Társkereső Kisvárda

Legújabb kisvárdai női társkeresők

Viktória, 25 éves
Társkereső Kisvárda
10 napja tag
Viktória vagyok, 25 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szidónia, 38 éves
Társkereső Kisvárda
17 napja tag
Sziasztok! 38 éves egyedülálló anyuka vagyok, aki egyedül neveli 5 éves kisfiát. Ha szeretnél megismerni, írj üzenetet nyugodtan, több infót ott kapsz rólam. Nem vagyok fizetős tag viberen fent vagyok
Tünde, 53 éves
Társkereső Kisvárda
62 napja tag
Sziasztok!53 éves hölgy vagyok, komoly kapcsolat céljából szeretnèk ismerkedni. Szabadidőmben zenét hallgatok, olvasok. Szeretek kirándulni, érdeklődési körömbe tartozik még a természetgyógyászat is. Csak komoly kapcsolatot keresek, amely őszinteségen, egymás megértésén alapul.
Marianna, 36 éves
Társkereső Kisvárda
69 napja tag
Nagyon szeretek kirándulni, urbexelni. Imádom az állatokat.

Legújabb kisvárdai férfi társkeresők

Krisztián, 22 éves
Társkereső Kisvárda
13 napja tag
Krisztián vagyok, 22 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 47 éves
Társkereső Kisvárda
31 napja tag
Ferenc vagyok, 47 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibi, 20 éves
Társkereső Kisvárda
32 napja tag
Tibi vagyok, 20 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Miklos, 50 éves
Társkereső Kisvárda
36 napja tag
Miklos vagyok, 50 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online kisvárdai társkereső nők

Livi, 47 éves
Társkereső Kisvárda
2 órája lépett be
Vidám férfit keresek, mert: A férfi szerelme ugyanolyan természetű, mint ő maga. Vagyis ha a férfi veszekedős, akkor a szerelme is ilyen lesz. Mindig veszekedni fognak. Ha csendes és kedves, akkor a szerelme is akár a balzsam, akár a méz. Ha ő maga törékeny és vékony, a szerelmét is elfújja a szél. Ha pedig vidám fickó, szerelme is jó kedélyű lesz. Jelenleg nem vagyok előfizető, kérlek add meg elérhetőségedet (e-mail címedet).

Éppen online kisvárdai társkereső férfiak

Ádám, 24 éves
Társkereső Kisvárda
2 órája lépett be
Ádám vagyok, 22 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 36 éves
Társkereső Kisvárda
42 perce lépett be
Megfontolt és körültekintő. Dolgozom és tanulok.
Feri, 54 éves
Társkereső Kisvárda
1 órája lépett be
Sziasztok! Feri vagyok. 49 éves, 178 cm magas és 75 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe barna, hajam szőkésbarna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem technikum, foglalkozásom vállalkozó. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás kisvárdai társkereső nők

Eszter, 56 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
\"Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám...\"
Éva, 56 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
Éva vagyok, 56 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tünde, 39 éves
Társkereső Kisvárda
Egyetemet végzett
Tünde vagyok, 39 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Krisztina, 44 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
Krisztina vagyok, 42 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás kisvárdai társkereső férfiak

Béci, 31 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
Helló jó humorú vidám pasi vagyok :) írj rám és megtudod milyen vagyok.
Attila, 44 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
Attila vagyok, 44 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 55 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
Mosoly beszélgetés érintés
Péter, 23 éves
Társkereső Kisvárda
Főiskolát végzett
Sziasztok! 22 éves vagyok szeretek magammal foglalkozni ebben azt értem hogy szabadidőmben kondizni szoktam és boxolni azaz szeretek szeretek sokat kirándulni és minden új dolgot kipróbálni . Állat barát is vagyok de ha megismersz sokkal több mindent megtudhatsz rólam. Olyan társat keresek aki nagyon hűséges szerethető aranyos közös céljaink legyen! Számomra az ideális helyzet és párkapcsolat az amiből harmónia nyugalom és boldogság árad tehát a legfontosabb nekem a belső értékek.

Keresztény kisvárdai társkereső nők

Enikő, 45 éves
Társkereső Kisvárda
hite: református (alkalmanként)
Szia, Enikő vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
iren, 61 éves
Társkereső Kisvárda
református vallású (nem gyakorlom)
iren vagyok, 60 éves, lakhelyem valtozo,elek kivarosba,es falun is.a falusi letet jobban szeretem, s a szep udvart,gondozott kertet,amit en szivesen gondozok.
Éva, 56 éves
Társkereső Kisvárda
vallása: református (alkalmanként)
Éva vagyok, 56 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Kedvelés esetén legyél szíves teljes nevet vagy elérhetőséget írni ,mert nem vagyok előfizető.
Judit, 66 éves
Társkereső Kisvárda
hite: református (nem gyakorlom)
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.NEM TUDOK VÁLASZOLNI, NEM VAGYOK ÉS NEM IS LESZEK ELŐFIZETŐ! KÉSZ ÁTVERÉS, HA FIZETEK!

Keresztény kisvárdai társkereső férfiak

László Gábor, 30 éves
Társkereső Kisvárda
római katolikus vallású (alkalmanként)
Sziasztok, Laci vagyok, Kisvárdáról vagy környékéről keresem társamat egy kedves, megbízható, 18-28 éves lány személyében.
István, 42 éves
Társkereső Kisvárda
hivő: római katolikus (alkalmanként)
Ha szimpatikus vagyok jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztián, 40 éves
Társkereső Kisvárda
hivő: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Komoly kapcsolatot keresek, hosszú távon gondolkodom!
Lajos, 66 éves
Társkereső Kisvárda
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Nagy Lajos Ottó vagyok. Őszinte, megbízható társat keresek. Szándékaim komolyak, és őszinték.Nem dohányzom,165 cm vagyok, Szeretek sportolni, az unokáimmal focizni. Szeretek a természetben kirándulni.Szeretem a logikai feladatokat, egyik hobbim a sakkozás.

Fiatalabb, 30 év alatti kisvárdai társkereső nők

Adrienn, 27 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, Adrienn vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Niki, 21 éves
Társkereső Kisvárda
Niki vagyok, 20 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti kisvárdai társkereső férfiak

Máté, 25 éves
Társkereső Kisvárda
Máté vagyok, 25 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
István, 23 éves
Társkereső Kisvárda
István vagyok 23 éves vagyok Szeretek sportolni kedvenc időtöltésem az olvasás focizás sétálgatás ☺️ Szeretek beszélgetni aránylag nyítot vagyok mint egy könyv 😉😄
Gergő, 28 éves
Társkereső Kisvárda
Hello ismerj meg es meg tudod ki vagyok...
Zoltan, 24 éves
Társkereső Kisvárda
Zoltan vagyok, 23 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as kisvárdai társkereső nők

Anita, 39 éves
Társkereső Kisvárda
Egyedül àlló anya.Egy multicegnèl dolgozok mint minősèg ellenőr
Klaudia, 32 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, Klaudia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzska, 37 éves
Társkereső Kisvárda
Zsuzska vagyok, 36 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsófi, 30 éves
Társkereső Kisvárda
Optimista, őszinte, empatikus nő vagyok, aki komoly kalcsolat céljából keresi párját. Nagy állatbarát, illetve zene, film és sport rajongó vagyok.

30-as kisvárdai társkereső férfiak

Gábor, 30 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Jozsef, 39 éves
Társkereső Kisvárda
nem dohányzok nm alkohozilálok
László, 30 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Máté, 30 éves
Társkereső Kisvárda
Máté vagyok, 30 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú kisvárdai társkereső nők

Angéla, 40 éves
Társkereső Kisvárda
Angéla vagyok, 38 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsóka, 46 éves
Társkereső Kisvárda
Keresem azt, aki szerethet engem, aki talán megtalálja a jót is bennem! Aki vár, hogy megvigasztaljon, magához húz, hogy marasztaljon. Keresem azt, aki így elfogad, aki talán végig mellettem marad. Elviseli számtalan hibámat, felvidít, ha marcangol a bánat. Keresem azt, aki kiegészít, aki minden akadályra felkészít... Ha megtalálnám, megtartanám, mindenkinél fontosabbnak találnám. Keresem azt, aki talán nincs, pedig nekem ő lenne a legdrágább kincs.
Mária, 46 éves
Társkereső Kisvárda
Mária vagyok, 43 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andi, 46 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, Andi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú kisvárdai társkereső férfiak

Laci, 49 éves
Társkereső Kisvárda
Laci vagyok, 50 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gézu, 45 éves
Társkereső Kisvárda
Gézu vagyok, 44 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 41 éves
Társkereső Kisvárda
Tartós kapcsolatra keresem páromat!
Tamás, 48 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti kisvárdai társkereső nők

Erzsébet, 68 éves
Társkereső Kisvárda
Sok éve özvegy komoly, egzisztenciálisan rendezetten élő kedves, mások által koromhoz méltóan elegáns nő vagyok. Barátkozni, ismerkedni szeretnék, mert nem jó egyedül. Kérem, hogy perverz komolytalan férfiak ne írjanak, hisz annak nincs kapcsolatépítési alternatívája!
Ilike, 63 éves
Társkereső Kisvárda
Ilike vagyok 62 éves nyugdíjas ápolónő. Társat barátot keresek. Legyen igényes magára és környezetére!
Olgi, 64 éves
Társkereső Kisvárda
Olgi vagyok, 63 éves, lakhelyem Kisvárda. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsa, 70 éves
Társkereső Kisvárda
Komorói lakos vagyok 68 éves vagyok Kisvárdában születtem özvegy vagyok és szeretnék egy olyan társat aki komoly, megfontolt és az emberi érték fontos számára és aki szinesebbé teszi az életem. Nem tudok válaszolni . Telo számot vagy E-mail cimet kérek .Vagy SKYPe

50 év feletti kisvárdai társkereső férfiak

Pista, 67 éves
Társkereső Kisvárda
Pista vagyok, 66 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
lászló, 62 éves
Társkereső Kisvárda
Záhony-Port-/MÁV/-nál dolgozom müvezetőként.egyedül élek a*moderálva*szeretekkirándulni uszni autót vezetni.hiányzik egy társ akivel leélném az életemet
laszlo, 62 éves
Társkereső Kisvárda
Szia, laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 62 éves
Társkereső Kisvárda
Ferenc vagyok, 60 éves. Társam keresem Kisvárda környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsa (67), Hódmezővásárhely szeretnék egy kicsit boldog lenni !! 11 éve özvegy vagyok. A közelmultig az Édesanyámmal éltem, de már Ő is "elment". A fiam a barátnőjével él, igy egyedül élek. Barátot keresek, akivel főként kiránduni, trandolni, szinházba tudnék elmenni. *moderálva* Ha egymás szemébe nézünk, sok mindent el lehet dönteni !
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!

Társkeresés Kisvárdán

KisvárdaKisvárda

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk