Vegetáriánus és vegán társkeresők

108 vegetáriánus és vegán társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vegetáriánus vagy vegán számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vegetáriánus és vegán társkeresőinkkel!

Néhány vegetáriánus és vegán társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb vegetáriánus és vegán társkereső nők

Kinga, 27 éves
Társkereső Budapest, IV.
21 napja tag
Kinga vagyok, 27 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Eva, 49 éves
Társkereső Szeged
27 napja tag
Eva vagyok, 49 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anikó, 44 éves
Társkereső Békéscsaba
42 napja tag
Anikó vagyok, 44 éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Virág, 46 éves
Társkereső Dunakeszi
52 napja tag
Sokféle virág vagyok, egy egész csokor. A szenvedélyes vörös rózsától a bájos jácinton át a szúrós kaktuszig. Te érted a virágok nyelvét?

Legújabb vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Gábor, 25 éves
Társkereső Budapest, XVII.
7 napja tag
Hamarosan bővebben is írok magamról, addig is elég annyit tudnod, hogy 25 éves férfi vagyok és remélem hamarosan találok magamnak valaki Budapest környékén. Szeretnék adni egy esélyt annak, hogy boldogabb, teljes életet éljek melegként. Egyébként 180 cm magassággal ajándékozott meg az élet, a többi adatom lentebb szemügyre veheted.
Tibi, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
17 napja tag
Egy normális pasi vagyok, aki szeretné megtalálni a társát. Vidám vagyok, fontos számomra a család, a barátok, szeretem a munkám, és az azzal járó kihívásokat, amiket imádok megoldani. Folyton törekszem valamire, szerintem fontos, hogy az embernek folyamatosan legyenek céljai. Szeretem az őszinte, megbízható, humoros, kommunikatív nőket, akik tudnak, és szeretnek beszélgetni. Én is ilyen vagyok. Sok hobbim van, imádok nagyokat túrázni , szeretek síelni, offroadozni, jól esik egy kávéra, vagy egy pohár borra beülni a barátokkal, és még sorolhatnám.... Kérljek jelölj egy kedveléssel, ha szimpatikusnak találsz!
Csaba, 38 éves
Társkereső Budapest, III.
41 napja tag
A két mondatos bemutatkozástól eltekintenék :) viszont a fotók rólam nem retusáltak, szerkesztettek, nem több éve készültek, esetleges találkozásnál így könnyen megismerhetsz és nem okozok az első pillanattól csalódást.
Richárd, 34 éves
Társkereső Budapest, XXI.
51 napja tag
A szeretetet és a szerelem határtalan,nem anyagi. Ezért nem is lehet szabályokkal és korlátokkal,megpróbálni, megélni. Amit tehetsz hogy befogadod és megosztod,szabadon ahogy tetszik. Sokan mégis korlátok közé akarják szorítani,ami nem gond,de úgy csak halovány önmaga. Fontos tudni rólam és fontos hogy jelenleg egy "szabad" "nyitott" kapcsolatban vagyok. Ismerkedni és tágítani szeretném a határaim,hiszen minden egyes új ember megismerés általal magamhoz is közelebb kerülök/ünk. Továbbá vegetáriánus vagyok,nem dohányzom nem iszok (nagyon ritkán mértékkel ). Bár ezeket nem várom el viszont,mindenki tegye ami szamára jó. 😉🙂 Viszont fontos hogy legyél nyitott befogadó és ne tőlem várd hogy boldoggá tegyelek,hiszen azt senki nem adhatja neked. 🙂Osztozni viszont azt szívesen teszem. Határ a csillagos és és mi magunk. Legyen szép napod.

Online vegetáriánus és vegán társkereső nők

Viola, 40 éves
Társkereső Budapest, IV.
4 perce lépett be
Szia! A szerelmem, társam keresem az életre. Erdőben vagyok szívesen pl., kisebb túrákra vagyok kapható, ezeket viszont szívesen teszem akár hetente, vagy heti több alkalommal is. Empatikus, mély érzésű ember vagyok, nem small talk-hívő,- tehát ezt a "bemutatkozást" is averziókkal szültem meg.

Online vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

GYÖRGY, 53 éves
Társkereső Tököl
2 órája lépett be
Üdvözlök Mindenkit. Szeretem az elcsendesülést, megtapasztalni a világ rezdüléseit. Szeretek harmóniában élni a többi érző lélekkel a természettel. Hiszek a gondolat teremtő erejében, mikor az elme elcsendesedik. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Milyen társra vágyom, mint mindenki más. Legyen Nő. Kedvenc időtöltéseim: Természet járás, szaunázás, harcművészet gyakorlása, pingpongozás,kerékpározás, íjászat.
Tamás, 31 éves
Társkereső Gyöngyöspata
2 órája lépett be
Melankolikus, álmodozó, de egyszerre realista, logikát kereső. Zárkózott, magányos, de végtelenül nyitott, kíváncsi és elfogadó. Van, hogy lámpalázas, tömegiszonyos, néha merev (that's what she said) van, hogy laza, viccelődő és "kóstolgató". Komoly, de mellette iszonyat hülye. Írj, ha egy ufó vagy.
Tamás, 40 éves
Társkereső Budapest, XI.
9 perce lépett be
Ebben a csodaszép világban, amit az igazinak és egyedülinek hiszünk, folyton szembe kell néznünk önnön gyengeségeinkkel. Amíg nem találjuk meg a most meglévő helyzetünkben a vigasztalást önmagunkban, bármilyen meglévő problémára, addig feleslegesen keressük a párunkat, csalódni fogunk. A gondolataink teremtik meg a jövőnket. A tetteink pedig meghatározzák, hogy milyen leckéket kapunk meg újból és újból. :) Alapvetően nyugodt természetű embernek tartom magam. INFj-A. A képek világában élek. Fotózással foglalkozom. Szívesen készítek portrékat.

Diplomás vegetáriánus és vegán társkereső nők

Viki, 46 éves
Társkereső Budapest, XXII.
PhD végzettségű
Most megint nincs, aki szeressen. Pedig olyan sokan vannak. A gyerekeim, a barátaim, a barátnőim... És mégis, hiányzik az az egy... Az az egy, aki átölel, akit egyszerűen simogatni kell, ha mellettem van, fogni a kezét. Akinek kereshetem az örömet a szemében. Aki keresi az örömet a szememben. Aki lát engem, és aki engedi, hogy láthassam. Aki nem akar megváltoztatni, de mégis változom mellette. Kizárólag a jelenlététől más leszek. Aki nem akarja megmutatni nekem, hogy kicsoda, hanem azt mutatja aki, és engedi, hogy viszonyuljak hozzá. Akivel minden együtt töltött pillanat intim, legyen az egy mosoly a messengeren, vagy hosszú együtt töltött érzéki órák. Aki engedi, hogy fontos legyen nekem. Akinek fontos vagyok. Aki érzi, mit jelent a szívünkkel érinteni egymást. Aki ismeri milyen felelősség valaki más szívét a kezében tartani. És aki le tudja tenni a szívét egy másik ember kezébe. Legalább egy részét. De legalább megmutatni... És férfi. Hogy megőrizve a szabadságomat, mégis a keze alá simulhassak.
Petra, 33 éves
Társkereső Budapest
Főiskolát végzett
Szia, Petra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Moncsi, 51 éves
Társkereső Budapest, XII.
Főiskolát végzett
A képeim frissek. Profilfotóm 2020. karácsonyán készült. Bármit írhatnék ide. Személyesen minden kérdésedre válaszolok. A döntő úgyis a találkozás! Nem vagyok előfizető. Kérlek, írj e-mail címet!
Imola, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
Főiskolát végzett
Imola vagyok, 40 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Stefan, 41 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Főiskolai diplomás (Axelson GI)
Stefan vagyok, 41 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 42 éves
Társkereső Győr
Egyetemi diplomás (Természettudományok)
Természet- és művészetkedvelő, saját céljait követő, 42 éves, 180 cm magas férfi keresi érzelmes párját vidám, nyitott, csinos hölgy személyében. Elsősorban tartós kapcsolatban gondolkodom. Távolság nem akadály,legalábbis az első időszakban még biztosan nem. Egy ideje kiemelt szempont életemben a személyiségfejlődés, annak tudatában, hogy nem vagyok tökéletes. Szeretetnyelvem az érintés, a minőségi idő és az apró ajándékok. Szeretek kimozdulni, néha lazítani, ami számomra értékes, arra hajlandó vagyok sok energiát áldozni. Fontos számomra a világ megismerésének igénye, az élővilág tisztelete és szeretete, a káros szenvedélyektől mentesség, a szabadidő hasznos eltöltésének igénye, a kedvesség és a pozitív életszemlélet.
Róbert, 40 éves
Társkereső Budapest, XV.
PhD végzettségű (Közgazdaságtan)
Világra nyitott, őszinte embernek tartom magam, akinek vannak céljai és kitartó, hogy el is érje azokat, munkájában szorgalmas és elkötelezett, párkapcsolatban hűséges és odaadó társ.
Zoltán, 46 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
Egyetemi diplomás (Mérnök-közgazdász)
Röviden... Tisztában vagyok önmagammal. Jól érzem magam a bőrömben. Vannak céljaim. Vannak vágyaim. Vágyom egy hosszútávú szeretet-kapcsolatra, amelyben támogató, feltétel nélküli szeretet adó viszony révén folyamatosan emeljük egymást, megteremtve azt a csendet, ahol mindketten megtaláljuk önmagunkat. Feltölt: család, barátok, túrázás, kirándulás, kerékpározás, futás, olvasás, meditáció... Hálás vagyok futár munkámért, mely \"mai helyzetben\" megélhetést biztosít...

Keresztény vegetáriánus és vegán társkereső nők

Anikó, 48 éves
Társkereső Budapest, XV.
vallása: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Anikó vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Nem feltétlenül társat, hanem barátot keresek. Vegetáriánus vagyok, szeretek festegetni, és írni. Hiszek abban, hogy a szerelem kortól független.
Barbara, 48 éves
Társkereső Budapest, II.
egyéb keresztény vallású
Sok mindent szeretek Pl.nevetni, játszani, a Napfényt, a vizet, általában az állatokat, közülük is leginkább a lovakat, zenét, a lenyűgöző természetet... Keresem az arany középutat, az egyensúlyt. Nem mondom, hogy ez mindig sikerül, de törexem rá. Érdekelnek az emberek, a dolgok mögötti mélység és foglalkoztatnak az élet nagy kérdései. Holnaptól nem leszek előfizető, ha írsz nekem - s szeretnél rá választ is kapni :) - email címet is írj kérlek.
Fanni, 33 éves
Társkereső Oroszlány
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Keresem azt a személyt, akivel egy hullámhosszon vagyunk és közös az érdeklődésünk. Vegetáriánus vagyok, nem dohányzom és nem iszom,egészséges,sportos életet élek. 54 kg vagyok, 170 cm. Barna szem és hajszín. Nem dolgozom, tanuló vagyok. A szüleimmel élek, külön lakrészben. A családépítésen még nem gondolkodom. Szeretek kirándulni, sétálgatni, szeretném kiprobálni a sup-ozást. Hasonló életvitelű emberek jelentkezését várom.
Márti, 43 éves
Társkereső Budapest, III.
hite: római katolikus
Jó érzés, ha egy erős férfi kéz fogja a kezem kirándulás, tánc közben. Örömmel nézem, ha a párom jóétvággyal eszi a főztömet. Szeretném a páromat esténként mosolyogva hazavárni, átölelni.

Keresztény vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Ákos, 38 éves
Társkereső Salgótarján
vallása: római katolikus
Szia! Keresem a párom , aki lehetőleg ne egyen húst. a többi az annyira nem számít. A munkám: Asztalos vagyok, A legmagasabb végzettségem az egy Informatikai Szakközép. Amiben dolgozom: Asztaloskodás, Kőműveskedés, Burkolás, Eredetileg Építész akartam lenni, de nem bántam meg hogy inkább az elképzelések megvalósítása mellett döntöttem, nem pedig a megtervezésében, szeretem ezt , ezeket csinálni. Szeretek Sportolni, ha kihagyok , kicsit depressziós is leszek miatta, szerencsére itthon van kondiszobám kialakítva így ez is most is megoldott. Zene az szinte mindig duruzsol valahol, mikor dolgozom akkor pedig 100% hogy szól, az ad energiát :)
Tom, 66 éves
Társkereső Budapest, II.
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Nem a szerencsések hálásak. A hálásak örülnek. (Sir Francis Bacon) Számomra fontos az összetartozás és a szemmagasságban való csere. Az értelmi közelség és az összekapcsoltság alapja a testi közelség tartós vágyának.
Róbert, 45 éves
Társkereső Nagyoroszi
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoli, 70 éves
Társkereső Budapest, IV.
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Szeretem az életem,a gyerekeimet, unokáimat, sajnos 2 éve özvegy lettem. Nyitott vagyok minden pozitív szeretetteljes közeledésre:). Végzettségem szerint inkább az anyagi világ érdekelt, de egyre jobban a spiritualitás felé nyitok. Hasonló érdeklődéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz. Mivel úgyis a Hölgyek választanak, ha gondoljátok jelöljetek kedvencnek, vagy írjatok, küldjetek SMS-t! Csak fényképes megkeresésekre válaszolok.

Fiatal vegetáriánus és vegán társkereső nők

Laura, 21 éves
Társkereső Budapest, I.
Laura vagyok, 20 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viki, 24 éves
Társkereső Vecsés
Viki vagyok, 24 éves, lakhelyem Vecsés. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gréta, 19 éves
Társkereső Pécs
Szia, Gréta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tinus, 28 éves
Társkereső Nyíregyháza
Őszintén szólva még sosem próbálkoztam a társkeresés ezen formájával, de most hátha... Röviden: nagybetűs FÉRFIAK jelentkezését várom, akik még tudják mit jelent úriembernek lenni ebben a rohanó világban. :-)

Fiatal vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Imi, 18 éves
Társkereső Sándorfalva
Imi vagyok, 18 éves, lakhelyem Sándorfalva. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bálint, 24 éves
Társkereső Budaörs
ENFJ személyiség Néha főzök finom vega / vegán indiai ételeket. :) A többi az adatlapomról kiderül
Vili, 27 éves
Társkereső Debrecen
Vilinek hívnak és a Debreceni Egyetem angol szakán tanulok. Az utóbbi időben lételememmé vált a zene, amit nagy örömömre mindenben képes vagyok felfedezni (a madarak csicsergésétől kezdve egészen a patak csobogásáig). Emellett hangszeres zenét is hallgatok, valamint játszok: basszusgitáros vagyok egy keresztény zenekarban. Szívesen pengetem továbbá az akusztikus gitárom húrjait és időről időre éneklek is mellé. Rendszeresen kimegyek a természetbe, hogy feltöltődjek. Az állatok (főként madarak, kutyák, macskák és lovak) közelsége megnyugtat. Általában próbálom felfedezni a szépet és örömtelit minden pillanatban. Tartalmas kapcsolatot keresek, amely lehetővé teszi önmagam több aspektusból való megismerését, miközben ez a lehetőség a másik fél számára is adott és ő is pozitív irányba fejlődhet ezáltal.

30-as vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Dénes, 35 éves
Társkereső Nyírbátor
Heló Nő ,) Mi lenne velünk nélkületek, női energiák nélkül?! Ha van spiritusz az ismerkedésünkben, vagy csak a fotómon szerinted, az a legjobb ok a jó közeledéshez ,)
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, II.
Szia! Hosszútávú társamat keresem, akivel közösen megélhetjük a mindennapi élet pillanatait. 7 külföldön töltött év után költöztem haza Magyarországra 2020 júliusban. Szoktam hibázni. Viszont azokat be is ismerem, sőt, még igyekszem tanulni is belőlük, így totál jól megtartom a lelki békémet. :) Lételemem a mozgás, napi rendszerességgel csinálok valamit és leginkább bringával vagy gyalog közlekedem. Emellett imádok túrázni is. Igyekszem minél tudatosabban élni, és irányítani a figyelmemet, hogy ha kell, akkor ne rángasson az agyam valami jövőbeli nemlétező probléma felé, vagy ne pörögjön a múlt dolgain. Ez részben a jóga gyakorlás része is, hogy minél intenzívebben tudjam megélni a pillanatokat. Jóga tanítással is foglalkozom, így szeretek másokat is motiválni a mozgásban és a tudatos életvitelben. ;) Nagyon szeretek akár hétköznapi, akár filozófiai dolgokról is beszélgetni, zenét hallgatni, közösségi programokon részt venni, vagy csak szimplán élvezni a napfényt, egy pohár bort vagy egy csésze kávét. Rendszeresen írok naplót, korábban blogoltam is sokat.
Gábor, 36 éves
Társkereső Budapest, XV.
Őszinte. Állatbarát. Vegetáriánus(nem zavar, ha mindenevő vagy, és nem is akarlak meggyőzni). Minőségi szex. Életvidám. Barátok. Séta. Önismeret. Edzés. Koncert. Fesztivál. Empátia. Nyitottság. Nyugodt. Megbízható. Társasjáték. Fagyi. Sajt. Beszélgetés a semmiről és a mindenről. Irónia. Humor. Troll. Gondoskodó. Ember. Tökéletlen. Szeretek beszélgetni, meghallgatni. Szeretem érezni, hogy élek. „Az ember természeténél fogva idegenkedik a fájdalomtól és a kényelmetlenségtől. Azt akarjuk, hogy minden simán menjen. Pedig ha mozdulatlanok maradunk, nem fogunk fejlődni. Ha mindig a biztonságos játszmát választjuk, álmaink sosem válnak valósággá. Nem kapjuk meg, amit akarunk, ha azt várjuk, hogy Isten a küszöbünkre helyezze azt. Magunkhoz kell ölelnünk a nehézséget és a változást, ha kiteljesedett életre vágyunk. Ha a hajó nem inog, az azt jelenti, nem tart sehová.” (Yehuda Berg)
Viktor, 37 éves
Társkereső Jászalsószentgyörgy
Nem szeretnék senkinek zsákbamacskát árulni, és senkinek nem szeretném rabolni az idejét, ezért igyekszek őszintén jellemezni magam. Spirituális beállítottságú vagyok, de nem vagyok vallásos. Nem szeretek senkit győzködni, főleg hitbeli meggyőződéssel kapcsolatban, és azt sem szeretem, ha engem győzködnek. Vannak jellembeli hibáim, de jóindulatú embernek érzem magam. Hajlamos vagyok túl sok felelősséget vállalni másokért és közben háttérbe szorítani magam. Sokat kell még fejlődnöm az önbecsülés terén is. Ha olyasvalakit keresel, akiből úgy duzzad a férfiasság, mint Vin Dieselből és olyan határozott, mint egy kiképzőtiszt, akkor szinte biztos, hogy velem nem leszel boldog. Bár örülnék, ha eljutnék ide, de addig szerintem még hosszú az út. :) Ezért olyan társat keresek, aki elsősorban elfogad és szeret olyannak, amilyen vagyok, és akivel szeretetben tudjuk egymást formálni és terelni az arany középút felé, nem elvárásokkal. Képes vagyok őszintén, odaadóan szeretni, figyelmesen hallgatni és empátiát tanúsítani, de nem mindig van egy jó viccem, amivel ki lehet rántani a másik embert a mélypontról. Inkább együtt sírok vele, ha kell, és utána próbálok lelket önteni belé. Két kutyusom van, ezért nem tehetem meg minden hétvégén, hogy felkerekedek és két napig haza se jövök. Hála Istennek, vannak, akik segítenek ebben, ha kell, de egyrészt nem szeretném őket minden héten ezzel terhelni, másrészt a lelkiismeretem se lenne tiszta, hiszen én vállaltam őket, így nekem kell kielégítenem a napi igényeiket. :) Amúgy pedig nagyon szeretem őket. Érzelmes és érzékeny embernek gondolom magam, de a helyzetek többségében képes vagyok higgadtan dönteni. A lexikális műveltségem nem eget rengető, de érzelmileg intelligens embernek gondolom magam. Hajlamos vagyok a bűntudatra és az önmarcangolásra, de ezekkel az érzésekkel már körülbelül 10 éve dolgozok magamon, és úgy érzem, hogy jobb a helyzet, mint amikor elkezdtem. :) Sokszor nehéz nemet mondanom, én szó szerint megküzdök ilyenkor a lelkiismeretemmel, hogy ne érezzem gonosznak magam emiatt. Ebben is szeretnék sokat fejlődni, hogy ne bántóan, de határozottan mondjak nemet az olyan helyzetekre, amelyeket helytelennek érzek akár másokra, akár magamra nézve. Nagyon vágyom a szerelemre, de nem minden áron szeretnék párkapcsolatban élni. Hiszek a sorsszerűségben, a tudatalatti (lélek) létezésében, és az a célom, hogy szeretetben éljek. Ez tág fogalom, és sokszor problémáim vannak annak a felismerésével, hogy ezt hogy lehet nap mint nap megélni a gyakorlatban. Néha döntésképtelen vagyok és hezitálok, főleg, ha súlyos döntésről van szó. Próbáltam jót és rosszat is mondani magamról, hogy könnyebben eldönthesd, hogy szeretnél-e megismerni engem. Ha nem, akkor is azt kívánom, hogy sikerüljön találnod egy olyan kapcsolatot, amiben mindketten boldogak vagytok. Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bemutatkozásomat!

Középkorú vegetáriánus és vegán társkereső nők

Anikó, 48 éves
Társkereső Budapest, XV.
Művészeteket kedvelő és űző 48 éves nő vagyok. Szeretek képzőművészettel és írással is foglalkozni. Egy NORMÁLIS, empatikus, a női-férfi játszmákat nem kedvelő ember vagyok,és ugyanezeket keresem másban is.Lehetsz idősebb, vagy fiatalabb, lényeg hogy kreatív, megbízható legyél. Sokkal fiatalabbnak nézek ki, de legbelül már nem vagyok az. Vegetáriánus vagyok, olyan embert keresek aki ezt elfogadja.
Anna, 48 éves
Társkereső Budapest, XII.
Nyitott gondolkodásù,érzelmeket adni és kapni tudó, intellektuálisan is kapcsolódó társamat keresem.
Agnes , 41 éves
Társkereső Svájc
Különleges embernek érzem magam és ennek megfelelően élem az életem. Szeretem a harmóniát és a szépet. Szeretem a természetet és tisztelek minden élőlényt a bolygón. Keresem a társam, akivel együtt élhetem meg a világ csodáit. Csak jól kivehető, fényképes levelekre válaszolok! Én sem burkolózom Inkognitoba!
Ági, 41 éves
Társkereső Monor
Nos, lássuk a tényeket: Kor: 41. Megjelenés: nőies, sportos. Nő: határozott, kitartó, gondoskodó, becsületes, néha nyers. Anya: 16 éves kamasz lány édesanyja. Amit szeretek: nevetés, vidámság, nagy beszélgetések, otthon melege, baráti összejövetelek, színház. Ami fontos: biztonság, tisztesség, humor.

Középkorú vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Ákos, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV.
Szeretem a jó embereket, az állatokat, a növényeket, a mozgást, az aktivitást, a tanulást, a fejlődést, a szelet, a napot, az erdőt, a valódi dolgokat és a valódi embereket. Segítőkésznek tartom magam, igyekszem azt adni amit a másik kér, amire szüksége van. Törekszek a tudatosságra, egyre többször hallgatok a szívemre.
Ferenc, 44 éves
Társkereső Kőszárhegy
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 40 éves
Társkereső Pápa
Péter vagyok, 39 éves. Társam keresem Pápa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 42 éves
Társkereső Szlovákia
Krisztián vagyok, 40 éves. Esztergomtól 20 km-re,Köbölkúton élek. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti vegetáriánus és vegán társkereső nők

Icu, 63 éves
Társkereső Pécel
Keresem korombeli társam, barátom, kedvesem,aki földönjáró reális, de pozitiv gondolkodású. Másokkal, és a körülöttünk lévő világgal is törődő. " A mindennapok hordalékából kell kimosnunk életünk maroknyi aranyát" Déry Tibor
Kata, 67 éves
Társkereső Ajka
Kata vagyok, 66 éves, lakhelyem Ajka. A mozgás a lét elemem, természetimádó, kreatív, aktív, nő vagyok, a kertészkedés a hobbim. Jól kijövök az emberekkel. Szeretem a kellemes zenét, a rendet magam körül és „belül” is, egy kis romantikára, túrákra is bármikor kapható vagyok gyalogosan, kerékpárral is. Szeretek főzni, olvasni, jógázni, érdekel a természetgyógyászat, gyógynövények. Nem vagyok tökéletes, szeretnék jobb emberré válni. „Nil nocere”. Igyekszem betartani „a nem ártás” törvényét, ha már segíteni nem tudok. Egy jó szó, egy mosoly is sokat segíthet. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Amennyire lehet a mai világban, egészségesen élek, magam termelem a zöldségeimet vegyszermentesen. Mond, akarsz-e játszótársam lenni az élet színpadán? (A fotó 2020.03.01-én készült - barátnőmmel túráztam a Mogyorós-kút környékén.)
Erzsébet, 63 éves
Társkereső Budapest, XI.
Nagyon szeretek élni. Magamrol ennyit: szeretek utazni, sportolni főleg biciklizni,és túrázni a hegyekben. Tartós kapcsolatot keresek. Városi életet szeretem de a vidékkel sincs semmi gondom
Kata, 60 éves
Társkereső Nagy Britannia
Szia, Kata vagyok, Már vártalak.... Álmaimban sokszor elképzeltelek... Külsődre és környezetedre igényes vagy. Nem dohányzol... és alkoholra sincs szükséged, hogy ellazulj egy hosszú nap után. Szívesen töltöd idődet a természetben. Többre értékeled a madárcsicsergést a tv adásánál. Nyitott vagy az újdonságokra. Szeretsz kertészkedni. Nem ijedsz meg, ha kell akár.. a bringa megjavításától sem ... hahaha Kilencedik éve élek Londonban és néhány év múlva tervezem majd hazaköltözni. Kiegyensúlyozott, boldog életet élek, amit szeretnék Veled megosztani. A barátaim energiabombának szoktak hívni :-) Ez talán az egészséges életmódomnak is köszönhető. Hosszú ideje vegetáriánus vagyok, jógát gyakorlok és oktatok. Szeretek élni, szerelmesnek lenni... nagyokat nevetni... és táncolni :-) Mindenem megvan, amire szükségem van, csak Rád várok! Bújós vagyok. Nagyon fontos számomra az érintés. Érintés a szeretet-nyelvem. :-) Szeretem az egyszerűséget, természetest. Nem olyan társat keresek, akivel együtt megöregedünk, hanem akivel együtt örökké fiatalok maradunk!

50 év feletti vegetáriánus és vegán társkereső férfiak

Csaba, 65 éves
Társkereső Nagykanizsa
Tartós kapcsolat reményében keresem társam, aki hozzám hasonlóan érdeklődik a művészetek iránt. Független vagyok ezt leendő társamtól is elvárom. Remélem tartogat még az élet számomra/számunkra egy kis boldogságot.
Laci, 65 éves
Társkereső Győr
Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok\/kutyusok\/ meg az igazi barátaim!
Dénes, 68 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
Szia, Dénes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 82 éves
Társkereső Veszprém
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány vegetáriánus és vegán társkereső bemutatkozása

  • Éva (66), Budapest, IV. Sziasztok! Jogász, 66 éves vagyok, Újpesten panelben élek. Imádom a zenét, szeretek sétálni, beszélgetni és mindent, ami jó. \"Imádok élni, imádok égni..\"
  • Barna (59), Ajka Sziasztok! Nagy állatbarát vagyok,csinos társam keresem .Olyat aki a födönjár ,egyszerű.Régi dolgok az értékek nekem liberális szarság nem.Nem vagyok előfizető ** elérhető .
  • Laci (22), Székesfehérvár I may not be perfect, but it\'s always me:) Laci vagyok 22 éves , jelenleg mentőápólóként teljesítek szolgálatot az Országos Mentőszolgálatnál, mellette a PTE-ETK szakán tanulok Mentőtisztnek . Szeretek túrázni, tekeni-edzeni, írjatok bátran:)
  • Renáta (38), Budapest Sziasztok! Szia :) Reni vagyok, egy őszinte, határozott, odaadó, gondoskodó, humoros, romantikus, ragaszkodó, életvidám csaj.
  • Sanyi (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Sziasztok👍 Keresem a párom, ékszerem legszebb éveinkhez...
Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vegetáriánus vagy vegán számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vegetáriánus és vegán társkeresőinkkel!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk