Sorozatfüggő társkeresők

527 sorozatfüggő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Szeretnéd a hozzád illő társsal végigizgulni a kedvenc Netflix vagy HBO GO sorozatod legújabb részeit? Esetleg csak arra vágysz, hogy esténként a Barátok közt vagy a Gyilkos elmék következő epizódját a pároddal összebújva nézhesd meg? Találd meg a társat, akivel megoszthatod a kedvenc sorozatod iránti rajongásod, hiszen a közös érdeklődés kiváló alap egy kapcsolathoz. A Randivonalon a profilban beállítható egyedi címkék alapján is kereshetsz társat magadnak, így segítünk a közös érdeklődésű társkeresőinknek könnyebben megtalálni az igazit. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg sorozatfüggő társkeresőinkkel.

Néhány sorozatfüggő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb sorozatfüggő társkereső nők

Éva, 66 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
6 napja tag
Éva vagyok, 66 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Petra, 27 éves
Társkereső Debrecen
8 napja tag
Szia, Petra vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gizus, 32 éves
Társkereső Miskolc
18 napja tag
Sziasztok! Nyilván nem lesz ismeretlen a kontextus: társat keresek, és okkal vagyok itt, azaz nőt képzelek el magam mellé a továbbiakban. Szerintem minden kiderül az adatlapom további részeiből, de ha mégsem, kérdezz bátran rá, ha valami érdekel. Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatosan, hogy ki milyen alapon ismerkedik manapság. Egy molett csajnak nem sok esélye van a mezőnyben, hiszen manapság a külső ér mindent és a belső tulajdonképpen soha senkit nem érdekel. Mondjuk én ezzel akkor sem értenék egyet, ha minden tekintetben megfelelnék a modern szépségideálok bármelyikének. Már csak azért sem, mert nekem totál mindegy a külső, egyáltalán nem azt keresem valakiben, hogy milyen színű a haja és hány centi a mellbősége, sőt, tulajdonképpen nemek közti megkötéseim sincsenek, csak általánosságban undorodom fajunk minden hímnemű egyedétől. Természetesen csak olyanokkal szeretnék beszélgetni, akiknek van feltöltött képük, hiszen fontos, hogy lássam, akivel ismerkedem, de ez sem a külsőség miatt, hanem szimpla illem. Amiért én nem írok vissza, ha igénytelen vagy arra, ami ebben a közegben elsődleges: a kommunikáció itt használt formájára. Nem lehet mindenkinek tökéletes a helyesírása, ezt elfogadom, de azért van egy szint, ami alatt már kellemetlen. Nekem mindenképp. Egyébként, ami talán nem derül ki a lenti adatokból: - animés vagyok, - tetovált vagyok, - sokat dolgozom, - a macskáim a gyerekeim, a feltételezés is értő, hogy téged választanálak helyettük, - rengeteget olvasok, - nyelvtanmániás (nem szeretem a másik kifejezést, de egyébként ja, jellemzőbb az n-betűs szó) vagyok, azaz nem árt, ha ismered az alapokat ezen a téren, - hajlamos vagyok szarkazmusra, de visszafogom magam - nem fogunk rögtön randizni, előtte meg akarlak ismerni, mivel introvertált vagyok, - nem tervezek elbújni a világ elöl, eddig sem tettem és veled sem fogom. Csak komoly kapcsolatot keresek, semmi más nem érdekel. Nem akarok barátkozni, nem akarok bonyolult dolgokba belemenni. Én alkalmatlan vagyok harmadik félnek, képtelen vagyok együtt létezni a gondolattal, hogy egy kapcsolatba belemásszak akármilyen szinten. Ezt mondjuk elvárom a saját páromtól is, azaz maximális hűséget. Nálam két megbocsáthatatlan bűn létezik mindenféle kapcsolatban: a hűtlenség és az, ha hülyének néznek. Igen, látom én is, furcsa vagyok. Te, aki eddig elolvastad, szintén az vagy, hiszen még mindig olvasol. De ha már itt jársz, írj rám! Ki tudja, talán egymást keressük. 😊
Erika, 37 éves
Társkereső Budapest, XIV.
19 napja tag
Erika vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb sorozatfüggő társkereső férfiak

Zsolt, 36 éves
Társkereső Várpalota
3 napja tag
Két fülem van, két kezem, két lábam, de csak egy szívem...hogy ne legyen egyedül és legyen neki is egy párja, ahhoz Te kellesz. Szeretem a hosszú sétákat, öleléseket. Szeretek kimozdulni, kirándulni, túrázni, új helyeket felfedezni. Ha feltöltődésre vágyom, akkor wellnes, gyógyfürdő, szauna, vagy egy jó film, sorozat bármikor. Reggeli kávé, vagy finom bor, egyre megy. Számomra ami a legfontosabb lenne egy kapcsolatban: őszinteség, bizalom, kommunikáció!
Roland, 45 éves
Társkereső Hajós
3 napja tag
Roland vagyok, 45 éves, lakhelyem Hajós. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 28 éves
Társkereső Paks
4 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklós, 26 éves
Társkereső Budapest, XVII.
5 napja tag
180cm Barátokat/Kapcsolatot/Beszélgető partnert keresek. Otthonosan mozgok: Filmek, sorozatok, kézműves sörök és a saját álomvilágomban. Emellett kedvelem az Animéket gitározni tanulok (kevés sikerélménnyel) 😢 Kedvenc film: Gyűrűk ura. Velem bármilyen filmet/sorozatot megnézhetsz. Humorom néha fekete néha humoros gyakran pedig semmi értelme.

Online sorozatfüggő társkereső nők

Dorina, 31 éves
Társkereső Budapest, XI.
2 órája lépett be
Dorina vagyok, 31 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Nikolett, 21 éves
Társkereső Gyál
3 órája lépett be
Hello, Niki vagyok, 21 vagyok, kíváncsiságból jelentkeztem az oldalra. Ha bármit szeretnél tudni, írj üzenetet. :D

Online sorozatfüggő társkereső férfiak

Zoli, 32 éves
Társkereső őriszentpéter
1 perce lépett be
Egy rendes, normális értékrenddel rendelkező férfi vagyok. Ha nem hiszed, járj utána ;)
Milán, 22 éves
Társkereső Szalmatercs
2 órája lépett be
Sziasztok,igazából ez most így nagyon sok lenne, mivel egy elég részletes személyiség vagyok akivel,mindenről el lehet beszélgetni. De ha szükséges a kezdő pont akkor egy oylan ember vagyok aki még ismeri a romantikát és amellett hogy tud udvarolni, meg szereti a hosszú beszélgetéseket a jó könyveket és a még jobb ételeket. Hiszem, hogy akad olyan lány, aki nem a mai átlaghoz tartozik és vonzódik, ahhoz aki bunkó és köcsög. Én nem tudok ilyen lenni. Hiszem méghozzá azt is, hogy bár az illetővel nem is passzolunk teljes mértékben, de elég sok közös lenne kettőnkben, hogy egy utón járjunk, kéz a kézben. Olyan lány aki nem csak főzni tud, vagy még azt sem, hanem igenis van értéke. Szeret kimozdulni, nem fél belevetnie magát a közös hülyülésbe, vannak céljai és hozám hasonlóan fejlesztené illetve fejlődni akar egy kapcsolatban. Na és nem utolsó sorban szeret táncolni. Egy nő konkrét megfogalmazása nehéz, csakúgy mint az ideális nőé, de zek nagyon közel állnak hozzá. Olyan aki nem a kifogásokat keresi, aki eltűri, ha törődnek vele, és elvárható tőle, hogy ugyanezt adja vissza.
Zoli, 40 éves
Társkereső Debrecen
2 órája lépett be
Zoli vagyok, 40 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 20 éves
Társkereső Pécs
29 perce lépett be
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás sorozatfüggő társkereső nők

Évi, 25 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Évi vagyok, 25 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 34 éves
Társkereső Miskolc
Egyetemet végzett
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Edit, 73 éves
Társkereső Pécs
Főiskolai diplomás (àlt iskolai tanítónő)
Edit vagyok, 73 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett> a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Mások szerint koromnál jóval fiatalabbnak nézek ki, vettem a bátorságot, és jelentkeztem hátha valakivel még boldog lehetek egy kicsit ! Tefonon irok, kicsit nehézkes, de ha úgy alakul, tudjuk tartani a kapcsolatot a személyes talàlkozásig, mert az a dóntö! Üdvözlettel, az èrdeklődöknek: Mottó : Szeretni és szeretve lenni! it
Kata, 38 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemi diplomás (jogász)
Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás sorozatfüggő társkereső férfiak

Tamás, 24 éves
Társkereső Paks
Egyetemet végzett
Szia, pár szót röviden magamról: Jelenleg borásznak tanulok. Ebből adódóan ez az egyik hobbim is. Szabadidőmet szívesen töltöm kint a kertben. Filmek terén szeretem a vígjátékokat és az akciófilmeket. Zenei ízlésem változatos, nem ragaszkodok egyetlen zenei stílushoz sem.
Roland, 30 éves
Társkereső Paks
Főiskolai diplomás (Logisztika)
🏃🏀🏈🎦🎭📺🎧🚭⚽🍵🍛🚶 Röviden ennyi Nem vagyok előfizető, Fb-on könnyebben el lehet érni
Lajos, 31 éves
Társkereső Budapest, IX.
Főiskolai diplomás (Pénzügy)
Nem jó egyedül, a fun dolgokat így vagy úgy , de jobb nem egyedül csinálni :D Squash / séta / mozi / kirándulás / társasozás / beülni valahova / étterem / filmezős , sorozatnézős esték / hosszú beszélgetések .... Ha itt még nem nyertem, akkor csak hogy tudd, kiváló csokis mogyoróvajas palacsintát csinálok (ami eperrel eddig a legjobb :D ) Keresem aki engem keres :) Ha írsz/válaszolsz akkor adj elérhetőséget , vagy ha már írtam neked akkor emailben válaszolj mert itt lehet nem vagyok épp előfizető.
Dávid, 35 éves
Társkereső Gyula
Főiskolát végzett
Dávid vagyok, 34 éves, lakhelyem Gyula. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény sorozatfüggő társkereső nők

Éva, 67 éves
Társkereső Békésszentandrás
hite: evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)
A mottóm : Szeretni és szeretve lenni! Minden káros szenvedélytől mentes vagyok! A személyes találkozás híve vagyok! Ha érdekellek. :*moderálva*
Marcsi, 59 éves
Társkereső Cegléd
református vallású (nem gyakorlom)
Marcsi vagyok, 59 éves, lakhelyem Cegléd. NINCS ELŐFIZETÉSEM. KÖSZÖNÖM A KEDVELÉSEKET DE NEM TUDOK REAGÁLNI RÁ HA NEM HAGYSZ EL ÉRHETŐSÉGET!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Melinda, 50 éves
Társkereső Pécs
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Greta, 33 éves
Társkereső Nagy Britannia
református vallású
Szia, Greta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény sorozatfüggő társkereső férfiak

Viktor, 25 éves
Társkereső Cegléd
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szívesen találkozom új emberekkel, akik nem nézik le a másikat. Bármiről lehet velem beszélni, amit nem is adok tovább senkinek se.
Norbi, 30 éves
Társkereső Budapest
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Norbi vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 46 éves
Társkereső Balassagyarmat
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Társam keresem,aki végre elfogad és nem csak a kifogásokat keresi mindenre.
Isti, 30 éves
Társkereső Veszprém
hite: református (nem hiszek benne)
Bananas without \'b\' is pineapple! 😏 A fekete humor olyan, mint a karok, valakinek van, valakinek nincs.😇 INFP-T 🤟🐶🐱🎮🎲🎵🎸💻🚬 188cm

Fiatal sorozatfüggő társkereső nők

Ami, 18 éves
Társkereső Esztergom
A teljes nevem Ametiszt, barátkozós tipus vagyok, de nehezen adom a bizalmam. A bulizás távol áll tőlem, emiatt pedig nem nagyon tudtam szorosabb kapcsolatot kialakitani a velem egykoruakkal. Szeretem a gyerekeket, és általában ők is engem. Szeretek olvasni, sorozatozni és filmet nézni, ritkán még irok is. A céltalan esti kocsikázás szerintem egy jó időtöltés. Otthonülő tipus vagyok, de mivel a legtöbbször bármiben benne vagyok, így nem hiszem, hogy ez akadály lenne.
Andrea, 23 éves
Társkereső Budapest, XVII.
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsuzsi, 24 éves
Társkereső Budapest, XX.
Sziasztok Zsuzsi vagyok 24 éves és komoly kapcsolatot keresek nyitott vagyok mindenre nagyon szeretek társaságba leni életvidám vagyok mindig határozot és bátor igényes vagyok és hasonló párt keresek.sok sikert mindenkinek ❤💋💋
Tímea, 22 éves
Társkereső Taksony
Tímea vagyok, 22 éves, lakhelyem Taksony. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatal sorozatfüggő társkereső férfiak

Attila, 29 éves
Társkereső Budapest, X.
Programozóként dolgozok, szeretem a kreatív tevékenységeket. A pandémia alatt elmerültem a fantasy és sci-fi regények világában. Filmeket és sorozatokat látástól vakulásig fogyasztottam. Voltak időszakok amiket kifejezetten élveztem de elég magányosan telt az elmúlt időszak. Szeretem az őszinte embereket, akkor is ha nem tudják magukat filterezni. Kifejezetten megnyugtat ha nem kell találgatnom hogy éppen mi jár a fejükben. Nem vagyok általában a társaság középpontjában, inkább preferálom a nyugodt egymásra koncentráló összejöveteleket mint egy vad party-t. Persze néha napján egy-egy aktívabb sörözésre is rá lehet venni. Itt megemlítem hogy nagyon ritkán iszom alkoholt, sörözős összejöveteleknél is 1 max 2 sör amit meg tudok inni. Nem bírom az alkoholt így nem is erőltetem. Heti szinten járok edzőterembe, az elmúlt időszakban sikerült a tipikus dad bod kezdetleges formáját felvenni így van mit ledolgozni. Szeretem a gyalog túrákat is de még nem sikerült a pandémia előtti rendszerességre vissza állni. Igazi kávé függő vagyok, igyekszem a mértékletességre viszont mint mondják "a programozók kávéval működnek" így ez inkább foglalkozási ártalom. Bármikor szívesen megiszok veled egy kávét, ha nyitott vagy rá. :)
Tamás, 18 éves
Társkereső Hajdúböszörmény
Szia! Szakácsként dolgozok. Szeretek szabad időmben kocsikázni,szabadban járkálni,kirándulni,túrázni.
zsolt, 20 éves
Társkereső Pomáz
Hello zsoltnak hivnak pomázon lakom,jelenleg technikumon tanulo vagyok, ,érdekel a,kosárlabda,testépités,filmek,anime,utazás,video játék stb ,lányokkban a belsö értékeket nézem ,párkapcsolatban legfonosabbnak a közös hangnemet, egymás megértését . látom nincs sok barátom , nem gyakran mozdulok ki , fölleg jelen körülmények között. érdekelt vagyok hoszú távú, rövidtávú kapcsolatban is.
Gábor, 26 éves
Társkereső Úny
Nehéz ez a bemutatkozás :D nem vagyok egy egyszerű eset ! :D a kocka társam keresem :D a többit meg majd meg beszéljük ;)

30-as sorozatfüggő társkereső nők

Kati, 34 éves
Társkereső Taksony
174 cm magas vagyok és komoly kapcsolatot keresek.
Szandi, 31 éves
Társkereső Budapest, XXIII.
Üdv! Mivel jelenleg nem vagyok előfizető, valamilyen elérhetőséget küldj, ha írsz, ahova esetleg tudok válaszolni ;)
Maja, 36 éves
Társkereső Kaposvár
Sziasztok! Ismerkedés céljából vagyok az oldalon. Nem írnék most ide többet.
Judit, 30 éves
Társkereső Budapest, VII.
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as sorozatfüggő társkereső férfiak

Peter, 34 éves
Társkereső Debrecen
Sziasztok. Hodos Péternek hivnak. Szerződéses katona vagyok Debrecenbe az MH 24 Bornemissza Gergely Felderitő Ezrednél. Életem a sport, de szeretek még olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, túrázni.
Zsolt, 31 éves
Társkereső Tatabánya
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 30 éves
Társkereső Nagykanizsa
Nem egy éjszakára keresek... Talán kijelenthetem azt, hogy jó humorral rendelkezem. Első körben beszélgessünk, aztán ha úgy gondoljuk, akkor találkozzunk, üljünk be egy kávéra, vagy bármire amit szeretnél, a többi meg majd alakul. Igen, piros a szemem, de nem eszek embert, már egy jó ideje. :-) Rólam nincs 6000 fotó az Instagram-om, sőt sehol sem. Ha szimpatikus vagyok így pár sor után, és valamiért mégsem jön tőlem üzenet, az nem azt jelenti feltétlen, hogy nem vagyok érdekelt benned, vagy épp nem mernék írni, viszont, azt gondolom, a legtöbb itt lévő hölgynek, elege lehet már az unintelligens srácokból. Szóval keress bátran, nem harapok... Mindezek persze csak szavak, ismerj meg, és akkor meglátod. Köszönöm hogy végig olvastál.
József, 31 éves
Társkereső Pápa
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú sorozatfüggő társkereső nők

Anikó, 49 éves
Társkereső Budapest, XV.
Anikó vagyok, 48 éves, lakhelyem Budapest. Nem feltétlenül társat, hanem barátot keresek. Vegetáriánus vagyok, szeretek festegetni, és írni. Hiszek abban, hogy a szerelem kortól független.
Andrea, 43 éves
Társkereső Dabas
Egy egyszerű, vicces, őszinte nő vagyok; aki a párját szeretné megtalálni. Ikrek vagyok; szóval szeretek beszélgetni, ismerkedni. Ami fontos, a megbízhatóság és őszinteség, ritka kincs ez manapság! No ONS! Nem vagyok előfizető! Csak Dabas és környéke, nem szeretnék távkapcsolatot. Köszönöm.
Anikó, 49 éves
Társkereső Budapest, XV.
Művészeteket kedvelő és űző 48 éves nő vagyok. Szeretek képzőművészettel és írással is foglalkozni. Egy NORMÁLIS, empatikus, a női-férfi játszmákat nem kedvelő ember vagyok,és ugyanezeket keresem másban is.Lehetsz idősebb, vagy fiatalabb, lényeg hogy kreatív, megbízható legyél. Sokkal fiatalabbnak nézek ki, de legbelül már nem vagyok az. Vegetáriánus vagyok, olyan embert keresek aki ezt elfogadja.
Zsófia, 41 éves
Társkereső Oroszlány
Zsófia vagyok, 40 éves, lakhelyem Oroszlány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú sorozatfüggő társkereső férfiak

Gábor, 40 éves
Társkereső Szeged
Hol is kezdjem? A foglalkozásomat tekintve biológus vagyok, mindig is ez érdekelt, így azzal, hogy ezt a szakmát űzhetem az egyik nagy gyerekkori álmomat sikerült valóra váltanom. Meglehetősen pedáns – az ismerőseim megfogalmazásában rend- és tisztaságmániás – fickó vagyok, aminek meglehet az előnye párkapcsolati szempontból, nekem például biztosan nem kell majd mondogatni, hogy „Legalább egyszer az életben elmosogathatnál!” vagy „Miért nem dobod már ki végre az elnyűtt, ezeréves zoknijaidat?” :P Alapjáraton kissé zárkózott természetem van, de ez nem jelenti azt, hogy a megfelelő személy hatására ne bújnék ki a „csigaházamból”, ráadásul, mint tudjuk, az introvertált emberek a figyelmességük és megbízhatóságuk miatt potenciálisan tökéletes társak lehetnek egy párkapcsolatban. :) Férfi létemre eléggé érzelmes, romantikus típus vagyok (néha úgy érzem e tekintetben egy nő veszett el bennem), és ha egyszer megkedvelek, megszeretek valakit, nagyon tudok kötődni, ragaszkodni hozzá.
Zoli, 44 éves
Társkereső Érd
Mi haszna fáradoznunk, hogy egy ember karakterét bemutassuk, szedjük össze azonban a tetteit, cselekedeteit, és előttünk áll a jellem képe. Johann Wolfgang von Goethe
Gyuri, 44 éves
Társkereső Hernádnémeti
Az első és legfontosabb jellemző tulajdonságom hogy, nem vagyok kalandor típus. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. A barátaim szerint kedves és segítőkész vagyok, valamint reménytelenül romantikus. És igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de én társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Pár szóban rólam: Jelenleg Miskolc mellett lakom, és informatikusként dolgozom. Imádok sétálni, de nem vagyok nagy túrázós. Kedvelem a jó KV-zókat. Szívesen meghivlak egy cappuchinora. Nem vagyok sértődős típus, és nemet is elfogadom. Várom a válaszokat a leveleimre.
istvan, 43 éves
Társkereső Kecskemét
A bankban nincsen betétem,de mégse látok setéten.(-: Keresem a párom egy csinos hölgy személyében.

50 év feletti sorozatfüggő társkereső nők

Veronika, 74 éves
Társkereső Budapest, XXI.
Társat keresek, kölcsönös szimpátia alapján és természetesen korban hozzámillő partnert aki max.70 éves, ha kicsit fiatalabb nekem nem gond, ha neki sem..özvegy vagyok, 2 felnőtt fiam van és 12 éves imádnivaló kisfiú unokám..egyedül élek,sok mindent szeretek szabadidőmben csinálni amit majd személyesen elmesélem..amit nem kedvelek az ápolatlanságot,a hazugságot..független ffi jelentkezésést várom.. nem vagyok híve a hosszú levelezésnek, bár a karantén miatt most nem annyira lehetséges..
Rózsa, 71 éves
Társkereső Dombóvár
Sziasztok!Özvegy vagyok és tartós kapcsolatot keresek Szeretek szórakozni ,táncolni ,utazni,mindent ami szép és jó ,és megengedheti magának A férfiaknevárják azt,hogy mindig a nők kezdjék a kapcsolat keresést Itt felesleges lenni mert nem továbbítanak semmit hiába jelőlünk Itt ha valaki * vip tag akkor továbbízanak itt kár az ídőtt tölteni Ezt nem lehet mondani társkereső oldalnak telszámom*moderálva*
Róza, 70 éves
Társkereső Halásztelek
Egyedülálló , de nem magányos, mivel van 2 gyermekem és 3 unokám, nem velem élnek. Keresem a hozzám illő korrekt,komoly inteligens férfit, aki társam, barátom tudna lenne egy keresztény élevitelben. Szeretve-szeretni,adni-kapni -szeretetben. Természetet,kirándulások,séták,utazások kedvenc időtöltéseim közé tartoznak. Rendezett anyagiak között élek .Elérhetőség megjelölésre tudok válaszolni.
Mária, 76 éves
Társkereső Budapest, XIII.
Csak komoly kapcsolatot keresek . Macis termetű , szimpatikus , kedves, nyugodt természetű, figyelmes, stb ha lenne ilyen itt megtalál . Gondold át, én lennék az akit te keresel,????? üdv Mária ,,,,

50 év feletti sorozatfüggő társkereső férfiak

Zoli, 70 éves
Társkereső Budapest, IV.
Szeretem az életem,a gyerekeimet, unokáimat, sajnos 2 éve özvegy lettem. Nyitott vagyok minden pozitív szeretetteljes közeledésre:). Végzettségem szerint inkább az anyagi világ érdekelt, de egyre jobban a spiritualitás felé nyitok. Hasonló érdeklődéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz. Mivel úgyis a Hölgyek választanak, ha gondoljátok jelöljetek kedvencnek, vagy írjatok, küldjetek SMS-t! Csak fényképes megkeresésekre válaszolok.
Pista, 82 éves
Társkereső Budapest, II.
István vagyok, 81 éves. Négy éve özvegy. Összeköltözni nem akarok. Ne tévesszen meg amiket beírtam!? Nem vagyok tag, e-mail címet, vagy telefonszámot kérek.
László, 69 éves
Társkereső Forráskút
En nyugdijasvagyo munkanak elek de estenkent unatkozom meg amugyis szeretnek alkalmankent egyjotarsal elszorakozni testileg szeretek videokat nezni
Big-van, 59 éves
Társkereső Székesfehérvár
59/186/nagydarab21/6 cm passzív pasi vagyok és keresem társam már elég rég lehetőleg a 25-40-ig aktív és elég naggyal rendelkezzen normális legyen!

Néhány sorozatfüggő társkereső bemutatkozása

  • Sándor (62), Budapest, XV. Ha írunk egymásnak, abból nagy baj nem lesz:) Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.
  • Gyöngyvér (57), Nyíregyháza Sziasztok! Könnycsepp helyett öröm könnyekre vàgyom
  • Erika (48), Székesfehérvár Sziasztok! Pozitív gondolkodású vagyok, igyekszem az apró dolgokban is meglátni a jót....szeretem az aktív életet, sportokat (nézni és tenni), kirándulásokat, wellnest, a jó beszélgetéseket... Van egy 17 éves fiam, aki a saját életét éli...s mellette szeretném az én felnőtt életemet is felépíteni...
  • Erzsébet (57), Karcag Sziasztok!Bodogságra vágyom Szeretnék egy tartós kapcsolatot ,nehéz egyedűl !Én egy közvetlen ember vagyok szeretem az állatokat ,a természetet Tehát ha valakinek felkeltettem az érdeklődését várom a válaszát köszi
  • Attila (48), Tatabánya Sziasztok! Teljesen mindegy az ide írt szöveg! Lehetek szimpatikus vagy nem, úgyis beszélgetés és találkozás után derül ki, hogy ki milyen! Mottó nélkül is tudok élni!:)
Szeretnéd a hozzád illő társsal végigizgulni a kedvenc Netflix vagy HBO GO sorozatod legújabb részeit? Esetleg csak arra vágysz, hogy esténként a Barátok közt vagy a Gyilkos elmék következő epizódját a pároddal összebújva nézhesd meg? Találd meg a társat, akivel megoszthatod a kedvenc sorozatod iránti rajongásod, hiszen a közös érdeklődés kiváló alap egy kapcsolathoz. A Randivonalon a profilban beállítható egyedi címkék alapján is kereshetsz társat magadnak, így segítünk a közös érdeklődésű társkeresőinknek könnyebben megtalálni az igazit. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg sorozatfüggő társkeresőinkkel.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk