Társkereső Zalaegerszeg

Legújabb zalaegerszegi női társkeresők

regina, 59 éves
Társkereső Zalaegerszeg
6 órája tag
Írj magadról kérlek elérhetőséggel, ha igazán mackós alkatú, kedves,megértő férfi vagy, a közelben élsz és elfogadnál társadnak egy molett kedvesen vidám, özvegy, nyugdíjas hölgyet.
Margó, 53 éves
Társkereső Zalaegerszeg
6 napja tag
Szia, Margó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Marianna, 26 éves
Társkereső Zalaegerszeg
17 napja tag
Marianna vagyok, 26 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Eszter, 27 éves
Társkereső Zalaegerszeg
19 napja tag
Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb zalaegerszegi férfi társkeresők

András, 36 éves
Társkereső Zalaegerszeg
4 napja tag
Zalaegerszegen élek, IT területen dolgozom. Szeretek sportolni, leginkább focizni, szórakozni, néha filmet nézni.
Imre, 40 éves
Társkereső Zalaegerszeg
7 napja tag
fényképezéssel kb 10 éve foglakozóm Jelenleg főként gyermek, családi, portfólió,esküvői, rendezvény Régi fényképek felújítása ezekkel foglalkozom
István, 31 éves
Társkereső Zalaegerszeg
11 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklós, 81 éves
Társkereső Zalaegerszeg
11 napja tag
Miklós vagyok, 81 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online zalaegerszegi társkereső nők

Szilvia, 43 éves
Társkereső Zalaegerszeg
19 perce lépett be
Kezdhetném a szokásos közhellyel, hogy kölcsönös tiszteleten, bizalmon és szereteten alapuló, harmónikus kapcsolatot keresek... ezek a legalapvetőbb igényeink. Gyakran elsiklik a tekintetünk az igazi értékek felett, ennek ellenére én még hiszek a csodákban. Kisfiammal élek, aki a legfontosabb a számomra. Egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrendekkel, jó humorérzékkel, sok kreatívitással. Szeretem a jó filmeket, a szabad levegőn lenni, szeretek főzni vagy elmenni egy jó étterembe. Szeretek jönni, menni, sétálni, kiülni, beülni vagy csak lábat lógatni. A gyengém egy jó kávé mellett megváltani a világot, vagy akár szavak nélkül úgy ellenni, mintha átbeszéltük volna az éjszakát. Társasági ember vagyok, akinek fontosak a barátai és a családja, de jó néha elvonulni a tömegtől és bevackolni otthon. 50 pluszosok kérem vegyék figyelembe a keresési feltételeimet!
Anna, 65 éves
Társkereső Zalaegerszeg
2 órája lépett be
Szép az élet ,ketten még szebb lehet .
Gyöngyi, 51 éves
Társkereső Zalaegerszeg
32 perce lépett be
Tisztelt Társat,Barátnőt kereső Urak!Vagytok egypáran akik előfizetéssel rendelkeztek és benéztek hozzám akár egy levél formájában is. Köszönöm Mindenkinek!Azonban nem szeretnék Tiszteletlennek tűnni! Ha nem válaszolnék annak oka is van! Pl: Nem rendelkezem előfizetéssel/ Hiába van neked/ a rendszer nem engedi a levélváltást!!Köszönöm Mindenkinek és Sok Sikert!
Vera, 30 éves
Társkereső Zalaegerszeg
1 órája lépett be
Szia, Vera vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online zalaegerszegi társkereső férfiak

András, 44 éves
Társkereső Zalaegerszeg
44 perce lépett be
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tamás, 54 éves
Társkereső Zalaegerszeg
32 perce lépett be
Tamás vagyok, 53 éves. Társam keresem Gellénháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 56 éves
Társkereső Zalaegerszeg
28 perce lépett be
Csaba vagyok, 55 éves,Zalaegerszeg környékéről keresem azt a kedves,őszinte hölgyet,aki társam lenne.Nem vagyok előfizető,így csak megadott címre tudok reagálni.
Robi, 47 éves
Társkereső Zalaegerszeg
26 perce lépett be
Hosszútávu kapcsolatot keresek

Diplomás zalaegerszegi társkereső nők

Kitti, 26 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
Kitty vagyok komoly kapcsolatot keresek. Írj bátran..
Adél, 40 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
Keresem a társam, akivel közös további életünket ki tudjuk alakítani, egy kedves, inteligens, humoros, optimista férfi személyében.
Krisztina, 39 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és síelni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.
Évi, 57 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Egyetemet végzett
"Szerelem, ha egyik a másikat repülni hagyja, de ha zuhanni kezd, fél szárnyát kölcsön adja." Életvidám nőként keresem szerető párom. Nagyon szeretem a falut és az állatokat.

Diplomás zalaegerszegi társkereső férfiak

Tamás, 25 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Egyetemet végzett
Tamás vagyok, 25 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 43 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
Nem rajongok a társkereső oldalakért, (nem is fizettem elő) DE mivel mostanság a COVID miatt minden ami személyes, háttérbe szorult, megnézzük, milyen lehetőségek vannak itt az ismerkedésre a virtuális térben...
Peti, 40 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
" Ha szimpatikus vagyok neked, irj nyugodtan" -- na ez egy tök jó bemutatkozó szöveg lenne, ha irnál nekem, vagy szimpatikus lennék.. De Te Kedves Idegen, magadtól úgysem fogsz irni nekem, no meg lehet az ilyen mondatok unalmasak is..igy úgyis én irok neked.. és csak az kell, hogy válaszolj, adj esélyt egy beszélgetésre, és lehet valami jó is kisül belőle... köszi!! :) és.. " szeresd a csokit"
István, 54 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Főiskolát végzett
István vagyok, 54 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény zalaegerszegi társkereső nők

Gabi, 42 éves
Társkereső Zalaegerszeg
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Gabi vagyok, 42 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 45 éves
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású
Sziasztok Mária vagyok, vendéglátóiparban dolgozom szakácsként. Két gyermekem van. Keresek egy őszinte tiszta szívű társat, akire mindnenapjainkban számíthatok. Szabadidőmben szeretek olvasni, sétáni, növényekkel foglalkozni és a konyhában tevékenykedni.
Bea, 35 éves
Társkereső Zalaegerszeg
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Bea vagyok, 35 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 46 éves
Társkereső Zalaegerszeg
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Egyedülàlló, gyermektelen, kedves, szellemes hölgy keresi természetet àllatokat, főleg lovakat kedvelő tàrsàt aki részese lenne az èletemek.

Keresztény zalaegerszegi társkereső férfiak

Dani, 33 éves
Társkereső Zalaegerszeg
hite: római katolikus
Szia, Dani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Lambert, 46 éves
Társkereső Zalaegerszeg
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Lambert vagyok, 46 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 34 éves
Társkereső Zalaegerszeg
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Sziasztok! Még kezdő vagyok ebben a témában! Olyan uni fiút/fiúkat keresek akik szívesen bevezetnének eme szép gyönyörökbe, aki türelmes és elmond mindent hogy mire kell figyelni!
Béla, 63 éves
Társkereső Zalaegerszeg
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Béla vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti zalaegerszegi társkereső nők

Laura, 24 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Laura vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dóra, 29 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Dóra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Klaudia, 22 éves
Társkereső Zalaegerszeg
szia 21 éves vagyok,van egy kisfiam aki 2 éves és azért vagyok itt hogy megtaláljam akivel végre boldogok lehetünk és nem egy egy ujjabb pipa vagyok neki! (aki ért erti)
emanuella, 28 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 27 éves nő vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Zalaegerszeg környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 162 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.

Fiatalabb, 30 év alatti zalaegerszegi társkereső férfiak

Tamás, 24 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Tamás vagyok, 24 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Márton, 28 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Márton vagyok, 28 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dávíd, 18 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Dávíd vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Feco, 20 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Feco vagyok, 20 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as zalaegerszegi társkereső nők

Viktória, 36 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Viktória vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Timi, 33 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Sziasztok nem vagyok elofizeto de ha adtok egy imél cimet akor visza irok szivesen ....vagy esetleg viberen szivesen visza irok neked szia puszi
Szabina, 34 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Sziasztok szep napot mindenkinek
Eszter, 39 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Eszter vagyok, 39 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as zalaegerszegi társkereső férfiak

Attis, 38 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Attis vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs, 33 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Balázs vagyok, 33 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Károly, 33 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Megbízható, hűséges férfiként keresem a jobbik felem. A kezem alatt ég a munka, de szeretek lazítani ;)
Szabi, 35 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szabi vagyok, 35 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú zalaegerszegi társkereső nők

Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Sziasztok 49 èves vagyok van egy 10 èves fiam egyedül nevelem. azèrt vagyok itt mert komoly kapcsolatot szeretnék magamnak keresni szeretek főzni és sütni szeretem a természetet szeretek biciklizni kirándulni
Tímea, 44 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Tímea vagyok, 44 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztina, 44 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Nyitott, őszinte és káros szenvedélyektől mentes ember vagyok. Szeretek sétálni a természetben és élvezni annak minden pillanatát. A munkám a hobbim. Elváltam és van két nagyobb gyermekem és egy kutyám.
Szilvia, 46 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szilvia vagyok, 45 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú zalaegerszegi társkereső férfiak

Gyula, 47 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 47 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Sziasztok. Ismerkednék, taliznék! Nem vagyok előfizető, ezért csak egy elérhetőséget kérnék, s jelentkezem! E-mail cím tökéletes erre a célra! :-) Sziasztok!
balázs, 43 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, balázs vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sanyi, 49 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...

50 év feletti zalaegerszegi társkereső nők

Böbe, 67 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Barátságos ápolt nyugdíjas hölgy vagyok,egyenlőre csak nézelődök,barátot szeretnék,de senkivel nem szeretnék össze költözni!Szeretek utazni,ha időm engedi!ÉN VAGYOK A FOTÓN 2021 MÁJUSBAN KÉSZÜLT!
Erika, 63 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Sziasztok! Azért vagyok itt mert szeretném megtalálni a másik felem, de nem mindenáron. Ha tetszik a profilom írj elérhetőséget, email vagy tel. szám további jó keresgélés!
Marika, 61 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Marika vagyok, 61 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erzsébet, 71 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Keresem társam komoly kapcsolat reményében. Aki nem iszik, őszinte, családcentrikus. Komolytalanok ne keressenek!

50 év feletti zalaegerszegi társkereső férfiak

István, 66 éves
Társkereső Zalaegerszeg
István vagyok, 66 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 60 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.*moderálva* csak sms-re válaszolok
Gyula, 66 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Gyula vagyok, 66 éves. Társam keresem Zalaegerszeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Làszlo, 61 éves
Társkereső Zalaegerszeg
Szeretek sokat mozogni!! Zenehallgatás a filmnézés. a kirándulás a sok alvás kell nekem!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Csaba (41), Budapest, XXI. Sziasztok! Szia, Csaba vagyok, tartós kapcsolat kialakításának reményében regisztráltam, mert hiszem hogy valahol él egy olan NŐ akinek én lehetek a FÉRFI az elkövetkezendő életében. Hátha pont itt találunk egymásra. Született a tönkrement kapcsolatomból egy gyönyörű kisfiú, szabad időm egy részét vele töltöm. Kirándulunk mindenfelé, vagy csak a szobában játszunk nagyokat... imádom . Magamról : szeretek biciklizni , futni , kirándulgatni, de otthon pihenni is , finomakat enni. Mostanában sokat foglalkozom a hobbimmal is elromlott elektronikai kütyüket javítgatok.
  • Viki (44), Budakeszi Siasztok Keresők! Egy kedves, intelligens, , spiritualitás kedvelő vega vagyok:) Sokminden érdekel, hatalmas céljaim vannak. van két gyönyörű Vizslakutyám. Én már gyerkőcöt nem szeretnék, de ha Neked van, az nem zavar, sőt :)
  • Richard (23), Fülöpjakab Ismerkedjünk! Pozitív kisugárzású , vidám , humoros férfi vagyok , a kutyámmal élek . Hosszú távú kapcsolatot keresek korombeli nővel :)
  • Judit (54), Vásárosnamény Sziasztok! Judit vagyok, szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfiakkal.
  • Attila (41), Érd Az élet szép! Ide kerültem, pedig nem akartam. Ezt valaki majd érti

Társkeresés Zalaegerszegen

Társkeresés Zalaegerszegen

Ha az első randevút Zalaegerszegen tervezitek, nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találtok megfelelő, romantikus helyszínt hozzá. A város ugyanis rengeteg remek szabadidős lehetőséget kínál.

A város egyik legszebb része, az Azáleás-völgy, aminek érdekessége, hogy egyedi mikroklímával rendelkezik, azért rengetek különleges növényfaj található meg itt. Ha nem vagytok kimondottan botanikus-típusok, akkor is érdemes kilátogatni a völgybe, főleg április-május környékén – ekkor virágoznak ugyanis az azáleák. Ilyenkor tarka virágok borítják be a területet, amiknek bódító illata az egész völgyet belengi. Természetesen az év bármely másikban is kellemes program lehet a völgyben való andalgás, hisz a hosszú séta alatt jókat beszélgethettek, és így jobban megismerhetitek egymást partnereddel.

Ha nem szeretitek a hosszú sétákat, de mégis szívesen időznétek a természet ölelésében, sétáljatok egyet a Vizslaparkban, vagy üljetek le egy eldugott padra, ahol csak egymásra figyelhettek.

Szintén jó randi helyszín a TV-Torony, aminek a tetején körpanorámás kávézó működik. A bár alatti nyitott teraszról jó időben a Ság és a Somló tanúhegyéig is elláthattok, sőt még az Alpok vonulatai is látszanak innen. Érdemes késődélután menni, hogy a torony tetejéről nézhessétek meg a romantikus naplementét.

Ha szerettek bringázni, tekerjetek el az Aranyoslapi forráshoz, ami a városközpontból kerékpárúton jól megközelíthető. A forrás vizét egy mellette kialakított kis tóba vezetik, így még hangulatosabb az azt körülölelő rét. Ha este mentek, akár egy kis tábortüzet is rakhattok a kialakított tűzrakó helyen.

A Göcseji Falumúzeumba is ellátogathattok, ahol úgy érezhetitek, a 19. századba csöppentetek. A valóságos időutazás során a hangulatos falucskában megnézhetitek a Hencz-féle vízimalmot is, ami eredeti helyén áll, és ami köré a skanzent felépítették.

Jó időben a Gébárti Tóstrandhoz is ellátogathattok. A mesterséges tó remek helyszínt kínál, ha fürdenétek kicsit, esetleg kipróbálnátok valamilyen vízisportot. A mellette lévő, parkosított területen kis sétautak kanyarognak, így ha csak sétálnátok egy jót, akkor is jó választás a tó és környéke. Ha már itt jártok, beugorhattok a Kézművesek Házába is, ahol együtt vagy egymásnak is készíthettek valamit, amiről mindig ez a nap jut majd eszetekbe.

Ha egy nem mindennapi élménnyel szeretnéd zárni a randit, látogassatok el a várostól mindössze 20 kilométerre fekvő Hegyhátsálra. igazán egyedivé teheted a randit, ha az itt található csilagvizsgáló távcsövén keresztül a csillagokat is lehozod neki az égből. Ha pedig ez nem lenne elég, a csillagda területén sátorozásra is van lehetőség, így az egész éjszakát a csillagok romantikus ölelésében tölthetitek el.

Persze a városban arra is vannak remek helyek, ha csak beülnétek valahova vacsizni, vagy meginni egy kávét.

A Kámi Garden Étterem & Kávézó például jó választás lehet első randira, aminek hangulatos kerthelységében ücsörögve kicsit elbújhattok a város elől. Ha nem akartok kiülni, az épület alatti, romantikus pince lesz a ti helyetek!

Ha csak kávézni, teázni vagy sütizni szeretnétek, nézzetek be a Dísz téren található Mylord Kávé- és Teaházba, vagy a Joy Coffe-ba, ahol kötelező megkóstolnia a diós-mézes óriás latte machiatot, de emellett a belga forrócsokitól a különféle kávékülönlegességeken keresztül a legfincsibb sütikig mindent megtaláltok.

ha kicsit ódzkodsz még a betes társkereséstől, olvass el néhány sikertörténetet, amit azok a felhasználók küldtek be, akik már megtalálták az igazit az oldalon. Ha pedig azon izgulsz, hogy elrontasz valamit, nyugi, ilyen mindenkivel megeshet! Nem hiszed el? Olvass bele elcseszett randik rovatunkba!

ZalaegerszegZalaegerszeg

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: