Legújabb társkeresők

73 307 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső nők

Szilvia, 43 éves
Társkereső Újszilvás
2 órája tag
Szilvia vagyok, 43 éves. Társam keresem Újszilvás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Orsi, 52 éves
Társkereső Sárvár
4 órája tag
Ha rossz kedved van ott legyen mindig mert akkor van szükség egy barátra!
Zsuzska, 55 éves
Társkereső Kaposvár
4 órája tag
Vidám, sportos, érzéki, kissé pörgős, jólelkű nő vagyok. Szeretek nevetni, hangosan zenét hallgatni és táncra perdülni ha a zene magával ragad. Olyan férfit keresek, aki elfogad úgy, amilyen vagyok. Értékeli, hogy gyengéd, törődő és figyelmes vagyok és képes ezt viszonozni. Legyen fontos számára a szeretet, az ölelés, a kommunikáció és az érzelmek, a sport, a közös programok, az együtt töltött idő. Legyen céltudatos, határozott, sportos, ápolt és jó megjelenésű.
Regina, 53 éves
Társkereső Csobánka
5 órája tag
53 éves vagyok 4 éve özvegyültem meg. Tisztességesen meggyászoltam, majd elengedtem a múltamat. Egy felnőtt -önálló egzisztenciával rendelkező- leánygyermek , és 4 kutya anyja vagyok. Egyelőre szabad szellemi foglalkozású, persze ez mindent (IS) takarhat, de a magyarázat ennél sokkal profánabb. Mit/Kit keresek? Értelmiségit. Szabadelvűt. Türelmeset, aki képes a stoptáblája lenni spontaneitásomnak. Nem vagyok egyszerű észjárású, de kezelhető vagyok, ha nincsenek \"megválaszolatlan, nyitott kérdések\". Társat keresek. Adok-kapok egyenrangúságot. Légy iskolázott. Intelligens. Igényes. Tudj késsel-villával enni. Talán egyszer egymásba is szerethetünk.

Legújabb társkereső férfiak

Péter, 23 éves
Társkereső Győr
2 órája tag
Sziasztok :) Peti vagyok 23 éves , Győrben lakom , dolgozok már egy ideje, nyitott vagyok új dolgokra és új emberekre, pozitív személyiség és vicces alkat vagyok ezt garantálom :) hosszú távú kapcsolat céljából vagyok itt. Tudok sütni és főzni, takarítani és háztartásban segíteni, autót is vezetek , sok célom van még az életben. Ha bármi kérdésed van vagy megismernél akkor írj bátra :)
Attila, 48 éves
Társkereső Tatabánya
3 órája tag
Teljesen mindegy az ide írt szöveg! Lehetek szimpatikus vagy nem, úgyis beszélgetés és találkozás után derül ki, hogy ki milyen! Mottó nélkül is tudok élni!:)
László, 30 éves
Társkereső Szombathely
4 órája tag
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 24 éves
Társkereső Miskolc
4 órája tag
Sziasztok roland vok komoly kapcsolatot keresek

Online új társkereső nők

MÓNI, 50 éves
Társkereső Miskolc
7 órája tag
2 órája lépett be
Az okos NŐ nem vár a csodára, hanem megteremti azt!
Irén, 44 éves
Társkereső Dunaharaszti
8 órája tag
2 órája lépett be
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ,de még egyenlőre nézelődöm.
Ildikó, 36 éves
Társkereső Kazincbarcika
8 órája tag
2 órája lépett be
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mária, 35 éves
Társkereső Budapest, V.
9 órája tag
2 órája lépett be
Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.

Online új társkereső férfiak

Gabor, 49 éves
Társkereső Budapest, X.
8 órája tag
2 órája lépett be
Szia, Gabor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Antal, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII.
8 órája tag
33 perce lépett be
Sokat tudok adni, ha tudom mire van szükséged és főleg, ha viszonzásra talál. Az őszinte beszélgetés és megbeszélés híve voltam, vagyok és leszek is.
Tamás, 46 éves
Társkereső Hévízgyörk
9 órája tag
35 perce lépett be
Aki önmagát megtalálja, megtalálja az utat a másik ember felé is...hölgyeim? Intelligencia, humor, sport és klasszikus emberi értékek...
Sándor, 36 éves
Társkereső Kelebia
9 órája tag
2 órája lépett be
Sándor vagyok, 36 éves. Társam keresem Kelebia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás új társkereső nők

Judit, 54 éves
Társkereső Budapest, III.
10 órája tag
Egyetemet végzett
Szia, Judit vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nelli, 51 éves
Társkereső Budapest
19 órája tag
Egyetemet végzett
Kedves Látogató Milyen is vagyok? Természetesen elfogult önmagammal, így ez csak az egyik nézőpont. N agyvonalú E mpatikus L elkis L ojális I gazmondó Így látnak mások: Ha kölcsönös a szimpátia személyes találkozás ès beszélgetés során úgyis kiderül.
Rozi, 51 éves
Társkereső Törökbálint
20 órája tag
Főiskolát végzett
Nincsenek véletlenek, hiszek a sorsban ! Ha megtalalom / vagy Ő megtalal az lehet a karmám ... ez ugy is kiderül 1 perc alatt :)
Ildikó, 39 éves
Társkereső Gara
21 órája tag
Egyetemet végzett
Ildikó vagyok, 39 éves. Társam keresem Gara környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás új társkereső férfiak

Erik, 22 éves
Társkereső Vállaj
4 órája tag
Főiskolát végzett
Erik vagyok, 22 éves. Társam keresem Vállaj környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Laszlo, 35 éves
Társkereső Győr
7 órája tag
Egyetemet végzett
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Tamás, 26 éves
Társkereső Nyíregyháza
9 órája tag
Egyetemet végzett
Csak ismerkedjünk meg, aztán ahogy alakul.;)
Karesz, 24 éves
Társkereső Budapest, II.
9 órája tag
Főiskolát végzett
Szia, Karesz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény új társkereső nők

Anikó, 57 éves
Társkereső Budapest, VI.
7 órája tag
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Őszinte,egyedül álló nő vagyok,aki komoly kapcsolat reményében regisztrált. Jó lenne megtalálni páromat,akivel le tudnánk élni békességben-boldogságban az életünket.
Valcsi, 40 éves
Társkereső Tapolca
22 órája tag
hite: római katolikus (alkalmanként)
Valcsi vagyok, 40 éves, lakhelyem Tapolca. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Barbara, 27 éves
Társkereső Ravazd
28 órája tag
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Második világháborús újrajátszó,gyűjtő vagyok, a szenvedélyem,és a hobbim ez a korszak.Németországban születtem,így természetesen a német oldal a \"liebling\"..Kedvelem a természetet, kirándulásokat,kinti programokat,régi vár romokat, hadi múzeumokat,érdekel a vadászat,katonai dolgok.Szabadidőmben néha rajzolok.Nagyon szeretem a történetírós online szerepjátékot. Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, így a leendő partneremtől is ezt kérem.Ha tetszem,nyugodtan írj. Ugyan, könnyen barátkozó típus vagyok,de nehezen nyílok meg, és csak hosszabb idő után szavazok bizalmat bárkinek is.
Adrienn, 40 éves
Társkereső Budapest
29 órája tag
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Ez egy jó kis kihívás a számomra, mert alapvetően introvertált vagyok, és nem szeretek magamról beszélni... Igen, tudom, akkor minek jöttem ide :) Hát azért, amiért mindenki. Elsőre azt mondanám, hogy nézd meg a címkéket, azok elég beszédesek, és jól leírnak engem. Ami pedig ezekből nem derül ki, az kiderül az első találkozáskor ;)

Keresztény új társkereső férfiak

Sándor, 62 éves
Társkereső Budapest, XV.
10 órája tag
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.
Csaba Balázs, 37 éves
Társkereső Báránd
20 órája tag
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Nagyon nehéz belezsúfolni néhány karakterbe. Ismerkedjünk.
Zsolt, 22 éves
Társkereső Somogyjád
24 órája tag
hivő: református (nem hiszek benne)
Szia, Zsolt vagyok, kedves tisztelet tudó embernek tartom magam. Alapvetően nyílt vagyok az új dolgokra szeretem a progressz dolgokat,fantasy világot néha olvasni is szoktam illetve hobbi szinten főzni. Ezbmind szép és jóbde kell egy negatívum is az nem más mint hogy kissé lusta vagyok. Senki sem tökéletes a hibától ember az ember. Ismerkedés céljából vagyok itt nem hiszem hogy bármi is kisülne itt mivel a távolság elég meghatározó tényező. De azért reménykedem hogy lesz több is mint szimpla beszélgetés
Ferenc, 64 éves
Társkereső Győr
26 órája tag
hite: római katolikus (alkalmanként)
Korom ellenére, fiatalos,ám racionális gondolkodású vagyok.Szeretem a vidámságot, a zenét a jó társaságot. Amikor az élet úgy hozza, a csendet, nyugalmat békét. Hiszek két ember egymásra találásában. Hogy hátralévő életünket, szebbé tartalmasabbá tegyük. Hiszek a szeretetben, a másik megértésében. Ha már eddig eljutottnuk, ami még hátravan. Éljük meg boldogan, egymást szeretve tisztelve. Ez a hitvallásom, eddig is ezek szerint éltem.

Fiatalabb, 30 év alatti új társkereső nők

Heidi, 21 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
12 órája tag
Szeretek élni és Hiányzik a társasság . A szerelem
Cili, 26 éves
Társkereső Budapest, VIII.
25 órája tag
Cili vagyok, 26 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gabriella, 25 éves
Társkereső Szentendre
26 órája tag
Hallássérült lány vagyok, beszéddel kommunikálok, szájról olvasok és ismerem a jelnyelvet. Hobbim: olvasás, filmek, kirándulás. Szeretem az állatokat. Komoly kapcsolatot keresek.
Kriszta, 28 éves
Társkereső Budapest, XX.
34 órája tag
Életvidám, nehezen oldódó, barátságos, nyugodt természetem van. Szeretem a focit, a rock zenét, szabadidőmben szeretek kirándulni, túrázni, néha videójátékozni.

Fiatalabb, 30 év alatti új társkereső férfiak

Norbert, 26 éves
Társkereső Álmosd
6 órája tag
Norbert vagyok, 26 éves. Társam keresem Álmosd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Roland, 28 éves
Társkereső Hajdúszoboszló
7 órája tag
Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zsolt, 18 éves
Társkereső Hajdúnánás
8 órája tag
Csak komoly kapcsolatot keresek. A kinézetet nem nézem, a belsőddel csábíts el.
Bálint, 25 éves
Társkereső Várpalota
10 órája tag
Szia, Bálint vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as új társkereső nők

Andrea, 38 éves
Társkereső Pécs
23 órája tag
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 35 éves
Társkereső Budapest, XI.
24 órája tag
Egyéni vállalkozó vagyok, imádok sportolni úszni, táncolni. Hobbim a varrás.
Andrea, 32 éves
Társkereső Fót
29 órája tag
Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel milyen bolygók köröznek holdad körül. Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva, mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van. Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe és nem hátrálsz-e meg. Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál.
Betti, 37 éves
Társkereső Baja
30 órája tag
Szia Kedves Idegen🙂 37 éves,162cm magas(tudom,elég kevés a centi😅,de a jóból mindig keveset adnak😁) szőke,átlagos testalkatú,mosolygós nő vagyok. Valamint egy 4éves kislány édesanyja, aki velem él még úgy kb.20 évig😅, szóval, ha akadály a gyermek, ne is keress! Párom keresem komoly kapcsolat céljából. Ágyrajárók,házasságszédelgők,nem tudom, hogy mit akarok pasik kérem kíméljenek! Köszi,ha elolvastad🙂

30-as új társkereső férfiak

Józsi, 33 éves
Társkereső Hajdúsámson
4 órája tag
Testesebb, szőrös aktív férfival ismerkednék :) Leginkább kapcsolat ami érdekel, de nem zárkózom el ha néha úgy van mástól sem.
Ferenc, 38 éves
Társkereső Budapest, VII.
6 órája tag
Ferenc vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Géza, 35 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
7 órája tag
Géza vagyok, 35 éves. Társam keresem Hódmezővásárhely környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adam, 35 éves
Társkereső Felsőörs
19 órája tag
Sziasztok!ismerj meg és megmondom hogy mijen vagyok!

Középkorú új társkereső nők

Évi, 45 éves
Társkereső Barcs
13 órája tag
Szia, Évi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kinga, 42 éves
Társkereső Budakalász
13 órája tag
Sziasztok! Szeretnék karácsonyra már nem egyedül lenni😊
Marika, 48 éves
Társkereső Miskolc
21 órája tag
Marika vagyok, 48 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mónika, 47 éves
Társkereső Miskolc
21 órája tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú új társkereső férfiak

Károly, 40 éves
Társkereső Apostag
6 órája tag
Károly vagyok, 40 éves, lakhelyem Apostag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bazs, 43 éves
Társkereső Tamási
7 órája tag
Bazs vagyok, 43 éves, lakhelyem Tamási. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula, 42 éves
Társkereső Svájc
8 órája tag
Szia, Gyula vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Feri, 45 éves
Társkereső Kecskemét
9 órája tag
Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.

50 év feletti új társkereső nők

Katika, 70 éves
Társkereső Budaörs
6 órája tag
Szolid,barátságos,szeretetre vágyó hűséges hölgy vagyok.Várom hasonló jellemű barátok jelentkezését.
Marika, 115 éves
Társkereső Budapest, IX.
8 órája tag
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ilona, 74 éves
Társkereső Békéscsaba
8 órája tag
Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
Éva, 68 éves
Társkereső Balatonalmádi
20 órája tag
Éva vagyok, 68 éves. Társam keresem Balatonalmádi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

50 év feletti új társkereső férfiak

József Zoltán, 71 éves
Társkereső Kecskemét
7 órája tag
József Zoltán vagyok, 71 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tibor, 67 éves
Társkereső Komló
12 órája tag
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
André, 64 éves
Társkereső Fót
21 órája tag
Szia, André vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
József, 74 éves
Társkereső Várpalota
27 órája tag
74 éves vagyok, átlagos testalkatú, főiskolát végeztem.

Néhány új társkereső bemutatkozása

  • Etelka (64), Gerjen Élj a mának! Szeretem és élvezem az életet.Családcentrikus vagyok.Szeretek kirándulni,fürdőkbe járni.Kedvelem a virágokat.szívesen gondozom őket.Szabadidőmben tévézek,könyvet olvasok.
  • Csaba (48), Esztergom Komoly kapcsolatot keresek Sziasztok! Csaba vagyok ,komoly kapcsolatot keresek .Egy társat akivel leélhetem, az életem. Fontos számomra a hűség ,hit,bizalom.De felesleges regényt irni magamról,ha közös a szimpátia úgy is megismerjük egymást.
  • Kata (47), Budapest Üdv.... - nem mottó, ez köszönés Személyem nem a képzelet szülöttje, igazi hús-vér nő vagyok, igazi örömmel, igazi fájdalmakkal, mosollyal, néha sírással. És ha már láttál...igazad lehet. Nem az első regisztrációm, jellemem a régi, a fotóm új... a többit kettesben :). Ha már nem vagyok előfizető,akkor a kapcsolatfelvételhez kérlek adj egy email címet. Ui: ha fotó, arc nélkül írsz, kérlek írj a régi regisztrációmra, ott nincs már fotóm. Jah, hogy nem tudod melyik az? Teljesen mindegy, válassz egyet, én sem tudom, hogy te ki vagy.
  • Laci (35), Gyula A megfelelő pillanat mindig a Most! Szia! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Őszinte, intelligens, empatikus hölgy személyében keresem a társam, akivel mély, átható gondolatokat is meglehet osztani. Szeretem a komoly üzenetet közvetítő filmeket, ami gondolkodásra inspirál, szeretek kerékpározni, futni, érdekel a gasztronómia.
  • Jozsef (51), Nyírbátor Sziasztok! huséges tipusvagyok csak enyi

Új kapcsolat

Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk