Társkereső Gödöllő

Legújabb gödöllői női társkeresők

Szilvi, 48 éves
Társkereső Gödöllő
9 napja tag
Független vagyok mentálisan és fizikálisan is!! NYILAS! Érzelmi intelligencia, tisztelet, őszinteség, dili.. nevetés.. :) Kommunikáció, közlés, közlés módja! Kedvesség, pezsgés, fűszer... humor... :) NŐ vagyok!!! Az életemet nem leélni, hanem MEGÉLNi szeretném! Valakivel... Őt keresem... :) Értéket adni és NEM elvenni!! Mindent pozitívan! :)
Ágnes, 34 éves
Társkereső Gödöllő
10 napja tag
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildiko, 57 éves
Társkereső Gödöllő
11 napja tag
Informatikusként és pszichológusként dolgozom. Szeretek utazni, sportolni, időnként múzeumba, színházba, moziba menni, barátokkal beszélgetni egy jót, vagy éppen olvasni. Szeretem a kutyámmal való közös programokat: séta, kirándulás, tréning. Lassan egy évtizede búvárkodok. A vizet minden formájában imádom: legyen az tó vagy óceán, folyékony vagy szilárd, jég vagy hó. Vegetáriánus vagyok.
Zsuzsi, 50 éves
Társkereső Gödöllő
14 napja tag
Zsuzsi vagyok, 50 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb gödöllői férfi társkeresők

Róbert, 46 éves
Társkereső Gödöllő
20 órája tag
Élek.... Tehát létezem.... Valahol vagyok e világban.... Jőj ha kíváncsi vagy rám....vegyél te is részt benne
Gábor, 28 éves
Társkereső Gödöllő
6 napja tag
Sziasztok aki szeretne meg ismerni írjon szívesen válaszolók. Komoly kapcsolatot keresek megbízható partnert.
Gábor, 48 éves
Társkereső Gödöllő
8 napja tag
segítőkész, előzékeny, lobbanékony, udvarias, udvarlós, vallásos, kos-erős akaratú,
Attila, 43 éves
Társkereső Gödöllő
17 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Éppen online gödöllői társkereső nők

Ági, 78 éves
Társkereső Gödöllő
6 perce lépett be
Ági vagyok, 78 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Nem vagyok tag, küldjél e-mail címet és ígérem, válaszolok.
Szilvia, 42 éves
Társkereső Gödöllő
5 órája lépett be
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ildikó, 49 éves
Társkereső Gödöllő
8 perce lépett be
Magas- min 180 cm -férfit keresek 43-55 közötti korosztályban .
Timi, 48 éves
Társkereső Gödöllő
2 órája lépett be
Szia, Timi vagyok, Most mit is irjak.Szerintem ismerj meg.

Éppen online gödöllői társkereső férfiak

Anti, 44 éves
Társkereső Gödöllő
3 órája lépett be
Szia, Anti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gyuri, 62 éves
Társkereső Gödöllő
23 perce lépett be
Okos megfontolt, határozott, markáns, két lábbal földön álló igazi nőies NŐT, egészséges testi vágyakkal, akinek szintén fontos a szeretet, az önzetlenség, megbecsülés. Minden kötelezettségtől mentes jogtiszta független vagyok. Szeretnék utazni ami eddig kimaradt az életemből, és az élményeket megosztani Valakivel. Özvegy vagyok de nem ragadtam le a szomorúság mellett, küzdő típus vagyok, azért is vagyok itt, mert szeretném megtalálni megértő hűséges társam akivel boldog lehetek. Csak egy Nőt szeretnék megtalálni. Pár levél váltást követően a személyes találkozásban hiszek, nézzünk egymás szemébe. Kizárólag független hölgyet keresek egymás felvállalásával.
Viktor, 53 éves
Társkereső Gödöllő
2 órája lépett be
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 34 éves
Társkereső Gödöllő
19 perce lépett be
József vagyok, 33 éves, lakhelyem Gödöllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás gödöllői társkereső nők

Judit, 46 éves
Társkereső Gödöllő
Főiskolát végzett
Sziasztok! Férfias férfit keresek, aki társam tudna lenni. A humor nagyon fontos.
Kati, 46 éves
Társkereső Gödöllő
Főiskolát végzett
Őszinte, megbízható társam keresem, aki jó humorú, pozitív gondolkodású, vidám személyiség. Káros szenvedélyektől mentes, új dolgokra nyitott, határozott vagyok, aki véleményének mindig hangot ad. Van egy kamasz fiam aki nem velem él. Szeretek kirándulni, kerékpározni,táncolni,úszni. Nem vagyok előfizető, így ha szeretnél írni, kérlek add meg az e-mail címed.
Margó, 59 éves
Társkereső Gödöllő
Főiskolai diplomás (Pénzügy)
Fiatalos gondolkodású, őszinte , hűséges, pontos, megbízható, megfontolt, kiegyensúlyozott, nyitott személyiség vagyok. A kitűzött célokat mindig elértem az életemben. Szeretem a természetet, gyakran járok kirándulni, imádom a kertet és a virágokat. Hétvégenként szeretek sütni, főzni a konyhában. A család és a munka betölti az életemet, de hiányzik valaki akivel megosztom minden napi örömömet bánatomat, akit szeretek és aki viszont szeret. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. E-mail címre tudok válaszolni.
Anita, 49 éves
Társkereső Gödöllő
Egyetemet végzett
Bárki lehet boldog, csak a gyáva nem.

Diplomás gödöllői társkereső férfiak

Bagi, 55 éves
Társkereső Gödöllő
Főiskolát végzett
Mit is irjak?Vagy nagyon rövid,vagy nagyon hosszú lesz.Szeretetet,Társat,párt keresek,és magamat tudom adni!A többit szóban,igérem őszinte leszek!
Gábor, 41 éves
Társkereső Gödöllő
Főiskolát végzett
Elvált, 1 gyermekes apuka vagyok, nem szerencselovag, egzisztenciálisan minden rendben. Tipikus Bika csillagjegyű fèrfinek vallom magam ha ez esetleg vakit befolyásol😊 Komoly kapcsolatot keresek, de ki tudja mit hoz az élet...
Manuel, 29 éves
Társkereső Gödöllő
Egyetemet végzett
nötlen vagyok még szeretném találni párom ès nálam az öszinteség fontos
Jonatán, 35 éves
Társkereső Gödöllő
Egyetemi diplomás (Mechatronikai Mérnök)
Szoftvertesztelő mérnök vagyok, alapból introvertált, de ha kell bármivel szembe kiállok a szeretteimért. Szeretek a családdal időt tölteni, sétálni/futni, fotózni, utazni, hegyet mászni, csodálni a természetet, kertészkedni, filmeket nézni (vígjáték, fantasy, sci-fi, akció), csináld magad bármi (ház, kocsi, PC), olvasni, védeni a környezetünk, törekszek az egészséges életre. Szeretem az állatokat. Őszinte vagyok. Kevés a hely, de még egy hobby a végére: Spartan és terepfutás bármikor jöhet.

Keresztény gödöllői társkereső nők

Erika, 58 éves
Társkereső Gödöllő
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Életkoromat bátran letagadhatom. Ha személyesen találkozunk, te is ezt látod majd. Sportos, pozitív szemléletű, optimista és mosolygós vagyok. Az élet még csak most kezdődik, ha téged megismerlek. Együtt megélni az élet szép és kellemes pillanatait. Soha vissza nem térő lehetőség. Hiszem, hogy ketten könnyebb és jobb. Kirándulás, túrázás, úszás, színház, mozi, közös főzőcskézés, összebújós film nézés, hatalmas beszélgetések, borozgatás, meghitt intim percek......... és még több kellemes élmény együtt. Bújós típus vagyok. Kiegyensúlyozott, megértésen, bizalmon alapuló kapcsolatot, egyenrangú társat, igazi barátot keresek. Ezen a fórum nem tudok válaszolni, nem vagyok előfizető. Kérlek írj email címet! Összegzés az eddigi randikról: 5 perc elteltével kézen fogva sétálunk, 8 perc után már szeretne megcsókolni, 10 perc után már a mellemet keresi a kezével, és 15 perc után megkérdezi, hogy : ugye mehetünk az ágyba. Amikor közöltem, hogy ez nekem nem így működik, akkor már hülye liba vagyok, aki elmehet, ahová gondolja. Kedves, drága FÉRFIAK! Én sem levelező társat keresek, de olyanok ne írjanak, akik ezt a tempót diktálják. Kimondottan NEM szex partnert keresek!!!!!!!
Magdolna, 60 éves
Társkereső Gödöllő
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Én ilyen vagyok, vagy tűzzel lángolok, vagy jéggé fagyok, az égbe szállok, aztán lezuhanok, én ilyen vagyok, vagyok vad orkán magas hegyeknek ormán, vagyok egy tenger-ár mi a mélybe bezár, én ilyen vagyok, vagyok az örök, a folyó, mi hömpölyög, vagyok születésed, végül a végzeted, én ilyen vagyok, vagyok a szerelem, s tiéd az életem, vagyok az origó, s vagyok a végtelen. Talán ilyen vagyok, talán nem:) Sok mindent lehetne irni, inkább ismerjük meg egymást, és teremtsünk együtt egy földi mennyországot...... Tedd amit úgy érzel tenned kell, arra menj, amerre a szíved terel. A boldogság egy sziget, s én csak úszok érte. Harmóniára, egyetértésre, nyugalomra, vágyom! Nem vagyok elofizető, ha nem kapok elérhetőséget, sajnálom de nem tudok válaszolni.
Ditta, 72 éves
Társkereső Gödöllő
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
Konzervatív értékekkel élő, kedvelő , optimistán előre tekintő, nőies nő vagyok. A mai világban jelen vagyok. Szeretem a színházat, irodalmat, komoly- könnyűzenét. Táncolni is szeretek. szeretem az otthonom, a konyhában is jelen vagyok. NEM kezdeményezek, ezt nem tudom megszokni.
Mónika, 44 éves
Társkereső Gödöllő
hite: római katolikus
Szeretek élni!!!!

Keresztény gödöllői társkereső férfiak

Gyula, 61 éves
Társkereső Gödöllő
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szeretem a kölcsönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatokat. Vidám, barátságos, családcentrikus, társaságot kedvelő férfi vagyok. Tudok jókat nevetni. Szeretem a jó hangulatú, beszélgetős napokat. Természetet és az utazást kedvelem. Rendszeresen sportolok. Korban hozzám illő párt keresek! Fontos a kölcsönös szimpátia! Ismerjük meg egymást!
Hunor, 22 éves
Társkereső Gödöllő
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia, Hunor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 39 éves
Társkereső Gödöllő
hite: református (hiszem, de nem gyakorlom)
Balázs vagyok, 39 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laci, 45 éves
Társkereső Gödöllő
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti gödöllői társkereső nők

Brigiitta, 18 éves
Társkereső Gödöllő
Én egy lány vagyok aki nagyon szereti a fiukat !
Kata, 18 éves
Társkereső Gödöllő
Egy kedves komoly kapcsolatra vágyó pasit keresek.Rólam tudni szeretek sportolni,kirándulni,sétálni.Állat barát vagyok.
Szandra, 27 éves
Társkereső Gödöllő
Szandra vagyok, 26 éves, lakhelyem Gödöllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Andi, 26 éves
Társkereső Gödöllő
Keletre vágyom utazni, Ott,a páromfelkutatni. Mikor jön végre a Pillanat, Olyan,ami csak ritkán Akad. Lyukas már a nadrágom, Ahogyon a világot Utánad bejárom. Te leszel,akinél majd Megállok.

Fiatalabb, 30 év alatti gödöllői társkereső férfiak

Benjamin, 23 éves
Társkereső Gödöllő
Benjamin vagyok, 23 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erik, 24 éves
Társkereső Gödöllő
Szia! A nevem Erik és sok dolgot szeretek , többek között zenével foglalkozni ,egyik hobbim hogy zeneszerzéssel foglalkozom ,felszabadít és leköt . Kicsit nehezen nyíló vagyok társaságokban de ha elég türelmes vagy akkor nem bánod meg a rám szánt időt. Bemutatkozásomról ennyit, nem hiszem hogy egy könyvet a borítója és az első oldala alapján el lehet ítélni. Beszélgetés során úgyis válaszolok a kérdésedre rólam. Mivel nem fizetek elő csomagokra itt elérhetsz*moderálva*
Bence, 23 éves
Társkereső Gödöllő
Bence vagyok, 23 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 28 éves
Társkereső Gödöllő
Egy romantikus és érző férfi vagyok aki szeret finomakat enni, inni és beszélgetni. Szeretek a barátaimmal lenni de mindennél jobb program ha a kedvesmmel eltölthetek egy kellemes estét. Igazi optimista vagyok aki mindenben a jót igyekszik meglátni de hajlamos vagyok gondolatban elkalandozni. Miképp a dal mondja zene nélkül mit érek én, a metáltól a jazzen át a klasszikusig mindent kedvelek.

30-as gödöllői társkereső nők

Edina, 39 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Edina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Veronika, 38 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Veronika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsi, 37 éves
Társkereső Gödöllő
Zsuzsi vagyok, 36 éves. Társam keresem hölgy formájában Gödöllő környékéről vagy akár messzebbről is. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!(Nincs előfizetésem.)
Viviána, 32 éves
Társkereső Gödöllő
Sziasztok Kedves Férfiak! én egy életvidám mosolygós nő vagyok! ;) Komoly kapcsolatot keressek nem egy éjszákás partykat. Van két kis gyermekem ,elváltam.Ezt azért írom le ,hogy ne legyek zsákbamacska . :) ennek tudatába keressem a társam :)

30-as gödöllői társkereső férfiak

Richárd, 32 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Richárd vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt, 30 éves
Társkereső Gödöllő
Szia! :) Ha ezt olvasod, akkor az már egy jó jel, mert nem csak a képeim érdekeltek! :) Nagyon szeretek utazni, kirándulni, sportolni, főzni! :) Rendes, udvarias, kedves, őszinte, intelligens, megbízható, humoros férfi vagyok! :) Komoly kapcsolat a célom! :)
Norbert, 34 éves
Társkereső Gödöllő
Norbert vagyok, 33 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 35 éves
Társkereső Gödöllő
Nem egyéjszakás kalandot keresek, mert általában minden estém szabad.

Középkorú gödöllői társkereső nők

Bea, 43 éves
Társkereső Gödöllő
Bea vagyok, 43 éves, lakhelyem Gödöllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 47 éves
Társkereső Gödöllő
Éva vagyok, 47 éves, lakhelyem Gödöllő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Aniko, 49 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Aniko vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Melinda, 42 éves
Társkereső Gödöllő
Kint vagy bent, természetben vagy városban, mediterrán tájakon vagy otthon, könyvet olvasva vagy filmet nézve, vidámparkban vagy egy csónakban evezve, barátokkal vagy családdal, étteremben vagy bográcsozáson, sétálva vagy túrázva, színházban vagy múzeumban, esőben vagy napsütésben (és még sorolhatnám :)) is jól érzem magam. Fontos számomra a bizalom, az őszinteség, és a minőségi idő. Komoly kapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni azt a férfit, aki nemcsak a párom, hanem a lelki társam is. Remélem sikerrel járok :)

Középkorú gödöllői társkereső férfiak

István, 40 éves
Társkereső Gödöllő
István vagyok, 40 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Péter, 41 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 46 éves
Társkereső Gödöllő
Szeretek kirándulgatni,bringázni,finomakat enni és főzni, barátokkal lenni, új helyeket felfedezni, zenét hallgatni,filmeket nézni, stb... Szeretek viccelődni, önzetlenül segíteni másokon, szeretem a spontán dolgokat , nem nagyon bírom a túl komoly embereket :-( , alapjában véve rendes fickónak tartanak akik ismernek, de nyilván vannak rossz szokásaim is :-). Normális értékrenddel rendelkező,kedves arcú lányt keresnék akivel lehet hosszabb távra tervezni :-)
Zsolt, 46 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti gödöllői társkereső nők

Livia, 70 éves
Társkereső Gödöllő
Romantikus typus vagyok,örökifjú,hiszek a szerelemben ès a szabadságban.nem vagyok elöfuzetö e- mail címet vagy tél számot kèrek
Katalin, 62 éves
Társkereső Gödöllő
Vidám, temperamentumos, sportos igényes,utazást kedvelő ,diplomás nő vagyok.
Emma, 62 éves
Társkereső Gödöllő
180 cm magas vidám természetű majdnem nyugdíjas!Hasonló személy ismeretségét keresem!!
Anikó, 63 éves
Társkereső Gödöllő
Őszinte,kiegyensúlyozott,fiatalos,magára és környezetére igényes,nőiesen vonzó nő vagyok...:)

50 év feletti gödöllői társkereső férfiak

Laci, 69 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mihály, 60 éves
Társkereső Gödöllő
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jeromos, 68 éves
Társkereső Gödöllő
Jeromos vagyok, 68 éves. Társam keresem Gödöllő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 60 éves
Társkereső Gödöllő
Kedves Hölgyek! ...természet szerető, Balaton, balatoni provance imádó, sportos: siklóernyős és kirándulós-bringás-surfös-hódeszkás, ínyenc főzős, romantikus, életvidám, esetenként könyvmoly a kályha mellett - keres ... talán talál. Szép virágillatos tavaszt Hölgyeim!!! Gábor VACCINATED 2x

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel

Társkeresés Gödöllőn

Társkeresés Gödöllőn

Mi lehetne alkalmasabb helyszín egy randevúra, mint a nászéjszakák városa?! Gödöllő ugyanis a friss házasok és a szerelmespárok egyik legkedveltebb úti célja. Gödöllőt sokan az egyik legromantikusabb magyar városnak tartják. Nem hiába, a festői környezet, a Sisi-kultusz és a Grassalkovich-kastély megteremti a romantikus hangulatot a városban.

A kastély romantikus parkja hazánk egyik legnépszerűbb esküvői helyszíne, a sok itt megtartott esküvő és nászéjszaka miatt kapta Gödöllő az esküvők és a nászéjszakák városa nevet.

Miután végigjártátok a kastély szebbnél szebb szobáit, és megismertétek annak történetét, járjátok körbe a parkot és üljetek be a kávézóba, ahol osztrák és magyar süteménykülönlegességeket kóstolhattok, hideg időben pedig felmelegíthetitek magatokat egy pohár forralt borral.

Kávézni persze nem csak itt tudtok, a felújított Királyi várban, vagy a Tűztorony Házban kialakított kávézók is nagyon hangulatosak.

Ha igazán szép helyen szeretnétek megejteni egy romantikus sétát, menjetek el a Gödöllői Arborétumba, ahol beszélgetés közben számtalan növényfajt csodálhattok meg.

Ha szeretitek a természetet és az állatokat, akkor irány a Lázár Lovaspark! A fogathajtó világbajnokok által üzemeltetett park Domonyvölgy szívében található, alig 8 kilométerre a várostól. A Gödöllői-dombság tavakkal díszített festői völgyében teljesen átadhatjátok magatokat a természetnek. A lovasparkban részt vehettek bemutatókon, kocsikázhattok, de akár a létesítmény különféle stílusú csárdáinak kosztját is kipróbálhatjátok.

Ha eljöttetek idáig, ne menjetek haza anélkül, hogy kilátogattok a D-Beachre. A különleges strand egy tengerpartot idéző partszakasszal rendelkezik, itt is eltölthettek egy hangulatos délutánt. Ha kilubickoltátok magatokat, strandröplabdázhattok, vagy strandfocizhattok egyet a forró napon.

A környéken szintén kötelező helyszín a veresegyházi medvefarm. Ez Közép-Európa egyetlen medvemenhelye, ahol 39 barnamedvét, 16 kamcsatkai és 17 erdélyi medvét csodálhattok meg, amint kedvükre játszadoznak, fára másznak, vagy éppen igyekeznek kifogni a kárászokat a területen lévő tavakból. A farmon nem csak medvék élnek, hanem 20 farkas is helyet kapott itt.

Picit tovább autózva ellátogathattok a vácrátóti botanikus kertbe, ami az ország leggazdagabb ilyen kertje. Rengeteg óriási fa, sok kis patak, zuhogó, tó, műrom és egy vízimalom gondoskodik arról, hogy az ide látogatók számára egy pillanatra se legyen unalmas a látvány.

Ha inkább Gödöllőn maradnátok, és a belvárosban sétálgatnátok, a helyben sülő rétesek illata biztosan becsalogat majd titeket a Hamvay-kúriába - egy finom rétesre pedig senki sem mond nemet! Ugorjatok hát be a Monarchia Rétesházba és kóstoljátok meg az isteni kézműves finomságokat. Itt minden a nagyi receptje alapján készül, úgyhogy az ízekben biztosan nem fogtok csalódni.

Ha finom vacsorával lepnéd meg kiszemeltedet, a Császárkert Restaurant kiváló választás lehet. Az egykor a Gödöllői Királyi Kastély parkjához tartozó területen fekvő étteremben a magyar és a nemzetközi konyha finomságait is megkóstolhatjátok, jó időben pedig a hangulatos teraszon élvezhetitek mindezt.

Tartasz kicsit az első randitól? Ne aggódj, ez természetes, de vesd bele magad bátran, hisz mind csak emberek vagyunk, senki sem hibátlan, így még egy kis bakizás is belefér. Ízelítő gyanánt olvass bele a felhasználóink által küldött sikertörténetekbe!

GödöllőGödöllő

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk