Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Fábiánsebestyén

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Györgyi (59), Eger Humor kötelező!Csak vidáman!
  • János (49), Budapest, VII. Ide most valami frappánsat kellene írnom, ami támpont lehet, hogy eldöntsd, írnál-e nekem bármit. Azt hiszem a szeretem a lovaglást, a kenuzást és az úszást nem ilyen. Talán ha elárulok magamról néhány dolgot, mint például, hogy nagyra értékelem az őszinteséget, az segít. Szeretem a természetességet. A valódi dolgokat. A kinyúlt pulóveremet meg a kalapjaimat. A régi zakómat, aminek a zsebébe elfér Krúdy Vadszőlő című karcolatainak kötete. A korai ébredést, a legszebb ébredéseket Herceg Novi mellett, amikor a Lovtyen mögül kel a nap. Montenegrót, a Kotori-öböl kékségét, meg a dél-alföldi pusztaság délibábját. A friss levegőt, a csillagokat, a kutya bundáját, a megizzadt ló édeskés szagát, a parasztkenyér héját és a szecesszió építészetét. Szeretek bőrig ázni, és az sem zavar, ha nyakig sáros leszek. Ülni a tenger partján, pirkadatkor hallgatni az ismerős bárkák búgását, amikor nem tudok aludni. Régóta nem érzem kínosnak csöndöt, viszont szeretem a tartalmas beszélgetéseket.
  • Saci (50), Budapest, XVII. Szia! Keresem a társam, szerelmem, barátom......
  • Zoltán (35), Pécs Ismerkednék, Pécs közelében lévő nőszemélyekkel.
  • Gyöngyi (57), Pápa Társat keresek Nem vagyok előfizető Közösségi oldalon megtalalsz (face) Fotó nélkül nem ismerkedem...

FábiánsebestyénFábiánsebestyén

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]