Társkereső Sümeg

Legújabb sümegi női társkeresők

Márta, 60 éves
Társkereső Sümeg
57 napja tag
Mártinak hívnak. Jelenleg Sümegen élek. Két felnőtt gyermek édesanyja és két unoka büszke mamája vagyok. Számomra a család a legfontosabb. Azonban egy bizonyos idő után rájön az ember, hogy hiányzik az életéből egy megbízható,őszinte társ,akivel megoszthatja minden örömét és esetleges gondját-baját. Mindenben az egyszerűséget és természetességet keresem. Folyton az igazságot kutatom. Képes vagyok sok mindent eltűrni annak,aki jó hozzám.
Hedvig, 42 éves
Társkereső Sümeg
107 napja tag
Szia, Hedvig vagyok, 42 èves. Keresek egy FÈRFIT,aki kèppel is vàllalja önmagàt,napszemüveg nèlkül!!!(szem a lèlek tükre)iJàtszmàktól,hazugsàgoktól mentes kapcsolatra vàgyom,ahol működik az őszintesèg,bizalom. Egy jó humorú,èletvidàm,művelt,àpolt,biztos egzisztenciàval rendelkező,korban hozzàm illő Fèrfit keresek.Többit szóban.Röviden ennyi.
Eszter, 37 éves
Társkereső Sümeg
154 napja tag
Szia, Eszter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Georgina, 40 éves
Társkereső Sümeg
235 napja tag
Georgina vagyok, 40 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb sümegi férfi társkeresők

József, 48 éves
Társkereső Sümeg
13 napja tag
Vidám természtű komoly gondolkodású vagyok.Szeretem a humort szabaidőmben szívesen kirándulok.Öszinte tartalmad kaocsolatot keresek!!!
Dani, 21 éves
Társkereső Sümeg
24 napja tag
Otthonülő típus vagyok, de szívesen mozdulok ki ha van rá időm. Imádom a videójátékokat és a rock/metálzenét. Gyakran nézek animét.
István, 59 éves
Társkereső Sümeg
38 napja tag
Szia, István vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 49 éves
Társkereső Sümeg
67 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás sümegi társkereső nők

Izabella, 42 éves
Társkereső Sümeg
Egyetemet végzett
Szia, Izabella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás sümegi társkereső férfiak

Zoli, 42 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
Zoli vagyok, 42 éves. Társam keresem komoly kapcsolat reményében. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 41 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
Sziasztok! Nem szeretnék elárulni tulajdonságokat vagy dolgokat magamról, akit nem érdekel ne olvasson feleslegesen, akinek meg felkeltettem az érdeklődését, vele meg majd megbeszéljük. :-))
Attila, 47 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
2011. január 27-én volt a válóperem - már "szabad" (ember) vagyok. (?) Van egy 16 éves kislányom - nem velem lakik. A melóm miatt sokat tartózkodom Germániában. Nem titkolt szándékom: ismerkedni. Mindenféle Zenét szeretek (kivétel talán a lakodalmast), természetbarát vagyok, szeretek lovagolni, futni, bringázni, túrázni ... de erről majd később Egyenlőre - ennyi *moderálva* Attila
Gábor, 39 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
A múlt már megváltoztathatatlan, tanuljunk belőle, de ne forgolódjunk utána - a jövőjéért pedig stresszeljen az, aki ma nem tesz meg mindent annak boldogságáért. Igyekszem két lábbal állni a földön, és a hétköznapokban megfelelni az elvárásoknak, de ideje, hogy valaki inspiráljon és színesebbé, ízletesebbé, minden pillanatát emlékezetessé tegye ezeknek a napoknak :) "ha általánosságoknál többre vagy kíváncsi, tüstént kezdj el kommunikálni...

Keresztény sümegi társkereső nők

Monika, 48 éves
Társkereső Sümeg
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Monika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Juci, 75 éves
Társkereső Sümeg
vallása: római katolikus (alkalmanként)
75 éves özvegy asszony vagyok. Keresem a korban hozzám illő férfit, aki társra vágyik. Aki nem szeret magányosan élni. Kertes házban élek. Körülményeim rendezettek. Szeretek kertészkedni,kirándulni, szeretem az állatokat. Kiméljenek akik csak kalandot szeretnének.Ha felkeltettem a figyelmedet, keress és válaszolok.
Gyöngyi, 55 éves
Társkereső Sümeg
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Csak komoly kapcsolat érdekel! Kalandorok kíméljenek!
Andi, 49 éves
Társkereső Sümeg
hite: római katolikus
Öszinteség.bizalom.nagyon fontos számomra.Szeretek jokkat.fözni. imádok táncolni bulizni.Szakmám is olyan.hogy az embereknek szeretek segiteni.Általában sokat nevetek. inkább vigkedélyü vagyok. Az élet pozitiv oldalát kell meglátni.tudom nem könnyű néha nekem is volt benn részem.De szerintem muszály talra álni.ha nehéz is.ez csak is saját magunkon múlik.Nehéz itt magamról írni.mert szerintem a személyes találkozáskor .érzi az ember.hogy érez-e valamit.........

Keresztény sümegi társkereső férfiak

Szabi, 44 éves
Társkereső Sümeg
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sokat csalódtam az életben és szeretném megtalálni az élet értelmét Valakiben! Vidám, mosolygós és odaadó ember vagyok! Nem hiszed...? Ismerj meg!
Ferenc, 45 éves
Társkereső Sümeg
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Hobbim az állattartás ,kertészkedés,földmüvelés.Vöfélyként tevékenykedek.
Tamás, 28 éves
Társkereső Sümeg
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Hello Elég sokat dolgozom nem nagyon járok szorakozni de rossz egyedül komoly kapcsolatra vágyom hát remélem itt megtalálom
Milán, 35 éves
Társkereső Sümeg
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szimpatikus vonzó, hölggyel ismerkednék, élvezze az életet, élje meg ne csak túl élje .

Fiatalabb, 30 év alatti sümegi társkereső nők

Karolina, 27 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Karolina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti sümegi társkereső férfiak

Csabi, 28 éves
Társkereső Sümeg
Csabi vagyok, 27 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Foki, 27 éves
Társkereső Sümeg
Sziasztok hát sokmindent nemtudok mondani nemvagyok jóképü nemvagyok kigyurt szeretek viccelődni hülyéskedni szerintem igy elviselhetőbb az élet szabadidőmben csavargok töbnyire ha valaki esetleg szán időt hogy megismerjen akkor csak keressen meg ha másnem talán egy jó napot elbaromkodunk
Adrián, 27 éves
Társkereső Sümeg
Adrián vagyok, 25 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilárd, 21 éves
Társkereső Sümeg
Szilárd vagyok, 20 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as sümegi társkereső nők

Ildikó, 39 éves
Társkereső Sümeg
Én Ildikónak hivnak és hobim zenehalgatás takaritás kirándulás stb és olyan pasit akarok aki öszinte kedves romantikus megbecsül komoly kapcsolatot akarok ö vele!

30-as sümegi társkereső férfiak

Feri, 30 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 30 éves
Társkereső Sümeg
Zsolt vagyok, 29 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 39 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 39 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú sümegi társkereső nők

Teréz, 45 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Teréz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kriszta, 46 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Kriszta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Rita, 40 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Rita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú sümegi társkereső férfiak

Péter, 41 éves
Társkereső Sümeg
Péter vagyok, 41 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Jani, 48 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Jani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Szabolcs, 42 éves
Társkereső Sümeg
Sziasztok. Tartós kapcsolat reményében vagyok itt. Keresem azt a hölgyet akivel kitudjuk egymást egészíteni minden téren. Nem vagyok herceg fehér lovon, a mesékből már kinőttem. Van 3 gyönyörű gyerekem akik az életem részét képezik, de nem én nevelem őket. Kérlek csak ennek tudatában írj vissza. Nemsokat remélek egy társkereső oldaltól, de hátha. *moderálva*
József, 45 éves
Társkereső Sümeg
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti sümegi társkereső nők

Mária, 70 éves
Társkereső Sümeg
Átlagos életet élek, szeretem a zenét, szeretek táncolni, kártyázni, jókat beszélgetni, kirándulni szép hazámban.

50 év feletti sümegi társkereső férfiak

János, 69 éves
Társkereső Sümeg
Olyan Társat keresek, akivel tartalmasan eltölthetem szabad időmet, szeretek kirándulni, olvasni, társalogni...
Zsolt, 60 éves
Társkereső Sümeg
Zsolt vagyok, 59 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 72 éves
Társkereső Sümeg
János vagyok, 71 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Farkas, 72 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Farkas vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Sümegen

SümegSümeg

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: