Társkereső Sümeg

Legújabb sümegi női társkeresők

Hajnalka, 47 éves
Társkereső Sümeg
33 napja tag
Szeretnèm megtalàlni a pàromat! Csak komoly kapcsolatròl lehet szò! Előny hogyha hàzias. Ès szeretem ha egy fèrfi romantikus!
Georgina, 40 éves
Társkereső Sümeg
148 napja tag
Georgina vagyok, 40 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Móni, 52 éves
Társkereső Sümeg
216 napja tag
Szia kedves idegen.Komoly kapcsolatot keresek.Korban hozzám illő és természetesen egyedül álló Úr személyében.
Eszter, 37 éves
Társkereső Sümeg
217 napja tag
Eszter vagyok, 37 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb sümegi férfi társkeresők

Feri, 30 éves
Társkereső Sümeg
29 órája tag
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoli, 42 éves
Társkereső Sümeg
110 napja tag
Zoli vagyok, 42 éves. Társam keresem komoly kapcsolat reményében. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csabi, 27 éves
Társkereső Sümeg
139 napja tag
Csabi vagyok, 27 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szabolcs, 42 éves
Társkereső Sümeg
143 napja tag
Sziasztok! Tartós kapcsolat reményében vagyok itt. Keresem azt a hölgyet akivel kitudjuk egymást egészíteni. Elváltam, van 3 gyerkőcöm akik az életem részét képezik, de nem én nevelem őket. Sok reményt nem fűzök a randioldalhoz, de kiderül. Hátha megtörik a jég.

Éppen online sümegi társkereső férfiak

Ferenc, 44 éves
Társkereső Sümeg
33 perce lépett be
Hobbim az állattartás ,kertészkedés,földmüvelés.Vöfélyként tevékenykedek.

Diplomás sümegi társkereső nők

Izabella, 41 éves
Társkereső Sümeg
Egyetemet végzett
Szia, Izabella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Maria, 26 éves
Társkereső Sümeg
Egyetemet végzett
Futás, kirándulás, zongora, főzés, jogsiszerzés, festés, dietetika tanulmányozása, utazás, kosarazás, angol, filmezés, biciklizés, lazulás...:)

Diplomás sümegi társkereső férfiak

Balázs, 40 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
Sziasztok! Nem szeretnék elárulni tulajdonságokat vagy dolgokat magamról, akit nem érdekel ne olvasson feleslegesen, akinek meg felkeltettem az érdeklődését, vele meg majd megbeszéljük. :-))
Attila, 47 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
2011. január 27-én volt a válóperem - már "szabad" (ember) vagyok. (?) Van egy 16 éves kislányom - nem velem lakik. A melóm miatt sokat tartózkodom Germániában. Nem titkolt szándékom: ismerkedni. Mindenféle Zenét szeretek (kivétel talán a lakodalmast), természetbarát vagyok, szeretek lovagolni, futni, bringázni, túrázni ... de erről majd később Egyenlőre - ennyi *moderálva* Attila
Gábor, 39 éves
Társkereső Sümeg
Főiskolát végzett
A múlt már megváltoztathatatlan, tanuljunk belőle, de ne forgolódjunk utána - a jövőjéért pedig stresszeljen az, aki ma nem tesz meg mindent annak boldogságáért. Igyekszem két lábbal állni a földön, és a hétköznapokban megfelelni az elvárásoknak, de ideje, hogy valaki inspiráljon és színesebbé, ízletesebbé, minden pillanatát emlékezetessé tegye ezeknek a napoknak :) "ha általánosságoknál többre vagy kíváncsi, tüstént kezdj el kommunikálni...

Keresztény sümegi társkereső nők

Monika, 48 éves
Társkereső Sümeg
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Monika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Juci, 75 éves
Társkereső Sümeg
vallása: római katolikus (alkalmanként)
75 éves özvegy asszony vagyok. Keresem a korban hozzám illő férfit, aki társra vágyik. Aki nem szeret magányosan élni. Kertes házban élek. Körülményeim rendezettek. Szeretek kertészkedni,kirándulni, szeretem az állatokat. Kiméljenek akik csak kalandot szeretnének.Ha felkeltettem a figyelmedet, keress és válaszolok.
Gyöngyi, 55 éves
Társkereső Sümeg
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Csak komoly kapcsolat érdekel! Kalandorok kíméljenek!
Erzsi, 65 éves
Társkereső Sümeg
hite: római katolikus (alkalmanként)
Erzsi vagyok, 61 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény sümegi társkereső férfiak

Szabi, 43 éves
Társkereső Sümeg
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sokat csalódtam az életben és szeretném megtalálni az élet értelmét Valakiben! Vidám, mosolygós és odaadó ember vagyok! Nem hiszed...? Ismerj meg!
Tamás, 27 éves
Társkereső Sümeg
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Hello Elég sokat dolgozom nem nagyon járok szorakozni de rossz egyedül komoly kapcsolatra vágyom hát remélem itt megtalálom
Károly, 57 éves
Társkereső Sümeg
református vallású (alkalmanként)
Károly vagyok. Szeretek utazgatni. Szeretem a természetet és a horgászatot. Adott alkalmakkor tudok romantikus lenni. Szeretek szeretni és viszont kapni.
Istvan, 43 éves
Társkereső Sümeg
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Hello?Istvan vagyok Veszprm megye.Sumegen lakok.181\/85\/39eves.Simgli.Tarsra vagyok .Komoly kapcsolat erdekel.*moderálva*

Fiatalabb, 30 év alatti sümegi társkereső nők

Karolina, 27 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Karolina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti sümegi társkereső férfiak

Zoltàn, 27 éves
Társkereső Sümeg
Zoli vagyok Sümegen lakom egyedül élek 200centi magas vagyok barna hajam és kék szemem van társkeresés céljábol vagyokitt
Foki, 26 éves
Társkereső Sümeg
Sziasztok hát sokmindent nemtudok mondani nemvagyok jóképü nemvagyok kigyurt szeretek viccelődni hülyéskedni szerintem igy elviselhetőbb az élet szabadidőmben csavargok töbnyire ha valaki esetleg szán időt hogy megismerjen akkor csak keressen meg ha másnem talán egy jó napot elbaromkodunk
Adrián, 26 éves
Társkereső Sümeg
Adrián vagyok, 25 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilárd, 21 éves
Társkereső Sümeg
Szilárd vagyok, 20 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as sümegi társkereső nők

Ildikó, 38 éves
Társkereső Sümeg
Én Ildikónak hivnak és hobim zenehalgatás takaritás kirándulás stb és olyan pasit akarok aki öszinte kedves romantikus megbecsül komoly kapcsolatot akarok ö vele!

30-as sümegi társkereső férfiak

Zsolt, 30 éves
Társkereső Sümeg
Zsolt vagyok, 29 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 39 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 39 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ákos, 37 éves
Társkereső Sümeg
Helló !! Komoly kapcsolatot keresek ! Kissé félve ismerkedős szerény ,segítőkész,odafigyelős srác vagyok ! Írj bátran ha szeretnél megismerni ! :)

Középkorú sümegi társkereső nők

Teréz, 45 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Teréz vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kriszta, 46 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Kriszta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Rita, 40 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Rita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andi, 48 éves
Társkereső Sümeg
Öszinteség.bizalom.nagyon fontos számomra.Szeretek jokkat.fözni. imádok táncolni bulizni.Szakmám is olyan.hogy az embereknek szeretek segiteni.Általában sokat nevetek. inkább vigkedélyü vagyok. Az élet pozitiv oldalát kell meglátni.tudom nem könnyű néha nekem is volt benn részem.De szerintem muszály talra álni.ha nehéz is.ez csak is saját magunkon múlik.Nehéz itt magamról írni.mert szerintem a személyes találkozáskor .érzi az ember.hogy érez-e valamit.........

Középkorú sümegi társkereső férfiak

Szabolcs, 42 éves
Társkereső Sümeg
Sziasztok. Tartós kapcsolat reményében vagyok itt. Keresem azt a hölgyet akivel kitudjuk egymást egészíteni minden téren. Nem vagyok herceg fehér lovon, a mesékből már kinőttem. Van 3 gyönyörű gyerekem akik az életem részét képezik, de nem én nevelem őket. Kérlek csak ennek tudatában írj vissza. Nemsokat remélek egy társkereső oldaltól, de hátha. *moderálva*
József, 45 éves
Társkereső Sümeg
Szia, József vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szabolcs, 42 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Szabolcs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szebasztián, 41 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Szebasztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti sümegi társkereső nők

Mária, 70 éves
Társkereső Sümeg
Átlagos életet élek, szeretem a zenét, szeretek táncolni, kártyázni, jókat beszélgetni, kirándulni szép hazámban.

50 év feletti sümegi társkereső férfiak

János, 68 éves
Társkereső Sümeg
Olyan Társat keresek, akivel tartalmasan eltölthetem szabad időmet, szeretek kirándulni, olvasni, társalogni...
Zsolt, 60 éves
Társkereső Sümeg
Zsolt vagyok, 59 éves, lakhelyem Sümeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 71 éves
Társkereső Sümeg
János vagyok, 70 éves. Társam keresem Sümeg környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Farkas, 71 éves
Társkereső Sümeg
Szia, Farkas vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyuri (44), Hernádnémeti Sziasztok! Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Ernest Hemingway
  • Gabi (50), Inárcs Újrakezdés... Őszinte, jó humorú, talpraesett nő vagyok. Egyetemista lét kapujában álló két nagy gyermekemmel lakom együtt. Szeretek főzni, kertészkedni, a lakást csinosítgatni. Szeretem ha itt vannak a barátaink. Az életemet újra kell kezdenem, mert 22 boldog év után elvesztettem a férjemet... Az érzelmi mélypontról kifelé jövök, úgy érzem lassan itt az idő ismerkedni.
  • Ákos (33), Kecskemét Sziasztok! Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Bernadett (25), Cegléd Sziasztok! Berni vagyok Ceglédről! Viszont naponta ingázom Cegléd-Budapest között, mert a munkám odaköt. Keresem a korban hozzám közel álló társat, akivel lehet nevetni, programokat szervezni (pl. Kirándulni, de nem zárkózom el a filmnézős estéktől sem. 🙂) Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, kérlek írd le az elérhetőséged, mert nem vagyok előfizető és nem biztos, hogy vissza tudok írni. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat! Szép napot!🙂 Berni

Társkeresés Sümegen

SümegSümeg

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk