Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Fényképes társkereső

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

18 471 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb fényképes társkereső nők

Viktória (28)
Társkereső Abony
2 fotóval
11 órája tag
Sziasztok! 29 éves lány vagyok Abonyba élek, ismerkedni barátkozni szeretnék! :)
Eszter (28)
Társkereső Bősárkány
4 fotóval
13 órája tag
Eszter vagyok 28 èves kis koromi Epilepsziám Szeretem a kutyákat és szeretek segíteni anyukámnak főzni és a kertben segíteni is Szeretem ha őszintèk velem. 5 ève voltam együtt a párommal aki már nem egyszer *moderálva* ès úgy hogy írogatot más lányoknak hogy kicsim édesem szeremem életem amit a szerelmes szoktak mondani ès Zaklata a csajt telefonon keresztül és el is akart menni hozzá sajnos nekem lehet gyermekem az epilepsziám miatt szeretek fűvet nyírni fèltèkeny típus vagyok szeretek táncolni Ès kirándulni szeretek Tvzni össze bújva anyukámmal èlek Családi házban Fèlek a magasáktol ès Vèrtől is
Enikő (44)
Társkereső Letkés
1 fotóval
16 órája tag
Komoly kapcsolatot szeretnék,fontos nálam az őszinteség.Van két kis fiam, évekkel ezelőtt elváltam .Kalandorok kíméljenek!
Terézia (45)
Társkereső Keszthely
2 fotóval
17 órája tag
Természetet rendet szerető nő vagyok Imerj meg és meglátjuk.
Judit (44)
Társkereső Balkány
4 fotóval
17 órája tag
Egyedülálló, magányos, melegségre és *moderálva* vágyó, házias, szorgos, nő vagyok. Szívesen főzök. Olyat társat keresek aki mellett önmagam lehetek.
Ágnes (32)
Társkereső Budapest
1 fotóval
19 órája tag
Ne legyél feltűnő, de légy felejthetetlen. Ne legyèl hangos, de messze elérjen, amit mondasz. Ne mondd meg ki mit lásson, de jegyezzék meg, te mit látsz a világból. Ne mondd meg mit tegyenek, de légy követendő pèlda!

Online fényképes társkereső nők

Heni (45)
Társkereső Miskolc
4 fotóval
2 perce lépett be
Helló idegen! Ha a holnap esti randink jól sikerül, megkérheted a kezem, a jövő heti esküvő után pedig neki is láthatunk az 5 közös gyermek legyártásának.😉😀 Négyet már elneveztem, az ötödiknél meghagyom neked a lehetőséget!”😀
Kati (70)
Társkereső Komló
1 fotóval
38 perce lépett be
Szabadidőpartnert keresek aki szeret táncolni kirándulni és jó humorérzékkel rendelkezik
Heni (43)
Társkereső Nyíregyháza
1 fotóval
21 perce lépett be
Szemem kék, szeretem a zenét Szeretek utazni, sétálni, zenéthallgatni. Olyan társát keresek aki megbízható, őszinte, megértő,olyannak fogad el amilyen vagyok, és aki nem bánt.
Margó (72)
Társkereső Nyíregyháza
4 fotóval
3 órája lépett be
72éves özvegy nő vagyok ,saját lakásomban élek! Nem szeretem a magányt, így egy hozzám illő egyedülálló Embert keresek
Eszter (40)
Társkereső Dunaújváros
4 fotóval
15 perce lépett be
Ha csak egy sziára futja, ne fáradjon a négy karakter lenyomkodásával. 😉 Egyedül álló kétgyermekes anyuka vagyok. A fiaimat heti váltásban neveljük az apjukkal.
Hajnalka (49)
Társkereső Szeged
2 fotóval
2 órája lépett be
Hajnalka vagyok, 49 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Megbízható, kedves, segítőkész személyiséggel rendelkezem. Az ismerkedés terén kezdőnek mondanám magamat, de nyitott vagyok egy jó beszélgetésre. Elöljáróban ennyit magamról, ha felkeltettem az érdeklődésedet írj.😊

Online fényképes társkereső férfiak

Attila (58)
Társkereső Sülysáp, Tápiósüly
2 fotóval
2 órája lépett be
Küldj elérhetőséget légyszives!
Zoli (41)
Társkereső Siófok
4 fotóval
33 perce lépett be
Zoli vagyok, 41 éves. Társam keresem Siófok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *amint lesz időm kitöltöm
Attila (43)
Társkereső Ráckeve
2 fotóval
1 órája lépett be
Amire többé már senki sem ír.. Nincs több üres rész, Két fél,egy egész"...
Feri (51)
Társkereső Debrecen
2 fotóval
20 perce lépett be
Özvegy vagyok. Van 3 gyermekem és 1 unokám.
Szilárd (34)
Társkereső Szeged
5 fotóval
40 perce lépett be
Szia, Szilárd vagyok, egy hosszútávú nőt szeretnék megismerkedni. 20-33 éves korig.
János (51)
Társkereső Gödöllő
5 fotóval
9 perce lépett be
Kezdjük a negatívummal: sokat vagyok távol. 3 hét Németország, 2 hét Gödöllő együtt a fiaimmal (17, 12). Most ez van, később/egyszer máshogy lesz. Akkor miért regisztráltam? Mert az idő megy (vagyis inkább fogy), bár jól elvagyok egyedül, valakivel (VELE) minden más, jobb, több, TELJESEBB lenne. Ha valaki megéri és megérdemli, akkor még tudom bonyolítani az életemet. Ha lehet, nem leveleznék sokat, a találkozás-egymásszemébenézés-beszélgetés nem helyettesíthető. Mérnökember vagyok, valamit mindig tervezek-építek-javítok. Igyekszem karbantartani magam, úszom-futok-biciklizek. Ezen kívül: zene, festmények, fotó, könyvek. Meleg vizű fürdők. Meg nagyjából minden, együtt.

Diplomás fényképes társkereső nők

Dina (32)
Társkereső Eger
3 fotóval
Egyetemet végzett
Optimista, talpraesett, kedves (néha makacs :) ) nő várja, hogy hasonló beállítottságú férfi megtalálja.
Krisztin (47)
Társkereső Budapest, II.
2 fotóval
Főiskolát végzett
Három házasságon vagyok túl, sosem voltam olyan kapcsolatban, ahol lelkileg kapcsolódni tudtam volna a páromhoz. Talán, nem is egy férfi mellett kell keresnem a boldogságot. 4 gyermekem van. Elegem lett abból, hogy megfeleljek a másik nemnek. Bármennyire is igyekeztem, sosem sikerült. Látássérült (11 ) kisfiammal élek együtt. Kisfiam 6 éve zongorázik, nagyon tehetségesnek tartják. Büszke vagyok rá. A nap 24 órájában együtt vagyunk. Spirituális beállítottságú, egészség és család centrikus vagyok. Jógázom, szeretem a csendet. Elsősorban jó barátnőt keresek, olyas valakit, akinek szintén van gyermeke, és együtt nevelhetnénk őket.( a gyermek azért nem feltétel, csak tudd elfogadni, hogy nekem van ) Nincsenek minden napos, anyagi gondjaim. Ez szeretném, ha kölcsönös lenne.
Judit (70)
Társkereső Kaposvár
1 fotóval
Főiskolát végzett
175 cm magas, átlagos testalkatú vagyok. Diplomával rendelkezem. Szeretem a művészeteket, szeretek utazni, színházba járni, barátkozni. Egyéniségem határozott, csinos asszonynak mondanak. Barátot ,hasonló társat keresek.
Henrietta (47)
Társkereső Szeged
1 fotóval
Főiskolát végzett
Hasonló korú, komoly szándékú társat keresek. Kalandorok kíméljenek!
Manyi (61)
Társkereső Bőcs
3 fotóval
Főiskolai diplomás (Óvónő)
Manyi vagyok, 61 éves, Bőcs környékéről. Egyéni bemutatkozást nem itt közlöm, majd élőben telefon, vagy e-mailon. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Írj: *moderálva* 😘
Kati (46)
Társkereső Győr
7 fotóval
Főiskolát végzett
Úgy gondolom, hogy a külső megfog, a belső megtart. Kölcsönös szikra nélkül nincs értelme az egésznek.

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Isti (58)
Társkereső Németország
2 fotóval
Főiskolát végzett
Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lóránd (38)
Társkereső Szigethalom
3 fotóval
Főiskolai diplomás (Építőmérnök)
Beszélgessünk, találkozzunk, ismerjük meg egymást! A többi úgyis majd kialakul!
Csaba (59)
Társkereső Budapest
3 fotóval
Főiskolát végzett
Ha beszélünk sok mindent megtudhatsz. Retro ember vagyok de nem állok útjába a fejlődésnek.
Zoli (40)
Társkereső Budapest
5 fotóval
Főiskolát végzett
40 éve születtem Zürich városától nem messze, úgy 1000km-re Kispesten. A gyerekkoromat egy szigetparadicsomon töltöttem, a csepeli hév-végállomástól három saroknyira. Közgazdász vagyok egy multinál, és statisztikákkal próbálom megmagyarázni a főnökömnek a fizetésemelés fontosságát. Sokat túrázok, olvasok, filmezek, futok. Szeretek társaságban lenni, de hamar lemerülök közösségi eseményeken. Imádom a kutyákat. Szeretek néha spontán programokat szervezni, és az autós kirándulásokat.
Ákos (47)
Társkereső Budapest, II.
3 fotóval
Főiskolát végzett
Úriember vagyok, aki mellett nőnek érezheted magad. Az úriember az a vadállat, aki tud várni. Ugyanazzal a természetességgel adom rád a kabátod, amivel a bugyidat lehúzom. Kiteljesedett, tudatos, összetett és szórakoztató személyiség vagyok - ezért tudlak emelni és tölteni. Rendelkezem azokkal az erőforrásokkal, melyek szükségesek egy érett és örömteli kapcsolat kialakításához és működtetéséhez: van időm, pénzem és energiám. A mélységbe nézek, és átölelem a mélységet, aki visszanéz. Az is én vagyok, már azt is szeretem. Túl rengeteg önismereti módszeren, tanfolyamon, önátlépésen, terápián készen állok egy párkapcsolat (ki)hívására. Elégedett vagyok az életemmel, mindenem megvan, amire szükségem van. Szeretném megosztani. Vágyom arra, ami a nő: szex, szerelem, kifinomultság, kellem, vidámság és játékosság, gondoskodás, kedvesség. Lányom van, a hét felében velem él. Ha nem vagy előfizető, itt tudsz válaszolni, vagy képet küldeni: *moderálva*
Adrián (25)
Társkereső Tata
1 fotóval
Főiskolát végzett
Szép jó napot kívánok Adrián vagyok !A többit pedig neked kell meg tudni ,persze ha szeretnéd 😁

Keresztény fényképes társkereső nők

Nóra (54)
Társkereső Budapest
9 fotóval
hivő: református (a magam módján gyakorlom)
Társat keresek, egyben barátot és szerelmet. A megérkezés élményét. Akivel minden erőlködés nélkül jó együtt lenni. Akivel jól működünk együtt, egymást támogatjuk, emeljük. Játszmáktól mentes, boldog kapcsolatra vágyom. Melegszívű, kedves társat szeretnék, akivel kölcsönösen inspiráljuk egymást. Vágyom az őszinte beszélgetésekre, ezek nélkül elképzelhetetlennek tartok bármit is. Ne akarjon gyökeresen megváltoztatni. Én sem akarom őt. Nem kell, hogy tökéletes legyen, elég, ha tökéletlenségében is tökéletes tud lenni nekem. Amivel le lehet venni a lábamról? Intellektus, stílus, humor, könnyed kedvesség.
Zsuzsanna (60)
Társkereső Budapest, XX.
6 fotóval
hite: református (nem gyakorlom)
Személyes találkozóba hiszek. Vallom azt, ha tartasz valahová és vannak céljaid, vágyaid az igazán csak akkor vezet el a boldogsághoz, ha van egy igazi társad akit teljes. szívből szeretsz, tisztelet, igényesség . MOTTÓM: Szeretni és szeretve lenni! Szeretek kirándulni, horgászni, természet, tánc.
Éva (64)
Társkereső Tatabánya
7 fotóval
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Egyedül élek.Szeretnék egy becsületes társat akivel lehetne programokat csinálni.Kirándulni, színházba, moziba járni, beszélgetni.Nem vagyok előfizető!Válaszolni nem tudok!
Helga (51)
Társkereső Balatonboglár, Szőlőskislak
1 fotóval
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Az élet nem főpróba, hanem előadás. Minden élesben megy, nincs módod javítani. Ma dől el minden, tessék komolyan venni a napjaidat Az élet egy bonyolult „sokismeretlenes egyenlet”, annyi mindent számításba lehet, és kell venni, de nincs kész formula ami célba vezet, azonban lehet próbálkozni. Próbáljuk „megálmodni” a jövőnket. Különös dolog a jövő. Valahányszor belenézünk, megváltozik, és mert belenéztünk, ez mindent megváltoztat. A múltban és a jövőben nem tehetünk semmit, azt hisszük a jelenben élünk, de a jelen is megfoghatatlan, egy szinguláris pont a múlt és a jövő határán, és életünk végtelen sok ilyen pillanatból áll, mint vízcseppekből az óceán. Tehát bármit teszünk az a múltban gyökeredzik és a jövőben fog megtörténni, míg próbáljuk megragadni a pillanat varázsát, aközben úszunk az idő óceánjában. Vajon tudjuk hová tartunk?
Zsike (49)
Társkereső Budapest, XXI.
4 fotóval
hite: római katolikus (alkalmanként)
Szeretek sétálni, zenét hallgatni, olvasni, sütit sütni.
Ibolya (74)
Társkereső Törökbálint
2 fotóval
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Szia, Ibolya vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. 2005 ota egyedul elek, elvaltam, van 2 fiu gyermekem, es 1 leany unnokam van. A kisebbik fiammal elek. A nagy 1973-ban, a kicsi 1976-ban szulettek. Az unnokam 2008 ban.Nagyon csalad centrikus vagyok.Nem szerettem azokat akik issznak, azt nem mondom hogy 1-2 poharral meg issznak unnepnapon az termeszetes. Nem birom a dohanyos embereket,Nyugot termeszetu emberke vagyok, nem vagyok feltekeny tipusu.Baratsagos, rendszereto, szerettem a nyugalmat. Stb.

Keresztény fényképes társkereső férfiak

János (57)
Társkereső Hódmezővásárhely
1 fotóval
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szia, Jani vagyok! 57 éves vagyok, van egy gyerekem 17 éves, szeretek jó Magyar kajákat enni, főleg ha a párom készíti. Sok mindenre nyitott vagyok. Szeretek filmezni, kikapcsolódni. Hobbi mezőgazdász vagyok, 5 szakmám van. Felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan és meg beszélünk mindent!
Zsolt (44)
Társkereső Kiskunfélegyháza
3 fotóval
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Lényegében humoros,őszinte,zenekedvelő vagyok. Alapból komoly kapcsolatot keresek,de egy ismerkedés sose tudni, hogy mit hoz! Kommunikációs nagyon fontos számomra!
Tibor (49)
Társkereső Budapest, XIII.
1 fotóval
hivő: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Kommunikatív, kedves, barátságos, gyermekszerető.
Tamás (46)
Társkereső Veszprém
3 fotóval
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Az életet csak hátratekintve lehet megérteni, de élni előre nézve kell….
Béla (49)
Társkereső Ercsi
4 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Amint a képeken is látszik 2 nagy hobbim van ,a horgászat és csónakázás. Ja persze még egy a kertészkedés ami a munkám is. De nem írok le mindent mert nem lesz miről beszélnünk ha találkozunk. Olyan hölgyet keresek hosszú távra vagy őrőkre aki tud szeretni és elfogad olyannak amilyen vagyok és nem akar megváltoztatni,szereti a természetet, a vizet ,szeret utazni és még sorolhatnám. De majd minden kiderül!
György (47)
Társkereső Győr
3 fotóval
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Keresem a páromat, aki hosszútávon testi/lelki társam lenne jóban/rosszban, és aki pár hét, hónap, év, évtized múlva is boldogan tudná mesélni a barátnőinek, "h. milyen jó ötlet volt annó bizalmat szavazni ennek a palinak, mert azóta is bearanyozza a humorával, a jószívűségével, a becsületességével és hűségével a mindennapjaimat...." 😉

30-as fényképes társkereső nők

Anita (37)
Társkereső Dunaújváros
5 fotóval
Keresem a párom :) Van egy spancim és imádom a motorokat :)
Viki (32)
Társkereső Hajdúdorog
2 fotóval
Érzelmi intelligencián alapuló komoly kapcsolatot keresek. Olyan Társat szeretnék, aki hozzám hasonlóan tudja mit szeretne az életben elérni. Határozott és gyakorlatias vagyok, fontos számomra a harmónia, a humor, a kommunikáció és a családcentrikusság. Mostanában foglalkoztat a pszichológia, politika és a közélet. Szabadidőmben legszívesebben szaunázni, biciklizni, úszni, színházba járni szeretek, de nyitott vagyok bármilyen tevékenységre. Szeretek feltöltődni a természetben és megélni az élet apróbb és nagyobb örömeit. 😊
Lilla (35)
Társkereső Törtel
3 fotóval
Szia, Lilla vagyok, Sajnos Kevés Anyagi Hátterel Rendelkezem Egészségügyi Okok Miatt Ettől Függetlenül Teljesen Épp Nő Vagyok, Önellàtó,Komoly Tartós Kapcsolatot Keresek, Kérlek Ne Ítélj Mivel Nem Ismered Az Életem! Megkérem Aki Ír Hogy Ne Tiltson Vagy Ne Hagyjon Szó Nélkül Mivel Én Őszinte Voltam.
Lilla (37)
Társkereső Budapest, XI.
2 fotóval
Társat keresek, egy életre. Olyan férfi személyében , aki hozzáfér a saját érzelmeihez, és ezt ki is tudja kommunikálni. Akinek fontos a szeretett Nő lelke. Aki engedi hogy szeressék és egyben igényli is. Szeretek sportolni ,nagyokat nevetni, olvasni és sétálni valamint beszélgetni, Imádok új dolgokat kipróbálni. Válaszkész Nő vagyok! Ugyanannyira vagyok válaszkész mint amennyire kemény és vagány! A Minden és a Semmi tökéletes egysége Én vagyok 🙂
Csilla (35)
Társkereső Budapest, XVII.
3 fotóval
Kedves Társkereső! Külsőleg a nőies, teltebb típushoz tartozom! Belsőleg a vidámság, pozitív gondolkodás, kiegyensúlyozottság jellemez! Fontos számomra a kommunikáció es a humorérzék ezt vedd figyelembe 2 cicámmal élek édes hármasban, így csak állatbarát partner jöhet szóba!
Réka (38)
Társkereső Pomáz
2 fotóval
Sport, természet, egy jó könyv egy pohár borral. Beszélgetés este munka után a teraszon, ahol jókat nevetünk a munkahelyi sztorikon, vagy filmnézés a kanapén. Barátok, koncert, színház... Séta az erdőben... Zanzásítva ez volnék én! :)

Középkorú fényképes társkereső nők

Márta (44)
Társkereső Olaszország
2 fotóval
44 éves nő vagyok aki csak ismerkedni szertne
Anikó (46)
Társkereső Budapest
1 fotóval
Magamról pár szó akkor: évek óta egyedül élek (igen, okkal!), ennyi idősen azért már kialakul az emberben egy összkép, ami szerint szeretné a társát, párját tartós kapcsolat céljából megtalálni, ezért nem nehéz gyorsan szelektálni a lehetőségek között. Tapasztalat: az erős egyedülálló nők nem egyszerű esetek, ezért nem is könnyen hódíthatóak. Mivel az idő a legdrágább kincsünk , ezért pazarolni feleslegesen nem szeretném, ha valaki nem kap választ, csupán ezért van. Mindenki toleranciaszintje dönti el, hogy hogyan dolgozza fel.
Edina (43)
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval
Üdvözlet mindenkinek. Családi okok miatt vagyok Magyarországon. Ausztriaban éltem ha tudok akkor megyek ki újra dolgozni...de 221 km re Székesfehérvártol szóval közel akár minden pénteken is jönnek haza. Útitársat is keresek egyben... nagyon fontos számomra az új élmények. Csak olyan keressen aki szintén tud és akar menni kirándulni..Európába és tengeren túlra. Jószívű inteligens férfit keresek. köszönöm hogy elolvastad. 🙂
Zsuzsi (43)
Társkereső Székesfehérvár
2 fotóval
Magamról annyit masszőrként és hajfonóként dolgozom. Keresem azt a férfiút aki szeret bulizni, csavarogni, persze majd késöbbiekben ami alakul ha el olvastad irj bátran
Kata (45)
Társkereső Budapest, XI.
1 fotóval
Szeretném ha tudnék olyat írni, ami egyedi és felkelti a figyelmedet. mert hát ugye "mi mind egyéniségek vagyunk!" :) Pár szóban hirtelen: humor, kedvesség, lelkesedés, mérsékelt kalandvágyás, természetszeretet szeretek enni :) jó filmet nézni, olvasni, rácsodálkozni a természet kreativitására, a véletlenül összepasszoló dolgokra, elmélázni néha valószerűtlen gondolatokon inkább introvertált, a barátságos fajta :) kutyás vegán - ezt hagytam a végére sokkolónak :D köszi hogy bekukkantottál! nem vagyok előfizető, és fogalmam sincs két nem-előfizető hogy tud egymásnak írni, de majd egyszer kiderül talán ez is :)
Kati (49)
Társkereső Dunaharaszti
2 fotóval
Őszinte, vidám, energikus, jószívű, rugalmas, aktív életet élő, hűséges, társasági nő vagyok. 18 éves lányom velem él, 23 éves fiam már külön utakon jár. A szerelmen kìvül mindenem megvan, ami fontos számomra. Találkozzunk és kiderül, hogy van-e dolgunk egymással.😊

Néhány fényképes társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (71), Szombathely Zoltán vagyok, 70 éves, lakhelyem Szombathely. Koromat meghazudtolóan fiatalos,életigenlő,vidám természetü,aktív férfi! Dolgozok, önellátó,háztartásomat magam vezető,rendezett egzisztencával rendelkezek. Kedvenc időtöltésem a túramotorozás, máskor főzögetés,zenélgetés /alaphangon/ a többit meg majd személyesen.
  • Zsóka (43), Kaposvár Kedves,empatikus,humoros,sport kedvelő, megbízható, becsületes, kommunikatív.
  • István (52), Iszkaszentgyörgy Bízom abban, hogy most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 176 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
  • Tomi (47), Pomáz Komoly kapcsolatot keresek! Nem túl harsány,inkább visszafogott vagyok, megtudom élni a jót és a szépet. Szeretnék újra bízni és szeretni!!!
  • Zita (48), Pápa Vannak dolgok melyeket csak az érez kinek esze, s vannak olyanok .. melyeket csak az ért kinek szíve van...xxxxxxxx

Többet mond ezer szónál...

Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk