Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Göd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb gödi férfi társkeresők

Attila (53)
Társkereső Göd
23 napja tag
Jó humorú vidám természetű intelligens megbízható férfi vagyok.
Attila (42)
Társkereső Göd
73 napja tag
A közelben keresek, én már nem hatarozom meg, hogy milyen kapcsolatot. Már egy randinak is örülnék, ahol ha egymasra hangolódunk beszélgetünk egy órát. Későn érő posztnaiv, introvertált vagyok, nagyon szeretek káromkodni ha mérges vagyok, nem akarom magamban tartani amit ki kell mondanom. Azert tapintatos is vagyok 🙂 Ha eddig végigolvastad, kérlek írj, úgy lesz kerek a nap!
Zsolt (53)
Társkereső Göd
87 napja tag
Sziasztok sportos vagány olykor romantikus srác keresi párját Mi osszuk be az időnket
Benji (27)
Társkereső Göd
127 napja tag
A dolgokhoz való hozzáállásom a maximalizmust tükrözi, de tudom hol a határ. Viszont szerintem sosem lehet az ember tökéletes, mert az élet egy folyamatos fejlődésen visz keresztül és mindig lehet a jobbnál még jobban teljesíteni. Hosszútávon gondolkozom és tele vagyok szeretettel. Nagyon sokat jelent számomra, ha boldoggá tehetek valakit. Jobban szeretek adni, mint kapni. Amikor gitározom, vagy éppen tevékenykedek kint a kertben, akkor tudok a legjobban kikapcsolni. Szakmámból eredően szerezek főzni is, ha nincs időhöz kötve. :-D A munkámról: Vendéglátásból vitt az utam az egészség területére érintettként. A tudatos, gyulladáscsökkentő táplálkozással és újgenerációs étrend-kiegészítéssel foglalkozom vérteszt alapon. Zsírsav profil és egyéb sejtszintű mérési paraméterek elemzésével segítek az embereknek egy személyre szabott táplálkozási útmutatást adni. 🙂 Röviden és tömören 😁 Van egy kedvenc idézetem, ami eléggé elgondolkodtató, de az már nem fér bele a maximum 1000 karakterbe. 😁

Éppen online gödi társkereső férfiak

Gyula (57)
Társkereső Göd
3 órája lépett be
Később töltöm ki, majd ha valami nagyon humoros jut az eszembe, mert itt mindenki nagyon kedveli a humoros embereket, .....úgy gondolom, hogy a jó humorom miatt százával fogom kapni a leveleket! Mivel itt be kell mutatkozni: Gyula vagyok! ...és te? Tudom!!! ...Te meg nem! Köszi! ..... na, ez az öt pont a "na" előtt, ez maradt meg abból a nagyjából húsz sorból, ...humoros húsz sorból, amiben -humorosan- az elvárásokat firtattam! .....hát nem volt jó ötlet, mivel így is alacsony népszerűségemen erősen rontott! ......így hát kitöröltem, és mindenki azt gondol az a bizonyos öt pont mögé amit akar, .....de önkritikusan ám!!!!! , mert megint írok valami ....humorosat! (én így hívom! ) Apró segítség, amolyan betü-puzzle, itt vannak a kitörölt sorok betűi, és mindenki kirakhatja magának a neki tetszőt, hogy sértődés ne essék!!! : bvpezetvbclysíűnmdlagfdvcjdotőhdgvfnvbjbnrgkhlunyzápőlpóöüloldbfőjóüv........egy kis nehezítés, hogy nincs szóköz! Most nézem! 2023. 05.21.én, hogy az adatlapom kitöltöttsége 60%...az kb. annyi, mint amikor egyszer tizenvalahány éve valamikor regisztráltam, és az akkori hölgy halmaz 60%-a most is itt van...diplomást, meg komoly kapcsolatot keresve...és kb. két éve ismét be-be kukkantok... azért... és látom, hogy két év alatt ugyanaz a komoly kapcsolatot kereső 60% kéthetente újra regisztrál!!! ...jaaa!!! a tizenvalahányéves fényképeivel!!!
Levi (49)
Társkereső Göd
13 órája lépett be
Kedves Hölgy! Én: állítólag barátságos bár nem a társaság közepe, nyitott, következetes, de rugalmas (gumírozott fafej) egyszerre átlagos és különleges - talán Számodra érdekes. Természetkedvelő, érdeklődő és jövőbe tervező, bár néha spontán is. Azt se bánom, ha kicsit Te is ilyen vagy.

Diplomás gödi társkereső nők

Zsanna (42)
Társkereső Göd
Főiskolai diplomás (közgazdász pénzügy szakon és tanító (angol szakon))
Sportos, energikus, vidám természetű vagyok, szeretek kirándulni, kedvenc sportjaim a kézilabda és a futball.
Judit (48)
Társkereső Göd
Főiskolát végzett
Keresem leendő kedvesem, kivel majd megoszthatom életem. Az életvidámság, nyitottság, jó adag humorérzék öniróniával adott, hasonló beállítottságú férfiak előnyben 🙂 A munka-magánélet egyensúlya megvan, már nincsenek kötöttségeim a szabadidőm eltöltésére. Színház, kirándulás, utazás, vagy csak egy séta, beszélgetés egy pohár bor mellett - bármelyik feltölt, különösen. ha megvan hozzá a megfelelő partner.....
Andi (43)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (közgazdász, mentálhigiéné)
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam... igy ha te nem, vlsz nem egymást keressük... Ami nekem fontos, hogy szeressünk egymás társaságában lenni, de adjunk teret is a másiknak, töltsük egymást, és fejlődjünk egymás mellett. Szerintem ehhez egy hasonló értékrend, egymásra figyelés, világlátás, érdeklődési kör hosszútávon szükséges. Ami a lételemem a természet minden formában, az aktív (ki)kapcsolódás a természetben, természettel. Szeretek új dolgokat tanulni, tapasztalni, összefüggésekben gondolkodni. Érdekel az pszichológia, spiritualitás, önismeret (integrál szemlélet). Ha ismerős vagy csak jó érzéseket keltenek benned a fentiek, örülök, ha írsz... Pár levélváltás után a személyes találkozás híve vagyok. Legyen szép napod...
Karolin (62)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (Szociológus ujsagiro)
Tanári pályárol jöttem nyugdíjba,Olyan társat keresek,aki szeret úszni, kerékpározni,utazni

Diplomás gödi társkereső férfiak

Zoltán (60)
Társkereső Göd
Főiskolai diplomás (Informatika)
Mit is keresek? Lehetne ódákat leírni, felsorolva mindent mi fontos vagy éppen nem is annyira az, én ezt nem tenném. Egy társat a szó szoros értelmében a következő 30 évre talán. Az első 30 meg volt, volt benne szép és csúnya egyaránt. Ha választhatnék, most már inkább úgy tekintenék vissza majd a következő idő után, hogy csupán csak szép volt. Nem tartom magam kimondottan csábító külsővel megáldott férfinak, de férfinak igen. Mint mindenkinek nekem is vannak hibáim. Ez is igaz. Szeretem a munkámat, ami egyben a sportom, hobbim is, és ezzel együtt azt lelkiismeretesen és aktívan el is látom, ami ad némi kötöttséget is néha napján, de szeretném azt nem a család, szeretett párom rovására elvégezni, ami esetenként utazással is jár, akár belföldön, akár külföldön egyaránt. Talán egyenlőre ennyi ide elegendő is lehet, többet inkább személyesen.
Berci (46)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (Műszaki)
Hiperaktív, sportos férfi vagyok. A jókedv, humor fontos, na meg az ész.
Zoltán (62)
Társkereső Göd
Főiskolai diplomás (Egészségügy, Csontkovács)
Vidám társasági embernek tartom magam, akinek a hobbija:tenisz,síelés,víz, szauna,film ! Szeretetre vágyom és szeretni szeretnék! 60 után is lehet széppé tenni a napokat !
Janos (57)
Társkereső Göd
Egyetemet végzett
Utazást, túrázást kedvelô sportos páromat keresem.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Judit (66), Budapest, I. Nincs jobb ötletem társtalálásra. Visszajöttem . Ha valaki bántó levelet írna nekem , ne tegye ,mert megvisel . Májusi fényképemet teszem fel most ide . Most nem írok még semmit ,majd .
  • Zoli (37), Budapest, XIII. Aki meg akar ismerni majd meg fog úgy is.
  • Dóri (20), Balatonszemes Szia Dóri vagyok 20 éves szeretek focizni matrózként dolgozom a többit később
  • Zoltán (46), Piliscsév Hasonló a hasonlót?
  • Alex (64), Budapest, XI. Utazást, túrázást, kultúrát... de a meghitt együttléteket is kedvelő, független, rendezett hátterű, kreatív férfi és nagyapa vagyok, jó humorérzékkel és kicsit romantikus lelkülettel. (Egyébként pedig olyan leszek, amilyenné varázsolni tudsz.) Elérhetőséget kérek és adok.

GödGöd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: