Fényképes társkereső

73 342 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Andi, 51 éves
Társkereső Nagypáli
1 fotóval
8 órája tag
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Julcsi, 47 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 fotóval
9 órája tag
Fél éve költöztem Budapestre és szeretnék ismerkedni korombeli férfiakkal.
Niki, 38 éves
Társkereső Szigetvár
1 fotóval
9 órája tag
Komoly kapcsolatot keresek, csak akkor írj, vagy válaszolj, ha Te is!
Barbara, 43 éves
Társkereső Budapest, XII.
1 fotóval
9 órája tag
Barbara vagyok és társamat keresem hosszútávra. (Gondolom sokan vagyunk, így ezen az oldalon 😉.) Szeretek főzni, kedvencem az olasz konyha. Írj rám, ha te is szeretsz főzni és nem ijedsz meg, ha be kell verni egy szöget a falba.

Legújabb fényképes társkereső férfiak

Sanyi, 30 éves
Társkereső Budapest
1 fotóval
8 órája tag
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pisti, 31 éves
Társkereső Debrecen
1 fotóval
8 órája tag
Szia, Pisti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 45 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
2 fotóval
8 órája tag
Szia, Szabó Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 45 éves
Társkereső Győr
1 fotóval
10 órája tag
Gábor vagyok, 45 éves. Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online fényképes társkereső nők

Anita, 40 éves
Társkereső Délegyháza
5 fotóval
2 órája lépett be
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Orsi, 38 éves
Társkereső Kecskemét
1 fotóval
30 perce lépett be
Orsi vagyok, 38 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
iren, 56 éves
Társkereső Berettyóújfalu
2 fotóval
1 órája lépett be
iren vagyok, 56 éves, lakhelyem Berettyóújfalu. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 39 éves
Társkereső Nagykőrös
3 fotóval
26 perce lépett be
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Online fényképes társkereső férfiak

Péter, 23 éves
Társkereső Győr
1 fotóval
2 órája lépett be
Sziasztok :) Peti vagyok 23 éves , Győrben lakom , dolgozok már egy ideje, nyitott vagyok új dolgokra és új emberekre, pozitív személyiség és vicces alkat vagyok ezt garantálom :) hosszú távú kapcsolat céljából vagyok itt. Tudok sütni és főzni, takarítani és háztartásban segíteni, autót is vezetek , sok célom van még az életben. Ha bármi kérdésed van vagy megismernél akkor írj bátra :)
Károly, 40 éves
Társkereső Apostag
2 fotóval
3 órája lépett be
Károly vagyok, 40 éves, lakhelyem Apostag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, XV.
5 fotóval
6 perce lépett be
Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.
Krisztián, 47 éves
Társkereső Dunakeszi
1 fotóval
43 perce lépett be
Krisztián vagyok, 47 éves. Társam keresem Dunakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás fényképes társkereső nők

Tünde, 40 éves
Társkereső Budapest, XI.
1 fotóval
Egyetemet végzett
Tünde vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rebeka, 21 éves
Társkereső Budapest, XVI.
3 fotóval
Főiskolát végzett
Rebeka vagyok, 21 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Annamária, 50 éves
Társkereső Szigetszentmárton
2 fotóval
Főiskolát végzett
Önmagàra, ès környezetére igenyes hölgy tàrsat keres. Nem kalandot, komoly kapcsolatot.
Vera, 49 éves
Társkereső Veszprém
2 fotóval
Főiskolát végzett
Vera vagyok, 49 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Attila, 24 éves
Társkereső Románia
1 fotóval
Egyetemet végzett
Attila vagyok, 24 éves, lakhelyem Románia. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erik, 22 éves
Társkereső Vállaj
1 fotóval
Főiskolát végzett
Erik vagyok, 22 éves. Társam keresem Vállaj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laszlo, 35 éves
Társkereső Győr
1 fotóval
Egyetemet végzett
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabor, 49 éves
Társkereső Budapest, X.
3 fotóval
Főiskolát végzett
Szia, Gabor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény fényképes társkereső nők

Gizella, 65 éves
Társkereső Érd
3 fotóval
hite: római katolikus
Szia, Gizella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 35 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
3 fotóval
evangélikus vallású
Szeretem az életet. Van egy hosszú listám, ami egyre csak bővül, hogy mennyi mindent szeretnék még kipróbálni, átélni, megnézni az
Ági, 40 éves
Társkereső Budapest, XII.
5 fotóval
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Az életem úgy alakult, hogy keresem az új kezdetet. A boldogságra nyitott vagyok, sok tekintetben a klasszikus értékrendben hiszek. Szabadidőmet szívesen töltöm vízpart (Balaton) mellett. Szeretnék egy hozzám hasonló értékrendű, rendezett életű, intelligens férfival megismerkedni.
Anikó, 57 éves
Társkereső Budapest, VI.
1 fotóval
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Őszinte,egyedül álló nő vagyok,aki komoly kapcsolat reményében regisztrált. Jó lenne megtalálni páromat,akivel le tudnánk élni békességben-boldogságban az életünket.

Keresztény fényképes társkereső férfiak

Dávid, 23 éves
Társkereső Monor
5 fotóval
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Én is társamat keresem, mint itt sokan mások. Olyan lányt keresek, aki a mai rohanó világban is képes megállni, észrevenni a szépet, a jót, és képes rá, hogy őszintén önmagát adja. A link, kirakatembereket, a pénznyelőket, a játszadozókat szívből utálom. Szeress élni, és légy képes időnként a telefonod nyomkodása nélkül is, akár egy kellemes beszélgetés alkalmával is életben maradni. 😉 Remélem, megtalálom akit keresek. Mint zsák a foltját. 😊
Antal, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII.
1 fotóval
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sokat tudok adni, ha tudom mire van szükséged és főleg, ha viszonzásra talál. Az őszinte beszélgetés és megbeszélés híve voltam, vagyok és leszek is.
Tamás, 46 éves
Társkereső Hévízgyörk
2 fotóval
református vallású (alkalmanként)
Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
Csaba Balázs, 37 éves
Társkereső Báránd
2 fotóval
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nagyon nehéz belezsúfolni néhány karakterbe. Ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti fényképes társkereső nők

Laura, 23 éves
Társkereső Dömsöd
1 fotóval
Azt mondják aki nem keres, nem is talál és aki nem kockáztat, nem is nyer. Ezért vagyok itt, mert egy igazi nő kell az oldalamra, hogy az életem boldogabb legyen. 23 éves nő vagyok és társra vágyom. Elegem van az egy éjszakás kalandokból. Itt az ideje az igazinak! Tudnál szeretni egy pozitív gondolkodású, 160 cm magas nőt? Ez vagyok én!
Kinga, 19 éves
Társkereső Záhony
1 fotóval
Szia, Kinga vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erika, 28 éves
Társkereső Debrecen
1 fotóval
Erikának hívnak. Röviden magamról írok egy pár sort. Szeretek kirándulni, minél több időt a szabadban tölteni. Megismerni új dolgokat. Hosszú távra szeretnék megismerkedni valakivel. Hogy igazán megismerd a másikat személyesen kell találkozni. Üzenetet nem tudok írni, de ha szimpatikus és megadod az elérhetőséged üzenetben felveszem veled a kapcsolatot.
Heidi, 21 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
4 fotóval
Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem

Fiatalabb, 30 év alatti fényképes társkereső férfiak

Krisztián, 26 éves
Társkereső Nagyatád
1 fotóval
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbi, 27 éves
Társkereső Érd
1 fotóval
Sziasztok szeretek hujulni de egyaránt komoj is lenni kirándulni és mokazni csendes vagyok
János, 23 éves
Társkereső Budapest
1 fotóval
János vagyok, 23 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
János, 21 éves
Társkereső Veszprém
1 fotóval
175⬆️ Bebizonyítom hogy jobb Jack Sparrow lennék mint Johnny Depp Szeretek filmezni, sportolni, sétálni, tudok főzni csak a lencsefőzelék kinda sus Meghívlak egy ebédre ha lenyomsz kosárban ;)

30-as fényképes társkereső nők

Dorka, 37 éves
Társkereső Kesztölc
1 fotóval
Dorka vagyok, 37 éves. Társam keresem Kesztölc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildikó, 36 éves
Társkereső Kazincbarcika
1 fotóval
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mária, 35 éves
Társkereső Budapest, V.
1 fotóval
Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
Ildikó, 39 éves
Társkereső Gara
1 fotóval
Ildikó vagyok, 39 éves. Társam keresem Gara környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as fényképes társkereső férfiak

Zoltan, 39 éves
Társkereső Szerbia
1 fotóval
Zoltan vagyok, 39 éves. Társam keresem Szerbia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pál, 35 éves
Társkereső Cegléd
1 fotóval
Azon okból kifolyólag vagyok itt, hogy társat keressek, bízom benne, hogy megtalálom a megfelelő társat.
László, 30 éves
Társkereső Szombathely
4 fotóval
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Józsi, 33 éves
Társkereső Hajdúsámson
1 fotóval
Testesebb, szőrös aktív férfival ismerkednék :) Leginkább kapcsolat ami érdekel, de nem zárkózom el ha néha úgy van mástól sem.

Középkorú fényképes társkereső nők

Andrea, 49 éves
Társkereső Petőháza
1 fotóval
Napsütést,tengert,hétvégi kirándulást,túrázást,mozit,autózást,főzést,kertészkedést kedvelő nő vagyok. Hasonló jókat kedvelő párom keresem!
Enikő, 45 éves
Társkereső Győr
1 fotóval
Vidám őszinte vagyok szabadidőmben a hercegnőmmel vagyok
Évi, 46 éves
Társkereső Budapest, III.
2 fotóval
...Aztán mondd, lenne kedved mellettem felébredni? Zeneszóra ágyból kikelni, reggelre tejszínhabos, hosszú kávét inni. Pirítóst enni, aztán túrós palacsintát sütni. Sokat nevetni, beszélgetni. Egymásnak szerelmet vallani. Mondd csak, lenne kedved velem szépen élni?...
Lia, 46 éves
Társkereső Tatabánya
2 fotóval
Komoly kapcsolatot keresek.

Középkorú fényképes társkereső férfiak

Zsolt, 42 éves
Társkereső Kazincbarcika
1 fotóval
Szia Zsolt vagyok.Szeretném megtalálni az igazit remélem sikerül.
Norbi, 43 éves
Társkereső Szeged
1 fotóval
Norbi vagyok, 43 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 43 éves
Társkereső Bonyhád
1 fotóval
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 48 éves
Társkereső Tatabánya
1 fotóval
Teljesen mindegy az ide írt szöveg! Lehetek szimpatikus vagy nem, úgyis beszélgetés és találkozás után derül ki, hogy ki milyen! Mottó nélkül is tudok élni!:)

50 év feletti fényképes társkereső nők

Katika, 70 éves
Társkereső Budaörs
1 fotóval
Szolid,barátságos,szeretetre vágyó hűséges hölgy vagyok.Várom hasonló jellemű barátok jelentkezését.
Dóra, 69 éves
Társkereső Budapest, XI.
2 fotóval
Egyedül élek, özvegy vagyok. Az életem aktiv. Beszédhibás gyerekekkel foglalkozom, énekelek, kerámiázok,tornászom. Sokat vagyok az unokákkal és barátokkal, de hiányzik egy társ akire mindig számithatok.
Marika, 67 éves
Társkereső Budapest, IX.
2 fotóval
Sziasztok! Marika vagyok,társat,barátot keresek Budapest és környékéről. Jellemzésem:vidám, játékos, energikus, természet kedvelő. Külön rituálé keretében, háromszor jobbra, kétszer pedig balra szoktam megkeverni a húslevest :) A férfiban szeretem,ha karizmatikus, de gyengéd. Ha kíváncsivá tettelek, írjál!
Ilona, 74 éves
Társkereső Békéscsaba
2 fotóval
Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!

50 év feletti fényképes társkereső férfiak

József Zoltán, 71 éves
Társkereső Kecskemét
1 fotóval
József Zoltán vagyok, 71 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 67 éves
Társkereső Komló
5 fotóval
Szia, Tibor vagyok! Saját otthonomban egyedül élő férfi, akit ismerősei művelt, széleslátókörű, segítőkész emberként tisztelnek. A facebook oldalam sok mindenre felelhet...........
André, 64 éves
Társkereső Fót
1 fotóval
Szia, André vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 64 éves
Társkereső Győr
1 fotóval
Korom ellenére, fiatalos,ám racionális gondolkodású vagyok.Szeretem a vidámságot, a zenét a jó társaságot. Amikor az élet úgy hozza, a csendet, nyugalmat békét. Hiszek két ember egymásra találásában. Hogy hátralévő életünket, szebbé tartalmasabbá tegyük. Hiszek a szeretetben, a másik megértésében. Ha már eddig eljutottnuk, ami még hátravan. Éljük meg boldogan, egymást szeretve tisztelve. Ez a hitvallásom, eddig is ezek szerint éltem.

Néhány fényképes társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*

Többet mond ezer szónál...

Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk