Társkereső Békéscsaba

Legújabb békéscsabai női társkeresők

Barbi, 36 éves
Társkereső Békéscsaba
26 órája tag
Szia, Barbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ildikó, 49 éves
Társkereső Békéscsaba
9 napja tag
Intelligens, ápolt, kizárólag független, nem dohányzó, "rendben lévő", szavahihető, 47-52 éves férfi kerestetik, kölcsönös szimpátia esetén komoly kapcsolat reményében. A szép szavak helyett többre tartom a tetteket. Az igazi kikapcsolódás számomra természetközeli, túrázás, kirándulás. Szeretem a játékosságot, de a játszmázást nem.
Katalin, 76 éves
Társkereső Békéscsaba
13 napja tag
Szeretek kerékpározni ,strandolni, általában mozogni ! Őszinte emberek társaságát kedveltem !
Rozi, 62 éves
Társkereső Békéscsaba
16 napja tag
Rozi vagyok, 62 éves. Társam keresem Békéscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok elofizeto ezért küldj más elerhetoseget. Vagy a *moderálva*

Legújabb békéscsabai férfi társkeresők

András, 54 éves
Társkereső Békéscsaba
41 órája tag
András vagyok, 54 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 66 éves
Társkereső Békéscsaba
44 órája tag
Egyedülálló férfi vagyok.Van két nagy gyerekem,nem velem élnek.Nyomdász a szakmám,a mai napig dolgozom.Szeretek olvasni horgászni sielni.Hozzám illő hölgy ismeretségét keresem,ha lehet a lakóhelyem közelében,mert a személyes beszélgetés híve vagyok.
Gábor, 35 éves
Társkereső Békéscsaba
4 napja tag
Baráti illetve hosszútávú kapcsolatot keresek
Gábor, 64 éves
Társkereső Békéscsaba
6 napja tag
Társat keresek nem kalandot!!Aki nem a múlt vélt vagy valós sérelemein kesereg ha nem boldogan éli a jelent és hittel tekint a jövőbe!Aki jó érzi magát családikörbe baráti társaságba .de szereti és igényli a csendet a nyugalmat!Aki jó érzi magát a hegyekbe az erdőkbe a vizek partján!

Éppen online békéscsabai társkereső nők

Anna, 71 éves
Társkereső Békéscsaba
36 perce lépett be
Sziasztok ! Anna vagyok, egyedül élek . Hobbim a lovassport és az ehhez kapcsolódó hagyományőrző rendezvények. Évekkel ezelőtt az ilyenfajta rendezvények szervezésében én is tevékenykedtem de ma már csak a pálya széléről gyönyörködöm és drukkolok . A férjem halálával visszavonultam a versenyzésből Tevékenyen élek , lételemem a mozgás . Dolgozom . vállalom idős emberek házi ápolását - gondozását. Mindig is ezt szerettem volna csinálni . Szeretek főzni , a kis virágos kertemmel foglalkozni , új otthonomat szépítgetni , olvasni unokázni , a zene világában elmerülni ( halkan ! ) Általában nyugodt , vidám ember vagyok. Nem szeretem a csipkelődést - veszekedést és ha irányítani megváltoztatni akarnak - én sem teszek ilyet. Mindenki szabadon őrizze csak a saját egyéniségét . Felnőtt , önálló gyerekeim vannak, élik a saját életüket de távol tőlem . Egyedül vagyok de nem magányos, család vesz körül , mégis hiányzik az életemből egy kötetlen - laza kapcsolat ,valaki akivel jókat lehet dumcsizni minden féléről , vagy csak sétálni -csavarogni egy kicsit . Kölcsönös szimpátia esetén és ha kipattan az a bizonyos szikra még akármi is lehet a kapcsolatból . Ha hasonló kapcsolatra gondolsz , írj .
Vera, 46 éves
Társkereső Békéscsaba
23 perce lépett be
Széles látókörű, jó humorú, lendületes, szeretni tudó társamat keresem hosszú távra. Igyekszem hasonlókat nyújtani.
Böbe, 61 éves
Társkereső Békéscsaba
1 perce lépett be
Temperamentumos, őszinte, vidám, két lábbal a földön járó, egészséges, fiatalos nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentesen élem az életem. Mindennapjaim velejárója a sport. Imádom a zenét, \"mindenevő\" vagyok. Még aktívan dolgozom. Nem vagyok előfizető, levélre nem tudok válaszolni, email címet adj meg!
Magdolna, 60 éves
Társkereső Békéscsaba
2 órája lépett be
Magdolna vagyok, 59 éves. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Intelligens, önmagára és környezetére igényes férfit keresek, aki, jó, ha szeret sportolni, igyekszik egészségesen élni.. és... persze.. az sem árt, ha 1 kicsit tud szeretni... ;)

Éppen online békéscsabai társkereső férfiak

Jani, 42 éves
Társkereső Békéscsaba
7 perce lépett be
Sziasztok! Jani vagyok, 42 éves, lakhelyem Békéscsaba. Lesz ami lesz...🙃 Olyan Nőt keresek, aki már kiélte magát, lenyugodott. Fotót privát elérhetőségre küldök.
György, 56 éves
Társkereső Békéscsaba
10 perce lépett be
Életvidám, pozitív gondolkodású férfi vagyok, aki megjárta a mennyet és a poklot is. Egy új élet keresésének, kiépítésének kezdő szakaszán vagyok. Keresem a tündért, akivel elvarázsolhatjuk egymást a boldogság szigetére vezető közös úton. Sokak szerint fiatalos, laza, mosolygós, vidám, kedves, nyílt, optimista, jólelkű, életigenlő férfi vagyok. Azt mondják, pörgök. Pedig csak élnék... olyannal, aki szeret, aki fogékony a romantikára, a finom érintésre, aki megengedi, hogy szeressem, és akinek nem gáz, ha egy férfinak vannak gyengéd érzései. Gyermekeim nagyok, önállóak. Mérnök vagyok, saját cégemben dolgozom. A munkám a hobbim. Kedvenc időtöltésem a kirándulás, mozgás, futás, teniszezés, kerékpározás. Szeretném a csillagokat lehozni az égről annak, aki tárt karokkal vár és forrón ölel, annak aki észrevesz, mert akkor tudni fogja, hogy neki vagyok és ő nekem!
Attila, 48 éves
Társkereső Békéscsaba
20 perce lépett be
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyula, 54 éves
Társkereső Békéscsaba
14 perce lépett be
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás békéscsabai társkereső nők

Réka, 26 éves
Társkereső Békéscsaba
Főiskolát végzett
Csak az írjon, akit nem zavar, hogy terhes vagyok.
Erika, 51 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemet végzett
Önkifejezésemet alkotásban élem meg.Szretek minden művészettel való kapcsolódást.Azért születtem és küldetésem, hogy megmutassam az élet valódi szépségét és a szeretet lényegét.
Mária, 49 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemet végzett
Keresem a hozzám illő társat - életvidám vagyok szeretem az embereket ebből eredően látszik a munkám is szakképzett ápolónő vagyok - ha úgy érzed ismerkednél velem írj vagy keress a facebookon ! Szép napot !
Erika, 56 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemi diplomás (Oktatás)
\"Néhány ember nem fog szeretni, bármit teszel is. ...... és néhány ember szeretni fog, bármit is teszel. Arra menj, amerre a szeretet van.\"

Diplomás békéscsabai társkereső férfiak

Lajos, 40 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemet végzett
"Mert jobb szerelemben élni Akárcsak egy napon át. Mint nélküle tengeni végig Az évtizedek sorát!" Megbízható, magas, humoros pasiként keresem azt a lányt, akivel kölcsönösen elvarázsolhatjuk egymást:) Gyermek nem akadály!
Erik, 43 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemet végzett
Szia, Erik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 58 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemet végzett
Péter vagyok, 58 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 33 éves
Társkereső Békéscsaba
Egyetemi diplomás (Iropdalom, Kultúratudomány, Művészettudomány)
Művészet és a tudomány érdekel a legjobban, most a MOME-ra járok, amúgy talán sportosan nézek ki, 195 centi magas vagyok, ilyenek. Egyesek szerint jó a humorom, egyesek talán vitatják :D

Keresztény békéscsabai társkereső nők

Henrietta, 48 éves
Társkereső Békéscsaba
hivő: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Vékony(164/57)mosolygós,főzni tudó és szerető,természetet kedvelő keresi társát a következő 40 évre.Ha számít még a kedvesség,odaadás,hűség akkor lehet Te engem és Én téged kereslek.Az élet apró örömeit nem lehet pénzért meg venni,ilyen az idő,a napfény,a mosoly......apró dolgok de még is sokat számítanak.Tehát ha van Rám/Ránk időd,ha inkább az élet napos oldalát nézed nem az árnyékosat,ha szeretsz mosolyogni,akkor valóban téged kerslek! Nem vagyok előfizető,ha írsz nekem levelet,adj meg benne egy elérhetőséget ahol vissza írhatok neked!
Melinda, 47 éves
Társkereső Békéscsaba
hivő: evangélikus (alkalmanként)
Szia Régóta kereslek, egyszer váltottunk néhány sort. Szeretem a virágok illatát Szépségükben gyönyörködni Látni a reggeli hármat csillogását Forró feketém kortyolgatva, álmosan. Látom minden sziromban Őt!
Marcsi, 66 éves
Társkereső Békéscsaba
vallása: evangélikus (a magam módján gyakorlom)
Marcsi vagyok, 66 éves. Társam keresem az ország bármely részéről! A távolság nem lehet akadály, ha komolyan akarsz valamit! Szeretem az őszinteséget, azt hogy merd vállalni azt aki a valóságban vagy!! Én szeretek sportolni, zenét hallgatni, olvasni, tanulni, táncolni! Megteszek mindent az egészségemért, ! Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, sokat mozgok, sportolok, egészségesen étkezem! Olyan társat keresek aki ebben partner tud lenni, intelligens, egészséges önbizalommal rendelkezik, de nem lehúzó!! Legyen nagyon kedves, szerethető, fiatalos, mert én is az vagyok!! A fotóim kb fél éve készültek, ilyen vagyok az életben is, nincs szükségem sem retusálásra, sem másfajta manipulációra!! A ráncaim az enyémek, az én mosolyomtól, az én könnyeimtől keletkeztek!! Engem a fotóim alapján meg lehet ismerni az utcán!
Anna, 62 éves
Társkereső Békéscsaba
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Aktív nyugdíjas vagyok. Imádok utazni, kirándulni, amit most nem tudok. Sosem unatkozom, de egy szerető társ nagyon hiányzik. Komoly kapcsolatot keresek. Elnézést a napszemüveges fotóért, egyenlőre nincs jobb, de ígérem előbb-utóbb majd teszek fel normálisat. Lehet, hogy itt van a társam a társkeresőn, de megtaláljuk egymást? Nem vagyok tökéletes, és nem is tökéletes férfit keresek. Szerintem a hangsúly ott van, hogy mi az a tulajdonság, amit el tudunk fogadni és mi az, amit nem. A nálam alacsonyabb férfivel rosszul érezném magam. Ha csak pár centivel magasabb nálam, de egyébként jól érezzük együtt magunkat, akkor magasabbnak fogom látni. A dohányzást nagyon nem szeretem. Békéscsabai vagyok. Az lenne az igazi, ha a párom is csabai lenne, de mégsem ez a legfontosabb szempont. Ha messze lakunk egymástól, lehet hogy az első találkozáskor kiderül, hogy érdemes-e sok kilométert megtenni a találkozásért. Kiderül, hogy van-e igényünk arra, hogy egyre többet legyünk együtt. Mindenre van megoldás, ha érdemes keresni. A fotó kell, mert azért kell valami az első elképzeléshez. De akinek több fotója van fenn, az biztos, hogy egyik tetszik, másik nem. És a valóságban pedig valószínűleg teljesen mást látnék. A fotó csak egy pillanatot örökít meg, a megjelenés, a kisugárzás, az egyéniség pedig nagyon fontos. Tapasztalataim szerint 1-2 órás telefonos beszélgetésből kiderül, hogy van-e értelme a személyes találkozásnak. Leginkább nagy szerencse kell, hogy megtaláljuk egymást. Ha kíváncsi vagy rám,keress 202820280 Jelenleg nem tudok levelet írni.

Keresztény békéscsabai társkereső férfiak

László, 24 éves
Társkereső Békéscsaba
római katolikus vallású
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 21 éves
Társkereső Békéscsaba
vallása: római katolikus
Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
Zoltán, 17 éves
Társkereső Békéscsaba
hite: református (nem gyakorlom)
🔥_Töky_🔥 🌎 Hungary 🇭🇺 👻Snap:gerry_0518 Hobby:👨‍💻📲🚴🏀 Hogy ki vagyok én ? - Az örök második - Akinek mindig fontosabb a másik - Az elhanyagolt - A tartalék
Mihály, 54 éves
Társkereső Békéscsaba
hivő: református (nem gyakorlom)
A második esély, ha akar akkor jön! Kész vagyok rá

Fiatalabb, 30 év alatti békéscsabai társkereső nők

Eliz, 23 éves
Társkereső Békéscsaba
Sziasztok Eliznek hivnak 23 éves vagyok Nő és egyben Anya is szeretnék ismerkedni beszélgetni de egyenlőre csak ennyit szeretnék semmi komolyat ahogy az élet hozza úgy lesz
Szinti, 19 éves
Társkereső Békéscsaba
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 19 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 160 cm magas nőt? Ez vagyok én!
Timea, 24 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Timea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Izabella, 29 éves
Társkereső Békéscsaba
Izabella vagyok, 28 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti békéscsabai társkereső férfiak

Dániel, 24 éves
Társkereső Békéscsaba
Dániel vagyok, 24 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolti, 24 éves
Társkereső Békéscsaba
Zsolti vagyok, 24 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 28 éves
Társkereső Békéscsaba
Szivesen ismerkedem normális egzisztenciával rendelkező hölgyel. Komoly kapcsolatott keresek! Komoly gondolkodású határozott személy vagyok! Írj üzenetet többet szeretnél tudni rólam! Örülök hogy megnézted az oldalam, további szép napot kívánok! 😉😊
Dániel, 27 éves
Társkereső Békéscsaba
Sziasztok szeretnék komoly kapcsolatot irjatok bátran

30-as békéscsabai társkereső nők

Barbi, 31 éves
Társkereső Békéscsaba
Barbi vagyok, 31 éves. Társam keresem Békéscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Barbara, 36 éves
Társkereső Békéscsaba
Barbara vagyok, 36 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyöngyi, 32 éves
Társkereső Békéscsaba
Gyöngyi vagyok, 32 éves. Társam keresem Békéscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Enikő, 31 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Enikő vagyok, ismerkedés céljából regisztráltam erre az oldalra annak reményében, hogy egy hűséges, boldog párt találjak az életemben. Ha szimpatikusnak vélsz bátran írj üzenetet, elérhetőséggel.

30-as békéscsabai társkereső férfiak

Pal, 39 éves
Társkereső Békéscsaba
Pal vagyok, 39 éves. Társam keresem Békéscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 35 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Lajos, 35 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 30 éves
Társkereső Békéscsaba
Sziasztok! Ádám vagyok Békéscsabán élek teniszedző vagyok.

Középkorú békéscsabai társkereső nők

Szimonetta, 46 éves
Társkereső Békéscsaba
Én egy eszeveszett vicces, lenyügözően aranyos, eszméletlenül kedves, intelligens Nő vagyok. Néha vagány, néha betoji. Rendszerint elragadó formában jelenek meg, de bármennyi felülést csinálok (majdnem 1) sosem leszek rubintréka. Arányosan vagyok telt, hiszen inkább tartok barátságot a rántott hússal, mint egy diétás keksszel. Imádok utazni, szeretem a színházat, mozit, zenét, magában az életet, ami tele van örömmel és apró jó dolgokkal.. 🙂
Mónika, 45 éves
Társkereső Békéscsaba
Mónika vagyok, 45 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edit, 48 éves
Társkereső Békéscsaba
Őszinte vagyok, megbízható, kedves. Tudom, hogy ez egy sablonszöveg, de ilyen vagyok, nem tehetek róla :-) Van egy felnőtt gyermekem, kertes házban élek. Van 2 kutyám és egy szobacicám. 4 éve váltam el, komoly kapcsolat nem talált meg azóta. Mondjuk igazán komolytalan sem :-) Szeretek élni. Nem vagyok munkamániás, de sokat dolgozok, otthon inkább csak pihenni, tévézni, olvasni szoktam. Bármit megcsinálok a festéstől a burkolásig :-) Tehát nem azért keresek párt, hogy azzal újjíttassam fel a házam. Viszont a fűnyírást szivesen átadom bárkinek :-) Nem szeretem a bonyolult embereket, nem szeretem ha hazudnak, viszont azt szeretem, ha valaki tud helyesen írni. Derék alatti képeket nem szeretnék kapni, az elég kiábrándító tud lenni. Ha úgy gondolod érdekes vagyok, és a közelemben laksz írj rám. Aztán majd meglátjuk
Anikó, 48 éves
Társkereső Békéscsaba
Anikó vagyok, 48 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú békéscsabai társkereső férfiak

MISI, 43 éves
Társkereső Békéscsaba
MISI vagyok, 43 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 40 éves
Társkereső Békéscsaba
Gábor vagyok, 40 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsolt, 45 éves
Társkereső Békéscsaba
Vidám természetű,optimista gondolkodású,káros szenvedélyektől mentes
Zsolt, 42 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti békéscsabai társkereső nők

Edit, 59 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Márta, 64 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Márta vagyok, Komoly gondolkodású, barátkozó természetű,nyugdíjas könyvelő vagyok. Komoly, őszinte férfit keresek hosszútávú partnernek, Békéscsaba és környékéről. Nem vagyok előfizető, ha elnyertem a tetszésed, kérlek írj. Aramézereim 158 cm/53 kg. 64 éves.
Éva, 67 éves
Társkereső Békéscsaba
Keresem társam jóban,rosszban.Őszinte,vidám,társaságot és táncot kedvelő hölgy vagyok.A szeretet tisztelet oda vissza jár!
Livia, 74 éves
Társkereső Békéscsaba
Hetven felett is van élet... csak nyitottnak kell lenni..:)

50 év feletti békéscsabai társkereső férfiak

József, 62 éves
Társkereső Békéscsaba
Elvált matematikus, cégvezető, utikönyvíró keresi nem dohányzó, sportos temperamentumos társát Nem iszom Nem dohányzom - sok mozgás, sok utazás sok szeretgetés
Imre, 62 éves
Társkereső Békéscsaba
Rendezet anyagi korulmenyenyek kozott elek .Aktiv dolgozo fiatalos termeszet szereto ,vidam termeszetu.
István, 67 éves
Társkereső Békéscsaba
Nős vagyok, egy Kedves Barátnőt keresek akinek nem akarok csalódást okozni,csak igaz \"barátságot\" igérhetek....
Géza, 67 éves
Társkereső Békéscsaba
Szia, Géza vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!

Társkeresés Békéscsabán

Társkeresés Békéscsabán

Hol máshol szervezhetnél olyan klassz szabadtéri programot, mint abban a városban, amelyik a megyei jogú városok közül a legtöbb zöldövezettel rendelkezik?! Az évszázados épületek, a város virágokkal szegélyezett parkjai, hangulatos sétányai, gyönyörű ligetei és a Sétálóutca már önmagukban kellemes környezetet biztosítanak egy randihoz.

A város egyik leghangulatosabb része az Élővíz csatorna, ami a Fehér-Köröstől indul és a Kettős-Körösbe torkollik. Ez mellett találjátok a Széchenyi ligetet. Itt besétálhattok a Zenepavilon épületébe, ahol ma egy ökoturisztikai látgató központ vár benneteket. A park egyedi növényvilágának, a város nagyjait idéző szobroknak, és a szép pihenőrészeknek köszönhetően nagyszerű hely egy romantikus sétához, sőt itt található a Körösök Völgye Látogatóközpont is.

Bár elsőre nem hangzik a legromantikusabb programnak, ha szerettek horgászni, menjetek ki a Csaba-tóhoz – vagy ahogy az itt lakók hívják, a bányához. Itt kicsit elbújhattok a világ elől, és a nádas mellett ücsörögve, kapásra várva úgy érezhetitek, csak a csend vesz körül titeket. Ezen a helyen tényleg kettesben lehettek kicsit, és jót beszélgethettek. Érdemes megvárnotok a naplementét, mert gyönyörű látványt nyújt, ahogy a narancssárgán úszó nap szép lassan eltűnik a nádasok mögött.

Szintén szép helyen fekszik a Néveri Horgásztó is, ahol sétálhattok egy nagyot, de akár bográcsozhattok is, vagy süthettek szalonnát, ha pedig olyan jól érzitek magatokat, hogy azt kívánjátok, bárcsak ne érne véget a randi, kibérelhettek egyet a tó melletti faházak közül.

Ha a halak helyett inkább a lovak vonzanak titeket, szervezd a programot a Gyeraj Lovastanyába, ahol együtt megtanulhattok lovagolni, vagy megtekinthettek egy lovasbemutatót, esetleg fogatozhattok kettesben.

Golfoztatok már valaha? Ha nm, akkor ez is egy jó randis program lehet! Látogassatok el a Pósteleken található Viharsarki Golfklubba. Kezdők részére is alkalmas pályájukon együtt ismerkedhettek meg ennek a nálunk nem túl elterjedt, de külföldön nagyon népszerű sportnak a szépségével.

Ha már természetjárás, akkor ne hagyjátok ki a város közelében található kis vadasparkot, ami ingyenesen látogatható, és ahol a minipóniktól a lámán, zebrán és tevén keresztül sok állatfajt megcsodálhattok.

A városközpont közelében található az Árpád Gyógy- és Strandfürdő, ahol a 10 medence bármelyikében csobbanhattok egyet, vagy bejelentkezhettek egy páros masszázsra.

Hogy biztosan levedd a lábáról a partneredet, üljetek be a Mese Cukrászdába, ahol isteni sütiket kóstolhattok.

A Kornélia is jó választás lehet, ahol a cukrászda mellett étterem is vár benneteket, ha szeretnétek, egy finom borvacsorán is részt vehettek, ahol egy ötfogásos menüt, és persze az ételekhez illő legfinomabb borokat kóstolhattok végig.

Ha jól sikerült a randi, és úgy érzitek, megtaláltátok a másik feleteket, helyezzetek el egy lakatot a város lakatfalán, amire a híres pécsi fal mintájára készült.

Bár az online társkeresés elsőre talán ijesztőnek hangzik, ne félj belevágni, hisz rengetegen találták már meg a nagy szerelmet az interneten keresztül. Olvass el néhány sikertörténetet és meríts belőlük bátorságot!

BékéscsabaBékéscsaba

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk