Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
Vízöntő
január 21. – február 19.
Levegő jegy. Pozitív töltésű levegőjegy, és mint olyan, intellektuális, sokoldalú és szereti a változatosságot. A vízöntőre jellemzi, hogy tudja ki ő és mennyit ér, s bár öntörvényű, liberális gondolkodású, szellemi és művészi érdeklődésű, sokoldalú személy. A jegy szülötteire jellemző továbbá, hogy könnyen felindulnak, de hamar megbocsátanak és visszanyerik vidám kedélyállapotukat. Kreatív személyiségüknek köszönhetően harmonikus légkört teremtenek maguk körül, mind a munkában, mind a magánéletben. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A vízöntő nő kapcsolataiban őszinte, folyamatosan partnere kedvében igyekszik járni, eszményíti a szerelmet, ám ha úgy érzik, nem értékelik eléggé, gyorsan továbblép…
Pozitívumok
 • jó emberismerettel rendelkezik
 • hűséges barát, bármikor lehet rá számítani
 • társasági ember, szereti a mély beszélgetéseket
 • szerelmében, párkapcsolataiban is fontos számára a barátság
 • párjában szellemi társat keres
 • nyitott és könnyen feltalálja magát
Negatívumok
 • a családot nem tartja igazán fontos köteléknek
 • könnyen tovább áll, ha párkapcsolata problémássá válik
 • képtelen engedni az igazából
 • kiszámíthatatlan
 • örökös lázadó, konok

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Ikrek május 22. – június 22.
Remek páros! A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól sem kell tartaniuk, hogy kapcsolatuk unalmassá válna. Önfeledt és szenvedélyes szerelmet élnek meg együtt, jól kiegészítik egymást, hiszen azonos hullámhosszon rezegnek...
Mérleg szeptember 24. – október 23.
A Vízöntő és a Mérleg kapcsolatukban tökéletesen kielégítik és kiegészítik egymást. A Mérleg érzékisége és a Vízöntő erotikus töltete összeillő párost alkotnak...

Vízöntő csillagjegyűhöz illő társkeresők a Randivonalon

Férfiak:

Vízöntő + Bak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Ha elfogadják, hogy a másik alapvetően különböző tőlük, akkor lehet belőle kapcsolat, de ne feledjük, hogy hosszú távon szükség van a közös hullámhosszra! Mindkettő roppant okos és intelligens jegy, de a Bak jóval konzervatívabb, mint a Vízöntő, aki erősen szabadságelvű. A Vízöntő tiszteletét a Bak kivívja kitartásával, míg a Bakot a Vízöntő kalandos élete nyűgözi le. A Vízöntő szívesen belevonná kalandjaiba párját, ám a Bakra nem jellemző, hogy meggondolatlanul fejest ugorik az élet sűrűjébe. Ha a Vízöntő mégis rá tudja venni, akkor felszabadító élményben lehet részük, ellenkező esetben a Bak fokozatos ellenszenvet kezd érezni a Vízöntő életvitele iránt. Ráadásul a Bak nagyon makacs tud lenni, és ha egyszer megharagszik, nehéz kiengesztelni.

Bak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Vízöntő + Nyilas
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Nagy szerelem alakulhat ki közöttük. A Nyilas egyenes és becsületes jellem, a Vízöntő okos és jövőbe néző, jó párost alkothatnak együtt. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Mindketten energikusak és sok a hasonló tulajdonságuk, ha odafigyelnek saját hibáikra (például arra, hogy szabadságigényük és kalandvágyuk ne menjen a párkapcsolat rovására), hosszú távon együtt maradhatnak.

Nyilas csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Vízöntő + Skorpió
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Amilyen gyorsan képes a szerelem fellángolni közöttük, olyan hamar el is ég – legalábbis a Vízöntő részéről mindenképpen, amit kiismeri a Skorpió természetének árnyoldalait. A Vízöntő okos és független jegy, szereti az életet, de nem társfüggő. Neki szüksége van a személyes szabadságára és nem bírja, ha folyton ellenőrzik, utánajárnak, féltékenykednek rá a magánéletében. A Skorpió nagyon tud szeretni és egy idő után szenvedni fog a Vízöntő függetlenségétől. Egy idő után bizalmatlanok lesznek mindketten, ami megmérgezheti a kapcsolatukat.

Skorpió csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Vízöntő + Mérleg
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Vízöntő és a Mérleg kapcsolatukban tökéletesen kielégítik és kiegészítik egymást. A Mérleg érzékisége és a Vízöntő erotikus töltete összeillő párost alkotnak. Bár a vízöntő makacs természetű, a diplomata Mérleg pontosan tudja, hogyan tudja megkerülni párja konokságát, és rábírja a kompromisszumkötésre. Mindketten imádnak társaságban lenni, rengeteg barátjuk van, és könnyen feltalálják magukat minden helyzetben. Bár kapcsolatuk boldog és csaknem minden területen kiegyensúlyozott, szexuális életük nem az igazi, de ennek ellenére akár életre szóló kapcsolat is lehet kettejük szerelméből.

Mérleg csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Vízöntő + Szűz
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Mindketten kicsit különcök a szerelemben, nagyon is önálló lények. Bár nehezen alakul ki közöttük a kapcsolat, hiszen a Szűz nem engedi magához közel az embereket. Ha sikerül egymásra találniuk, szép napokat élhetnek át együtt, de lévén kapcsolatuk alakulása nagyon elhúzódik, figyelniük kell arra, hogy mindig meg tudják újítani és ne váljanak unalmassá – azt egyébként sem szereti egyikük sem. A Szűz praktikusságot, a Vízöntő színt visz inkább a kapcsolatba.

Szűz csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Vízöntő + Oroszlán
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Mindketten vezéregyéniségek, bármennyire is hihetetlen ez az Oroszlán számára. És ez a kettőjük közötti fő problémaforrás. Ha ők ketten összekerülnek, az csak azért lehet, mert az ellentétek (néha) vonzzák egymást. Az Oroszlán érdeklődését felkelti és kissé fel is bosszantja, hogy a szabad szellemiségű Vízöntő cinikusan szemléli a személyi kultuszát és egoizmusát, a Vízöntőnek ennek ellenére mégis imponál, ha az Oroszlán figyelme ráirányul. Nem lenne meglepő, ha szerelmük hosszú civakodásból és egymást maró gúnyból pattanna ki, teljesen váratlanul. Mivel nehezen szerzik meg egymást, ez kölcsönös tiszteletet vált ki belőlük. Ha félre tudják tenni saját büszkeségüket, remek párost alkothatnak.

Oroszlán csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Kinga (42) Ráckeve
Életvidám, kissé öntörvényű, de remélhetőleg alkalmazkodóképes homoszapiensz vagyok, teljesen arányos szempillákkal, összesen tíz ujjal és hidegben szigorúan sapkába bújtatott két kecses fülcimpával. Vonzódom a művészetekhez és (nyáron, sárga pólóban) vonzom a muslicákat. Lételemem a természet, imádok a szabadban úszni, túrázni, evezni; de néha legalább így kell az ellenkezője is, elvegyülni a városi nyüzsgésben művelődési- szórakozási célokkal. Mondjuk, ha választani kéne inkább az előbbi, mint az utóbbi, olyan 80 - 20 %-os aránnyal... Nyaranta el szoktam menni nomádkodni a vadonba, ló-bádzset utazásokra.. Szeretek néhány hétig elveszni a zöldben, távol a civilizációtól. Igaz, ez mostanság változóban van nálam, mióta észleltem magamon, hogy a kényelem is bejött az "egész fontos" tényezők közé... :) Szintén imádok táncolni (argentín tangó, salsa, rocky, néptánc, freestyle ugrabugra á lá Kinga), jó muzsikát hallgatni, közösen örömzenélni, színházat csinálni és oda járni. Érdekel a környezettudatosság, szeretnék odafigyelni arra, hogy mivel szennyezem a környezetemet, mit eszem meg, és mit kenek magamra. A vegetáriánus életmód felé tendálok. Érdekel a bio kerteszkedés, amit néhány éve már mívelek is! :) Jövőmet mindenképp távol a város zajától képzelem el, ugyanakkor a szórakozás-művelődés lehetőségéről sem szeretnék teljesen lemondani, szóval a megoldáson még agyalok. :D A humorom van, hogy szarkasztikus és (ön)ironikus, alkalmanként szórakoztat a polgárpukkasztás, szeretek bokorból nyuszit ugrasztani... :D Egyre inkább törekszem az harmonikus állapotok elérésére testileg és lelkileg egyaránt. Szemléletmódom a liberálishoz áll talán a legközelebb, bár nem szeretem a címkéket. Eléggé bosszant és elkeserít az országunkban folyó, a narancsos kormányunk által keltett gyűlöletkeltés és a rasszizmus. (Ha téged nem, akkor az akkora világnézeti különbséget feltételez, hogy csak rabolnánk egymás idejét, ez esetben kérlek ne írj!) Igénylem az őszinteséget, és igen nehezen viselem a sunnyogást, de ahhoz, hogy igazán megnyíljak a bizalomnak előbb ki kell alakulna, és a közös hullámhosszot is éreznem kell.. Ha úgy érzed türelmes, határozott, humoros és őszinte vagy, valamint esetleg vágyaid és céljaid is hasonlóságot mutatnak az enyémekkel, kérlek ragadj billentyűzetet, és mutasd meg magad! De ha választ is szeretnél kapni, akkor biggyeszd az email címedet is a levél végére, egyébként nem fogok tudni válaszolni, nem vagyok előfizető!! *moderálva* Ha pedig nem válaszolnék, ne haragudj, valószínűleg nem egymást keressük.

Vízöntő + Rák
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Alapvető különbségük jól megmutatkozik abban, hogy míg a Rák szereti a régiségeket és érdeklődik a múlt iránt, a Vízöntő általában csak előre néz és a jövőt tartja szem előtt. Nem csoda, ha így csak ritkán látják meg egymást. Ez a kapcsolat nehéz választás a Rákoknak és a Vízöntőknek is. A Ráknak otthonhoz kötöttségét, a Vízöntőknek szabadságát kell kicsit feláldoznia a másikért. Két különböző irányba igyekeznek, ez pedig nem sok jóhoz vezet. Persze olyan is van, amiért szeretik egymást: a Rák tiszteli az értékeket, a Vízöntő pedig a Rák fantáziáját és érzelemdús világát. Ellentéteik azonban hamar kiéleződnek, így nem biztos, hogy ez a páros egymás mellett fogja leélni az életét.

Rák csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Vízöntő + Ikrek
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Remek páros! A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól sem kell tartaniuk, hogy kapcsolatuk unalmassá válna. Önfeledt és szenvedélyes szerelmet élnek meg együtt, jól kiegészítik egymást, hiszen azonos hullámhosszon rezegnek. Ráadásul mindketten benne vannak minden őrültségben, kalandban, játékban. Bár mindketten szeretnek néha külön utakon járni, mert igénylik a szabadságot, nem kérik egymástól számon az egyedül töltött perceket. Önálló természetükhöz tartozik, hogy nem függnek a másiktól, éppen ezért működhet hosszú távon is. Míg más jegyek esetében a távolság rombolja a kapcsolatot, náluk ez fordítva van, kifejezetten építi.

Ikrek csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Vízöntő + Bika
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két roppant intelligens jegy, mégsem férnek meg egymás mellett. Ha létrejön közöttük a szerelem, akkor az az „ellentétek vonzzák egymást” jeligén működhet. A Bika magabiztos és őszinte természete eleinte tetszik a Vízöntőnek, aki azonban könnyen kiismeri párját és unalmassá válik számára hosszútávon. A Vízöntők meghódításához eredeti udvarlás szükséges, a Bika pedig kissé lusta ehhez. A Vízöntő szereti az izgalmakat, a változatosságot, a Bika viszont az állandóságban érzi magát otthon és biztonságban, ezért nem is tud teljesen megbízni a Vízöntőben. Emellett a Bika birtoklási vágya kifejezetten zavarja a Vízöntőt. Ha tipikus Bika és Vízöntő párosról van szó, kapcsolatuk nemcsak problémás, de rövidtávú is.

Bika csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:
Férfiak:

Vízöntő + Kos
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

A Vízöntőt az egyik legintelligensebb jegynek tartják, a Kost pedig a legaktívabbnak. Ebből a párosból sok jó dolog születhet és egészen nagy szerelem szövődhet közöttük. Soha nem unatkoznak, mert a Vízöntő inspirálja a Kost, aki pedig cselekvésre készteti a Vízöntőt. A Kos azonban beleeshet abba a hibába, hogy azt gondolja, teljesen megkapta és magáévá tette már a Vízöntőt, pedig ez nem ennyire egyszerű feladat. A Vízöntőhöz ész és intellektus kell, főként ezen az úton lehet hozzájuk igazán közel kerülni. Kettőjük párkapcsolata mégis azért lehet tartós, mert mindkettőjük számára fontos a szabadság, így ezt a megfelelő mértékben tudják biztosítani egymásnak.

Kos csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Vízöntő + Halak
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Bár a Halak közvetlenül a Vízöntőket követik a születési sorrendben, mégis két nagyon különböző jegyről van szó, így párosuk sem gyakori, általában nem is keresik egymás társaságát. Mindkét jellemet más-más anyagból gyúrták. A Vízöntőket az egyik legokosabb jegynek tartják, a Halakat pedig a legérzékenyebbnek. A Vízöntő jó üzleti érzékkel van megáldva, a jövőbe néz, ez a Halak hasznára lehetne, ám mégsem tudják jól összeilleszteni erényeiket. A Vízöntőknek bár tetszik a Halak művészi érzéke, kreativitása és fantáziavilága, hosszú távon túl sok számára az az érzelmi mennyiség, mélység és talajtól való elrugaszkodás, ami a Halakat jellemzi. A Halak ráadásul vonzódnak a múlthoz, a régiségekhez, és kissé konzervatív típusok. A Vízöntőnek fontos a függetlenség és az autonómia, a Halak hidegnek érezheti a Vízöntőt, akinek kissé terhessé válik idővel a Halak nagy érzelmi igénye.

Halak csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Nők:

Vízöntő + Vízöntő
Szexuális vonzalom: Hosszú távú kapcsolat:

Két Vízöntő kapcsolata minden esetben extrém kimenetelű. A Vízöntő férfi úgy udvarol, hogy nehéz neki ellenállni, hisz még a csillagokat is lehozza az égről imádottja kedvéért. Amit, és akit kinéz magának, azt meg is szerzi – egy másik Vízöntővel pedig abszolút nincs nehéz dolga. Mivel mindketten spontán típusúak, nem nyújtják túl sokáig az ismerkedést, de nem valószínű, hogy a kapcsolatuk hosszú távra szól, mert mindkettejüket a függetlenség vágya hajtja. A Vízöntőkhöz sokkal ragaszkodóbb társ illik, aki ellensúlyozza szabadságvágyukat. Szexuálisan teljes összhang van köztük, mindketten szeretik a változatosságot, így mindig valami újat keresnek, amivel meglephetik párjukat.

Vízöntő csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
 • Alapvető működést biztosító sütik
 • Beállításokat tároló sütik
 • Statisztikai sütik
 • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk