Társkeresés 50 felett

11 144 50 év feletti társkeresőkkel ismerkedhetsz a Randivonalon.

50 felett sem áll meg az idő, a szerelem kortalan, mindenkinek szüksége van egy igazi társra. Sosem késő újrakezdeni, sosem késő újra szerelembe esni

Néhány 50 év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 50 év feletti társkereső nők

Katika, 70 éves
Társkereső Budaörs
8 órája tag
Szolid,barátságos,szeretetre vágyó hűséges hölgy vagyok.Várom hasonló jellemű barátok jelentkezését.
Dóra, 69 éves
Társkereső Budapest, XI.
9 órája tag
Egyedül élek, özvegy vagyok. Az életem aktiv. Beszédhibás gyerekekkel foglalkozom, énekelek, kerámiázok,tornászom. Sokat vagyok az unokákkal és barátokkal, de hiányzik egy társ akire mindig számithatok.
Marika, 67 éves
Társkereső Budapest, IX.
11 órája tag
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ilona, 74 éves
Társkereső Békéscsaba
11 órája tag
Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!

Legújabb 50 év feletti társkereső férfiak

József Zoltán, 71 éves
Társkereső Kecskemét
10 órája tag
József Zoltán vagyok, 71 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, XV.
12 órája tag
Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.
Tibor, 67 éves
Társkereső Komló
15 órája tag
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
André, 64 éves
Társkereső Fót
23 órája tag
Szia, André vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Online 50 év feletti társkereső nők

Éva, 69 éves
Társkereső Budapest
2 órája lépett be
Társam és barátom keresem. Egymáshoz illünk...
Ilona, 68 éves
Társkereső Aba
1 órája lépett be
Ilona vagyok, 68 éves, lakhelyem Aba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 65 éves
Társkereső Tatabánya
2 órája lépett be
Mária vagyok, 65 éves, lakhelyem Tatabánya. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 63 éves
Társkereső Miskolc
40 perce lépett be
Szabadidő tartalmas,kellemes eltöltéséhez keresek társat. Korban hozzám illő úr szemelyében.

Online 50 év feletti társkereső férfiak

József, 74 éves
Társkereső Várpalota
2 órája lépett be
74 éves vagyok, átlagos testalkatú, főiskolát végeztem.
Feri, 65 éves
Társkereső Pécs
1 órája lépett be
Feri vagyok, 65 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 73 éves
Társkereső Gyöngyös
12 perce lépett be
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 59 éves
Társkereső Budapest, VIII.
2 órája lépett be
Jókedvű, pozitív személyiség vagyok, aki éppúgy szeret egy aktív napot jó társaságban - pl. kirándulással tölteni, mint az otthon melegében egy kellemes, nyugalmas mozis, beszélgetős, estét eltölteni. A fiam és lányom fontosak számomra, szívesen találkozom velük, szeretünk moziba, koncertre járni (ha lehet). Magamra is szeretek időt fordítani, (én idő) olvasni, tornázni, kerékpározni vagy csakúgy lenni a természetben. Úgy érzem, kívül és belül is összhangban élek magammal, a rossz kedv és a szomorkodás szerencsére csak ritkán kerülget.

Diplomás 50 év feletti társkereső nők

Kata, 59 éves
Társkereső Budapest
Egyetemet végzett
Hétköznapi nő vagyok. Tőled sem várok mást tehát, minthogy hétköznapi férfi legyél, tehát szeresd a zenét, -kivéve az operettet és a mulatóst és némely musicalt,- a színházat, a baráti társaságot, az utazást és a könyveket.
Katalin, 65 éves
Társkereső Tiszavasvári
Főiskolát végzett
Szeretem a jókedvű embereket (akik komolyak is tudnak lenni), szeretek a konyhában, kertben tevékenykedni, olvasni, netezni, zenét hallgatni, filmet nézni...és még sok mindent. NEM tudom tolerálni a hazugságot, az igazságtalanságot és az alkoholt (!).
Éva, 60 éves
Társkereső Kecskemét
Főiskolát végzett
..talán egy örökzöld (Fenyő) a bemutatkozáshoz ... Értem, csak fel nem foghatom, Hogy az X-ekből már megvan az öt találatom, De a sorsjegyem még érvényes talán, Hiszen van még rajta néhány nyerő szám. Szalad az élet, úgy szalad az élet, Hogy fel nem foghatod, bár sajnos nagyon is érted, Szalad az élet, játszd el az egészet, Nincs nagy téted, utól sosem éred.
Évi, 65 éves
Társkereső Gyömrő
Főiskolát végzett
Igényes vagyok mindenre. Imádok utazni, főleg Olaszországot szeretem.Jelenleg még dolgozom és azért. hogy minél többet tudjak utazni, mert úgy érzem, hogy ez nagyon jó és feltölt energiával. Persze egy társsal sokkal jobb lenni élvezni mindezt és ezt keresem, hogy tudjunk még sok szépet megadni magunknak és , hogy jó legyen mindkettőnknek még sokáig!

Diplomás 50 év feletti társkereső férfiak

János, 59 éves
Társkereső Tatabánya
Főiskolát végzett
Számomra a megfelelő társat fellelni,megtalálni az élet legnagyobb kihívásai közé tartozik hiszen a társunk által válhatok teljes személyiséggé s mutathatom meg magam,ahogy szerethetem a hétköznapokban és az ünnepeken.A párom a társam által vagyis együtt válhatunk,együtt tehetjük teljessé mindkettőnk életét mert csak a másikért élni,vele megosztani élményeinket,örömünket ...élhetünk igazán.Valójában nem a testi paramétereket tartom elsődlegesnek - ámbár kétségkívül ennek is óriási jelentősége van - ha megfelelő bájjal párosul - hanem az értelem oldaláról indult érzelmi,erotikus vonzást a személyiség az egyéniség jegyeivel legyen harmóniában.Aki nézeteimmel egyetért már a siker fele rendelkezésre áll.A természetet,kultúrát,művészeteket kedvelő férfiként várom az érdeklődést mutató Hölgy társaságát egy komoly élethosszig tartó izgalmakkal,élményekkel telített szerelmetes kapcsolatra.
Tamás, 65 éves
Társkereső Spanyolország
Főiskolát végzett
Imádom a napfényt, a déli mentalitást, az óceánt és a nagy melleket. Fényképcsere...találkozás
Jozsef, 68 éves
Társkereső Szeged
Egyetemet végzett
Jozsef vagyok, 68 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ervin, 79 éves
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Ervin vagyok, 79 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény 50 év feletti társkereső nők

Judit, 73 éves
Társkereső Szolnok
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Judit vagyok, 73 éves, lakhelyem Szolnok.Özvegy vagyok,két felnőtt gyermekem van.Mentálhigiénikusként dolgoztam. "Mert mindenik embernek a lelkében dal van És a saját lelkét hallja minden dalban És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek." "A szeretet soha el ne múlik". 1.Kor.13.
Maria, 65 éves
Társkereső Vác
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Elletvidàm, mosolygòs ,komunikativ ,szeretetet adni es kapni vàgyò Nò vagyok. Nyugdijaskènt, anyagilag fugetlen , uj elmènyekre vàgyom ès aktivan szeretem èlni az èletet.. A pàrkapcsolatban hagyomànyos èrtèkrend kèpviselòje vagyok, igènylem a hùsseget, kölcsönös bizalmat, nyitottsàgot.. Fontos hogy a pàrom maradjon hù önmagahoz.... talàljuk meg az arany kozeputat. Az ismerkedeshez egy-kèt levelcsere , tf.beszelgetès utàn...hiszek a szemèlyes talalkozàs döntö erejeben. Ha ....ugy erzed, èn vagyok Neked az igazi, segits , hogy megtalàljalak !!!! Nem vagyok elofizeto !!!!. Kèrek elèrhetöseget ...hogy valaszolhassak !!!
Margit, 64 éves
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (alkalmanként)
Kérdésekre szívesen válaszolok, de szerintem a személyes találkozás fontos.
Judit, 60 éves
Társkereső Szeged
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
. Humán beállítottságú, optimista hölgy . Pedagógia, pszichológia, szociológia , művészet . Hobbi szinten rajzolok, festek, énekelek. Zenei stílusom jazz, klasszikusok. Humorban stand up comedi. Imádom az állatokat, védem is őket. Család- és embercentrikus vagyok. Optimista, nyugodt, kiegyensúlyozott . Őszinteség, realitás. Hasonló érdeklődésű igaz társat keresek hosszú távra. Az ember sok ideált megfogalmaz magában, de hiba, ha összetévesztjük azt, amilyenek lenni szeretnénk, azzal, amilyenek tényleg vagyunk. Az igazi vonzalom ritka, és az élet nagy ajándéka.”

Keresztény 50 év feletti társkereső férfiak

Ferenc, 64 éves
Társkereső Győr
hite: római katolikus (alkalmanként)
Korom ellenére, fiatalos,ám racionális gondolkodású vagyok.Szeretem a vidámságot, a zenét a jó társaságot. Amikor az élet úgy hozza, a csendet, nyugalmat békét. Hiszek két ember egymásra találásában. Hogy hátralévő életünket, szebbé tartalmasabbá tegyük. Hiszek a szeretetben, a másik megértésében. Ha már eddig eljutottnuk, ami még hátravan. Éljük meg boldogan, egymást szeretve tisztelve. Ez a hitvallásom, eddig is ezek szerint éltem.
Imre, 65 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Fiatalos,kedves,humoros férfi vagyok. Szeretek kirándulni,beszélgetni,boldog szeretnék lenni,ezért azokat a Hölgyeket keresem akik az egyszerű dolgoknak is örülni tudnak. Naponta edzem magam,könnyedén lesétálok akár 10-15 km is.78 kg vagyok.
Zsolt, 59 éves
Társkereső Budapest, XVI.
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Kedves férfi kedves hölgyet keres. Akivel az élet vidám és jó. Aki szereti és értékeli a humort, akinek fontos az IQ és fontos az EQ is. Mert nekem fontos. Társat eresek, a szó minden értelmében. A szó legjobb értelmében. Hosszú távra.
Béla, 63 éves
Társkereső Szolnok
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Még nem vagyok előfizető, *moderálva* e-mail címen elér aki szeretne Nyugdíjasként szeretném élni minden szabadidős tevékenységeket, de nem ilyedek meg a házi- és kerti munkáktól sem Minden vágyam a külföldi utazások. Béla

Néhány 50 év feletti társkereső bemutatkozása

  • Tamás (46), Hévízgyörk A különlegeset a tökéletes sem pótolja... Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
  • Tamás (26), Nyíregyháza Sziasztok! Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
  • Mariann (47), Szentendre Írj nekem! Nekem a tökéletes ennyit jelent: szimmetrikus kapcsolat. Ezt keresem és ezt várom, hátha velem is megtörténik. Fotóim elfogadásra várnak. Nézz be később!
  • Mária (35), Budapest, V. "Megtalállak még" Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
  • Heidi (21), Budapest, XVIII. Vagy sikerűl vagy nem de felállok ha elvesznék . Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem

Nem csak a húsz éveseké a világ!

A szerelemben nem számít a kor – mondják, és ez bizony így is van! Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy több tízezer 50 év feletti társkereső vár rád a Randivonalon!

Van, aki későn találja meg élete párját, mások hosszú ideig nem is vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben.

Ha te is így vagy ezzel, ne habozz, regisztrálj még ma és nézz szét ötven feletti társkeresőink között!

Tudjuk, hogy ahogy múlnak a fiatal évek, egyre kevésbé van lehetőség az ismerkedésre, a munkával eltöltött évek alatt pedig úgy elszalad az idő, hogy az ember észre sem veszi. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy könnyebbé tehessük a társkeresést, ismerkedést 50 feletti tagjaink számára.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 24 százaléka negyvenöt év feletti, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk