Fényképes társkereső

74 649 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Ditke, 61 éves
Társkereső Budapest, XV.
1 fotóval
1 órája tag
Tartós kapcsolatot keresnék. Vagyis Jóban-Rosszban. Özvegyként nagyon rossz. Mikor haza mész,és nem köszön vissza SENKI!!
Mária, 38 éves
Társkereső Gödöllő
1 fotóval
1 órája tag
Pozitív beállítottságú vagyok, szeretem az életet, a színeket, ízeket, illatokat, zenét. Hasonló beállítottságú, magabiztos, férfias férfival ismerkednék.
Kriszti, 22 éves
Társkereső Szarvas
1 fotóval
2 órája tag
Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
Gyöngyi, 60 éves
Társkereső Dunaújváros
2 fotóval
2 órája tag
Egyszerű, átlagos dolgozó nő vagyok,kevés szabad idővel. Táv kapcsolatot nem szeretnék!

Legújabb fényképes társkereső férfiak

Róbert, 42 éves
Társkereső Himod
1 fotóval
3 órája tag
Nem vagyok kigyúrt nagymenő, nincs kacsalábon forgó palotám sem fehér lovam, és nem tervezek BMW-t sem venni. Csupán annyira vágyom amit én is adni tudok: hűséges, megértő, testi-lelki társra.
Imre, 46 éves
Társkereső Karcag
1 fotóval
3 órája tag
Sziasztok. Párt keresek.
Marcell, 20 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 fotóval
3 órája tag
Sportolok, 10 éve focizok szeretek zenét hallgatni(pop and rap)
Armand, 27 éves
Társkereső Százhalombatta
1 fotóval
4 órája tag
Szia! :-) Örülök és köszönöm, hogy itt vagy. A regisztrációm célja elsősorban az, hogy rá találjak arra a hölgyre, akivel hosszútávú, kiegyensúlyozott, komoly kapcsolat kialakulhat, akivel lehet biztosan tervezni, vannak álmai/céljai amiket el szeretne érni, lehet vele tartalmas programokat szervezni. És nem utolsó sorban szeretne egy boldog, vidám, békés, szerető családot. Ami szerintem fontos, hogy a személyes találkozó híve vagyok, nem pedig a heteken át tartó levelezésé. Szép napot kívánok! :-)

Online fényképes társkereső nők

Beatrix, 63 éves
Társkereső Pécel
1 fotóval
1 perce lépett be
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Fàbien, 35 éves
Társkereső Franciaország
5 fotóval
3 órája lépett be
Mes hobbies ce sont les activités caritatives , les automobiles , les balades , le bricolage , le cinéma , la danse , la déco , le dessin , les expositions musée , la fitness , internet , le jardinage , les jeux en ligne , la chicha , l\'art , lire , les sorties , la musique , la peinture , la photo , regarder le sport , le resto , la détente , le shopping , la Tv , le théatre , les travaux manuels , les voyages , etc ...
Enikő, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 fotóval
1 órája lépett be
180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
Gyöngy, 53 éves
Társkereső Dunakeszi
3 fotóval
8 perce lépett be
Kicsit olyan ez, mintha kitenné magát az ember a húspultra és ott nézegetik, mustrálják... Majd megkérdezik az előadót: Van más is? Nyitott ember vagyok, ennek köszönhetően könnyen teremtek kapcsolatot az emberekkel, de igazán közel csak keveseket engedek magamhoz. Szeretek nevetni, szeretem a vidámságot, az élet napos oldalát megtalálni. Jól érzem magam, miközben nézem a lemenő napot egy pohár hűvös borral a kézben, suhanva a fák között, vagy a folyó mentén két keréken. Társasjátékozni, miközben könnyesre nevetjük magunkat magunkon és egymáson. Nem görcsösen és mindenáron keresem a páromat, de van még néhány jó évem, hogy egymásra találunk azzal, akivel jól érezzük magunkat egymás társaságában. Olyan párt keresek, aki meg tud nevettetni! Akivel bármit meg lehet beszélni, nem sértődős és tud kommunikálni. A dohányos, negatív, önmagukra igénytelen embereket kérem, írjanak másnak.

Online fényképes társkereső férfiak

Sanyi, 48 éves
Társkereső Zalaegerszeg
1 fotóval
2 órája lépett be
Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
Barna, 40 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 fotóval
1 órája lépett be
Szia, Barna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 30 éves
Társkereső Dévaványa
1 fotóval
1 órája lépett be
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Barna, 59 éves
Társkereső Ajka
3 fotóval
14 perce lépett be
Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .

Diplomás fényképes társkereső nők

Varga, 47 éves
Társkereső Tatabánya
1 fotóval
Főiskolát végzett
Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek a hagyományos értékrend szerint! 3-5-10 év előtti fotókkal teljesen esélytelen vagy!!! Sőt inkább szánalmas, nem erőltessük.
Éva, 66 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 fotóval
Egyetemet végzett
Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"
Ildikó, 53 éves
Társkereső Isaszeg
1 fotóval
Főiskolát végzett
Ildikó vagyok, 53 éves, lakhelyem Isaszeg. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 57 éves
Társkereső Budapest, III.
4 fotóval
Egyetemet végzett
Zsuzsanna vagyok, 57 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Csaba, 45 éves
Társkereső Nyíregyháza
1 fotóval
Főiskolát végzett
Csaba vagyok, 45 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsombor, 29 éves
Társkereső Budapest, XIV.
5 fotóval
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat. Érdekel milyen vagyok? Hát engem is. :) Szerintem egy udvarias, kommunikatív férfi vagyok aki talán vicces. Az utóbbit, majd döntsd el te. ;)
Feri, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 fotóval
Főiskolát végzett
Nyitott, fiatalos, jó kedélyű, romantikus, szorgalmas, igényes, szenvedélyes, gyengéd és önzetlen szerető férfi vagyok, nyilván temérdek hibával. Olyan perzselő tekintetű lányt keresek, aki bennem él míg dolgozom és torkomban dobogó szívvel indulhatok Hozzá ... Merjen talpig nő lenni és szeresse ezt :-)
Csaba, 55 éves
Társkereső Budapest
1 fotóval
Főiskolát végzett
Kormánypárti magyar szűrje marha hasonló párt keres!

Keresztény fényképes társkereső nők

Eliza, 37 éves
Társkereső Budapest, XX.
6 fotóval
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Eliza vagyok, családcentrikus,dolgos,házias és rendszerető vagyok .Célom , hogy találjak egy biztos partnert akivel megértjük egymást és esetleg gyereket is szeretne a késöbbiekben. Nagyon szeretek utazni és új dolgokat felfedezni. A környezetem szerint nagyon közvetlen és barátságos vagyok , nem nézek le senkit. Nagyon szeretek beszélgetni !
Renáta, 38 éves
Társkereső Budapest
3 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
Anna, 51 éves
Társkereső Budapest, XIII.
2 fotóval
római katolikus vallású
Vidám, kedves Nő-nek gondolom magam...., aki nem panaszkodik folyton, hisz "majdnem" elégedett az Életével. Aki hiányzik, egy szerető Társ, egy igazi Férfi, akivel szeretném megosztani és élvezni az Élet szépségeit...:) Szeretek túzázni, kertészkedni, kirándulni, filmet nézni.... Ha már csevegünk vagy nevetünk egy jót: már megérte, hogy itt voltam...:)
Klaudia, 45 éves
Társkereső Budapest, XIX.
7 fotóval
vallása: római katolikus
Szia, gondoltam írok néhány sort magamról Neked, aki itt keresgélsz, hogy megismerkedhessük...Barátságos, vidám természetű vagyok, akinek még fontosak a valódi értékek, egy igaz kapcsolat, az érzelmi inteligencia! Nagyon szeretem a zenét, a színházat, de a jó filmeket is szívesen megnézem.

Keresztény fényképes társkereső férfiak

Laci, 22 éves
Társkereső Székesfehérvár
1 fotóval
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)
Zoltán, 45 éves
Társkereső Kéthely
1 fotóval
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 53 éves
Társkereső Esztergom
1 fotóval
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
53 éves minden káros szenvedélytől mentes nyugodt romantikus tipikus rák vagyok. Nem lakhatást nem cselédet.szolgát hanem egyenrangu szerető társat keresek. Nem szégyenlem ha veked kézenfogva sétálok az utcán vagy csak úgy viszek egy szál virágot neked a kezemben. Szeretem ha nem csak a testedet de a lelkedet is átölelhetem! A konyhában szivesen időzöm imádok főzni és mosogatni. Szeretek moziba, szinházba, opera-operett szinházba koncertekre járni. Járom a kéktúrát,napi 20-30km-t kerékpározom. Szeretem a monkám de nem vagyok munkamániás. A párom mimden és mindenki előtt van! Szeretek vele minnél több időt tölteni tartalmas beszélgetéseket, holdfényes sétákat tenni. Szeretem , ha melettem nőnek érezheti magát ezért mindent meg is teszek. A házimunkát megosztva közösen végezni. Nem vagyok átlagos gondolkodásu sem a nőkkel való viselkedés sem az életfelfogás tekintetében. Ezt azért írom , hogy a késöbbiekben ne okozzon gondot! Nem kalandot , szexpartnert keresek hanem egy őszinte társat! Imádom Erdélyt és az ott élő embereket ! Születésileg szabolcsi vagyok de sosem éltem ott!
Tibor, 38 éves
Társkereső Budapest, XIV.
2 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Tibor vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti fényképes társkereső nők

Cinti, 22 éves
Társkereső Pécs
1 fotóval
Szia, Cinti vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vivien, 20 éves
Társkereső Sopron
1 fotóval
Vivien vagyok, 20 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ágnes, 27 éves
Társkereső Mosonmagyaróvár
1 fotóval
Egyelőre csak barátkozni, beszélgetni szeretnék
Melánia, 17 éves
Társkereső Hosszúpályi
1 fotóval
Szia, Melánia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti fényképes társkereső férfiak

László, 29 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 fotóval
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 26 éves
Társkereső Baja
1 fotóval
Attila vagyok, 26 éves, lakhelyem Baja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 27 éves
Társkereső Budapest
4 fotóval
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 18 éves
Társkereső Pétervására
1 fotóval
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as fényképes társkereső nők

Bianka, 30 éves
Társkereső Kecskemét
2 fotóval
Segítő pályán dolgozóként fontos a kikapcsolódás, szabadban lenni, sportolni. Esős időben a filmek és az olvasás töltik be ezt a szerepet.
Renáta, 38 éves
Társkereső Dunaújváros
2 fotóval
Szia, Renáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Nincs elő fizetésem se.Ha gondolod add meg elérhetőségetd.Fel veszem a kapcsolatot veled!Köszönöm!😊
Laura, 30 éves
Társkereső Budapest, II.
1 fotóval
Kedves, megbízható nőnek tartom magam, komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Ha meg szeretnél ismerni, írj nekem és ismerkedjünk. :)
Tünde, 39 éves
Társkereső Budapest, XVII.
1 fotóval
Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Küldj egy facebook linket. Ne vibert, ne e-mail.

30-as fényképes társkereső férfiak

Ákos, 33 éves
Társkereső Kecskemét
1 fotóval
Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
Farkas, 30 éves
Társkereső Budapest, IX.
3 fotóval
Szia, Farkas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Robi, 38 éves
Társkereső Szeghalom
1 fotóval
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri, 30 éves
Társkereső Sümeg
4 fotóval
Szia, Feri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú fényképes társkereső nők

Edit, 41 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 fotóval
Szia, Edit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Móni, 43 éves
Társkereső Szeged
1 fotóval
A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
Gabriella, 46 éves
Társkereső Németország
1 fotóval
Szia, Gabriella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikò, 40 éves
Társkereső Hajdúnánás
1 fotóval
Kedves,élet vidám való félben lévő nő vagyok. Szeretem a szabad időm a gyermekeimmel,unokáimmal tölti.Konyhan vagyok alkalmazott.

Középkorú fényképes társkereső férfiak

Zoltán, 49 éves
Társkereső Nyíregyháza
1 fotóval
Zoli vagyok egyéni vállalkozó szeretek kirándulni sportolni
Attila, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
5 fotóval
Attila vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
András, 48 éves
Társkereső Szigethalom
1 fotóval
András vagyok, 48 éves. Társam keresem Szigethalom környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csaba, 46 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 fotóval
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti fényképes társkereső nők

Anna, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
6 fotóval
Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Klára, 69 éves
Társkereső Fertőszentmiklós
1 fotóval
Klára vagyok, vidéki 60-as :) Közel 10 éve lakom ebben a vidéki kisvársban, ahol a magam erejéből teremtettem szinte mindent. Szeretek kertészkedni, jókat sétálni, krándulni, szenvedélyesen szeretek olvasni.Két kutyussal élek, akik mindenben társaim :) keresek egy embertársat, akivel beszélgetni, csavarogni, adott esetben jókat hallgatni is lehet, és aki kedves társam lenne további utamon :)
Era, 59 éves
Társkereső Budapest, XX.
5 fotóval
Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
Marcsi, 69 éves
Társkereső Veszprém
1 fotóval
Fiatalos, vidám természetű, rendezetten, egyedül élő nő vagyok. Szeretnék megismerkedni korban hozzám illő férfivel.

50 év feletti fényképes társkereső férfiak

Péter, 64 éves
Társkereső Orosháza
1 fotóval
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
László, 70 éves
Társkereső Karcag
1 fotóval
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dénes, 65 éves
Társkereső Velence
1 fotóval
65 éves vagyok , elvált .3 nagykoru és 2 kiskorú gyermekem van . Egyedül élek Velencén egy nagy kertes családi házban Jelenleg komolyabb pártkapcsolat nélkül maradtam , de szeretnék komoly párkapcsolatot kialakítani . Még le kell zárnom egy-két magánügyi vonalat , ezért türelmet kérek az irántam érdeklődő hölgyektől május végéig ! Hobbim : sport , természet , koncertek , sportversenyek látogatása , kirándulások Mo-on . Rólam többet megtudhat , ha rákattintanak a googlra a !Alapelveim : teljes őszinteség , hitelesség , megbízhatóság , kiszámíthatóság , őszinte szeretet.Május végéig is válaszolok e-mailben a komolyabb érdeklődésekre ! Tisztelettel Dénes
Gyuri, 66 éves
Társkereső Budapest, XIV.
6 fotóval
Bemutatkozás : Én boldogságkereső vagyok !!....Te is ???....... Ha üzennél nekem, akkor olyat írj amire válaszolni is tudok. 66 éves vagyok 1 gyerekem van, nem velem él. Foglalkozásom: vállalkozó. Autóval rendelkezem.Testalkatom átlagos. Nem dohányzom. Én szenvedélyes, mély érzésű és empatikus vagyok !! Elsősorban komoly és tartós kapcsolatra vágyom !! Az egy éjszakás kalandok nem érdekelnek ! Az összebújás, a csókolózás és az ölelkezés, a párkapcsolat nélkülözhetetlen része. Ezért én azt a NŐT keresem, akinek ha sok-sok örömet okozok, akkor lehetek csak boldog FÉRFI !!! A mottóm: Aki sokat ad, az sokat is kap(hat). Csak az várhatja el a partnerétől, hogy tőle örömet és boldogságot, kapjon, akinek hasonló mennyiségű örömet okozott!! A szerelmeskedést sokkal jobb csinálni, mint beszélni róla !! A párkapcsolat egy olyan társasjáték ami egyáltalán nem csak az erotikáról szól, viszont az nem is hiányozhat belőle. Kompromisszumok sorozatát kell bevállalni kölcsönösen, hogy jól működjön !! Szeretnék szeretni és szeretve lenni !! Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, gondolkozz egy kicsit azon, hogy milyen üzenetedre tudnék válaszolni ?? Ha szereted a Skype-ot, a Messengert, a Vibert, az SMS-t és (vagy) a WhatsApp-ot ??..... Írj vissza, ha megragadott benned valami és szeretnéd a válaszomat hallani vagy írj olyan elérhetőségedet is tartalmazó üzenetet amire(ahova) válaszolni tudok !!

Néhány fényképes társkereső bemutatkozása

  • Natália (49), Dunaújváros Sziasztok! Natália vagyok, 49 éves. Nem vagyok előfizető! Hadj elérhetőséget! Társam keresem Dunaújváros környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom , s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Erika (51), Szűcsi Sziasztok! Szia. Én egy akaratos makacs nő vagyok, de kedvesnek és aranyosnak szoktak a barátaim jellemezni.
  • Zsolt (33), Zalaegerszeg Sziasztok! Beszélgetni és ismerkedni vagyok itt
  • Miki (44), Budapest, XVII. Hagyományos értékrend!Érzelem,értelem! Nem szexpartenert keresek!Amit nem tudok elviselni,felszinesség,önteltség.Szeretek kirándulni,utazni,aktívan élni,színház,mozi. Rendszeresen edzem terembe járok,illetve imádok biciklizni.Fotózás,edzés,természetjárás.
  • Zóé (54), Ausztria Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek,talän itt,de nem vagyok benne 100%.Nekem a kémia fontos,hogy tudjak szeretni nagyon; legyen a barátom a szerelmem és a szeretöm egybe.Nem vagyok elöfizetö!

Többet mond ezer szónál...

Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk