Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Veszprém

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Éppen online veszprémi társkereső férfiak

Zoli (50)
Társkereső Veszprém
2 órája lépett be
Soha ne add fel - se magad, se álmaidat - pláne azt NE - senki más kedvéért főleg NE ! A jövő szép bárhol is jársz MOST! Érzéki, szenvedélyes, vidám férfi keresi megfelelő partnerét hosszútávon - megértő, egyenlőre lehet sokan nem erre vágynak - de egy "barátság extrákkal kapcsolat"-ban gondolkodom! S hogy ne legyen félreérhető - megjegyzésként leírom : NEM - NEM CSAK SEX KAPCSOLAT-ot KERESEK ! Mert van aki éppen ez miatt nem akart jobban se megismerni se se semmi - se se semmi még beszélgetni se... hmmm nem vagyunk egyformák éppen ez a szép s jó benne !! SAJNÁLOM... helyesebben kell akkor majd fogalmazzak Ha azt írom "KOMOLY KAPCSOLAT-ra vágyom " - az lehet sokkal jobb lenne - amit pár sorral alatta le is írtam (kérdés kinek mi a komoly) : Egy Komoly - IGAZ - kapcsolat a Fő Cél ! De valahol el kell kezdeni ! Nem igaz ?? :) ;) Egyébként is minden kialakul - hiszen úgyis csak rajtunk fog múlni MINDEN ! Amit adhatok: jó társaság, jó hallgatóság, testi, lelki vágyak, álmok..stb. Már csak TE kellenél - valósítsuk meg - beszélgessünk bármiről, bárhol, bármikor ! Találjuk meg, fedezzük fel - egymást ! Őszinteség, bizalom, vonzalom, kémia, szeretet, vidámság, humor, pozitív hozzáállás, megértés, odafigyelés, törődés, megbecsülés, hűség! stb. - ALAP !!!!! :) Köszönöm, hogy ha eddig elolvastál .... innen már csak egy lépés - szóval: Kezdjünk el beszélgetni, ismerkedni és meglátjuk : Üdv.: Zoli "Idő hiányában - ha nem tudjuk meghúzni már most azt a bizonyos határt vonalat - belső bizalmi körünket kiépítve - amire mind a ketten vágyunk - hát akkor talán semmi értelme sincs - semminek - nem igaz ? : Idővonal " S ez örök törvényű alap igazság - amit osztok én is - mivel 100 % egyetértek vele én is ezt vallom : - Akinek tetszel... megjegyez! - Akit érdekelsz... megkeres! - Aki látni akar téged az... látni is fog! - Aki vágyik Rád... bizonyít! - Aki szeret... megbecsül! A többi csak kifogás !!! Te döntésed - szóval - csak kifogásokat gyártsunk és keressünk - avagy vagyunk annyira bátrak, hogy teszünk is azokért a fontos dolgokért, ami számunkra nagyon fontos-ak az Életünkben !:)
Gábor (47)
Társkereső Veszprém
14 perce lépett be
Gábor vagyok, 47 éves, lakhelyem Veszprém. *moderálva* Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter (35)
Társkereső Veszprém
27 perce lépett be
Az üzenetben szeretnék kérni email címet, hogy tudjak válaszolni. Köszönöm. Komoly kapcsolatot keresek. Akinek szimpatikus vagyok, írjon nyugodtan.

Diplomás veszprémi társkereső nők

Gitta (53)
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Ahogy Márai írta: \"A somlói borban a magyar legnemesebb tulajdonságai élnek: keleti bölcsesség, nyugati műveltség. Van benne valami Ázsia nyugalmából és Európa kíváncsiságából. Ez a legszerencsésebb keverék borban és emberben.\" Ezt keresem.
Anita (35)
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett
Hirtelen nem tudok mit írni, mert nehéz pár mondatba összefoglalnia az embernek hogy milyen is. :)
Timi (39)
Társkereső Veszprém
Főiskolai diplomás (Pedagógia)
A most következő mondat sok mindent eldönt... 😁 3 gyerekem van 🥰mindennap nem tudunk találkozni 🙄(ha komolyra fordul az újratervezést igényelhet már 😉) , de az éremnek van egy másik oldala is, lehet, h kevesebb, de minőségi együtt töltött idő! Minden percét kihasználjuk! 😉😊 A gyerekeknek van apukájuk, ezügyben nincs teendő😁😉! Sok mindenen túl, keresztül, át..... két lábbal a földön., a humoromat, életimádatomat megőrizve... hiszek a szerelemben! 😉😊 Ha még mindig olvasod és tetszik, amit olvasol, akkor írj, ne csak "kedvel"-nek jelölj! 😊Imponáló, ha kedvenc leszek(tudom, h sokan nem előfizetők...) , de arra nem reagálok! Ne haragudj!🙃
Zsani (54)
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett
Viszonylag egyenes utamba az utóbbi években pár kanyar és kereszteződés került. Most elcsitult és letisztult körülöttem minden. Önálló, független, fiatal és fiatalos, jókedvű, kommunikatív nőként keresem társam. Nincsenek nagy elvárásaim, csak őszinte legyen, kedves és figyelmes, megindítsa a testem és a lelkem, intelligens, tudjunk beszélgetni, még ha más területekről is jön és akkor még boldoggá tehetjük egymást. Hétvégéken programokakal tarkítva jól érezni magunkat. Próbáljuk meg, hátha sikerül.

Keresztény veszprémi társkereső nők

Liza (65)
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Az utolsó "tangóhoz "keresem a partnerem. Két éve élek állandó jelleggel Veszprémben, az ismeretségi köröm meglehetősen szerény. Jó volna még megtalálni Téged, aki szereted a természetet, a kultúrát, legyen szó irodalomról, zenéről, filmről, színházról.. Akivel egyszerűen jó együtt lenni, beszélgetni vagy épp beszédesen hallgatni. Komoly de humorral élő hasonlót a hasonlóval - értékrendünk fontos, hogy közelítsen.. Küllemileg és szellemileg sem vagyok nagymamatípus. A családommal, barátaimmal szeretetteljes a kapcsolatom, viszont egy partner, vagy társkapcsolat természetesen egész más tartalommal bír. "Lelkünknek elég a kép. A testnek keret is kell." Márai S.
Betty (61)
Társkereső Veszprém
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Szép városban élek, közel a Balatonhoz. Keresem független, okos, sármos páromat. Együtt minden szebb lesz.
Ilona (70)
Társkereső Veszprém
római katolikus vallású (alkalmanként)
Ilona vagyok, 70 éves, lakhelyem Veszprém. Őszinte, becsületes,megbízható Társra vágyom. Csak annyit kérek,amennyit Én adni tudok.
Saci (39)
Társkereső Veszprém
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Provokatívan pozitív beállítottságú, talpraesett, szorgalmas, megbízható, őszinte nő vagyok, persze tele hibákkal és jócskán jó tulajdonságokkal. Van egy 17 éves lányom. 🙂 A spiritualitás közel áll hozzám. Kedvelem a becsületes és egyenes embereket. A mozgás és a humor a lételemem! Szeretem a zenét, a meleg, izzító színeket, a világos helyiségeket, a sok növényt, a természetet és az állatokat. Szeretek a csendben elmerülni, kirándulni, utazni, sétálni, bicajozni, a tengerparton napozni vagy egy jó könyvet olvasni...a lényeg, hogy csináljunk valamit. Az élet, a most a lényeg! Nő létemre van saját gondolatom, nem kérem a másét...véleményt viszont nagyon szívesen cserélek. 😉 Szeretem meghallgatni mások nézeteit...sok téma érdekel a világról. Szeretek barkácsolni, kertészkedni, főzni - ha van kinek. 😉 A pláza, a szépségszalon nem az én világom...adok a külsőmre, belsőmre egyaránt, de jobban el lehet varázsolni az Obiban vagy a Praktikerben...főleg a növény részlegen! 😜😀 Alakul az ember és minden tapasztalásával farag magán...ha képes tanulni a hibáiból. Nem vagyok tökéletes, de ami biztos, hogy sokan próbálnak másolni. 😉 Nem vagyok előfizető, így itt írni nem tudok.

Középkorú veszprémi társkereső nők

Erika (44)
Társkereső Veszprém
Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, sok nevetés...ugyanezt kérem is. Szeretek kirándulni, de szeretek otthon lenni is. Szeretem a nyugalmat magam körül, de néha jól esik egy kis zsivaj. Szeretek főzni, vagy elmenni egy étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot..nagyokat beszélgetni, nevetni, és néha csendben lenni. Beszélni és meghallgatni. Ami távol áll tőlem az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Ami nagyon fontos: tudd merre tartasz. Nem keresek kalandot, kötetlen kapcsolatot és barátaim is vannak. A Játszmázást nem szeretem. Nem sportolok rendszeresen, nem túrázok és nem vagyok plázacica sem. Egy egyszerű NŐ vagyok, akinél az igen igen, a nem pedig nem. Veszprémben élek, munkám is ide, illetve Budapesthez köt. Nem vállalok be távkapcsolatot...alapok nélkül az nem működőképes. Nem baj, ha elfoglalt vagy, néha én is...de tudjunk minőségi időt együtt tölteni.
Andrea (41)
Társkereső Veszprém
Szeretek beszélgetni, őszinte embereket szeretem, ismerj meg!
Moncsi (46)
Társkereső Veszprém
Egyedülálló hölgy vagyok, komoly kapcsolatot keresek.
Csilla (48)
Társkereső Veszprém
Ha az ember a másik felét keresi, akkor a kapcsolat hiányon alapul. Ezért azt hiszem, hogy teljessé kell válni egyedül, és aztán jön egy másik ember, aki esetleg szintén teljes.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Peti (34), Sárszentmihály Írj nekem! Teljesen mindegy, hogy mit írok ide, a többség el sem olvassa, aki kíváncsi rám és szeretne megismerni majd úgyis megkeres!
  • ERZSÉBET (73), Budapest, XXI. Sziasztok! Erzsébet vagyok,Budapestenn élek a XXI-kerületben,Özvegy, Nem iszom, Nem dohányzom,,160-magas,63-kiló,és 73-éves,,Szeretem a régi slágereket,74-80 ,év közötti uri embert keresek, egyenlöre csak egy jó beszélgetös partnert, és az idö majd ki forja,hogyann tovább,mivel nagyonn nehéz magány,,nem politizálok,csak Özvegy urat, vagy teljesenn fügetlent,család nem akadály,,az állatokat szeretem, de nekem nincs,mivel én panelban élek,Szeretek sétálni,elöadásokra járni,,jogositványom nincs,csak magyarúl beszélek, Diplomám nincs,,de úgy érzem, hogy én is értékes ember vagyok,,el lehet velem, több mindenről is beszėlgetni,, Üdvözlettel,,,Erzsébet
  • Melinda (27), Budapest, XI. Sziasztok! Szeretem az angol nyelvet, olvasni, zenét hallgatni és néha sütni. Jegeskávé télen-nyáron jöhet. Régi vágyam egy sarokszekrény tulajdonosává válni és amint lehet ellátogatni egy Dürer kiállításra külföldön, de vevő vagyok más programra is. ;) Keresem azt az embert akivel hosszútávon együtt tudunk kirándulni, utazni és eredeti nyelven filmet nézni. Plusz pont ha te is korán kelő vagy :)
  • Gábor (65), Békéscsaba Soha nem késő!!! Társat keresek nem kalandot!!Aki nem a múlt vélt vagy valós sérelemein kesereg ha nem boldogan éli a jelent és hittel tekint a jövőbe!Aki jó érzi magát családikörbe baráti társaságba .de szereti és igényli a csendet a nyugalmat!Aki jó érzi magát a hegyekbe az erdőkbe a vizek partján!
  • Anita (45), Polgár Szia! Nem kívánok ide írni, inkább pár levélváltás után majd szóban. Elérhetőséget is adj meg, hogy válaszolni tudjak. Szélhámosok, csalók kerüljenek.

Társkereső Veszprém

Veszprém a királynők városa, így talán épp itt fogod Te is megtalálni azt a személyt, aki úgy kezel a szürke hétköznapokon is, mint egy királyt vagy egy királynőt. A több mint 60 000 fős megyeszékhelyen rengeteg különleges helyszínre és programra mehettek el randizni, ha végre sikerül megtalálnod a megfelelő személyt a Randivonalon.

A veszprémi állatkert tökéletes helyszín egy első randevúhoz, ha gyönyörű helyen szeretnétek egy romantikus napot eltölteni. A veszprémi belvárosból rövid sétával könnyedén elérhető, így akár már oda is együtt mehettek. A festői szépségű Fejes-völgyi területen rengeteg állat és növény található, így ha esetleg kifogynátok a közös témákból, beszélgethettek ezekről is. Ha gyerekkel érkeztek a rendevúra, akkor sem kell aggódnotok, hiszen ő is biztosan nagyon jól fogja magát érezni.

2013-ban rendezték meg első alkalommal a Veszprémi Bor Utca Fesztivált, amellyel újabb színes programmal gazdagodott Veszprém kulturális programsorozata. A finom borok oldják az első randevú feszültségét, az isteni ételekkel csillapíthatjátok éhségeteket, a színes programoknak köszönhetően pedig biztosan nem fogtok egy percig sem unatkozni.

Már a Veszprémi Vigasságok nevében is benne van, hogy ha ezt a programot választod az első randira, akkor biztos, hogy nem fogtok szomorkodni. Rengeteg zene és tánc közben, könnyen egymásra hangolódhattok majd és amíg ti megtanuljátok az első lépéseket, addig ha gyerekkel jöttetek, ő élvezheti a kicsiknek szánt programokat a játszóházban.

Ha ti is a zene szerelmesei vagytok, akkor irány a Veszprémi Utcazene Fesztivál, ahol a romantikus dallamoké a főszerep. Összebújva ringatózhattok kedvenc számaitokra, vagy leülhettek egy közeli padra és kellemes zene mellett ismerkedhettek meg egymással. Ha pedig elég bátor vagy, lehetőséget adnak a szervezők arra is, hogy szerelmes szerenádot adj szíved választottjának.

A veszprémi Pannon Várszínház az ország első és máig is egyetlen regionális színháza. A széles műfaji palettán és a különleges előadások között minden kultúrát kedvelő megtalálja számára legjobb műsort. A színház elsősorban több művészeti ágat is alkalmazó kortárs darabot kínál, így ha nem vagytok oda a régi drámákért, ez a program is tökéletes lesz az egyik találkára.

Szívesen elmennél ezekre a színes programokra, de nincs kivel? Minden vágyad, hogy szerenádot adhass Veszprém királynőjének? Ne keresgélj tovább céltalanul, regisztrálj a Randivonalra és a pontos keresőnek köszönhetően könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb személyt.

Nincs más hátra, mint hogy feltölts néhány képet, mesélj kicsit magadról és arról, kire is vágysz a leginkább. Ezek után írj néhány levelet, de figyelj oda, hogy mind személyes legyen, hiszen azt mindenki értékeli, ha látja, hogy valakinek igazán fontos, hogy megismerje.

Jól jönne egy kis bátorítás vagy szívesen látnád, hogy van akinek sikerült itt párra találni? Olvasd el sikertörténeteinket, hiszen sokan a Randivonalon találták meg a szerelmet és azóta is boldog párkapcsolatban, esetleg már házasságban élnek.

Elsőre nem úgy sikerült a randi, ahogy vártad? Tetszett a másik, de valahogy mégis rosszul sült el találkozó? Hidd el, nem csak veled történhet ez meg. Olvass el néhány elcseszett randit, mert néha könnyebb, ha látjuk, másokkal is történhetnek kellemetlen dolgok.

VeszprémVeszprém

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk