Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Vegetáriánus és vegán társkeresők

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

71 vegetáriánus és vegán társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vegetáriánus vagy vegán számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vegetáriánus és vegán társkeresőinkkel!

Néhány vegetáriánus és vegán társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek!

Legújabb vegetáriánus és vegán társkereső nők

Ági (38)
Társkereső Tatabánya
7 napja tag
vegetáriánus és vegán
empatikus
könyvmoly
Sziasztok! Szabadidőmben szívesen megyek színházba, vagy kirándulni. Szeretek barátokkal találkozni.Vega vagyok.Van 2 cicám.
Mona (49)
Társkereső Budapest, V.
20 napja tag
vegetáriánus és vegán
állatbarát
figyelmes
Társat keresek közös programokhoz és csendes estékhez. Nem vagyok könnyű eset, de talán megéri "megfejteni"...
Ildikó (47)
Társkereső Budapest, III.
64 napja tag
vegetáriánus és vegán
érzékeny
empatikus
Keresem a társam, akivel szeretetben, szerelemben, harmóniában együtt élhetünk. Valakit, akivel hasonlóan gondolkodunk és érzünk. Nincs könnyű dolgom, mert az átlagostól nagyon eltérő gondolkodással és értékrenddel rendelkezem. Hiszek Istenben, hiszek benne, hogy Ő irányít mindent. Több vallási irányzat is közel áll hozzám, a Buddhizmus, a Kereszténység, a Hinduizmus, a Védák, de nem követem szigorúan egyik vallást sem. Fontos számomra a spirituális szemléletmód. Hiszek a reinkarnációban, a karmában, vagyis hogy mindannyian ezt kapjuk vissza, amit valamikor tettünk valaki mással, viszont abban is hiszek, hogy ennek a folyamatnak nem a karma visszakapása a lényege, hanem a tanulás. Amikor ér bennünket valami, az azért történik, mert valamit helytelenül gondolunk vagy hiszünk, valamihez helytelenül állunk hozzá, és ha megtanultuk egy leckét, akkor azt a karmát többé már nem kell visszakapnunk. Ilyenek pl. ha nem tudunk valakinek megbocsájtani, vagy ha bűntudatunk van valami miatt, vagy ha nem bízunk benne, hogy Jézus vezet és megóv bennünket, vagy a rajta kívül valaki más hatalmát elismerjük magunk felett. Hiszek benne, hogy minden problémának, betegségnek vagy történésnek lelki, illetve szellemi oka van, és általában véve mindennek. Tanultam TM-et, Jóga-repülést, Reikit, Védikus asztrológiát, és olyan módszereket, amikkel a problémák közvetlen lelki okait lehet feloldani. Nemrégen váltam el másodszor. Van egy 8 éves, tündéri kisfiam. Vegetáriánus vagyok (29 éve - 5 év kihagyással). Szeretem a természetet, az állatokat. Egy kapcsolatban fontos számomra az őszinteség, az együttérzés, a bizalom.
Anita (38)
Társkereső Hajdúszoboszló
77 napja tag
vegetáriánus és vegán
túrázós
balatonimádó
Életem párját keresem. 2 gyermekem van.3 éve elváltam, évek óta foglalkozom önismerettel, a spiritualitás közel áll hozzám. Egészségügyi okokból 10 éve vagyok vegán. Fontos számomra a testmozgás és az egészséges életmód. Nia táncolok, futok, jógázom, kerékpározok és a Természetet járom. Meggyőződésem, hogy a mai civilizált ember túlságosan eltávolodott a Természettől, és ez, valamint az elkényelmesedett, igencsak pazarló életmód okozza jelenleg az emberiség legnagyobb gondját. Hosszú távú vágyam, hogy olyan közösségre leljek, ahol leendő párommal együtt részben vagy egészben kivonulva a jelenlegi rendszernek nevezett káoszból, gyermekeimmel együtt (ha ők is ezt választják) Természethez közeli életmódot élhessek. Tárgyi eszközök helyett sokkal inkább élményekre és az utazásokra költök. Keresem azt a Férfit, a Lélektársamat, aki nagyon hasonló szemléletmóddal rendelkezik, és teljes szívemből remélem, hogy kölcsönösen működik az Energia. Mottóm: Szeretni és szeretve lenni.

Legújabb vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Jani (52)
Társkereső Budapest, III.
31 napja tag
vegetáriánus és vegán
óvatos
becsületes
Érzékelhető, intenzív, kölcsönös érdeklődés ami megmozgat. Gondolom, ezzel te is így vagy... Ismerkedni, randizni szeretnék. Érett, csinos partneremet keresem, kölcsönös szimpátiával, elfogadással, harmonikus kapcsolat reményével. Keresem azt, aki szimpatikus, akinek az adatlapja, fotója megfog valamivel, aztán lesz ami lesz. :) Spirituális érdeklődésű, vegetáriánus, értelmes, érzékeny, hűséges, ragaszkodó, szeretetre vágyó, szeretni tudó és szerethető, EGY-EMBERES típus. Utazást, túrázást, wellnesst kedvelő, jobboldali vagyok. Nem érdemes itt többet írni....ha Te is úgy gondolod, ismerjük meg egymást. Egy beszélgetéstől még kell elköteleződnünk, a kommunikáció hiányától viszont évekig itt lehetünk.
Gábor (48)
Társkereső Albertirsa
32 napja tag
vegetáriánus és vegán
szétszórt
türelmes
Szia.... A szó, alapvető klasszikus értelemben szeretném megtalálni az életem társát, ami megteremti a közöd életünk arculatát és nagy kifejezését. - Együttélés, - Közös célok, kitűzése .... - családunk karakterének kialakítása.... - hiszem azt, hogy együtt könnyebb.... - Szeretnék benne hinni, annak ellenére, hogy már ennyi idős vagyok. ........ - Bár szeretem a technika előrehaladását, és nem biztos hogy tartósan visszamennék a történelem korábbi szakaszaira.... - De ennek ellenére a mai társkereső dzsungel, személytelenségét nem kedvelem. .... - Én a személyes találkozásokban hiszek. Pl: - Találkoztam a vonaton egy hölggyel, majd utána megadta a facebook kapcsolatát, és alig ismertem meg, mert annyira nem volt szimpatikus a fényképe alapján. A valóságban meg igen. - Ezért arra kérlek találkozzunk személyesen. Te mondod meg, hogy hol találkozzunk.
Laci (22)
Társkereső Kiskunfélegyháza
58 napja tag
vegetáriánus és vegán
becsületes
filmkedvelő
Meditáció, mantra, humor,nevetés, sport, kiegyensúlyozottság
László (47)
Társkereső Kiskunhalas
59 napja tag
vegetáriánus és vegán
környezettudatos
humoros
Segítőkészek, barátságos, figyelmes, szorgalmas és kitartó ember vagyok. Szeretem a hozzám hasonló emberek társaságát. Fontos számomra a természet védelme és megőrzése, próbálok észrevétlenül élni. Szeretem a szépet! Mindenben... Kerülöm a konfliktusokat, számomra a nyugalom nagyon fontos. Nem akarok már senkit megváltoztatni. Csak az olyan emberek társaságát keresem, akik mellett az lehetek, aki vagyok. Nem szeretem a játszmákat, felesleges vitákat. Lehangol a rosszindulatú viselkedés.

Online vegetáriánus és vegán társkereső nők

Icus (48)
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
vegetáriánus és vegán
optimista
jóindulatú
Kérlek email címet írj nem tudok itt válaszolni már. Köszönöm.
Kata (45)
Társkereső Pilisvörösvár
1 órája lépett be
vegetáriánus és vegán
csendszerető
érzékeny
Nincs előfizetésem, kérek szépen elérhetőséget a kapcsolatfevételhez. Minden téren független, rendezett körülmények között élő, szabad önfejlesztő vagyok. A mindennapjaim része a természet, ezért költöztem ki a Pilisbe egy éve. Már több mint 10 éve nem eszem húst, és egy ideje már vegán is vagyok, mert fontos számomra, hogy egészséges ételeket fogyasszak. Fiatalos vagyok és sportos, a legjobban az erdőben és vízben/vizen érzem magam - bár semmiképp sem teljesítmény alapon, inkább élvezeti, egészségmegőrzési céllal. Összeszedett és tudatos vagyok, ami nem zárja ki a rugalmasságot sem a lazaságot. Emellett van humorom, és szeretek nevetni - ez is fontos része a személyiségemnek, és az életet is elviselhetőbbé teszi. A párkapcsolatomban csakúgy, ahogy a lényem minden aspektusában - a folyamatos lelki-szellemi fejlődést tartom szemelőtt, ezért hasonló érdeklődésű, nyitott gondolkodású, nyílt szívű férfi illik hozzám. A legfontosabbnak a tiszteletet, a tisztaságot és az őszinteséget tartom a párkapcsolatban (a szeretetet evidenciának veszem) - itt is szükségesnek tartom ugyanúgy az összeszedettséget, a következetességet, csakúgy, mint a rugalmasságot, lazaságot. A játszmázásokon, drámázásokon, hatalmi harcokon úgy érzem rég túl vagyok, így mindenképpen stabil érzelemvilágú partnert tudok csak elképzelni magam mellé. Nincs előfizetésem, kérek szépen elérhetőséget a kapcsolatfevételhez.
Dana (20)
Társkereső Budapest, XII.
23 perce lépett be
vegetáriánus és vegán
türelmes
szerény
Fiatal, tanuló vagyok. Keresném azt a nőt aki elfogadna egy 152 centi magas leányzót Nem vagyok előfizető, kérlek írj elérhetőséget, anélkül nem tudok írni
Dóri (49)
Társkereső Budapest, XVI.
34 perce lépett be
vegetáriánus és vegán
természetbarát
állatbarát
Uraim, nagyon örülök, ha valaki bejelöl kedvencnek, de nem tudok vele mit kezdeni. Ha szeretnél megismerni, kérlek írj levelet, adj e-mail címet, hogy tudjak válaszolni, mert jelenleg nincs előfizetésem. És kérek szépen fotókat a leveledhez. Aki ezt nem tudja értelmezni, ne is írjon. Köszönöm Nem a diplomától leszel jó ember. Kétféle ember létezik: jó ember és rossz ember. Vallástól, bőrszíntől, nemi identitástól, diplomától, tetoválástól -és még sorolhatnám - függetlenül. De jó ember lehetsz a cselekedeteidtől és a gondolkodásodtól.

Online vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Zoltán (52)
Társkereső Dunaújváros
1 órája lépett be
vegetáriánus és vegán
hobbifutó
állatbarát
Két fiam van, akiket az exemmel közösen, "megbeszéléses" egyetértésben nevelünk. Külön élünk, külön lakás, egzisztencia, pénztárca...de a fiúk erős kapcsolódási pont. Szétszórt Ikrek vagyok, állandó rohanásban és néha időzavarban. 🙃 Valamiben laza és felületes, valamiben maximalista. Néha pont fordítva. De csak nagy ritkán komoly. Számos dologban kialakult nézetem és világom van, általában határozottan megyek a dolgaim után...néha meg jó lenne, ha valaki megfogná a kezem és csak vezetne...
László (62)
Társkereső Szabadszállás
3 napja lépett be
vegetáriánus és vegán
optimista
őszinte
László vagyok, 61 éves, lakhelyem Szabadszállás. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ákos (49)
Társkereső Budapest, X.
8 perce lépett be
vegetáriánus és vegán
spontán
humoros
Tőlem mindenki falra mászik! 😊 Függőségektől mentes főállású testbeszéd elemző és komfortzóna feszegető mentor vagyok, de hangszereken, nyelvekkel, kutyákkal és gyerekekkel is ügyesen zsonglőrködöm.
Péter (63)
Társkereső Miskolc
20 perce lépett be
vegetáriánus és vegán
segítőkész
következetes
Szeretek kirándulni, kerékpározni, komolyzenét művelni, hallgatni.

Diplomás vegetáriánus és vegán társkereső nők

Gabriella (50)
Társkereső Szeged
Főiskolát végzett
vegetáriánus és vegán
segítőkész
érzékeny
Rendes, kedves, megbízható, házias egyedülálló nő vagyok.
Kati (61)
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
vegetáriánus és vegán
állatbarát
rendszerető
Őszinte vagyok, lassan barátkozom. Komoly kapcsolatot keresek. Folyamatosan tanulok és képezem magam. Szeretek mozogni, jóga, úszás, fürdő, kerékpár. Hobbim még a könyvek, az állatok, a természet. Szeretek sétálni, a természetben lenni, kirándulni. Jelenleg nem vagyok előfizető. Ilyen szempontból, amúgy is azt szeretném, ha a férfi kezdeményezne. Mail címre, ha megadod, tudok írni.
Adrienn (49)
Társkereső Solymár
Főiskolai diplomás (államigazgatás)
vegetáriánus és vegán
türelmetlen
spirituális
Vidám természetű, hűséges típus vagyok. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, barátokkal együtt lenni, nevetni, moziba menni, csak úgy sétálni, stb. Imádom a Balatont elő- és utószezonban, amikor nincs tömeg és lehet hallani a természetet. Néha kertészkedek (még kezdő vagyok), szeretek kreatívkodni a szabadidőmben. Mindig keresek valami újat, ahol kipróbálhatom magam, volt már tánc, ének, festés, most meg házi csokikészítés. Nem tudok üzenetet írni itt, így ha szeretnél ismerkedni, emailen, facebook-on tudunk levelezni.
Edina (53)
Társkereső Szentendre
Főiskolát végzett
vegetáriánus és vegán
természetbarát
hobbifutó
Edina vagyok, 53 éves, lakhelyem Szentendre. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Jelenleg nincs előfizetésem, ezért kérlek írj elérhetőséget:) köszönöm!

Diplomás vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Árpád (44)
Társkereső Budapest, III.
Főiskolai diplomás (Gépjármű és Műszaki Karszakertő)
vegetáriánus és vegán
pozitív
rendszerető
Vegetáriánus vagyok 28 éve. Nem bántom az állatokat. Szeretek főzni , de rendszeresen járok éttermekbe különleges ételeket is megkóstolni. Több vállalkozást vezetek, de szerencsére lehetőségem adódik sokat utazni. Érdekelnek az idegen kultúrák . Tavasszal és ősszel sokat biciklizek a természetben, tél pedig a snowboard nélkül még nem telt el. Eger a szülővárosom, de Budapesten tartózkodom a legtöbbet . ( ha épp nem külföldön. ) Olaszország, pontosabban Szicília és Toscana az egyik kedvenc.
Csaba (65)
Társkereső Budapest, XIII.
PhD végzettségű
vegetáriánus és vegán
környezettudatos
őszinte
Zenész vagyok, zenekutató. Az utóbbi időben legjobban a hang és az ökológia kapcsolata érdekel. Intenzíven tanítok, egyetemen, de kicsiket a zeneiskolában is. Három gyermekem van, a legfiatalabb 15. Van egy unokám is. Sokáig éltem egyedül, gondoltam most szétnézek, kit találhatok.
Gábor (34)
Társkereső Budaörs
Egyetemet végzett
vegetáriánus és vegán
becsületes
energikus
Amikor anyukád azt mondta, hogy a legjobbat akarja neked, lehet rám gondolt :DDD Na, de viccet félretéve.. A másik iránt őszintén érdeklődő és humoros fazon vagyok úgy gondolom, de nem szeretném magam limitálni erre a két dologra:) Próbálok nyitott és őszinte lenni egy kapcsolatban. Motiválcióm: új emberek megismerése és kölcsönös szimpátia esetén további közös program szervezése :)
Tibi (38)
Társkereső Vindornyafok
Főiskolát végzett
vegetáriánus és vegán
türelmes
csendszerető
Természetesen összhangban a természettel… Érdekel: minden, ami a felszín alatt megbújik, ami összeköt, ami létrehoz és ami megsemmisít…

Keresztény vegetáriánus és vegán társkereső nők

Sziszi (61)
Társkereső Keszthely
vallása: római katolikus (alkalmanként)
vegetáriánus és vegán
csendszerető
táncoslábú
Szehttps://www.youtube.com/watch?v=wsUSYgAqzHc Szeretem a szépet..,a munkám a hobbym, szeretek olvasni, / főleg ezoterikus ,vagy önfejlesztő könyveket /, kertészkedni, szeretem a természetet,a zenét és a táncot. "Ami a legnagyobb,azt nem éred el pénzzel.Élni szívből kell,nem izomból és ésszel.Mert látni tudni kell,és nem elég,ha nézel !" A fotóim ideiek június, júliusiak,..
Diana (46)
Társkereső Budapest, IX.
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
nyugodt
rendetlen
Szabadidőmben szívesen olvasok, kedvelem a jó filmeket, a színházat, a stand up előadásokat, szeretek enni-inni-kiülni-beülni és mindig tanulok valamit. Fontos számomra a tisztelet és az őszinteség, továbbá úgy vélem, kedvesnek lenni menő :)
Moncsi (53)
Társkereső Budakeszi
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
lobbanékony
empatikus
Komoly, testi-lelki-szellemi kapcsolatra vágyom, sok nevetéssel fűszerezve! Jó az immunrendszerem. Mérgektől mentes vagyok. No szuri! Szeretném, ha a párom is így gondolkodna! A képeim frissek. Bármit írhatnék ide, sokan el sem olvassák. Ha kíváncsi vagy rám, minden kérdésedre válaszolok. A döntő úgyis a találkozás! Nem vagyok előfizető. Kérlek, írj e-mail címet!
Fanni (34)
Társkereső Oroszlány
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
bringás
túrázós
Nem dohányzom és nem iszom, egészséges, sportos életet élek. 54 kg vagyok, 170 cm. Barna szem és hajszín. Dolgozom, tanuló vagyok. A családépítésen még nem gondolkodom. Szeretek sétálgatni, kirándulni. Szeretném kipróbálni a játékszobát. Prioritás; ha pesti vagy vigyél el bulizni egy nívós szórakozóhelyre ahol tudunk táncolni! Hajlamos vagyok beszorulni otthonra, olyan emberek barátságát várom, akik ki tudnak lendíteni. szeretem, a jó forró fiúkat. Káros szenvedélyek nálam hátrány. A csapból is a szex folyik. Első randin nincs tapizás, fogdosás, előszor ismerjük meg egymást. A szex téma is tabu. Komolyság, a megfelelő időben humor. A hülye gyerek stílus nem kenyerem. Családos férfiak nem érdekelnek. Szeretem az izmokat. Szeretek is minden földi jót, amit csak adhat számomra az élet. Mindent szeretek, ami a kényelmet és nyugalmat szolgálja. Igazi ínyenc vagyok, imádom a finom ételeket és italokat, igazán találó a mondás, miszerint a hasamon keresztül lehet megfogni… Bár kissé lusta típus vagyok és sokszor a másiktól várom el, hogy lépéseket tegyen a szerelemben és a párkapcsolatban, tüzes szerető vagyok, akinek számít a testi-lelki harmónia. Szeretem mindennek megadni a módját, így a szexnek is – a szexuális élet egyébként is kiemelkedően fontos számomra. Leginkább akkor élvezem a szexet, ha nemcsak testiség, de érzelmi kötődés is társul hozzá. Rosszul viselem a változatosságot, de szeretek ismerkedni, barátkozni, és szeretem az érdekes embereket, a heves érzelmeket. Sok bennem a kettősség, mert mindezek ellenére inkább konzervatív, hagyománytisztelő, mintsem szabadelvű vagyok. Magam megbízható típus vagyok, de másokat – a nagy barátkozás ellenére – csak nehezen és lassan engedek igazán közel magamhoz. Ám ha egyszer valaki a szívemig ér, örökre ott marad. Makacs és dacos tudok lenni, de nagy türelmem van és nem vagyok haragtartó típus. Arra viszont számítani kell, hogy nem könnyű velem az anyagi javakon osztozkodni, és nem árt észben tartani, hogy nehezen bocsájtom meg a hűtlenséget. Annál inkább szeretek valakit, minél jobban érzem, hogy megbízhatok benne. Pozitívumok könnyen barátkozó biztonság- és állandóság kereső takarékos szereti élvezni az életet türelmes megbízható Negatívumok lassan mozduló, kényelmes szereti, ha kiszolgálják birtokló típus dacos és sértődékeny önfejű anyagias

Keresztény vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Mátyás (58)
Társkereső Zalaapáti
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
energikus
lobbanékony
Német vagyok, de a szülőkém magyarok volták. Tizenegy évig magyarországon élek, a gyökérekem megtalálni. Még nem igazán sikerült: Nagyon hiányzik a párom. Kis probléma: Kötelező hogy jól beszélik vagy németül vagy angolul (mind a kettőt ideális lenne). Köszönöm!
Zoli (71)
Társkereső Budapest, IV.
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
érdeklődő
őszinte
Szeretem az életem,a gyerekeimet, unokáimat, sajnos özvegy lettem. Nyitott vagyok minden pozitív szeretetteljes közeledésre:). Végzettségem szerint inkább az anyagi világ érdekelt, de egyre jobban a spiritualitás felé nyitok. Hasonló érdeklődéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz.
Ákos (59)
Társkereső Polgárdi
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
lobbanékony
romantikus
Elsőként szeretném leszögezni nem vagyok előfizetö. Ákos vagyok, 59 éves, lakhelyem Polgárdi. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Van két lányom is akik 18 évesek, ikrek és magániskolába járnak most 11.-ok. Szeretnének ebben az iskolában maradni és turisztikát tanulni vagy? Minket elhagyott a feleségem, én nem fogadom őt vissza, erről a lányok is így gondolkoznak. Az egész házimunkát (főzést, vasalást, gazolást stb.) idáig is én végeztem így végeredményben nincs változás. Többet személyesen. Szeretném megtalálni azt a Nőt, akinek fontos a bizalom, őszinteség, humor...szerelem. Igyekszem mindenkinek válaszolni, viszont mivel nem vagyok előfizető így előfordul, hogy nem tudom ezt megtenni. Amikor "csak" bejelölök Valakit, mert felkeltette az érdeklődésem és nem írok annak az az oka, hogy nem tudok, mivel nem vagyok előfizető. Légyszíves írj elérhetőséget!
Laci (67)
Társkereső Győr
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
vegetáriánus és vegán
érzékeny
óvatos
Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok\/kutyusok\/ meg az igazi barátaim! Csak email. címre tudok válaszolni!

30-as vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Árpád (38)
Társkereső Budapest, II.
vegetáriánus és vegán
becsületes
nyugodt
Keresem az olyan hozzám hasonló páromat tartós kapcsolatra aki a legjobban hasonlít rám például = Bőrszín - Hajszín - Szemszín. Étkezés ami nagyon lassan idővel változik vagyis bevallom eléggé válogatós vagyok és nagyon nehéz nekem normális ételt csinálni. Jobban szeretem az egyszerű kajákat a köreteket. Minél több összetevőből áll az élelmiszer annál kisebb az esélye, hogy megeszem. Tipp = szétszedve külön tálakba rakod elém nem pedig összekeverve akkor nagyobb az esélye, hogy elfogyasztom. Írtam feljebb étkezési szokásom idővel évről évre nagyon lassan változik. Jobb ha jó magad is válogatós vagy. Le is írtam magamról a sok főbb negatívumokat. Rengeteg pozitívumom is van nem írom le őket de azért itt van egy = Sok ember szerint vicces vagyok. Attól függ hogyan is nézzük. Ha egy komolyabb ember nézi akkor már nem vicces embert lát hanem már mást lát. Habár amióta szüleim hirtelen eltávoztak nyugodjanak békében azóta már nem is vagyok annyira vicces. Ha jobban meg szeretnél ismerni nyugodtan bátran írjál. Vegyed fel velem a kapcsolatot.
Gábor (37)
Társkereső Budapest, II.
vegetáriánus és vegán
őszinte
környezettudatos
Szia! Hosszútávú társamat keresem, akivel közösen megélhetjük a mindennapi élet pillanatait és segíthetjük a másikból kihozni annak legjavát. :) 7 külföldön töltött év után költöztem haza Magyarországra 2020 júliusban. Szoktam hibázni. Viszont azokat be is ismerem, sőt, még igyekszem tanulni is belőlük, így totál jól megtartom a lelki békémet. :) Lételemem a mozgás, napi rendszerességgel csinálok valamit és leginkább bringával vagy gyalog közlekedem. Emellett imádok túrázni is. Igyekszem minél tudatosabban élni, és irányítani a figyelmemet, hogy ha kell, akkor ne rángasson az agyam valami jövőbeli nemlétező probléma felé, vagy ne pörögjön a múlt dolgain. Ez részben a jóga gyakorlás része is, hogy minél intenzívebben tudjam megélni a pillanatokat. Jóga tanítással is foglalkozom, így szeretek másokat is motiválni a mozgásban és a tudatos életvitelben. ;) Nagyon szeretek akár hétköznapi, akár filozófiai dolgokról is beszélgetni, zenét hallgatni, közösségi programokon részt venni, vagy csak szimplán élvezni a napfényt, egy pohár bort vagy egy csésze kávét. Rendszeresen írok naplót, korábban blogoltam is sokat.
Viktor (39)
Társkereső Jászalsószentgyörgy
vegetáriánus és vegán
empatikus
állatbarát
Ahogyan szerintem sokan mások, én is komoly párkapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Spirituális beállítottságú ember vagyok, de nem vagyok vallásos. Őszinte és segítőkész embernek gondolom magam, ugyanakkor néha nehezen mondok nemet, sokszor nem vagyok teljesen határozott, és néha indokolatlanul ragaszkodom a megszokásokhoz, ezért nem mindig vagyok nyitott a változásokra. Ezeken a hibáimon igyekszem tudatosan javítani, de szerintem ahogy másoknak, ez nekem is időbe telik, nem 1 napba. Az utóbbi körülbelül egy évtizedben túlterheltem magam kötelezettségekkel, így most próbálom a “romjaimból” kigyógyulva újjáépíteni az életemet. Mindezt jól esne egy szerető társsal megtenni. Nem mondom, hogy nem fontos számomra a külső és a vonzalom, de én szeretem, ha mélyebbre megyünk egymás lelkében. És ha ott azt érezzük, hogy összefonódnak a gyökereink, akkor számomra az a csoda. Ezért nagyon fontosak számomra a klasszikus emberi erények, mint például a becsületesség, a jóindulat, az odafigyelés és az együttérzés.
Dávid (39)
Társkereső Budapest, XIII.
vegetáriánus és vegán
filmkedvelő
nyugodt
Szabadidőmben sportolok,főzök,biciklizek,filmezek,kirándulok. :) Szeretem az igaz és jóindulatú embereket. Barátságos vagyok,megértő..Szerintem van humorom :D ...de ezt majd ki lehet próbálni :D Szeretem a társaságot de a nyugalmat, egyedüllétet is. Hiszem hogy két ember bármit meg tud oldani.

Középkorú vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Ákos (48)
Társkereső Pécs
vegetáriánus és vegán
empatikus
természetbarát
Szeretem az őszinte, tudatos, értelmes, széles látókörű, belátó és empatikus embereket; az állatokat, a növényeket, a természetet, kertet. Részben önellátó módon, természetközeli házikóban tervezem a további életemet, nagy kerttel, a lehető legkevésbé kártékonyan, valódi értékekre figyelve. Tisztelve az életet és a szabadságot, egymást támogató vidám családban. Bár szigorú a tekintetem tudok mosolyogni is...
Richárd (41)
Társkereső Budapest
vegetáriánus és vegán
jóindulatú
környezettudatos
A személyiségtípusom: Építész, INTJ-T, - ennek jellemzéséről beillesztek egy kis idézetet: “Az Építész személyiségtípusba tartozó emberek fantáziadúsak, de egyben határozottak, ambiciózusak, de egyben zárkózottak, hihetetlenül kíváncsiak, mégsem pazarolják fölöslegesen energiájukat.” Egy kis Kos csillagjegy elemzés is, ami totál igaz rám! “A Kos egyenes és nyílt. Mindig megmondja, amit gondol, s ezt Öntől is elvárja. Soha ne csapja be, ne hazudjon neki, mert az szinte megbocsáthatatlan vétek egy Kos szemében.” “A tüzes jegyek (Kos, Oroszlán, Nyilas) Dinamikusak, szenvedélyesek, nagyvonalúak, állandó mozgásban van, ha pedig egy helyben van, akkor is beszél, álmodozik, tervez, tanul valamit. Ezek a jegyek ambiciózusok, szókimondók és kalandvágyóak. A tűz melegít, de képes megégetni és robbanni is, ezért körültekintően kell bánni vele.” Az érdeklődési köröm elég tág: Szeretek utazni időnként, Kiruna-ba a Svéd Lappföldre szívesen ellátogatnék megcsodálni a sarki fényt, sőt talán le is telepednék arrafelé. A Balaton is érdekel, szeretek úszni, de erdei túra és régészeti helyek is érdekelnek. Továbbá érdekel még autószerelés, zenehallgatás, Némileg spirituális vagyok. Nem vagyok nagy szövegláda parti arc, nyilván részben a dadogás miatt is, szóval inkább kettesben érzem jól magam. Szívesebben ismerkednék oltatlanokkal vagy GMO mentes oltottal! Nem vagyok híve a kísérleti szereknek, pláne ha az géntechnológiás! Vannak és lehetnek a jövőben is mellékhatásai.
Gábor (41)
Társkereső Gyöngyös
vegetáriánus és vegán
precíz
türelmes
Valódi társat keresek. Egy olyan nőt, aki ideális esetben az élet minden területén a társam lehet az idők végezetéig, örökkön-örökké...
Balázs (48)
Társkereső Budapest, XX.
vegetáriánus és vegán
spirituális
határozott
Balázs vagyok 48 éves, elvált, gyermekem nincs. Megbízható, intelligens, hűséges típus vagyok, spirituális, és remélem hogy néha humoros is :).

50 év feletti vegetáriánus és vegán társkereső nők

Éva (76)
Társkereső Rácalmás
vegetáriánus és vegán
pozitív
romantikus
76 éves vagyok, minden káros szenvedélytől mentes. Vékony testalkatú. Kirándulni szeretek. Korban hozzám illő társat keresek. Személyes találkozáskor mindent megbeszélünk. Tel: *moderálva*
Zsuzsanna (68)
Társkereső Szeged
vegetáriánus és vegán
empatikus
környezettudatos
Keresem Őt, aki a lelkemre is nyitott🙂 Sajnos nincs előfizetésem, ha megadod az elérhetőséged - elérlek :)
Erika (61)
Társkereső Győr
vegetáriánus és vegán
spirituális
természetbarát
Erika vagyok, 60 éves . Társam keresem Győr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rozi (63)
Társkereső Budapest, X.
vegetáriánus és vegán
türelmes
rugalmas
A képek mutatják a külsőségeket, de mi van belül? Szőke a hajam, de valójábsn nagyon is barna vagyok. Egyáltalán nem vagyok kényes, nyafogós vagy hisztis. Első látásra mosolygósnak és kedvesnek mondanak, és ez így is van. Meglehetősen autonóm személyiség vagyok, ennek ellenére jól tudok alkalmazkodni. Mindenhol és minden helyzetben jól tudom érezni magam, valószínűleg azért, mert nyitott vagyok és érdeklődő. Nem vonz a mainstream, sokkal inkább az eredeti, egyedi, újszerű dolgokat keresem. Remekül tudok semmit tenni, de ugyan ilyen intenzitással pezsegni is. Fontos a változatosság, mert elég hamar ráunok dolgokra. Milyen még? Pozitív, életvidám, aki szeret nevetni. Hobbi: bridzs, általában a társasjátékok, színház, olvasás, kirándulás, kiállítások, mostanában a kocogás.

Néhány vegetáriánus és vegán társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (31), Vecsés A rossz útra lépni lehet hogy a legjobb döntésed lessz : )
  • Ágnes (68), Kecskemét Biztonságot szetetnék kapni, hogy biztonságot tudjak adni. 170 cm.-nél magasabb férfit keresek, dohányzom.
  • Meli (35), Felsőnyék Inkább komolyabb kapcsolatot keresek, de a baráti viszonytól sem zárkózom el. Meleg vagyok. Így, ha lehet férfiak ne írjanak. Szabadidőmben szívesen kerékpározok és boxolok. Ha felkeltettem valaki érdeklődését. Írjon bàtran.Szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre. Egyenlőre nem vagyok előfizető. Pár társkereső oldallal ugyanis pórul jártam. Sajnos sok volt a kamu és emiatt picit kételkedve regisztráltam az oldalra. De egy próbát megér. Aztán majd meglátom. *moderálva*
  • Csaba (42), Budapest, XIV. Elvált, sportos, kiegyensúlyozott lányos apuka.
  • Benjamin (44), Ausztria I am open minded and happy person to be with, I am interested in fun, relationship, friendship and partnership
Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vegetáriánus vagy vegán számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vegetáriánus és vegán társkeresőinkkel!

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk