Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Dunakeszi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb dunakeszi női társkeresők

Dzseni (25)
Társkereső Dunakeszi
4 napja tag
Sziasztok 25 eves vagyok es komoly kapcsolatot keresek
Éva (70)
Társkereső Dunakeszi
19 napja tag
Vidám természetű, kirándulást,természetet kedvelő ember vagyok. 6 éve özvegyen élek, saját kertkapcsolatos lakásomban. Szeretek kertészkedni. Két felnőtt gyermekem van és egy 10 éves fiú unokám. Van autóm, de szívesen járok vonattal és busszal is.
Enikő (35)
Társkereső Dunakeszi
32 napja tag
Pozitív,mindig mosolygós, vagány nő vagyok aki szeret aktívan élni. Imádok kirándulni, színházba járni,koncert,mozi,múzeum,várak, vízpart, szinte mindennek tudok örülni. Az edzés is fontos szerepet tölt be nálam, testi-lelki felfrissülés. Szeretem a finom ételeket, borokat, a különleges kávékat. Kontrollerként dolgozom egy nagy cégnél, élvezem a munkámat,melyhez hozzájárulnak a szuper kollégáim is. Kellő önismereti rendelkezem, és ki tudom mutatni az érzéseimet. Bújós,szenvedélyes típus vagyok! Van 2 kisfiam, akiket váltva nevelünk, így jut idő magamra is.
Rozi (56)
Társkereső Dunakeszi
46 napja tag
Egy humoros, vagány, jó kiállású pasit keresek a hátralevő éveimre, akivel egyutt tudunk fejlodni, aki kavet hoz reggel az agyba, aki figyel ram, de nem ul a nyakamom, akivel jokat tudunk nevetni, beszelgetni. Aki hianyzik ha nincs mellettem. Gyerekkorunkban meseken nottunk fel, ahol a kitarto legenyek elnyerik a kiralylany szerelemet, es boldogan elnek, mig...... Nem baj ha hiszel a tudatosságban.

Éppen online dunakeszi társkereső nők

Kata (53)
Társkereső Dunakeszi
22 perce lépett be
Rendezett körülmények között élek, és amennyire lehet, a táplálkozásra, és az egészségemre is odafigyelek. Igényes vagyok önmagamra, és a környezetemre. Szeretem a minőségi, szép dolgokat, a finom illatokat. Zenében főleg a jazz, de időnként mást is szívesen hallgatok - kivéve metál, gép zene, mulatós, techno, és társai. Az igénytelenség teljes mértékben taszít, ebbe beletartozik a koszos cipő, elnyűtt farmer, lenőtt, csapzott haj, elhanyagolt borotválkozás, stb... Szeretem, ha felnézhetek a páromra, így fontos, hogy ne legyen üres a feje, és hasonlóan igényes legyen önmagára. Tudom, hogy sokat várok, de sokat is adok! Hiszek abban, hogy a mérleg nyelvének mindenféle szempontból középen kell állnia, így fontos az adok-kapok! Évfordulóknak, jeles napoknak megadni a módját, és különlegessé tenni. Apró meglepetések, figyelmességek a hétköznapokon is a szeretet, törődés szimbóluma. Sok nevetes, jövés-menés, romantika, intimitás, meghitt esték, közös élmények nélkülözhetetlenek - ezek nélkül elhal a kapcsolat. Kommunikació hiánya mindenféle félreértés forrása! - Szabó Magda ezt szépen megfogalmazta. Hűseg, őszinteség, becsület olyan alappillér, ami nélkül nem lehet építkezni, de a már felépített közös élet is összeomlik. Röviden ennyi, valahogy így gondolom, de ha érdekel bővebben, akkor hát szóban többet - csak neked, csak veled! Fotóim egészen frissek, idén júniusban készültek. Korom, súlyom valós - csak mert hallom, hogy nem divat ezen a felületen őszintének lenni. 😀 Email címet kérnék szépen! 😉 - Ha nem kapok, ne várd a választ! 😅🤷‍♀️ Ja, és telefonszámot köszönöm, egyelőre nem kérek! 😅
Zsuzsa (56)
Társkereső Dunakeszi
1 órája lépett be
Kedves, humoros, barátom, lelki társam keresem, ha lehet, a végső állomásig. Bízom benne itt leszel. Kérlek írj elérhetőséget! Mmindig pozitív, vidám,számomra a beszélgetés, a hang az első benyomás fontos. A közös gondolkodás, értékrend, vonzalom, érdeklődés. A többi jön, alakúl. Mindig van esély, talán éppen itt találjuk meg. (Nem vagyok vékony, de duci sem. Ha kifejezetten karcsu vekony csajszit keresel az nem én vagyok csak azert irom, ha talakozunk ne egy nadszal nőt várj) De cuki 😄!!!
Tünde (48)
Társkereső Dunakeszi
1 perce lépett be
„Korban hozzám illő” valakit keresek, akivel kiegészítjük egymást, akivel vidáman lehet élni. Egyszerű, pozitív gondolkodású személyiség vagyok. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, a nagy sétákat, a természetet, a közös programokat. Kizárólag a személyes találkozásban hiszek. Ha van kedved velem ismerkedni, kérlek, írj!
Margit (57)
Társkereső Dunakeszi
2 órája lépett be
Vidám, érdeklődő, nyitott, kultúrát szerető Nő vagyok. Hasonló beállìtottságú, humoros társamat keresem.

Éppen online dunakeszi társkereső férfiak

Tamas (65)
Társkereső Dunakeszi
2 órája lépett be
Szia Tamás vagyok . Valóban az vagyok akit látsz! Komoly kapcsolatot keresek ha Te is így gondolod és a paramétereink összeillenek ismerjük meg egymást. Várlak🌷😉
Ferenc (44)
Társkereső Dunakeszi
31 perce lépett be
Őszinte, Dolgos, Mosolygos fiu vagyok.. Picit talán konzervatív, aki épp ezért VALOBAN Figyelmes, és a szeretetét kimutatni is képes... . A sport, a kirándulások, a séták, a főzöcskézések, a környezetem folyamatos szépítése közel áll hozzám,de ha a házimunkába kérnél segítséget,akkor sem fogok elbújni🙂. Nem szeretek búslakodni, a gondokat is vidáman, pozitívan oldom meg. Igy😀. Életkörülményeim nagyon is rendben, de egy hozzám illő kedves hölgy hiányzik... Őt keresem... Nekem elsősorban a belső tulajdonságok a fontosak, mert a " Boldogság" ugy gondolom belülről indul.... Közvetlen vagyok, szeretek beszélgetni, egy randin biztosan nem ülnénk csendben😊. Imádom a gyermekeket,ök is engem, az enyém már felnőtt, nem velem él, nem gond ha neked esetleg van! Elnézést a szabadidejüket csak a plázákba eltölteni képes hölgyektől, de nem őket keresem. Itt bárki bármit irhat magárol, valoszínüleg sokszor a fele sem igaz, én mégis azt gondolom nem fog rosszul járni az a kedves hölgy, aki elhiszi, és be is bizonyithatom neki hogy én tényleg ilyen vagyok....
Laci (58)
Társkereső Dunakeszi
4 órája lépett be
A munkám miatt havonta általában 14-16 napot külföldön töltök. Szeretem a jó könyveket, a jó filmeket és a téli sportokat. Szeretek bringázni, túrázni.
Gyuri (47)
Társkereső Dunakeszi
22 perce lépett be
Keresem kedves és megértő társam, akivel kellemesen lehet tölteni az időt. Szeretem a finom dolgokat, a jó zenéket, szabadidőmben néha írni szoktam. Vannak gyermekeim akik velem együtt járnak. 😁 Nem vagyok teljesen független de erről bővebben inkább személyesen mert nem egyszerű a helyzet.

Diplomás dunakeszi társkereső nők

Ildikó (46)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolai diplomás (környezetgazdálkodás)
Fiatalos megjelenésű és gondolkodású személynek tartom magam. Tettrekész, céltudatos és optimista, tele energiával és tervekkel, aki nyitott az újdonságokra. Szeretem ha rend van az életemben mind belül, mind kívül. Inkább csendes vagyok, mint a társaság középpontja. Őszinte, odaadó és gondoskodó. Az életem a sport nélkül nem tudom elképzelni, aktívan karatézom, járok Body Art órákra és időnként egy-egy futást is beiktatok. De mindezek mellett jut időm a háztartásra, családra és barátokra is. Szeretek sütni, főzni, kirándulni, filmet nézni, olvasni. Olyan társat keresek, aki szívesen részt vesz velem ezeken a programokon. Keresem azt a társat, akivel megértjük és kiegészítjük, elfogadjuk egymást. Akinek az életében nem egy mellékszereplő leszek. Akinek nem csak a külsőségek számítanak, hanem főként a belső értékek. Akihez jó odabújni egy-egy fárasztó nap után. Legyen sportos megjelenésű, figyeljen az egészsége megőrzésére. Legyen türelmes, de határozott. Egy leány (16 év) és egy fiú (17 év) gimnazista gyermekem van, akiket váltott nevelésben nevelünk, heti váltásban. Dióhéjban ennyi. Sok mindent lehetne itt még felsorolni. De semmi nincs kőbe vésve. A személyes megismerés és beszélgetés vonzerejében hiszek.
Andrea (50)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolát végzett
" Van olyan, amikor emberek némán egymásba áradnak. Nem azonnal feltámadó érzelem ez, mert ez nem ilyen közhelyes. Csak annak az igérete. De megérezni a szenvedély esélyét, nos.... az emberek többségének soha, de soha nincs ebben része." /Frei Tamás/ Írtam már több bemutatkozást,- de egyik sem tetszett. Hol klisésre, hol túl őszintére sikeredett, s volt, hogy talán "megbántottam" vele a FÉRFIT, aki egyáltalán elolvasta. Urak, utólag is elnézést kérek érte! ...azt hiszem, picit kilógok a sorból,- mondjuk sohasem szerettem beállni.. 😶 A legjobb, ami most bevillan,- nemrég mondta rólam egy kedves ismerősöm : "tudod, hogy tündér bolond vagy?" Azt hiszem, jól összefoglalta két szóban, hogy milyen is vagyok. 😊 S, hogy kit keresek? Az őszintét. Aki "letisztult". Aki tisztában van vele, hogy mit vár még az élettől és azt is, hogy mit nem akar már. Aki önmagában, önmagával (is) képes őszinte lenni.... és akkor nem lesz baj. 😉
Eszter (49)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolát végzett
Eszter vagyok, 49 éves, lakhelyem Dunakeszi. rendezvényszervezőként tevékenykedem. szeretem a sportokat, koncertet, mozit, barátokkal csevegés és a gasztronómiai élvezeteket.
Zsuzsa (48)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
A végén minden jó lesz. És ha még nem jó, akkor ez nem a vége!

Diplomás dunakeszi társkereső férfiak

zsolt (53)
Társkereső Dunakeszi
Egyetemet végzett
Egy sportolni szerető, komoly kapcsolatra vágyó 53 éves férfi vagyok. Szeretném megtalálni azt a társat akivel jóban rosszban kitartanánk egymás mellett.
Csaba (54)
Társkereső Dunakeszi
Főiskolát végzett
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, fontos számomra, hogy a leendő párom fiatalos, és nőies legyen kívül, és belül egyaránt. Köszönöm NEM kérek a féltékeny típusokból, pláne, hogy sosem adnék okot rá, köszönöm NEM kérek a link, hazudozó nőkből, akik több hetes levelezés, telefonbeszélgetés után a randi napján mondják le a találkozót. Korrektséget adok, de viszont el is várom! Megvan az összes fogam, erről az arra érdemeseknek panoráma röntgen felvételt tudok küldeni, email mellékletben:))) Magassarkú cipő viselésének képessége előnyt jelent.
Péter (74)
Társkereső Dunakeszi
Egyetemi diplomás (műszaki)
Kedvelem a jó hangulatú meghitt beszélgetéseket, a megértő, szerető légkört, a kölcsönös bizalmon alapuló szeretetet. Azon vagyok, hogy igyekszek magam körül az ilyen környezetet megteremteni. Mert csak ilyen légkörben érzem jól magam. Szeretem a mozgalmas életet. Szeretek úszni, kirándulni, pingpongozni, kertészkedni, táncolni, kerékpározni. Nagy boldogságot okoz, ha partneremnek örömet tudok okozni és látom ő is hasonlóban töri a fejét. Komoly kapcsolatot, szellemi, testi partnert, szerető házastársat keresek. Ha szimpatikusnak találsz, add meg a megismerés lehetőségét.
Tamás (65)
Társkereső Dunakeszi
Egyetemet végzett
Szervusz ! Magamról vagy jót vagy semmit nem írok . Személyes találkozáskor mindent felfedek . Rendezett kiegyensúlyozott életembe keresek társat az élet kisebb nagyobb eseményeinek megéléséhez. Komoly kapcsolatban gondolkozom . Fotók időszerüek adatok valódiak . Te jössz!!!!

Keresztény dunakeszi társkereső nők

Móni (39)
Társkereső Dunakeszi
evangélikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Nem vagyok előfizető, nem is leszek... Ha szimpatikus vagyok, akkor írd le üzenetben az e-mailed, és oda írok... :) Első körben kiemelném, hogy egyelőre beszélgetnék, ismerkednék, azonban ez nyilvánvalóan változni fog, és akkor kizárólag tartós, komoly kapcsolat jöhet nálam számításba... Van egy 8 éves lányom, akit egyedül nevelek, nem keresek eltartót, megvan a megfelelő egzisztenciám. :) Fontos számomra a jó megjelenés, de ennél fontosabb, hogy intellektuálisan és érzelmileg is hasonlóak legyünk, valamint az értékrendünk is... Olyan férfi mellett érzem igazán nőnek magam, aki inspirál engem, és hagyja, hogy én is őt... Társat fogok keresni, akivel megoszthatom az örömeim, bánataim, akivel számíthatunk egymásra bármilyen helyzetben... Szeretek olvasni, jó időben kirándulni, ezáltal a természetet, szeretem az állatokat (leginkább macskákat), számomra minden újdonságra nyitott vagyok... Alapvetően életvidám, érzékeny, nyitott személyiség vagyok....és helyesírásmániás... ;) (Azokkal a levelekkel nem fogok tudni mit kezdeni, amiben csak egy szia van... )
Orsolya (36)
Társkereső Dunakeszi
hite: református (nem gyakorlom)
Szia, Orsolya vagyok, romantikus gyűrűk ura állat és természet szerető lány.Adj meg facebook vagy email elérhetőséget esetleg skype-ot mindenféleképp.
Ildikó (49)
Társkereső Dunakeszi
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Ildi vagyok, életvidám, energikus, megbízható....Olyan kapcsolatot szeretnék, amelyben ott az elfogadás, a derű, a szeretet, amelyik inspirál és amelyben egyszerűen “jó lenni” , ahol ott van az egyensúly.
Móni (55)
Társkereső Dunakeszi
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Amikor arra ébredsz, hogy az életedből hiányzik valaki, elgondolkodsz vajon hol keressed, vajon hol találod majd meg. Tudom itt az idő, hogy én is megpróbáljam, ahogy oly sokan mások is. Próbáljuk meg együtt, szerintem vidámabb és érdekesebb lesz, mint előtte. Sajnos még nem vagyok előfizető, ne feledd az emil címed.😊

Keresztény dunakeszi társkereső férfiak

Ádám (27)
Társkereső Dunakeszi
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szabadidőmben szeretek sportolni, futni szoktam és biciklizni. Nagyon szeretek főzni és sütni, újdonságokat kipróbálni. Kirándulni, túrázni menni és új helyeket felfedezni.
Sándor (48)
Társkereső Dunakeszi
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Elváltam, egy hosszabb kapcsolatból kilépve olyan társat keresek, aki tudja , hogy mi a szeretet, a tisztelet és a becsületesség. Nincs tetoválásom, nincs szakállam, és nem is tervezem, de nem ítélem el. Inkább az érzelmi intelligencia megléte legyen az erősséged, mint a játszmázás...😉 Cserébe nem anyámmal élek, nincs Babettám és macskám sincs.😀
Mátyás (33)
Társkereső Dunakeszi
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Hmm! Szeretek élni és megélni az életben mindent!
Gábor (46)
Társkereső Dunakeszi
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Gábor vagyok 45-éves elvált Dunakeszin élek.Nem tudom mi lehet a vége egy társkereső portálon való ismerkedésnek,de a mostani helyzetben talán ez a legalkalmasabb mód hogy kicsit ismerkedjünk. Szeretem az egyszerűséget ha bánt valami azt kimondom nem bonyolítom a dolgokat.Szeretem ha figyelnek rám felnéznek tisztelnek és azért amilyen vagyok szeretnek.Kedves megértő gondoskodónak tartom magam,de a hazugságokat kétszinűséget nem viselem el.Jól esik ha valaki hozzám bújik megkérdezi hogy telt a napom,tévénézés közben szeret bújni borozgatni beszélgetni. Szeretek sok mindent mint utazni,moziba ,szinházba járni kirándulni a sportot se vettem meg(futás,biciklizés,túrázás,wakeboard,snowboard,búvárkodás......) hobbi szinten fotózok amikor időm engedi.Szeretek kényelmesen öltözködni farmer és pólót viselni,de ha szükséges az öltönyt sem vetem meg.Lejárni a Dunapartra ejtőzni egy jót enni inni fagyizni.......Többet talán majd személyesen mesélek.

Fiatalabb, 30 év alatti dunakeszi társkereső férfiak

Dániel (19)
Társkereső Dunakeszi
jelenleg szállódahajós szakon tanulok ami után remélhetőleg tengeri tiszti képzőbe fogok bekerülni. Matrózként dolgozom amikor időm engedi. Alapvetően humoros személyiség vagyok aki bármiről elbeszélget szivesen bárkivel igy tehát elég nyitottnak is gondolom magamat. Egy esti séta ugyan azt éri el nálam mint egy mozi vagy akár kávé valahol. Ha további dolgokat szeretnél megtudni akkor matcheljünk és beszélgessünk.
Norbert (27)
Társkereső Dunakeszi
Néhány tény magamról: -Zene terén szinte mindent meghallgatok ami jó, na meg persze a hangulat is számít. -Szeretem a horror filmeket, de ugyan úgy megnézem a rajzfilmeket is. -Szarkazmust,humort nyomokban tartalmazok.😀 Mindent nem fogok tudni leírni ide, ezért a többit... 💬 U.i.: Ez az év eddig úgy nézett ki, mint amikor kétszer körbenézel, mielőtt átmész az úton és aztán elüt egy repülò. 😅
Dani (28)
Társkereső Dunakeszi
Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy a profilképem alapján szimpatikus vagyok számodra. Ez jó jel. :D Álljon itt hát néhány fontos tudnivaló rólam: Nem vagyok egy buliba járó típus - ezért is vagyok itt. Hivatásom szerint színész vagyok, de a szabadidőmet is szeretem kreatívan eltölteni. Magamat megbízhatónak, őszintének, hűségesnek és megértőnek tartom. Nyilván én sem vagyok tökéletes, de sajnos azt látom, hogy sok férfitársam híján van ezen tulajdonságoknak. Ennyi talán elegendő infó ahhoz, hogy kialakuljon rólam egy kép. Egy dolog azonban biztos: vagy egymásra találunk, vagy egy másra találunk. :D
Bertalan (26)
Társkereső Dunakeszi
25 éves informatikus vagyok. Szeretem a zenét (űzöm is), az autókat, a tudományt, a videójátékokat. Elsősorban egy komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek... :)

30-as dunakeszi társkereső férfiak

David (31)
Társkereső Dunakeszi
Sziasztok ! Csak benéztem! Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom ! Próba köre nem vagyok vevő . Vidám ambiciózus lányok előnybe!
Norbi (31)
Társkereső Dunakeszi
Szia! Norbi vagyok, és komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Szeretek olvasni, írni, sétálni, edzeni, zenét hallgatni, utazgatni, romantikázni, embereket megismerni és nagyon szeretem az állatokat. =) Ha felkeltettem az érdeklődésedet, nyugodtan írj rám. =) Nem harapok (annyira ;) ) és normális vagyok (ezt a hangok mondták nekem).
Tamás (33)
Társkereső Dunakeszi
Sziasztok. Tamás vagyok, buszvezetőként dolgozom. Szabadidőmben szeretek a természetben kirándulni és bringázni, vagy csak az otthon melegében pihenni és kikapcsolódni. Imádom a sci-fi és fantasy filmeket, sorozatokat és könyveket. Hobbijaim között ott a gépezés is, ami tudom nem annyira vonzó tényező, de az is a részem. Nem dohányzom és csak nagyon néha napján iszom bármi alkoholosat, nem az én világom. A zenék terén a pop- és filmzenéket élvezem leginkább, de eléggé vegyes az ízlésem. Nem igazán vagyok buliba járós, inkább a kisebb közösségeket és nyugalmasabb programokat preferálom. Szeretnék tartós kapcsolatra találni, de be kell valljam az igazat, nagyon ügyetlen vagyok ismerkedés terén. Elnézést ha nagyon szárazra sikerült a bemutatkozás. Nagyon szeretnék találni valakit akivel törődhetnék, akivel megoszthatnám a mindennapok apró örömeit és persze együtt átvészelhetnénk a nehezebb időszakokat is!
Imre (30)
Társkereső Dunakeszi
Sziasztok Egy eccerü víz gàz és fűtés szerelő vagyok

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Feri (42), Albertirsa Sziasztok! Szia! Keresek egy kedves megértő társat ! Nem szeretek kalitkàba zàrni senkit! Megértő, mások àlltal jó humorunak mondott vagyok. Hűsèges tipus, napi szinten sportolok, ritkàn fogyasztok alkoholt. Sokmindenre nyitott vagyok............
  • Gábor (36), Szentes Lépj ki a komfortzónádból Határozott elképzeléseim vannak, hogy milyen egy jó kapcsolat és melyek azok a sajátosságokat, amik nélkülözhetetlenek hozzá. Keresem azt, aki hozzám hasonló módon ossza ezeket a tulajdonságokat. Mik ezek? Ha úgy alakul, akkor majd elmondom! A személyes találkozók híve vagyok, kanapéról sem lehet futóversenyt nyerni. Rugalmasnak érzem magam a távolság terén manapság elég jó a közösségi közlekedés is.
  • Csilla (49), Budapest, XIII. Azért vagyok itt, hogy ne legyek itt :D Komoly kapcsolatot szeretnék, de nem minden áron ezért csak hasonlóan komoly szándékkal kereső férfiakkal szeretnék ismerkedni Kedves, empatikus, vidám sportos utazást, mozit kedvelő
  • Barbara (46), Szekszárd \"Kanyargó ösvény vezet énhozzám...:-)\" Szekszárdon élek a kislányommal, akivel szívesen \"csavargunk\" mindenfele, emellett a családommal és a barátokkal is szoros a kapcsolatom. A rock, blues és alter zene sokat adott mindig az életemben. Szívesen járok (bár egyre ritkábban) koncertekre, fesztiválokra. Imádom a Balaton-felvidéket és a városnézéseket is szeretem. Jellemző rám a stabilitás és kiegyensúlyozottnak gondolom magam.
  • József (41), Nagykáta Sziasztok! Hm... Egy barátságos hölgyet keresek aki szereti a gyerekeket és a kutyákat .. Nem dohányzom és nem is iszom .:).. Nemrég kaptam egy jó nagy pofont és most szedem össze magam.. Úgy gondolom mindig tanulunk valami újat ..

Társkeresés Dunakeszin

Bár a Duna közelsége már önmagában sok programmal szolgál, akadnak Dunakeszin és környékén más jó kis kikapcsolódási helyszínek és programok.

Ha a randin legszívesebben a felhők fölé repítenéd kedvesedet, menjetek ki a lóversenypálya melletti vitorlázó repülőtérre, ahol kipróbálhatjátok a sétarepülést, és fentről csodálhatjátok meg a Dunakanyar gyönyörű látképét.

Szentendre a Dunakanyar egyik ékköve, így ha itt tervezitek megejteni az első randevút, nem kell tartanotok attól, hogy nem akad a kedvetekre való program, vagy hogy nem lesz elég romantikus a találkozó.

Ha csak néhány órát terveztek itt tölteni, jó kis program lehet egy Duna-parti séta. A Duna-korzón andalogva megcsodálhatjátok a naplementét, és a Duna csillogó vizét, sőt még a felétek totyogó kacsákat is megetethetitek együtt. Ha viszont ennél jobban elmerülnétek a város szépségeiben, sétáljatok egy utcával beljebb, és máris az óvárosi részben találjátok magatokat, ahol árusok, éttermek, zenészek teszik még hangulatosabbá a macskaköves utcákat.

Ha szeretitek a szabadtéri programokat, de nem vagytok kimondottan túrázós típusok, látogassatok el a Szabadtéri Néprajzi Múzeumba, ahol az ország jellegzetes népi építészetével, kultúrájával ismerkedhettek meg, miközben kellemeset sétálhatok a szabad ég alatt. Emellett számos hagyományőrző programon is részt vehettek, sőt kipróbálhatjátok magatokat olyan szakmákban, mint például az ostorkészítés, a kötélverés, vagy a bőrfeldolgozás.

A környéken szintén kötelező randihelyszín a veresegyházi medvefarm. Ez Közép-Európa egyetlen medvemenhelye, ahol 39 barnamedvét, 16 kamcsatkai és 17 erdélyi medvét csodálhattok meg, amint kedvükre játszadoznak, fára másznak, vagy éppen igyekeznek kifogni a kárászokat a területen lévő tavakból. A farmon nem csak medvék élnek, hanem 20 farkas is helyet kapott itt.

Akik szeretik a természetet, és imádnak túrázni, azoknak az egyik legjobb célpont a randira a szépséges Rám-szakadék, ami Dobogókő és Dömös között húzódik, és hazánk egyik legvadregényesebb helye. Nagyon jó program, hisz a közös mászás, az utat tarkító vízesések jól összehoznak majd titeket.

Klassz nyári program lehet még a mogyoródi Aquaéna vízipark, ami az ország legnagyobb aquaparkja. Élménymedence, csúszdák, jakuzzi, és sok más vár benneteket itt.

Ha jó idő van, és gyaloglás helyett inkább bicikliznétek, akkor irány Horány! Komppal könnyen át tudtok jutni a szigetre, ott pedig már kerékpárotokon suhanhattok tovább. A békés szigeten csak kevés autó közlekedik, ezért szuper helyszín egy biciklitúrához. Ha még romantikusabbá tennétek a kirándulást, akkor piknikezhettek is egyet a bicikliút mellett a Duna-parton.

Ha szerettek a természetben bóklászni, jó randihelyszín lehet még a Vácrátóti Botanikus Kert. Ez Magyarország legnagyobb botanikai gyűjteménye, ahol a 29 hektáros területen több mint 13.000 növényfajt csodálhattok meg Kelet-Ázsiai vidékek növényeitől egészen a Dél-Amerikai fenyvesekig.

Úgy érzed, nem vagy kész a randizásra, vagy félsz a kudarctól? Akkor olvass el néhányata felhasználóink által beküldött sikertörténetek közül, és ne félj elhívni álmaid hercegét/hegcegnőjét!

DunakesziDunakeszi

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk