Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Székesfehérvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Éppen online székesfehérvári társkereső nők

Vanda (48)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Egyre inkább egy egyszerű nőnek érzem magam. A munkámat szenvedéllyel végzem, nincs különleges hobbim, nem csinálok semmi rendkívülit. Halkszavú vagyok, sokszor bizonytalan. Ritkán viselek magassarkút, többször szemüveget. Nem utaztam sokat. Két embert szeretnék boldoggá tenni: a fiamat és a páromat. Nem várom, hogy sok kereséssel majd megtalálom a gyárilag tökéletes "igazit": én szeretnék valaki számára igazivá válni, és ezzel tenni azért, hogy ő is azzá váljon az én számomra. Nincs előfizetésem, a fényképeket nem látom. Kérlek küldj képet és írd meg az elérhetőségedet, ha szeretnéd, hogy tudjak írni neked, mert itt csak a kék királyoknak tudok válaszolni, a piros csillagoknak nem. 😊
Emőke (46)
Társkereső Székesfehérvár
3 perce lépett be
Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Egy olyan nőies nőre vágyom ki tud kedves, odaadó, gondoskodó és őszinte lenni, kivel megoszthatnám egész életemet.
Emőke (46)
Társkereső Székesfehérvár
24 perce lépett be
Szeretnék szeretni és szeretve lenni.
Noémi (57)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Kolozsváron születtem, a kilencvenes évek elején költöztem Budapestre, 3 évig Torontóban dolgoztam, több mint 20 éve élünk Székesfehérváron. Két egyetemista gyermekem van, egy fiú aki Pécsen- és egy lány aki Veszprémben tanul. Református vagyok, nagyon fontos számomra a hit, a család, a közösség ahova tartozom. Aktívan részt veszek gyülekezetünk életében. Életemet igyekszem a keresztény értékrend szerint élni: "A lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség" (Gal 5:22-23). Azt nem állítom, hogy nem követek el hibákat, de tudok bocsánatot kérni és meg tudok bocsátani. Szeretek utazni, kertészkedni, tavasztól késő őszig sok időt töltök a kertben. Nagyon aktív vagyok, nem ismerem azt a szót hogy "unatkozni". Szívesen járok színházba, moziba, nyáron kerékpározni, úszni. Eljutottam életemnek abba a szakaszába, amikor többet tudok magamra figyelni, amikor ki tudok szabadulni a munka-háztartás-gyereknevelés mókuskerekéből. Jobbra tartok, nem balra :-) A fényképeim 2023-ban készültek.
Ildikó (55)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
"Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek,, Heltai Jenő Hogy milyen vagyok? Elsősorban állatszerető, természetjáró, nagy utazó. Számomra a legnagyobb élményt a hegyek, a túrázás, az utazás, a baráti köröm, a kutyám jelenti, a közös vacsorák, és imádok fotózni. A munkám kapcsán is sokat utazok, számomra a szabad mozgás, önálló munkavégzés nagyon fontosak. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Magdi (67)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Nem sportolok,nem horgászom nincs jogosìtványom ,nincs diplomám,nem költözöm, nem szép,nem manöken alkatú vagyok,normális,hétköznapi életet élek.Kimondom amit gondolok.Barátot,kedves ,udvarias,nem rámenős társat keresek aki a közelben lakik. .Csak akkor ìrj ha ezeket elfogadod.Nem vagyok előfizető.Ha Te vagy akit keresek emailra vagy messenger elérhetőségre válaszolok.Hiába ìrsz üzenetet itt....nem válaszolok mert nem engedi a rendszer.Negatìv véleményekre nem pazarolom az időmet.🙂

Éppen online székesfehérvári társkereső férfiak

Zoltán (32)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Szia, Zoltán vagyok szèkesfehèrvaron èlek.
Szilveszter (47)
Társkereső Székesfehérvár
11 perce lépett be
Szeretek jókat enni, és hozzá jó borokat inni, beszélgetni, lazulni. Szeretem az autókat, a vezetést, szeretek olvasni, sportolni, filmet nézni, érdekel a politika, a közélet, valamint nem mellesleg parfümőrült vagyok. Mivel saját magamat inkább régi vágásúnak írnám le, ezért fontos számomra az udvariasság, előzékenység, műveltség, de nyilván emellett a humor és a jókedv is. Az őszinteség alapérték, és elvárt alapérték. Hazudnék ha azt írnám hogy a külső nem számít, fontos azonban az intellektus is. Egy jól sikerült beszélgetés pár pohár jó bor mellett engem feltölt, kisimulttá tesz. Szóval röviden ennyi, további információért kérem nyomja meg a tetszik gombot. Még egy dolog: mi mérnökök gyermekkorunkban beütöttük a fejünket, ezért egy kicsit másképp működünk mint a normális emberek, de ennek inkább előnyei vannak mint hátrányai 😉 ps.: az adatlapomon azért van úgy jelölve hogy „házas-külön él” mert mit mindig, ebben az esetben is törekszem a win-win helyzetre, és a válást mediációval zárjuk le, jelenleg ennek a folyamatnak a vége felé tartunk.
Péter (45)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Péter vagyok Fehérvárról, 46 éves aki újra szeretné megtalálni a boldogságot az életben 8 órában dolgozom, mellette sportban tevékenykedek! Fontos nekem a sport! szeretek kirándulni, utazni, új dolgokat megismerni Személyes találkozásban, ismerkedésben hiszek, ezért nem is nagyon szeretnék többet írni magamról szeretem az őszinteséget. fontos számomra a bizalom, hisz így lehet előrelépni egyről a kettőre Pozitívan állok az élethez Életre szóló kapcsolatot keresek Remélem 40 felett is van esély megtalálni a boldogságot
Laci (58)
Társkereső Székesfehérvár
19 perce lépett be
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztiàn (44)
Társkereső Székesfehérvár
6 perce lépett be
Ezt a rèszt most kihagyom!
Laci (58)
Társkereső Székesfehérvár
38 perce lépett be
Miként is jellemezhetném magam? Ha ide írom, hogy fiatalos, kedves, jó humorú, hűséges típus vagyok, az átlagnál magasabb érzelmi intelligenciával rendelkezem, nincsenek káros szenvedélyeim, - vagy elhiszed ezeket – vagy nem... Pedig mind igaz! De talán győződj meg róla, ismerj meg! Már ha ezek a tulajdonságok számítanak neked és valóban akarsz és van bátorságod ismerkedni, kezdeményezni... Mert ne haragudj, de ha nem jelölsz kedvencnek én nem fogok írni egy sokadik levelet a többi olvasatlan mellé! Ezt a szokásomat feladtam. Több hobbim mellett nagyon szeretek kirándulni, romantikus sétákat tenni. Ilyen idősen már nehezebben ismerkedik az ember, szakad ki a megszokott életéből. Tudom ezt magamról és ha Te is ilyen vagy tudnod kell, hogy én nem siettetek semmit, barátkozhatunk, kirándulhatunk, aztán ha később úgy érezzük szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatunkat. Tehát benne vagyok egy ilyen ismerkedési formában is. Kérlek nézd meg a kit keresek részt is.

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Szonja (49)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Köszönöm szépen, nagyon jól vagyok. Megvan a kialakult életem, de a társ hiányzik ahhoz, hogy szárnyallhassak valakivel. Valaki olyannal, akivel egymást emelve élhetünk meg jobbnál jobb csodákat! Szeretem a rugalmas, spontán, varázslatos dolgokat, de jobb lehet ez párban... ezért ezek legjobb megéléséhez keresek játszótársat.
Petra (39)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett
Alapvetően nyitott, barátságos, közvetlen személyiség vagyok. Fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság.Szeretem a humort és a humoros embereket. Szabadidőmben szeretek sportolni: kajak, SUP, biciklizés, szívesen töltöm az időt a természetben, kedvelem a túrázást, az új tájak felfedezését, szívesen utazom. Fontos számomra a hit.
Erzsi (23)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemet végzett
Jó szívű kedves ember vagyok nem szeretek senkit bantani még azokat sem akik bántana
Évi (62)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Barátkozni jó és örömteli folyamat: beszélgetés, figyelem, empátia, harmónia, nyugalom, minőségi idő.... Vajon elérhetetlen célkitűzések lennének?🤔😊 Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.
Orsi (48)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
A nyílt és őszinte kommunikáció, a normál értékrend híve vagyok, a játszmákhoz pedig már öreg! Kalandorok kíméljenek!!!
Anita (55)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (közgazdaság, pedagógia)
Komoly kapcsolatot keresek, Szfvártól 10-20 km-re élő férfit, mert fontos nekem a személyesen ápolt kapcsolat. Megbízhatóság, stabilitás, IQ, EQ, gyakorlatiasság, humor-ezeket nagyra értékelem és viszonozni is tudom. Szellemi szabadfoglalkozású, jó körülmények között élő, széles érdeklődési körű nő vagyok, életfelfogásomban inkább laza- de ez ne tévesszen meg senkit.Túra, színház, filmek, wellness, sok utazás, kertészkedés, stb..-engem sok mindenbe be lehet vonni, szeretem az életet.:) Felnőtt, külön élő gyermekem van. Most nincs kutyám és macskám sem, de szeretem őket. (Nem tudom mi lehet még fontos így elsőre, elkerülendő a fölösleges köröket.:)

Diplomás székesfehérvári társkereső férfiak

Zsolt (52)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Független, informatikus, sportos pasi vagyok, 2 lány apukája de apukatest nélkül.
Endre (57)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (Mezőgazdaság)
Írjak pár szót magamról? Inkább beszélgessünk, úgy hamarabb megismerjük egymást
Ákos (42)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia, Ákos vagyok, Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nyugodtan írj ha szimpatikusnak találasz, a többi majd meglàtjuk.
Róbert (42)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
42 éves vagyok és egy csodálatos kisfiú büszke apukája. Az élet számos kalanddal és tapasztalattal ajándékozott meg és most készen állok arra, hogy egy új fejezetet nyissak meg. Az őszinteség és a jó humor fontos számomra, mindíg arra törekszem, hogy pozitív energiát hozzak a kapcsolataimba. Keresem azt a különleges embert, aki értékeli a mély beszélgetéseket és aki képes nevetni sz élet kihívásain. Hosszútávú kapcsolatot keresek, amely tele van szeretettel, tisztelettel és megértéssel.
Nándi (25)
Társkereső Székesfehérvár
Egyetemi diplomás (Közgazdász)
A nem alacsonynak számító testmagasságom ellenére csak a 14. voltam a tornasorban. Rendszeresen edzek és szeretek kerékpározni :)
Lajos (43)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia! Az vagyok, aki imádja a spontán kalandokat és a jó társaságot. Szeretek új dolgokat kipróbálni, legyen az egy izgalmas étterem vagy egy kalandos túra a természetben. Szeretek mosolyogni és másokat is boldoggá tenni. Ha te is szeretsz nevetni és élvezed az élet apró örömeit, akkor talán jó barátok lehetünk vagy akár még több is.

Keresztény székesfehérvári társkereső nők

Domi (31)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: egyéb keresztény (alkalmanként)
Sziasztok!Domi vagyok.Keresztëny istenfèlõ csalâdban nõttem fel.Keresem hìvõ jövendõbeli páromat.
Vica (45)
Társkereső Székesfehérvár
egyéb keresztény vallású (rendszeresen gyakorlom)
Megbízható őszinte lélektársamat keresem Székesfehérvár környékéről. Ha megtetszett a profilom, és többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva* messengeren facebookon megtalálsz. Nem vagyok előfizető. "Szeresd az Éetet, mert az Élet Szeret!"
Zsuzsa (60)
Társkereső Székesfehérvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Forog a B oldal, de még van esélyünk. Azért jöttem, hogy megtaláljam azt a férfit, akivel együtt lenni jó, boldogságban, örömben, talán kiegészitjük egymást , várjuk egymást, várjuk a találkozást.
Lilla (28)
Társkereső Székesfehérvár
hivő: református (rendszeresen gyakorlom)
Szeretek olvasni, kirándulni, filmet nézni! Olyan társat keresek aki szeret, figyelmes, kedves! Hitemet gyakorlom! Ha szeretnél megismerni írj!
Szilvi (46)
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (alkalmanként)
Egyedül élő nő vagyok. Keresek egy olyan típusú férfit akivel jókat lehet beszélgetni nevetni. És elfogadja azt hogy a két gyerekem az első. Második.esély mindenkinek jár.
Erzsébet (78)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Három éve halt meg a férjem, elég az egyedüllétből, hiányoznak az életemből a régi közösen eltöltött időtöltések, kirándulások, színház, vellnes, utazások, jó hangulatban eltöltött esték. Nyitott és alkalmazkodó vagyok, senkit nem szeretnék megváltoztatni, fogadjuk el egymást, kicsit egymáshoz alkalmazkodva. A pozitív kisugárzású embereket szeretem, jó hatással vannak rám.

Keresztény székesfehérvári társkereső férfiak

Gábor (48)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Ha túljutottál a fényképeimen, akkor ez a kis bemutatkozás kifejezetten Neked szól! Nincsen Receptem mit is írjak Neked .... magamról! Gábor vagyok, elvált, 48 éves, két gyermek apukája.Kerek képet így sem kapsz rólam hiszen sok oldalú vagyok :-) , amihez párusul némi kreativitás azaz nem tévesztem össze a kalapácsot a főzőkanállal de mindkettőt szoktam használni! Amit még kínálni tudok Neked, de nem rendelésre: romantikus és minőségi együtt töltött időt , szórakoztató beszélgetéseket, motorozás a naplementébe! Társam keresem Székesfehérvár környékéről. És mivel idáig el jutottál örülnék neki, ha kopogtatnál postafiókom ajtaján! Viszont ha úgy döntesz mégsem engem választasz, remélem okoztam Neked pár kellemes percet és azt kívánom találd meg azt,aki hozzád illik!
Feri (55)
Társkereső Székesfehérvár
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
A bájos és vidám sportos hölgyeket kedvelem. Szeretem a sportot
Csabi (36)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek!jo humoru!sportos!kellokepp komoly vagyok!ugyis a kep alapjan dontesz!
David (39)
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia David vagyok, vidám és szeretek élni élvezni életet! Ismerj meg sajnos nem tudtam most többet irni!de ha szeretnel meg ismerni akkor kezdjük el!
Árpi (35)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Ismerj meg, hozdd a humorérzéked!
Tamás (39)
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretnék szeretni és szeretve lenni, társam keresem aki elfogad úgy ahogy vagyok és nem akar átformálni. Őszinte, figyelmes, kedves ember vagyok. Szeretek kirándulni🏰, biciklizni🚴, új helyeket megismerni, filmezni. Van több hobbim is de azt majd ha megismersz megtudod hogy mik azok😊😁

Középkorú székesfehérvári társkereső nők

Anikó (46)
Társkereső Székesfehérvár
Anikó vagyok, 46 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod5 az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bea (41)
Társkereső Székesfehérvár
Szia Bea vagyok…. Nem vagyok prémium tag így nem látok mindent. Ha szimpatikusnak találsz írj üzenetet de ha te prémium tag vagy akkor nem tudok válaszolni sajnos hiába írsz.
Zsuzsi (43)
Társkereső Székesfehérvár
Magamról annyit masszőrként és hajfonóként dolgozom. Keresem azt a férfiút aki szeret bulizni, csavarogni, persze majd késöbbiekben ami alakul ha el olvastad irj bátran
Anita (42)
Társkereső Székesfehérvár
Ebben a felgyorsult,fura világban keresem normális értékrenddel rendelkező társamat. Szangvinikus típus vagyok, pozitív beállítottságú,vidám természetű!
Melinda (40)
Társkereső Székesfehérvár
Nem vagyok előfizető ugy hogy nem tudom ez milyen előnyökkel/hátrányokkal jár de nem tervezek sokat itt lenni.(ha neked működik az üzenet író funckió akkor ird meg a neved, megkereslek messengeren🤷‍♀️) Szóval azért vagyok itt, hogy ne legyek itt 🙃😉 ☝️Fontos tudnod, hogy van egy gyerekem🙂 ha ez neked nem fér bele akkor nyomd meg az X-et és tekerj tovább 🙈
Ági (46)
Társkereső Székesfehérvár
Ági vagyok, Székesfehérváron élek 8 éves kisfiammal. Projektmenedzserként dolgozom pályázati területen. Szeretném megtalálni a páromat, társamat, akivel együtt építhejük tovább a jövőt. Imádom a Balatont, szeretek nevetni, jókat beszélgetni, finomakat enni, utazni. 😊

Középkorú székesfehérvári társkereső férfiak

Miklos (41)
Társkereső Székesfehérvár
Nagyon Barátságos kedves. Személyiség vagyok jelenleg elvàlt vagyok keresem megbízható társamat akivel tartós kapcsolatot léthesithetek
Bálint (45)
Társkereső Székesfehérvár
Jószívű, normális értékrendű pasi vagyok. Nyitott vagyok az újra, de tisztelem a hagyományos értékeket. Szeretem a nagyvárosokat és a csendes vidéket is, a hegyeket és a tengert is, felfedezéseket autóval vagy motorral. A mindennapi nyüzsgés mellett nagyra értékelem a nyugodt sétákat, túrát egy erdőben, vagy ücsörögni egy tóparton. De a legjobban azt szeretem, ha ezeket a társammal együtt élhetem át.
Richárd (46)
Társkereső Székesfehérvár
Kedves, figyelmes, középkorú, diplomás férfi keres hozzá illő párt. Alapvetően racionális és megfontolt vagyok, de vevő vagyok a spontán, kreatív ötletekre is.
Balázs (45)
Társkereső Székesfehérvár
Sziasztok egy pocakos kicsit kopaszodó őszinte férfi vagyok, nem vagyok előfizető nem tudok neked írni *moderálva*
András (46)
Társkereső Székesfehérvár
A személyes találkozásban hiszek és az első benyomás a lényeg, tehát nem levelező partnert keresek! 2 gyerekem van, akiket én nevelek de nem nekik keresek anyukát, hanem magamnak társat. Humor, értelem, érzelem.
Tom (43)
Társkereső Székesfehérvár
Cseh vagyok, részben beszélek magyarul. Szeretném megtalálni az igaz szerelmet

50 év feletti székesfehérvári társkereső nők

Katalin (64)
Társkereső Székesfehérvár
Köszönöm ha el olvasod !Elvált vagyok 2 felnőt fiam van egyik fiam velem lakik .Dolgozom családi házba élek .Szeretnék egy társat .Nincs káros szenvedélyem .Sajnos nincs sok szabadidőm azért is próbálkozom itt mert nem járok ismerkedős helyekre .Szeretnék szeretni és szeretve lenni !
Etelka (68)
Társkereső Székesfehérvár
Minden igaz rám ami egy bika jegyben születettre jellemző.Gondoskodó, türelmes ,alkalmazkodó ...Szeretek sütni, főzni, kirándulni és gyönyörködni a természetben. Ha ilyen társra vágysz és nem dohányzol, megbízható, őszinte és fiatalos vagy, küldj elérhetőséget, mivel egyenlőre nem vagyok előfizető.
Erzsébet (66)
Társkereső Székesfehérvár
Nem szeretem és nem is szeretném jellemezni magam. Ettől függetlenül tisztában vagyok a pozitív és negatív tulajdonságaimmal is. Nincs jelentősége mit írok ide vagy mit írtál Te magadról. Egyedül a személyes találkozás dönti el, hogy lesz e folytatás. Nem vagyok előfizető.
Margó (70)
Társkereső Székesfehérvár
Egyedülálló vidám társaságot kedvelő alkalmazkodó, zenét, táncot kedvelő vagyok. Sokat sétálok, tornázok még aktív életet élek. Szeretem a gyerekeket családcentrikus vagyok.
Erika (64)
Társkereső Székesfehérvár
Szia, Erika vagyok, . Fehérváron élek a közelből szeretnék ismerkedni!Ha többet szeretnél tudni rólam ismerjük meg egymást.E-mail cím nélkül nem biztos hogy tudok válaszolni mivel nincs előfizetésem.
Irén (59)
Társkereső Székesfehérvár
NEM VAGYOK PRÉMIUM TAG... DE...../ irj és adok elérhetőséget/...Energikus vagyok, művelt és nagyon pozitív személyiség. Szeretek beszélgetni bármilyen témáról , a megfelelő, értő partnerrel. Imádok olvasni, utazni, kirándulni, emberszerető, társaságkedvelő vagyok. Magamra és környezetemre igényes. Felnőtt gyermekem van. Ha megakarsz ismerni, legyen humorod, de tudj komoly lenni. Beszélgess velem, sokat. Tekints nőnek, szeress és tisztelj. Add magad, ne hazudj és tarts velem... Én most kezdem újra az életemet... Nem vagyok gazdag, a munkámból élek, becsülettel...Jöhetsz velem, ha megismerjük egymást. Ne legyél sokkal fiatalabb. Ha egy barbibabára vágysz, szilikon szájjal és műmellekkel, vékony, hosszú combokkal, nem én vagyok a te ideálod. Akkor sem, ha csak szexet keresel. Komoly, tiszteletteljes, szerető kapcsolatra vágyom..Sokak szerint koromhoz képest jól nézek ki.. Vannak testi hibáim, épp ezért nincsenek irracionális elvárásaim sem.. Nem akarok olyan férfival ismerkedni, aki kicsi, dagi, buta okoskodó, akarnok és követelőző, ennek ellenére, mégis egy TOPPMODELL kinézetű nőt akar magának... Legyél racionális és legyél tisztában saját képességeiddel adottságaiddal,... Ha randizni szeretnél velem, neked kell összeállítanod a programot . Elvárom egy pasitól, hogy romantikus legyen és udvarias.. A régi kor gyereke vagyok, ez van... Ha úgy érzed , hogy valamiért megakarsz ismerni, akkor egy korrekt, hangulatos, ismerkedős randit szeretnék... Nem csak, hogy majd átugrom és beszélünk....... nekem ez kevés így... Ha szeretnél megismerni, és valóban ezt akarod, kezelj nőként, szánj rám időt és legyen az első randi olyan, amilyet egy NŐ, megérdemel... Az, hogy esetleg nem tetszünk egymásnak, még nem ok arra, hogy ne tölthessük el azt a pár órát kellemesen..Természetesen fontos, hogy TE is jól érezd magad velem. Figyelni fogok rád, meghallgatlak és ott akkor, csak te számítasz :) Szóval, szeretném, ha ezt tudnád velem kapcsolatban... ! Ha úgy érzed, az neked így túl sok, akkor, menjünk el egymás mellett 🙂 Nem ismerjük egymást, nyilván a magánéleted a tiéd... Nem is akarok senkire nyomást gyakorolni, hisz nem lenne értelme, idegenek lévén... De azt amit leírtam, komolyan gondoltam.... Ha netán úgy érzed ez neked így elsőre sok, megértem, ha nem jelentkezel többé....Hajrá./... Én nyílt kártyákkal játszom, erre tanított az élet és ez nem is kerül pénzbe..NEM KELL MINDENÁRON AKÁRKI... VALAKI KELL....Ha érdekesnek találsz írj, a továbbiakat mi alakítjuk.. Csak néha vagyok prémium tag.. Facebookon megtalálsz../

50 év feletti székesfehérvári társkereső férfiak

Antal (63)
Társkereső Székesfehérvár
Özvegy
Sándor (75)
Társkereső Székesfehérvár
Nyugxijas vagyok egyedul elek tarsat boratnot keresekcsaladi haz emeleten elek kerteszet fozes sutes a hobbymszeretekkirandulni ilag utazo voltam szivesen latovatom haazai gyogyfurdoket
János (72)
Társkereső Székesfehérvár
Végre elkészült hát afénykép.Nem restaurált ,nem sminkelt,nem 5 évvel ezelőtti.Örömmel nézegetem ,kezemben az Ördög képével.Még mindig szebb vagyok Nála legalább fél fokkal.Dehát egy kép csak egy kép, ugyanugy ahogy a kor is csak egy szám .Csak az élő való számit. Tehát vegyük az életet komolyra.Jánosnak kereszteltek,180cm magas vagyok 90kg.Nem iszom nem dohányzom . Egézséges vagyok.Egyedül--özvegyen-- élek Szfváron az Öreg hegyen egy három szintes házban.Anyagi gondjaim nincsenek ,beosztással,pazarlás nélkül élek.Nap mint nap tevékenyen dolgozon,hetente 2-4alkalommal eljárok keményen tornászni.Régen 63 éves koromig harcművészeti edzésekre jártam./Kempó/ Közgazdasági érettségim és autószerelő szakmám van. Nincs időm kalandokra.Komoly kapcsolatot szeretnék,aminek alapja a bizalom és a kölcsönös gondos kodás.Egy gyermek nem akadály.Szeretnék még egy kicsit boldog lenni,és nekem az jelenti a boldogságot ha a társamat boldognak látom.
Ferenc (75)
Társkereső Székesfehérvár
Egyedülálló vagyok,75 éves,de így nem jó az élet,ezért keresek korban hozzám illő hölgyet.párban jobb az élet.Ha van olyan hölgy,aki ugyan ezt gondolja,keressen nyugodtan,aztán meglátjuk hogy alakul.
Sándor (79)
Társkereső Székesfehérvár
Dinamikus életmóddal élek, sokat utazok, naponta kerékpározom. Imádom a táncot, ha pedig pihenek, akkor a kertet művelem.
Péter (60)
Társkereső Székesfehérvár
Álmodvavár Kószál. Utánad. Nem kell, hogy matador legyél. De lehetsz. Szabadon. És beszélned sem kell hozzám. Feltétlenül. Elég, ha a nagy kékségről mesélsz. Szemeiddel. Szabadon. És kérlek szeresd! A zenét! Meg a Hangszert. Talán ennek a történetnek is lesz zenéje! Fehér zenéje. Különös, lassú, halk. Mintha a csend szólna. És zavarba ejtő. Ha jól játsszák. És a tánc. Szinte mozdulatlan. Átkozottul nehéz. Fehér muzsika. És várok. Kószálok. Lopakodó lelked után. Hajnalban, este. Ácsorgok. Várva. Keresve. Szinte esetlenül... Hátha Te vársz! Az ajtóban állva. Te, talán nem is létező. Nem tartok a nőktől. Csodálom őket. S ölelem, akik rám találnak. A megmentőket. Nézem a nőt. Az ágyamon. Aki feljött este. Közösen keresve. Vágyainkat. Ismerős volt. Ahogy a sarkon visszanézett. Ahogy haját igazította a szél. Lepelként a vállain. S leleplezte. A vágyaim. Egy éjszakára. De látom, nem Te vagy. Te, talán nem is létező. Mert a Te szoknyád. Most is. Máshol. Ring.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gergő (29), Budapest, XV. Gergő vagyok 29 éves. Budapesten élek egy saját albérletben. Nem dohányzom és nagyon ritkán iszom alkoholt. Rendszeresen járok terembe edzeni, úszni és futni is szeretek.Színházba és moziba is gyakran eljárok. Volt egy Arthúr nevű macskám egy ismerősöm kislánya örökölte meg. Inkább a személyes találkozás híve vagyok.
  • Joci (50), Nagykáta Később és inkább személyesen !
  • Máté (25), Nagykanizsa ...
  • Olívia (54), Pécs Hatarozott eros jellemu,sportos no vsgyok. Sok szabadidovel.Gyerekeim felnoztek.CSAK FUGGETLEN,JÓ KÉPU FFIT KERESEK./ 40 TOL 58 EVIG/LAZA,BESZELGETOS KAPCSOLATRA,AMIBOL ESETLEG BARMI LEHET.
  • Julianna (26), Páty 26 éves anyuka vagyok. (Nem apát keresek) *moderálva*

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, mely látnivalókban és programokban egyaránt rendkívül gazdag.

Ha azt beszéltétek meg, hogy a Királyok városában ejtitek meg az első találkozót kiszemelteddel, van egy jó hírünk: a rengeteg látnivaló között nem lesz nehéz egy igazán jó helyet találnod a tökéletes első randihoz. Mindegy, hogy inkább a szabadban lófrálnátok, vagy hogy egy teaház eldugott sarkában élveznétek egymás társaságát, itt garantáltan megtaláljátok a megfelelő helyet!

Ha inkább a szabadtéri programokat észesítitek előnyben, rengeteg lehetőségetek van arra, hogy eltöltsetek néhány romantikus órát a városban és annak környékén.

A Sóstói tanösvény például remek hely egy kelleme sétára, ahol a tó legszebb pontjai mellet sétálva jobban megismerhetitek egymást, vagy megcsodálhatjátok annak különleges madárvilágát, de kilátogathattok a Zichy ligetbe is, ami a város egyik legszebb és legkedveltebb parkja.

Ha meguntátok a sétálást, és kicsit izgalmasabb vizekre eveznétek, látogassatok ki a Vidámparki csónakázó- és horgásztóhoz. Miközben a csillagokat nézitek, nem kell attól tartanotok, hogy az ár elragad, érzelmeitek viszont biztosan magukkal sodornak majd titeket, mert a tó közepén kialakított szigetek még bujábbá és meghittebbé varázsolják az anélkül is romantikus környezetet.

Azoknak, akik kedvelik a művészetet, kötelező ellátogatni a Bory-várba, ami az örökké tartó szerelem és a példamutató házasság szimbóluma. Bory Jenő építészmérnök álmodta és építette meg a várat negyven nyáron keresztül, melyet saját szobrai és felesége festményei díszítenek. A műalkotások témája az egymás iránti szerelem. Az egyik leghíresebb darab a kápolnában található Hitvesi szeretet szobra.

Ha a sok séta után úgy érzitek, rátok fér egy kis feltöltődés, üljetek be a Semiramis Kávézó és Teázóba, ahol a nepáli kávékülönlegességektől kezdve az olasz és a bécsi kávéig szinte minden megtalálható. Délutáni randi esetén pedig semmiképp se hagyjátok ki a Damniczki Cukrászatot, ahol isteni süteményekkel és csodálatos fagylaltkelyhekkel veheted le partneredet a lábáról.

Ha nagyon jól sikerült a randi és szeretnétek egy szép emlékkel megpecsételni bimbózó kapcsolatotokat, helyezzetek ez egy lakatot az Orcsik Lajos által készített lakatfalra, ahol már sokszáz, szerelmespárok által elhelyezett, szebbnél szebb darab lóg.

Végül mi lehetne romantikusabb, mint este együtt a csillagokat nézni?! Egy esti séta vagy vacsora után vidd el partneredet a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóba, és hozd le neki a csillagokat az égből!

Tartasz az első találkozástól? Olvass bele a felhasználóink által beküldött sikertörténetekbe és meríts belőlük bátorságot! Vagy az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy szeretnéd? Olvass el néhány elcseszett randit, hogy lásd, nem csak veled történhet ilyesmi.

SzékesfehérvárSzékesfehérvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]