Társkereső Veszprém

Legújabb veszprémi női társkeresők

Anita, 35 éves
Társkereső Veszprém
5 napja tag
Hirtelen nem tudok mit írni, mert nehéz pár mondatba összefoglalnia az embernek hogy milyen is. :)
Évi, 25 éves
Társkereső Veszprém
6 napja tag
Évi vagyok, 25 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Erika, 28 éves
Társkereső Veszprém
6 napja tag
Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Piroska, 48 éves
Társkereső Veszprém
10 napja tag
Piroska vagyok, 48 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Nem vagyok előfizető! Így nem tudok válaszolni az üzenetekre!

Legújabb veszprémi férfi társkeresők

Szabolcs, 43 éves
Társkereső Veszprém
39 órája tag
Kész főnyeremény vagyok kisebb nagyobb hibákkal, vannak területek ahol botladozok, pl.: nem tudom mi az a bardírozás 3 kisfiam van, akik minden második héten velem vannak. Nem pót anyát, kisegítő személyzetet vagy bejárónőt hanem társat keresek.
Lajos, 62 éves
Társkereső Veszprém
4 napja tag
Egy vidám chopper-ros, keresi hasonlóan laza és vidám 45-55 éves partnerét Motozást táncot kedvelők elönyben
Zoltán, 58 éves
Társkereső Veszprém
5 napja tag
Szia, Zoltán vagyok ! Magamról röviden: Egyedül élek Veszprém-Gyulafirátóton kertes családi házban. Van egy szép 1 éves német juhász kutyám.. Sokat foglalkozom vele, (most folyik a kiképzése). Valamint a kertészkedés is fő időtöltésem. A sport egész életemben valamilyen szinten jelen volt (kobudo fegyverek, íjászat ). Szeretem a természetet, és próbálom életben tartani a hagyományokat. TV-t nem nézek, esténként olvasni szoktam. A zenét szeretem egész nap szól a MÉZ rádió. Jelenleg szolgálati járandóságon vagyok, rendőr voltam. De mindezek mellett hiányoznak a meghitt beszélgetések, közös programok , egy hölgy társasága, kivel megtudom osztani gondolataimat, érzéseimet. Olyan nőt keresek aki eltudd fogadni olyannak amilyen vagyok. Szeresse a természetet és a kutyákat ! Valamint legyen humorérzéke (a lányaim azt szokták mondani, hogy az én vicceimen csak én tudok "röhögni" ) Ha felkeltettem az érdeklődésedet s másra is kíváncsi vagy, vedd fel velem a kapcsolatot.
István, 41 éves
Társkereső Veszprém
5 napja tag
István vagyok, 41 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online veszprémi társkereső nők

Bettina, 60 éves
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Csodás városban élek, keresem számomra megfelelő Partneremet. Jó helyen vagyok, itt tuti, hogy megtalálom.
Gizike, 71 éves
Társkereső Veszprém
14 perce lépett be
Én egy 70-éves hölgy vagyok,komoly kapcsolatot keresek.
Ibolya, 61 éves
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Email címét írj!!!! Köszönöm .Nem vagyok előfizető ! Ha ismerkedni szeretnél írj elérhetőséget . Email címét írj! Köszönöm . Ismerkednék , barátkoznék amiből bármi kialakulhat ... Személyes találkozásban hiszek ! Két lábbal a főnödön járó Úriemberrel ismerkednék , aki tud az élet adta apró dolgainak örülni. Tud lelki társ és barát lenni .. " Szeretni és szeretve lenni "
Monika, 51 éves
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Monika vagyok, 50 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Éppen online veszprémi társkereső férfiak

Laci, 44 éves
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Szia, Laci vagyok. Veszprémben élek egy kis családi házban egymagam. Vállalkozóként dolgozom. Rendezett az anyagi és családi állapotom. Van egy 7 éves kislányom, aki az anyukájával él. Szeretek motorozni, gyalogtúrázni, fürdőkbe járni, enni-inni élvezni az életet. Házias vagyok, meg tudok javítani ezt azt. Olyan párt keresek, akivel szebbé tudnánk tenni egymás életét. Face Laci Takács. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc, 59 éves
Társkereső Veszprém
14 perce lépett be
Feri vagyok Egyedülálló vagyok.Ismerkedni szeretnék. Szeretem a természetet Sportot.Állatokat.
Tamás, 54 éves
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Nem újítom meg az előfizetésemet, ezért kérlek, add meg az elérhetőségedet, ha írsz nekem. Köszi Szerintem nincs különösebb jelentősége, hogy én hogyan jellemzem magam és annak sem, hogy mások miként vélekednek rólam. Jó, persze ez így nem teljesen igaz, de a legfontosabb mégis az, hogy Te megtalálod-e bennem azt, akit keresel és Te mit gondolsz majd rólam. Értékeled-e az erősségeimet és tolerálod-e a gyengeségeimet. Nem hiszem hogy az ellentétek hosszú távon vonzanák egymást, sokkal inkább hiszem, hogy a hasonló értékrend és érdeklődési kör, egymás kölcsönös tisztelete ad esélyt erre. És sajnos csak esélyt, mert a jó párkapcsolatban ezernyi "apróság"-ban kell passzolni egymáshoz. Soha nem vártam a csodát, mindenért megküzdöttem az életben, semmit nem kaptam készen az élettől. A tenni akarásban és kitartásban hiszek, nem vagyok álmodozó típus. Szeretek alkotni valamit, értéket létrehozni. Nem kell feltétlenül nagy dologra gondolni, lehet csak egy egyszerű rajz, megjavítani valamit, vagy főzni egy finom ételt. Sportolni valamit, harcolni a súlyokkal a konditeremben, biciklizni a hegyekben, úszni, teniszezni, bármi. Este lecsendesedni, megnyugodni, feltöltődni, összebújni. Ha pedig már nagyon nyugodtak vagyunk és tele vagyunk energiával mehetünk táncolni, színházba, koncertre, emberek közé. Szerencsére bármerre járok, mindenhol találok valamit, aminek tudok örülni, de ha választhatok, a romantikusabb, barátságosabb, turisták által kevésbe látogatott helyeket szeretem. Kedvelem a művészet valamennyi fajtáját, különösen az ipari formatervezést. Egy magyar vizsla boldog gazdija vagyok.
Sandor, 47 éves
Társkereső Veszprém
7 perce lépett be
Vettem egy könyvet, aminek „100 új pozitúra” volt a címe. Kificamodtam – egy nyomdahiba miatt.

Diplomás veszprémi társkereső nők

Anett, 45 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Szia, Anett vagyok, most nem tudtam többet írni.Nem vagyok előfizető így sajnos nem tudok válaszolni az üzenetekre. Esetleg egy email cím egyszerűbb lenne. Köszönöm.
Szilvia, 51 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Szeretem élvezni a természet, az élet szépségeit, örömeit. A mozgás lételemem, imádok táncolni, túrázni, de jól esik néha csak úgy csendben lenni, szemlélődni. Egy baráti beszélgetés, egy meghitt ölelés, egy erdei séta, vagy egy jó film, jó könyv, mindig feltölt. Szívesen megosztanám ezeket az élményeket egy hasonló szemléletű Társsal. Kérlek, hogy csak fényképpel keressél!
Gabi, 40 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett
Őszinte, szenvedélyes tartós kapcsolatot keresek...ha többet szeretnél tudni írj nekem...
Katalin, 44 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás veszprémi társkereső férfiak

Zsolt, 40 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Zsolt vagyok, 40 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Lajcsi, 64 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
SZERETEK élni - ÉRTÉKELEM az Élet apró hétköznapi szépségeit is.
Ferenc, 45 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett
Szenvedélyes és barátságos. Szociális területen dolgozom, de más területen is ügyeskedek.
Kornel, 23 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett
Kornel vagyok, 23 éves. Társam keresem Veszprém környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Keresztény veszprémi társkereső nők

Saci, 38 éves
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Provokatívan pozitív beállítottságú, talpraesett, szorgalmas, megbízható, őszinte nő vagyok, persze tele hibákkal és jócskán jó tulajdonságokkal. Van egy 17 éves lányom. 🙂 A spiritualitás közel áll hozzám. Kedvelem a becsületes és egyenes embereket. A mozgás és a humor a lételemem! Szeretem a zenét, a meleg, izzító színeket, a világos helyiségeket, a sok növényt, a természetet és az állatokat. Szeretek a csendben elmerülni, kirándulni, utazni, sétálni, bicajozni, a tengerparton napozni vagy egy jó könyvet olvasni...a lényeg, hogy csináljunk valamit. Az élet, a most a lényeg! Nő létemre van saját gondolatom, nem kérem a másét...véleményt viszont nagyon szívesen cserélek. 😉 Szeretem meghallgatni mások nézeteit...sok téma érdekel a világról. Szeretek barkácsolni, kertészkedni, főzni - ha van kinek. 😉 A pláza, a szépségszalon nem az én világom...adok a külsőmre, belsőmre egyaránt, de jobban el lehet varázsolni az Obiban vagy a Praktikerben...főleg a növény részlegen! 😜😀 Alakul az ember és minden tapasztalásával farag magán...ha képes tanulni a hibáiból. Nem vagyok tökéletes, de ami biztos, hogy sokan próbálnak másolni. 😉 Nem vagyok előfizető, így itt írni nem tudok.
Marika, 53 éves
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia, Marika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Timi, 38 éves
Társkereső Veszprém
hite: római katolikus
...., hogy nem itt kellene megismerkednünk, de ha már így alakult..... Fogadjuk el na... ennyi belefér😉 A gyerekeimért bármit megtennék, de szeretnék valakit, aki értem is megtesz bármit! 😊! Ne aggódj, nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim 😉! Kérlek szépen ha messzebb laksz, mint 100 km, ne írj.... nem szeretnélek, ha (főként ha jóképű vagy és még szimpatikus is) a távolság miatt visszautasítani! Gyerekeim vannak, és velem élnek!Nem titkolom van, h lopott óráim vannak hétköznap, a távolság nem lenne a barátunk! 😊 A hétvégéken több időt tudok rádszánni...., és persze van nyári, őszi, téli és tavaszi szünet,amikor többet lehetünk együtt.... Amíg mozaik család nem leszünk 😂 addig ennyit tudok felajánlani!
Emese, 51 éves
Társkereső Veszprém
hite: görög katolikus
Szia, Emese vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény veszprémi társkereső férfiak

Isti, 29 éves
Társkereső Veszprém
hivő: református (nem hiszek benne)
Bananas without \'b\' is pineapple! 😏 A fekete humor olyan, mint a karok, valakinek van, valakinek nincs.😇 INFP-T 🤟🐶🐱🎮🎲🎵🎸💻🚬 188cm
miki, 44 éves
Társkereső Veszprém
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, miki vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 31 éves
Társkereső Veszprém
hivő: római katolikus
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Korban nagyjából hozzám illő lánnyal. A többit privátba, vagy személyesen.
Ádám, 29 éves
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Ádám vagyok, 29 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Fiatalabb, 30 év alatti veszprémi társkereső nők

Szandi, 20 éves
Társkereső Veszprém
Szandi vagyok, 20 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Evelin, 23 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Evelin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Anna, 26 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Anna vagyok, ha érdekellek akkor kedvelj be és ismerkedjünk!
Martina, 19 éves
Társkereső Veszprém
Életvidám csaj vagyok

Fiatalabb, 30 év alatti veszprémi társkereső férfiak

Dávid, 28 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 18 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ernő, 22 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Ernő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 24 éves
Társkereső Veszprém
Szeretek élni. turázni .mindenem a kaland !

30-as veszprémi társkereső nők

Zsófia, 34 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Zsófia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Liza, 35 éves
Társkereső Veszprém
Liza vagyok, 35 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rebi, 31 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Rebeka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Rebeka, 31 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Rebeka vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as veszprémi társkereső férfiak

Olivèr, 31 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Olivèr vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 37 éves
Társkereső Veszprém
Laci vagyok, 37 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Tamás, 34 éves
Társkereső Veszprém
Tamás vagyok, 34 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ferenc, 38 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú veszprémi társkereső nők

Moncsi, 45 éves
Társkereső Veszprém
Egyedülálló hölgy vagyok, komoly kapcsolatot keresek.
Edina, 42 éves
Társkereső Veszprém
Szeretem a táncot, a művészetet és a Balatont. Ez mindig valami pluszt ad. Kozmetikus, gyógymasszőrként az egészséges életvitelt kedvelem. Vonzódom a romantikához és a jó társaságokhoz.
Csilla, 47 éves
Társkereső Veszprém
Ha az ember a másik felét keresi, akkor a kapcsolat hiányon alapul. Ezért azt hiszem, hogy teljessé kell válni egyedül, és aztán jön egy másik ember, aki esetleg szintén teljes.
Katalin, 46 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Katalin vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú veszprémi társkereső férfiak

Sanyi, 42 éves
Társkereső Veszprém
173 cm magas Barna szemű vagyok Csak komoly nőt keresek
Robert, 45 éves
Társkereső Veszprém
Robert vagyok, 45 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Krisztian, 47 éves
Társkereső Veszprém
Krisztian vagyok, 47 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 41 éves
Társkereső Veszprém
Sziasztok én sokat probálkoztam és tényleg komoly kapcsolatot keresek!

50 év feletti veszprémi társkereső nők

Marcsi, 72 éves
Társkereső Veszprém
Sziasztok! Szeretem az őszinte és segítőkész embereket. Mint volt egészségügyis, érdekel a gyógyászat, főleg ami a természettel kapcsolatos. Fiatalon sportoltam, szívesen nézek sportműsorokat. Szeretek táncolni, zenét hallgatni, utazni és olvasni. Kérlek, küldjél elérhetőséget.
Irina, 65 éves
Társkereső Veszprém
Már nyugdíjas vagyok, egyedül élek,gyerekek kirepütek, csaladjük van. Szeretek útazni,kirándulni,szinház és hangversenyre járni,olvasni és érdekes emberekkel találkozni.
Liza, 67 éves
Társkereső Veszprém
Igen,még az én koromban is kereshetek egy ilyen oldalon. Hátha..... Lehet hogy nagyok az igényeim azért vagyok egyedül?? Nem hiszem.....inkább a korban hozzám illők bocs de \"kicsit öregek\" és más felfogásúak mint én. A negyvenesek kalandvágyóak én viszont már nem ezt keresem......Ja hogy kimaradt egy korosztály??? Ők nincsenek....hahahaha. Elvált vagyok,csóró és magányos.....nem túl jó kilátások de kár lenne mást mondani mint ami a való. Hogy milyen vagyok?? Szerintem ez egyéni megítélés kérdése,hisz minden attól is függ Te milyen vagy.
Marcsi, 76 éves
Társkereső Veszprém
Egyedülálló vagyok, hozzám hasonló korú társat keresek.

50 év feletti veszprémi társkereső férfiak

József, 63 éves
Társkereső Veszprém
elvált, öszinte ffi. vagyok.
Karcsi, 67 éves
Társkereső Veszprém
Karcsi vagyok, 67 éves, lakhelyem Veszprém. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Imre, 66 éves
Társkereső Veszprém
Keresek egy értelmes, kedves, csinos, bájos és bújós nőt.
Lajos, 65 éves
Társkereső Veszprém
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (60), Szlovákia Sziasztok! Karos szokasoktol mentes anyagilag rendezett termeszetrajongo es szenvedelyes turazo valamint ketekparos eletet elo kenyerkereso ferfikent keresem hasonlo erdeklodesu Lee do partnerom. Jobb kettesben tekerni jeligevel
  • Ditte (56), Budapest, VIII. Páratlan vagyok! Gyönyörű ,izgalmas és odaadó vagyok ,annak aki megérdemli. Nem levelezőtársat keresek, személyes találkozást részesítem előnyben. Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek!
  • Renátó (22), Tatabánya Sziasztok! 21éves vagyok Szingli Szeretem a sportot
  • István (46), Németország Sziasztok! Sziasztok Jelenleg válófélben vagyok. Szeretek a természetben sátálni,olvas, főzni, masszirozni(van képesítésem)
  • Mariann (42), Ercsi Csak egy társra vágyom. Komoly kapcsolatot keresek.Remélem itt megtalálom. Szükségem van valakire, akinek egyetlen vagyok, aki tisztel, akinek tökéletes vagyok, aki szeret, aki megbecsül, és aki nem akar elveszteni sohasem!

Társkeresés Veszprémben

Társkereső Veszprém

Veszprém a királynők városa, így talán épp itt fogod Te is megtalálni azt a személyt, aki úgy kezel a szürke hétköznapokon is, mint egy királyt vagy egy királynőt. A több mint 60 000 fős megyeszékhelyen rengeteg különleges helyszínre és programra mehettek el randizni, ha végre sikerül megtalálnod a megfelelő személyt a Randivonalon.

A veszprémi állatkert tökéletes helyszín egy első randevúhoz, ha gyönyörű helyen szeretnétek egy romantikus napot eltölteni. A veszprémi belvárosból rövid sétával könnyedén elérhető, így akár már oda is együtt mehettek. A festői szépségű Fejes-völgyi területen rengeteg állat és növény található, így ha esetleg kifogynátok a közös témákból, beszélgethettek ezekről is. Ha gyerekkel érkeztek a rendevúra, akkor sem kell aggódnotok, hiszen ő is biztosan nagyon jól fogja magát érezni.

2013-ban rendezték meg első alkalommal a Veszprémi Bor Utca Fesztivált, amellyel újabb színes programmal gazdagodott Veszprém kulturális programsorozata. A finom borok oldják az első randevú feszültségét, az isteni ételekkel csillapíthatjátok éhségeteket, a színes programoknak köszönhetően pedig biztosan nem fogtok egy percig sem unatkozni.

Már a Veszprémi Vigasságok nevében is benne van, hogy ha ezt a programot választod az első randira, akkor biztos, hogy nem fogtok szomorkodni. Rengeteg zene és tánc közben, könnyen egymásra hangolódhattok majd és amíg ti megtanuljátok az első lépéseket, addig ha gyerekkel jöttetek, ő élvezheti a kicsiknek szánt programokat a játszóházban.

Ha ti is a zene szerelmesei vagytok, akkor irány a Veszprémi Utcazene Fesztivál, ahol a romantikus dallamoké a főszerep. Összebújva ringatózhattok kedvenc számaitokra, vagy leülhettek egy közeli padra és kellemes zene mellett ismerkedhettek meg egymással. Ha pedig elég bátor vagy, lehetőséget adnak a szervezők arra is, hogy szerelmes szerenádot adj szíved választottjának.

A veszprémi Pannon Várszínház az ország első és máig is egyetlen regionális színháza. A széles műfaji palettán és a különleges előadások között minden kultúrát kedvelő megtalálja számára legjobb műsort. A színház elsősorban több művészeti ágat is alkalmazó kortárs darabot kínál, így ha nem vagytok oda a régi drámákért, ez a program is tökéletes lesz az egyik találkára.

Szívesen elmennél ezekre a színes programokra, de nincs kivel? Minden vágyad, hogy szerenádot adhass Veszprém királynőjének? Ne keresgélj tovább céltalanul, regisztrálj a Randivonalra és a pontos keresőnek köszönhetően könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb személyt.

Nincs más hátra, mint hogy feltölts néhány képet, mesélj kicsit magadról és arról, kire is vágysz a leginkább. Ezek után írj néhány levelet, de figyelj oda, hogy mind személyes legyen, hiszen azt mindenki értékeli, ha látja, hogy valakinek igazán fontos, hogy megismerje.

Jól jönne egy kis bátorítás vagy szívesen látnád, hogy van akinek sikerült itt párra találni? Olvasd el sikertörténeteinket, hiszen sokan a Randivonalon találták meg a szerelmet és azóta is boldog párkapcsolatban, esetleg már házasságban élnek.

Elsőre nem úgy sikerült a randi, ahogy vártad? Tetszett a másik, de valahogy mégis rosszul sült el találkozó? Hidd el, nem csak veled történhet ez meg. Olvass el néhány elcseszett randit, mert néha könnyebb, ha látjuk, másokkal is történhetnek kellemetlen dolgok.

VeszprémVeszprém

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk