Társkereső Nyíregyháza

Legújabb nyíregyházai női társkeresők

Angela, 53 éves
Társkereső Nyíregyháza
3 órája tag
Angela vagyok, 53 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Heni, 41 éves
Társkereső Nyíregyháza
26 órája tag
Heni vagyok, 41 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!Nem.vagyok előfizető,ezért nem tudok válaszolni.
Edit, 41 éves
Társkereső Nyíregyháza
26 órája tag
Edit vagyok, 41 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyöngyi, 49 éves
Társkereső Nyíregyháza
5 napja tag
Gyöngyi vagyok, 49 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb nyíregyházai férfi társkeresők

Csaba, 64 éves
Társkereső Nyíregyháza
29 órája tag
Egy éve özvegyültem meg - még nehéz az elszakadás. Ezen a területen (társkeresés) úgy mozgok, mint elefánt a porcelánboltban. Egyrészt érzem, hogy egyéb lehetőségek híján szükséges - ugyanakkor fenntartásaim is vannak. Remélem, Te leszel a "bizonyíték", hogy jó helyre, jó társaságba jöttem. Számomra nagyon fontos az első benyomás: mit mond az arcod, mit mond a szemed. Magamról: imádok főzni (állítólag tudok is...), néha sütök. Szeretem a rendet, a tisztaságot magam körül. Kedves partnerjelölt: még nem döntöttem el, hogy előfizetek-e hosszabb-rövidebb időszakot – ezért írni, nem tudok (ha Te írsz nekem, nem tudom, hogy tudok-e rá válaszolni…). Egyenlőre a „kedvenc füllel” tudom kifejezni szimpátiámat, és köszönettel veszem a Tiédet. Ha szeretnél velem közelebbi kapcsolatba kerülni, kérlek, küldj telefonszámot, email címet. Köszönöm – és remélem, megtaláljuk egymást!
Imi, 27 éves
Társkereső Nyíregyháza
3 napja tag
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
András, 55 éves
Társkereső Nyíregyháza
5 napja tag
András vagyok, 55 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Levente, 26 éves
Társkereső Nyíregyháza
6 napja tag
Levente vagyok, 26 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online nyíregyházai társkereső nők

Ágnes, 55 éves
Társkereső Nyíregyháza
39 perce lépett be
Elvált, intelligens, magára és környezetére igényes nő vagyok. Keresem korban hozzám illő társam.
Rita, 44 éves
Társkereső Nyíregyháza
2 órája lépett be
A szerelem nem lesz majd valamikor, nem napról napra érik. Nem. A szerelem nem lesz, hanem van. Egy napon, amikor nem is számítasz rá, amikor minden ugyanúgy indul, mint máskor, vagy éppen egy nagyon rossz, fárasztó nap után megérkezik, és tornádóként felkap. Nem tudsz ellenkezni, nem tudsz ellenállni. Ő az erősebb. Csak egyet tehetsz: engeded. Hagyod, hogy vigyen, repítsen, hogy szállj vele. És bízol benne. Nem véletlenül jött, nem véletlenül most. Mert ez nem csak vihar. Ebben a viharban van valami. Valaki. Valaki, akit vártál.
Szilvia, 30 éves
Társkereső Nyíregyháza
1 órája lépett be
Szilvia vagyok, 30 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről.Sajnos nem tudok senkinek vissza írni mivel nem vagyok prémium tag . Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Facebookon Sziszi Vargaként vagyok fent, Nyíregyi vagyok.Aki csak szórakozni vagy más dolgot akarna tőlem és nem komoly hosszútávú kapcsolatot az inkább ne írjon, mert nem vagyok rá kíváncsi. Fix, stabil hosszútávú párkapcsolatra vágyok, 25-40 éves férfiak írjanak.
Viktória, 38 éves
Társkereső Nyíregyháza
39 perce lépett be
Azt a ritka dolgot keresem ami Ma már csodának számít, ettől eltérőnek nem sok értelmét látom. Azt az érzést, hogy tudod megérkeztél, ha ránézel tudod hogy csak rá vártál, az izgalmat hacsak rá gondolsz, a tudat hogy vele kezdődik és ér véget minden, a nyugalom hogy bármikor bármiben számíthattok egymásra, és nem attól lesz tökéletes, hogy úgy alakul, hanem attól, hogy ti együtt alakítjátok úgy magatoknak. Milyen is egy igazi férfi? -Rég túl van már azon, hogy ki és mit gondol róla, de a mai felszínes világban is tökéletesen megállja a helyét anélkül, hogy magamutogató, kizárólag külsőségekre adó, vagy erkölcstelen lenne. -Soha nem kell azon gondolkodnia, hogy kinek mikor és mit mond, mert szavaiból mindig tükröződik a tisztelet, az őszinteség, a becsület, az elkötelezettség és a felelősségvállalás. -Mindent képes megoldani, okos, találékony, soha nem adja fel, megértő és türelmes egyéniség. -A legfontosabb számára mindig a családja, hisz a tőlük kapott szeretet az ami táplálja erejét. -Hozzájárul ahhoz vagy hozzá fog, hogy a gyermekei a legteljesebb módon megéljék a gyermeklét minden megvalósítható szépségét, és odafigyel arra, hogy méltó példa legyen nekik felnőttként. -Olyan hölgyet választ maga mellé, akit feltétel nélkül és önzetlenül tud szeretni, akivel egy életre tervez és akitől a fent leirtakat szeretné megkapni. Nem vagyok előfizető, kérlek küldj e-mail címet.

Éppen online nyíregyházai társkereső férfiak

Illés, 51 éves
Társkereső Nyíregyháza
1 órája lépett be
Szia, Illés vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 42 éves
Társkereső Nyíregyháza
30 perce lépett be
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 52 éves
Társkereső Nyíregyháza
2 órája lépett be
József vagyok, 51 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
István, 35 éves
Társkereső Nyíregyháza
1 órája lépett be
Beszédes, humoros, sport kedvelő srác vagyok.

Diplomás nyíregyházai társkereső nők

Zsuzsa, 39 éves
Társkereső Nyíregyháza
Egyetemet végzett
Tudod mi a jó? Beszélgetni. Összejönni. Eggyütt lenni. Nevetni. Egymásra mosolyogni. Egymás szemébe nézni. a másik illatát érezni. És a lelkét. Meg az egédz lényét. Na ez a jó!
Judit, 56 éves
Társkereső Nyíregyháza
Egyetemet végzett
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Léda, 64 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Szia, Léda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Vica, 56 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Természetet, zenét, kirándulást kedvelő egyedülálló nö vagyok. 161/52

Diplomás nyíregyházai társkereső férfiak

László, 59 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
szia nekem megvan mindenem nem iszom soha a fiamal élünk csalárdi házban kertes ha szeretnél velem találkozni semi gond ít a számom *moderálva*
Tamas, 48 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Tamas vagyok, 48 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolti, 32 éves
Társkereső Nyíregyháza
Egyetemet végzett
Zsolti vagyok, 32 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibi, 34 éves
Társkereső Nyíregyháza
Főiskolát végzett
Szia, Tibi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény nyíregyházai társkereső nők

Ági, 52 éves
Társkereső Nyíregyháza
római katolikus vallású
Most fel kellene sorolnom és írhatnék sablonokat, hogy milyen vagyok és milyen a Férfi, akit keresek... de nem teszem. Inkább arra szeretnélek kérni, hogy csak akkor írj, ha tényleg PÁRkapcsolatot szeretnél, magas érzelmi intelligenciával rendelkezel és képes vagy az elköteleződésre. Írj ha igényed van értelmes beszélgetésekre, kultúrára, közös utazásokra, kirándulásokra, bicajozásra, együtt főzésekre, sok sok nevetésre, vagy csak lenni csendesen harmóniában.... ha szeteted az összebújást az érintéseket.... ha örömmel szánod rá az idődet mert tudod, hogy a közösen átélt élmények milyen gazdaggá teszik a kapcsolatot. Anyuka vagyok, imádom a gyermekeimet, lendületesen, fiatalosan, kiegyensúlyozottan élek.. Fontos számomra a tisztelet az őszinteség egymás megbecsülése. Hasonlót keresek🙂
Piros, 45 éves
Társkereső Nyíregyháza
római katolikus vallású (alkalmanként)
Piros vagyok, 45 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Vera, 55 éves
Társkereső Nyíregyháza
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Empatikus, sokat dolgozó, őszinte, nő vagyok. Nagyon szeretem a gyerekeket.Munkám, vérem, az emberek , gyerekek segítése.Fő mottóm az őszinteség, bizalom, alázat és szeretet, amit én csak adtam , de a a házasságban nem kaptam meg.Most kezdek önálló életet.Nem vok előfizető, ezért keressél légyszi.
Erika, 49 éves
Társkereső Nyíregyháza
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Vidám, merész, energikus.... jellem. Természetet, jó társaságot kedvelő. Egyenes őszinte nő vagyok.

Keresztény nyíregyházai társkereső férfiak

Jozsef, 60 éves
Társkereső Nyíregyháza
hivő: református (nem gyakorlom)
Jozsef vagyok, 60 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztián, 45 éves
Társkereső Nyíregyháza
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Krisztián vagyok, 45 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Nincs szükségem tökéletes életre, egyszerűen csak boldog akarok lenni, körülvéve olyan emberekkel, akik azért szeretnek, aki vagyok.
Bandi, 56 éves
Társkereső Nyíregyháza
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Bandi vagyok, 56 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Adam, 50 éves
Társkereső Nyíregyháza
görög katolikus vallású (alkalmanként)
Nemreg tertem haza az USA-bol, ahol tobb evet eltem. Szeretek sakkozni, biciklizni es teniszezni.

Fiatalabb, 30 év alatti nyíregyházai társkereső nők

Szandika, 27 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia, Szandika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kinga, 19 éves
Társkereső Nyíregyháza
Kinga vagyok, 19 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Klaudia, 24 éves
Társkereső Nyíregyháza
Klaudia vagyok, 24 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Petra, 26 éves
Társkereső Nyíregyháza
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Írj rám és ismerj meg.

Fiatalabb, 30 év alatti nyíregyházai társkereső férfiak

Attila, 23 éves
Társkereső Nyíregyháza
Attila vagyok, 23 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Márk, 20 éves
Társkereső Nyíregyháza
Márk vagyok 20 éves. ha szeretnél megismerni vagy csak simán beszèlgetnèl valakivel akkor itt vagyok bármilyen dologról el tudunk társalogni szeretek új dolgokat megismerni :)
Zsolt, 29 éves
Társkereső Nyíregyháza
29éves srác vagyok és nagyon szeretnék már megállapodni ígyhát meg próbálkozok itt hátha szerencsém lessz
Attila, 27 éves
Társkereső Nyíregyháza
Attila vagyok, 27 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as nyíregyházai társkereső nők

Ivett, 31 éves
Társkereső Nyíregyháza
Ivett vagyok, 31 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edina, 34 éves
Társkereső Nyíregyháza
Edina vagyok, 34 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 39 éves
Társkereső Nyíregyháza
Erika vagyok, 39 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsani, 39 éves
Társkereső Nyíregyháza
Zsani vagyok, 39 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as nyíregyházai társkereső férfiak

David, 35 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szeretek aktívan pihenni sport,stb minden ami jo, keresek szép csinos hölgyet 18-45 nem vagyok előfizető ha szeretnél ismerkedni írjál
Gábor, 31 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szeretnék egy normális nőt találni!
Zoli, 30 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pisti, 35 éves
Társkereső Nyíregyháza
Pisti vagyok, 35 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú nyíregyházai társkereső nők

Judit, 45 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Julianna, 43 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia, Julianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Veronika, 42 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia, Veronika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mariann, 47 éves
Társkereső Nyíregyháza
Sziasztok! 🙂 Mariann vagyok..... most nem tudtam többet írni, de szívesen megteszem privátban.....mivel nem vagyok előfizető, ezért kérlek adj egy elérhetőséget - lehetőleg valós e-mail címet. Köszönöm Üdvözlettel. M.

Középkorú nyíregyházai társkereső férfiak

Gábor, 47 éves
Társkereső Nyíregyháza
Gábor vagyok, 47 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Norbert, 40 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia, Norbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gàbor, 48 éves
Társkereső Nyíregyháza
Kinek érzed magad a tàrsad mellett? Bàrónő, bírónő 😂királynő vagy esetleg hercegnőként? Fék nélkül bàrmelyiket vàlaszthatod.. Csak szerelemben érdemes csókolózni.. Véleményem szerint sokan nem azt élik meg amit igazán szeretnének, belemennek valami vàgynak nevezhető, àm de koràntsem katarzissal felérő, végződő ismeretség félébe. EGYENESEN. Létezik egy rezgés, ami olyan szàrnyakat ad, amitől eldobod az agyad.😎 Nem kell hozzá sem Viagra sem botox. Sejt tàncnak hívjàk. Zizegsz, szivàrvàny..
Norbert, 42 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia! Ha ezt olvasod, jó helyen jársz 😁 Egyedülállóként, hosszútávú párt keresek.

50 év feletti nyíregyházai társkereső nők

irén, 68 éves
Társkereső Nyíregyháza
Nyíregyházi nyugdijas nő vagyok korban hozzám illő férfit keresek komoly kapcsolatra
Anna, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia Ani vagyok most többet nem írok. Ha szeretnél meg ismerni közelebről írj.
Anna, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
Szia Ani vagyok, most nem írok többet. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsébet, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
Erzsébet vagyok, 70 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti nyíregyházai társkereső férfiak

Gábor, 67 éves
Társkereső Nyíregyháza
Gábor vagyok, 67 éves, lakhelyem Nyíregyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Levente, 116 éves
Társkereső Nyíregyháza
Levente vagyok, 116 éves. Társam keresem Nyíregyháza környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 61 éves
Társkereső Nyíregyháza
185 cm magas, 95 Kg, kopasz, nagy darab, jó kiàllàsú fèrfi. K eresi közèpmagas, házias, csinos, mosolygós párját.
József, 66 éves
Társkereső Nyíregyháza
Még aktív, jókedélyü, ital és dohánymentes, utazást, kedvelő vagyok, rendezett háttérrel! Keresem hasonló adottságú,hölgy ismeretségét, komoly kapcsolat reményében. Fogjuk meg egymás kezét Nem jó egyedül!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Benő (49), Győr Sziasztok! Kizárólag tartós kapcsolatot szeretnék. Ha alkalmi partnerre vágysz, nem egymást keressük. Ha kő gazdag udvarlót szeretnél, rossz híreim vannak: én nem vagyok az, és Mészáros Lőrinc is elkelt már :-) Én bolondos (a rossz nyelvek szerint egyszerűen bolond) vagyok. Szeretem a vidámságot, a kreativitást, az utazást, a kirándulást, a természetet, a hegyeket (egyenesen Alpok fan vagyok, azon belül a Dolomitok a kedvencem). Szeretek bringázni, sportolni, sakkozni és úgy általában szeretem azokat a dolgokat amelyek megmozgatják a testet és a szürke-állományt. Régebben sokat olvastam, mostanában inkább filmeket nézek... nem tagadom, néha lusta is vagyok és persze egyébként sem vagyok tökéletes… Informatikus-mérnökként dolgozom, az életem része a számítógép is, aki ezt nem tudja elfogadni, az sajnos engem sem tud elfogadni... Őszintén remélem, hogy találok egy vonzó, intelligens hölgyet, akivel olyannak tudjuk elfogadni és szeretni egymást, amilyenek valójában vagyunk…
  • Marcsi (53), Paks Írj nekem! A második életünk akkor kezdődik,amikor rájövünk hogy csak egy van. Számomra fontos az őszinteség, megbízhatóság, szeretet. Komoly kapcsolatot keresek. 🙂
  • Ilona (61), Pécs Sziasztok! Pozitívan gondolkodó fiatalos sportos nő vagyok! Szeretek kirándulni és gasztronómiai kalandokba részt venni! Sok mindent írhatnek a személyes talalkozás fontos! Szép napot kívánok! 🌞
  • Attila (41), Érd Az élet szép! Ide kerültem, pedig nem akartam. Ezt valaki majd érti
  • Richard (23), Fülöpjakab Ismerkedjünk! Pozitív kisugárzású , vidám , humoros férfi vagyok , a kutyámmal élek . Hosszú távú kapcsolatot keresek korombeli nővel :)

Társkeresés Nyíregyházán

Társkeresés Nyíregyházán

Sokszor esélytelennek érzed, hogy megtaláld életed szerelmét? Már mindenki házas körülötted és a családjukat tervezgetik, neked pedig még csak lehetőséged sincs ismerkedni? Úgy érzed, Nyíregyházán már mindenkit ismersz, nincs kivel randizni?

Regisztrálj fel a Randivonal nyíregyházi társkeresőjére és találd meg végre a párod! Rengeteg magányos szív keresi párját Nyíregyháza környékéről is, így lehet, hogy épp nem egy városban laktok és csak ezért nem találkoztatok! Egy próbát megér, regisztrálj, töltsd fel az adatlapod néhány képpel és már kezdődhet is a keresgélés.

Megtaláltad azt a személyt, akivel most már szívesen találkoznál élőben is? Úgy érzed, a beszélgetések alatt már kialakult köztetek valamit? Már csak azt nem tudod hova vidd? Az első találkozások mindig kicsit döcögősen indulnak, de ha legyőzitek az első néhány kellemetlen pillanatot, utána Nyíregyháza rengeteg különleges programmal vár benneteket.

Amivel biztosan nem lőhetsz mellé, az Magyarország leghíresebb és legszebb állatkertje. A Nyíregyházi állatkertben több mint 300 fajta állat van, így mire körbejárjátok és megcsodáljátok őket biztosan kellőképpen megismerkedhettek egymással. A friss levegőn hatalmas sétát tehettek, és ha kifogynátok a témákból, a csodás állatoknak köszönhetően bármiről beszélgethettek majd. Gyorsan eltelik majd a nap, ti pedig feszengések nélkül ismerkedhettek meg.

Nyíregyházától mindössze néhány kilométerre található az 1979-ben kialakított Sóstói Falumúzeum, amely kedvelt kiránduló helyszín a Nyíregyháza környékéről érkezőknek. Ha eljöttök ide, benézhettek egy iskolába, szatócsboltba, kocsmába és tűzoltószertárba is. Nyáron pedig különleges és érdekes programokkal, finom, vidéki ízekkel várnak benneteket a szervezők.

Ha szeretnétek kellemes környezetben lazítani és kihasználni a termálvíz jótékony hatását, akkor a Falumúzeum után látogassatok el Aquarius Élményfürdőbe, ahol mindenki megtalálja a kedvenc zugát a rengeteg medence és program között. Ha kiszemelted imádja a csokoládét, de figyel az alakjára, menjetek el együtt egy csokoládémasszázsra, ahol biztosan édes pillanatokat élhettek majd át együtt.

Ti a sport szerelmesei vagytok? Akkor látogassatok ki az erdei tornapályára, ahol a jó levegőn, hatalmas fák árnyékában hódolhattok kedvenc mozgásformátoknak. Ha kellemesen elfáradtatok, telepedjetek le a fűbe és beszélgessetek egész délután. Egy hosszú nap után pedig mindenki megéhezik, kapjatok elő szendvicseket és piknikezzetek a parkban.

Imádjátok a hasatokat? Leginkább egy finom édességre fáj a fogatok? Akkor irány a Görömbei cukrászda, ahol a hagyományos sütemények mellett diétásak is kaphatóak, így randipartnerednek nem kell aggódnia az alakja miatt sem, te pedig bátran válogathatsz a csoki csodák között.

Szerintünk nem lehetetlen megtalálni az igaz szerelmet, csak egy kis kitartás és rengeteg levél kell hozzá. Bizony, sokat kell próbálkozni, néhányszor csalódni, hogy ha elénk kerül az igazi, biztosan ne menjünk el mellette. A sok-sok sikertörténetünk nagy része arról számol be, hogy bár kezdetben nehéz volt, de végül megtalálták azt az embert, akiért megéri kompromisszumot kötni.

NyíregyházaNyíregyháza

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk