Társkereső Aszód

Legújabb aszódi női társkeresők

Györgyi, 52 éves
Társkereső Aszód
33 napja tag
Művész és rajztanár vagyok. Spirituális beállítottságú társat keresek,aki hasonló gondolkodású és romantikus alkat.
Marianna, 44 éves
Társkereső Aszód
98 napja tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Kata, 56 éves
Társkereső Aszód
109 napja tag
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Magdolna, 63 éves
Társkereső Aszód
147 napja tag
Szia, Magdolna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb aszódi férfi társkeresők

Sándor, 64 éves
Társkereső Aszód
12 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tomi, 26 éves
Társkereső Aszód
27 napja tag
Önálló,stabil férfi vagyok, és egy 4 éves kislány büszke apukaja! Szeretnék ismerkedni!
norbert, 31 éves
Társkereső Aszód
47 napja tag
Szia! Őszintén szeretném leírni hogy, jelenleg házas vagyok, de szeretnénk elválni amint lehet! 2 gyönyörű szép gyerek édesapja vagyok és ez nagyon fontos leírtam! Nem új anyukát keresek, hanem egy társat magamnak! Köszönöm hogy elolvastam!
Balázs, 28 éves
Társkereső Aszód
153 napja tag
Balázs vagyok, 27 éves. Társam keresem Aszód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online aszódi társkereső férfiak

Mátyás, 60 éves
Társkereső Aszód
21 perce lépett be
Mátyás vagyok, 60 éves, lakhelyem Aszód. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos, 46 éves
Társkereső Aszód
25 perce lépett be
Aszódon élek ,gyermekeim vannak de nem velem élnek ,csak időnként tartózkodnak nálam .Keresem társamat akivel megoszthatom örömömet ,bánatomat ,kiegészítenénk egymást.Rövid levelezés után nem határolódom el személyes találkozótól .Aki kíváncsi ki is vagyok levelét szívesen várom,de ne vegye sértésnek akinek nem válaszolok .

Diplomás aszódi társkereső nők

Györgyi, 52 éves
Társkereső Aszód
Főiskolai diplomás (vizuális kultúra)
Művész és rajztanár vagyok. Spirituális beállítottságú. Komoly és egyben vidám természetű. Partnerkapcsolatban bizalomra és tiszteletre vágyom és ugyanezt nyújtani... Szeretem a jó humort és nyitott vagyok a világra. Foglalkozom pszichológiával, kineziológus (is) vagyok és jelenleg írok. Szeretek utazni és kultúrális programokra járni. Nem olyan régóta váltam szabaddá és úgy döntöttem kész vagyok új életet kezdeni.
Zsóka, 63 éves
Társkereső Aszód
Főiskolát végzett
Szia, Zsóka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Paula, 54 éves
Társkereső Aszód
Főiskolát végzett
Tanítónő vagyok. Szeretek színházba járni, sétálni, olvasni, zenét hallgatni. Keresem a társam, aki szenvedélybetegségetől mentes, legalább 175cm, intellektuális, empatikus, mély érzésű, vidám. Fegyveres testület tagjai és gödöllőiek előnyben.
Brigi, 31 éves
Társkereső Aszód
Főiskolai diplomás (Idegenforgalm)
Írhatnék ide bármiféle sablon szöveget,de inkább ismerj meg :)

Diplomás aszódi társkereső férfiak

Todor, 26 éves
Társkereső Aszód
Egyetemet végzett
Todor vagyok, 25 éves, lakhelyem Aszód. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztosz, 37 éves
Társkereső Aszód
Főiskolát végzett
Krisztosz vagyok, 36 éves, lakhelyem Aszód. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Béla, 59 éves
Társkereső Aszód
Főiskolát végzett
Szia, Béla vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sanyi, 64 éves
Társkereső Aszód
Egyetemet végzett
Nem fuldokló vagyok, aki a megmentőjére vár, egy teljesen átlagos normális férfi. 63. éves. Kedves udvarias,szelíd (tényleg), férfias férfi vagyok, aki egy olyan társat keres, aki nem fél a saját ellentététől sem, aki akar egy férfit maga mellé. Én tartani, ölelni akarok, és nem álmokat kergetni.Intelligens olvasott ember vagyok, akivel beszélgetni is lehet. Majdnem egy régimódi úriember. Szívesen levelezek is, ha igényled.

Keresztény aszódi társkereső nők

Marcsi, 58 éves
Társkereső Aszód
vallása: evangélikus (alkalmanként)
Kedves Mindenki! Mit is lehet ilyenkor írni!? Milyen Férfit keresek? Legyen kedves,jószívű, zenét szerető! Legyen humorérzéke,tudjon nevetni,önmagán is ne csak másokon! Családi kapcsolata rendezett legyen! Anyagilag is rendezett legyen! Ha csak szórakozni akarsz,írogatni,személyes találkozó eszedbe sincs,ne keress! Ha nincs rendezve családi viszonyod:pl: Külön élünk évek óta,de egy házban Külön vagyunk...csak a gyerekek... Nem tudom a megoldást erre a problémára... Naa te se keress,mert ha eddig nem tudtad megoldani most se fogod. Nincs már idő,főleg évek hogy valaki megoldja a problémádat. Én sem fogom! Szóval ,olyan társat keresek aki békében van önmagával,és a világgal! Aki hozzá akar tenni a társa életéhez nem elvenni! Nem is szaporítom a szót tovább,ha magadra ismersz,így gondolkozol keress bátran! Üdv. Marcsi
Évi, 44 éves
Társkereső Aszód
hivő: református (alkalmanként)
A nehézségek azért vannak, hogy megoldjuk őket, az élet, hogy éljük! Családcentrikus, házias nőnek tartom magam. Odafigyelek a másikra, s a beszélgetést nagyon fontosnak tartom! Hagyományos értékrenddel rendelkezem, akkor férfi legyen férfi, a nő az nő. Két huncut fiammal élek, akiket imádok. Szeretem az értelmes embereket, szeretek olvasni, kirándulni.
Évi, 61 éves
Társkereső Aszód
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Több éve egyedül élek,keresem a társam akivel közösen alakíthatjuk az életünket. vidám természetű vagyok, szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni, vagy csak csendben hallgatni.Csak a tehetetlenség az ellenségem.
Alexandra, 41 éves
Társkereső Aszód
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretném ha nem kizárólag a külsőm motiválna. Persze nem mondom, hogy nem fontos, de nem minden. Olyan, mintha most kezdenék élni.Érzem ez az én évem lesz.Vajon társra is lelek hozzá? ki tudja. Kíváncsian várom mit hoz az Élet

Keresztény aszódi társkereső férfiak

István, 47 éves
Társkereső Aszód
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szeretnèk 1 komoly kapcsolatot.Dolgozok mint hentes.Nem kell eltartani senkinek se ,nem azzè regisztáltam.Állatartásal is foglalkozom itthon.Kertèszkedek ,van amikor maszekba járok sertèstvágni A többit majd találkozáskor elmondom.Köszönöm.Üdv.István.Tel.06307471590.Keveset vagyok kint a neten .Akki akar nyugotan hivhat majd vissza hivom.Ellőre is köszönöm. 😊
Csaba, 59 éves
Társkereső Aszód
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Körszakállas enyhén macis pasi ismerkedne minden földi jóra!
Sándor, 27 éves
Társkereső Aszód
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Mit szólsz ehhez? "Szerettem volna egy jópofa bemutatkozást írni magamról, de nem sikerült. Gondoltam megíratom másokkal, ami nem azt jelenti, hogy lemásolom, amit ők írnak nekem, hanem csak azt, hogy keresem a megfelelőt. Sajnos nem jött össze. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj! :)
Pál, 49 éves
Társkereső Aszód
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
sziasztok életem párját keresem remélem itt megtalálom

Fiatalabb, 30 év alatti aszódi társkereső nők

Mirella, 25 éves
Társkereső Aszód
Szia, Mirella vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatalabb, 30 év alatti aszódi társkereső férfiak

Dávid, 27 éves
Társkereső Aszód
Szia, Dàvid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 27 éves
Társkereső Aszód
Roland vagyok, 27 éves. Társam keresem Aszód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kristóf, 28 éves
Társkereső Aszód
Egy normális komoly kapcsolatot keresek! Szívesen ismerkedem :)

30-as aszódi társkereső nők

Nóri, 31 éves
Társkereső Aszód
Kíváncsi természet vagyok ezért vagyok itt!
Judit, 35 éves
Társkereső Aszód
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as aszódi társkereső férfiak

Zsolt, 30 éves
Társkereső Aszód
Zsolt vagyok, 29 éves. Társam keresem Aszód környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tomi, 32 éves
Társkereső Aszód
Tomi vagyok, 31 éves, lakhelyem Aszód. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krissz, 33 éves
Társkereső Aszód
Vidám,sportos...konyhában mindig szívesen meg fordulok....imádom a nyári estéket,halk zene mellett kettesben a csillagok alatt összebùjva beszélgetni. Szeretem ha a párom legalább annyira figyel rám...mint én ő rá. Szeretek kettesben sétálni,filmezni ..közösen sütni főzni,bohòckodni a zuhany alatt.. Szeretem a romantikát...szeretem ha benne van ő is a játékban..finoman vagy kicsit vadùl. Szeretem ha természetes..persze sminkelje magát de..ne legyen kőműves. Őszinteség,hűség. ..enélkül nem sokat ér. CSAK OLYANOK ÌRJANAK AKIK VÁLASZOLNAK IS. KÖSZI
Gyula, 38 éves
Társkereső Aszód
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú aszódi társkereső nők

Marika, 49 éves
Társkereső Aszód
Tartós Komoly kapcsolat reményében vagyok itt fent, az egy éjszakás kalandokat nem szeretem. Alapjában hűséges, vidám természetű vagyok. Szeretek sétálni, olvasni, zenét hallgatni. Szeretem a kerti partikat!

Középkorú aszódi társkereső férfiak

Laci, 49 éves
Társkereső Aszód
Sziasztok Kedves jókedvű pasi vagyok . Szívesen megismernék egy kedves jókedvű odabújós vékony hölgyet Nagy öröm volna számomra ha szőke vagy szőkés barna Ami most fontos hogy Élni jöttem a Földre és nem Lakni
József, 44 éves
Társkereső Aszód
József vagyok, 43 éves. Társam keresem Bag környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ottó, 47 éves
Társkereső Aszód
Van egy hat éves kislányom aki az anyjával él és Ő az életem értelme. Hét közben a munkám miatt általában külföldön tartózkodom, gondolom ez nem jó pont. A hajam színéről a genetika gondoskodott de remélem ez nem hátrány. Első nekifutásra ennyit írnék magamról ha bárkinek kérdése van nyugodtan tegye fel mindenkinek szívesen válaszolok.

50 év feletti aszódi társkereső nők

Erzsébet, 66 éves
Társkereső Aszód
Külső meg fog belső megtart. Személyes találkozó híve vagyok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Rajmund (28), Szlovákia Sziasztok! 29 éves vagyok Szlovákiában lakok nagymegyer melletti faluban izsapon és nagymegyeri autóiparban dolgozom Webastoba ahol Cabrio autókra csinálni tetőket hobbim az konkrétan úgy nincs mert szeretek táncolni szeretek tenyészetben sétálni szeretek rappelni Hát egy csajjal romantikázni romantikus filmet nézni és ha van csajom barátnőm akkor mindent percek időt Szeretek veled tölteni egyelőre még a szüleimmel lakok de ha összejönne egy komoly kapcsolat egy nővel és tudom hogy érdemes vele összeköltözni akkor külön lennék vele lakni autóm az még nincs mivel hajtásim sincs de majd lesz lényegében ennyi
  • Pisti (26), Csemő Sziasztok! A vízöntő jegyében születtem, szeretek filmet nézni, akár ott vagy moziban. Az szabad időmet legszívesebben a szabadban töltöm vagy az edzőteremben. Olyan társat keresek aki empatikus, barátságos,aki elfogad olyannak amilyen vagyok és aki kevésbé intélkezik mások felett.
  • Eszter (52), Kőszeg Sziasztok!!! Laza, röhögős kapcsolatot keresek jó szexszel. Tudod olyant ami hozzátesz az életedhez, és nem elvesz belőle.Szeretném ha független lennél, és közel laknálKöszi, hogy el olvastad!
  • Anita (38), Debrecen Sziasztok! A mosoly az egyetlen olyan görbe, mely mindent kiegyenesít.
  • Martin (23), Budapest, XIX. Sziasztok! Sziasztok Szeretnék ismerkedni ,megtalálni a hozzám passzolo személyt Budapesten élek.

Társkeresés Aszódon

Randivonal társkereső - ahol komoly kapcsolatok születnek!

A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb és legigényesebb partnerkereső oldala. A többség komoly kapcsolatot keres, és az ízlésesség megőrzése érdekében folyamatosan moderáljuk az adatlapokat.
Személyre szabott ajánlatok, sokféle keresés és kapcsolatfelvételi mód, kiemelt megjelenések, tippek, tanácsok és készséges Ügyfélszolgálat segítenek megtalálni Őt.
Havonta milliókat költünk arra is, hogy mindenki, aki társat keres, az oldalra, és így persze Rád találjon, sokszorosára növelve esélyeidet a pártalálásra. Mi komolyan vesszük a társkeresést - és Te? ... Regisztrálj most!


AszódAszód

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk