Vegetáriánus és vegán társkeresők

116 vegetáriánus és vegán társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vegetáriánus vagy vegán számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vegetáriánus és vegán társkeresőinkkel!

Néhány vegetáriánus és vegán társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb vegetáriánus és vegán társkereső nők

Natasa, 38 éves
Társkereső Tata
3 napja tag
Természetgyógyászként dolgozom Tatán. Nagyon sokat tanultam és utaztam, és próbáltam megtalálni önmagam. Mindezek fényében most úgy gondolom, talán itt az ideje annak is, hogy ne csak egyedül, hanem mással karöltve fedezzük fel a világot és önmagunkat. :)
Kriszti, 44 éves
Társkereső Budapest, XXII.
4 napja tag
Szia, Kriszti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna, 39 éves
Társkereső Nagykőrös
10 napja tag
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildiko, 57 éves
Társkereső Gödöllő
15 napja tag
Informatikusként és pszichológusként dolgozom. Szeretek utazni, sportolni, időnként múzeumba, színházba, moziba menni, barátokkal beszélgetni egy jót, vagy éppen olvasni. Szeretem a kutyámmal való közös programokat: séta, kirándulás, tréning. Lassan egy évtizede búvárkodok. A vizet minden formájában imádom: legyen az tó vagy óceán, folyékony vagy szilárd, jég vagy hó. Vegetáriánus vagyok.

Legújabb vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Sándor, 39 éves
Társkereső Budapest, XX.
9 órája tag
Tudod szerintem mi egy jó pasi ismertetőjegyei? Borosta,Magabiztosság,kis pocak párna,tengernyi humor,óriási szív, tele szeretettel.A többi már adja magát, ha megfelelő nő kezébe kerül.
Kristóf, 24 éves
Társkereső Budapest, XIII.
18 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 24 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Budapest környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Ádám, 44 éves
Társkereső Budapest, III.
24 napja tag
Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kristóf, 32 éves
Társkereső Debrecen
42 napja tag
Szia, Kristóf vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Online vegetáriánus és vegán társkereső nők

Ildikó, 56 éves
Társkereső Budapest, III.
2 órája lépett be
Nőies, fiatalos, igényes 50-es. Tv és műköröm nélkül, sorból kissé kilógva keresem, hogy kit keressek. Kulcsszavak: természet, napsütés, vízpart, bringa, nagyonBalaton, kultúra, önismeret. apróörömök, zajlikazélet. Szeretetnyelvek: érintés és minőségi idő Néhány különböző dal, amit szívesen hallgatok: https://www.youtube.com/watch?v=hQVXSvEw8_0 https://www.youtube.com/watch?v=1SRFSvpS-k4 https://www.youtube.com/watch?v=11afPoEkJL8 https://www.youtube.com/watch?v=XdQfQ4J8cYA
Zsuzska, 38 éves
Társkereső Budapest, III.
3 órája lépett be
Teljes csömör és kiábrándultság, talajvesztés, távlattalanság.
Barbara, 48 éves
Társkereső Budapest, II.
2 órája lépett be
Sok mindent szeretek Pl.nevetni, játszani, a Napfényt, a vizet, általában az állatokat, közülük is leginkább a lovakat, zenét, a lenyűgöző természetet... Keresem az arany középutat, az egyensúlyt. Nem mondom, hogy ez mindig sikerül, de törexem rá. Érdekelnek az emberek, a dolgok mögötti mélység és foglalkoztatnak az élet nagy kérdései. Már nem vagyok előfizető, ha írsz nekem - s szeretnél rá választ is kapni :) - email címet is írj kérlek.
Viola, 40 éves
Társkereső Budapest, IV.
1 órája lépett be
Szia! A szerelmem, társam keresem az életre. Erdőben vagyok szívesen pl., kisebb túrákra vagyok kapható, ezeket viszont szívesen teszem akár hetente, vagy heti több alkalommal is. Empatikus, mély érzésű ember vagyok, nem small talk-hívő,- tehát ezt a "bemutatkozást" is averziókkal szültem meg.

Online vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Gábor, 36 éves
Társkereső Nagymaros
2 órája lépett be
Mérsékelten introvertált, nyugodt, kedves, barátságos fiúnak tartom magam. Szeretek nevettetni és nevetni. Fontosak számomra az önismeret, a folyamatos tanulás és fejlődés, a kritikus gondolkodás, az egészséges, környezettudatos életmód. Nagyon érdekelnek a természettudományok, az orvostudomány, a pszichológia és a filozófia. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, biciklizni, sportolni. Nagyon szeretem a macskámat, a mákot és a szecessziót. Hivatásként, szeretettel űzöm a munkámat. A terveim közt szerepel, hogy az angolon kívül más nyelv(ek)en is megtanuljak, elsajátítsak különböző kézműves technikákat, megtanuljak legalább egy hangszeren játszani, és sokat rajzoljak. Egy önálló, független, testi-lelki-szellemi társat keresek. Őszinte, játszmák nélküli kapcsolatot, amiben egyenlőkként vagyunk jelen, szerepek nélkül. Támogatva egymást, tanulva a másiktól, fejlődve egymás mellett.
Gábor, 36 éves
Társkereső Budapest, II.
44 perce lépett be
Szia! Hosszútávú társamat keresem, akivel közösen megélhetjük a mindennapi élet pillanatait és segíthetjük a másikból kihozni annak legjavát. :) 7 külföldön töltött év után költöztem haza Magyarországra 2020 júliusban. Szoktam hibázni. Viszont azokat be is ismerem, sőt, még igyekszem tanulni is belőlük, így totál jól megtartom a lelki békémet. :) Lételemem a mozgás, napi rendszerességgel csinálok valamit és leginkább bringával vagy gyalog közlekedem. Emellett imádok túrázni is. Igyekszem minél tudatosabban élni, és irányítani a figyelmemet, hogy ha kell, akkor ne rángasson az agyam valami jövőbeli nemlétező probléma felé, vagy ne pörögjön a múlt dolgain. Ez részben a jóga gyakorlás része is, hogy minél intenzívebben tudjam megélni a pillanatokat. Jóga tanítással is foglalkozom, így szeretek másokat is motiválni a mozgásban és a tudatos életvitelben. ;) Nagyon szeretek akár hétköznapi, akár filozófiai dolgokról is beszélgetni, zenét hallgatni, közösségi programokon részt venni, vagy csak szimplán élvezni a napfényt, egy pohár bort vagy egy csésze kávét. Rendszeresen írok naplót, korábban blogoltam is sokat.
GYÖRGY, 53 éves
Társkereső Tököl
2 órája lépett be
Üdvözlök Mindenkit. Kérlek ha felkeltettem az érdeklődésed jelölj kedvencnek, amíg tart az előfizetésem írni tudok neked.(2021.06.11. lejárt.) Kedvenc időtöltéseim: Természet járás, szaunázás, harcművészet gyakorlása, pingpongozás,kerékpározás, íjászat. Sok szerencsét az életben!
Csaba, 38 éves
Társkereső Kaposvár
3 perce lépett be
Szia! Sokoldalù és tenni akaró férfinek ismerem magam. Igényes vagyok a munkàmra és a nyugodt otthoni környezetre. Szeretek sportolni, olvasni, koràbban sokat jàrtam szìnhàzba, majd egyszer jó lenne megint, és tàncolni is. Persze én is netezek, filmezek stb, emellett elolvasok évente néhàny könyvet. Fontos szàmomra a természetesség a viselkedésben, életmódban stb. Àltalàban elég odafigyelő vagyok, a sajàt érzéseimre van, hogy nem figyelek eléggé, nem is vagyok túl romantikus, inkàbb kicsit művészlélek, de gyakorlatias, szeretem a szép dolgokat az életben.

Diplomás vegetáriánus és vegán társkereső nők

Eszter, 38 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Főiskolát végzett
Eszter vagyok, 38 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kinga, 27 éves
Társkereső Budapest, IV.
Egyetemet végzett
Kinga vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anikó, 44 éves
Társkereső Békéscsaba
Főiskolát végzett
Anikó vagyok, 44 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viki, 46 éves
Társkereső Budapest, XXII.
PhD végzettségű
Most megint nincs, aki szeressen. Pedig olyan sokan vannak. A gyerekeim, a barátaim, a barátnőim... És mégis, hiányzik az az egy... Az az egy, aki átölel, akit egyszerűen simogatni kell, ha mellettem van, fogni a kezét. Akinek kereshetem az örömet a szemében. Aki keresi az örömet a szememben. Aki lát engem, és aki engedi, hogy láthassam. Aki nem akar megváltoztatni, de mégis változom mellette. Kizárólag a jelenlététől más leszek. Aki nem akarja megmutatni nekem, hogy kicsoda, hanem azt mutatja aki, és engedi, hogy viszonyuljak hozzá. Akivel minden együtt töltött pillanat intim, legyen az egy mosoly a messengeren, vagy hosszú együtt töltött érzéki órák. Aki engedi, hogy fontos legyen nekem. Akinek fontos vagyok. Aki érzi, mit jelent a szívünkkel érinteni egymást. Aki ismeri milyen felelősség valaki más szívét a kezében tartani. És aki le tudja tenni a szívét egy másik ember kezébe. Legalább egy részét. De legalább megmutatni... És férfi. Hogy megőrizve a szabadságomat, mégis a keze alá simulhassak.

Diplomás vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Tibi, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
Főiskolai diplomás (Műszaki)
Egy normális pasi vagyok, aki szeretné megtalálni a társát. Vidám vagyok, fontos számomra a család, a barátok, szeretem a munkám, és az azzal járó kihívásokat, amiket imádok megoldani. Folyton törekszem valamire, szerintem fontos, hogy az embernek folyamatosan legyenek céljai. Szeretem az őszinte, megbízható, humoros, kommunikatív nőket, akik tudnak, és szeretnek beszélgetni. Én is ilyen vagyok. Sok hobbim van, imádok nagyokat túrázni , szeretek síelni, offroadozni, jól esik egy kávéra, vagy egy pohár borra beülni a barátokkal, és még sorolhatnám.... Kérljek jelölj egy kedveléssel, ha szimpatikusnak találsz!
Csaba, 41 éves
Társkereső Budapest, III.
Egyetemi diplomás (Grafikus/formatervező)
A két mondatos bemutatkozástól eltekintenék :) viszont a fotók rólam nem retusáltak, szerkesztettek, nem több éve készültek, esetleges találkozásnál így könnyen megismerhetsz és nem okozok az első pillanattól csalódást.
Stefan, 41 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Főiskolai diplomás (Axelson GI)
Stefan vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 42 éves
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (Természettudományok)
Természet- és művészetkedvelő, saját céljait követő, 42 éves, 180 cm magas férfi keresi érzelmes párját vidám, nyitott, csinos hölgy személyében. Elsősorban tartós kapcsolatban gondolkodom. Távolság nem akadály,legalábbis az első időszakban még biztosan nem. Egy ideje kiemelt szempont életemben a személyiségfejlődés, annak tudatában, hogy nem vagyok tökéletes. Szeretetnyelvem az érintés, a minőségi idő és az apró ajándékok. Szeretek kimozdulni, néha lazítani, ami számomra értékes, arra hajlandó vagyok sok energiát áldozni. Fontos számomra a világ megismerésének igénye, az élővilág tisztelete és szeretete, a káros szenvedélyektől mentesség, a szabadidő hasznos eltöltésének igénye, a kedvesség és a pozitív életszemlélet.

Keresztény vegetáriánus és vegán társkereső nők

Anikó, 48 éves
Társkereső Budapest, XV.
vallása: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Anikó vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Nem feltétlenül társat, hanem barátot keresek. Vegetáriánus vagyok, szeretek festegetni, és írni. Hiszek abban, hogy a szerelem kortól független.
Moncsi, 51 éves
Társkereső Budapest, XII.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
A képeim frissek. Profilfotóm 2020. karácsonyán készült. Bármit írhatnék ide. Személyesen minden kérdésedre válaszolok. A döntő úgyis a találkozás! Nem vagyok előfizető. Kérlek, írj e-mail címet!
Fanni, 33 éves
Társkereső Oroszlány
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Keresem azt a személyt, akivel egy hullámhosszon vagyunk és közös az érdeklődésünk. Vegetáriánus vagyok, nem dohányzom és nem iszom,egészséges,sportos életet élek. 54 kg vagyok, 170 cm. Barna szem és hajszín. Nem dolgozom, tanuló vagyok. A szüleimmel élek, külön lakrészben. A családépítésen még nem gondolkodom. Szeretek kirándulni, sétálgatni, szeretném kiprobálni a sup-ozást. Hasonló életvitelű emberek jelentkezését várom.
Márti, 43 éves
Társkereső Budapest, III.
hivő: római katolikus
Jó érzés, ha egy erős férfi kéz fogja a kezem kirándulás, tánc közben. Örömmel nézem, ha a párom jóétvággyal eszi a főztömet. Szeretném a páromat esténként mosolyogva hazavárni, átölelni.

Keresztény vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Róbert, 40 éves
Társkereső Budapest, XV.
római katolikus vallású (alkalmanként)
Világra nyitott, őszinte embernek tartom magam, akinek vannak céljai és kitartó, hogy el is érje azokat, munkájában szorgalmas és elkötelezett, párkapcsolatban hűséges és odaadó társ.
Ákos, 38 éves
Társkereső Salgótarján
hivő: római katolikus
Szia! Keresem a párom , aki lehetőleg ne egyen húst. a többi az annyira nem számít. A munkám: Asztalos vagyok, A legmagasabb végzettségem az egy Informatikai Szakközép. Amiben dolgozom: Asztaloskodás, Kőműveskedés, Burkolás, Eredetileg Építész akartam lenni, de nem bántam meg hogy inkább az elképzelések megvalósítása mellett döntöttem, nem pedig a megtervezésében, szeretem ezt , ezeket csinálni. Szeretek Sportolni, ha kihagyok , kicsit depressziós is leszek miatta, szerencsére itthon van kondiszobám kialakítva így ez is most is megoldott. Zene az szinte mindig duruzsol valahol, mikor dolgozom akkor pedig 100% hogy szól, az ad energiát :)
Zoltán, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Röviden... Tisztában vagyok önmagammal. Jól érzem magam a bőrömben. Vannak céljaim. Vannak vágyaim. Vágyom egy hosszútávú szeretet-kapcsolatra, amelyben támogató, feltétel nélküli szeretet adó viszony révén folyamatosan emeljük egymást, megteremtve azt a csendet, ahol mindketten megtaláljuk önmagunkat. Feltölt: család, barátok, túrázás, kirándulás, kerékpározás, futás, olvasás, meditáció... Hálás vagyok futár munkámért, mely \"mai helyzetben\" megélhetést biztosít...
Tom, 66 éves
Társkereső Budapest, II.
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Nem a szerencsések hálásak. A hálásak örülnek. (Sir Francis Bacon) Számomra fontos az összetartozás és a szemmagasságban való csere. Az értelmi közelség és az összekapcsoltság alapja a testi közelség tartós vágyának.

Fiatal vegetáriánus és vegán társkereső nők

Rézi, 28 éves
Társkereső Budapest, X.
Nem beszélek túl sokat, többet vagyok csöndben, elmerengve csak úgy a kis világomban, vagy eldudorászva. Néha sikerül megnevettetnem másokat. Inkább nyugodt, békés, visszafogott természetű vagyok, egyszerűen telnek a napjaim. Néha sikerül kiakadnom apróságokon😉.. de előbb utóbb azért visszazökkenek a jó állapotba. Hajlamos vagyok túlbonyolítani dolgokat. Szeretek biciklizni, sétálni, csobbanni egy tóban, de otthon is szívesen ücsörgök, filmezek.
Laura, 21 éves
Társkereső Budapest, I.
Laura vagyok, 20 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viki, 24 éves
Társkereső Vecsés
Viki vagyok, 24 éves, lakhelyem Vecsés. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gréta, 19 éves
Társkereső Pécs
Szia, Gréta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatal vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Imi, 18 éves
Társkereső Sándorfalva
Imi vagyok, 18 éves, lakhelyem Sándorfalva. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 25 éves
Társkereső Budaörs
ENFJ személyiség Néha főzök finom vega / vegán indiai ételeket. :) A többi az adatlapomról kiderül

30-as vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Richárd, 34 éves
Társkereső Budapest, XXI.
A szeretetet és a szerelem határtalan,nem anyagi. Ezért nem is lehet szabályokkal és korlátokkal,megpróbálni, megélni. Amit tehetsz hogy befogadod és megosztod,szabadon ahogy tetszik. Sokan mégis korlátok közé akarják szorítani,ami nem gond,de úgy csak halovány önmaga. Fontos tudni rólam és fontos hogy jelenleg egy "szabad" "nyitott" kapcsolatban vagyok. Ismerkedni és tágítani szeretném a határaim,hiszen minden egyes új ember megismerés általal magamhoz is közelebb kerülök/ünk. Továbbá vegetáriánus vagyok,nem dohányzom nem iszok (nagyon ritkán mértékkel ). Bár ezeket nem várom el viszont,mindenki tegye ami szamára jó. 😉🙂 Viszont fontos hogy legyél nyitott befogadó és ne tőlem várd hogy boldoggá tegyelek,hiszen azt senki nem adhatja neked. 🙂Osztozni viszont azt szívesen teszem. Határ a csillagos és és mi magunk. Legyen szép napod.
Dénes, 35 éves
Társkereső Nyírbátor
Heló Nő ,) Mi lenne velünk nélkületek, női energiák nélkül?! Ha van spiritusz az ismerkedésünkben, vagy csak a fotómon szerinted, az a legjobb ok a jó közeledéshez ,)
Gábor, 36 éves
Társkereső Budapest, XV.
Őszinte. Állatbarát. Vegetáriánus(nem zavar, ha mindenevő vagy, és nem is akarlak meggyőzni). Minőségi szex. Életvidám. Barátok. Séta. Önismeret. Edzés. Koncert. Fesztivál. Empátia. Nyitottság. Nyugodt. Megbízható. Társasjáték. Fagyi. Sajt. Beszélgetés a semmiről és a mindenről. Irónia. Humor. Troll. Gondoskodó. Ember. Tökéletlen. Szeretek beszélgetni, meghallgatni. Szeretem érezni, hogy élek. „Az ember természeténél fogva idegenkedik a fájdalomtól és a kényelmetlenségtől. Azt akarjuk, hogy minden simán menjen. Pedig ha mozdulatlanok maradunk, nem fogunk fejlődni. Ha mindig a biztonságos játszmát választjuk, álmaink sosem válnak valósággá. Nem kapjuk meg, amit akarunk, ha azt várjuk, hogy Isten a küszöbünkre helyezze azt. Magunkhoz kell ölelnünk a nehézséget és a változást, ha kiteljesedett életre vágyunk. Ha a hajó nem inog, az azt jelenti, nem tart sehová.” (Yehuda Berg)
Viktor, 37 éves
Társkereső Jászalsószentgyörgy
Szeresd, kiket nem szerettek Becsüld, kiket megvetettek Nyújts kezet azoknak, kik elestek Bátorítsd, kik reményt keresnek Mások örömét ne vedd el Sérelmeid feledd el Gyarlóságod vesd el Haragod temesd el Mikor úgy érzed, hogy senki nem fogja a kezed Légy hálás azokért, kik a rosszban is ott vannak veled Kiknek egy bátorító szavában a reményt megleled Kik továbblendítik elakadt kereked S ha indulnál, de az első lépést megtenni nem mered Rogyj le térdre, és szegezd le tekinteted Mert bár lehetsz ügyes, soha ne feledd Nem te vagy a világ felett, hanem a világ van feletted S mikor a mocsárból már semmi nem látszik, csak a fejed És valaki feléd nyújt egy segítő kezet Ne várd, hogy kihúz és megmenti életed Ragadd meg, és húzd, húzd, húzd ki tested és lelkedet Nem baj, ha fáj, ne küzdj a bánat ellen Csak az nem fáj olykor, mi már élettelen Sírd el a múltat, s éld meg a jelent Bízd a jövőt, miben a virágból gyümölcs terem S miközben tetteidet megteszed és céljaidat tervezed Hagyd, hogy szerelmed megfogja két kezed S miközben folyton-folyvást az utad keresed Légy te magad a jóság, s a szeretet

Középkorú vegetáriánus és vegán társkereső nők

Anna, 44 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Utazást kedvelő, állatbarát nőci vagyok, aki kissé kocka is, s nemcsak egy notival, hanem egy érdekes könyvvel is remekül elvan... Eddig úgy gondoltam a különböző személyiségek kiegészítik egymást, de mostanra rá kellett jönnöm, lehet, hogy másnál működik, de nálam nem, így hasonló mentalitású Társat keresek...
Helena, 46 éves
Társkereső Debrecen
Mészáros Lőrinc kisöccsét keresem. Aki legalább olyan jóképű mint a báttyja, és olyan humorral bír,hogy bárki úgy érezheti magát mellette,hogy ő egy lélektárs. Telepatikusan nem tudok válaszolni,adj valami más elérhetőséget.
Anikó, 48 éves
Társkereső Budapest, XV.
Művészeteket kedvelő és űző 48 éves nő vagyok. Szeretek képzőművészettel és írással is foglalkozni. Egy NORMÁLIS, empatikus, a női-férfi játszmákat nem kedvelő ember vagyok,és ugyanezeket keresem másban is.Lehetsz idősebb, vagy fiatalabb, lényeg hogy kreatív, megbízható legyél. Sokkal fiatalabbnak nézek ki, de legbelül már nem vagyok az. Vegetáriánus vagyok, olyan embert keresek aki ezt elfogadja.
Zsuzsi, 47 éves
Társkereső Budapest, XIX.
Társamat keresem, aki osztja, vagy elfogadja buddhista világnézetemet

Középkorú vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Róbert, 45 éves
Társkereső Nagyoroszi
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ákos, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szeretem a jó embereket, az állatokat, a növényeket, a mozgást, az aktivitást, a tanulást, a fejlődést, a szelet, a napot, az erdőt, a valódi dolgokat és a valódi embereket. Segítőkésznek tartom magam, igyekszem azt adni amit a másik kér, amire szüksége van. Törekszek a tudatosságra, egyre többször hallgatok a szívemre.
Ferenc, 44 éves
Társkereső Kőszárhegy
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztián, 42 éves
Társkereső Szlovákia
Krisztián vagyok, 40 éves. Esztergomtól 20 km-re,Köbölkúton élek. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti vegetáriánus és vegán társkereső nők

Icu, 63 éves
Társkereső Pécel
Keresem korombeli társam, barátom, kedvesem,aki földönjáró reális, de pozitiv gondolkodású. Másokkal, és a körülöttünk lévő világgal is törődő. " A mindennapok hordalékából kell kimosnunk életünk maroknyi aranyát" Déry Tibor
Kata, 67 éves
Társkereső Ajka
Kata vagyok, 66 éves, lakhelyem Ajka. A mozgás a lét elemem, természetimádó, kreatív, aktív, nő vagyok, a kertészkedés a hobbim. Jól kijövök az emberekkel. Szeretem a kellemes zenét, a rendet magam körül és „belül” is, egy kis romantikára, túrákra is bármikor kapható vagyok gyalogosan, kerékpárral is. Szeretek főzni, olvasni, jógázni, érdekel a természetgyógyászat, gyógynövények. Nem vagyok tökéletes, szeretnék jobb emberré válni. „Nil nocere”. Igyekszem betartani „a nem ártás” törvényét, ha már segíteni nem tudok. Egy jó szó, egy mosoly is sokat segíthet. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Amennyire lehet a mai világban, egészségesen élek, magam termelem a zöldségeimet vegyszermentesen. Mond, akarsz-e játszótársam lenni az élet színpadán? (A fotó 2020.03.01-én készült - barátnőmmel túráztam a Mogyorós-kút környékén.)
Erzsébet, 63 éves
Társkereső Budapest, XI.
Nagyon szeretek élni. Magamrol ennyit: szeretek utazni, sportolni főleg biciklizni,és túrázni a hegyekben. Tartós kapcsolatot keresek. Városi életet szeretem de a vidékkel sincs semmi gondom
Kata, 60 éves
Társkereső Nagy Britannia
Szia, Kata vagyok, Már vártalak.... Álmaimban sokszor elképzeltelek... Külsődre és környezetedre igényes vagy. Nem dohányzol... és alkoholra sincs szükséged, hogy ellazulj egy hosszú nap után. Szívesen töltöd idődet a természetben. Többre értékeled a madárcsicsergést a tv adásánál. Nyitott vagy az újdonságokra. Szeretsz kertészkedni. Nem ijedsz meg, ha kell akár.. a bringa megjavításától sem ... hahaha Kilencedik éve élek Londonban és néhány év múlva tervezem majd hazaköltözni. Kiegyensúlyozott, boldog életet élek, amit szeretnék Veled megosztani. A barátaim energiabombának szoktak hívni :-) Ez talán az egészséges életmódomnak is köszönhető. Hosszú ideje vegetáriánus vagyok, jógát gyakorlok és oktatok. Szeretek élni, szerelmesnek lenni... nagyokat nevetni... és táncolni :-) Mindenem megvan, amire szükségem van, csak Rád várok! Bújós vagyok. Nagyon fontos számomra az érintés. Érintés a szeretet-nyelvem. :-) Szeretem az egyszerűséget, természetest. Nem olyan társat keresek, akivel együtt megöregedünk, hanem akivel együtt örökké fiatalok maradunk!

50 év feletti vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Csaba, 66 éves
Társkereső Nagykanizsa
Tartós kapcsolat reményében keresem társam, aki hozzám hasonlóan érdeklődik a művészetek iránt. Független vagyok ezt leendő társamtól is elvárom. Remélem tartogat még az élet számomra/számunkra egy kis boldogságot.
Zoli, 70 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szeretem az életem,a gyerekeimet, unokáimat, sajnos 2 éve özvegy lettem. Nyitott vagyok minden pozitív szeretetteljes közeledésre:). Végzettségem szerint inkább az anyagi világ érdekelt, de egyre jobban a spiritualitás felé nyitok. Hasonló érdeklődéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz. Mivel úgyis a Hölgyek választanak, ha gondoljátok jelöljetek kedvencnek, vagy írjatok, küldjetek SMS-t! Csak fényképes megkeresésekre válaszolok.
Laci, 66 éves
Társkereső Győr
Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok\/kutyusok\/ meg az igazi barátaim!
Dénes, 68 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
Szia, Dénes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány vegetáriánus és vegán társkereső bemutatkozása

  • Viola (74), Balassagyarmat Egymást keressük? Társam keresem,szintén független,igényes,hasonló korú,nem kalandot kereső, férfi személyében.Személyesen többet.
  • Tibor (49), Kunszállás Sziasztok! Komoly kapcsolatra vágyom, nem futó kalandokra. Keresem a hozzám illő hölgyet 50 km távolságon belül.
  • Tamás (31), Nagyharsány Szia, Fotózás, Mountain Bike, futás, túrázás, mozi, filmek, filmzenék...
  • Zoltán (28), Budapest, XI. Sziasztok! Néha magának való srác vagyok, aki társat keres. Fizikusként végeztem, jelenleg a doktori képzésem vége felé, reményeim szerint egy kiegyensúlyozott élet irányába haladok. Olyan komoly kapcsolatot keresek amiben társak lehetünk, és mindegyikőnk hajlandó energiát fektetni ebbe. Szabadidőmben leggyakrabban építek valamit, vagy bármelyik általános olvasás/sportorolás/fimnézés időtöltéssel próbálom megvárni a holnapot.
  • Ildikó (61), Budapest, IV. SOHA SEM KÉSŐ Jókedélyű, mások szerint jó humorral megáldott ember vagyok. Mivel nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek. Szeretem a színházat, utazásokat, de a többit inkább élőszóban mondanám el, ill. találkozáskor eldöntheted, hogy szimpatikus vagyok-e számodra, vagy sem?
Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vegetáriánus vagy vegán számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vegetáriánus és vegán társkeresőinkkel!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk