Társkereső Rakamaz

Legújabb rakamazi női társkeresők

Renáta, 35 éves
Társkereső Rakamaz
155 napja tag
Szia, Renáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Éva, 66 éves
Társkereső Rakamaz
386 napja tag
Rövid az élet ,elég volt a szingliségből,társat keresek akivel vidáman,tartalmasan ,egymást segítve tölthetnénk a nyugdíjas éveket...🤗
Kata, 58 éves
Társkereső Rakamaz
421 napja tag
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Timea, 26 éves
Társkereső Rakamaz
423 napja tag
Timea vagyok, 25 éves. Társam keresem Rakamaz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb rakamazi férfi társkeresők

Károly, 53 éves
Társkereső Rakamaz
34 napja tag
Komoly szándékkal keresem a Társam,(káros szenvedélyektől mentes, római katolikus heteroszexuális) Hiszem, hogy vannak még kalandok, éljük át együtt!
Péter, 37 éves
Társkereső Rakamaz
49 napja tag
Péter vagyok, 37 éves. Társam keresem Rakamaz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
róbert, 49 éves
Társkereső Rakamaz
194 napja tag
róbert vagyok, 49 éves. Társam keresem Rakamaz környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 49 éves
Társkereső Rakamaz
944 napja tag
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető,így nem tudok válaszolni,illetve írni.

Diplomás rakamazi társkereső férfiak

Zoli, 48 éves
Társkereső Rakamaz
Főiskolai diplomás (Oktatás)
Zoli vagyok. 45 éves férfi.Hölgyeket keresek 40- 75 éves korig.

Keresztény rakamazi társkereső férfiak

Attila, 52 éves
Társkereső Rakamaz
egyéb keresztény vallású (rendszeresen gyakorlom)
Hűséges romantikus odaadó őszintevagyok többnyire munkávaltöltöm az időmet de szánok időt a pihire lazulásra is. Szeretnék egy tiszta őszinte szeretni tudó hölgyet magam mellé
Gyorgy, 73 éves
Társkereső Rakamaz
hivő: görög katolikus (a magam módján gyakorlom)
Magamról Nyugot kieggyensújozott igazságos, de a hazugság bosszant.Szeretek barkácsolni moziba,színházba járni, sportolni továbbá szeretem a természetet az állatokat. Ezen kivúl kertészkedéssel foglalkozok akktivan. Egyedul élek saját kertes házban. A fél szárnnyam keresem akivel szállnánk a boldogság felé. Komoly kapcsolatot keresek, megbizható hozzám hasonló holgyel " nem minden áron" Akit kerekse: Ez aztán nehéz feladat; igaz-hú társat keresek a hátralévo idómre.Fiatalos, sportos, csinos, szeressen sútni-fózni és csak engem szeressen. Ez lehet hogy sok nekem nem, Nagyvonalakban ennyi a tóbbi csak részlet kérdés. Magamról Nyugott kieggyensulyozott becsuletes rendszereto igazságos ember vagyok. A hazug képmutato embereket nem szeretem. Orokmozgó barkácsoló télen-nyáron ha tehetem kint vagyok a szabadban. Szeretem a természetet az állatokat, kirándulni a hegyekbe továbbá sportolni, táncolni, sziház,mozi torténelmi várakat városokat megismerni egy szóval semmi jónak nem vagyok az elrontója. A haza szolgálatában álltam 39 évig hivatásos katona voltam.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Klau (28), Budapest, XX. "Az élet túl rövid ahhoz, hogy ... " Egy pár szó magamról: szeretek kirándulni, olvasni, futni, főzni, szeretem a munkám, és szeretem az állatokat...stb.
  • Szabolcs (46), Pápa Sziasztok! Amint a képen is látszik van egy 6 éves kisfiam. ŐT SENKI KEDVÉÉRT NEM HANYAGOLOM EL!!! A többi majd kiderül.
  • Honorka (49), Gödöllő Sziasztok! Független, spostos nőként keresem a párom! Nincs rutinom a szövegben, új a helyzet!
  • Gabriella (50), Tata Sziasztok! Kedves, vidám és őszinte ember vagyok. Hasonló társat keresek, mert rossz egyedül. Szeretek jönni-menni, megismerni új dolgokat, felfedezni új tájakat. Ha kíváncsi vagy kérdezz!!
  • Tamás (25), Budapest, XVII. Ismerj meg! Aki, akar írni fog, ott lesz idő a bemutatkozásra.

Társkeresés Rakamazon

RakamazRakamaz

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk