Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Veszprém

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Keresztény veszprémi társkereső nők

Zsuzsa (58)
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Az élet túl szép ahhoz, hogy ne osztozzunk rajt senkivel… Szeretem a természetet, szívesen túrázom, kirándulok. Szívesen utazom, szeretem a tengert, a hegyeket, de magával ragad a régi korok világa is.
Mili (49)
Társkereső Veszprém
vallása: evangélikus (alkalmanként)
Kedves,sportos,vidám,szolid elvált hölgy vagyok.Szeretem a romantikát,a megbecsülést és a tiszteletet.Egy józan életű férfit keresek.4 éve művészlélek lettem.Versírással töltöm a szabadidőmet.Egy saját könyvem is megjelent már magánkiadásban.Imádom ezt a hobbimat.
Bori (51)
Társkereső Veszprém
hivő: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)
Keresem a társamat, akivel megoszthatom a mindennapi élet apró örömeit, nehézségeit. Szeretem a hosszú sétákat és beszélgetéseket, vagy este közösen megnézni egy jó filmet. Szeretem a természetet és szeretek túrázni. Őszinte és gondoskodó személyiségnek tartom magam, és egy olyan társra vágyom, aki mindezt értékelni és viszonozni tudja. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj, szívesen megismernélek! :)
Liza (65)
Társkereső Veszprém
hite: római katolikus (nem gyakorlom)
Veszprémben néhány éve élek állandó jelleggel, ismeretség hiányában keresek, kölcsönös szimpátián alapuló, felvállalható baráti, partneri kapcsolatot. A komfortzónánk megtartása mellett, közös érdeklődéssel, minőségi idővel, Kultúra és társaságkedvelő vagyok. Az életben minden forgandó, ami nincs kőbe vésve - változhat, - ha két ember egyet akar. ... .

Keresztény veszprémi társkereső férfiak

István (49)
Társkereső Veszprém
hite: egyéb keresztény (a magam módján gyakorlom)
Elsősorban kötetlen kapcsolatot keresek, de bármi is lehet belőle.
István (40)
Társkereső Veszprém
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, István vagyok. Alapvetően a személyes találkozás és ismerkedés híve vagyok, de az online tér lehetőséget ad, hogy az első benyomásunk meg legyen. Ha a belső hang, érzés, intuíció megmozdít bennünk valamit, akkor elkezdhetjük az ismerkedést. Most vagyok szétválóban, de már külön élek. Nem kívánom most elkötelezni magam, de ismerkedni igen. Aminek meg kell történnie, az megtörténik, a több pedig kialakul.
Zoli (51)
Társkereső Veszprém
református vallású (a magam módján gyakorlom)
A jövő szép bárhol is jársz MOST! Érzéki, szenvedélyes, vidám férfi keresi megfelelő partnerét hosszútávon - megértő, egyenlőre lehet sokan nem erre vágynak - de egy "barátság extrákkal kapcsolat"-ban gondolkodom! S hogy ne legyen félreérhető - megjegyzésként leírom : NEM - NEM CSAK SEX KAPCSOLAT érdekel, szeretek beszélgetni IS ! :) ! Ha azt írom "KOMOLY KAPCSOLAT-ra vágyom " - az lehet sokkal jobb lenne - amit pár sorral alatta le is írtam (kérdés kinek mi a komoly) : Egy Komoly - IGAZ - kapcsolat a Fő Cél ! De valahol el kell kezdeni ! Nem igaz ?? :) ;) Egyébként is minden kialakul - hiszen úgyis csak rajtunk fog múlni MINDEN ! Őszinteség, bizalom, kémia, vidámság, pozitív hozzáállás, megértés, odafigyelés, megbecsülés ! stb. - ALAP !!!!! :) Köszönöm, hogy ha eddig elolvastál .... innen már csak egy lépés ! Üdv.: Zoli "Idő hiányában - ha nem tudjuk meghúzni már most azt a bizonyos határt vonalat - belső bizalmi körünket kiépítve - amire mind a ketten vágyunk - hát akkor talán semmi értelme sincs - semminek - nem igaz ? : Idővonal " S ez örök törvényű alap igazság - amit osztok én is - mivel 100 % egyetértek vele én is ezt vallom : - Akinek tetszel... megjegyez! - Akit érdekelsz... megkeres! - Aki látni akar téged az... látni is fog! - Aki vágyik Rád... bizonyít! - Aki szeret... megbecsül! A többi csak kifogás !!!
Péter (32)
Társkereső Veszprém
római katolikus vallású (nem gyakorlom)
Sziasztok! Igényes, ápolt, józan életet kedvelő, odaadó, szerető fiú keresi hasonló tulajdonságokkal rendelkező kedvesét! Nem vagyok prémium tag, e-mail címet ne felejts el írni :)

30-as veszprémi társkereső nők

Mária (39)
Társkereső Veszprém
Alapvetően laza, vidám és pozitív gondolkodású vagyok. Ha kell tudok komoly lenni de inkább vidáman élem az életem. Nem vagyok tipikus nő. Utálok vásárolni és nincs millió cipő, táska és ruha a szekrényemben :) Fiúk között nevelkedtem így simán nekiállok szerelni, betonozni vagy bármi olyan munkának amit a nők nem igazán kedvelnek :) Van egy 17 éves fiam.
Emerencia (39)
Társkereső Veszprém
Légyszi a végét is olvasd el! EQ&IQ Kommunikáció, minőségi idő, tisztelet, elfogadás Tudd értékelni, megbecsülni önmagad, a másikat és a kapcsolatot. Komoly, értékes kapcsolat. Legyél az a férfi, aki mellett én nő lehetek. 🚭 (Halacskás szelfi, pasis fülbevaló, gatyába pózolós fotókkal nem nyitok ajtót. Kérlek, hogy vedd figyelembe az általam megadott paramétereket! Ha a kommunikáció annyiból all, hogy "csinos vagy" szintén nem egymast keressük.) Nincs előfizetésem, kérlek adj elérhetőséget, hogy válaszolni tudjak.
Edi (30)
Társkereső Veszprém
Egy független, okos, érett nőnek tartom magam, akinek fontosak az erényei és igyekszik nyitott lenni az új dolgok felé, a fejlődése érdekében. Fontosnak tartom a tiszteletet, a bizalmat és az őszinteséget szinte minden téren. Imádom az állatokat és boldog vagyok a közelségüktől. Van egy remek kutyám, aki nem hibátlan, de számomra csodálatos. Fontos számomra a jó kommunikáció, hogy a beszélgető partnerem kellő intelligenciával rendelkezzen, legyen nyitott, illetve a jó humor is elengedhetetlen:)
Saci (39)
Társkereső Veszprém
Provokatívan pozitív beállítottságú, talpraesett, szorgalmas, megbízható, őszinte nő vagyok, persze tele hibákkal és jócskán jó tulajdonságokkal. Van egy 17 éves lányom. 🙂 A spiritualitás közel áll hozzám. Kedvelem a becsületes és egyenes embereket. A mozgás és a humor a lételemem! Szeretem a zenét, a meleg, izzító színeket, a világos helyiségeket, a sok növényt, a természetet és az állatokat. Szeretek a csendben elmerülni, kirándulni, utazni, sétálni, bicajozni, a tengerparton napozni vagy egy jó könyvet olvasni...a lényeg, hogy csináljunk valamit. Az élet, a most a lényeg! Nő létemre van saját gondolatom, nem kérem a másét...véleményt viszont nagyon szívesen cserélek. 😉 Szeretem meghallgatni mások nézeteit...sok téma érdekel a világról. Szeretek barkácsolni, kertészkedni, főzni - ha van kinek. 😉 A pláza, a szépségszalon nem az én világom...adok a külsőmre, belsőmre egyaránt, de jobban el lehet varázsolni az Obiban vagy a Praktikerben...főleg a növény részlegen! 😜😀 Alakul az ember és minden tapasztalásával farag magán...ha képes tanulni a hibáiból. Nem vagyok tökéletes, de ami biztos, hogy sokan próbálnak másolni. 😉 Nem vagyok előfizető, így itt írni nem tudok.

Középkorú veszprémi társkereső férfiak

János (41)
Társkereső Veszprém
Hűséges,megértő társra várok, aki szereti a romantikát,a humort és a közös programokat.Én ilyen természetű vagyok,továbbá családcentrikus,és érzelem dús. Szeretek főzni, takarítani, a rendet,a filmeket,éttermet ,szórakozást,kirándulást. Leginkább arra vágyom hogy valakit szeressek és viszonoza. Sokat csalódtam a nőkben,de ez az én hibám is. Talán nem voltam elég kalandos.Régen sportoltam.Most csak a munkának élek és a két gyermekemnek, kiket a távolból segíthetek. Nem nagyon van időm barátkozásokra, mivel sokat dolgozom,és kissé félénk,és bizonytalan vagyok magamban. Remélem hogy rám találsz,és én rád.
Miki (49)
Társkereső Veszprém
Figyeld meg a figyelmet ! ... Élet-ed... írod..és gondolod... De ne higgy az elmédnek !..élet egy van ! ( ami örök és halhatatlan )!! ..ergo az életnek nem lehet élete... A birtokos viszony nem jöhet létre ! ....vigyázz csapda ! Légy jelen ...légy a jel- en ! Figyeld meg a figyelmet ! Társkereső hmmm..jó vicc.... Az ember mindig mindenhol (a való-di) ...önmagát keresi..! Szép napot ! ..jó felébredést ! A szív "érveit az ész nem ismeri... Életem (az életnek nem lehet élete !) nagy részét spirituális tevékenységek töltik ki ..nem összekeverendő az ezotériával ! Látásod kitisztul mihelyt a szívedbe tekintesz...aki kifelé néz álmodik aki befelé néz felébred... Senki sem lehet két úrnak szolgája ! Azért igazán jó volna !! ha sikerülne értelmezni mikor Jézus arról beszélt hogy ... nem lehetsz egyszerre két úrnak szolgája !!! A mellény zsebben domborodó dombormintás bankkártyával az első sorban mutogatni magamat ..Isten színe előtt a templomban ! ...észrevenni hogy a LANGYOS levest nem szereti Az ember faragott képet NE imádja !!! Kár a gőzért...! Vagy ahogy Shakespeare mondta... sok hűhó semmiért... ..olyan hasonmások .,vaaagy haszon-mások ...de sose mondják a haszon már sok(k)....érte szívesen hason mászók... csúszok-mászok... Pénzt vagy Életet ! Nem lehetsz két úrnak szolgája ! És ha valakinek olyan vágya volna hogy minden ÁLMÁT (a) Való-ra váltsa...van rá meg-oldása..az álomból/államból a Fel-Ébredés ! Hogy Isten keresése hiába-való erőfeszítés... "olyasmit keresni ami nincs elveszve ! Hogy a keresést magammal kéne kezdeni...én vagyok elveszve !! A teremtő csak annyit mond ,köszönöm jól vagyok... én vagyok a Vagyok...mert az én nevem ... Vagyok....Ha a múltban jársz nem tudok veled lenni..ha a jövőben akkor sem ... Lehet itt beszélni A régi Magyarországról vagy Az újról ! Nélkülem kell hogy élj...mert ÉN a-vagyok vagyok. Az ember tükör előtt él !! ...csak magát akarja látni és csak magát kívánja látni és csak magát tudja látni ! Hamvas B.
Péter (43)
Társkereső Veszprém
Özvegy vagyok. Azok érdeklődjenek akiket nem zavar. Új élet szeretnék kezdeni. Nyugodt természetű vagyok. Szeretek kirándulni tévézni filmezni. Szeretem a focit és a Forma 1 et. Van néhány tetkóm is.
Gábor (40)
Társkereső Veszprém
Szeretek új embereket megismerni, mindenkihez nyitottan, pozitívan állok hozzá. Empatikus, kedves személyiségnek mondanak. Sétálni, túrázni, kirándulni, kerékpározni szeretek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ildi (62), Dunakeszi Pörgős típus vagyok, igazi \"skorpió\"! Nem foglalkozom a korommal, szeretem élni az életet, függetlenül attól, hogy hány éves vagyok. Idén januártól szeretnék nyugdíjas lenni, de mellette dolgozni is. Olyan társat keresek, aki szereti a zenét, koncerteket, színházat, utazást. Fénykép nélkül kérlek ne írj, dohányzás nálam kizáró ok!
  • Anita (32), Székesfehérvár Szeretek utazni,olvasni. Szeretek egy finom bor mellett beszélgetni. A tengerparti sétákat, az otthonülős nézzük valami filmet estéket. Nem szeretem a negatív embereket, illetve ha valaki kiabál, ellentétben imádom ha valaki őszinte, és mindenben próbál egy kis boldogságot találni. Ha esetleg szeretnél beszélgetni: *moderálva*
  • Veronika (38), Nagytarcsa 38 éves, független nő vagyok, 2 gyermekem van. Őszinte, vidám természetű ember vagyok. Szeretem a természetet és a sportokat. Csak komoly kapcsolatot keresek!
  • Péter (38), Budapest, VIII. teszt
  • Misi (54), Tatabánya szeretni valakit valamiért! Ha legközelebb látlak már nem figyelek rád.. nem fordulok utánad csak megyek tovább ...ha nem vagy úgy se jó.. ha itt vagy úgy se jó ...akkor mit tegyek ?Majd megpróbálok mindent hogy elfelejtselek.

Társkereső Veszprém

Veszprém a királynők városa, így talán épp itt fogod Te is megtalálni azt a személyt, aki úgy kezel a szürke hétköznapokon is, mint egy királyt vagy egy királynőt. A több mint 60 000 fős megyeszékhelyen rengeteg különleges helyszínre és programra mehettek el randizni, ha végre sikerül megtalálnod a megfelelő személyt a Randivonalon.

A veszprémi állatkert tökéletes helyszín egy első randevúhoz, ha gyönyörű helyen szeretnétek egy romantikus napot eltölteni. A veszprémi belvárosból rövid sétával könnyedén elérhető, így akár már oda is együtt mehettek. A festői szépségű Fejes-völgyi területen rengeteg állat és növény található, így ha esetleg kifogynátok a közös témákból, beszélgethettek ezekről is. Ha gyerekkel érkeztek a rendevúra, akkor sem kell aggódnotok, hiszen ő is biztosan nagyon jól fogja magát érezni.

2013-ban rendezték meg első alkalommal a Veszprémi Bor Utca Fesztivált, amellyel újabb színes programmal gazdagodott Veszprém kulturális programsorozata. A finom borok oldják az első randevú feszültségét, az isteni ételekkel csillapíthatjátok éhségeteket, a színes programoknak köszönhetően pedig biztosan nem fogtok egy percig sem unatkozni.

Már a Veszprémi Vigasságok nevében is benne van, hogy ha ezt a programot választod az első randira, akkor biztos, hogy nem fogtok szomorkodni. Rengeteg zene és tánc közben, könnyen egymásra hangolódhattok majd és amíg ti megtanuljátok az első lépéseket, addig ha gyerekkel jöttetek, ő élvezheti a kicsiknek szánt programokat a játszóházban.

Ha ti is a zene szerelmesei vagytok, akkor irány a Veszprémi Utcazene Fesztivál, ahol a romantikus dallamoké a főszerep. Összebújva ringatózhattok kedvenc számaitokra, vagy leülhettek egy közeli padra és kellemes zene mellett ismerkedhettek meg egymással. Ha pedig elég bátor vagy, lehetőséget adnak a szervezők arra is, hogy szerelmes szerenádot adj szíved választottjának.

A veszprémi Pannon Várszínház az ország első és máig is egyetlen regionális színháza. A széles műfaji palettán és a különleges előadások között minden kultúrát kedvelő megtalálja számára legjobb műsort. A színház elsősorban több művészeti ágat is alkalmazó kortárs darabot kínál, így ha nem vagytok oda a régi drámákért, ez a program is tökéletes lesz az egyik találkára.

Szívesen elmennél ezekre a színes programokra, de nincs kivel? Minden vágyad, hogy szerenádot adhass Veszprém királynőjének? Ne keresgélj tovább céltalanul, regisztrálj a Randivonalra és a pontos keresőnek köszönhetően könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb személyt.

Nincs más hátra, mint hogy feltölts néhány képet, mesélj kicsit magadról és arról, kire is vágysz a leginkább. Ezek után írj néhány levelet, de figyelj oda, hogy mind személyes legyen, hiszen azt mindenki értékeli, ha látja, hogy valakinek igazán fontos, hogy megismerje.

Jól jönne egy kis bátorítás vagy szívesen látnád, hogy van akinek sikerült itt párra találni? Olvasd el sikertörténeteinket, hiszen sokan a Randivonalon találták meg a szerelmet és azóta is boldog párkapcsolatban, esetleg már házasságban élnek.

Elsőre nem úgy sikerült a randi, ahogy vártad? Tetszett a másik, de valahogy mégis rosszul sült el találkozó? Hidd el, nem csak veled történhet ez meg. Olvass el néhány elcseszett randit, mert néha könnyebb, ha látjuk, másokkal is történhetnek kellemetlen dolgok.

VeszprémVeszprém

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: