Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Székesfehérvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online székesfehérvári társkereső nők

Timea (52)
Társkereső Székesfehérvár
32 perce lépett be
Lakóhelyem környezetében (max. 20 km) keresem a páromat (48-54)👩‍❤️‍💋‍👨. Értelmes, igényes, anyagilag, lelkileg rendezett vagyok, hasonló társamat keresem. Nem szeretem a kirakat életet, az önfényezést. Az elért eredmények, az életvitel, az egymás iránti tisztelet úgyis mindent elárul. (Bocs fiúk, de a kövérek nem jönnek be).
Júlia (56)
Társkereső Székesfehérvár
1 perce lépett be
Júlia vagyok, 56 éves. Társamat keresem Székesfehérvár környékéről. Szeretem a vidámságot, a nevetés, a zenét az utazást, a jó filmet, a hosszú beszélgetéseket, ha úgy érzed hasonló elképzeléssel szeretnéd élni az életed, írj!
Rita (52)
Társkereső Székesfehérvár
3 órája lépett be
A legjobban arra vágyunk, hogy tartozzunk valakihez. Vannak, akik első látásra egymásba szeretnek, azonnal érzik, a sors egymásnak rendelte őket. Nagyszerű érzés lehet, mint egy tündérmesében. Boldogan élnek, míg meg nem halnak. De azért általában nem ilyen egyszerű. Legtöbbünk számára ez kevésbé romantikus. Tele van bonyodalmakkal, problémákkal, lekésett pillanatokkal és elszalasztott lehetőségekkel. Számomra ez egy lehetőség, hogy itt vagyok. És Te is. Adatlapomon az információ szűrő. Ha beleférek a keresett kategóriába, akkor személyes találkozásnál kiderül, követi e újabb.
Andrea (47)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Kedves Férfi , szeretetre , nyugodt ,harmonikus életre vágyó.

Éppen online székesfehérvári társkereső férfiak

Karesz (39)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Néhány hónapja élek Székesfehérváron, előtte Angliában éltem hét évig. Egyenlőre helyben ismerkednék, beszélgetnék hölgyekkel. Nem voltam házas, gyerekem sincs, keresem a partnerem aki nem dohánzyik,jó szívű és hasonló értékrendel bír. Nyugodt természetű vagyok, a nagy tömeget viszont egyre kevésbé kedvelem. Szívesen töltenék időt, látogatnák helyeket leendő partneremmel. Viszont otthon maradni és pihenni,filmezni is ugyan úgy le tud kötni. A többit személyesen.
Attila (60)
Társkereső Székesfehérvár
17 perce lépett be
milyen kapcsolatot keresel?-kérdezi a kezdőoldal... Megbízhatót!! Igen....Olyat amiben mindketten jól érezzük magunkat...s egymást :-)
Feri (48)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Így jellemezném magam: Nyitott vagyok de nem tolakodó, határozott de nem uralkodó, vidám de nem bohóc, társasági de nem központi, céltudatos de nem máson átgázoló, igényes de nem pojáca, okos de nem zseni. Feltudok fúrni egy képet a falra és isteni gofrit is tudok sütni. A többi a személyes találkozáson majd úgyis kiderül !
Béla (61)
Társkereső Székesfehérvár
2 órája lépett be
Pozitív, spirituális beállítottságú, NÖt tisztelő és becsülő ember vagyok! Komoly és hosszútávú kapcsolat kialakítása a célom! Imádom, ha egy Hölgy Zöld szemű, de nem feltétel! Az sem baj, ha bújós és romantikus?! Gyermek sem akadáj, inkább mégtöbb tisztelet!

Diplomás székesfehérvári társkereső nők

Kata (68)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Keresem a társam,a barátom,a szeretöm egy személybe.
Vali (38)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolát végzett
Szia, Vali vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vmi elèrhetősèget, mert nem vagyok előfizető.
Noémi (55)
Társkereső Székesfehérvár
PhD végzettségű
Hiszem, hogy egy párkapcsolatban meghatározó, hogy a férfi és a nő között SZÖVETSÉG legyen. Kolozsváron születtem, két kamasz gyermeket nevelek egyedül. Nagyon fontos számomra a hit, a keresztény értékrend, a közösség ahova tartozom, minden ami érték. Életem egyik vezérigéje a: \"A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség\" (Gal. 5:22-23). Azt nem állítom, hogy olykor nem tévedek, vagy nem fogy el a türelmem...mint például most is, türelmetlenül várom, hogy megismerjelek :-). Szeretek kirándulni, kertészkedni. Ez utóbbi, egy fárasztó nap után, kimondottan kikapcsol. Közgazdász vagyok, éltem/dolgoztam Budapesten, majd 3 éven keresztül Kanadában, jelenleg Székesfehérváron. Jobbra tartok, nem balra 🙂. Írhatnék magamról sok szépet és jót, hiszen a \"papír\" bármit elbír..., de egy jó beszélgetés, majd esetleg személyes találkozás alkalmával jobban megismerhetjük egymást.
Adrienn (44)
Társkereső Székesfehérvár
Főiskolai diplomás (Élelmiszer mérnök, Mérnök tanár)
Merj élni! Merj nagyot álmodni! Nem mindenáron keresek társat csak olyat akivel közösek az értékrendek.

Keresztény székesfehérvári társkereső nők

Kornélia (56)
Társkereső Székesfehérvár
hite: református (nem gyakorlom)
Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet. Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, egy csomó kreativitással, empatikus vagyok, kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, színházba járni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot Társasági ember vagyok, akinek sokat jelent a családja és a barátai. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről.
Bella (60)
Társkereső Székesfehérvár
evangélikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Bella vagyok, hosszú ideje egyedül.
Léna (69)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: református (a magam módján gyakorlom)
Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsó (60)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Kedves, érdeklődő, megbízható, optimista, fiatalos, érzéki társam keresem az Örökkévalóságig. Én is ilyen vagyok. Aktívan dolgozom és élem az életemet. Örömmel körbe biciklizem veled a Balatont, de szeretek kirándulni a hegyekbe is. Vágyam, hogy romantikusan, kézen fogva sétáljunk a naplementében a tengerparton. Egy-egy kedves öleléssel fűszerezve készítek vacsorát amit vidám beszélgetés közben elfogyasztunk. Nem telepedek rád, és Te sem érzel a tulajdonodnak. Csak az kötelező, ami jó. :) A képek 2022-ben készültek.Nem vagyok előfizető, de sms-t tudsz küldeni.

Keresztény székesfehérvári társkereső férfiak

Csabi (45)
Társkereső Székesfehérvár
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nem unalmas személyiség vagyok szeretem a filmeket alkoholt nem fogyasztók viszont dohányzom
Anti (46)
Társkereső Székesfehérvár
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Anti vagyok, 46 éves. Társam keresem Székesfehérvár környékéről. Nem vagyok előfizető. Itt keress ha komolyan gondolod. *moderálva* Előtte küld el a számod 😉
Attila (39)
Társkereső Székesfehérvár
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Esősorban azért jöttem az oldalra, hogy megtaláljam a Társam. Nyílt lapokkal játszom, nem barátot keresek extrákkal vagy játszótársat péntek estére, tartós érdemi és érzelmi kapcsolatra vágyom lehetőleg pár évtizedre olyas valakivel, akivel lehet közös jövőt és családot tervezni. Romantikusabb alkat vagyok, randin a virág alap, illetve fontos számomra az IQ/EQ, a minőségi társalgás illetve az együtt töltött minőségi idő. Szeretek sétálni vagy kirándulni ha van kivel, de szívesen elpihenek otthon vagy hallgatok zenét is. A hűség, a bizalom és az őszinteség alap, szerintem mindenki másnál is ezért ezeket nem is említem, viszont néhány dolog rólam, pozitív és negatív egyaránt: - alkalmazkodó - következetes - fontos a kommunikáció - családcentrikus - állatbarát - figyelmes - szeleburdi - kapkodós - és sajnos néha feledékeny Nem vagyok tökéletes, szóval a fenti negatív tulajdonságok is a csomag részei :) Olyan társat keresek, aki fontosnak tartja az fenti alapértékeket, és következetesen be is tartja őket. Nem árt a jó kommunikáció, ahogy az sem, ha értékeled a humort. Ja igen, és légy szíves, helyesírás. Nem vagyok nyelvtan szakos tanár, de erre én is ügyelek. :)
Bali (47)
Társkereső Székesfehérvár
hivő: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretek mozogni, gondolkodni, tenni- venni kis lányommal lenni. Mindenre vevő vagyok. Van időm, szeretném hasznosan eltölteni

50 év feletti székesfehérvári társkereső nők

Mária (62)
Társkereső Székesfehérvár
Életvidám, kedves nő vagyok, aki tartalmas mély kapcsolatra vágyik.
Kata (72)
Társkereső Székesfehérvár
Gondolkodtam,h.irjak e bármilyen bemutatkozást! Aztán, úgy döntöttem , IGEN ! Tapasztalom h.a korom miatt rettegtek! Miért? Értéktelenebb vagyok, mint Ti? URAK! Nézzetek bele a tükörbe,/borotválkozás közben,/már aki ezt megteszi!/ és gondolkozzatok el azon,h.felettetek nem járt el az idő? Mit vártok ennyi idősen,mivel érzitek magatokat többnek? Nézem a profilokat és elszörnyedek! Hova lett az önkritikátok? Mindenki, sportos, remek pasi! Bocsi,de ez vicc!!!! És ezt ti is tudjátok! Nem hajtok a vagyonotokra, pénzetekre, ez nem érdekel! Én az embert , a valóságos ,értékes embert keresem! Irtok, meséket ,de minek és kinek? Mit vártok? Őszinteséget,szeretet,és igaz szerelmet? Kitől is????? Én, valóban ez vagyok, amit a fotómon láttok! És Ti??? Büszke vagyok arra,h.ennyi idősen, szellemileg és fizikálisan ilyen vagyok!!!! Vannak ráncok ,itt-ott hiányosságok! Nálad nincsenek???? Egyszer az életben/pár évet megéltél!/ légy őszinte!!!! Ha,most, bárkit megsértettem, őszintén, NEM sajnálom! Ha, véletlen megnéztél, és elolvastad ,remek! Remélem, egyetértünk! Mindenkinek sikeres t.és b.keresést kivánok! Ezer ölelés !!!
Erzsébet (65)
Társkereső Székesfehérvár
65 éves. elvált, 2 fiúgyermek (már nem élnek velem) édesanyja vagyok. A környezetem telt és szépnek mond. Keresem a Kedvesem, barátom, szerelmem, társam egyben! Számomra a kinézet nagyon fontos! Kölcsönös szimpátia alapján válaszolok a megkeresésekre.
Cecília (64)
Társkereső Székesfehérvár
Vidám természetű özvegy nő vagyok . Szeretek sütni fözni a kerti munkát. Őszinte társam keresem 70 éves korig

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Maria (64), Zalalövő Szia, Maria vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Vivien (18), Sopron Valaki írogatni????
  • Gábor (50), Mohács Épületasztalos,50 éves Mohácsi férfi vagyok.Ismerkednék komoly kapcsolat reményében.Megtalálható vagyok a munkamból eredően is.
  • Daniel (43), Budapest, III. Keresem a cinkostársamat, hogy egymást bosszantsunk/boldogítsunk.. Voltam mar itt, ugyhogy eselyt adok ennek, hogy egyszer celba erjek.
  • Szilvia (40), Győr Hogy én milyen vagyok, kevés 50 karakter. Akit megfog a külső, majd megszeretné ismerni a belsőt.Ezt pár mondatban nem lehet. Idő kell...Ahogy hozzád is... Olyan férfit keresek, aki a kiegyensúlyozottságomat, jó kedvemet és a nyugalmamat szeretnè erősíteni. Játszmázásokat és kihasználásokat már nagyon gyorsan felismerem, és erre nincs se időm, se szükségem. 🙂🍀☀️🌿

Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, mely látnivalókban és programokban egyaránt rendkívül gazdag.

Ha azt beszéltétek meg, hogy a Királyok városában ejtitek meg az első találkozót kiszemelteddel, van egy jó hírünk: a rengeteg látnivaló között nem lesz nehéz egy igazán jó helyet találnod a tökéletes első randihoz. Mindegy, hogy inkább a szabadban lófrálnátok, vagy hogy egy teaház eldugott sarkában élveznétek egymás társaságát, itt garantáltan megtaláljátok a megfelelő helyet!

Ha inkább a szabadtéri programokat észesítitek előnyben, rengeteg lehetőségetek van arra, hogy eltöltsetek néhány romantikus órát a városban és annak környékén.

A Sóstói tanösvény például remek hely egy kelleme sétára, ahol a tó legszebb pontjai mellet sétálva jobban megismerhetitek egymást, vagy megcsodálhatjátok annak különleges madárvilágát, de kilátogathattok a Zichy ligetbe is, ami a város egyik legszebb és legkedveltebb parkja.

Ha meguntátok a sétálást, és kicsit izgalmasabb vizekre eveznétek, látogassatok ki a Vidámparki csónakázó- és horgásztóhoz. Miközben a csillagokat nézitek, nem kell attól tartanotok, hogy az ár elragad, érzelmeitek viszont biztosan magukkal sodornak majd titeket, mert a tó közepén kialakított szigetek még bujábbá és meghittebbé varázsolják az anélkül is romantikus környezetet.

Azoknak, akik kedvelik a művészetet, kötelező ellátogatni a Bory-várba, ami az örökké tartó szerelem és a példamutató házasság szimbóluma. Bory Jenő építészmérnök álmodta és építette meg a várat negyven nyáron keresztül, melyet saját szobrai és felesége festményei díszítenek. A műalkotások témája az egymás iránti szerelem. Az egyik leghíresebb darab a kápolnában található Hitvesi szeretet szobra.

Ha a sok séta után úgy érzitek, rátok fér egy kis feltöltődés, üljetek be a Semiramis Kávézó és Teázóba, ahol a nepáli kávékülönlegességektől kezdve az olasz és a bécsi kávéig szinte minden megtalálható. Délutáni randi esetén pedig semmiképp se hagyjátok ki a Damniczki Cukrászatot, ahol isteni süteményekkel és csodálatos fagylaltkelyhekkel veheted le partneredet a lábáról.

Ha nagyon jól sikerült a randi és szeretnétek egy szép emlékkel megpecsételni bimbózó kapcsolatotokat, helyezzetek ez egy lakatot az Orcsik Lajos által készített lakatfalra, ahol már sokszáz, szerelmespárok által elhelyezett, szebbnél szebb darab lóg.

Végül mi lehetne romantikusabb, mint este együtt a csillagokat nézni?! Egy esti séta vagy vacsora után vidd el partneredet a Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóba, és hozd le neki a csillagokat az égből!

Tartasz az első találkozástól? Olvass bele a felhasználóink által beküldött sikertörténetekbe és meríts belőlük bátorságot! Vagy az aggaszt, hogy mi lesz, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogy szeretnéd? Olvass el néhány elcseszett randit, hogy lásd, nem csak veled történhet ilyesmi.

SzékesfehérvárSzékesfehérvár

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk