Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Káptalanfa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikolett (35), Budapest, IX. Sziasztok! Egy komoly ferfit keresek az eletembe,sz
  • Dániel (31), Budapest, XIV. Mit érnek a dolgok, ha nem tudod kivel megosztani? 31 éves vagyok és az ingatlan iparban dolgozom. Szeretek főzni, sportolni, kirándulni, világot látni, kreatívkodni, alkotni, építeni. Nagyra értékelem az őszinteséget, tiszteletet, bizalmat és a törődést.
  • Zsuzsi (25), Budapest, VII. Sziasztok! 26 éves leszek helyes férfiakat keresek
  • Zsolt (42), Budapest, XIII. Sziasztok! Keresem a párom, akinek megmutathatom, hogy milyen vagyok, mit tudok valójában.
  • Milán (35), Várpalota Sziasztok! Juj, hol is kezdjem? 35 éves múltam, mi eleinte megrémített, de pár hónappal később szóval ma, már örülök neki. Coelho idézetek helyett azt mondanám nektek, az idő amit magadra szánsz az a legnagyobb kincs. Megtanultam, mi a fontos az életben és hiszek abban amit el akarok érni. Mivel az időt ma már kincsnek tekintem ezért függőségektől teljesen megszabadultam, mi a mai világban nagyon kártékony, mégpedig a közösségi hálóktól. Nem mondom, hogy face, vagy inst görgetése helyett bújom a könyveket, de azt igen, hogy hasznosan töltöm el azt az időt, amit a feleslegességnek szánnék.. IMÁDOM -NETFLIX csupa nagybetűvel -Konyha, majd én megoldom ezt a részt, a mosogatás már bajos... :D -Halaknak lenni.... Nem vagyok kibékülve Édesanyám szerint ha rá nem hallgatok, hallgassak majd a feleségemre... egyik cipő itt a másik a másik szobában... nem tudom kitől örököltem ezt, de örökölhettem volna egy 2 milliárdot rejtő aranykártyát is akkor nem zavarna engem sem annyira ez a tulajdonságom. -Kit keresek SPÁRTAI HARCOST magam mellé...társat, szerelmet, barátot.. egyben! Kiéltem magam. Rólam könyvet tudnának írni az éjszakában a taxisok. Na nem lennék az a típus aki a sztárban sztárt nézi, de az lennék aki a közös filmnézésre vacsorát főzne...Alavarga

KáptalanfaKáptalanfa

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk