány 50 év feletti társkereső bemutatkozása

  • Erika (51), Szűcsi Sziasztok! Szia. Én egy akaratos makacs nő vagyok, de kedvesnek és aranyosnak szoktak a barátaim jellemezni.
  • Sanyi (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
  • Ákos (33), Kecskemét Sziasztok! Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
  • Laci (22), Székesfehérvár I may not be perfect, but it\'s always me:) Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)
  • Renáta (38), Budapest Sziasztok! Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.

Nem csak a húsz éveseké a világ!

A szerelemben nem számít a kor – mondják, és ez bizony így is van! Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy több tízezer 50 év feletti társkereső vár rád a Randivonalon!

Van, aki későn találja meg élete párját, mások hosszú ideig nem is vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben.

Ha te is így vagy ezzel, ne habozz, regisztrálj még ma és nézz szét ötven feletti társkeresőink között!

Tudjuk, hogy ahogy múlnak a fiatal évek, egyre kevésbé van lehetőség az ismerkedésre, a munkával eltöltött évek alatt pedig úgy elszalad az idő, hogy az ember észre sem veszi. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy könnyebbé tehessük a társkeresést, ismerkedést 50 feletti tagjaink számára.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 24 százaléka negyvenöt év feletti, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk