Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Vál

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb váli férfi társkeresők

Gyula (45)
Társkereső Vál
17 napja tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Imre (50)
Társkereső Vál
141 napja tag
Aktívan, sok sporttal élem az életem. A lovaglás, futás, úszás és kondiedzések, (hangulatom szerint🙂) a mindennapjaim részei, de egy jó könyvet egy csöndes sarokban is tudok élvezni. Szeretek főzni ( állítólag tudok is...😉). Nyaralásban mindenevő vagyok, a tengertől a hegyekig bárhol jól tudom érezni magam, de egy hosszú hétvégés városnézés is lehet kedves program. A munka mellett fontos a magánélet, az egyensúly megtalálása az egyik legizgalmasabb feladat.
Béla (36)
Társkereső Vál
437 napja tag
Sziasztok! Csak úgy élhetsz boldogan,ha megélsz minden pillanatot. Komoly kapcsolatot keresek, Egy olyan valakit, aki elfogad olyannak,amilyen vagyok. Szeretek kirándulni, túrázni, olvasni, fotózni, szeretek színházba járni. Szeretek sportolni, amit most már sikerült beépítenem a mindennapjaimba. Ha lehetne inkább ez lenne a mottóm: Ki a nő? Két lábon járó gyönyörűség, aki a tavaszt sugározza szerte szét. Bebalzsamozza a létezést, és bearanyozza egy férfi életét
József (50)
Társkereső Vál
921 napja tag
Németország, Magyarország, IQ, EQ, utazás, vízpart, zero waste, természet, környezettudatosság, no smoking, nyitott szem, cogito ergo sum csend, zene, film, investments, balance, trust, plan, accomplish, bogrács, grill, endurance

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Henrietta (42), Békés Párosan szép az élet Heni vagyok, remélem itt megtalálom életem párját akivel jóban rosszban megértjük egymást. Elég volt a magányból, legyünk együtt boldogok.
  • Viktória (38), Szigethalom Sziasztok! Tartós kapcsolat keresek. 38 éves vagyok elváltam, egyedül nevelem 2 gyermekem (15és 10 éves). Családcentrikus, Önálló, makacs, céltudatos vagyok. Nem dohányzom. Szeretek sétálni, táncolni, sütni.. Keresem a társam, aki el fogad olyannak amilyen vagyok. Aki szeret kimozdulni, de otthon is jól tudja magát érezni. Korban hozzám illő társam keresem (38-46). Ha szeretnél megismerni írj :) Válaszolni nem tudok itt, így ha szeretnél választ írj e-mail címet.
  • Józsi (45), Oroszlány Sziasztok! Szia kedves ismeretlen! Írhatok én itt oldalakat magamról, nem fogsz megismerni. Beszélgessünk, találkozzunk és minden ki fog derülni rólam. Leszögezem:erős dohányos vagyok, de ha valaki segítene, próbálkoznék a leszokással.
  • Julia (63), Cegléd Sziasztok! Szia, Julia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk. Nem vagyok előfizető ezért kérlek írj e-mail címet.
  • Zsolt (45), Csorna Sziasztok! sziasztok, komoly kapcsolatot keresek

VálVál

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk