Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Zalaegerszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb zalaegerszegi női társkeresők

Mariann (56)
Társkereső Zalaegerszeg
4 órája tag
Zalaegerszegi vagyok. Helybéli, vagy környékén élő férfi jelentkezését várom. Kizárólag egyedülálló, az életet megélő, társat keresek.
Judit (65)
Társkereső Zalaegerszeg
25 napja tag
Én egy csendes, szolid, szerény, gátlásos és halk szavú nő vagyok, ill. voltam valamikor, de arra az időre már nem emlékszem. Igazi nő vagyok, aki még véletlenül sem tökéletes! Egy dolog biztosan jellemző rám, a humor.
Odee (31)
Társkereső Zalaegerszeg
44 napja tag
Szeretem élni és élvezni az életem. Szeretek utazni, új helyeket, kultúrákat és embereket megismerni. Ha úgy van akkor szeretek elbújni, olvasni és zenéthallgatni. Szeretem nyitottan látni a világot, és emberekkel ismerkedni és beszélgetni.
Éva (38)
Társkereső Zalaegerszeg
51 napja tag
Sokat hezitáltam, hogy társkeresőn próbálkozzam. Keresem azt az embert, aki szívből, őszintén tud szeretni és nem hazudik nekem. Akinek a szeretete az idő múlásával nem elmúlik, hanem mélyül. Aki elhiteti velem, hogy újra lehetek boldog és akivel, ha úgy alakul boldog jövőt tervezhetek. Akivel közös terveket szőhetünk, és akivel közös célokat tűzhetünk ki, amiket egymást segítve megvalósíthatunk. Akivel ketten alkotunk egy egészet, egy csapatot. Akivel új, életre szóló élményeket gyűjthetünk. Aki eljön velem kirándulni, csak sétálni egyet, vagy csak összebújik velem és megnézünk meghitten egy filmet.

Diplomás zalaegerszegi társkereső férfiak

Laci (37)
Társkereső Zalaegerszeg
Egyetemet végzett
Intelligens, kedves, jószívű embernek tartanak,keresem hasonló tulajdonságokkal bíró társam hosszú távú kapcsolat kialakítása céljából. Hobbijaim az olasz nyelv és kultúra, olvasás, zenehallgatás, zongorázás, sport.
kálmán (65)
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
kálmán vagyok, 65 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Festőművész vagyok , de meg van mindkét fülem....és nem iszom, nem dohányzom.Szoktam gitározni-énekelni, fotózni..tanultam nyelveket ... Már akkor jártam külföldön, amikor még nem volt divat.....Aki ennek ellenére sem rettent meg tőlem , kérem írjon ! Nagyon szeretnék már végre egy múzsát !! Alapvetően vidám, jó kedélyű ember vagyok...de egyedül nem megy! Köszönöm hogy elolvastátok a levelem. Van honlapom is. www.nagykalman.hu
Zoli (45)
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolai diplomás (Sport management)
Ez olyan nem is tudom... Bárki írhat bármit magáról, a személyes találkozás híve vagyok, belenézel a másik ember szemébe, és akkor nincs mellé beszélés. Azt gondolom, hogy annyi évet megértem már, hogy átlátok az embereken, de nem vagyok tévedhetetlen 🤭🤫
Gyuri (34)
Társkereső Zalaegerszeg
Egyetemi diplomás (Szakigazgatásimérnök, Agrármérnök, Térinformatikai szakmérnök)
Hosszú távra keresem azt az intelligens nőt akinek szép hosszú vagy rövid barna, fekete, szőke, vörös, kék, piros vagy bármilyen más színű a haja, olyan 170cm alatti vagy feletti magassággal bír, és hajlandó kamu vitákkal tarkítani a kapcsolatunkat aminek a végén mindig boldog a befejezés. Rendkívül fontosnak tartom az őszinteséget szóval kezdem én: van gyermekem. Három. És egyedül nevelem őket (a miérteket később).

Keresztény zalaegerszegi társkereső nők

Mónika (51)
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Talán Téged kereslek,nem tudom,nem vagyok sem túl szép,sem modell alkat,de vállalom.Légy őszinte,dolgos,ne cselédet keress,legyél a társam,barátom,tisztelj és szeress.Cserébe szeretni foglak,boldoggá teszlek,fogom kezed,az időnk gyorsan fogy,nekem elhiheted... Az vagy nekem, mi testnek a kenyér s tavaszi zápor fűszere a földnek; lelkem miattad örök harcban él, mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg; csupa fény és boldogság büszke elmém, majd fél: az idő ellop, eltemet; csak az enyém légy, néha azt szeretném, majd, hogy a világ lássa kincsemet; arcod varázsa csordultig betölt, s egy pillantásodért is sorvadok; nincs más, nem is akarok más gyönyört, csak amit tőled kaptam s még kapok. Koldus-szegény királyi gazdagon, részeg vagyok és mindig szomjazom.
Krisztina (45)
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Nyitott, őszinte és káros szenvedélyektől mentes ember vagyok. Szeretek sétálni a természetben és élvezni annak minden pillanatát. A munkám a hobbim. Elváltam és van két nagyobb gyermekem és egy kutyám.
Mónika (46)
Társkereső Zalaegerszeg
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Egyedülàlló, gyermektelen, kedves, szellemes hölgy keresi természetet àllatokat, főleg lovakat kedvelő tàrsàt aki részese lenne az èletemek.
Évi (57)
Társkereső Zalaegerszeg
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
"Szerelem, ha egyik a másikat repülni hagyja, de ha zuhanni kezd, fél szárnyát kölcsön adja." Életvidám nőként keresem szerető párom. Nagyon szeretem a falut és az állatokat.

Keresztény zalaegerszegi társkereső férfiak

Miklós (47)
Társkereső Zalaegerszeg
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
47 éves vagyok. 3 felnött, és egy kiskorú gyermekem szinesitik az életem. Jelenleg még házas vagyok,, de ez muló "állapot". Nem iszom, nem dohányom. Szeretek kirándulni, úszni és kerékpározni.A finom ételeket is kedvelem. A jó filmeket, zenét. Igazából mindent amitől jó élni.
Tamás (20)
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Nem szerettem volna ide írni magamról semmit, de muszáj elérnie az 50 karaktert...
Tibor (56)
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok!*moderálva* vagyok! 7 éves koróm óta sportólok! Könyv és filmrajongó vagyok! 2 könyvtárba járok! Szeretek utazni, túrázni, kirándulni, természetet, Wellnesst! Társat keresek!!!! Külön élek a feleségmtől!!! Öszinte, pozitív gondolkodású vagyok! Sütés - főzés a szenvedélyem közé tartozik
Gyula (76)
Társkereső Zalaegerszeg
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Özvegyként élek egyedül a kívül-belül új étlakásos családi házamban Zalaegerszegen. Hévíz-Balaton 50 km. Adriai tengerpart 3-4 óra Zalaegerszegtől Megjelenésem igényes divatos egyedi, trendi és hasonló igényes társat keresek Nem iszok és nem dohányzok Komoly kapcsolatot keresek igényes hölgyektől mai hiteles képekkel, mert a KÜLSŐ MEGFOG a BELSŐ MEGTART elvet követem, de magammal szemben is ez követelmény Az Én képeim maiak és így nézek ki. Természetesen a személyes találkozás dönt el mindent Közös szimpátia esetén az összeköltözést is várnák, de a társ teljes szabad mozgással és függetlenséggel Nem takarítónőt és bejárónőt keresek Üdvözlettel: Gyula

30-as zalaegerszegi társkereső nők

Mónika (32)
Társkereső Zalaegerszeg
32 éves,Zalaegerszegen élő,egyedülálló,önálló nő vagyok aki nem azért keres társat,hogy eltartsák!!Csak akkor kedvelj,ha a kompetenciád nem a kocsid,pénzed,full extrás javaid,kigyúrt tested és pozíciód. A korosztály nem véletlen van beállítva,légyszíves vedd figyelembe!
Tündi (38)
Társkereső Zalaegerszeg
Szeretni és szeretetre vágyom, amit hosszú évek óta nem kaptam meg. Nem árulok lutrit, 2 gyermekem van!!
Szabina (32)
Társkereső Zalaegerszeg
Szabina vagyok.Van egy kislányom,8 éves.Keressem a párom..Kedves,Aranyos,Megértő,Hüséges nő vagyok.
Anna (39)
Társkereső Zalaegerszeg
:) Egy pár szót magamról: Vegyes házasságból születtem, apám férfi, anyám nő. 172 cm magas vagyok. Igen, ez fekve is ennyi. :) A nevemet nem a szülinapomra kaptam. Nem szeretem az egoista embereket. Ők jobban szeretik magukat, mint engem. :) Nagy divat a gyúrás, így hát én is gyúrok. Többnyire tésztát. Ma megmértem a karomat és 70-es. Ez persze a hossza. :) Két lábam van, ami leér a földig. Két fülem van, de nem vagyok szatyor. Ami a legfontosabb,nem vagyok pesszimista,mert az nekem nem sikerülne úgysem. :) A szomszédom mellett lakom, ő pedig mellettem. Utcára néz az ablakom. Néha én is.:) KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT. Lehet nagy szavakat és hangzatos idézeteket írni, de minek. Nem azon múlik semmi. A szerelem nem olyasmi, amit megrendelésre kapunk, amit ki lehet választani tetszőleges időben a tetszőleges katalógusból, fénykép, leírás és tesztek alapján és kész is. Megvesszük, kézbe kapjuk és rögtön minden jó. Nem. Nem így működik. A szerelem sokkal inkább olyan, mint a hajnali pára, mint egy könnyű ihlet, vagy mint a kegyelem érzése: teljesen váratlanul érint meg, könyörtelenül, lesből csap le ránk, éppen a megfelelő helyen, éppen a megfelelő időben, kérlelhetetlenül. Se nem előbb, se nem később, hanem éppen akkor, amikor itt az ideje. Akkor viszont makacsul, feltarthatatlanul felborítja az egész életünket, ellenállhatatlan erővel sodor magával oda, ahova ő akarja, mi akár akarjuk ezt, akár nem. Többnyire persze egész máshova visz, mint ahova menni akartunk. És az ellenkezőjét kapjuk tőle, mint amit vártunk, amire vágytunk. Mégis mindenekfelett keressük, kutatjuk és minden idegszálunkkal akarjuk, hogy ránk találjon, hogy elkapjon, hogy magával ragadjon ez a mindent felforgató, mindent összekuszáló, rettegett démon. Talán azért, mert halványan sejteni véljük, hogy épp oda visz, éppen ott érint meg, ahol létezésünk legmélyebb titkai sejlenek fel, ahová önmagunkat kormányozva sosem engednénk magunkat eljutni, de akarattal sem érnénk el soha.

Középkorú zalaegerszegi társkereső nők

Zsuzska (46)
Társkereső Zalaegerszeg
"Az őszinteséggel azt kockáztatod, hogy elveszíthetsz Valakit, mert nem biztos, hogy tetszeni fog neki, amit mondasz. De én ezentúl is ki fogom mondani, amit érzek és amit gondolok, mert ez a helyes.....nem attól szeretnék szerethető lenni, hogy azt mondom amit a mások hallani akar, hiszen az álarc előbb v utóbb mindig mindenkiről lehull és kiderül, hogy csak egy szerepet jászott, jogy elérje amit, vagy akit akar."
Barbi (46)
Társkereső Zalaegerszeg
Ismerj meg/ismerjük meg egymást! Sorolhatnám a tulajdonságokat, de teljesen felesleges. Az egész személyiség a lényeg. Mivel nem vagyok előfizető, kérlek, ha írsz adj meg egy e-mail címet is.
Ditta (47)
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Ditta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást! Nem vagyok előfizető igy nem tudok irni! E- mail cimet kérek!
Lara (44)
Társkereső Zalaegerszeg
Közel sem vagyok tökéletes... Mosolyt, de könnyet is csaltam már az emberek arcára. Olykor csalódást okozok, máskor én csalódok. Néha meggondolatlanul bízok, vagy magyarázat nélkül bezárkózok. Várok mikor már nem kellene, és kapkodok mikor még várnom kellene. Egyszerre szeretek és gyűlölök okkal, és ok nélkül is. Hibáztam, hibázok és valószínűleg még rengetegszer fogok is. Mégis, így vagyok önmagam

Néhány társkereső bemutatkozása

  • ÉVA (36), Mezőkeresztes Sziasztok! Szeretek kirándulni, sokat nevetni,nem szeretek lustálkodni... Van 2 lányom....
  • Erika (53), Szeged Sziasztok! Sziasztok! Erika vagyok, ismerkedni vagyok itt. Szeretnék egy Férfit találni magam mellé, egy egyenrangú társat, akivel testileg, lelkileg, és szellemileg is összhangba vagyunk, akivel inspiráljuk egymást.
  • Péter (31), Budapest, VI. Szem a lélek tükre ! Ne a látszat alapján ítélj meg ! Előbb ismerj meg aztán lakos véleményt 😁😁
  • Marcsi (52), Szombathely Szeretni és szeretve lenni. Kedves társkeresők.Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra.Nem vagyok szép sem gazdag.Csak egy egyszerű nő és háziasszony aki szeretné megtalálni azt a férfit akivel már leélheti a hátralévő életét.Számomra nagyon fontos a belső tulajdonság. Persze azért kell valami ami külsőleg is megfog benne. Pl szeme,mosolya.Számomra fontos még hogy az illetőnek legyen humora. A jókedv az ami engem is sok rossz dolgon átlendít.Sok sikert kívánok mindenkinek a párkereséshez!
  • Lajos (55), Törökszentmiklós Nem vagyok elő fizető. Boda Lajos Face jelölj be Kedves Hölgyeim (Hölgyem)! A nevem Lajos, 53 éves vagyok! Most irhatok bármi szépet magamról, vagy igaz vagy nem! A személyes találkozó dönt. Hát igen. Most valamit magamról. Én vidéken nőttem fel. A szüleim úgy neveltek, ha valaki rám köszön, viszonozzam azt. Még ha az illető ismeretlen is a számomra. Ha meglátok egy fekvő embert ne menjek el mellette segítség nyújtás nélkül. Nem vagyok diplomás, de meg van a magamhoz való eszem. Sok mindenben jártas vagyok. Azon felül, hogy romantikus, családcentrikus, sportot, természetet kedvelő, jó humorral rendelkező, stb vagyok. Ez mind lényegtelen. Ha nem olvassák el a levelemet. Vagy elovassák de meg sem nézik hogy ki írta. Mindegy. Én úgy terveztem hogy nem sokáig leszek itt. De így ez... A folytatást a naplómban. Úgy sem érdekel senkit. Hát ennyi! Köszönöm ha idáig el jut valaki. És nem szeretnék senkit megbántani. Vannak kivételek. Köszönöm. Jó párkeresést kívánok a hölgyeknek. 🤔😘😏😥😊😉

Társkeresés Zalaegerszegen

Ha az első randevút Zalaegerszegen tervezitek, nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találtok megfelelő, romantikus helyszínt hozzá. A város ugyanis rengeteg remek szabadidős lehetőséget kínál.

A város egyik legszebb része, az Azáleás-völgy, aminek érdekessége, hogy egyedi mikroklímával rendelkezik, azért rengetek különleges növényfaj található meg itt. Ha nem vagytok kimondottan botanikus-típusok, akkor is érdemes kilátogatni a völgybe, főleg április-május környékén – ekkor virágoznak ugyanis az azáleák. Ilyenkor tarka virágok borítják be a területet, amiknek bódító illata az egész völgyet belengi. Természetesen az év bármely másikban is kellemes program lehet a völgyben való andalgás, hisz a hosszú séta alatt jókat beszélgethettek, és így jobban megismerhetitek egymást partnereddel.

Ha nem szeretitek a hosszú sétákat, de mégis szívesen időznétek a természet ölelésében, sétáljatok egyet a Vizslaparkban, vagy üljetek le egy eldugott padra, ahol csak egymásra figyelhettek.

Szintén jó randi helyszín a TV-Torony, aminek a tetején körpanorámás kávézó működik. A bár alatti nyitott teraszról jó időben a Ság és a Somló tanúhegyéig is elláthattok, sőt még az Alpok vonulatai is látszanak innen. Érdemes késődélután menni, hogy a torony tetejéről nézhessétek meg a romantikus naplementét.

Ha szerettek bringázni, tekerjetek el az Aranyoslapi forráshoz, ami a városközpontból kerékpárúton jól megközelíthető. A forrás vizét egy mellette kialakított kis tóba vezetik, így még hangulatosabb az azt körülölelő rét. Ha este mentek, akár egy kis tábortüzet is rakhattok a kialakított tűzrakó helyen.

A Göcseji Falumúzeumba is ellátogathattok, ahol úgy érezhetitek, a 19. századba csöppentetek. A valóságos időutazás során a hangulatos falucskában megnézhetitek a Hencz-féle vízimalmot is, ami eredeti helyén áll, és ami köré a skanzent felépítették.

Jó időben a Gébárti Tóstrandhoz is ellátogathattok. A mesterséges tó remek helyszínt kínál, ha fürdenétek kicsit, esetleg kipróbálnátok valamilyen vízisportot. A mellette lévő, parkosított területen kis sétautak kanyarognak, így ha csak sétálnátok egy jót, akkor is jó választás a tó és környéke. Ha már itt jártok, beugorhattok a Kézművesek Házába is, ahol együtt vagy egymásnak is készíthettek valamit, amiről mindig ez a nap jut majd eszetekbe.

Ha egy nem mindennapi élménnyel szeretnéd zárni a randit, látogassatok el a várostól mindössze 20 kilométerre fekvő Hegyhátsálra. igazán egyedivé teheted a randit, ha az itt található csilagvizsgáló távcsövén keresztül a csillagokat is lehozod neki az égből. Ha pedig ez nem lenne elég, a csillagda területén sátorozásra is van lehetőség, így az egész éjszakát a csillagok romantikus ölelésében tölthetitek el.

Persze a városban arra is vannak remek helyek, ha csak beülnétek valahova vacsizni, vagy meginni egy kávét.

A Kámi Garden Étterem & Kávézó például jó választás lehet első randira, aminek hangulatos kerthelységében ücsörögve kicsit elbújhattok a város elől. Ha nem akartok kiülni, az épület alatti, romantikus pince lesz a ti helyetek!

Ha csak kávézni, teázni vagy sütizni szeretnétek, nézzetek be a Dísz téren található Mylord Kávé- és Teaházba, vagy a Joy Coffe-ba, ahol kötelező megkóstolnia a diós-mézes óriás latte machiatot, de emellett a belga forrócsokitól a különféle kávékülönlegességeken keresztül a legfincsibb sütikig mindent megtaláltok.

ha kicsit ódzkodsz még a betes társkereséstől, olvass el néhány sikertörténetet, amit azok a felhasználók küldtek be, akik már megtalálták az igazit az oldalon. Ha pedig azon izgulsz, hogy elrontasz valamit, nyugi, ilyen mindenkivel megeshet! Nem hiszed el? Olvass bele elcseszett randik rovatunkba!

ZalaegerszegZalaegerszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk