30as társkereső

15 875 30-as éveiben járó társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Harmincas éveidben jársz, és a karriered mellett már szeretnél egy igazi társat is? Csatlakozz hozzánk, hisz társkereső közösségünkben többtízezer harmincas férfi és nő keresi párját. Válaszd te is a társkeresés leghatékonyabb módját és találd meg az igazit!

Néhány 30-as éveiben járó társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 30-as éveiben járó társkereső nők

Niki, 38 éves
Társkereső Szigetvár
3 órája tag
Komoly kapcsolatot keresek, csak akkor írj, vagy válaszolj, ha Te is!
Andrea, 36 éves
Társkereső Csenger
3 órája tag
Szia, Andrea vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Orsi, 38 éves
Társkereső Kecskemét
4 órája tag
Orsi vagyok, 38 éves. Társam keresem Kecskemét környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anna, 39 éves
Társkereső Nagykőrös
5 órája tag
Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb 30-as éveiben járó társkereső férfiak

Sanyi, 30 éves
Társkereső Budapest
2 órája tag
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Pisti, 31 éves
Társkereső Debrecen
2 órája tag
Szia, Pisti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltan, 39 éves
Társkereső Szerbia
4 órája tag
Zoltan vagyok, 39 éves. Társam keresem Szerbia környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pál, 35 éves
Társkereső Cegléd
6 órája tag
Azon okból kifolyólag vagyok itt, hogy társat keressek, bízom benne, hogy megtalálom a megfelelő társat.

Online 30-as éveiben járó társkereső nők

Ágnes, 35 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
5 órája lépett be
Szeretem az életet. Van egy hosszú listám, ami egyre csak bővül, hogy mennyi mindent szeretnék még kipróbálni, átélni, megnézni az
Ildikó, 36 éves
Társkereső Kazincbarcika
11 perce lépett be
Szia, Ildikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Andrea, 32 éves
Társkereső Fót
3 órája lépett be
Nem érdekel, miből élsz. Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal. Nem érdekel, hány éves vagy. Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy. Nem érdekel milyen bolygók köröznek holdad körül. Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira. Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva, mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen! Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van. Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe és nem hátrálsz-e meg. Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál.
Janka, 37 éves
Társkereső Vác
2 órája lépett be
Vácott élek és dolgozom. Oktatásszervező vagyok egy felnőttképző cégnél. A szende külső ne tévesszen meg, van tűzrőlpattant oldalam is. :) Jól jönne a férfi a háznál, most épp azért mert megnézném a Midsommar-t, de egyedül nem merem. :D Szóval nincsenek elrugaszkodott elvárásaim. Keresem azt a társat, akivel egy hullámhosszon vagyunk. :)

Online 30-as éveiben járó társkereső férfiak

Csaba Balázs, 37 éves
Társkereső Báránd
2 órája lépett be
Nagyon nehéz belezsúfolni néhány karakterbe. Ismerkedjünk.
Nándor, 35 éves
Társkereső Monor
1 órája lépett be
Szia, Nándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 38 éves
Társkereső Szlovákia
44 perce lépett be
Üdv! Nyugodt, csendes, intelligens társat keresek tartós kapcsolat céljából és lehetőleg egy életre. Majd még írok, meg majd rakok fel fotókat :)
Zsolti, 35 éves
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Szia, Zsolti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás 30-as éveiben járó társkereső nők

Mária, 35 éves
Társkereső Budapest, V.
Egyetemet végzett
Csak Őt keresem, ha megtalálnál, kérlek jelezz.
Ildikó, 39 éves
Társkereső Gara
Egyetemet végzett
Ildikó vagyok, 39 éves. Társam keresem Gara környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 38 éves
Társkereső Pécs
Egyetemet végzett
Szia, Andrea vagyok. Ha érdekellek, írj email címet vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erika, 35 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
Egyéni vállalkozó vagyok, imádok sportolni úszni, táncolni. Hobbim a varrás.

Diplomás 30-as éveiben járó társkereső férfiak

Laszlo, 35 éves
Társkereső Győr
Egyetemet végzett
Szia, Laszlo vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Balázs, 33 éves
Társkereső Budapest, XI.
Egyetemet végzett
Balázs vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gergő, 33 éves
Társkereső Debrecen
Egyetemet végzett
Gergő vagyok, 33 éves, lakhelyem Debrecen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Robi, 39 éves
Társkereső Budapest, XVI.
Egyetemet végzett
Robi vagyok, 39 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Keresztény 30-as éveiben járó társkereső nők

Julia, 38 éves
Társkereső Ausztria
hite: református (a magam módján gyakorlom)
Sziasztok! Romantikus no vagyok, mindig uj es uj celokkal. Szeretnek megismerni egy olyan ferfit, aki szeretne 1-2 even belul csaladot, HA minden jol megy...
Zsuzsi, 39 éves
Társkereső Tapolca
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Tánc, zene, kirándulás.... Ha szeretnél megismerni, írj.
Szilvi, 39 éves
Társkereső Sződ
hite: egyéb keresztény (rendszeresen gyakorlom)
Magamról annyit, hogy pörgős, határozott, őszinte, humoros, életvidám és általában jó kedvű lány vagyok :) Olyan férfit keresek, aki bátran kezdeményez, fontos számára a belső érték IS és figyel a másikra. Legyen férfias és szerethető. Az aki elrejti a fotóit mások elől csak szórakozik, olyan kérem ne keressen. Kutyusaim és cicáim vannak. Szeretek táncolni, kocogni, sétálni, énekelni. Nem sietek sehová, így szeretnék először barátkozni/ismerkedni és ha megvan a kölcsönös szimpátia jöhet a többi...
Glória, 36 éves
Társkereső Budapest, XI.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Szeretem a társasági életet, de nem vagyok nagy bulizós. Kikapcsolódásként szeretek kutyát sétáltatni, varrni. Kiegyensúlyozott életre vágyom, nem drámára. Nem hiszek a távkapcsolatban. Sok tetoválásom van és egy francia bulldogom is. Nyitott gondolkodás, tisztelet, őszinteség - ezekben hiszek és ennek jegyében szeretnék ismerkedni. Komoly kapcsolatban gondolkodom, de nem akarok csak azért megállapodni, hogy ne legyek egyedül! Fontos a szimpátián túl a vonzalom is.

Keresztény 30-as éveiben járó társkereső férfiak

Gábor, 36 éves
Társkereső Németország
református vallású (nem gyakorlom)
Luxemburgban dolgozom IT területen. Egyedül élek, jelenleg az introvertált jellemző illik rám, de a megfelelő társasággal az ellenkezőjévé alakulok. Sokat viccelődöm, aki szeret nevetni és vevő az egyedi humoromra nem fog szomorkodni. Műszaki beállítottságú vagyok, hobbym a szerelgetés, megjavítok bármit is. Szeretek Budapestre látogatni, jókat enni és új helyeket felfedezni.
István, 35 éves
Társkereső Tahitótfalu
református vallású (a magam módján gyakorlom)
\\\"Tanuld meg: akinek hiányzol, az keres, aki látni akar, az szán rád időt, aki szeret, az megbecsül, akinek hiányzol, úgy alakítja, hogy jó legyen, aki pedig egyik sem, az csak kifogásokat mond.\\\"
Tomi, 38 éves
Társkereső Budapest, XI.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Szervusz Kedves Látogató! Üdvözöllek az adatlapomon, és bele is csapok a bemutatkozásba: Vidám, kommunikatív férfi vagyok, igazi társat keresek, aki a legjobb barátom és a szeretőm is egyben, akivel családot alapíthatok majd, és akivel egymás társai lehetünk az Élet nevű nagy kalandban, egymást kiegészítve, támogatva. Nyugodt természetű, őszinte és megbízható vagyok. Fontos számomra a fejlődés. Van is egy-két terület, ahol próbálok fejlődni, szóval az abszolút tökéletes férfi nem én vagyok (még :) ). A skálának inkább az intorvertáltabb oldalára húznám be magam, de ennek ellenére szeretek jó társaságban beszélgetni, társasjátékozni, kimozdulni. Szeretem az aktív programokat és az összebújós estéket is. Szeretem az állatokat és a természetet, bár jelenleg nincs háziállatom :(, és nem az erdőben lakom. :) Rendszeresen sportolok, törekszem az egészséges életmódra (de sajnos néha előfordul, hogy elcsábít a sötét oldal. :) ) Villamosmérnökként dolgozom. Szeretem a munkám, remélem még jó sokáig lesz szerencsém hozzá.
Jason, 31 éves
Társkereső Budapest, IX.
református vallású
\"Kétszer annyit élek mint mások,mert nézés helyett látok...\"

Néhány 30-as éveiben járó társkereső bemutatkozása

  • Marika (67), Budapest, IX. Aki keres,az talál! Sziasztok! Marika vagyok,társat,barátot keresek Budapest és környékéről. Jellemzésem:vidám, játékos, energikus, természet kedvelő. Külön rituálé keretében, háromszor jobbra, kétszer pedig balra szoktam megkeverni a húslevest :) A férfiban szeretem,ha karizmatikus, de gyengéd. Ha kíváncsivá tettelek, írjál!
  • Ilona (74), Békéscsaba Sziasztok! Mindannyian a legfontosabbat keressük, ami a SZERETET!
  • Tibor (67), Komló " Ki minek gondol, az vagyok annak ........... " Szia, Tibor vagyok! Saját otthonomban egyedül élő férfi, akit ismerősei művelt, széleslátókörű, segítőkész emberként tisztelnek. A facebook oldalam sok mindenre felelhet...........
  • Feri (45), Kecskemét Sziasztok! Barátkoznék, beszélgetnék hőlgyel.
  • Sándor (62), Budapest, XV. Ha írunk egymásnak, abból nagy baj nem lesz:) Rendezett körülmények között élő, egyszerű, hétköznapi férfi vagyok. Szeretek sétálni, kirándulni, túrázni. Nagy, távoli utazások, tengerek, pálmafák nem vonzanak túlzottan, inkább itthoni wellness hétvégék, hosszú hétvégék. Ezek mindig jól sikerülnek. Nem kalandot, hanem komoly kapcsolatot keresek.

Túl a harmincon vár a szerelem!

A húszas évek úgy elszaladnak, hogy észre sem vesszük őket, és egyszer csak arra ébredünk, hogy betöltöttük a harmincat. Ha még nem talált el Ámor nyila, de már szeretnél egy komoly kapcsolatot, akkor azért tenned is kell!

Regisztrálj a Randivonalra, hisz mindegy, hogy az ország melyik részén élsz, nálunk biztosan találsz hozzád illő, harmincas éveikben járó társkeresőket, akikkel könnyen kapcsolatba léphetsz.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 33 százaléka harmincas éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk