Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Zalaegerszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb zalaegerszegi férfi társkeresők

Gabesz (43)
Társkereső Zalaegerszeg
7 napja tag
Sziasztok skacok! A bika jegyében születtem és ez a sexualitásomban is jócskán érezhető. Rengeteg nővel voltam együtt de mindig nytott vagyok új dolgok felfedezésére és kipróbálására. Sexy feleségemmel közös játákaink egy részét mindig magammal hozom ha üzleti út miatt haza kell látogatnom. Nagyon szeretném már egy hús-vér fiú, férni (a kor nem számít) testét nyelvemmel felfedezni, MINDENT KI AKAROK PRÓBÁLNI! Havonta egy hétre jövök Zalaegerszerge, ilyenkor szállodában lakom de van autóm, szóval mobilis vagyok. Várom, hogy találkozzunk, addig is játszom a kis játékaimmal, erről majd hamarosan videókat is töltök fel. UI. nagyon figyelmes és diszkrét vagyok. Akkor hajrá, csapjunk bele!
Gyula (58)
Társkereső Zalaegerszeg
11 napja tag
Üdv. Már jó pár éve facér vagyok. Két gyermkemmel élek együt,őket egyedül nevelem,általános iskolások. Alapjában vidám,kiegyensújozott személy vagyok. Azért néha nem árt egy kicsit a megszokottnál többet,mást cselekedni. Nekem azthiszem ez a randivonal ilyen. Ismerkednék kötetlenül,kötöttebben,igy vagy úgy,végülis ahogy alakul. Erre mondom,had sodródjon.
Laci (36)
Társkereső Zalaegerszeg
11 napja tag
Intelligens, kedves, jószívű embernek tartanak,keresem hasonló tulajdonságokkal bíró társam hosszú távú kapcsolat kialakítása céljából. Hobbijaim az olasz nyelv és kultúra, olvasás, zenehallgatás, zongorázás, sport.
Ferenc (35)
Társkereső Zalaegerszeg
19 napja tag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online zalaegerszegi társkereső férfiak

Gyula (76)
Társkereső Zalaegerszeg
2 órája lépett be
Özvegy vagyok egy éve. Családi házamban élek egyedül Zalaegerszegen. Megjelenésem igényes divatos egyedi, trendi és hasonló igényes társat keresek Nem iszok és nem dohányzok Szeretet adni tudó és szeretetet váró, nagyon romantikus alkat vagyok Komoly kapcsolatot keresek igényes, dekoratív csinos de koromnál 10-12 évvel fiatalabbakkal, mert sok személyes találkozás arról győzött meg, hogy a 66 évtől felfelé lévő hölgyeknek nincs önkritikájuk, mert a képük és a személyes találkozás között Ég és Föld a különbség! Továbbá nyilatkoznak is, hogy már nem igazi nők!! (tisztelet a kivételnek) A KÜLSŐ MEGFOG a BELSŐ MEGTART elvet követem, de magammal szemben is ez követelmény Az Én képeim maiak és így nézek ki. Természetesen a személyes találkozás dönt el mindent Közös szimpátia esetén az összeköltözést is várnák, de a társ teljes szabad mozgással és függetlenséggel Nem takarítónőt és bejárónőt keresek Nyugdíjas vállalkozó vagyok egy pénzügyi, bróker kft-t vezetek Gondtalan boldog, nyugodt életet biztosítok a leendő társamnak. Üdvözlettel: Gyula
Peti (40)
Társkereső Zalaegerszeg
2 órája lépett be
" Ha szimpatikus vagyok neked, irj nyugodtan" -- na ez egy tök jó bemutatkozó szöveg lenne, ha irnál nekem, vagy szimpatikus lennék.. De Te Kedves Idegen, magadtól úgysem fogsz irni nekem, no meg lehet az ilyen mondatok unalmasak is..igy úgyis én irok neked.. és csak az kell, hogy válaszolj, adj esélyt egy beszélgetésre, és lehet valami jó is kisül belőle... köszi!! :) és.. " szeresd a csokit"
Csaba (56)
Társkereső Zalaegerszeg
2 perce lépett be
Csaba vagyok, 55 éves,Zalaegerszeg környékéről keresem azt a kedves,őszinte hölgyet,aki társam lenne.Nem vagyok előfizető,így csak megadott címre tudok reagálni.
Zsolti (37)
Társkereső Zalaegerszeg
2 órája lépett be
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Van egy csodálatos 7 éves kisfiam. Introvertált, de vicces, kedves figura vagyok. Hasonló személyiségű hölgyet képzelek el páromnak. Szeretem a munkámat, szabadidőmben is sokat utazok, olvasok, tanulok vagy csak úgy otthon kockulok. Alapvetően elégedett vagyok az életemmel, de egy boldog párkapcsolattal lenne igazán teljes. Elsőre röviden ennyi.

Diplomás zalaegerszegi társkereső férfiak

kálmán (65)
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
kálmán vagyok, 65 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Festőművész vagyok , de meg van mindkét fülem....és nem iszom, nem dohányzom.Szoktam gitározni-énekelni, fotózni..tanultam nyelveket ... Már akkor jártam külföldön, amikor még nem volt divat.....Aki ennek ellenére sem rettent meg tőlem , kérem írjon ! Nagyon szeretnék már végre egy múzsát !! Alapvetően vidám, jó kedélyű ember vagyok...de egyedül nem megy! Köszönöm hogy elolvastátok a levelem. Van honlapom is. www.nagykalman.hu
Zoli (45)
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolai diplomás (Sport management)
Ez olyan nem is tudom... Bárki írhat bármit magáról, a személyes találkozás híve vagyok, belenézel a másik ember szemébe, és akkor nincs mellé beszélés. Azt gondolom, hogy annyi évet megértem már, hogy átlátok az embereken, de nem vagyok tévedhetetlen 🤭🤫
Gyuri (34)
Társkereső Zalaegerszeg
Egyetemi diplomás (Szakigazgatásimérnök, Agrármérnök, Térinformatikai szakmérnök)
Hosszú távra keresem azt az intelligens nőt akinek szép hosszú vagy rövid barna, fekete, szőke, vörös, kék, piros vagy bármilyen más színű a haja, olyan 170cm alatti vagy feletti magassággal bír, és hajlandó kamu vitákkal tarkítani a kapcsolatunkat aminek a végén mindig boldog a befejezés. Rendkívül fontosnak tartom az őszinteséget szóval kezdem én: van gyermekem. Három. És egyedül nevelem őket (a miérteket később).
Márk (31)
Társkereső Zalaegerszeg
Egyetemet végzett
Zalaegerszegi vagyok, szoftverfejlesztőként dolgozom, de én más vagyok mint a szokványos IT területen dolgozók. Jobb szeretek annyi időt lenni csak irodában amennyiben nagyon muszály. Inkább töltöm az időmet a szabadban, a kertben, a szőlőhegyen. Nagyon szeretek barkácsolni, utazni, új helyeket látni, kirándulásokon részt venni. Közben jókat beszélgetni. Erősen családcentrikus vagyok, így komoly szándékkal keresek kapcsolatot, olyant aki szintén szívesen ismerne meg egy megbízható, jókedéjű embert :)

Keresztény zalaegerszegi társkereső férfiak

Imre (40)
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)
fényképezéssel kb 10 éve foglakozóm Jelenleg főként gyermek, családi, portfólió,esküvői, rendezvény Régi fényképek felújítása ezekkel foglalkozom
James (18)
Társkereső Zalaegerszeg
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Félig Angol félig Magyar vagyok. Szeretek kutyákkal foglalkozni.Szabad időmben repülni szeretek és repülőgépekkel folglalkozok. Nyelveket is szeretek tanulni és többet is beszélgeti szinten beszélek.
Róbert (42)
Társkereső Zalaegerszeg
hite: egyéb keresztény (alkalmanként)
Fotót azért nem tettem fel,mert (szétszednének a nők) elsősorban lelki társamat keresem, mind intellektuális, mind érzelmi téren, és ne egy fényképről ítéljük meg egymást, hanem először találjuk meg egymásban a harmóniát, akarjuk megismerni a másikat, természetesen kölcsönös szimpátia esetén fotót is küldök. Olyanok keressenek, akik hozzám hasonlóan nem kifelé, kirakat életet szeretnének élni, hanem egy harmónikus, bensőséges párkapcsolatra, értékes és izgalmas életre vágyik. Kérlek, ha írsz, adj meg üzenetben egy email címet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot, nem lépegetek ide be.
Tamás (49)
Társkereső Zalaegerszeg
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia, Tamás vagyok. Egy őszinte szerető vidám társat keresek. Aki szintén komoly kapcsolatra vágyik.

Fiatalabb, 30 év alatti zalaegerszegi társkereső nők

Klaudia (22)
Társkereső Zalaegerszeg
szia 21 éves vagyok,van egy kisfiam aki 2 éves és azért vagyok itt hogy megtaláljam akivel végre boldogok lehetünk és nem egy egy ujjabb pipa vagyok neki! (aki ért erti)
Kriszti (22)
Társkereső Zalaegerszeg
Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Alkalmi kapcsolat nem érdekel
Lilla (27)
Társkereső Zalaegerszeg
"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza. Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " ✦ örök álmodó ✦ szeret olvasni, írni ✦ őszinte ✦ silly ✦ szereti a tengert, az éjszakai hullámokat, az esőt, a vihart ✦ a little bit awkward ✦ I still believe in heroes ✦ spider-man is my favorite superhero ✦ nincs olyan helyzet amit ne lehetne rendbehozni ✦ amikor sokszor kacagok mindenen, na akkor vagyok nagyon szétesve ✦ a legnemesebb művészet másokat boldoggá tenni ✦ ne nézz hátra, nem arra mész ✦ az elégedettség titka: Nem sajnálni, ami nincs. Értékelni, ami van. ✦ már alig várom, hogy minden reggel kint üljek életem szerelmével az erkélyen egy forró kávéval a hidegben. ✦ It was the eyes. The secret of love was in the eyes. The one person looked at another, the way eyes communicated and spoke when the lips never way moved. — V.C. Andrews, Flowers in the Attic ✦

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (54), Sopron Sziasztok! Tengert,napfényt utazást kedvelő társam keresem.
  • Patrik (24), Budapest, IX. Sziasztok! Csakis komoly kapcsolat jöhet szóba.
  • Kriszti (49), Szekszárd Sziasztok! Kriszti vagyok, 49 éves. Társam keresem Szekszárd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok.előfizető, így üzenetekre itt nem tudok válaszolni. Sport, gyerekek (15,17), kutya, macska, mozi, színhaz, zenei fesztivál (Fishing 😉), erdő, utazás...és még egy csomó minden, de most hirtelen ennyi jutott eszembe.....
  • Kata (69), Szeged csak őszintén Őszinte, közvetlen vagyok. Szeretem a sétákat, kirándulást, olvasást, művészeteket. Az együtt töltött órák, beszélgetések hiányoznak. Komoly kapcsolatot szeretnék.
  • Nikolett (35), Budapest, IX. Sziasztok! Egy komoly ferfit keresek az eletembe,sz

Társkeresés Zalaegerszegen

Ha az első randevút Zalaegerszegen tervezitek, nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találtok megfelelő, romantikus helyszínt hozzá. A város ugyanis rengeteg remek szabadidős lehetőséget kínál.

A város egyik legszebb része, az Azáleás-völgy, aminek érdekessége, hogy egyedi mikroklímával rendelkezik, azért rengetek különleges növényfaj található meg itt. Ha nem vagytok kimondottan botanikus-típusok, akkor is érdemes kilátogatni a völgybe, főleg április-május környékén – ekkor virágoznak ugyanis az azáleák. Ilyenkor tarka virágok borítják be a területet, amiknek bódító illata az egész völgyet belengi. Természetesen az év bármely másikban is kellemes program lehet a völgyben való andalgás, hisz a hosszú séta alatt jókat beszélgethettek, és így jobban megismerhetitek egymást partnereddel.

Ha nem szeretitek a hosszú sétákat, de mégis szívesen időznétek a természet ölelésében, sétáljatok egyet a Vizslaparkban, vagy üljetek le egy eldugott padra, ahol csak egymásra figyelhettek.

Szintén jó randi helyszín a TV-Torony, aminek a tetején körpanorámás kávézó működik. A bár alatti nyitott teraszról jó időben a Ság és a Somló tanúhegyéig is elláthattok, sőt még az Alpok vonulatai is látszanak innen. Érdemes késődélután menni, hogy a torony tetejéről nézhessétek meg a romantikus naplementét.

Ha szerettek bringázni, tekerjetek el az Aranyoslapi forráshoz, ami a városközpontból kerékpárúton jól megközelíthető. A forrás vizét egy mellette kialakított kis tóba vezetik, így még hangulatosabb az azt körülölelő rét. Ha este mentek, akár egy kis tábortüzet is rakhattok a kialakított tűzrakó helyen.

A Göcseji Falumúzeumba is ellátogathattok, ahol úgy érezhetitek, a 19. századba csöppentetek. A valóságos időutazás során a hangulatos falucskában megnézhetitek a Hencz-féle vízimalmot is, ami eredeti helyén áll, és ami köré a skanzent felépítették.

Jó időben a Gébárti Tóstrandhoz is ellátogathattok. A mesterséges tó remek helyszínt kínál, ha fürdenétek kicsit, esetleg kipróbálnátok valamilyen vízisportot. A mellette lévő, parkosított területen kis sétautak kanyarognak, így ha csak sétálnátok egy jót, akkor is jó választás a tó és környéke. Ha már itt jártok, beugorhattok a Kézművesek Házába is, ahol együtt vagy egymásnak is készíthettek valamit, amiről mindig ez a nap jut majd eszetekbe.

Ha egy nem mindennapi élménnyel szeretnéd zárni a randit, látogassatok el a várostól mindössze 20 kilométerre fekvő Hegyhátsálra. igazán egyedivé teheted a randit, ha az itt található csilagvizsgáló távcsövén keresztül a csillagokat is lehozod neki az égből. Ha pedig ez nem lenne elég, a csillagda területén sátorozásra is van lehetőség, így az egész éjszakát a csillagok romantikus ölelésében tölthetitek el.

Persze a városban arra is vannak remek helyek, ha csak beülnétek valahova vacsizni, vagy meginni egy kávét.

A Kámi Garden Étterem & Kávézó például jó választás lehet első randira, aminek hangulatos kerthelységében ücsörögve kicsit elbújhattok a város elől. Ha nem akartok kiülni, az épület alatti, romantikus pince lesz a ti helyetek!

Ha csak kávézni, teázni vagy sütizni szeretnétek, nézzetek be a Dísz téren található Mylord Kávé- és Teaházba, vagy a Joy Coffe-ba, ahol kötelező megkóstolnia a diós-mézes óriás latte machiatot, de emellett a belga forrócsokitól a különféle kávékülönlegességeken keresztül a legfincsibb sütikig mindent megtaláltok.

ha kicsit ódzkodsz még a betes társkereséstől, olvass el néhány sikertörténetet, amit azok a felhasználók küldtek be, akik már megtalálták az igazit az oldalon. Ha pedig azon izgulsz, hogy elrontasz valamit, nyugi, ilyen mindenkivel megeshet! Nem hiszed el? Olvass bele elcseszett randik rovatunkba!

ZalaegerszegZalaegerszeg

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk