Társkereső Vál

Legújabb váli női társkeresők

Beatrix, 34 éves
Társkereső Vál
212 napja tag
Szia, Beatrix vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva, 58 éves
Társkereső Vál
364 napja tag
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Éva, 52 éves
Társkereső Vál
950 napja tag
Sziasztok!szeretnék ismerkedni beszélgetni aztán meglátjuk mi lesz belőle lehet egy jó barátság vagy szerelem.szép napot nektek!puszi
Szilvia, 51 éves
Társkereső Vál
3310 napja tag
Írhatnék ide bármit,ha szeretnél megismerni bátran írj.Alapvetően optimista,vidám természetű ember vagyok.Szeretem ha vaki nyílt és őszinte.Nem szeretem a játszmákat.Mivel molett vagyok,csak az írjon akinek ez nem probléma.Szeretem a természetet,az állatokat.Nem vagyok előfizető,így csak email címre tudok válaszolni.*moderálva*

Legújabb váli férfi társkeresők

Béla, 35 éves
Társkereső Vál
58 napja tag
Sziasztok! Csak úgy élhetsz boldogan,ha megélsz minden pillanatot. Komoly kapcsolatot keresek, Egy olyan valakit, aki elfogad olyannak,amilyen vagyok. Szeretek kirándulni, túrázni, olvasni, fotózni, szeretek színházba járni. Szeretek sportolni, amit most már sikerült beépítenem a mindennapjaimba. Ha lehetne inkább ez lenne a mottóm: Ki a nő? Két lábon járó gyönyörűség, aki a tavaszt sugározza szerte szét. Bebalzsamozza a létezést, és bearanyozza egy férfi életét
Norbert, 27 éves
Társkereső Vál
211 napja tag
Norbert vagyok, 26 éves, lakhelyem Vál. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
József, 56 éves
Társkereső Vál
272 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 49 éves
Társkereső Vál
542 napja tag
Németország, Magyarország, IQ, EQ, utazás, vízpart, zero waste, természet, környezettudatosság, no smoking, nyitott szem, cogito ergo sum csend, zene, film, investments, balance, trust, plan, accomplish, bogrács, grill, endurance

Keresztény váli társkereső férfiak

Zsolt, 40 éves
Társkereső Vál
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Egy társkereső férfi vagyok aki ismerkedne. Ha valaki úgyan így ál hozzá, nyugottan írhat! Sziasztok👌
Béla, 35 éves
Társkereső Vál
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Béla vagyok, 35 éves Szeretnék egy olyan társat találni, aki elfogad olyannak amilyen vagyok, és akivel az élet rögös útjain maximálisan egymás mellett tudunk állni. Szeretek kirándulni, olvasni, filmet nézni. A többit majd személyesen. :)
Tamás, 36 éves
Társkereső Vál
vallása: római katolikus
Ha érdekellek akkor írj ha én írok várom a válaszod a hallgatás nem egyértelmű dolog.

Fiatalabb, 30 év alatti váli társkereső férfiak

Csaba, 26 éves
Társkereső Vál
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as váli társkereső férfiak

Csaba, 31 éves
Társkereső Vál
hát nem tudom mit irhatnék ide kérdezz bátran én mindenre válaszolok

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Stefan (42), Budapest, XIII. Szeretem tudni, mi van a szépség mögött. Szeretem tudni, mi van a szépség mögött. Mai rohanó világban elfelejtjük a másik létét, ez komoly gond... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, jöhet a személyes beszélgetés.
  • Timi (50), Budapest, III. Sziasztok! Üdvözöllek! Egy nyüzsgő, zsongó, sosem unatkozó, pozitív gondolkodású nő vagyok. Sokat dolgozom, de imádom!!! Ha ezt nem tudod elfogadni, és támogatni, akkor nem engem keresel.
  • LACI (78), Szany Sziasztok! Egyedül álló özvegy ember vagyok.Kertes családi házban lakok. Koromhoz képest mozgékony és aktív vagyok.Idő közben sztoámás lettem.Nem áttétes.Ezért keresem a hasonló állapotban lévő hölgyet vagy aki így is eltudna fogadni!
  • Éva (43), Debrecen Sziasztok! Komoly kapcsolatot szeretnék. Nem éltem együtt a társammal. Fontos a harmónia és hogy mindent megbeszéljünk.Lehet egy két vita de csak építő kimenetelű. Elfoglalom magamat, de az esték hétvégék nagyon üresek.sok elképzelésem van a jövő ről. nagyon fontos a vonzalom. az anyagiak nem fontosak . Egy alappal rendelkezem. Ebben is fontosnak tartom az egyensúlyt. Spirituális dolgok érdekelnek de szinte bármiről szeretek beszélgetni amiből lehet tanulni fejlődni. Könyvkötészettel takarítással és újságkihordással foglalkozom. Fő illetve mellék állás.
  • Viktória (33), Budapest, VI. Nevess, & a világ veled nevet. Horkolj, & egyedül alszol. :) Leszarom az egészet, mert már tényleg úgy érzem, hogy kurvára nem kellek senkinek, szóval a lényeg, hogy légy jó arc és nyitott, ugyanis elég sokan megrémülnek tőlem.

Társkeresés Válon

VálVál

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk