Társkereső Bodajk

Legújabb bodajki női társkeresők

Margó, 62 éves
Társkereső Bodajk
103 napja tag
Margó vagyok 62 éves Bodajkon élek a szüleimmel. Szeretném megtalálni az igazit Bodajkon ,
Klára, 72 éves
Társkereső Bodajk
124 napja tag
Egyedül élek! Vannak előnyei, de hiányoznak a jó beszélgetések, nevetés és talán egy kellemes társ! Nagyon nehéz a bemutatkozás, mert ha azt írom, hohgy egy kiállhatalan, buta liba vagyok, mindenki hülyére neveti magát! Viszont ha azt írom, hogy , egy kedves, jó modorú szorgalmas, meglehetősen talpraesett olvasott, széles látókörű a zenét műveltem és imádom , hölgy vagyok, akkor is lehet, hogy megmosolyognak és még hozzáteszik, / na meg persze, milyen szerény/ !!A lényeg, hogy egyedül élek, nem unatkozom, de mivel az ember társas lény, nem véletlen, hogy szeretnék megmiserni valakit, akivel jó együtt lenni, beszélgetni és annyi minden kellemes dolog van még!! A sors különös élethelyzetet szánt nekem , most viszont gondolhatok magamra is és még talán kapok egy kis időt ami esetleg , boldogabb lehet!! Köszönöm, ha elolvassátok, illetve , hogy szántatok rám egy kis időt!! Mindenkinek sok szerecsét kívánok!!!!
Rita, 35 éves
Társkereső Bodajk
182 napja tag
Rita vagyok, 35 éves. Társam keresem Bodajk környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Margoka, 62 éves
Társkereső Bodajk
258 napja tag
Szeretném megtalálni a páromat .

Legújabb bodajki férfi társkeresők

Gábor, 20 éves
Társkereső Bodajk
105 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gábor, 41 éves
Társkereső Bodajk
111 napja tag
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Krisztián, 37 éves
Társkereső Bodajk
143 napja tag
Szingli vagyok és hosszantartó kapcsolatot keresek hobbim a természet járás és a horgászat
Laci, 44 éves
Társkereső Bodajk
206 napja tag
Laci vagyok, 43 éves. Társam keresem Bodajk környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás bodajki társkereső nők

márta, 55 éves
Társkereső Bodajk
Főiskolát végzett
Diplomás ápoló vagyok. Fejér megyei Szent György kórház traumatologián dolgozom. Elváltam. Két gyermekem van akik külön élnek. 3 unokám van. Saját házamban élek senkitől nem fuggök és nem is szeretnék. Saját kocsim van. Olyan társat keresek akitől tiszteletet becsületet kapok. Szeretem a természetet,a kerti munkát. Szeretem ha minden szép körülöttem és rendezett. A munkám imádom. A munkám a hivatásom.

Diplomás bodajki társkereső férfiak

Tibi, 30 éves
Társkereső Bodajk
Főiskolát végzett
Tibi vagyok, 29 éves. Társam keresem Bodajk környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Patrik, 54 éves
Társkereső Bodajk
Egyetemet végzett
Patrik vagyok, 54 éves, lakhelyem Bodajk. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Balázs, 38 éves
Társkereső Bodajk
Főiskolai diplomás (Energetika, üzemeltetés!)
majd élőben megbeszéljük... ne egy mondatból ítéljük meg egymást Nem szeretnék itt olyan dolgokról beszélni amit később amit el is lehet mondani. ................. ................ sokat dolgozom. Szeretem a tisztaságot. Ügyelek magamra....................... ............... Köszönöm

Keresztény bodajki társkereső nők

Andi, 36 éves
Társkereső Bodajk
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Husi testalkat vagyok és van két kislányom is :) Nem keresek alkalmi kalandot ,szexpartnert és nem szexkamerazom.
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Bodajk
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Gyöngyi vagyok, 54 éves, lakhelyem Bodajk. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény bodajki társkereső férfiak

György, 70 éves
Társkereső Bodajk
római katolikus vallású (alkalmanként)
György vagyok, 68 éves. Társam keresem Bodajk környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
László, 37 éves
Társkereső Bodajk
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok, szeretnék ismerkedni, magamról annyit, ha felkeltem az érdeklődésed, úgy is megismersz, köszönöm hogy, elolvastad.
Krisztián, 45 éves
Társkereső Bodajk
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Vídám emberke vagyok,pozitívan élem az életem!Szeretek kirándulni,sétálni az erdőben!Komoly kapcsolatot keresek,egy Társat az ünnepnapokra,és a hétköznapokra!Nincs Gyermekem ha Neked van annak csak örülni Tudok!Minden gyermeket lehet szeretni!!!Én csak Boldog szeretnék lenni,egy Boldog Családban!Szerintem egy jó kapcsolat alapja a tolerancia!!Nekem fontos a Család és a Barátaim,ha baj van csak Rájuk számithatok!!Én úgy gondolom a Problémák azért vannak,hogy megoldjuk őket!Köszönöm,hogy elolvastad! :-) Legyen Nagyon Szép Napod szia UI Nem vagyok előfizető,légyszíves írj elérhetőséget Köszönöm szépen

Fiatalabb, 30 év alatti bodajki társkereső nők

Alexandra, 24 éves
Társkereső Bodajk
Alexandra vagyok, 22 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti bodajki társkereső férfiak

Richárd, 27 éves
Társkereső Bodajk
Erős személyiségű srác vagyok, szeretem az extrém sportot és mindent amiben kihívást látok! Ha szeretnél többet meg tudni keress fel! ;)

30-as bodajki társkereső nők

Timea, 35 éves
Társkereső Bodajk
Timea vagyok, 32 éves. Társam keresem Bodajk környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as bodajki társkereső férfiak

Péti, 37 éves
Társkereső Bodajk
Sziasztok! Én egy válófélben lévő srác vagyok, aki pozitívan baladva elōre próbálom kihozni az életből a legtöbbet..
Laci, 39 éves
Társkereső Bodajk
szőke kékszemü herceg várja hozzá ilő szenvedélyben gazdag párját.

Középkorú bodajki társkereső férfiak

Attila, 40 éves
Társkereső Bodajk
Tartós kapcsolat reményében vagyok itt,remélem rámtalál a szerencse vagy Te :-)

50 év feletti bodajki társkereső nők

Margó, 64 éves
Társkereső Bodajk
Margó vagyok 61 éves Bodajkon lakom elvált rokkant nyugdíjas vagyok .Szeretném megtalálni a párom .

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gábor (36), Budapest, X. Harmonikus párkapcsolatra vágyom. Gábor vagyok. Romantikus, mélyérzésű, becsületes, nyugodt természetű vagyok.
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen
  • Mariann (43), Veresegyház Sziasztok! Elvált 43 éves vagyok, keresem a társam. Csak szex kiméljenek nem érdekel!!!
  • Dávid (55), Győr Sziasztok! A futás, a zene, a humor az életem. Keresem a másik felemet, aki jóban-rosszban velem tart és szintén komoly kapcsolatot akar.
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉

Társkeresés Bodajkon

BodajkBodajk

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: