Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Göd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb gödi férfi társkeresők

Bence (21)
Társkereső Göd
31 napja tag
Bence vagyok, 21 éves, Gödön élek szüleimmel, öcsémmel és két húgommal. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem történelem alapszakán vagyok másodéves, a jövőben valószínűleg diplomáciával szeretnék foglalkozni. Cserkész vagyok, illetve tagja az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösségnek, de legaktívabban a Műegyetemi Katolikus Közösségben vagyok benne. Szívesen olvasok, beszélgetek, társasozok, kirándulok. A történelem mellett érdekel a földrajz, biológia, pszichológiai és nyelvészet.
Balázs (30)
Társkereső Göd
37 napja tag
Nem vagyok egy szószátyár típus, cserébe jó hallgatóság tudok lenni. Ettől függetlenül szerintem elég aktív életet élek. Főállásban autószerelőként dolgozom, így megspórolom a kondi-bérlet árát. Ha tehetem eljárok koncertekre és színházba is, de nem kizárólag csak a szokásos módon. Pihenés képpen otthon barkácsolok, majd a nap végén szeretek kiülni a kertbe és elfogyasztani egy pohár jó bort. A természetjárás sem vetem meg, de általában a városi túrákra is kapható vagyok (a kedvenceim a hangulatos erópai öreg városrészek). Olyan társat keresek akivel ki tudjuk egészíteni egymást, új kalandokat tudunk átélni, illetve aki mellett fejleszteni tudom a főzőtudásom.
Attila (54)
Társkereső Göd
65 napja tag
Nyitott gondolkodású őszinte vidám férfi vagyok.
Zoli (50)
Társkereső Göd
107 napja tag
Nem is tudom, az élet hozta így! Hogy kit, arról határozott elképzelésem van. Legyen pozitív, szeressem utazni, hasznosan tölteni az időt. Ismerkedjünk meg és eldöntjük közösen, hogy van e jövőnk.
Kristóf (32)
Társkereső Göd
122 napja tag
Kristóf vagyok, 32 éves. Társam keresem Göd környékéről.Tapasztalatlan vagyok ,de társat keresek .
Zsolti (43)
Társkereső Göd
139 napja tag
Komoly kapcsolat céljából keresem társam, hátha csak itt bújkál valahol...

Diplomás gödi társkereső férfiak

Dezső (38)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (epiteszett)
szeretnekk ujra kapcsolatba elni, ujra szerelembe esni
Attila (42)
Társkereső Göd
Főiskolai diplomás (Faipar)
Hölgyeim! Értem, hogy szex, egyejszakas nem erdekel titeket. Hogy igy probaljatok kiszurni azt aki ghostingol. De ez nem fekete vagy feher. Ezzel potencialis jelolteket is kiszűrtök. Kicsit lazabban, nem? Amíg tart az előfizetésem, addig ismerkedek itt, barátot, beszélgetőpartnert is, barátnőt, szerelmet is, aztán egy rituálé keretében szépen elengedem ezt a dolgot és megyek a műhelybe. De addig is "kezeket a paplan fölé és éljenek a cshajok!!" ❤️🥀🌷😘
Ádám Zoltán (31)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (Szociológia, Kriminológia)
Ádám Zoltán vagyok, 29 éves. Társam keresem Göd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Berci (47)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (Műszaki)
Hiperaktív, sportos férfi vagyok. A jókedv, humor fontos, na meg az ész.
László (62)
Társkereső Göd
Egyetemi diplomás (Testnevelés)
Energikus,empatikus,életvidám,spirituális,nyitott a személyiségem.Szeretem a sportokat nézni,művelni(si,tenisz,úszás,stb, ez egyébként a foglalkosásom is),továbbá olvasás,tánc,szinház,film,UTAZÁS... Délkelet Ázsia a kedvencem,de a sielést is nagyon szeretem....
Jani (61)
Társkereső Göd
Főiskolát végzett
Alapjában vidám ember vagyok. Persze időnként ezt az állapotomat a körülmények néha negatívan befolyásolják, de remélem, hamarosan túlteszem magam a nehézségeken.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gyöngyi (58), Szombathely \"Szeretném,ha szeretnél\"
  • Ákos (35), Borzavár Jó pár éve költöztem városról vidékre. Szabadidőmben a zenének hódolok, gitározok, zenét írok, továbbá valamennyire érdekelnek a művészetek. Nem vagyok előfizető, (főképpen mert régóta fent vagyok és a válaszadások aránya kb 1%), de ha szimpatikus vagyok és komolyan szeretnél ismerkedni, akkor könnyedén megtalálsz más felületeken is! ;) *moderálva*
  • Zsófi (58), Budapest Rossz hír: nem tudsz mindenkinek megfelelni. Jó hír: nem is kell! 🤗
  • Korpovit (44), Budapest, XIII. Nah, ez pont olyan, mint a motivációs levél, Nem tudom meglépni; És nem azért, mert nincsen... Magam vagyok. egymagam. Tán jobb lenne már máshogyan. Hihi
  • Béla (53), Szeged Komoly kapcsolatot keresek.

GödGöd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]