Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Bodajk

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb bodajki női társkeresők

Margó (63)
Társkereső Bodajk
83 napja tag
Margó vagyok 63 éves vagyok , 160 magas , molett , elvált , de fiatalos . Bodajkon élek az edeanyammal . Szeretnék egy komoly tartós kapcsolatot .
Klára (73)
Társkereső Bodajk
505 napja tag
Egyedül élek! Vannak előnyei, de hiányoznak a jó beszélgetések, nevetés és talán egy kellemes társ! Nagyon nehéz a bemutatkozás, mert ha azt írom, hohgy egy kiállhatalan, buta liba vagyok, mindenki hülyére neveti magát! Viszont ha azt írom, hogy , egy kedves, jó modorú szorgalmas, meglehetősen talpraesett olvasott, széles látókörű a zenét műveltem és imádom , hölgy vagyok, akkor is lehet, hogy megmosolyognak és még hozzáteszik, / na meg persze, milyen szerény/ !!A lényeg, hogy egyedül élek, nem unatkozom, de mivel az ember társas lény, nem véletlen, hogy szeretnék megmiserni valakit, akivel jó együtt lenni, beszélgetni és annyi minden kellemes dolog van még!! A sors különös élethelyzetet szánt nekem , most viszont gondolhatok magamra is és még talán kapok egy kis időt ami esetleg , boldogabb lehet!! Köszönöm, ha elolvassátok, illetve , hogy szántatok rám egy kis időt!! Mindenkinek sok szerecsét kívánok!!!!
Mária (57)
Társkereső Bodajk
1057 napja tag
Hiányzik valaki... És ez rossz. Mert ez nem az az érzés, amikor még magad sem tudod, ki, csak érzed, hogy lelked nem teljes, hogy a másik fél még valahol keresgél. Nem. Ez más érzés. Mert már tudod, ki hiányzik. Nem általánosságban valaki, hanem Valaki. Egy Valaki. És ez rossz. Szeretnél vele lenni, hallani hangját, látni mosolyát, érezni közelségét. (...) Ez azt jelenti, hogy van Valaki, aki fontos, aki annyira fontos, hogy mindig szeretnél vele lenni. És ez jó érzés. Hogy van, hogy létezik, hogy megtaláltad. Hogy van, ki hiányozzon. És bár fájón hiányzik, de már édesen. Mari..
Mari (61)
Társkereső Bodajk
1968 napja tag
kedves ember vagyok aki értékeli a jo emberi tulajdonságokat,

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Józsi (45), Oroszlány Sziasztok! Szia kedves ismeretlen! Írhatok én itt oldalakat magamról, nem fogsz megismerni. Beszélgessünk, találkozzunk és minden ki fog derülni rólam. Leszögezem:erős dohányos vagyok, de ha valaki segítene, próbálkoznék a leszokással.
  • Zsolt (45), Csorna Sziasztok! sziasztok, komoly kapcsolatot keresek
  • Henrietta (42), Békés Párosan szép az élet Heni vagyok, remélem itt megtalálom életem párját akivel jóban rosszban megértjük egymást. Elég volt a magányból, legyünk együtt boldogok.
  • Dani (26), Szalatnak Sziasztok! Szeretem az állatokat . Dinókat . Figurákat festek . Olyan nőt keresek aki mellett önmagam lehetek és nem zavarja a hobbijaim aki mellett békét és harmóniát érzek. Dolgozok napi 8 órát. Saját tulajdonú házam van, amiben élek. Animézek, szeretek meghitt nyugalomban filmet nézni. A munkám miatt keveset olvasok de szoktam .
  • Viktória (38), Szigethalom Sziasztok! Tartós kapcsolat keresek. 38 éves vagyok elváltam, egyedül nevelem 2 gyermekem (15és 10 éves). Családcentrikus, Önálló, makacs, céltudatos vagyok. Nem dohányzom. Szeretek sétálni, táncolni, sütni.. Keresem a társam, aki el fogad olyannak amilyen vagyok. Aki szeret kimozdulni, de otthon is jól tudja magát érezni. Korban hozzám illő társam keresem (38-46). Ha szeretnél megismerni írj :) Válaszolni nem tudok itt, így ha szeretnél választ írj e-mail címet.

BodajkBodajk

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk