Társkereső Pomáz

Legújabb pomázi női társkeresők

Erzsi, 44 éves
Társkereső Pomáz
30 napja tag
Erzsi vagyok, 44 éves. Társam keresem Pomáz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyöngyi, 50 éves
Társkereső Pomáz
72 napja tag
Keresem hátralevő időre becsületes, nem túl komoly
Anna, 69 éves
Társkereső Pomáz
81 napja tag
Budapest mellett élő özvegy nő vagyok. Barátokat keresek, melyből esetleg tartós kapcsolat is lehet.
Mária, 72 éves
Társkereső Pomáz
132 napja tag
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb pomázi férfi társkeresők

Péter, 31 éves
Társkereső Pomáz
4 napja tag
Sziasztok van egy kis fiam így kezdeném.
Gábor, 48 éves
Társkereső Pomáz
15 napja tag
Gábor vagyok, 48 éves. Társam keresem Pomáz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Attila, 41 éves
Társkereső Pomáz
20 napja tag
Attila vagyok, 41 éves. Társam keresem Pomáz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lajos, 29 éves
Társkereső Pomáz
71 napja tag
Csak a jó vagy a legjobb csajokat jelölöm, úgyh érezd magad megtisztelve, ha kaptál értesítést. Bár ugye, hogy külsőre tetszel, az csak egy dolog. Ha rendeződik a helyzet, irány ismét Ausztria, siessetek magatokra meg az ujjatok köré tekerni. Anyáskodó típusoknak azonnal röppálya!

Éppen online pomázi társkereső nők

Bea, 43 éves
Társkereső Pomáz
1 perce lépett be
Nem egyszerű röviden írni magamról, ha úgy alakul megismerhetsz. Ebben a zűrzavarban kell egy biztos pont. Lehetnél Te is ..
Anita, 54 éves
Társkereső Pomáz
5 órája lépett be
Anita vagyok, 53 éves. Társam keresem Pomáz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Hobbim a repülés.....hőlégballonozom....:) 55 éves korig keresek!!! Nem vagyok előfizető, írj elérhetőséget a leveledbe.

Éppen online pomázi társkereső férfiak

Tibor, 52 éves
Társkereső Pomáz
2 órája lépett be
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás pomázi társkereső nők

Otília, 45 éves
Társkereső Pomáz
Egyetemet végzett
Otília vagyok, 44 éves, lakhelyem Pomáz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kati, 69 éves
Társkereső Pomáz
Egyetemet végzett
Szia, Kati vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Edina , 48 éves
Társkereső Pomáz
Főiskolai diplomás (Építész)
Kedves Férfiak! Írjatok akkor, ha szeretnétek magatokról mesélni. Leírni, elmondani a vágyaitokat, kétségeiteket, miért szeretnél jelenlegi életeden változtatni és mi a célod, amiért harcolsz. Én jól működök egyedül, de tudom, hogy a harmónia akkor teljesedik ki, ha van mellettem egy társ, akivel segítjük egymást. 47/160/60
Aliz, 42 éves
Társkereső Pomáz
Főiskolát végzett
Arra várok aki érti a párologtatók bináris nyelvét :)

Diplomás pomázi társkereső férfiak

Laci, 24 éves
Társkereső Pomáz
Főiskolát végzett
Kedves hölgyek! 24 éves fiatalember vagyok, aki szeretne egy szép és normális értékekkel megáldott nőt maga mellett tudni és együtt felejthetetlen élményeket szerezni. Komoly kapcsolatot szeretnék.
Marci, 29 éves
Társkereső Pomáz
Főiskolát végzett
Keresek új kalandok és élmények megéléséhez társakat. A korod nem számít, csak az új dolgok megélésére való hajlandóság. Bi vagyok, de pasikkal csak aktív.
Tamás, 23 éves
Társkereső Pomáz
Egyetemet végzett
Olyat keresek aki komoly kapcsolatra családra vágyik már. Aki edzene,velem,szereti a társasjátékokat,szerepjátékokat,jó filmeket,sorozatmaratonokat a finom ételeket ,italokat,kirándulásokat. Olyat aki elég szép,hogy meghalnék érte , és elég okos,hogy ilyet sose kérjen tőlem. A arckönyvben Abonyi Tamás és egy lovag a kép,ha másképp megkeresnél ott is tudsz. Vagy itt visszaszívezéssel.
Lajos, 58 éves
Társkereső Pomáz
Főiskolát végzett
I'LL FLY WITH YOU ! ARE YOU READY? I'M READY! Szeretnék repülni VELED, és ha azt kérdeznéd, hogy készen állok-e, akkor igen készen állok!!! Szeretnék egy olyan kedves Nővel megismerkedni, akivel a Szabadság-Szerelem-Bizalom háromszögben tudnék élni! A szabadság alatt nem a hűtlenséget értem, a szerelem alatt a kölcsönös elsöprő érzelmeket, a bizalom alatt a feltétel nélkülit ! Olyan hölgyet keresek aki értékeli a férfiben ha figyelmes, képes elfogadni a társát olyannak amilyen és nem akarja megváltoztatni! Fontos számomra, hogy nemcsak a külső és a testi adottságok a mérvadók hanem az intellektuális összhang a harmónia, és a megfelelő kommunikáció is fontos! Én a hagyományos értékrend szerint nevelkedtem, ismerem az élet írott és íratlan szabályait! Nagyon fontos számomra a bizalom, az elfogadás, a hűség, az őszinteség, én is ezeket tudom nyújtani én is! Ha már az őszinteségről esett szó, akkor fontos tudnod rólam, hogy a feleségemmel és két kiskorú gyermekemmel élek együtt. A feleségemmel végleg befejeztük a kapcsolatunkat, de kénytelenek vagyunk átmenetileg egy fedél alatt élni. Elfogadom, hogy ez nagyon zavaró ezért olyan társat keresek aki vagy hasonlóan cipőben jár vagy képes megbízni bennem! A mottóm, hogy nem becsapni hanem megismerni szeretnélek! Várom megtisztelő válaszod ha szimpatikusnak tartasz! Nincs előfizetésem, ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot akkor légyszíves add meg az email címed! KÖSZÖNÖM! Szia, Lajos

Keresztény pomázi társkereső nők

Ildi, 46 éves
Társkereső Pomáz
hivő: római katolikus
Figyelmes, fiatalos társat keresek, aki elfogadja, hogy egy másik, kisebb (első X-et betöltő) férfi is része az életemnek. Az mondják, kicsit izgő-mozgó vagyok... ha zenét hallok, akkor beindul a boogie a lábaimban ;-) ... de szeretem a kuckózást... vízparton elnyúlást is :) Mottóm is, de tényleg sokat mosolygó nő vagyok. Igyekszem észrevenni és élvezni az élet apró szépségeit, pillanatait és ha számomra fontos, meg is örökítem magamnak :)
Detti, 40 éves
Társkereső Pomáz
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Sziasztok! Egy jókedélyű anyuka vagyok..van egy 11 éves fiam.Energikus vagyok és próbálok mindig mindent pozitìvan látni :-) .Elérhető vagyok: *moderálva*
Anna, 69 éves
Társkereső Pomáz
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Anna vagyok, 67 éves, lakhelyem Pomáz. Nemrég özvegy lettem. ezért keresem leendő társam, akivel megoszthatnám a mindennapi életemet.
Marcsi, 52 éves
Társkereső Pomáz
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Helló! Jaskó Mária a nevem....aki keres, az megtalál! :) Szeretném megtalálni a társam, mert hiszek még abban, hogy boldog lehetek! Fiatalos, vidám, laza nő vagyok...imádom az életet élni!

Keresztény pomázi társkereső férfiak

Sanya, 39 éves
Társkereső Pomáz
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Autók javításával foglalkozom ebből élek sajnos a hobbim is ez,de minden más dolog is érdekel ami érdekes és vidám! Nem dohányzom,alkoholt ritkán fogyasztom akkor is mértékkel. Hűséges típus vagyok!
Attila , 30 éves
Társkereső Pomáz
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Egy 29 éves srác vagyok aki kedveli a lányokat. Amit tudni kel rólam, azt egy séta melet osztom meg!
Miklós, 53 éves
Társkereső Pomáz
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Pomázon lakom egy családi házban, Budapesten több , állami , ill. magán kh.-ban dolgozom vállalkozó orvosként. Szinte mindennap úszom,szeretem a természetet,a síelést ,tengerpartot,de itthon is kirándulni , erdőt, folyókat, tavakat(a
Zoltán, 74 éves
Társkereső Pomáz
evangélikus vallású (nem gyakorlom)
Inkább telefonon vagy személyesen.

Fiatalabb, 30 év alatti pomázi társkereső nők

Csenge, 17 éves
Társkereső Pomáz
Cukrásznak tanulok, most megyek majd 11-be. Szeretek olvasni. A sütés a mindenem, már 5 éves korom óta sütök.
Viktória, 27 éves
Társkereső Pomáz
Beszélgetnék korosztályomból (24 éves vagyok) pozitív beállítottságú emberekkel.Két gyerkőcöm van, egyedül is sikeresen nevelem őket, szóval nem eltartót keresek nekik, de eltartani sem áll szándékomban rajtuk kívül senkit, :) apát sem keresek, mert van nekik.Igazából konkrétan nem keresek, csak sodródom, hogy a nagy számok törvénye alapján hátha össze ütközöm azzal akivel egymást keressük. :D

Fiatalabb, 30 év alatti pomázi társkereső férfiak

miki, 27 éves
Társkereső Pomáz
182cm magas átlagos férfi vagyok Ismerkednék kedves lánnyal
zsolt, 20 éves
Társkereső Pomáz
Szia, zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 26 éves
Társkereső Pomáz
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 29 éves
Társkereső Pomáz
Szia, István vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as pomázi társkereső nők

Renáta, 31 éves
Társkereső Pomáz
Renáta vagyok, 30 éves. Társam keresem Pomáz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Rózsa, 38 éves
Társkereső Pomáz
Szia, Rózsa vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as pomázi társkereső férfiak

Matyas, 35 éves
Társkereső Pomáz
Kapcsolat reményében regisztráltam Nincs gyerekem Nincs autóm Egyedül élek
Bence, 35 éves
Társkereső Pomáz
*Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy TE hogy viselkedsz velem! Ezért néha \"nagyon kivagyok\" és magam sem tudom, hogy ki vagyok?!😏Szarkasztikus(Anti-Te tudsz jobbat?😉)SzociálNárcisztikusPszichopata, Szentimentalista, , harmadik nevem Pista, aki sokszor realista, vagy épp racionalista. **Ha ezekből egyet is értettél, adok esélyt 👉 a többit majd bemutatom 😉Nehogymár én mondjam meg?Magyarázd+hogy megértsem (a tapasztalataim rosszak, de én nem akarok rosszat!) ***COVID-19 karantén Nálad vagy Nálam? :)
Róbert, 30 éves
Társkereső Pomáz
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Matyika, 35 éves
Társkereső Pomáz
Sziasztok Kapcsolat reményében vagyok itt A kor csak egy szám. Dohanyzom Nincs autom *moderálva* Mátyás

Középkorú pomázi társkereső nők

Éva, 42 éves
Társkereső Pomáz
Éva vagyok, 40 éves, lakhelyem Pomáz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Hanga, 40 éves
Társkereső Pomáz
Sok év külföldi tartózkodás után újra itthon. Vágyom egy bizalmas jóbarátra, akivel egy húron pendülünk, akivel az élet megszépül és kiteljesedik. Fontos, hogy gyermekbarát és cscaládcentrikus legyen; nem baj, ha szeret sportolni, utazni, akár hátizsákkal is, ismeri és fejleszti önmagát. Talán itt találkozunk?
Erika, 45 éves
Társkereső Pomáz
Mindennek az alapja, hogy jó barátok legyünk. Kezdjünk ezzel a többit meg úgysem lehet eröltetni... :)
Betti, 48 éves
Társkereső Pomáz
Nem tervezem, hogy sokáig ezen az olalon legyek, így nem vagyok előfizető. Ha rámírsz és nem válaszolok, akkor azért van, mert nem engedi a rendszer. Ha szeretnél megismerni, küldj kérlek egy email címet, vagy akármit vagy bármit:)

Középkorú pomázi társkereső férfiak

Tamás, 40 éves
Társkereső Pomáz
Szia! Tomi vagyok és egy kedves szexi társat keresek. Hogy milyet? Ismerjük meg egymást, aztán meglátjuk.
Ferenc, 49 éves
Társkereső Pomáz
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 49 éves
Társkereső Pomáz
Attila vagyok, 48 éves. Társam keresem Pomáz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 47 éves
Társkereső Pomáz
Ismerj meg inkább személyesen

50 év feletti pomázi társkereső nők

Erzsébet, 63 éves
Társkereső Pomáz
Lelkes,érdeklődő típus vagyok ,művészettel kapcsolatos a szakmám...Szeretem a természetet ..a mindennapok apró örömei tesznek boldoggá...ismerkednék kiegyensúlyozott ,hasonló érdeklődésű,pozitív gondolkodással megáldott és korban hozzám való úrral!
Mária, 65 éves
Társkereső Pomáz
Mária vagyok, 63 éves, lakhelyem Pomáz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tünde, 64 éves
Társkereső Pomáz
Pozitív beállítottságú, életvidám ember vagyok. Szeretek csavarogni a világban, olvasni,zenét hallgatni. Hasonló beállítottságú társat keresek, aki igényes önmagára és környezetére. Bővebben megbeszélhetjük a személyes találkozásnál, ha működik a kémia.
Margit, 71 éves
Társkereső Pomáz
Szia, Margit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti pomázi társkereső férfiak

Elemer, 64 éves
Társkereső Pomáz
Bittonsági órként dolgozom, és gyógymasszórként.
Jóska, 74 éves
Társkereső Pomáz
Jóska vagyok, 73 éves, lakhelyem Pomáz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 65 éves
Társkereső Pomáz
Szia, András vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 60 éves
Társkereső Pomáz
Attila vagyok, 58 éves, lakhelyem Pomáz. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!

Társkeresés Pomázon

PomázPomáz

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk