Legújabb társkeresők

74 314 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső nők

Anna, 71 éves
Társkereső Nyíregyháza
5 órája tag
Szia Ani vagyok most többet nem írok. Ha szeretnél meg ismerni közelebről írj.
Hanna, 23 éves
Társkereső Beregsurány
7 órája tag
Hanna vagyok, 23 éves, lakhelyem Beregsurány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Edina, 37 éves
Társkereső Budapest, IV.
13 órája tag
Edina vagyok, 37 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marianna, 51 éves
Társkereső Nyíregyháza
14 órája tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb társkereső férfiak

Zoltán, 36 éves
Társkereső Budapest
4 órája tag
Zoltán vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Norbert, 42 éves
Társkereső Kecskemét
5 órája tag
Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Péter, 35 éves
Társkereső Budapest, XIX.
6 órája tag
Péter vagyok, 35 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 59 éves
Társkereső Karcag
8 órája tag
Sándor vagyok, 59 éves, lakhelyem Karcag. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online új társkereső nők

Zsanett, 20 éves
Társkereső Tök
14 órája tag
24 perce lépett be
Egyelőre csak egyszerű beszélgetés céljából vagyok itt, mert nem szeretnék egyből a dolgok közepébe vágni. Amit érdemes rólam tudni: - Nagyon nehezemre esik a férfiakkal való ismerkedés bizonyos okok miatt. - Több személy is megerősítette azt, hogy érettebben gondolkodom, mint a korosztályomban lévők. Ezt itt nehéz lenne bemutatnom, de ha komolyabb témákról beszélgetsz velem, ott talán jobban érzékelhető. - Egyáltalán nem idegen nekem a házimunka, és nem is ódzkodom tőle, szívesen meg is csinálom. - Tudok sütni-főzni, és szeretek is. - Van tetoválásom, és piercingem is. - Dohányzom, és az alkoholt sem feltétlenül vetem meg. - Kapcsolatok terén már komolyabb terveim vannak, szóval a barátság extrákkal című történet és az egyéjszakás kalandok nálam teljes mértékben kizárva. Amennyiben szimpatikusnak találsz, nyugodtan írj üzenetet, nem harapok:)
Csilla, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV.
15 órája tag
2 órája lépett be
30 éves vidàm nő vagyok . Szeretek tàncolni,utazni , romantikàzni,olvasni ,sétàlni.,zenét hallgatni.Érdekel a csillagok àllàsa .
Emma, 20 éves
Társkereső Budapest, III.
17 órája tag
2 órája lépett be
Sziasztok!Komoly párkapcsolat céljából regisztráltam ide fel,24-30 éves korig keresek magam mellé,tanult,és Diplomás,magas férfit.egy olyan embert keresek magam mellé, akivel őszinte szeretettel tudjuk egymást szeretni. -A képeimmel,illetve adataimmal vissza élni szigorúan tilos!,a kalandvágyók kerüljenek,és a rosszindulatú emberek!Köszönöm a figyelmet:)
ANITA, 46 éves
Társkereső Villány
19 órája tag
3 órája lépett be
ANITA vagyok, 46 éves, lakhelyem Villány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online új társkereső férfiak

György, 39 éves
Társkereső Tolna
13 órája tag
2 órája lépett be
Szia, György vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Norbi, 28 éves
Társkereső Szolnok
14 órája tag
5 perce lépett be
Keresem párom, akivel jókat tudunk beszélgetni, nagyokat sétálni, és sokat nevetni.
Péter, 40 éves
Társkereső Budapest, VII.
15 órája tag
38 perce lépett be
Szeretnék valakivel időről-időre eltölteni némi intim időt. Ha ezt egy kevés társalgás is kíséri, még jobb!
Feri, 43 éves
Társkereső Mór
15 órája tag
4 perce lépett be
Szia Kedves Ismeretlen.Ferinek hívnak,Móron lakom. Éppen válófélben vagyok, de független. Azaz mégsem egészen mert van egy nő az életemben a 9 éves kislányom. Egyenlőre kötötségek nélküli kapcsolatot keresek Mór ás környékéről, aztán majd később meglátjuk, hogy alakul az élet.

Diplomás új társkereső nők

Dorottya, 29 éves
Társkereső Pécs
14 órája tag
Egyetemet végzett
Szia, Dorottya vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Kata, 37 éves
Társkereső Budapest, XII.
14 órája tag
Főiskolát végzett
Kata vagyok, 37 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Fanni, 24 éves
Társkereső Budapest, IX.
15 órája tag
Egyetemet végzett
Szia!Fanni vagyok,egy 24 eves lany.Budapesten elek,jelenleg egyetemre jarok.Nem volt sok baratom osszesen egy es az is 3 evig.Mostmar nagyon erzem,hogy kene valaki mellem,igy felregisztraltam ide,hatha szerencsevel jarok.
Zsuzsanna, 64 éves
Társkereső Budapest, II.
17 órája tag
Főiskolát végzett
Természet, természetesség, kultúra, kulturáltság, humor, önirónia, bizalom, őszinteség fontos számomra.

Diplomás új társkereső férfiak

Zsolt, 33 éves
Társkereső Békéscsaba
14 órája tag
Egyetemi diplomás (Iropdalom, Kultúratudomány, Művészettudomány)
Művészet és a tudomány érdekel a legjobban, most a MOME-ra járok, amúgy talán sportosan nézek ki, 195 centi magas vagyok, ilyenek. Egyesek szerint jó a humorom, egyesek talán vitatják :D
Krisztián, 39 éves
Társkereső Hajdúszoboszló
14 órája tag
Egyetemet végzett
Krisztián vagyok, 39 éves. Társam keresem Hajdúszoboszló környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 39 éves
Társkereső Kunhegyes
17 órája tag
Egyetemet végzett
Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László Ádám, 24 éves
Társkereső Nagykanizsa
17 órája tag
Egyetemi diplomás (Vegyészmérnöki)
Jelenleg Nagykanizsán dolgozok gyakornokként egy üzemben, mivel online oktatásnál hasznosabbnak véltem egy kis szakmai gyakorlatot magamra szedni. Szeptembertől szeretném folytatni az egyetemet Pesten. Szabadidőmben szeretek pecázni, kertészkedni, barkácsolni és a gamer közösséget is erősítem :D

Keresztény új társkereső nők

Zsuzsi, 37 éves
Társkereső Budapest, XVIII.
21 órája tag
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szia! Kedves, barátságos, megbízható lány vagyok. Szabadidőmben szívesen utazok, kirándulok, moziba járok. Szeretem továbbá a kerékpározást, sportokat, zenét, de szeretek kipróbálni új dolgokat is.Visszafogottabb emberként többre értékelem a közeli ismerősökkel töltött időt, mint a nagy társaságot. Kedves, megbízható, hűséges társat keresek, aki Budapesten lakik, akivel jókat lehet beszélgetni és közös programokat szervezni. A célom pár találás és majd családalapítás, így csak komoly kapcsolat érdekel. Ezt kérlek vedd figyelembe. Ha szívesen megismernél vagy szeretnél többet megtudni, vedd fel velem a kapcsolatot!
Linda, 44 éves
Társkereső Szeged
40 órája tag
hite: római katolikus
Linda vagyok, 44 éves. Társam keresem Szeged környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Irén, 65 éves
Társkereső Budakeszi
40 órája tag
vallása: római katolikus (alkalmanként)
Irén vagyok, 65 éves. Társam keresem Budakeszi környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsa, 68 éves
Társkereső Budapest, XIII.
44 órája tag
református vallású
Heló olvasni szeretek valamint tv-t nézni, nem tudom mi az erősségem, a hibám, hogy mindent elhiszek amit mondanak.Hiszékeny és őszinte vagyok.Aki bevallja a hibáit, gyengeségeit. Az őszinte romantikus valakit keresem, aki figyelmes is. A kölcsönös megértés fontos számomra, jó a humorom. Igényes vagyok, főleg a hajamra. Babonás vagyok. Szeretem a klasszikus zenét (Bach, Liszt), illetve az operákat, színházat.

Keresztény új társkereső férfiak

Karcsi, 31 éves
Társkereső Tiszakerecseny
18 órája tag
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Azt hiszem érett vagyok minden olyan kapcsolatra amely nagy álom romantikus filmekben lejátszódik. Szeretném boldoggá tenni és lenyűgözni azt a lányt aki érzéseit és akaratát rám hárítja közelségben :D Hogy milyen módon? Az titok. De nyílván egy vacsoraest zenész nélkül nem ér semmit :D Valamint a csukott szem sem érvényes hogy ha a virágszirmok nincsenek a lábaid alatt ;) Vagy a pezsgő nélküli forró fűrdő csak lefekvésre jó :D Nem várok el semilyen nagy dolgot tőled csak ad magad és fejtsd ki érzésedet cserébe én a macsó férfin túl teljesítek. Kalandos vagy komoly kapcsolat lesz ahogy akarod és szeretnéd , részemről jól éreztem magam társaságodban mivel találkozni akartam veled :) Nem vagyok tökéletes sajnos és multi millimos sem de még néhány plusz kilót felszedtem,persze nem ez fogja meghatározni a vidám életünket. Törekszek a jobb életre folyamatosan. Írj rám hogy ha tetszem,azért vagyunk itt. Addig is puszi! :)
Gyuri, 46 éves
Társkereső Dunakeszi
18 órája tag
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Keresem kedves és megértő társam, akivel kellemesen lehet tölteni az időt. Szeretem a finom dolgokat, a jó zenéket, szabadidőmben néha írni szoktam. Vannak gyermekeim akik velem együtt járnak. 😁 Nem vagyok teljesen független de erről bővebben inkább személyesen mert nem egyszerű a helyzet.
Miklós, 34 éves
Társkereső Nagykanizsa
20 órája tag
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Nagykanizsán élek és dolgozok. Sok időt töltök a természetben, mert a hobbim a fotózás. Türelmes, őszinte és kitartó ember vagyok. Nem iszom, nem dohányzom. 186 cm magassággal áldott meg a sors. Komoly kapcsolatot szeretnék és keresem társam, aki szeret a természetben tartózkodni. Ha szimpatikus vagyok kérlek, hogy keress meg máshol, mert itt csak akkor látnálak, ha előfizetnék. Fotós oldalamat is megtalálod a legelterjedtebb közösségi oldalon.
Tamás, 40 éves
Társkereső Ajka
20 órája tag
hivő: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Én Tisztelem becsülöm szeretem a Nőt és büszke vagyok rá mert törödök vele és Nőként kezelem akkor is ha Nőket is szereq¹ Én merek beszélni az érzelmekröl és a hibáimról. Szeretem a szeretkezést sokszor sokat azzal a Nővel aki a szívébe zár és elfogad és mellete ébredhetek mindig. Csak öszinte vagyok és hűséges akire lehet számítani becsületesen. Mert én ilyen vagyok nem játszom meg a fejem csakis magamat adóm és nem játszom meg a fejem csakis magamat adom és nem adóm ki magam másnak. Engem szeretni lehet de gyülölni vagy utálni nem.

Fiatalabb, 30 év alatti új társkereső nők

Erzsébet, 28 éves
Társkereső Budapest, X.
20 órája tag
Szia, Erzsébet vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Maria, 26 éves
Társkereső Budapest, IX.
21 órája tag
Maria vagyok, 26 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szandika, 27 éves
Társkereső Gyöngyös
40 órája tag
Isten meg bocsát én soha
Stella, 26 éves
Társkereső Budapest, V.
44 órája tag
Szia, Stella vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti új társkereső férfiak

Olivér, 20 éves
Társkereső Imola
14 órája tag
Szia, Olivér vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Jani, 23 éves
Társkereső Makó
15 órája tag
Komoly kapcsolatot keresek. Bemutatkozni nem szeretnék.:) Mivel ha érdekel úgy is elmondok bármit amit tudni szeretnél. :)
Dominik, 20 éves
Társkereső Salgótarján
18 órája tag
Szia, Dominik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Lászlo, 27 éves
Társkereső Kocsér
19 órája tag
Lászlo vagyok, 27 éves, lakhelyem Kocsér. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as új társkereső nők

Erzsike, 31 éves
Társkereső Debrecen
16 órája tag
Erzsike vagyok, 31 éves. Társam keresem Debrecen környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Veronika, 39 éves
Társkereső ősi
20 órája tag
Egyenlőre csak beszélgetnék! Én egy vidám, kedves, 3 gyermekes molett anyuka vagyok. Nem apukát keresek a gyermekeimnek. Köszönöm, van nekik 🙃 Akit keresek, egy megbízható, vicces, vidám, kedves, helyes pasi! Aki korban IS illik hozzám! Aki felvállal mások előtt is Aki nem feleséget és cselédet keres, de mindenképpen hosszútávra tervez Érzelmeket akarok! Kapni, és kiváltani is!!! Nem bánnám, ha nem dohányoznál! És azt sem, ha nem akarnál az első randin mindent! Sőt a másodikon sem! 😅😅😅
Andrea, 31 éves
Társkereső Miskolc
22 órája tag
Andrea vagyok, 31 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gréti, 34 éves
Társkereső Budapest, IX.
24 órája tag
Gréti vagyok, 34 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

30-as új társkereső férfiak

János, 31 éves
Társkereső Kökény
11 órája tag
Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Istvan, 39 éves
Társkereső Nyírbátor
13 órája tag
Szia, Istvan vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
péter, 39 éves
Társkereső Olaszország
13 órája tag
Írj ha szimpatikus vagyok. Ismerj meg és majd te eldöntöd milyennek gondolsz
Gyuri, 32 éves
Társkereső Budapest
14 órája tag
Gyuri vagyok, 32 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú új társkereső nők

Piroska, 48 éves
Társkereső Veszprém
16 órája tag
Nem tudom mit írjak! 🙂 A,gyerekeim a mindenem! Értük bármit!!!! Szeretek zenet hallgatni, kirándulni! Röviden ennyi!🙂
Melinda, 43 éves
Társkereső Dunakeszi
18 órája tag
Szia, Melinda vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 47 éves
Társkereső Ecsegfalva
20 órája tag
Andrea vagyok, 47 éves, lakhelyem Ecsegfalva. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zsuzsanna, 47 éves
Társkereső Külsővat
21 órája tag
Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.Nem vagyok előfizető! Irj emaolt és válaszolok!

Középkorú új társkereső férfiak

Krisztian, 42 éves
Társkereső Szerbia
15 órája tag
krisztian vagyok BETEGAPOLLO kedvenc idö töltesem labdarugas
Gábor, 46 éves
Társkereső Sülysáp
16 órája tag
Őszinte, vidám, alapvetően jókedvű vagyok. Szeretek beszélgetni, és általában könnyen barátkozom. Komoly, tartós kapcsolatra keresek egy igazi társat. A kapcsolatban számomra a legfontosabb az őszinteség. Szeretnék közös programokat, élményeket. Együtt töltött időt. Érintést, simogatást, összebújást, ölelést, hogy szerethessek valakit és engem is szeressen valaki.
Zoli, 43 éves
Társkereső Győr
18 órája tag
Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 40 éves
Társkereső Szeged
18 órája tag
János vagyok, 40 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti új társkereső nők

Etelka, 71 éves
Társkereső Szekszárd
19 órája tag
Etelka vagyok, 71 éves, lakhelyem Szekszárd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rozsa, 69 éves
Társkereső Budapest, VIII.
20 órája tag
\"vénülő kezemmel ,fogom a kezedet\"
Júlia, 78 éves
Társkereső Debrecen
21 órája tag
Keresem társam korban hozzámillő vidám természetű férfi személyében. Rólam dióhéjban annyit ,szeretek zenét hallgatni,főzni,beszélgetni.
Katalin, 66 éves
Társkereső Nyíregyháza
24 órája tag
Kata vagyok, sportos, vidám hölgy. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, kirándulással, sporttal, kertészkedéssel.Fiatalosan hatvanas-hetvenes páromat keresem, akivel megszépítjük a hétköznapokat nem az éveket számolja, hanem még ÉLNI szeretne a szó legnemesebb értelmében.

50 év feletti új társkereső férfiak

Tibor, 62 éves
Társkereső Fót
18 órája tag
Szia, Tibor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és szia hát ez vagyok én foglalkozasom kamiooos igy ismerkedei leheoseeim igen korlatozot ha valamite kivancsi vagy rolam kerdez nyugodtan ismerkedjünk.
József, 60 éves
Társkereső Dunaújváros
19 órája tag
Kapcsolatot keresek . diplomás zenész vagyok , most tanítok, tisztelem és szeretem a női nemet 1 éjszakás kalandok nem érdekelnek. *moderálva*
Vince, 63 éves
Társkereső Karcag
24 órája tag
Szia, Vince vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Csaba, 60 éves
Társkereső Kaposvár
30 órája tag
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány új társkereső bemutatkozása

  • Feri (51), Budapest, XVI. Sziasztok! Mint bárki más, én is társas lénynek születtem, ezért keresek valakit....
  • Erika (41), Vasvár Sziasztok! Erika vagyok, 41 éves. Gyermekeimet 7 éve egyedül nevelem. Büszke vagyok rájuk.
  • Feri (38), Budapest, XV. Ha a hiba benned van, akkor a megoldàs is. Gyere velem, szarjunk le mindent, ne hagyjuk, hogy bàrmi rossz cliché befolyàsoljon minket. Legyen közös celunk a nevetés, rugjunk ki a hàmbol. A többit személyesen.
  • Miterli (47), Pápa Sziasztok! Sziasztok! Komoly kapcsolat cèljából vagyok itt. Linkek, laza kapcsolatot keresők kímêljenek. A szemêlyes talålkozó híve vagyok.
  • János (52), Szekszárd Fő az optimizmus. Komoly kapcsolatot,TÁRSAT keresek! Szeretek zenét hallgatni,beszélgetni,filmet nézni. *moderálva*

Új kapcsolat

Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: