Társkereső Pócspetri

Legújabb pócspetri női társkeresők

Andrea, 37 éves
Társkereső Pócspetri
105 napja tag
Szia aki meg néztél. Ha vágysz egy olyan társra aki szívesen kényeztetne. Írj

Legújabb pócspetri férfi társkeresők

Mihály, 27 éves
Társkereső Pócspetri
9 napja tag
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Sándor, 37 éves
Társkereső Pócspetri
83 napja tag
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dávid, 32 éves
Társkereső Pócspetri
331 napja tag
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Mihály, 27 éves
Társkereső Pócspetri
540 napja tag
Mihály vagyok, 25 éves. Társam keresem Kisléta környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény pócspetri társkereső férfiak

János, 55 éves
Társkereső Pócspetri
hivő: római katolikus (alkalmanként)
János vagyok, 48 éves. Átlag embernek tartom magam, és így is élek. Szeretek olvasni, rejtvényt fejteni, és szeretem a népzenét. A barkácsolás életem velejárója. Hosszú távú kapcsolatot keresek.

Fiatalabb, 30 év alatti pócspetri társkereső férfiak

Norbert, 27 éves
Társkereső Pócspetri
Norbert vagyok, 24 éves, lakhelyem Pócspetri. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Attila, 26 éves
Társkereső Pócspetri
Attila vagyok, 22 éves. Komoly kapcsolatra vágyom. Őszinte embernek tartom magam, nem szeretem a hazugságot, nem szeretem ha átvernek, kihasználnak.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Cynti (27), Szlovákia Írj nekem! A mai világban igen nehezen lehet ismerkedni,hiszen az ember annyit csalódik,és egy ido után nem tudja megállapítani kiben bízhat és kiben nem!Alapjáratom szerintem ez a leggyakoribb hiba egy kapcsolatban,hogy nem bizalmon alapszik.Meg kell tanulnunk bízni a másikban feltétel nélkul! Amit fontos rólam tudni hogy imádok táncolni,fozni,sutiket sutni(minden mennyiségben :)) valamint konyveket írni (igeny tényleg!) és szeretek sportolni is.Jelenleg pedig egyetemi hallgatóként élem mindennapjaim. Ha felkeltettem érdeklodésedet írj bátran,amint idom engedi válaszolokl, és légyszíves mellékelj valamilyen elérhetőséget is, mert sajnos nincsen előfizetésem! "Nem az számít, hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Csak az számít, ül-e melletted valaki!
  • Ricsi (28), Sajószentpéter Élj a mának Sokmindent írhatnék ide. Ismerj meg és döntsd el hogy milyen vagyok
  • Zoli (47), Békéscsaba éld az életet *moderálva* Zoltán a nevem, nem vagyok vip így korlátozott a válaszadási lehetőségem, így aki kiváncsi rám az körül néz más ismert oldalon is. megnézi a fotóim ;) :D boldogan hazugságoktól mentes kapcsolatot keresek átlagos, vékony testalkatú hölgy személyében. Magyarországon és Németországban, Ausztriába is keresem. :)
  • Marika (68), Diósd Sziasztok! Sziasztok. Egy családnál vagyok házvezető ő, bentlakással. Szabadidőmben kirándulok, múzeumokat és templomokat látogatok.
  • Anna (68), Szolnok ÖLELJ, SZERESS KORTALANUL! Nem sokat jelent ide bármit is írni: mindent a személyes találkozás dönt el. Fiatalos, romantikus nő vagyok. Őszinte, érzelmeken és érzékiségen alapuló tartós kapcsolatot keresek. Úgy fogadjuk el egymást, amilyenek vagyunk, ne akarjon megváltoztatni, én sem akarom Őt! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj!

Társkeresés Pócspetri-n

PócspetriPócspetri

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: